Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
6030D
Ármester
Adott egy Civic Type-S gyári 225/45 R17 gumimérettel. Most ez a téli. Kellene rá hólánc, de a gépkönyv szerint erre ne rakj, csak a 16"-ra. Ilyenkor mi van? Menne Ausztriába.
Van ez a textil hólánc. Azt elfogadja a rendőr? Van emagos lánc 25e-ért, de ha belever a bódéba, nem lesz öröm. Meg Thule 100e-ért... Ötlet?Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
brumi1024
veterán
válasz 6030D #222454 üzenetére
Ha nem tervezel olyan helyre menni, ahol csak azzal engednek fel (mondjuk Ausztriaban ilyenbe meg nem futottam bele, Franciaorszagban egyszer mar igen), akkor egy tetszoleges holanc a csomagtartoban oke, tudtommal nem keri a rendor, hogy szereld fel helyben. Elvileg a textilt is elfogadja a rendor ott.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz 6030D #222456 üzenetére
De akkor kerheti. Haver jart igy, addig nem engedte tovabb a rendor amig nem rakta fel a lancot.
A textilt nem tudom elfogadjak-e de ha igen azt biztos fenkolten hirdetik a gyarto/forgalmazo honlapjan. Csekkold.
Tippre nem fogadjak el komoly orszagokban.#nincsbennetarcsi
-
gergo5991
őstag
lenne egy ilyen mindfuck wtf kérdésem, elektromos autó a téma. Sok ember azon pattog, hogy az akkuval aztán mi lesz ha tönkremegy a kapacitása stb, mert hogy az kurvára káros a természetre, meg nem lehet ujrahasznositani stb. NA most felmerült bennem a kérdés, ha a földből szedték ki az akku alapanyagot, legyen az kobalt vagy litium vagy akármi más, most is ugyan úgy ott van a földben és mérgez. Mivel lesz másabb ha akkut gyártanak belőle, az akku elhasználódik és tegyük fel elássák a hulladékot vissza ahonnan kiszedték? Ugyan ez a gondolatmenet érvényes az atomhulladékok terén is. Ott van a földben beásva a radioaktiv anyag, ugyanúgy sugároz, akkor most mivel másabb, ha kibányásszák, elhasználják, majd visszatemetik?
-
brumi1024
veterán
válasz gergo5991 #222462 üzenetére
A legfobb szennyezes nem az anyag lete miatt van, hanem a nagy tomegben valo banyaszatabol, kezelesebol/feldolgozasabol, majd elhasznalas utani tarolasabol szarmazik. Addig oke, hogy a peldadban a fold alatt van es oda kerul vissza, de kozben megtesz egy eleg nagy utat, ami rengeteg energiaba kerul.
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz gergo5991 #222462 üzenetére
Mintha azt kérdeznéd, hogy milyen fának a termése a faszén és miért vágják ki a fáját...
Nem lítium akkut bányásznak, hanem oldott ásványt, amiból egy drága procedúra végén lesz energiatárolásra alkalmas anyag. És újrahasznosítható, csak egyelőre olcsóbb bányászni.
Nem dúsított uránt bányásznak.
Alumínium helyett is bauxit jön ki a földből.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
MunezXBK
nagyúr
Már elköltöttem ~50€-t különböző autóápolási cuccokra.
Szerintem egy új polírgép is jönni fog.
-
tboldi
nagyúr
Lancia kiszárítva. Több burkolatot is leszedtem és befeküdtem a pedálok közé, de minden annyira rendben lévőnek tűnik, teljesen tanácstalan vagyok, hogy hol juthat be a víz.
Kapva az alkalmon megvizslattam a kuplungpedált is, van kapcsolója, úgyhogy elviekben semmi akadálya a gyári tempomat pótlásának. [link]
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz bulikavagyok #222480 üzenetére
Nem is a tisztán tartás a lényeg, mert az kb képtelenség garázs nélkül.
Mondjuk ha fél évente kerámia fürdőbe viszem akkor minden IS lepereg róla.⭐ Stella
-
nagyúr
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz bulikavagyok #222482 üzenetére
Igen elég spéci ezüst az. [link]
Általában el tudom dönteni mit akarok, de annyira erős ez a feeling hogy inkább a silver kellene...De a magnetic grey az egy sokkal szebb szín ha tiszta az autó. Apró metál szemcsék vannak benne. [link]
Ááááh[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
nagyúr
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
pit stop
addikt
válasz CactuS #222419 üzenetére
Életciklusokat miért nem húzzák ki jobban ebben a helyzetben nem értem... Gazdaságilag szerintem racionális lenne.
Évi 100k-t eladnának valamiből, de most csak 50et tud chip hiány miatt, megrendelés van dögivel 1-2 év lassan alap. Minek hozza ki új modellt ha X hónapig/évig gyárthatja még régit megrendelés miatt. Mire újat gyártja meg jön is facelift...De én csak egy hülye közgazdász vagyok
[ Szerkesztve ]
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
Magnum_
nagyúr
Na es gyerekesek kozul ki milyen autot nez ma este a hahun?
I humbly and respectfully decline™
-
szőröscica
addikt
válasz bulikavagyok #222480 üzenetére
November kozepen mostam utoljara a belsejet rendben tartom, ott hetente, max kethetente van porszivozas, portorles, muanyagapolas, de a csillaggarazs miatt mosni nehez.
Holnap este tervezem amugy, most sikerul rendes garazsba betenni a hetvegen.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ EcoFlow Delta 2 MAX 2kWh LiFePo4 3200W hordozható akku védőborítással, kempinghez is, GARANCIA
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Klarstein Chillout jégkocka készítő
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Hikvision kameravezérlő egység 1 TB HDD-vel féláron!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest