Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
válasz pècsimunkás #222398 üzenetére
Azért kíváncsi vagyok, hogy mikor lesz majd motoros/bringás/lovas üldözés.
-
pècsimunkás
addikt
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
félisten
válasz BigBlackDog #222401 üzenetére
Ki ne felejtsd az elektromos rollereseket, még ez érdekes is lenne.
-
Doki16
addikt
válasz kisza25 #222397 üzenetére
Persze, nem is szükséges szerintem az óriási akkumulátor. Az emberek nagy része nem megy minden nap nagy távokat. Aki meg mégis annak dízel való.
Tökéletesen jól elvagyok a kis akkus Ionoq-al. 200 km-t tud, de idáig semmi gond nem volt vele hatótáv tekintetében.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Petyyyyy
addikt
válasz stickermajom #222399 üzenetére
Ha van egy kis esze, gyalog megy. Rendőrök az autóban, dugó közepén: ott fut!! ááá b+...
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
-
Doki16
addikt
válasz Tsebacsi #222407 üzenetére
Munkába járásra bőven elég nekem a téli 30 km hatótávja is a Passatnak. Az Ioniq télen megy el olyan 180-200km körül. Hát így meg kb két hétig nem kell töltenem és még boltba is járok meg a közelben
Általában nem megyek messzire így nekem egy ilyen kis elektromos is elég lenne. Csak hát annyi pénzért mint a GTE Passat még mindig nincs olyan minőségű elektromos közel sem.
-
shootme2
aktív tag
Helló
Én kerülöm a febi cuccokat mert minőségi és méretbeli gondjaim is voltak vele. A drágább jobb minőségű alkatrész hosszú távon kifizetődőbb mert nem kell olyan hamar újra cserélni. Inkább meyle, trw, lemförder vonalon érdemes nézelődni. Árérzékeny esetben még a qwp-t szoktam ajánlani. Kevésbé ismert és kisebb a termékpaletta de jó minőségű és olcsó. Kauffer-nél lehet kapni pl.
-
tboldi
nagyúr
válasz pècsimunkás #222398 üzenetére
Vagy vótmá? Nem kattintottam minden linkre a napokban.
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
Minő meglepetés, újra csúszik az autóm gyártása. Jelenleg március közepi gyártást, március végi beérkezést ígérnek. Mondanám hogy meglepődtem, de nem. (Ez egy tavaly júliusban berendelt autó!)
[ Szerkesztve ]
-
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz tboy93 #222416 üzenetére
Örülj neki, hogy még nem mondták le, csak tolják, addig van remény. Nekünk tavaly február - márciusi autókat mondanak sorra vissza, hogy már nem fog legyártódni.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
tboldi
nagyúr
válasz Shadowbull #222417 üzenetére
SUV-nak nem jó, mert túlságosan le van csapva a hátulja, nem lehet bele pakolni rendesen, de sport(os) autónak sem megfelelő, mert túl bumfordi, és magasan van a súlypontja. Egyetértek a többiekkel, tényleg semmi értelme.
Ha ez esetleg a tiéd, hát sorry.
szerk.: Pótoltam az ékezeteket, mielőtt kikapnék Muneztől.
[ Szerkesztve ]
-
Shadowbull
addikt
válasz tboldi #222420 üzenetére
Baszott nagy csomagtere van így is, úgyhogy lehet bele pakolni. Nyilván nem egy lapos sportkocsi, de szerintem nagyon meglepődnél hogy megy valójában.
De nyilván "értelme" racionális síkon nézve nincs. Nade ez az árkategória nem a racionalitásról hanem az érzelmekről szól.
Én kifejezetten szerettem, amíg párszor volt nálam.
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
tboldi
nagyúr
válasz Shadowbull #222422 üzenetére
Én könnyen meglephető vagyok, Honda Jazz-zel a seggem alatt alacsonyan van a léc.
Gyanítom, egy kanyargósabb pályán mindenképp esetlenebb, mint egy normál M modell.
szerk.: Szerintem még a páratlan számú X_M-eknek is több létjogosultságuk van, ugyanolyan esetlenek, de legalább praktikusabbak.
[ Szerkesztve ]
-
-
BigBlackDog
veterán
Ránézésre eléggé kellemetlen lehet tisztítani, kukacoskesztyűben pl. már a hátsó szélvédőt sem lehet rendesen átmosni sámli nélkül.
-
Petyyyyy
addikt
Abban nem is kételkedem. Ha nem lenne annyira jó, amennyire az, nem vennék ekkora darabszámban. A célt nem tudom elképzelni, mit gondoltak mire lesz jó? Ahogy írták is - kicsit mindenre, de úgy igazán semmire sem.
Mondjuk használva biztosan tisztulna a kép.BigBlackDog - Kukacos kesztyű, ez óriási megfogalmazás. Lejjebb kell engedni a légrugót.
[ Szerkesztve ]
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
nagyúr
válasz BigBlackDog #222426 üzenetére
Én már az 5-öst se mindig érem át a szélvédőnél, gondolhatod mi van a tetőnél . Sajnos nem lettem egy magas gyerek én se.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
cOxeR
Ármester
válasz BigBlackDog #222426 üzenetére
Ezért szeretem a Z4-et. Nekem már az I3 is magas és nem érek be a közepéig.
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz Doki16 #222405 üzenetére
Én egy évben kb 4x megyek 200km-t egyben.
Kb 15-20ekm-t mentem most 1 év alatt
Amúgy egy plug-in fedné le a legtöbb ember igényét, csak drága és lusták az emberek úgy használni ahogy kellene.
A diesel meg lassan ki fog kopni a személyautókból, nyugaton már büntetik mindenféle adóval, hogy ne érje meg azt venni. Németországban! Is valami 25%-ra esett vissza a diesel eladás"Teljesen egyetértek, dízelt vennék a legszívesebben, de itt Ausztriában az autókra kivetett üzembehelyezési díj (NoVa, dízelre többezer €, pluginra 0€), valamint a havi CO2 adó/ a dízeleket NOx miatt terhelő extra ha ugyanazt az autót CRDi motorral veszem vagy Pluginnel, a dízelen havi(!!) 50-70 euró plusz költség lesz a teljes tulajdonlás alatt. Ráadásul ez az évekkel még emelve is lesz a dízel kárára.
Nem mellesleg évente kb. 25-30k autópálya 10-15k város/előváros mixben az utóbbit 90% elektromosan tudom megtenni (mivel tudok otthon tölteni, minden nap teli akksival indulok) és ez a pályán elégetett extra benyát ellensúlyozza.Izomból tolják a népet a benzin/plugin/elektro irányba ezekkel az intézkedésekkel, így a dízeles autók viszonteladási értéke 3-5 éves távlatban elég szomorúan néz ki. Nagyobb lesz rajtuk az értékvesztés a sok költség miatt, mint az ua. pluginra pl azonos idö alatt, ergo kifizeti magát a plugin. A csillagokat is leexceleztem ezen, itt így jön ki. Otthon tuti dízelt vennék."
[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz kisza25 #222434 üzenetére
Az infó innen:
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Doki16
addikt
válasz stickermajom #222429 üzenetére
Fűtéssel 0 fok körül országúton olyan 13-14 között fogyaszt. Fűtés nélkül simán 10 körül. Komfortosan utazva 90-95-el egyhuzamban elmegy 200-at. jó időben klíma nélkül ez már 260 körül van. Nem nagy hatótávok, de többet megyek Székesfehérvárra Dunaújvárosból és erre bőven elég. Tegnap ebben a kellemes 6 fokban mentem egy 12 km-es karikát a városban, meglepett mert 9 volt a fogyasztás
Áramvonalasabb a Daciával szemben, azért fogyaszt jobban szerintem.
-
janakbacsi
őstag
20 éves benzines vw bora generátora felújításra szorul. milyen költségvonzata lehet? 40-50000 ft? tudna valaki budapesten megbízható szakit javasolni erre? köszönöm.
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
nagyúr
válasz janakbacsi #222440 üzenetére
Szia!
Nekem honda civic generátort 35e Ft-ért újított fel Laczkó Gábor (www.generator-felujitas.com) 2018-ban.
-
nagyúr
válasz szőröscica #222443 üzenetére
Kona/E-niro? Azok is 60-asok már, nem? Enyaq, Cupra Born, soroljam még?
Az Ioniq 5 is már 54-es, ID 3 Pro-k is majd 60-asok.[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
tboldi
nagyúr
Megint beázott mosás után az Ypsilon a body computernél.
wtf
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz macilaci78 #222445 üzenetére
Március végénél távolabbi időpontot nem mertek írni, mert a szerződésen 2022 Q1 van
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest