Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14214) parandroid válasza AMD Power (#14211) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Ízlés dolga, szerintem szerencsétlen Astrák ebben a sorozatban már majdnem olyan csúnyák, mint egy Grande Punto. Persze én a szögletesebb vonalakra gerjedek, szóval ez nagyon nem nekem való.

Mentségére legyen mondva, hogy ebben a műfajban eleve kevés a kommersz versenyző (talán a Megane-ból láttam valami hasonlót, meg talán Hyundai/Kia vonalon), és senkinek sem sikerült semmi esztétikusat összehoznia. Akkor már inkább egy GT86, egy MX-5, egy Cooper S, vagy a korábban említett 2-es kupé, ha mindenképpen elfogadható árú játszós autó kell (Nissan 340Z még talán, de azt már tényleg nem tudom, árban hova skálázódik). Ha meg az ár nem számít, akkor Boxer / Cayman / 911, vagy SLK Merci.

De ez a családi kompaktból kialakłtott sportautó dolog ez valahogy ide nekem nem gyere be. Ha már iylesmi, akkor egy kategóriával lejjebb egy Polo GTI, Fiesta ST, vagy ilyesmi inkább (Corsa OPC-t ne említsd, mert eleve szegény Corsa formája egy vicc, ha meg még sportosítják is a kis 1,5 tonnás habtestét, az már kicsit olyan, mint egy túlsúlyos tonna-donna tütü-szoknyában).

Mindez szigorúan személyes vélemény, sör mellett bárkivel hajlandó vagyok megbeszélni, de itt a fórumon anyázni a ferde ízlésemért nem ér.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.