Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#196781) #89309696 válasza kátú (#196778) üzenetére


#89309696
törölt tag

Traktoros avatar mellé a trágya és a marha jelző nem bántás amúgy sem. De nem neked írtam, hanem az úton közlekedő kocaautósokra, hiába raksz alájuk profi autókat úgy mennek beléd, ütnek el, ölnek meg ugyanúgy, mint a huzat. Nem ezen múlik, hogy milyen gumi lesz a féleszű, vezetni nem tudó sofőr, romhalmaz 15 éves autóján.

Én amióta az eszemet tudom télin járok egész évben, bár nekünk gyenge, könnyű, kicsi, autóink vannak és csak helyben kóborlunk vele és nem városban, ez merőben más felhasználás, mint az átlag. Belvárosi padlógáz, padlófék, nagykanyar, nulla légmozgás, 80 fokos gőzölgő aszfalt, azt nem tűri jól a téli, ráadásul egymás valagában mennek az autósok fél méterre, de falvakban totál kényelmesen el lehet vele autózni. Ettől függetlenül nem szoktam ajánlani, de én is azt mondom koptasd le.
Egyébként nagyon sokat számít milyen az a téli, mert vannak nagyon puha hajló lamellás télik amik nehezebben viselik a meleg száraz utat, meg vannak kifejezetten keményebb télik is amik jobban bírják és jobban viselkednek nyáron, annyival rosszabbul télen.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.