Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#130842) ΞΔGLΞ válasza Qru (#130830) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Nagyon pipa vagyok rájuk már, de komolyan. Azokat is emeljék már végre ki a forgalomból, akiknek közük nincs az egészhez. A tegnapi nap is, hogy én mennyi vezetni nem tudó hülyével találkoztam.
Nem tudom mi volt a Pécsi Praktikerben, ingyen volt minden, vagy tudom is én, de a parkoló full tele volt, na ott az egyik nő úgy feltartotta a forgalmat, mert azt sem tudta, hogy merre tekerje a kormány, a végén csak sikerült koccannia.
De ugyanez kijövetelnél, gondolkozik, nem mer kihajtani, feltartja a kocsisort és amikor ráfekszem a dudára, akkor megvan sértődve, hogy most miért. Azért B+ mert full hülye vagy az egészhez és azonnal el kellene venni a jogsidat, azt meg jól felrúgni, aki ezt kezedbe adta.
Nem, ezek nem lényeges dolgok a zsaruk szerint, mert ez munka és időigényes lenne, a trafival meg csak beállunk és jön a "sok hülye", akik lehet éppen azért rohannak bele, mert előtte egy, néhány (sok) ilyen balf...ék feltartotta.

szerk:
Most nézem a videón, hogy ott van egy nagy bokor is, plusz az oszlop, tehát csak annyi "lóg" ki az autóból, hogy a trafi belássa az utat. Amikor őket észreveszed, az már régen késő! Idáig fel sem tűnt...

[link]

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.