Hirdetés

2016. szeptember 30., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-27 09:59:50

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#106551) echterion válasza cyberkind (#106550) üzenetére


echterion
(PH! kedvence)

Igen, sajnos ez a rendszer nem működik megfelelően, amiben én is, meg sokan mások is ludasak vagyunk, mert én se járok át ide, ha ott elkezdődik egy téma. De valljuk be őszintén, nem is igazán jó ez a megoldás, mert elég, ha egy-két ember nem jön át (akár azért mert nem tud róla, akár másért), akkor már nem lehet az adott témát kellőképpen felkövetni.

"... az a tény kedves kuzin, hogy a mi kis kópénk Tangónak hívja magát a szamba országában, rögtön megvilágosítja számunkra, hogy mekkora nagy seggfej..."

(#106552) cyberkind válasza echterion (#106551) üzenetére


cyberkind
(PH! nagyúr)

Pontosan ahogy írod.

"A művész azért hazudik, hogy feltárja az igazat, míg a politikus azért, hogy elrejtse." Steam/Origin/Uplay/GTA Social Club - cyberkind7 - nyugodtan vegyél fel

(#106553) tomsolo


tomsolo
(őstag)

FC Primal SE -18.8 € fb kuponnal a cdkeys-en.

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#106554) Crytek válasza tomsolo (#106553) üzenetére


Crytek
(PH! kedvence)

Alakulgat..

Gépem: Gigabyte Z170 D3H, i5 6600K@4.4ghz, 2x4GB Kingston Fury Hyper X DDR4, EVGA Supernova 650 G1, Zalman Z9, Evga GeForce GTX 980 Ti Superclocked+ ACX 2.0+

(#106555) dadawa válasza cyberkind (#106547) üzenetére


dadawa
(senior tag)

Gondolom az nem lehetne lehetséges , hogy a rendszer automatikusan áthelyezné az off topik hozzászólásokat ebbe a topikba .

(#106556) genndy válasza dadawa (#106555) üzenetére


genndy
(PH! addikt)

Ha nem használják az off-topik gombot (márpedig a többség nem használja), akkor az sem segítene.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

(#106557) dadawa


dadawa
(senior tag)

Ezek külön kulcsokat adnak ?

https://www.humblebundle.com/mobile/artifex-mundi-pc-and-mobile
https://www.bundlestars.com/en/bundle/cryptic-mega-bundle

Csak azért kérdezem , mert nekem ezek hiányoznak a HOG gyűjteményemből :

Dark Heritage: Guardians of Hope
Vampire Legends: The True Story of Kisilova
The Secret Order 2: Masked Intent
Grim Legends 3: The Dark City
Mythic Wonders: The Philosopher's Stone
Crime Secrets: Crimson Lilly
Eventide: Slavic Fable
The Secret Order 3: Ancient Times
Grim Legends: The Forsaken Bride
Grim Legends 2: Song of the Dark Swan

Small Town Terrors Pilgrim's Hook Collector's Edition
Small Town Terrors: Galdor's Bluff Collector's Edition
Lost Legends: The Weeping Woman Collector's Edition
Living Legends: The Frozen Fear Collection
Dream Catcher Chronicles: Manitou

(#106558) edgR válasza dadawa (#106557) üzenetére


edgR
(őstag)

Igen.

(#106559) cskamacska


cskamacska
(PH! addikt)

Szerintem meg túl sok a dráma, és túl kevés a képspam:

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

(#106560) Źşë' válasza ZsZso (#106535) üzenetére


Źşë'
(PH! addikt)

az első 1-2 hónapban még ON ként működött szvsz, aztán kezdett tele lenni szeméttel, direkt nem írtam miatta, mert értelmetlen, meg megint én lennék sok ember céltáblája ^^"...
cefet hogy még annyi idő után is ezért könyörögni kell, amúgy ayo helyében szó nélkül törölném az olyan hozzászólásokat ami még csak árcetlit sem tartalmaz... igaz még mielőtt jönne a szokásos kőzápor, nekem is van 1-2 offom ott, 2015-02-25-óta ami kb lepkefing kategória
a több topikgazda nem rossz ötlet, ill. még volt pár jobb megoldás rá ahogy olvastam a többiek hozzászólását

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#106561) ZsZso válasza Źşë' (#106560) üzenetére


ZsZso
(Közösségépítő)

Én sem szemetelek oda, de nem szeretnék senkire se mutogatni és nem is kell. Az látszódik, hogy túl sokan vannak azok akik képtelenek betartani a szabályokat és ezért célravezetőbb újragondolni ezeket.

"A topikgazda nem moderátor". Azt írják, hogy
"- és néha, tényleg csak néha, ha valóban szükség van rá, akkor durva hozzászólást, hirdetéseket, egyebet töröl, vagy a moderátorok segítségét kéri az elszabadult indulatok féken tartásában." így gondolom valamilyen szinten Ayo keze is meg van kötve.

Régebben talán ollie -nak durrant el annyira az agya, hogy megfenyegette a társaságot, hogy ha tartjuk magunkat ehhez a rendszerhez, akkor végleg zárja a topikot. 1-2 hétig rend volt aztán szépen lassan visszatért az az állapot. Azt szeretném mindenképpen elkerülni, hogy megint hasonló lelkiállapotba kerüljön és beváltsa ígéretét. :K

Jó kérdés persze, hogy illetékes olvassa -e ezt a fórumot, vagy pofátlan módon linkelni kellene az ON topikba a kezdő hozzászólást. :U

(#106562) Cheesus válasza i2k (#106424) üzenetére


Cheesus
(senior tag)

Megkésve ugyan, de elkészült az ajánló is hozzá a JátékNaplón :)

https://www.flickr.com/photos/141970280@N03/ || sneakerbox.hu || jateknaplo.blog.hu

(#106563) ayo


ayo
(őstag)

teljesen véletlen olvastam el a hsz-eket, bár gondolom látszik, hogy ezt nem szoktam olvasni, mert kommentelni se szoktam, viszont ha ilyen dolog van, akkor nyugodtan szólhattok nekem külön, mert így elég nehéz bármit is tenni... nem is értem...

ahogy fentebb is írva van, én nem vagyok moderátor, de azért keményebb dolgokat azonnal törlöm, ezért se lehet látni bármi nem oda illő dolgot - valaki játékot akar eladni, kamu link stb.

meg persze van, hogy ránézek a topikra 50 új hsz, és 2 ember beszélget - delete neki.

A gond viszont ott van, hogy ez egy fórum és nem árak egymás után. Most ha mindent törölnék ami nem illene oda, akkor tény hogy csak akciók lennének, de akkor oda a közösségi élet, ami azért nem egyszer halt be, pl mikor annak idején nem tudom hány új topik lett....

Best Buy topikban egy akcióra szokott jönni pár hsz. hogy jaj de olcsó, köszi, máshol is láttam akciózva, milyen játék ez? megéri? stb.
ilyenkor simán kialakul egy kis beszélgetés stb. ami normális, viszont tény hogy nem árcédulákkal teli hsz-ek lesznek.
Nem könnyű az se, ha csak 1-1 dolgot kell törölni, mert akkor lehet hogy a másik 2 fontosabb hsz-nek nem lesz értelme egymagukban stb.
Régen is volt off hsz egy adott akcióhoz vagy kérdés, hogy hol akciós stb. és most is. Most akkor ezeket simán törölhetném, hiszen csak offolnak.

Én továbbra is arra törekszem hogy 2/3 ON legyen, OFF tól nem lehet megszabadulni csak azon a módon amit írtatok, de azt nem tudom hogy mennyien szeretnék igazán. Ha úgy lenne hogy ketté osztanánk a topikot, akkor egyszerre kellene nézni két oldalt, ami szerintem idétlen lenne. Beírom az ON-ra hogy akciós a DS3 és majd megyek be a másikba hogy jaj de szeretem a DS3-at pont most írtam be az ON-ra hogy akciós. Aztán persze jön majd egy arc, aki nem jár ide és ott kezd el beszélgetni egy harmadik arccal és így tovább. Ahogy eddig is, ha komolyabb beszélgetés van a Best Buy-ban, pl. melyik COD a legjobb, akkor szépen törlöm őket és kiírom, hogy OFF-ban ilyet lehet stb.

http://jateknaplo.blog.hu

(#106564) echterion válasza ayo (#106563) üzenetére


echterion
(PH! kedvence)

Nekem ez a megoldás is megfelel, viszont ebben az esetben jó lenne, ha nem az történne rendszeresen, hogy néhány ember időről időre odamegy és beírja, hogy már megint sok az off. Ennek megítélését akkor rád bízzuk egységesen.

"... az a tény kedves kuzin, hogy a mi kis kópénk Tangónak hívja magát a szamba országában, rögtön megvilágosítja számunkra, hogy mekkora nagy seggfej..."

(#106565) ayo válasza echterion (#106564) üzenetére


ayo
(őstag)

pedig eddig is ez volt, és sokszor én is beírom hogy sok az off. és akkor egy ideig nyugi van. de mindig előjön valami téma, ami valakinek tetszik valakinek nem, valaki megköszönni stb. ahogy írtam. most ha ezeket mindig törölném, szerintem ott halna meg az egész rendszer, mert engem is zavarna, hogy írok oda és kitörlik szó nélkül..lehet hogy nem írnék egy idő után oda, meg nem is nézném, mert itt az OFF topik, ahol ugyanúgy kibeszélnek mindenki mindent és nincs tiltva semmi...

http://jateknaplo.blog.hu

(#106566) micafighter válasza ayo (#106565) üzenetére


micafighter
(PH! kedvence)

Aki itt is aktív annak szerintem ugyan mindegy. Azoknak rosszabb ez így jelenleg akik leginkább read only módban vannak és csak az akció érdekelné őket. Szerintem ebből a szempontból nem lenne butaság az hogy egyik topicban csak akciók másikban meg diskurzus.

Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! A szakmai kérdéseket privát helyett a témához kapcsolódó topicban tegyétek fel! Ha tudok, segitek! Így hamarabb kaptok választ, és a válasz másnak is hasznos lehet!

(#106567) echterion válasza ayo (#106565) üzenetére


echterion
(PH! kedvence)

És ha nem törölgetnél, hanem mondjuk minden, árcédula nélküli hsz-t off-ba pakolnál és csak azokat törölnéd, amiket eddig is? Az off-ot elvileg ki lehet szűrni, akinek szúrja a szemét, és megmaradhatna az a pár csevegős hsz is.

"... az a tény kedves kuzin, hogy a mi kis kópénk Tangónak hívja magát a szamba országában, rögtön megvilágosítja számunkra, hogy mekkora nagy seggfej..."

(#106568) ZsZso válasza echterion (#106567) üzenetére


ZsZso
(Közösségépítő)

Ez is jó lenne, vagy az is, hogy ha kiemeli az akciókat. A lényeg, hogy elkülönüljön a beszélgetés és a lényegi információ.

(#106569) Renok válasza ZsZso (#106568) üzenetére


Renok
(fanatikus tag)

Jó ötletek.

Én mondjuk már így is csak azokat a hozzászólásokat olvasom az ON topicban, ahol megakad a szemem valami áron vagy linken. A linken könnyebben, mert az ki van emelve.

(#106570) djculture


djculture
(PH! félisten)

Eddig jól megvoltunk komoly dolgok nélkül itt az off topikban most ezt miért kellett ? ;]

"Régen tudtunk focizni, most szeretnénk" - Ceglédi Zoltán politológus

(#106571) Renok válasza djculture (#106570) üzenetére


Renok
(fanatikus tag)

:))

(#106572) eami válasza djculture (#106570) üzenetére


eami
(PH! addikt)

Sajnos páran még mindig nem értik miért hívják ezt fórumnak. Szerintem teljesen jól összefoglalta Ayo hogy ott mi az irányelv. Akinek csak akció lista kell az regeljen ITADon aztán napjában többször is megkapja mailben direktbe.

(#106573) ayo válasza eami (#106572) üzenetére


ayo
(őstag)

nekem a régi best buy-jal se volt gondom sőt, szerettem hogy ott volt minden. most azóta tuti nincs olyan, hogy mondjuk 50 hsz-t végig olvas valaki és csak beszélgetéseket lát, mert azt mindig töröltem, mivel az régen se volt kellemes, hogy beléptem és csak pár ember egymásnak esett, miközben már megörültem, hogy ennyi új hsz-van..biztos valamit ingyen osztogatnak

amióta én vagyok az arc, azóta ezeket kevésbé lehet látni és ahogy fentebb írtam az ilyen kamu linkeket, meg bepróbálkozásokat is. ennyi jelenleg a melóm, a közösséget nem szeretném lerombolni.

én ezt a topikot továbbra se fogom olvasni, mert nekem elég egy, ahol az akciók vannak szóval nem árt, nekem írni, ha bármi gondotok van és nem bízni, hogy véletlen megtalálom :)

(#106574) djculture: ennyi

[ Szerkesztve ]

http://jateknaplo.blog.hu

(#106574) djculture válasza eami (#106572) üzenetére


djculture
(PH! félisten)

Én már mikor ment itt a nyarvogás hogy nem látják az akciókat és emiatt lett az új nem off topik is csak nevettem. De legyen nekik jó akinek az kell. Én beszélgetni járok ide nem faszom huszonhétezer helyről bemásolt akciós neveket meg árakat nézegetni. Ha erre vágyik valaki csináljon egy saját logoutos írást tíltsa le a hozzászólásokat és nyomathatja egésznap..

"Régen tudtunk focizni, most szeretnénk" - Ceglédi Zoltán politológus

(#106575) bullseye


bullseye
(PH! addikt)

Szerintem segít, hogy a komoly akciókat általában linkekkel is jelzik az emberek, így könnyen átlátható a dolog, ha nincs tényleg hosszú és unalmas vita. (A no kérdés - csak legit akció bejegyzés inkább valaki blogja lehetne, vagy zárt topikja, de hajrá!)

Nyilván még jobb lenne, ha Ayo napi X órát szopna vele, és miért ne verjük az övével az off topicot...

"Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#106576) echterion válasza djculture (#106574) üzenetére


echterion
(PH! kedvence)

Nekem nincs sok bajom a mostani rendszerrel, csak ha tehetjük, akkor miért ne lehetne átláthatóbbá tenni. De mindegy, a linkeken nekem is megakad a szemem, a hsz-eket meg nem muszáj végigolvasni. Bár néha van közöttük szórakoztató párbeszéd is, azokat azért kár kihagyni. :))

"... az a tény kedves kuzin, hogy a mi kis kópénk Tangónak hívja magát a szamba országában, rögtön megvilágosítja számunkra, hogy mekkora nagy seggfej..."

(#106577) ZsZso válasza echterion (#106576) üzenetére


ZsZso
(Közösségépítő)

Ha másért nem, akkor azért jó volt ez az egész beszélgetés, hogy
1. újra felturbósítsuk az OFF topikot :K
2. megtudjuk, hogy egy-egy ON topikba beszúrt félOFF hozzászólás után még nincs ok a lelkiismertfurdalásra.

Köszi mindenkinek, aki konstruktívan vagy kevésbé konstruktívan, de hozzászólt :). :R

(#106578) tomsolo


tomsolo
(őstag)

tyű de szét ONoztátok az OFF topikot! :D

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#106579) micafighter válasza tomsolo (#106578) üzenetére


micafighter
(PH! kedvence)

Hívok is gyorsan egy modot ;]

[ Szerkesztve ]

Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! A szakmai kérdéseket privát helyett a témához kapcsolódó topicban tegyétek fel! Ha tudok, segitek! Így hamarabb kaptok választ, és a válasz másnak is hasznos lehet!

(#106580) djculture


djculture
(PH! félisten)

Vaskos büntetés is várható, mert az angol fogyvédnél is sokan panaszt nyújtottak be :

Steam főoldalán látható videó és képek nem a valós állapotában mutatják be a No Man's Sky játékot, ennek ürügyén tettek panaszt a brit illetőségű Advertising Standards Authority (ASA) reklámfelügyeleti hatóságnál. A szervezet igazoltan vizsgálja a bejelentett anyagokat, és joga van levetetni a félrevezető reklámot nem csak a Steam felületéről, hanem mindenhonnan ahol feltűnik, vagyis a PlayStation Store-ból is.

Ideje lesz már tényleg ha a vásárlók szopatásáról lenevelik ezeket a készítőket kiadókat.

[ Szerkesztve ]

"Régen tudtunk focizni, most szeretnénk" - Ceglédi Zoltán politológus

(#106581) ayo válasza djculture (#106580) üzenetére


ayo
(őstag)

Igazából az a gond az egésszel, hogy ezeket engedik. Szerintem simán meg kellett volna adni a refund lehetőségét mindenkinek, mert ez az egész egy marketing bullshit.

erősen ajánlom mindenkinek a nem régi posztomat hozzá, ahol egyszerűen látszik, hogy átverés az egész: No Man’s Sky, az év legjobban várt játéka, az év legnagyobb csalódása

[ Szerkesztve ]

http://jateknaplo.blog.hu

(#106582) micafighter válasza djculture (#106580) üzenetére


micafighter
(PH! kedvence)

Ideje volt már.

(#106581) ayo +1

[ Szerkesztve ]

Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! A szakmai kérdéseket privát helyett a témához kapcsolódó topicban tegyétek fel! Ha tudok, segitek! Így hamarabb kaptok választ, és a válasz másnak is hasznos lehet!

(#106583) sixpak válasza ayo (#106581) üzenetére


sixpak
(PH! kedvence)

Ezt olvastam, annak idején (talán az Indexen láttam?), pont eme cikk olvasása után tettem le a vásárlásról....köszi. :D

Néhány fotó: https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/

(#106584) eami válasza ayo (#106581) üzenetére


eami
(PH! addikt)

naja, futok is most egy kört a refunddal :)

(#106585) Csapoati válasza sixpak (#106583) üzenetére


Csapoati
(PH! nagyúr)

A megspórolt összeg felét küldheted is a Játéknaplónak. :DDD

Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!

(#106586) csaba951 válasza eami (#106584) üzenetére


csaba951
(PH! addikt)

Te képes voltál pénzt adni ezért?! :DDD

#106580 djculture
Szerintem a testület történetének legrövidebb vizsgálata lesz! Elég megnézni egy premier előtti trailert, és egy premier után játék videót. A videójátékokhoz egyáltalán nem értők is világosan látják majd mennyire drasztikusan eltér a reklám és a kész termék! :(

Következő vizsgálatot kaphatná mondjuk az Ubisoft! Náluk is rendszeresen eltér a trailer és a kész játék. ;]

[ Szerkesztve ]

(#106587) Crytek válasza csaba951 (#106586) üzenetére


Crytek
(PH! kedvence)

Ha refundol akkor miért ne? Az nem pénzkiadás ha visszakapod.

Gépem: Gigabyte Z170 D3H, i5 6600K@4.4ghz, 2x4GB Kingston Fury Hyper X DDR4, EVGA Supernova 650 G1, Zalman Z9, Evga GeForce GTX 980 Ti Superclocked+ ACX 2.0+

(#106588) orichalcos


orichalcos
(HÁZIGAZDA)

Ahogy az várható volt:

Battleborn Is Going Free-To-Play Soon

Live-Die-Respawn 🎮 https://twitter.com/csoka86 🎮 http://www.twitch.tv/orichalco

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2016 PROHARDVER Informatikai Kft.