Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: NVIDIA DLSS 5 Neural Rendering
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Szörnyűség
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Ugrás a 3D gyorsítás világába 1998-1999 játékaival
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- LG OLED48CX TV mint monitor
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
49952 - 49901
49952 - 49901 49900 - 49801 49800 - 49701 49700 - 49601 49600 - 49501 49500 - 49401 49400 - 49301 49300 - 49201 49200 - 49101 49100 - 49001 49000 - 48901 48900 - 48801 48800 - 48701 48700 - 48601 48600 - 48501 48500 - 48401 48400 - 48301 48300 - 48201 48200 - 48101 48100 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
buke
aktív tag
Peppo és Mbru :
"Valahol emlegettek olyan megoldást, hogy egy hajóban ülve lövöldözik a fákat. Nem tudom, ez valós vagy cska valami kamu volt. Lehet, az is működik. Az biztos, hogy az SRV-s megoldás működik és gyors is."
Ja, működik, anakondával sok-sok accountomon csurig szedtem az összes RAW 4-est
A sebessége nemtudom milyen, de iszonyat gyors és könnyednek tűnt. Srv-s módszert soha nem használtam. A YT. videóban alább a ship pozicionálást mutatja be, hogy ne dögöljenek meg a limpetek. Gondolom a hiba %-ot kérdeznétek, 2x nem hozták fel nekem a RAWot, de ilyenkor viszont relog és/vagy pozició variálás a műveletek közben és meghozta mindig az eredményt.
A videó alatt van egy link --> a redditen megjelent részletes tutoriálhoz vezet.
[link] -
Peppo
őstag
Engem az érdekelne, hogy ha vennék ilyet és elkezdem bányszni a földet (pont most Sulfur kellene), akkor be lehet állítani, hogy csak azt keresse. Tenné a dolgát és mikor meg van a mennyiség akkor felszedném. Mert bolygón keresés nekem elég nehézkes.
Ritkán veszem már elő a játékot, de ha lenne egy gyűjtő oldal, aránylag friss infókkal, tippekkel, trükkökkel azt szívesen olvasgatnám. Sosem volt egyszerű játék, pont ezért is tetszik még mindig. Az a baj, ha belépek puff csak úgy repülnek az órák

Ha kén (sulphur) kell, arra még mindig az a legegyszerűbb, ha egy material tradernél beváltasz pár egységnyi ruténiumot, abból annyi kén lesz, hogy fürödhetsz is benne. Amúgy a raw materialok farmolására nem tudom, mi a leggyorsabb módszer, de a megfelelő bio site-okon elég gyorsan lehet szedni. Ezek elvileg még működnek, pár hónapja végigtúrtam én is párat.
Pl. ez a videó elég tömören elmondja a lényeget. Más kérdés, hogy én nem szálltam ki az SRV-ből, hanem azzal lövöldöztem le őket.
Ha már ott vagy, érdemes telerakni a tárolót, aztán abból a tradernél annyit váltasz át, amennyit csak akrsz.Valahol emlegettek olyan megoldást, hogy egy hajóban ülve lövöldözik a fákat. Nem tudom, ez valós vagy cska valami kamu volt. Lehet, az is működik. Az biztos, hogy az SRV-s megoldás működik és gyors is.
-
Mbru
tag
Engem az érdekelne, hogy ha vennék ilyet és elkezdem bányszni a földet (pont most Sulfur kellene), akkor be lehet állítani, hogy csak azt keresse. Tenné a dolgát és mikor meg van a mennyiség akkor felszedném. Mert bolygón keresés nekem elég nehézkes.
Ritkán veszem már elő a játékot, de ha lenne egy gyűjtő oldal, aránylag friss infókkal, tippekkel, trükkökkel azt szívesen olvasgatnám. Sosem volt egyszerű játék, pont ezért is tetszik még mindig. Az a baj, ha belépek puff csak úgy repülnek az órák

-
[HUN]NIMROD
senior tag
A legvalószínűbb hogy kb annyit fog gyorsítani a raw material keresésen, mint amennyit a Nomad az exobionál.
-
Leslie33
tag
-
Peppo
őstag
És nem csak imbolyognak, de melegszenek is és persze az üzemanyagot is eszik rendesen.
Sajnos így oldották meg, hogy kénytelen legyél lecserélni a régi hajókat az újakra. Mert ha egyszer megszokod az SCO-t, utána tényleg fájdalmasan lassú a régi módszer.
És persze az új hajók kb. mindenben jobbak is a régieknél, szóval a régieknek sajnos nem lesz értelme már, legfeljebb érzelmi kötődés miatt tartja meg őket az ember. (Ok, a Corvette még nem kapott méltó utódot, de már kb. az összes többi igen.) -
Snoke
tag
Ez ilyen. Régi hajók kóvályognak, újak stabilak. Fejlődött az űrhajógyártási technológia és egy kis ösztönzés, hogy vegyél újakat. Nem a méret számít, hanem hogy régi vagy új hajó.
-
Leslie33
tag
Sziasztok!
Nekem SCO-ban a kisebb hajók iszonyatosan imbolyognak, nem lehet egy idő után célra tartani, vissza kell kapcsolnom SC-be. Ez mitől van? Van másnak is ilyen tapasztalata? A nagyobb hajók szépen célra tartanak, szinte nem is kell korrigálni.
Köszi! -
csigi
addikt
Már túlvagy rajta de furcsa volt hogy úgy nézett ki nem mindenkit érintett, sőt a többséget nem.
Én toltam tegnap, nem vettem észre semmi gondot..
-
[HUN]NIMROD
senior tag
-
Leslie33
tag
Hát persze hogy most rakták ki...:
https://forums.frontier.co.uk/threads/launcher-authorisation.648761/Köszi az infót!
Tegnap nem is akartam játszani, de ma szeretnék. Akkor ez vár rám is ma estére, vagy azóta megoldódott? -
[HUN]NIMROD
senior tag
Órák óta nem tudok belépni, nálatok? Van valami gubanc? Semmi infót nem látok, downdetectornál sincs semmi jelzés..
Hát persze hogy most rakták ki...:
https://forums.frontier.co.uk/threads/launcher-authorisation.648761/ -
[HUN]NIMROD
senior tag
Órák óta nem tudok belépni, nálatok? Van valami gubanc? Semmi infót nem látok, downdetectornál sincs semmi jelzés..
-
buke
aktív tag
Gondoltam foglalok egy rendszert az Omega köd környékén, de nem jött össze. Valami olyasmit ír ki pirossal, hogy unsuccesful.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
Köszi a segítséget!
Tegnap bementem egy easy biohazardba. Meg is csináltam, de a végén egy eltorlaszolt ajtó mögé nem találtam másik bejáratot. A réseken keresztül tudtam az utolsó két tudóst lelőni. Aztán mikor kidokkoltam, akkor meg szétlőtt valami. Másodjára meg senki nem lőtt rám és le tudtam szállni. Szerintem jó lesz ez, csak helyismeret kell, mert kicsit sokat szaladgáltam feleslegesen a szinteken.
Szívesen. A habitat decken lévő 2-2 célpontot úgy képzeld el mintha teljesen egyforma helyen lennének. Ahogy az egyik csoporthoz bejutunk, ugyanúgy kell a másikhoz is. Ha szemben állunk az eltorlaszolt ajtókkal, addig kell balra haladni, amíg meg nem nyílik egy 3-as szintű ajtó ami már átjárható, ezen be és jobbra, itt lesz egy olyan ajtó amit az energiatöltővel kell kinyitni, és emögött vannak gyakorlatilag egy zsákutcában. A végén a felszállás után két lehetőség van, vagy megvárni a runnert és arra dokkolni, vagy egyből elugrani a runner eredeti helyére. Vicces hogy ezek is mint korábban sok más dolog, egyszerre két helyen is tudnak létezni, mert amikor beugrik hozzánk, az eredeti példány nem tűnik el.
-
Leslie33
tag
Bárhol elérhető, csak dokkban kell lenni.
Ha van rá igény, akár +3 emberrel becsatlakozva szívesen tartok "idegenvezetést" az általam farmolt feladatoknál (reclamation, biohazard, terminal prosecution - ez utóbbi csak űrcsata, ide semmi okosítás nem szükséges csak 4 erős hajó).
Köszi a segítséget!
Tegnap bementem egy easy biohazardba. Meg is csináltam, de a végén egy eltorlaszolt ajtó mögé nem találtam másik bejáratot. A réseken keresztül tudtam az utolsó két tudóst lelőni. Aztán mikor kidokkoltam, akkor meg szétlőtt valami. Másodjára meg senki nem lőtt rám és le tudtam szállni. Szerintem jó lesz ez, csak helyismeret kell, mert kicsit sokat szaladgáltam feleslegesen a szinteken.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
Ha valakit netán érint ez a két hiba, erősítse meg itt:
https://issues.frontierstore.net/issue-detail/86310
https://issues.frontierstore.net/issue-detail/86326 -
5150head
őstag
-
sith7
félisten
Köszönöm a válaszokat
-
Leslie33
tag
Ha van rá igény, akár +3 emberrel becsatlakozva szívesen tartok "idegenvezetést" az általam farmolt feladatoknál (reclamation, biohazard, terminal prosecution - ez utóbbi csak űrcsata, ide semmi okosítás nem szükséges csak 4 erős hajó).
OK! Köszi! Persze ott pont nem néztem... Este csekkolom!
-
[HUN]NIMROD
senior tag
-
5150head
őstag
Ez igaz, de a valóság is kb ez, legalábbis az eddigi ismereteink szerint. Az anomáliák amik kicsit színesítik a rendszereket.
A No Man's Sky-ban meg kb mindenhol van élet. Ez túlzás, de legalább változatos a bolygófelhozatal, több típus van. Nagyon jó játék a NMS, beleszaladt pár száz óra, annak ellénre h elég arcade. A hajóépítés benne nagyon OP, azt minden űrhajós játékba kötelezővé tenném.
Vicc h a Star Citizen azt hirdeti magáról, hogy töltőképernyő nélkül működik, amikor a NMS, is tudja ezt. SC egy elég érdekes téma, inkább nem megyek bele.
Szokták mondani még az X4 Foundationst is, arról nem tudok nyilatkozni, egyszer próbáltam de olyan érzésem volt mint a Star Trek Online-al: játékmechanikák és megvalósítás szempontjából mintha egy retro 20 éves játékkal játszanék, pedig az STO-val ellentétben nem az.
Ott az EVE Online is, bár azzal is ezer éve játszottam, szóval fene tudja hova fejlődött.
Amúgy az Everspace 2 is nagyon jó, bár az is inkább arcade, build építésős. ARPG űrhajókkal. Pár órát el lehet fele szórakozni.
Aztán ha kemény űrfizikára vágyik az ember akkor Kerbal Space Program nekem személyes kedvencem, aminek a szellemi utódja a Kitten Space Agency lesz, mivel a KSP2-t beszántották. Próbáltam a KSA demoját, méltó utódnak tűnik.
Earlyben meg ott a Starminer, Final Orbit, C-Beams, amiket ígéretesnek tartok, és figyelemmel követek.
Aztán egy rakás másik game-ről meg nem is beszéltünk. Bármennyire el akarják hitetni velünk az ellenkezőjét, azért van élet az Elite-n meg a SC-n kívül is. Hajaj, de még milyen jó gamek vannak
Az a baj, hogy az Elite kódja elavult és nem haladt a korral, a már meglévő mechanikákat toldozzák foltozzák. -
Snoke
tag
Elsősorban két játékot szoktak említeni, ami hasonló mint az ED. A No Man's Sky és a Star Citizen. Lehet van több is ezeken kívül, de majd a többiek esetleg kiegészítik. Ezek hasonló, de mégis más űrszimulátor játékok. Én személy szerint egyiket sem próbáltam még ki. Az ED ezekkel szemben nem egy "korlátozott" űrtérségben játszható, hanem a teljes galaxisunk bejárható, felfedezhető. Engem is ez fogott meg első sorban, mert imádok felfedezni és utazni a csillagok között.
Ez részben igaz, csak egy idő után rájössz, hogy hiába a 400 milliárd csillagrendszer ED-ben, ha mindenhol ugyanazt találod. Pár évig elmegy, aztán baromi unalmas lesz felfedezni, mert minden ugyanolyan kb pár kivétellel.
-
Leslie33
tag
Ilyen amikor egész jól sikerül nehéz módban a Biohazard küldetés:
https://www.twitch.tv/videos/2815293562Ez a Biohazard küldetés elérhető Colonián is, vagy csak a bubiban? Tegnap kerestem, de nem találtam. Hol lehet ezt felvenni?
-
Leslie33
tag
Elsősorban két játékot szoktak említeni, ami hasonló mint az ED. A No Man's Sky és a Star Citizen. Lehet van több is ezeken kívül, de majd a többiek esetleg kiegészítik. Ezek hasonló, de mégis más űrszimulátor játékok. Én személy szerint egyiket sem próbáltam még ki. Az ED ezekkel szemben nem egy "korlátozott" űrtérségben játszható, hanem a teljes galaxisunk bejárható, felfedezhető. Engem is ez fogott meg első sorban, mert imádok felfedezni és utazni a csillagok között.
-
buke
aktív tag
Ez elvétve mindig is előfordult. Nálad most mindig ez van, próbáltad többször?
Nálam meg egy FC hiba jött elő: be akarok ugrani a nyersanyagos rendszerembe (Synuefe YL-J d10-60) a város fölé és azt írja hogy "no free slots" holott egy árva hordozó sincs bent.
Nimrod: igen többször próbáltam, hiszen be szerettem volna fejezni, de nem lett vége soha

Pont tegnap volt nálam is a "no free slots" esete.
Lehet, ezek csak infó bakik és a regisztrálás meglesz, majd 7 nap múlva kiderül. Persze nem tudom, hogy a végtelenben meddig menjek el, amikor már biztos megadja a győzelmet.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
Sziasztok, úgy látom a hajó CZ-ben (Low) valami tönkrement, mert a zöld csík totál végig ért, de aztán többet nem látszik és hiába győzöm le a gyenge ellenfeleket, egyszerűen nem lesz vége a csatának
. Eddig pár hét alatt jó párszor végig csináltam ilyeneket, több helyszínen is, és kb. a zöld csík 80%-ánál megadta a győzelmet és a befolyás szerzést is. Szóval ez mitől romlott el nemtudom. Mindig olyan tojik be, amit épp játszom
. Megjegyzés: nem vettem fel küldetést ide, de gondolom e nélkül is végig kell mennie a csatának végkimenetellel. Szabályosan oldalt választottam, az anarhistát nyilván, mert azokat szeretném szaporítani.
Ui: viszont végre megcsinálták a jobb felső sarokban lévő infót
Ez elvétve mindig is előfordult. Nálad most mindig ez van, próbáltad többször?
Nálam meg egy FC hiba jött elő: be akarok ugrani a nyersanyagos rendszerembe (Synuefe YL-J d10-60) a város fölé és azt írja hogy "no free slots" holott egy árva hordozó sincs bent.
-
buke
aktív tag
Sziasztok, úgy látom a hajó CZ-ben (Low) valami tönkrement, mert a zöld csík totál végig ért, de aztán többet nem látszik és hiába győzöm le a gyenge ellenfeleket, egyszerűen nem lesz vége a csatának
. Eddig pár hét alatt jó párszor végig csináltam ilyeneket, több helyszínen is, és kb. a zöld csík 80%-ánál megadta a győzelmet és a befolyás szerzést is. Szóval ez mitől romlott el nemtudom. Mindig olyan tojik be, amit épp játszom
. Megjegyzés: nem vettem fel küldetést ide, de gondolom e nélkül is végig kell mennie a csatának végkimenetellel. Szabályosan oldalt választottam, az anarhistát nyilván, mert azokat szeretném szaporítani.
Jól van, már van jelzés a Frontier felé, de elég sovány, majd őszre megcsinálják
Kiadom magamnak a nyári szünetet
-
buke
aktív tag
-
[HUN]NIMROD
senior tag
[HUN]NIMROD: megnéztem, jó, de poénból a győzelemnél csak kilőtt a "társad", nem bírta ki genkerizmus nélkül
Miért kell ilyet csinálni
. Az más, ha ismered, akkor tárgytalan a költői kérdésem.
Remélem pár hét múlva jön a frissítés a single játékra.
A többi gyalogos combat játékrészen is el lehet szórakozni high szinten egyedül. Igaz, hogy trükközni kell a védelmi feladatoknál, de ez van. Az a végén szándékos öngyi, mert így lehet a leggyorsabban visszajutni a hajóra
Nincs baráti tűz, egymás fegyvereire immunisak vagyunk, csak magunkat lehet kinyírni.A mai 4.4.0.3 megoldotta a Merc coin problémát, most már minden futam fizet a végén. Viszont a Panther további növelése az KUKA. Csak az 5-6-os rackek módosíthatók Mcoinból (és előbb meg is kell venni egy spéci G1-es változatot, mert a mérnököknél úgy küszöbölték ki hogy mást ne lehessen hogy csak kettes szintről indul, aminek kell az egyes), és aki (pl én) eddig már összeszedte CG jutalomból a 3x6 és 2x5-öst, annak nincs ennél tovább. Se a nagyobbak (7,8), se a kisebbek (1,2,4) nem alkalmasak erre mert nincs belőlük megvehető G1-es példány. Baromira remélem hogy ez változni fog...
-
5150head
őstag
[HUN]NIMROD: megnéztem, jó, de poénból a győzelemnél csak kilőtt a "társad", nem bírta ki genkerizmus nélkül
A többi gyalogos combat játékrészen is el lehet szórakozni high szinten egyedül. Igaz, hogy trükközni kell a védelmi feladatoknál, de ez van. Hát az elég béna, ha lehet TK-zni.
Az a baj ezzel is, hogy ahogy néztem annyira outdated az egész.
100+1 játék van ami jobban, élvezhetőbben tudja ezt a shooter gameplayt. Nem tudom miért erőltetik még mindig. A hajós részben meg gyakorlatilag a kereskedésen kívül nem érdemes mást csinálni... a videók alapján ahhoz sincs kedvem, hogy rápróbáljak.
-
buke
aktív tag
https://www.twitch.tv/videos/2815293562[HUN]NIMROD: megnéztem, jó, de poénból a győzelemnél csak kilőtt a "társad", nem bírta ki genkerizmus nélkül
A többi gyalogos combat játékrészen is el lehet szórakozni high szinten egyedül. Igaz, hogy trükközni kell a védelmi feladatoknál, de ez van. -
[HUN]NIMROD
senior tag
https://www.twitch.tv/videos/2815293562 -
[HUN]NIMROD
senior tag
Kolonizálási BGS témakör:
Sziasztok, egy újabb kérdés foglalkoztat: Ha új rendszert foglalok, akkor van-e olyan tudatosan irányítható tevékenység, bármi, ami a közelben lévő lézengő pár százalékos anarhista frakciókat biztosan "belistázza" az elkészült elsődleges állomásra ?
Utólag nehezebb már látom, ahogy írta 5150head kolléga.
Egyáltalán mi szerint rakja be a játék a kezdet kezdetén ? Nekem az a jó, ha beteszi a frakciót.
Tehát van-e olyan paraméter, tulajdonság megléte ( pl. legalább 1 közvetlen szomszéd rendszerben ott vannak már 1-2 % -ban stb.
Lehet, ez egy elég komplex dolog. Ha egyszer már bent vannak onnantól én felhízlalom őket 60%-ra
Nem tudom van-e erre valami szabály, de én a saját rendszereimben mindig azt láttam hogy tutira ott volt egy kalózbanda az utolsó helyen.
-
buke
aktív tag
Kolonizálási BGS témakör:
Sziasztok, egy újabb kérdés foglalkoztat: Ha új rendszert foglalok, akkor van-e olyan tudatosan irányítható tevékenység, bármi, ami a közelben lévő lézengő pár százalékos anarhista frakciókat biztosan "belistázza" az elkészült elsődleges állomásra ?
Utólag nehezebb már látom, ahogy írta 5150head kolléga.
Egyáltalán mi szerint rakja be a játék a kezdet kezdetén ? Nekem az a jó, ha beteszi a frakciót.
Tehát van-e olyan paraméter, tulajdonság megléte ( pl. legalább 1 közvetlen szomszéd rendszerben ott vannak már 1-2 % -ban stb.
Lehet, ez egy elég komplex dolog. Ha egyszer már bent vannak onnantól én felhízlalom őket 60%-ra
-
buke
aktív tag
A trifid ködi Influence témakörre visszatérve: köszönöm a segítségeteket !
Egy egyszerű accounttal sikerült megoldanom, hogy ebben a csillagködben megvalósuljon egy 2. anarhista frakció teljes rendszer átvétele. Jó pár százalékkal megelőzték a rendszert kontrolláló korábbi törvényes játékos frakcióját ! (a segítségemmel.) Az egész akciómnak az volt az indítéka, hogy több anarhista settlement legyen ebben a ködben, a lazább on foot játék okán.
A kezdeti coriolis kontroll megszerzése után minden ody settlement is az övék lett, kivétel a horizonos planetary port (ezt nem értem).
3 ody bázis van egyenlőre összesen. Ebből 2 bányászati, közepes méretűt telepítettem, threat level 2 és 3-re adta. (ezt sem tudom mitől függ ez ?) Legalább kicsit küzdeni kell, annak aki mostanában kezdte a gyalogos témát.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
Nem akarom elkiabálni, de most már mintha akkor is megadná a jutalmakat, amikor a végén nem írja ki, csak a fekete háttérsáv van. És túl lehet lépni a heti ezres limitet, ezután csökkentett számú Mcoin jár.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
Leslie33: Remélem lesz még finomítás szoló játékosok részére, de tudom ehhez külön verzió kell legyen mert, gyengítené a team-es verziót,de ennek nincs értelme, mert megunná mindenki, ha túl könnyű. A fejlesztők egyáltalán tudják, hogy ennél a játéknál inkább pro bummerek és bummmerek játszanak szolóban ???

UI: Van még valami könnyebb mission a Biohazard-on kívül ? Ahol van esély ?Bár még ki sem próbáltam mindent, de a leírások alapján messze a legkönnyebb a Biohazard. Az hogy nincs hosszadalmas űrcsata, megfizethetetlen előny. Tokkal-vonóval 12 perc alatt meg lehet csinálni, minimális kockázat. Már két profi elég a Hardhoz is, egyedül a letöltést kell ügyesen megoldani, a többi futkározás és 8 páncéltalan-pajzstalan tudós kivégzése.
-
buke
aktív tag
Hát szvsz egy olyan játéknak, mint az ED, amelyik azzal küzd, hogy kevesen játszák és erős kunkurens játékok vannak mellette, nem feltétlenül egy ilyen mission impossible jellegű feutre kell. Olvasva az előző hozzászólásokat, én meg se fogom próbálni (pedig szerettem volna), mert easy szinten is szinte lehetetlen végigvinni és nem ad sikerélményt, sőt... Vagy legalább easy szinten teljesíthető legyen átlag, vagy új játékosnak, még ha külön jutalmazása nincs is, csak mondjuk kredit és bounty. A profi FPS játékosoknak, meg legyen a nehezített szint, extra jutalommal.
Tök jó, hogy lehet kolonízálni, meg hoztak be például új hajókat, mert ezekkel lehet játékosokat megtartani és újakat bevonzani. De ez a TT... hát...Leslie33: Remélem lesz még finomítás szoló játékosok részére, de tudom ehhez külön verzió kell legyen mert, gyengítené a team-es verziót,de ennek nincs értelme, mert megunná mindenki, ha túl könnyű. A fejlesztők egyáltalán tudják, hogy ennél a játéknál inkább pro bummerek és bummmerek játszanak szolóban ???

UI: Van még valami könnyebb mission a Biohazard-on kívül ? Ahol van esély ? -
sith7
félisten
Hát szvsz egy olyan játéknak, mint az ED, amelyik azzal küzd, hogy kevesen játszák és erős kunkurens játékok vannak mellette, nem feltétlenül egy ilyen mission impossible jellegű feutre kell. Olvasva az előző hozzászólásokat, én meg se fogom próbálni (pedig szerettem volna), mert easy szinten is szinte lehetetlen végigvinni és nem ad sikerélményt, sőt... Vagy legalább easy szinten teljesíthető legyen átlag, vagy új játékosnak, még ha külön jutalmazása nincs is, csak mondjuk kredit és bounty. A profi FPS játékosoknak, meg legyen a nehezített szint, extra jutalommal.
Tök jó, hogy lehet kolonízálni, meg hoztak be például új hajókat, mert ezekkel lehet játékosokat megtartani és újakat bevonzani. De ez a TT... hát...erős kunkurens játékok vannak mellette
pl ?
-
Leslie33
tag
Tök jó, hogy lehet kolonízálni, meg hoztak be például új hajókat, mert ezekkel lehet játékosokat megtartani és újakat bevonzani. De ez a TT... hát... -
buke
aktív tag
Most az a legnagyobb probléma hogy a sikeres meccsek végén kb 10% esélye van annak hogy megkapjuk a Merc Coint (meg a többi jutalmat gondolom)...
Nekem a Biohazard jön be, Easy-n qrva gyorsan végig lehet rohanni az egészen, harcolni is alig kell. Ez 25 MC, Hardon 80, de oda kell egy gyakorlott csapat, mert ha össze-vissza rohangálnak, akkor a letöltés iszonyú nehéz, kvázi lehetetlen, bár nekem egyszer nem is tudom hogyan de sikerült egyedül.[HUN]NIMROD: igen, amikor tegnap--csak a bug miatt--sikerült a letöltés a "Tact. Takedown"-on, akkor az alt.acc-om, ami játékban maradt és végre a te segítségeddel rájöttem a kapcsolások mikéntjére, végén kiírta, hogy oké, de semmit nem kaptam a végén.
Tudom, hogy ez a hiba inkább amiatt történt, mert a leader acc.-ommal kiléptem a játékból és a "másod tag" alt.acc.-ommal fejeztem be a feladatot. Erre nem tudott a játék mit lépni
Amúgy ez a hiba volt a settlement-es résznél is emlékszem. Tanulság ebben, nem szabad a Leader-t elveszteni menet közben, azaz kilépni, mert az egész betojik.Ha passzívan is, de ott kell maradni.
Az, hogy sima szolóban sem jön a coin, na akkor még ezen csiszolni kell
-
[HUN]NIMROD
senior tag
[HUN]NIMROD: bíztató, a most látott twitch adás ahol szvsz egy régi játékos kb. 4.-re vagy
5.-re megcsinálta a "Tactical Takedown"-t szolóban. Ráadásul úgy, hogy nem is használta fel a letöltő teremben lévő 4 medkitet.* Setupja: aphelion, kis lézer (nemtudom a nevét), plazma tormentor. Ezek a fegyverek nekem is minden acc.-on megvannak G5+modulok, de eddig sosem használtam őket rendszerszintűen. Én plazmákat használok.
Kb. akkor 10.-re meglesz nekem is, és aztán havonta hányszor is kell ezt lenyomni easy szinten??
Ellestem, hogyan halad előre. Nem semmi kitartás kell ide. 
*Jav.: a teremben összesen 8 medkit van.Most az a legnagyobb probléma hogy a sikeres meccsek végén kb 10% esélye van annak hogy megkapjuk a Merc Coint (meg a többi jutalmat gondolom)...
Nekem a Biohazard jön be, Easy-n qrva gyorsan végig lehet rohanni az egészen, harcolni is alig kell. Ez 25 MC, Hardon 80, de oda kell egy gyakorlott csapat, mert ha össze-vissza rohangálnak, akkor a letöltés iszonyú nehéz, kvázi lehetetlen, bár nekem egyszer nem is tudom hogyan de sikerült egyedül. -
buke
aktív tag
[HUN]NIMROD: bíztató, a most látott twitch adás ahol szvsz egy régi játékos kb. 4.-re vagy
5.-re megcsinálta a "Tactical Takedown"-t szolóban. Ráadásul úgy, hogy nem is használta fel a letöltő teremben lévő 4 medkitet.* Setupja: aphelion, kis lézer (nemtudom a nevét), plazma tormentor. Ezek a fegyverek nekem is minden acc.-on megvannak G5+modulok, de eddig sosem használtam őket rendszerszintűen. Én plazmákat használok.
Kb. akkor 10.-re meglesz nekem is, és aztán havonta hányszor is kell ezt lenyomni easy szinten??
Ellestem, hogyan halad előre. Nem semmi kitartás kell ide. 
*Jav.: a teremben összesen 8 medkit van. -
5150head
őstag
A tapasztalatok alapján kb mikortól lehet megvenni a Nomadot kreditért? Csak fele annyi ARX-em van, mint amennyibe kerül a standard verzió. Bár most lehet beáldozok nagyjából 4000 forintot ARX vásárlásba, hogy elindulhassak vele.
A Galactic verzió "bukókerete" ad bármi plusz hull védelmet, vagy csupán dizájn?Általában 3 hónap mire elérhető kreditért, talán a Panther több volt.
Több hajóhoz is van ilyen bukókeret, tudtommal csak design/skin, nem ad hozzá pluszt a hullhoz. -
Leslie33
tag
A tapasztalatok alapján kb mikortól lehet megvenni a Nomadot kreditért? Csak fele annyi ARX-em van, mint amennyibe kerül a standard verzió. Bár most lehet beáldozok nagyjából 4000 forintot ARX vásárlásba, hogy elindulhassak vele.
A Galactic verzió "bukókerete" ad bármi plusz hull védelmet, vagy csupán dizájn? -
[HUN]NIMROD
senior tag
-
buke
aktív tag
Nem tudom milyen indíttatásból vagy oda nem figyelésből adódóan az Operations -ban semmilyen balansz sincs az egyedüli játékosok számára. Ellenpélda a ground CZ és a cargo védelmi missionok.

UI: Ha lenne egy piros betűs rész, hogy kiknek szól a játékrész, az más lenne. -
buke
aktív tag
Ez így nem működik. Nem az a lényeg hogy darabra több CMDR legyen, hanem aktívnak is kell lenni. Minden műveletnél van olyan szakasz, amit időre kell megcsinálni. És amúgy is végtelen életünk van, ha meghalunk, a hangárból újra el lehet indulni.
De egyébként ha valaki kellően durván tolja kimaxolt felszereléssel, nem is a gyalogos rész a lehetetlen, hanem az űrcsata a végén: én a Korvettben vagy húsz percen át fogócskáztam az utolsó két elit Kestrellel easy fokozaton, amikor elegem lett, mert az egyiknek bírtam 30-40%-ra vinni a hullját ennyi idő alatt.. Lett volna még vagy egy óra, ehelyett beálltam egy csapatba akikkel hardon kb 20 perc alatt ledaráltuk az egészet elölről. És még többször annyi Mcoint is ért.[HUN]NIMROD: egy bug jelenség után végül az első OP.-nél (Tactical Takedown) eljutottam a regulátorok beindításáig. A Breaker kapcsolási variációt kellene dekódolni
Megad egy sorrendet, amiben A1 és A2, B1 és B2 van. A teremben 2 kapcsoló szekrény van, ahol ezeket kell a megadott sorrendnek megfelelve a piros kapcs. karral állítgatni.
-
5150head
őstag
Ez így nem működik. Nem az a lényeg hogy darabra több CMDR legyen, hanem aktívnak is kell lenni. Minden műveletnél van olyan szakasz, amit időre kell megcsinálni. És amúgy is végtelen életünk van, ha meghalunk, a hangárból újra el lehet indulni.
De egyébként ha valaki kellően durván tolja kimaxolt felszereléssel, nem is a gyalogos rész a lehetetlen, hanem az űrcsata a végén: én a Korvettben vagy húsz percen át fogócskáztam az utolsó két elit Kestrellel easy fokozaton, amikor elegem lett, mert az egyiknek bírtam 30-40%-ra vinni a hullját ennyi idő alatt.. Lett volna még vagy egy óra, ehelyett beálltam egy csapatba akikkel hardon kb 20 perc alatt ledaráltuk az egészet elölről. És még többször annyi Mcoint is ért.Nah közben megjött az exobio cg is. Ki gondolta volna...

Szerk: nem válasz akart lenni, sry
-
[HUN]NIMROD
senior tag
De egyébként ha valaki kellően durván tolja kimaxolt felszereléssel, nem is a gyalogos rész a lehetetlen, hanem az űrcsata a végén: én a Korvettben vagy húsz percen át fogócskáztam az utolsó két elit Kestrellel easy fokozaton, amikor elegem lett, mert az egyiknek bírtam 30-40%-ra vinni a hullját ennyi idő alatt.. Lett volna még vagy egy óra, ehelyett beálltam egy csapatba akikkel hardon kb 20 perc alatt ledaráltuk az egészet elölről. És még többször annyi Mcoint is ért. -
buke
aktív tag
Operations:
Még majd teszek egy próbát pl. egy 2 acc.-os team megoldással "okosba"
A lényeg a következő: mindig legyen legalább 1 karakter elbújva bent játékban, így még folytatólagos lesz a menet. (Nem kell elölről kezdeni egy kilövés esetén) Ez addig megy, amíg el nem fogy az ellenfél.
Új hozzászólás Aktív témák
-
49952 - 49901
49952 - 49901 49900 - 49801 49800 - 49701 49700 - 49601 49600 - 49501 49500 - 49401 49400 - 49301 49300 - 49201 49200 - 49101 49100 - 49001 49000 - 48901 48900 - 48801 48800 - 48701 48700 - 48601 48600 - 48501 48500 - 48401 48400 - 48301 48300 - 48201 48200 - 48101 48100 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- iPhone topik
- Formula-1
- Onimusha: Way of the Sword
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Készül a Magic9, Kínában már előrendelhető a Honor új csúcsszériája
- Minden eddiginél keményebben támadja a csúcskategóriát az új Poco F9 Ultra
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- További aktív témák...
- 27% - MiniPC N150 / ROUAFWIT Firewall (8GB DDR5, 128G NVMe) 2 x SFP+ 10GbE, 4 x 2.5Gbe i226-V LAN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! Dell Optiplex 3080 Micro brand - Intel i5 10500T 16GB DDR4 1TB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Nintendo Switch Okosítás és Szerviz - V1 / V2 / Lite / OLED - Picofly RP2040 plus modchip beépítés
- BONTATLAN DOBOZOS ThinkCentre M70s SFF Időtálló Asztali gép -50% i5-14400 16/512 730 Magyar CD/DVD

Nincs baráti tűz, egymás fegyvereire immunisak vagyunk, csak magunkat lehet kinyírni.