Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
!Overdose!
őstag
válasz bajnokpityu #54451 üzenetére
Ha engem kérdezel csak feltételesen ajánlom a feketét. A kék már vehető, ezüst nagyon jó.
Nem támogatom az áruházi akkumulátor vételt sem, ha mégis így tennél, akkor gyártási dátumot azért keress rajta!
[ Szerkesztve ]
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
Brumi˘
addikt
válasz bajnokpityu #54451 üzenetére
Varta alja a black. Silver a teteje, de az alá nem adnám. Ha más is játszik Exide Premium inkább.
-
bajnokpityu
félisten
válasz !Overdose! #54452 üzenetére
nézd, 5 éve egy 45Ah-s van benne, gyári 60as. ÉS beindul még. a legneccesebb inditása, amikor már köhögött, akkor 2 hónapja nem volt a kocsi beindítva. Gondolom nem tett a gyárinak túl jót a 3 év állás, és gyorsan vett valamit a faszi, mielőtt eladta. Ha ez jó volt, akkor szvsz black is jó lesz
saját tapasztalatom az volt a prémium akkukkal, hogy oké, tényleg tovább bírják, mint a gagyik, de sokkal hirtelenebben is halnak meg, igy számomra igazából nem túl meggyőzőek.egy dolog miatt vennék szakboltba, egyszer megjártam vartával, hogy csak akkor adják rá a teljes garit, ha szakboltban szerelik be. (hogy r*hadnának meg)
[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
Land
veterán
válasz Kornel #54456 üzenetére
Kata utánaolvasott. Bizományiba vennék át. Hitel esetén vannak esetek, amikor az eladó hónapok után jut a pénzéhez. A szerződésben az összeggel is játszanak. Ha azt írják bele, amit én kérek, de több pénzért veszi meg a vevő, akkor vannak esetek, amikor pereskedésre is sor kerül. De ha a drágább, valós árat írják bele, amiért ők adták el, akkor az eladó fizeti a magasabb összeg után járó adót, még ha ő a valóságban kevesebb pénzt kap kézhez. Nekem nem hiányzik az ilyen trükközős, simlis megoldás. Maradok a jó öreg KP-s eladásnál. Időm van rá még akár 2 hónap is.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
válasz Kornel #54459 üzenetére
Egyelőre nem hívtak még. Lehet "hiba" volt a sérüléseiről is feltenni fotókat. 1.950.000-ért van fent, de mennék lejjebb is. Azért 1.8-ért pl már nem igen kellene pironkodnom, mivel költöttem rá becsülettel és rendben is van. Csak hát egy zsáknyi behozott, tekert, fotókra kiglancolt van eléggé nyomott áron, ami rontja a normálisabb példányok üzletét.
MunezXBK: Telefonban magyarázott néhány példát, nem tudom pontosan. De nekem a kp-s magánszemély verzió a szimpatikus. Még ha várni is kell rá.
[ Szerkesztve ]
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
rbalint88
addikt
Ha jó áron akarod eladni kereskedésen keresztül, akkor csak a bizományos játszik.
KP-ra csak a piaci értéke max 80%-áért veszik be, hacsak nem valami nagyon kurrens típus, ami egy hét alatt elmegy. Ahol dolgoztam egy rövid ideig, oda is hoztak egy 159-et, 2,4-et kért érte a srác, végül 1,9-ért vették be, 2,6-ért rakták ki kozmetika és polír után... 2-3 hónapot náluk volt, nem tudom mennyiért ment el végül, de ha "csak" 2,4, akkor is kerestek rajta 500-at...btw a fotóid nem valami nyerők, plusz az ársávnak egy igen sűrű szegmensébe raktad az autót. túl sok kép szól a hibákról, túl kevés az autó előnyös oldaláról. oké, most nehéz igazán szép környezetben fotózni, de legyen kép róla a nyári kerékkel is, meg sajnos a perspektívák sem igazán jók, meg full döglöttek a színek.
[ Szerkesztve ]
-
rbalint88
addikt
vilike!!! [link] remélem már kívülről fújod a részeket könnyesre röhögtem magam rajtuk
-
Integrale
veterán
[link] 10W40-es SIKA
"Bad reklám is reklám too"
-
Qru
MODERÁTOR
-
B-L-A-C-K
titán
Elég sok bömbit lopnak el mostanában BP-en, rengeteg BMW-s illetőt láttam fészen aki visszavenné a kocsiját...
-
-
rbalint88
addikt
válasz B-L-A-C-K #54474 üzenetére
hát ha 10 perc alatt tényleg bemelegszik az Insignia, akkor adom is el a picsába az Alfát és veszek egy olyat. Még a benzines se melegszik be tisztességesen 10 perc alatt -3-ban. az, hogy van fűtés és középen áll a vízhőfok mutatója, nem jelent semmit, főleg modern autónál.
-
Kornel
veterán
Motortol is függ.
1.2-es suzuki 1 perc után meleg volt, nagyon durva.
1.8 civicnek azért kell 2-4 perc.Mod: természetesen a vizhofok középre állására gondoltam.
Civicet még nem teszteltem, hogy mit "csal" közepén a vizhofokmero, splashnel még nincs is, ezért obd2-n néztem telefonnal, hogy mikor áll be a vizhofok.[ Szerkesztve ]
-
brumi1024
veterán
válasz B-L-A-C-K #54478 üzenetére
Ha haladok (itthonról ha kb bárhova megyek - a reggeli csúcs kivételével - 1 perc távra van a 90-es korlátozású 11-es út), akkor nagyjából 2-3 perc alatt 90-re ér a vízhőfok mutató, viszont olajhőm továbbra is kevés - ilyenkor nincs is kéthengerezés, nincs start-stop. Olajhőhöz és kéthengerezéshez kell még pár perc, viszont ha este nagyon hideg volt (illetve épp kint állt az autó), akkor sokszor a fél órás melóba járás sem elég arra, hogy nekiálljon start-stopolni (20km "városban" - Szentendrei + Budai alsó).
[ Szerkesztve ]
-
Peter.70
addikt
válasz BigBlackDog #54485 üzenetére
Azokat a hozzá szólásokat a moderátor Úr már egyszer kitörölte
-
Declare
őstag
válasz Richard! #54438 üzenetére
Tenyleg ird mar le pls, mi a vicces rajta, mert nem ertem Ha mondjuk egy Lamborol beszelgetnenk, akkor ok, az vicces lenne, mert ugyan mar, aki szupersport autoval jar, annak mind1 kell, hogy legyen.
Ez viszont egy 2001 es T5 volvo....se nem szupersport, se nem azoknak az embereknek az autoja, akiknek minden mind1. Ellenben nagy, van benne erö, kategoriaban tuti biztonsagos, nem hülyegyerek auto es talan kevesebb a nyüg vele, mint egy hasonlo koru dizellell....es ezt akarja költsegbaratabb autova tenni.
(#54439) aero. ezek szerint ketten vagyunk akik nem röhögünk
-
őstag
Ford féle 1.6 szívó motorral is kell azért 5 kilométer, mire beáll középre a vízhőfokmérő úgy, hogy 2000rpm+ körül van végig a fordulat. Mondjuk a ventilátort 15%-nál erősebbre szinte soha nem szoktam állítani, így nem is nyomja annyira a meleget. Városban, dugó nélkül, 2-3 lámpával olyan 20 perc után mondom azt, hogy komfortos belül, addig meg az ülésfűtés bőven elég nekem.
Ha feltekerném a ventilátort, valószínűleg 5 perc után már jó lenne, de jobban szeretek kesztyűben vezetni, így nem olyan hurka a kormány fogása."Less but better" - Dieter Rams
-
nagyúr
Civic amikor fagyban votl kint, legalább 5 perc volt, mire elérte a kellemes hőmérsékletet. Olyan 2-3 km kb. Ez attól is függ persze, hogy egyenletesen tudsz-e haladni, vagy dugózol ahogy kijöttél a kapun/utcán. Utóbbinál jóval tovább tart bemelegednie.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Skillet
addikt
anyumat vittem múltkor, aztán elengedtem a kormányt kicsit, valamit mókoltam... a vas jobbra kezdett menni, mire maga elé nyúlt és vissza akarta parancsolni az autót a megálmodott virtuális kormánnyal
sírtam rajta[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
mdani01
aktív tag
Új Swift, In & Out: [link]
Eleje fura nekem kicsit de szerintem szokható.iPhone 15
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Kornel #54473 üzenetére
Ha már TDI. Reggel néztem, városi körülmények között 9 km alatt állt be a hőfokmutató 90-re. Tehát akkor volt a víz kb 75 fokos (VAG-nál 75-110 fok között 90-en áll fixen a mutató). 0,0 Celsius-t mutatott a BC induláskor, a fűtés ki volt kapcsolva (csak a tojásmelegítés ment).
#nincsbennetarcsi
-
törölt tag
Nekem 1.6TDI városban(dugóban), reggel kb 5km alatt éri el a 90fokos vízhőfokot(mutató szerint), az olaj a 90 fokot kb egy 8-9km alatt.
Mélygarázsban áll, ahol ilyen 0-2 fok között van a hőmérséklet mostanában is. Ahogy kijövök a garázsból, 100m múlva már dugóba futok bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Opel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest