Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrisbandi
őstag
válasz Slownz #52896 üzenetére
Nekem a legfontosabb hideg időben, hogy az izzadság ne maradjon közvetlenül a bőrömön.
Műanyag aláöltözet póló
+ téli mez (vényony termó betétes)
elég szokott lenni. Így az izzadság ki tud párologni.Ez terepre majdnem mindenhova jó kb +10 fokig. Van még egy bringás vékony mellény feltekerve a mez hátsó zsebében. Ennek az eleje szélálló, hátul szellőző szövésű műanyag. Nagy lejtőkön, vagy szeles pusztákon néha felveszem. Aztán meg le, vissza a zsebbe. Nagyon régen vettem a Decathlon-ban öt ropi körül.
Ha te is ilyesmibe öltözöl (csak szellőző műanyag cuccok, semmi pamut) és még így is fázol lehet ki kellene próbálnod egy softshell kabátot. Bringázni még nem próbáltam, de van egy dekás FORCLAZ 500 túrázós kabim, amiben kocogni szoktam -8 fok körüli időben. Valamennyre kiengedi a párát, és nem nagyon engedi át a szelet. Másfél óra terepen kocogás után bele szoktam izzadni, de még nem zavaró, pont komfortos (1 aláöltözet pólóval). Kényelmes kapucnia van, és két nagy cipzáras szellőzője.
░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
-
Slownz
senior tag
Sziasztok!
Az őszi időszakra lenne tippetek, hogy mivel melegítsem a derekam? Tök frankó a ruházatom, nem szoktam fázni, egyedül a derekammal szenvedek. Nézegettem a neten a derékmelegítőket, de a képek alapján inkább a gyengébbik nem a célcsoport van valakinek jó tippje, tapasztalata?
Köszi!
-
bandus
veterán
válasz concret_hp #52893 üzenetére
és TayRol:
a következő szabad hétvégém az az október 24-i, akkor már nem erőltetném a dolgot, hétköznap pedig szintén esélytelen, hogy tekerni tudjak meg nincs megfelelő öltözékem sem, itt elsősorban szélálló cuccokra gondolok, aláöltözőnek szerintem megteszi a síelős is.
amúgy igen, polar m400-at használok jelenleg, nem feltétlenül teljes megelégedettséggel... az akksija elég gyengusnak bizonyul.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
TayRol
nagyúr
válasz bandus #52892 üzenetére
messze még a vége, aláöltözővel meg réteges ruházattal száraz időben október végéig lehet azért néha gurulgatni.
btw polar orád van, hogy így áttölti az adatokat? vdo m5-ből vajon ki lehet így nyerni valamit? vagy az iphone-ra telepítsek fel okosságot? (még ahhoz is kellene tartót vennem, ehh...)
-
bandus
veterán
a tegnapi verseny után [link] már elteszem a bringát, mit érdemes ilyenkor elvégezni rajta? tisztítás, kenés, olajozás, akármi? pedálokat kivegyem? mert én kb ennyire gondoltam most..
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
atok666
őstag
válasz imyourfriend #52888 üzenetére
Ja, erre gondoltam en is. Erdekes lehet vmi 80as kerekkel. Az enyemen Zondak (Fulc. rac. 3 ekv.) vannak, ami szinten nem nagy oldalfalu, de abba is bele tud rendesen kapaszkodni a szel.
Atok
-
anorche1
őstag
Kezdek megőrülni a rosebikes miatt
augusztus 12-én rendeltem tőlük sort+2db láncot és egy hajtóművet. Előbbi 2(3) meg is érkezett rá pár napra. A hajtóműböl viszont nem volt raktáron, és 2 hét volt írva várható szállításra. Rá is kérdeztem e-mailban, a 2hét az 2 hét. A 3-héten írtam nekik hogy mizu-mizu, írták hogy késik a beszállító (shétimano), de a hét végéig biztosan megérkezik, és feladják nekem. A 4 hét elején írtam nekik, hogy nekem jövőhéten versenyem lesz, nincs több időm várni, módosítanám a rendelést. Oké, összegyűjtöttem hogy mi kell, de nem tudják kiküldeni, mert 0,5 euróval kevesebb mint az eredtileg rendelt (a rendeléseim között is láttam, hogy a kiválasztott termékekre módosult). Jó, akkor centre pontosan válogattam ki a termékeket, hogy ugyanannyi legyen mint az eredeti rendelés. Ez sikerült is, de írták hogy valami nem jó, a bank nem engedi levonni a pénzt, hívjam fel őket. Jó, akkor töröljük az egészet (ezt korábban már felajánlották), megrendelem újra, és nem kell majd szállítást fizetnem még egyszer. Erre írtak, hogy megékrezett hozzájuk az eredetileg rendelt hajtóművem. Ó nagyon remek, de ha nem baj törölni kéne a rendelést, hogy újra megrendelhessem, pár dolgot hozzácsapva.
Pénteken kapom az e-mailt a dhl -től, hogy útnak indult a csomagom. Nézzem mi van benne: az, amire először módosítva lett, és a szombati sms -szerint hétfőn hozza ki a posta. Nagyszerű, kár hogy nekem nem ezek kellenek.
Most várom az e-mail -t hogy mi legyen, ezt hogy és miként küldjem vissza hozzájuk. Szerencsére illetve nem szerencsére elmarad a verseny. Szerencse, mert így nem tudtam volna indulni rajta, balszerencse, mert nagy valószínűséggel dobogó lett volna.Tegnap volt 1 hónapja, hogy utoljára bicóztam. Azóta csak tisztogatom, törölgetem (soha többet nem veszek bicót fehér vázzal, ha nem teljesen steril kézzel, vagy kendővel nyúlok hozzá tiszta kosz lesz).
Azt megtudja nekem valaki mondani, hogy ha holnap a postán (nem leszek itthon mikor kihozzák, a postára kell majd mennem érte) azt mondom hogy küldjék vissza a feladónak akkor mennyit kell fizetnem?
Illetve a kopott hajtőművel, lánccal, sorra, bovdenekkel, külső/belső gumikka, fékbetéttel mit tudok kezdeni?
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
hegyimorc
senior tag
válasz Runner_fxr #52847 üzenetére
" gerinc protektor is van benne ami kivehető"
Tényleg protektor van benne vagy csak a protektor helyét kitöltő habszivacs? Mert a gyártó szerint a valódi protektort nem adják hozzá, külön lehet megvenni +30-35EUR körüli áron
Az első reakcióm amúgy az volt az árra, hogy a szokásos parasztvakítás: odaírunk egy irreálisan magas árat, áthúzzuk, aláírjuk, hogy hatalmas kedezmény és áruljuk még így is drágán, hátha lesz pár balek, aki azt hiszi tényleg nagy kedvezménnyel veheti meg és jól jár.
Német webshopok árait nézve nem erről van szó, ezt sajnos ott is baromi drágán adják, szóval azokhoz képest tényleg jó ár a tiétek, de még így erősen határeset. Ha protektor is lenne hozzá - amit nem hiszek - akkor kurva jó!
Eladó 100km-t futott CUBE SL Cross Race fitness bringa 460eFt helyett 300eFt-ért (kb 175-195cm közötti magassághoz) : https://goo.gl/acsjPA
-
imyourfriend
őstag
válasz atok666 #52886 üzenetére
Magasabb oldalfalú kerékszettnél komoly veszélyt jelenthet egy főúton, néha érzem én is hogy belekap a szél a fulcrum racing 5-be, pedig annak a kerékszettnek nincs valami nagy oldalfala. Egy 80mm-es benyúlásnál jól figyelembe kell vegye az ember hogy milyen a szélirány illetve erősség.
-
-
atok666
őstag
válasz Napfénysüti #52858 üzenetére
Ma toltam egy kort, benne kb. 60km szembe/oldalszel. Eleg rendesen lehet erezni a kereken mikor megtolja oldalrol egy szellokes
Atok
[ Szerkesztve ]
-
bluobluo75
őstag
válasz lsebestyen #52881 üzenetére
Szia!
Nekem új kellene, használt sosem érdekelt, lehetőleg magyar boltból!
-
bunddog
tag
Hali!
Ennek a helyére szeretnék másik kormánycsapágyat de nem vagyok benne biztos hogy milyen kéne, félintegrált vagy integrált? 42 a homlokcső méret, van más paraméter vagy méret amire figyelni kéne?
-
MPowerPH
félisten
Errol a Scott vazrol mi a velemenyetek? XC-re lenne.
Don't Tread On Me
-
TayRol
nagyúr
válasz lsebestyen #52881 üzenetére
hú, ez nagyon állat lámpa, ilyen nekem is kell ( ha jó áron van ).
bár ahogy elnézem, külső akksi, plusz kábelezés; nem az a letisztult forma.[ Szerkesztve ]
-
lsebestyen
addikt
válasz bluobluo75 #52871 üzenetére
Szia! Én Ádykától vettem itt a hardveraprón, magamnak és édesapámnak is. Mindketten nagyon elégedettek vagyunk vele. Neki a legerősebb van, nekem a közepes, de még az is brutál erős szerintem. Szerintem le tudod vele beszélni, h kipróbálgasd nála. Apáé 3, enyém 2 éve van meg, hibátlan mindkettő.
-
deliveryman
csendes tag
Köszi szépen a segítséget, sajnos elhappolták előlem a biciklit. A srác szombat este ért haza, gondoltam reggel még meglesz a bicaj, de már előző este eladta. Ilyen ez.
-
bluobluo75
őstag
válasz bluobluo75 #52871 üzenetére
erre valaki?
-
Because
őstag
na én ennél a keréknél azt se találom hol lenne a közepe így elviszem (nagy nehezen) egy bicósboltba centíroztatni... mindentől mentesítitek, külső, tárcsa, csak a kerék pucéran?
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz fery02 #52870 üzenetére
Akkor félreértettem,mert valami olyasmit olvastam,hogy azért kell a sok "lapos" víz a hátizsákba mert terepen nem tudsz az úton vizet venni.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Runner_fxr
Ármester
válasz Bicskás #52872 üzenetére
Tudtommal ez: Uvex Oversize 61-65cm-es fejkerülethez.
[ Szerkesztve ]
-
Bicskás
senior tag
Runner a vadonban ahol te dolgozol melyik a legnagyobb felnőtt férfi kerékpáros sisak, mekkora és milyen típusú ?
A választ előre is köszönöm. -
bluobluo75
őstag
Üdv!
Lámpa után érdeklődök, milyet ajánlanátok, nagy fényerejűt?
Korábban a SolarStorm X2 / X3 -at mondták itt, de azt inkább itthoni boltból szeretném, vagy ha van jobb, akkor milyet? És honnan?
Köszönöm előre is! -
addikt
Köszi szépen mindenkinek a további ötleteket kényelmesebb ivó alkalmatosság témában (ivótasak, nyeregcsőre, kormánycsőre rögzíthető kulacstartó), most már lesz ötlet a számomra megfelelő megoldás kiszemelésében!
@Hasaggymeg: Nem a rókák miatt kell a lakat, hanem városban, mert városokat szoktam járni, nem terepet.
-
imyourfriend
őstag
válasz deliveryman #52839 üzenetére
25ezer forintért vedd meg, vagy add meg az elérhetőségét és megveszem én. Lényegében tudni kellene a gumik állapotát valamint egy sor+lánc elkélhet rá, esetlegesen duplafalú felnis kerékszett. Ez +25k durván, így 50k-ban megáll a gép de ennyi pénzért istenbiza megvenném.
-
Runner_fxr
Ármester
Holnap egy Normafa, Hármashatár-hegy?
[ Szerkesztve ]
-
MineFox54
őstag
col hülyeség +1
Szerintem nem nagyon fér be. Legalábbis az én 559-es (
26-os) bringámba nem megy bele a slick gumis 28-as kerék. Amúgy már rég azt használnám deore_dx aggyal a noname helyettIlletve mondtam: outizom, tehát nem nagyon ismerem a 29er-eket. Eddig még csak üzletben láttam
[ Szerkesztve ]
-
ivana
Ármester
válasz MineFox54 #52863 üzenetére
Lehet Ha van elég hely akkor beleférhet. Mivel tárcsás több esélye van, de jobban jársz egy slick gumival.
montinál nem használnak 28"-at 29-er monti akkor mi? Ugyan úgy 622-es, a colos jelölés kb. a hülyeség kategória, ahogy a col is egy hülyeség
Viszont ez a bringa soha nem lesz trekking vagy ilyesmi. +1
-
Sony P
csendes tag
Sziasztok!!!
RockRider 540-es bringába , bele tudok rakni 28" as kereket ? most gyári 26os van benne!
-
MineFox54
őstag
válasz Hasaggymeg #52848 üzenetére
Autóhoz tényleg létezik gyári javítóstift (vagy mi a f*sz), van is kint a kocsiban, holnap küldök fényképet, eredeti Kia.
-
atok666
őstag
válasz Napfénysüti #52858 üzenetére
En is Zondakat rakattam a bringaba, kivancsi vagyok hogy fogjak birni a kikepzest
Atok
-
dbala
tag
Sziasztok!
Velencei tavat milyen irányban éri meg megkerülni? Arra gondoltam, hogy Velencéről indulva déli->északi part irányba fogunk menni.
Rendesen jelölve van? Sok helyen lehet autókra számítani? -
Napfénysüti
nagyúr
válasz Hasaggymeg #52852 üzenetére
De még kemény vagyok és egy darabig maradok az alunál a betonmerev Zondákkal.
Més que un club!
-
Lajkó
őstag
Ha veszek új fékpofákat, akkor vehetek ilyen 3-400Ft-osokat? Vagy az 1500-as már 4x jobban fog, vagy mi?
Nem szeretnék túl sokat bele feccölni ha nem muszáj! -
Because
őstag
válasz Tothgera30 #52854 üzenetére
köszönöm szépen igazán szoktam skandizni ha nyerek veszek egy fele ilyen jót
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Because #52853 üzenetére
Nem annyira ördöngös,nézz pár videót,vegyél egy jó küllőkulcsot és hajrá...de csak óvatosan,folyton ellenőrizve az eredményt!
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Tothgera30
Ármester
-
Because
őstag
válasz Hasaggymeg #52852 üzenetére
centírozás lesz, de annyira nem szeretem ha más piszkálja a cuccaim
megpróbálom azért itthon elsőnek[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Napfénysüti #52831 üzenetére
Azért kacsintgatsz a karbon nyújtotta kényelem felé!
Beacause...centrírozás? Bár azok az agyak nem egy nagy durranás,sokáig elmehetnek még.
-
Because
őstag
most vettem észre, hogy a legutóbbi perec óta van egy 88-as az első kerekemben... érdemes lenne váltani? egy shimano rm33-as agy és vera terra felnim van, 27,5"-os
-
Tothgera30
Ármester
válasz vendingo #52824 üzenetére
Hát... MT2-es féket kapott, ami visszalépés, Deore agyakat, bár az SL-nél is spóroltak. Valahogy nem jött össze nekik, mint a korábbi években, persze majd az árazásból kiderül.
#52842 Runner_fxr: Hasonlóan vélekedek én is.
[ Szerkesztve ]
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
Runner_fxr
Ármester
Vettem ma egy ilyen táskát.
Endurozáshoz van kifejlesztve, gerinc protektor is van benne ami kivehető, 1,5 literes minőségi ivózsák. Nem túl nagy a tároló rekesze, de a legszükségesebb dolgoknak épp elég. Ennyi pénzért szerintem ajándék! 45k volt a rendes ára. -
ivana
Ármester
válasz deliveryman #52839 üzenetére
Ha 622-es kerekei vannak akkor szerintem ennyiért jó cucc, ha 630-as akkor felejtős, ha szingós akkor is, de ez szerintem nem az. Gumik kuka pozitívak, max. hazáig. Fékok olcsó fajták, egy új pofa rájuk fér (600Ft, a mostani kuka). A felnik lehetnek még gázosak, de azok elmennek.
Ilyen bilincses kulacstartót szeretnék mint ami ezen van, hol lehet ilyet kapni?
-
Mitől annyira elképzelhetetlen neked?Létező dolog stift,toll autóhoz is minden színben.Köze nincs a teleshophoz.
[ Szerkesztve ]
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
válasz Because #52841 üzenetére
Persze ez jogos,csak megkérdeztem hátha van valami megoldás,régebben mintha lett volna valami filctoll szerű.
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
Runner_fxr
Ármester
válasz Tothgera30 #52822 üzenetére
Nincs bajom a 29"-el, sőt merevben, vagy mondjuk 120mm rugóútig össztelósban is legjobb választásnak tartom. Csak nekem azért csapatósabb stílushoz, szimpatikusabb a 27,5". Bár a 29"-el is lehet jókat csapatni. Ez abszolút egyéni dolog, amúgy mindkét méret jó a maga nemében.
Merev vázzal én már sajnos nem tartom annyira élvezetesnek ezt a sportot, olyanokat oda tud verni a térdemnek ami már nagyon nem hiányzik. Az össztelós meg ég és föld kényelemben.Most néztem épp Bergamont-ból az akciós árlistát, de itt is kifogytak 2015-ös modellekből az olcsóbb kategóriák. Merev 27,5"-ben esetleg ez lenne 1700 körül: [link]
Valakinek esetleg vasárnap nincs kedve eljönni montizni egyet a Budai hegyekben?
-
-
deliveryman
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni egy biciklivásárláshoz. Sokat nem tudok a bicajról, a tulaj 4 képet osztott meg, és az árát: 25.000. Meg még annyit, hogy 185cm magas és neki épp jó volt még, én 182 cm vagyok.
Mit gondoltok ennyi pénzért megéri? Városba kellene nem olyan nagy furikázásokra.
Azt látom, hogy a hátsó kerékre kell költeni. Az mennyibe jön ki?
Köszönöm előre is a segítséget.
-
Kisebb karcolásokra tudtok valami jó módszert?
-
rétisün
veterán
nem egészen erre gondoltam, hanem hogy mennyire lesz majd jó a 'verseny' geometria, mennyire tudsz majd ugyanúgy 'feküdni' a bringán, mint most.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Bicskás
senior tag
Arra a Neogranormon remek gyógyír.
-
rétisün
veterán
válasz Napfénysüti #52828 üzenetére
"Az outizás sose a kényelemről szólt."
erre majd térjünk vissza 10-15 év múlva, ugyanúgy érzed-e magad a bicajodon, mint most....
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Napfénysüti #52828 üzenetére
Hamar megnézem mert az outikat nem annyira figyelem.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Hasaggymeg #52827 üzenetére
Nekem sok Cube outinál a homlokcső magassága nem tetszik. Múlt héten boltban pont nézegettem őket és olyan csúnyák voltak. Értem hogy granfindós de ez már tényleg durva. Az outizás sose a kényelemről szólt.
Més que un club!
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Tothgera30 #52820 üzenetére
Most konkrétumok nélkül,de tényleg én is láttam fura felszereltségi kombinációkat a Cube-nál.Hiányzik a folytonosság és míg pl. a tavalyi Pro-t xt agyakkal szerelték a 2016-os Pro sl is csak Deoreval van szerelve. Rafkóznak ők is a gazdaságosság mezsgyéjén.
-
vendingo
veterán
válasz Tothgera30 #52820 üzenetére
LTD Pro-t néztem, full XT lett, cserébe kapott recon telót. Inkább maradt volna SLX de Reba telóval. Több értelmét látnám. A színek viszont nagyon ütősre sikeredtek.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
MPowerPH
félisten
Hi all,
Segitsegre lenne szuksegem. Biztosan fuzott mar valaki innen kereket. A kullok megfelelo hosszanak a kiszamitasaban kernek segitseget. Nem talalom a szukseges adatokat, foleg a felninel.
32 lyukas, 3 keresztes fuzessel csinalnam.
A felni: DT Swiss XR 400D 32h (26")
Az agy:
-elso: Novatec D811SB
Kónusztávolság (OLD): 100 mm
Peremszélesség (bal): 27mm
Agy lyukkörátmérője (bal): 58mm
Peremszélesség (jobb): 12mm
Agy lyukkörátmérője (jobb): 45mm-hatso: Novatec 812SB-AA
Kónusztávolság (OLD): 135 mm
Peremszélesség (bal): 32 mm
Agy lyukkörátmérője (bal): 58 mm
Peremszélesség (jobb): 46 mm
Agy lyukkörátmérője (jobb): 54 mmUgye az agy az asszimetrikus, oda ket kullohossz is kell. Igazabol a felnihez nem talalom a szukseges infot. Az megvan, hogy az ERD az 544, de mennyi a falvastagsaga? 3?
Elore: Bal: 266.3mm, Jobb: 269.9mm
Hatulra: Bal: 267.7mm, Jobb: 266.7mmValaki utanam tudna szamolni? Mert felninel a falvastagsagot itt 3-nak vettem.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Tothgera30
Ármester
válasz Runner_fxr #52819 üzenetére
Mondjuk neked a 27.5-ös Berga is nagyon bejött még 13'-ban, azután vettél is egyet. Bár én inkább földúton, erdei ösvényeken megyek, nekem egy merev géppel könnyebb. Persze második cangának, ha lenne 27.5-es SLX-XT szettes átütős gép 250-300k között a méretemben, akkor szívesen megvásárolnám, de sajnos nem találok.
-
Tothgera30
Ármester
válasz vendingo #52817 üzenetére
Nálunk csak az LTD-t és a Reaction-t néztem, bár ott is nagyon behozták az új XT-t, több modellen is látok, de előbbinél a gyorszár elől-hátul már nevetséges, tekintve hogy 400k körüli áron adják, utóbbi rendben is lenne, csak ott ugye aki annyit kiad érte, komolyabb setup-ot vár el, személy szerint olyan áron Róka, fullXT, 2x10, QR15/12, és max. 1800g-os wheelset nekem alap lenne, ezt a 11-es sort nagyon erőltetik, persze jóval drágább hozzá minden, és a lánc is vékonyabb.
-
Runner_fxr
Ármester
válasz Tothgera30 #52804 üzenetére
Kipróbáltam azért. Nekem ennyi elég volt, hogy leszűrjem a lényeget. Egy 50km-es terepezés alatt a lényeg kiderült. Kiváló bringa, sőt, de a 27,5"-ös 140-es rugóúttal az én bringázási stílusomhoz jobban passzol mint a 29"-es 120mm-el. Még megyek vele egy két túrát biztos, de egyenlőre másik bringát használok.
Persze ha nem viszik el értelmes áron, az sem katasztrófa ha megmarad, azért nem rossz gép.Ha nincs eladási szándékod akkor minek hirdeted meg? Én sem adom el mindenáron, de ha értelmes pénzt kapok érte menjen.
fpeter07: Túl sok pénzt szerintem ne áldozz 26"-os bringába.
[ Szerkesztve ]
-
fpeter07
veterán
válasz TayRol #52806 üzenetére
Sztem ez ugyanaz a modell, csak rondább színben.
Ha a közeljövőben fejlesztenék, jobban járnék egy 26-os fully váz vételével szerintem. (Már ha lesz még kb. másfél-két év múlva) Bár ha kikopik a villa, nem is lenne muszáj 26-nál maradni. No mindegy, ahogy érzem addig is lesz mire költeni. Pl. holnap egy új kerékcsapágyra. Meg kellene lámpa is, bár lehet ellopom a tesómét. -
vendingo
veterán
válasz Tothgera30 #52811 üzenetére
A 2016 CUBE színek nagyon ütősek, az már más tészta, hogy pár bringát elkeféltek a felszereltséggel.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
ivana
Ármester
válasz imyourfriend #52814 üzenetére
Ez kontránál lenne durva, ott még a hátsó féknek is annyi
-
Tothgera30
Ármester
Unalmamban nézegettem itt a 2016-os Merida felhozatalt, nem tudom hogy vagytok ezzel, de a Big Nine 800, és 900, igen sivár színvilággal rendelkezik. Előbbinél fejlődés nem történt az idei géphez képest, legalábbis az új Fox villán kívül, semmi. Persze utóbbinál az XT HD, Shadow+, illetve a már említett új matricás Fox Float, de mégis, biztos feldobják 450-500-550k-s indulóárral, ami (szerintem) kissé túlzás.
-
atok666
őstag
Eleg fura joszag az outi egy kenyelmes trekking utan
Atok
-
fpeter07
veterán
Tudja valaki ez a kerékpár mennyibe kerülhet? [link]
-
Tothgera30
Ármester
válasz Runner_fxr #52796 üzenetére
Szép canga, de a mostanit jóformán még ki se próbáltad. Ha nekem megjön minden alkatrész a Meridához, akkor lehet én is meghirdetem, de nem eladási szándékkal, csak hogy felmérjem a piacot.
-
TayRol
nagyúr
válasz Runner_fxr #52802 üzenetére
Mondjuk, hogy kivételes eset lenne.
Egyébként igen, picit magasabb annál is. -
Solad
addikt
Közel jártál, 52-13 . Nem tudom hogy pontosan hogy történt a dolog, enyhe emelkedő utáni gyorsítás volt, egyszer csak eltűnt az ellenállás én meg már a gravitációval küzdöttem. Amúgy a patentszem engedte el magát.
A fél stoplimat az aszfalton hagytam(#52799) rétisün: hívtam az
anyusafety cart Hálistennek ez már a kör végén, 10 kilométerre történt itthonról.[ Szerkesztve ]
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest