Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- potyautas: Törpilla
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fant0mi
őstag
válasz
Pulsar
üzenetére
Én ezekre már kikapcsoltam a jelzést, meg a kátyúra is. Végig nyomja az egész útra, hogy köd, látom bmeg, abban vezetek 2 órája már. A kátyú az hasonló, végig kell nyomni, igen, az egész főút ilyen 40 km hosszban, hogy le van szakadva az úttest széle. Viszont ismeretlen helyen jól jönne, de beáldoztam a nyugalom oltárán.
-
Essejó
veterán
válasz
Pulsar
üzenetére
Múltkor M5 kivezetőn Trafi jelzés K nagy torlódás, terelés mindenkit a belső sávba. Baleset , rendőri helyszínelés, 2 sáv lezárva.
Más:
Ma este ½11 körül jövök át Újpst felől az Árpád úti felüljárón, kiírja a Waze, hogy: Veszély, 520 méter múlva Zivatar. Wtf? Az tény, hogy csepegett az eső, de zivatarnak nyoma nem volt sehol. -
Chris0321
veterán
Én olyannal találkoztam, hogy mentünk kifelé pestről a 4-es főúton, nappal nagy forgalomban. 60-as vagy 70-es korlátozás volt, a sor elején egy yard volt. Volt egy elég jól észlelhető kereszteződés ami ugye feloldja a sebességkorlátozást, nem volt utána tábla. Széles kövesút, nem valami kis eldugott földút. A yard ment tovább 60/70-el mint előtte és senki nem merte megelőzni. Én benn voltam mélyen a vonatban, nem tudtam volna könnyen előzni így kénytelen voltam megvárni míg a yard letér és végre merik nyomni a gázt.
-
válasz
whbear
üzenetére
Simán lehet, hogy valami nem lett jól beállítva, mivel ilyen "ügyesen" jelent meg, így elég kapkodva történt a beálítása. Meglesem, hogy minden rendben van-e. Kösz az infót

De amúgy igen, én is beállítottam a négy megyét és kész, csak sajnos vannak, hát, nem is tudom hogy fogalmazzak, gyengébb felvogású emberek, aki nem értik, hogy az ugyan az, és reklamálnak, hogy szarezafos.
-
whbear
őstag
válasz
Pulsar
üzenetére
Szia,
Köszönöm a választ. Már működik, de pl ha Hegyeshalomig tervezek, levisz Győr után a pályáról aztán később vissza. Jobbnak látom a 4 megyeit külön-külön kiválasztani.
Egyébként persze, ez ilyen, de mentségére legyen mondva, hogy a többi még a rosszabbtól a használhatatlanig terjedő skálán mozog. -
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Köszi

Azt olvastam a teher forgalom megintdul február közepén a személy pedig március 15ig. Így a zárást már hosszabbítottam március 15ig.
-
válasz
whbear
üzenetére
Hát ez is olyan WAZE-es, na

Szóltunk, hogy szerenénk ilyen matricát, írták, hogy megvan. Ez azért jó, mert amikor írák, hogy megvan, a klinesbe is és a térképszerkesztőben is megjelent. Csakhogy ezt be is kell állítani, ami idő, illetve mire befrissül a térkép is 1-2 nap.
Most a befrissülésre várunk amúgy, ami szerintem holnap reggelre meg fog történni.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Pulsar
üzenetére
63-ason egy több km -es egyenest bénított meg ez a jelzés, mert mindenki baxott menni 70-nél többel és mindenki kereste, hogy miről is van szó. (Ettől függetlenül azt sem értem soha, hogy egy 90-es úton, MIÉRT KELL 70-el menni, ha trafi "várható".
)Természetesen nyomtam, hogy nincs ott. De biztos valami gyökér bejelezte utánam ugyanúgy.
Erre nem volt még ötlet, hogy mivel lehetne helyettesíteni? Pályán is többször bejelölik. Én még talán a legjobb megoldásnak a sárga háromszöget látom, de értelme annak sincs ennél az autónál.
(Jó mondjuk egy pályán, ha valaki nem vett jegyet és még a lehajtó előtt meglátja, akkor lelép mondjuk) -
aldebaran
addikt
-
fant0mi
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ha a vasúttal együtt akarják nyitni, akkor február vége, március eleje.
-
whbear
őstag
Nálam az M1 regionális nem működik. Mintha nem lenne kiválasztva egy matrica sem. Csak főúton visz. Ha egyenként kiválasztom a Pest, Fejér, Győr Moson Sopron és Komárom Esztergom 4 darab matricát az úgy jól működik.
-
Atomgeszi
nagyúr
Felétek is bejelölik mobil kamera ikonnal az Útdíjas- autót?
-
aldebaran
addikt
Beállítottam a waze-ben, hogy kerülje el az autópályákat - elvileg -, töröltem a matricákat, de mégis fel akart vinni. Lehet, hogy ahova akart vinni ott egy szakaszon ingyenes, de akkor se szerettem volna oda felmenni.
Mit kellene még esetleg beállítani?
-
$atirka
őstag
-
$atirka
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Igen, ez volt

-
-
-
fant0mi
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Beállítások - Emlékeztetők - Indulási emlékeztető
-
Sziasztok!
Hol találom a beállítást, hogy ne zaklasson munkanapokon azzal, hogy induljak dolgozni? Nem találom, nehogy véletlenül valami hasznos funkciót deaktiváljak.
Mióta téli leállás van, minden hétköznap reggel küldi a kéretlen értesítéseket -
Essejó
veterán
Ha valaki az 510-es úton jön Pestre Dunaharaszti-ból az Januártól erre számítson. link
-
-
Debilon
addikt
válasz
Atomgeszi
üzenetére
ha lenne arra lakó fórumtárs vagy valaki ránézhetne, hogy igazi kamera, vagy csak ilyen 3d nyomtatott vacak, mint ami Görgetegen és Magyarszéken is van a kamu dobozokba (amiket eddig láttam)
nekem most sajnos nincs arra dolgom, talán valamikor január első felében
ha mindig benne "látható" az is gyanús
-
Atomgeszi
nagyúr
[link] Ide Tamásiba a villanyoszlop mellé is szereltek egy Trafiboxot, nem láttam benne, de nem is jelezte a Waze. Nem a város felé néz, hanem kintről, ahogy jövünk.
-
válasz
Chris0321
üzenetére
Nem követtem most az M4-et, el tudom képzelni, hogy nem volt ismert az átadás időpontja. Ha van ismert sokhéttel előre átadási időpont, akkor elő lehet a térképet készíteni úgy, hogy egy szinte azonnal eltávolítható zárás kerül rá, és maikor kész, csak le kell venni. De lehet a karácsonyi forgatagban simán csak elfejetődött

-
Chris0321
veterán
Hello.
Tegnap átadásra került az M4-es új szakasza, azt mikortól lehet majd használni? Ráterveztem ma érdeklődésképp a mobilomon, hogy mennyivel lenne kevesebb az út ha fel kellene mennem pestre, de még a régi 4-esre tervez a program. Megpróbáltam a waze élőtérképére is tervezni a pc-n böngészőbe, az még a régesrég készen lévő M4-re sem tervez rá. Végig a 4-esen akar felvinni és nem találok olyan lehetőséget, hogy tervezzen autópályára is. -
Dolphine
addikt
válasz
nincsnév007
üzenetére
Én akkor láttam ilyen hibaüzenetet, amikor egy rootolt telón a Google külön lett csomagként telepítve. Ott egy kapcsolót kellett aktiválni.

-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Már láttam, nem kell foglalkozni vele.
(Gyanús nekem is a vpn, de nem ez a lényeg, legközelebb működni fog.)
-
Dolphine
addikt
válasz
nincsnév007
üzenetére
Gyári rendszer van a telefonon?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
nincsnév007
üzenetére
VPN miatt szokott ilyet.
Nekem a német-osztrák határ átlépése után tűnt el minden info, de teló restart után hibátlanul jött Fehérvárig.
-
nincsnév007
addikt
Sziasztok. nem biztos hogy waze-s de hátha tudtok valamit, apukám ma jött haza és a bécsnél meghalt a waze se kép se hang. itthon látta hogy egy ilyen hibaüzenet fogadta (kép az reddites) esetleg találkoztatok már ilyennel ?

-
miauut
tag
At utóbbi időben nagyon bőbeszédü lett Csilla. Mindent mond. Pedig a rövid utasítások be vannak kapcsolva,
Valakinek ötlete?Köszi.
-
simico
aktív tag
válasz
$atirka
üzenetére
Nem tudom, hogy az algoritmusban változott valami vagy a térképen cseszett el valaki valamit, de a Régi Fóti / Külső Fóti / 2102-es utat Bp - Fót - Veresegyház között egy ideje úgy kerüli nálam csúcsidőn kívül (is) mintha felszántották volna vagy nem is létezne. Hiába nyomogatom az alternatív útvonalakat, egyáltalán nem szokta felajánlani, a (kretén) alternatívák ki szoktak merülni annyiban, hogy 3 különböző utcán keresztül vinne fel az M3-ra vagy a végén arról le. Aztán ha nem hallgatok rá és mégis arra megyek, akkor még az Auchannál is visszavinne az M3-ra, majd végül csak kénytelen arra tervezni amerre megyek és láss csodát szerinte is rövidebb lesz arra az út vagy max 1-2 perccel hosszabb csak mint az autópályán. Meg szoktam kérni a feleségem, hogy gugli térképen nézzen rá az útra van-e valami bazinagy torlódás vagy leszálltak-e az ufók és ha nem akkor nem hallgatok a Wazére.
-
$atirka
őstag
Fót felől haladok Újpestre, majd el akar vinni Dunakeszi felé jobbra. 8 óra 5 perces érkezést ír. Látom, hogy arrafelé M2 piros az út és torlódás. Mondom megyek inkább az eredeti útvonalon a Régi Fóti úton... Erre lemegy az érkezési idő 7 óra 57re, a táv 15km-ről 12-re...
Hmm, még tényleg itt tart az app, hogy nem lehet megbízni benne? Lassabb és hosszabb úton akart vinni. Nehéz kereszteződés nincs bekapcsolva. 🤷 -
G@ben
addikt
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Köszi, megy a lapítás, ami nekem nem tetszik, de aztán kitudja.

-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Elvileg dec24re van írva a Dunaharaszti vasúti aluljáró átadása. Szerinted lesz belőle valami.
mert ha nem, már most mehosszabítom a lezárást 
-
Atomgeszi
nagyúr
Ez a lezárás nincs már itt a 8 ason.
-
-
G@ben
addikt
Azt be lehet álltani, hogy induláskor ne dobja fel minden alkalommal, hogy villanyautóval megyek-e, illetve hogy pontosabb évi-hez férhetek hozzá?
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Donki Hóte
üzenetére
A fenét...
Az osztrák rendőrök két sávból csináltak egyet, kint volt egyetlen egy rendőr, aki a teherautókat, kisbuszokat kiszedte és mivel csak egy sáv volt, amíg a teherautókat rámolták ki, addig az autósok ezt végig várták.. Mert nem lehetett elférni mellettük. Ahogy azok elfogytak, már mehettünk is...Amúgy több autó volt, mint az M6/M60 ason szokott.
-
-
Atomgeszi
nagyúr
Ez itt tényleg elkészült? Vagy hibásan mutatja?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Karcmentes Fóliás Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange 1OO% ! még 1OHó nemzetközi APPLE GaranciA
- Eladó Nvidia GeForce GTX 1080 Ti olcsóbban, hibás ventivel
- LOQ 15AHP10 15.6" FHD IPS Ryzen 7 250 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo Legion 5 15IAH7H - 32GB, 1TB, 12700H, 3070 Ti, 165Hz WQHD
- ÚJ csak beaktivált Apple iPhone 17 Pro 256GB deep Blue 1OO% ! 1ÉV nemzetközi APPLE GaranciA
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

)

, köszönöm az infót!