Hirdetés
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pinball FX3 PH! verseny
- Egy korszak vége
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz zoli03 #51197 üzenetére
Nejemnek RS Tora,nekem meg Manitou Marvel Expert,mind2 30-as,ő 50kg én 80,de ha nagyon rá van állítva a betét a tárcsára és kiállva féloldalt terheljük,picit beleérnek.
K-norbi...tegnap a Decaban nézegettem a láncolajokat és arra gondoltam kizárt dolog,hogy a motorolaj jó legyen a láncra.Egyszerű parasz ésszel is túl vastag,hogy befollyon a csapok mellé.Tehát csendesnek csendes lesz,de hamar hazavágod.
bunddog...ha miután a nagyját letörölted egy ronggyal,az említett spray valamelyikével közelről,nyomással,a lánc belső oldalától,szemenként ráfújsz egy-egyet,egyszerre kimosod a szennyeződést,és megkened.Megpörgeted,vársz 5 percet,majd alaposan újra megtörlöd.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
JackFeryll
őstag
BTWIN 700 Aerofit szettje van valakinek ?
Kategóriájában egész jó ára van, kár hogy csak Angliából lehet hozatni (ott most akciók vannak a Decathlonban) mert a magyar üzletnek elég gyér a kínálata. Gondolom a külföldi decák egymást közt nem szállítanak, max ismerőssel lehet megoldani.[ Szerkesztve ]
-
andrisbandi
őstag
válasz Sony P #51196 üzenetére
Nem biztos, hogy megéri keskenyebbre cserélni, ha homokos terepre is jársz montizni.
[testbike.hu] Itt mazsolázgatni. Bal oldalt tudod szűrni. A 26-os méret lesz jó szerintem (ez a kerék mérete).
Amúgy hozzáeddződik az ember a bringához. Az első szezonban én is szenvedtem a 2.3 col széles WTB Prowlerrel, amikor aszfaltra tévedtem. De mivel terepen az eddigi legjobb gumim, megtartottam.
░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
-
Sony P
csendes tag
Sziasztok.
vettem 3 hónapja egy RockRider 540es gépezetet ,kurva jó fasza minden de annyira széles a gumi hogy kifulladok "hamar" a gumira 2.10van írva , (a gyárinál vékonyabb gumit szeretnék rá ) ami országúton jobban használható continental gumikat néztem rá, mit kell nézni hogy a gyári felnire vékonyabb gumi rámenjen ?
-
andrisbandi
őstag
válasz fery02 #51189 üzenetére
"kerékpáros gagyát hol cserélnétek sima utcai gatyára"
Decathlonban vettem pár éve kb 5 ropiért olyan rövidgatyát, hogy nem látszik az ülőbetét. Kicsit olyan deszkás stílusú; bő, oldalt zsebekkel, az egyikben rejtett cipzáras rekesszel. Alsónadrág beépítve, kényelmes, hálós megoldás.
Szóval létezik ilyesmi. (Leginkább plázás üzletek látogatásakor használom. Az kb 60 km terepen, jól jön a szivacsbetétes gatyó.)
░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
-
fpeter07
veterán
válasz fery02 #51189 üzenetére
Fogos kerdes, nekem eddig varoson belul sosem volt szuksegem a cserere. Barmely gyorsetterem wcjeben/nyilvanos wcben le tudod cserelni. Egy torulkozovel a lehetosegeid szama megugrik, ha meg nem vagy szegyenlos, akkor meg teljesen mindegy, hogy hany ember van korulotted.
-
-
cseter
tag
válasz Tothgera30 #51184 üzenetére
Ez nem rossz vétel ár -ertek arányban, viszont nem áll meg 12-13kg -ban,de Full felszerelt!
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Ti kerékpáros gagyát hol cserélnétek sima utcai gatyára városon belül?
Hobbimból kifolyólag gyakran tekerek vidéki településekre és olykor lakatolom a bicajt és több km-t gyalog teszek meg és azt mindenképpen kényelmesebb utcai nadrágban tenni ugye.Szóval hol? Eldugott, sötét sikátort érdemes keresni vagy pedig érdemesebb próbálni találni valamilyen WC-t (pl buszmegállókban)?
Ötleteket várnék ezzel kapcsolatban. -
Wikoo
aktív tag
Üdv, országúti kerékpárhoz keresek bukósisakot, a legfontosabb szempont h minél jobban szellőzzön, és 10k körül lehessen kapni. Remélem tudtok segíteni
Békesség, boldogság! x)
-
concret_hp
addikt
van valami itthoni top "hegyek" listája? edzőtársamék ma voltak a Zoncolan
Dobogókő és a Kékes megvolt már meg Bakony 200on is volt 1-2 bár fel nem tudnám sorolni őket
vagy fullba vagy sehogy :D
-
fpeter07
veterán
-
Tothgera30
Ármester
Faternak keresek használt 28"-as, cross/trekking bringát. Sokáig Schwinn Csepel Ranger-t és Neuzer X1-et használt, most előbbit váltaná egy kényelmesebb gépre. Néha jár földúton (gyümölcsös, szőlős, stb.), de teleszkóp felesleges számára, V fék elég, műszaki tudása van hozzá, gyors záras kerék, min. 19"-es (de 21"-ossal is elvolt) vázméret (kb. 185cm), alu váz, és lehetőleg 12-13kg körül álljon meg (lámpa, csomagtartó és társai nem mérvadó). Itthon van két Cyclocross gumim (Schwalbe Fast Fred) azt dobnám rá, így télen, jeges úton se lenne gond ha épp tekerne vele. Big Nine-t is letesztelte, inkább kihagyja a 29er-t, szóval nem tudtam rábeszélni. Holland bringákat még nem tudta kipróbálni, de lehet inkább a modernebb külsejű gépek fogják majd meg.
Szerintetek? Bulls Cross Swing Street Lite - 85k
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
hegyimorc
senior tag
Két éve vállalták még egyesével is, egy ismerős csináltatott nadrágot és mezt, majd picit később még egyet. Elsőre elszabták, végül nem tudom hány nekifutásra lett jó, de szerintem inkább beletörődés lett a vége mint teljes elégedettség. A színek sem teljesen stimmeltek, szerintem a varrás sem volt a legjobb ...
Lehet, hogy azóta jobbak, tapasztaltabbak. Tudom, hogy sok csapatnak készítettek már mezt, ha olyan nagyon rossz lenne, biztosan hallani lehetne róla, de engem nem győztek meg.
Eladó 100km-t futott CUBE SL Cross Race fitness bringa 460eFt helyett 300eFt-ért (kb 175-195cm közötti magassághoz) : https://goo.gl/acsjPA
-
csabicska
senior tag
válasz Zsianett #51168 üzenetére
Köszönöm.
Ő szerintem csak a tárcsát javasolta, hogy higitóval, ronggyal törölgessem át.
Nitróhigito
Az én esetemben, kétféle féktisztito sem használt.
Sajnos már csak a betét csere segített.
A betét nagyon ki volt fényesedve.Tanulság, hogy nagyon érzékeny terület a tárcsa környéke.
Csak nagy gonddal és odafigyelessel lehet oda bármit is fújni.
Mármint a közelébe, természetesen rá semmit.
Ez van.
Már minden rendben.
Bár azt nem értem, hogy mikor kanyarodok, akkor miért kezd a tárcsa beleérni a betétbe?
Ez korábban is volt.
Nem függ össze az előző problémával.-Galaxy S20 - The best-
-
fpeter07
veterán
Egyedi kerékpáros mezeket kis tételben mennyiért lehet kapni? 10-15 db-ról lenne szó.
-
törölt tag
Jut eszembe a mobiltartó befőttes/gumibugyi madzagom ,amit rendeltem az Amazonról teljesen fasza. Beton stabil és nagyon praktikus.[link]
-
addikt
Sziasztok!
Van itt valakinek tapasztalata BM Works kerékpáros telefon tartókról?
Nézegetem az olcsóbb féléket eBay-en, de szinte mind gagyi kategória. BM Works félék is vannak ott fent, de azok már viszont kegyetlen drágák, majdnem 10ezer Ft-os kategóriában mozognak.Viszont ha meg tudtok róluk győzni, akkor végülis lehet bevállalom, egyszer kell megvenni és állítólag állati minőségiek.
Esetleg ajánlhattok mást is, ami olcsóbb és szintén jó. A fenti oldalon található SLIM3 féle lenne a leg ideálisabb, szóval nem zipzáros, hanem belecsúsztatható lenne a legjobb és legyen rajta eleve lyuk alul és/vagy fölül töltőkábelnek. -
Bicskás
senior tag
válasz fpeter07 #51159 üzenetére
Vadi új gumi első felfújásra 4 bar alatt pedig nem szólhatna el 26x2.1-ig és 4 bar-ig írja asszem, de most nincs kéznél.
Mindenesetre örülök a kommentednek, köszönöm szépen, hálás vagyok érte !
Tomi nem tudom hogy mindíg annyi e, kb évente kétszer jutok fel pestre, gondoltam szólok hátha valakinek hasznos infó bocsánat.
Egyébként sisakért mentem de pici volt mind, és nagyobb választékra is számítottam hat féle felnőtt férfi kerékpáros sisak volt S M L méretekben, és a srác bár rendes volt és segítőkész, de sok fogalma nem volt a bringás témáról.
[ Szerkesztve ]
-
Zsianett
tag
válasz csabicska #51125 üzenetére
Szervizt kell váltanod Forró víz magában a zsiradékot nem mossa le, amúgy is összefogdosod utána (hacsak nem steril műtőben teszed fel). Nitro meg azért nem gyerekjáték, gyantás betétet azonnal megöl, a váz festésének sem tesz jót, ha rámegy. Féktisztító spray-vel tökéletesen le lehet mosni bármit, gyantás betétnél kell vigyázni, hogy hamar lefújd róla, amennyiben nem acetonmentes a féktisztító, de pl. a Würth gyártmányúak acetonmentesek, attól még félteni se kell. Amit a féktisztító nem old le, arra ott a benzines áztatás (gyantás pofát illik ebből is kihagyni), amit ez sem mos le, olyan nincs is, ha van, akkor kuka.
[ Szerkesztve ]
-
Roland93
aktív tag
Vezeték nélküli computerből milyen márkát érdemes venni max 12.000 Ft.-ig? Ezt néztem ki http://www.ktm-webshop.hu/termek/ktm_computer_7_7_funkcios_vezetek_nelkul.html
-
anorche1
őstag
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
syler123
veterán
válasz Hasaggymeg #51154 üzenetére
Én sem bonyolítom túl, van itthon ilyen multi spay olajozásra, azt használom. Amikor be van fújva szinte hangtalan, de azt hozzá kell tenni, hogy hamar újra kell olajozni, 200-300km után megint megjön a hangja, akkor újrafújom, letörlöm a maradékot, elváltogatok és újra hangtalan Ha nagyon megragad benne a kosz, akkor meg féktisztító, az levisz mindent, megtörlöm és újraolajozom.
Because: Szerintem sincs értelme az Ebike-nak. Egy motor élményét nem hozza, a kerékpározás kihívását (Hogy teljesíts magadtól egy bizonyos szakaszt) teljesen hazavágja. Innentől semmi értelme, de hát kinek mi jön be. A súlyáról nem is beszéltem, 21,3 kg
[ Szerkesztve ]
-
Solad
addikt
-
bunddog
tag
Hogy tisztítod úgy meg alaposan hogy ne recsegjen?
-
NoiZz
tag
Üdv gép takarítás után a fékkar darabosan mozog akadozik és gyengén fog mi lehet a baja?
-
potyi23
senior tag
valaki hasznalt mar ilyen hasonlo kerekpart? [link] segit a tekeresben ? milyen elmeny ilyennel menni?
-
K Norbi
addikt
Pedig úgy a tuti takarítani, de szerintem én sem fogom levenni csak ha nagyon muszáj lesz Szívtam bele egy csomót meg kinyomtam belőle a szemet meg vissza. Inkább vágok egy karton papírt a kerékhez, aztán had szóljon Mivel hogy motorolaj van a láncon évente vagy 10.000Km tisztítás wehehe
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz K Norbi #51153 üzenetére
Nem szoktam levenni a láncot soha,azt pedig egy vastagabb olajat használva időnként le KELL venni.Macerás és mocskos meló azt egy társasházban elvégezni,így marad a vékony,hangosabb de tiszta és hosszú élettartamot biztosító spray.Amúgy is kezdek megsüketülni.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
K Norbi
addikt
válasz Hasaggymeg #51110 üzenetére
Tegnap este megvolt a tesztelés! a bringa ilyen csendesen még soha nem futott! halkabban is vált! azzal a teflonos TF2 tővel mikor tekertem kattogott valami elől! + daráló érzést éreztem a lábaimba minden sebességbe! váltottam mintha a szárazon menne a lánc! komolyan mondom elvette a kedvemet a bringázástól! Szinte mindig száraz aszfalton tekerek.. "Szerintem jobban keni a Castrol a láncot" viszont nem hiszem hogy jobban fogja gyűjteni a koszt mint a gyári amivel be volt kenve abba beleragadt még az is aminek nem kellet volna. 1 biztos a gyári kence ficével se futott ennyire csendesen.
Rendeltem azért motorex dry lube száraz olajt, kíváncsiságképp sokan dicsérik.De fene sem tudja lehet lánc váltogatja ezeket az olajokat is!
[ Szerkesztve ]
-
Bicskás
senior tag
Közérdekű közlemény:
A Dechatlonban nyolcszázkilencven forint két darab autós szelepes huszonhat colos biciklibelső !
Píszenláv
-
bandus
veterán
Az elso tekeres 25os atlag felett, elegedett vagyok, bar a pulzus elegge elszallt ebben a paras idoben, meg a lejtokon is inkabb pihentem. Lesz ez meg jobb is
https://flow.polar.com/training/analysis/173830978"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Tothgera30
Ármester
Cube Bringacsere program... ha nem lett volna még.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz csabicska #51125 üzenetére
Úgy hívják tanulópénz,most már vigyázni fogsz ne szennyezd meg semmivel.
(#51129) HEAHEA...én használtam,de nehéz minden mérettel egyenesbe jönni. Szerintem irányzéknak jó megtalálni hol a hiba,főleg ha kényelmelennek érzed a tekerést.
(#51134) zoli03 ...nem tudom hányszor lett elmondva,hogy hülyeség,de az nem is változtat a tényen,hogy neves szakirányú honlapok NEM tartják hülyeségnek mint egy egyszerű ökölszabályt.Valahol a kormány alatt,vagy picit feléd,a stucni alatt kell látnod az első tengelyt.
-
bandus
veterán
válasz HEAHEA #51129 üzenetére
Alpinbikenal beallsz egy gepbe, ami beszkennel teged es az adataid meg a bringa geometriaja alapjan kidob par beallitast. BG fit eseten ahogy irjak is, foglalkoznak veled kb 3 orat, es beallitanak mindent a stoplitol kezdve a kormany dolesszogen at. En is gondolkozom rajta, de az idei szezont mar lehuzom a sajat beallitasokkal. Jovore meg mar igy kezdem majd az alapozast.
Feryll: leirnad majd a tapasztalatokat?
[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Toomy
senior tag
válasz fpeter07 #51140 üzenetére
Ha a telefonod jeled veszt, azt ugyanúgy lenyesi a többi app is, nem csak a strava. Amúgy elég sokszor a garminok is mellédobnak pl. erdőben egy aszfaltos úton. Telefont hol tartod? Mert én amikor telefonoztam 2 évig, akkor lett kicsit jobb a helyzet amikor egy zárható tokban a kormányomra raktam a telót.
-
anorche1
őstag
válasz JackFeryll #51139 üzenetére
Én július végén voltam, és nem használnak kamerát, gépet. Sajnos a problémámat sem tudták megoldani, miszerint túl nagy súly van a vállaimon, ezért azok hamarabb fáradnak el mint a lábaim. De legalább a hajtás hatékonyságom tényleg jobb lett, a helyes nyereg pozíció miatt.
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
fpeter07
veterán
Aki stravat használ nem zavarja, hogy eléggé pontatlan? Ráadásul erdőben 3 kört mentem, a harmadikat simán elnyeste. Nem találta gondolom a gps jelet. Csak ha erdőben így megy, akkor az elég kellemetlen montizás szempontjából. [link]
-
JackFeryll
őstag
válasz HEAHEA #51129 üzenetére
A Bringaland-es Specialized BG Fit. 2.5-3 órás mutatvány. Ez jóval több annál hogy mondanak egy vázméretet. Elég jónak tűnik videók és leírások alapján, részletekre odafigyelve és PC-n kielemezve a mozgásod. Én is tervezem hogy megyek hó végén.
Egyébként nem olcsó, de a nyugati áraknak így is fele/harmada.
[ Szerkesztve ]
-
atok666
őstag
válasz JackFeryll #51135 üzenetére
2m-rel 58-as bringat hajtasz?
Atok
-
tikshow
addikt
válasz JackFeryll #51135 üzenetére
Szóval levonhatjuk a tanulságot, hogy menj el egyszer legalább hasonló vázgeot felpróbálni mielőtt neten rendelsz.
[ Szerkesztve ]
-
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Már régóta gondolkozok egy bringa vásárlásán, most úgy alakult hogy a közelben találtam munkát.
Nem szeretném az autót mindennap használni, ezek a rövid távok nem tesznek neki jót.
100000-120000ft-os ársávban tudnátok ajánlani valamit?
195cm magas vagyok, valami olyan lenne jó amit esetleg a későbbiekben fejleszteni is lehetne. -
Sziasztok!
4 éve vettem újonnan egy Sprint Leopard nevű kerékpárt: [link]
Múlt héten elvittem egy kerékpár boltba és elég súlyos dolgokat mondtak. A hátsó kerékagy szét van rohadva, tekerés közbe kattog az egész, az első váltó tiszta rozsda illetve egyéb helyeken is, pedig a mosó vízen kívül ez nem sok vizet látott.Azon gondolkoztam, hogy érdemes-e illetve lehetséges-e átalakítani egysebességessé?
Nem hiszem, hogy érdemes lenne új váltókat venni rá főleg valami komolyabbat. Olyat nem akarok ami rajta van, mert az sokat nem ért már új korában sem.
A másik dolog, hogy sokat nem szeret rákölteni. Ha megoldható az egysebességessé alakítás, akkor az nagyjából mennyibe fog kerülni?"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
HEAHEA
aktív tag
Sziasztok! Most ahogy olvasom a helyes kerékpár méret választásához adott tanácsokat, ajánlottatok korábban a netes méretkalkulátort is. Bike Fit Calculator. Ezt már használta valamelyikőtök vásárlás előtt? Mennyire tekinthető jónak? Ez ingyenes lenne. Találtam kettő bp.-i boltot ahol ugyancsak van méretkalkulátor. Az Alpinbike-ban 3000 ezret írnak, Bringalandban , meg 25 ezer. Miben jobb az utóbbi, ami indokolttá teszi az ekkora árkülönbözetet?
-
cseter
tag
Tisztelt fórum társak, van egy Kryptonite-evolution-mini-5 lakatom kétszer használtam,mèg a fittnesz kerómhoz vettem,dobozzal kulcsokkal,vázra rögzíthető tartóval,számlaval,cserèlnèm nagyobb minőségi u lakatra,hátha van itt olyan akinek meg a kicsi jobb lenne!
[ Szerkesztve ]
-
csabicska
senior tag
válasz Hasaggymeg #51085 üzenetére
Megvolt a fekpofa csere.
Nem volt olcsó :
[link]
Ott helyben, gyorsan, ügyesen.
Ajánlották, hogy ha bármi rámenne a tárcsára, akkor mielőtt fekeznék
Mossam meg jól forró vízben.
Vagy a nitróhigito még jó, de csak tiszta ruhával.
Semmi más nem használ.
Ki lett teljesen fényesedve a fékbetét.
Majd töltök fel képeket.Most jól fog a fék újra. ..
-Galaxy S20 - The best-
-
Acef
addikt
válasz DIEGO15 #51123 üzenetére
Roland93
Attól még lehet jó lehet, ez geometria függő.Én 184cm-el 60-as bringát hajtok, és van még kb. 2-3 cm a váz és a "csomag" között (nem extra hosszú a lábom). Igaz, hogy ez Fitness bringa, tehát nincs teleszkóp, + eleve alacsonyabb építésű a Neuzer DT, valamint rövidebb/meredekebb stucnival használom.
Ahogy a többiek írták: ki kell próbálni. Valamint a nyereg és a stucni állítással "személyre szabni".
[ Szerkesztve ]
-
DIEGO15
őstag
válasz Roland93 #51118 üzenetére
Az előttem szólok (valószínűleg, jobban hozzáértők) már korrektül leírták. Az ülésmagasság nem szempont, az tág határok közt állítható. Vedd a lábad közé és nézd meg mennyi hely van a felső vázcső és te közted. Az nem baj ha már hozzád ér, de talpon állva semmiképp ne legyen egy kicsit sem kényelmetlen érzés. A másik fő szempont a kormány és ülés távolság, hogy ne verd be a lábad, ezt lehet kis mértékben hosszabb stucnival korrigálni. Mivel bringa és bringa közt is van különbség az azonos méret ellenére mindenképp próbálj ki mindent, amit csak lehet. Nekem a 180cm magasságom ellenére az 52cm-es váz már kellemetlen érzés volt.
-
cseter
tag
Mehetett volna lejjebb az ülés? Na figyú mikor lábad közé veszed a gépet a felső vázcső kényelmesen el kell hogy férjen a férfiasság avagy a nőiesség alatt,pl.arra az esetre ha lecsusznál a pedálról,a nagyobb váz amúgy hosszútávon,kènyelmesebb,a kisebbel ügyesebben tudsz manőverezni,de ha teheted mindig próbáld ki az adott paripát a geometria különbségek és az adott testmagasságnál lèvő vègtag hossz mèretek nagyon eltérhetnek,a nyereggel illetve a stuccni hosszával meg tudsz variálni ha szükséges,szerk:èn pl. 18-as azaz 45centis vázát használok a 170centimhez ami jelen esetben nekem határ eset de én ezen érzem jól magam!
[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
Ülésmagasság a legkevésbé fontos, mivel az tág határok között állítható. Ami problémás tud lenni, az a nyereg-kormány távolság, amit igazán jól csak a vázmérettel tudsz befolyásolni. Ha túl rövid, akkor túl felülve fogsz tekerni, és a kormányba bevered a lábad. Ha meg túl nagy, akkor túl előre kell hajolnod, és/vagy nem tudod stabilan fogni a kormányt
-
Roland93
aktív tag
Miért mondjátok, hogy a 48-as ktm ultra fun kicsi lenne a 178 centimhez? Ez a második legnagyobb méret, amit 185 centiig ad meg a gyár. Az 53-as van 185 centitől.
-
brownus
veterán
végül akciósba vettem két giro fejvédőt, skyline 2-öt, és egy revel-t.
-
Solad
addikt
válasz Hasaggymeg #51018 üzenetére
A melegérzet nem csak a szellőzésről szól Ha nem süti a nap közvetlenül a fejet, az már rengeteget számít.
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz K Norbi #51106 üzenetére
Csodálkozom,mert én több mint egy évtizede azt és hasonló olajat használok. Van egy finom,óraműszerű kerregése de hát én nem azért kenem a láncot,hogy a fülem kíméljem,hanem,hogy tökéletesen működjön és tartson sokáig.Megfigyeltem,hogy vastagabb olajjal valóban csendesebb,de az szedi a koszt és egyszer megrakódva homokkal,dörzspapírként csiszolja a szemeket.Ha nem takarítod elég gyakran (pl.egy terepezés után azonnal) szép csendben nyúlik a láncod,az biztos.
-
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Hasaggymeg #51105 üzenetére
Lehet az lesz ha visszajöttünk a nyaralásból elvisszük egy próbakörre és megvesszük. Az eladó amúgy tök korrekt volt, egyből felajénlotta hogy kipróbálhatjuk. Én hajlok rá hogy ha a szeptemberi céges bringatúrára kell egy új gép akkor ez legyen az.
Meridát is néztünk amúgy a helyi kereskedőnél de ott 100-ért lett volna egy ennél szerényebb felszereltségű darab.Més que un club!
-
K Norbi
addikt
Sziasztok! tegnap megtakarítottam a láncot, szépen leszedtem benzinbe kiáztattam, majd jó meleg samponos vízbe is hogy lemossa a benzint, nagyjából állt benne 2 órát! na tiszta víz! még egyszer! a lánc csillogott mikor kész lett! Tegnap óta hagytam száradni, nem recseg ropog nagyon király lett! A fogaskerekeket megtakarítottam elől hátul, szép tiszta lett! Na visszaraktam a láncot, megtekertem fasza hangja volt! EZ IGEN! Na mondom jöhet a csoda spary amitől biztos még halkabb lesz! és jó lesz a kenése! hát kenése lehet van! de a hangja! Weldtite TF2 teflonos 450ml olaj befújtam szemenként a felesleget letörölgettem csak köptem egyet! a lánc zörög csattog! mentem vele egy kört! brutál hangja lett! agya úr isten agyon verném a flakonnal aki kifejlesztette ezt a szart! Na lemostam róla amennyit csak lehetett és most Castrol Magnatec 5w-40 van rajta a biciklit alig lehet hallani ha tekerem! gondolom kenése is van! Na egyenlőre így maradt! Az lenne a kérdésem hogy szerintetek ha vennék ilyen olajat jobb lenne mint a TF2 Motorex Dry Lube (100ml) olaj
Vagy esetleg RSP Red (száraz) olaj Valaki végig járta már ezeket az olajokat? -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Napfénysüti #51097 üzenetére
Amúgy semmi baj azzal a CTM-el.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Bandus99 #51036 üzenetére
(#51103) brownus...azért a bringás is tovább feszítette mint kellett volna.Mikor látja,hogy a másik az agyvérzés határán áll békén kellett volna hagynia.Az ilyenből lesznek aztán az igazi bajok.
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
sírok ~ 1 percnél kezdődik a móka
/nem szabad hüjékkel leállni vitatkozni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest