Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Roland861010: Negyven előtt: amikor már a pihenést is luxusnak érzed
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Norton licencek összefűzése
- RawrrSoul: 70 ezer meg egy kicsi Liával...
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
20691 - 20601
20691 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 19901 19900 - 19801 19800 - 19701 19700 - 19601 19600 - 19501 19500 - 19401 19400 - 19301 19300 - 19201 19200 - 19101 19100 - 19001 19000 - 18901 18900 - 18801 18800 - 18701 18700 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
-
Pulsar
veterán
Otthon mindig elfelejtem, munkahelyen meg nem tudok Waze térképet szerkeszteni.
A XIII. kerületben a Juta utcára vissza kéne rakni a lezárást a Tomori és Balzsam utca közötti részre, mert (érthetetlen módon) továbbra is le van zárva. Korábban le volt zárva Waze-ban is, de pár hete eltűnt a térképről a lezárás és a Waze vígan keresztültervez így a valóságban továbbra is lezárt útszakaszon.Vissza raktam, köszi
Az előzőt is én vettem fel, csak lejárt szerintem 
-
simico
aktív tag
Otthon mindig elfelejtem, munkahelyen meg nem tudok Waze térképet szerkeszteni.
A XIII. kerületben a Juta utcára vissza kéne rakni a lezárást a Tomori és Balzsam utca közötti részre, mert (érthetetlen módon) továbbra is le van zárva. Korábban le volt zárva Waze-ban is, de pár hete eltűnt a térképről a lezárás és a Waze vígan keresztültervez így a valóságban továbbra is lezárt útszakaszon. -
$atirka
őstag
Zalaegerszegen új Traffi és 40-es korlátozás, ki is van táblázva.
Youtube videóm.
Ééés, 12 másodpercnél pluszban még a Traffis Skoda Fabia is ott mér jobb oldalon (élőben fel se tűnt, csak itt a videón)!
Ha nem figyelek, akkor dupla büntit kaptam volna?
Hol is van ez pontosan?
-
Pulsar
veterán
Youtube videóm.
Ééés, 12 másodpercnél pluszban még a Traffis Skoda Fabia is ott mér jobb oldalon (élőben fel se tűnt, csak itt a videón)!
Köszi, felvettem
-
vacs
veterán
Youtube videóm.
-
Pulsar
veterán
-
baloo79
tag
Egy rendszámolvasó kameránál szerintem az lényeges, hogy a rendszám legyen jól olvasható... Legalábbis így gondolom logikusnak.
-
Faby
senior tag
-
Donki Hóte
veterán
-
Pulsar
veterán
Toyota C-HR talán?
De jó fejtörő amúgy 
-
Faby
senior tag
Engem is pont ott büntettek meg pár éve, karácsony és szilveszter között valamelyik napon hajnali 4 órakor mentem arra, rohadt nagy köd volt, azt se tudtam, hogy éppen merre vagyok, csak az előttem haladó hátsó lámpáját figyeltem.
A waze biztosan sipákolt, de csak arra koncentráltam, hogy menjek az előttem haladó után. Akkor ott tutira százával szórták ki a büntiket
Bezzeg a trafi képe olyan tiszta volt, mintha verőfényes nappal nappal mentem volna arrafelé
Na, mindegy (kopp-kopp-kopp) szerencsére azóta se kaptam más büntetést
Én azért ebben a teljesen tiszta, köd és esőmentes éjszakában nem mondanám olyan tisztának a felvételt... Ugyan a rendszám olvasható (volt, míg ki nem takartam), de pl valaki meg tudja mondani, milyen autó?
A jobb oldali, távolodó autó vagyok én. -
Essejó
veterán
Azért az orromig se látok ködben 70-el tolni. Klassz, fő a biztonság.
-
baloo79
tag
-
Pulsar
veterán
hát alapból ez az út, sebesség korlátozás szempontból rémálom. Hol 50 hol 70, hol egyik oldalt 90, a másik oldalt 70.
-
Donki Hóte
veterán
Engem is pont ott büntettek meg pár éve, karácsony és szilveszter között valamelyik napon hajnali 4 órakor mentem arra, rohadt nagy köd volt, azt se tudtam, hogy éppen merre vagyok, csak az előttem haladó hátsó lámpáját figyeltem.
A waze biztosan sipákolt, de csak arra koncentráltam, hogy menjek az előttem haladó után. Akkor ott tutira százával szórták ki a büntiket
Bezzeg a trafi képe olyan tiszta volt, mintha verőfényes nappal nappal mentem volna arrafelé
Na, mindegy (kopp-kopp-kopp) szerencsére azóta se kaptam más büntetést
-
Faby
senior tag
"Csak" 50 ezer pénz. 50 helyett 69, tempomat 70-nel jöttem végig, csak nem vettem észre az 50-es táblát, és a waze figyelmeztetést se.
Nem mondom, hogy nem lenne jobb helye, de kb 10 éve, vagy még régebben nem volt büntim, ha azt nézem, akkor ennyi "belefér"
-
WhiteWalker
nagyúr
Ma a Waze ismét hozta a formáját... Kínomban csak nevetek rajta:
Úton voltam Szigetszentmiklósra a Csepel Művektől.
Waze útvonal beállít , 12km (vagy 14) írja , hogy 37 perc
. Mondom , hogy létezik , az útvonalon se baleset , se dugót nem jelzett , jó elindulok , elértem a II. Rákóczi Ferenc út és a Csepeli út folytatásáig (jobb oldalt a Penny) , látom , hogy áll az egész Szmiklós felé minden , nahh akkor köpi be , hogy "torlódás előtted" és ilyen 10 perc torlódást jelez. Mondom köszi , észre vettem magamtól is.
Aztán a Penny-nél megfordultam és mentem a másik útvonalamon az Erdősor majd a Körtefa utca felé....Nem értem továbbra sem , hogy miért navigál sokszor a dugóba, miközben az útvonal idejéből tudja , hogy dugó van arra. Vagy legalább mutatná ez a szerencsétlen , hogy áll egy szakaszon a forgalom És akkor nem mennék arra... Ez már a sokadik ilyen eset.
-
Pulsar
veterán
Igen, 2025 év elején került ki a trafi oda, az utcakép meg 2024 nyáron készült.
Sajnálom, remélem azért nem valami milliós bírságot kapsz

-
Faby
senior tag
Szia,
Ha VÉDA, akkor az egy nagyon picit előrébb van itt. Arra pedig az előtte lévő 50-es tábla sajnos hatályos.
És a térképen is fel van véve, és nekem mindig óbégat érte.
szerk:
A kliensben is mutatja most nekem
Kösz, így már látom.
Az alkalmazásban pont nem néztem.
Mondjuk a Streetview-ban nem látom a figyelmeztető táblát előtte, de lehet, hogy régebbi a kép, minthogy kikerült volna.
Még1x kösz. -
Pulsar
veterán
Sziasztok, kis segítség, info kellene, ha esetleg szerkesztő tud akár privátban térképet megosztani, az nagyon jó lenne.
Kaptam egy gyorshajtási bírságot, objektív felelősségi körben. Múlt szombat éjjel (vasárnap hajnal 0:05) jöttem hazafele Pestről, a fénykép tanúsága szerint a 47.46264 19.15121 koordinátán.
Próbáltam keresni a Google mapsen és a Waze live térképen is, de sehol nem látom jelölve a trafipaxot.
A mellékelt kép egy nagyon rövid 50-es szakaszt mutat, utána már 70 van.
Amit szeretnék kérni, hogy ha valaki meg tudná egy térképen mutatni a fix trafi helyét, és mellé a sebességhatár szakaszokat, azt megköszönném.
Nem járok mostanában arra, így nem tudom a valóságban ellenőrizni.Nem a fizetés alól akarok kibújni, ha gyorsan mentem, hát ez van, viselem a következményét, csak érdekelnek a körülmények. Mivel éjszakai a kép a kocsiról, így a környezetet sem látom.
Szia,
Ha VÉDA, akkor az egy nagyon picit előrébb van itt. Arra pedig az előtte lévő 50-es tábla sajnos hatályos.
És a térképen is fel van véve, és nekem mindig óbégat érte.
szerk:
A kliensben is mutatja most nekem
-
Faby
senior tag
Sziasztok, kis segítség, info kellene, ha esetleg szerkesztő tud akár privátban térképet megosztani, az nagyon jó lenne.
Kaptam egy gyorshajtási bírságot, objektív felelősségi körben. Múlt szombat éjjel (vasárnap hajnal 0:05) jöttem hazafele Pestről, a fénykép tanúsága szerint a 47.46264 19.15121 koordinátán.
Próbáltam keresni a Google mapsen és a Waze live térképen is, de sehol nem látom jelölve a trafipaxot.
A mellékelt kép egy nagyon rövid 50-es szakaszt mutat, utána már 70 van.
Amit szeretnék kérni, hogy ha valaki meg tudná egy térképen mutatni a fix trafi helyét, és mellé a sebességhatár szakaszokat, azt megköszönném.
Nem járok mostanában arra, így nem tudom a valóságban ellenőrizni.Nem a fizetés alól akarok kibújni, ha gyorsan mentem, hát ez van, viselem a következményét, csak érdekelnek a körülmények. Mivel éjszakai a kép a kocsiról, így a környezetet sem látom.
-
vacs
veterán
-
Donki Hóte
veterán
-
laktop
tag
No, ma András is lehagyta többször a navigáció végét. Megy vissza Dóri. A Ő hangja kellemesebb

-
simico
aktív tag
-
w.miki
veterán
Waze-ban hogyan lehet magyar nyelvű hang alapú keresést beállítani?
A telefon Google beállításaiban mindenhol magyart állítottunk be, a Google kereső keres is magyarul, de a Wazes Google segéd angolul akar keresni, hang alapon.
Hogyan lehet magyarra tenni? -
Donki Hóte
veterán
Valamikor a múlt héten (vagy előtte?), jött egy üzenet, melyben örömmel értesítettek, hogy mostmár nem kell nyomni semmit ahhoz, hogy közúti eseményt jelentsek, hanem elég szóban jelezni.
OK, haladjunk tovább, el lehet felejteni a dolgot (gondoltam én
) Ma megyünk a boltba, mondom az asszonynak, hogy ez gyökér (autós) miért cikázik a sávok között ide-oda
Erre megkérdi a waze, hogy pontosan milyen közúti eseményt akarok bejelenteni
Akar a t.k.m, be se kapcsoltam ezt a
bugotfeaturét, de hol lehet kikapcsolni
-
Pulsar
veterán
Valamiért a Waze teljesen hektikusan elkezdte kikapcsolni egyes felhasználóknál a rendőr/trafipax jelzésének lehetőségét, ezért az ilyen havazás/vihar stb. jelzésekre tértek át a felhasználók.
Az más téma, de olyan is van. Ez szimplán csak a szokásos "hozzáértésük"

-
laktop
tag
2x30 perces útnál átváltottam Lottira és Andrásra. Egyiknél sem tapasztaltam a levágást, de lehet csk véletlen ilyen rövid úton. Viszont egyiket sem hagynám Lotti sokat fecseg, András hangja néha nehezen érthető. Dóri eddig bevállt.

-
laktop
tag
-
Atomgeszi
nagyúr
-
Atomgeszi
nagyúr
Valamiért a Waze teljesen hektikusan elkezdte kikapcsolni egyes felhasználóknál a rendőr/trafipax jelzésének lehetőségét, ezért az ilyen havazás/vihar stb. jelzésekre tértek át a felhasználók.
Fentebb kérdeztem erről

Valami EU-s gyökérség megint...
-
zeon.hu
nagyúr
Így érted, hogy ezt jelentik helyette?
Ezt nálam induláskor dobta fel.
-
Oldman2
nagyúr
-
Criminal017
őstag
-
zeon.hu
nagyúr
-
Oldman2
nagyúr
-
zeon.hu
nagyúr
Ööö... Ez most azért kicsit meglepett...
-
laktop
tag
Tábla/sebesség figyelő be van kapcsolva?
Nálam más típusú autónál akkor nyelte le a szöveg végét, ha jelzést adott a sebességtúllépésre figyelmeztető rendszer.
Be van kapcsolva a figyelés, de tuti volt olyan helyzet, amikor sebesség túllépésre nem adott jelzést, mert örültem is neki, hogy araszolunk, így biztonsággal rá tudok nézni a képernyőre, hogy mit is kell csinálnom 400m után

-
laktop
tag
-
Donki Hóte
veterán
Sziasztok! Samsung S24 telefon Skoda Octávián (vezetékkel, vagy vezeték nélkül, mind1). Több esetben nem mondja végig a navigációt. Pl a "400m múlva" még oké, de utána, hogy mit kell csinálni, már nem mondja. Vagy lehet, hogy mondja, de olyan hallkan, hogy csak nagyon nagy hangerőre véve és nagyon kis menetzajok mellett mintha hallani lehetne valamit. Találkozott már valaki ezzel?
Tábla/sebesség figyelő be van kapcsolva?
Nálam más típusú autónál akkor nyelte le a szöveg végét, ha jelzést adott a sebességtúllépésre figyelmeztető rendszer.
-
zeon.hu
nagyúr
Sziasztok! Samsung S24 telefon Skoda Octávián (vezetékkel, vagy vezeték nélkül, mind1). Több esetben nem mondja végig a navigációt. Pl a "400m múlva" még oké, de utána, hogy mit kell csinálni, már nem mondja. Vagy lehet, hogy mondja, de olyan hallkan, hogy csak nagyon nagy hangerőre véve és nagyon kis menetzajok mellett mintha hallani lehetne valamit. Találkozott már valaki ezzel?
Válts másik hangra és nézd meg, hogy úgy jó -e.
-
laktop
tag
-
Szirtimorc
senior tag
-
Kbali
nagyúr
-
Pulsar
veterán
-
.LnB
titán
Jó, akkor innentől kezdve biztos, hogy nálam nem működik jól. Köszi az infót.
-
zeon.hu
nagyúr
Én oldschool vagyok, még a régi "Csilla" hanggal nyomom.

Egyébként viccen kívül gondoltam arra, hogy mivel ez már nincs benne az appba hivatalosan, hanem letöltött hang pack az lehet a baj. De elég fura lenne, mivel az app kiadja az utasítást a hangra, és lejátssza. Ennek az opciónak meg pont az lenne a lényege, hogy ez ritkábban történjen meg.Nem használom, mert nálam meg túl ritkán szólal meg.
Rövid, pár km-es úton mindössze 2x mondta az irányt, miközben kb 8x kellett kanyarodni, többsávos lámpás kereszteződésekben.
Ismert úton ez nem gond, de ismeretlen helyen nekem ez kevés. -
Atomgeszi
nagyúr
-
.LnB
titán
Én oldschool vagyok, még a régi "Csilla" hanggal nyomom.

Egyébként viccen kívül gondoltam arra, hogy mivel ez már nincs benne az appba hivatalosan, hanem letöltött hang pack az lehet a baj. De elég fura lenne, mivel az app kiadja az utasítást a hangra, és lejátssza. Ennek az opciónak meg pont az lenne a lényege, hogy ez ritkábban történjen meg. -
Essejó
veterán
-
Márton
nagyúr
-
.LnB
titán
-
Essejó
veterán
-
.LnB
titán
-
Essejó
veterán
Én visszakapcsoltam normálra, annyira tömör lett, hogy az érkezést két háztömbbel hamarabb bemondja.
-
.LnB
titán
Hangutasítások közé bekerült végre a "Tömörebb(en?)" opció. Amivel elvileg kevesebbet dumálna a navi. De én múlthéten levezettem egy laza 1000+ kilómétert, és semmi változást nem vettem észre. Ez még mindig sokat dumál. Ti mit tapasztaltatok?
-
Pulsar
veterán
Nem lehet, ez a szerkesztőben az utazás előzményegből printszkríneltem ki, mert akkor elfelejtettem képernyőképet csinálni.
WhiteWalker: A létezis is kihívás mostanában neki
Az oktogonon átjutni szerintem 10 perc volt, mert mindig beragadtak keresztbe, így nem fértem át 3 zöldön sem. Ennél szerintem 1000szer gyorsabb lett volna a pirossal jelölt út. -
Donki Hóte
veterán
-
ArthurShelby
addikt
-
WhiteWalker
nagyúr
Jó van nah , az a Honvéd utca és mellék utcái kivétel, ritkán van dugó
. Én is mindig arra megyek , ha a körút be van állva a nyugatiig.
Mentél volna Bajcsyn a Kálvin térig , az a kihívás a Waze-nak.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Pulsar
veterán
Az a baj , hogy annyira be lehetett dugulva a város , hogy egyszerűen nincs alternatív útvonal amin tervezzen.Az összes mellék utcák tele lehettek , lassan ehhez nem kell egy 20. ünnepség.
Nekem a Kopaszi gáttól a Halász utca volt 30 perc..."Az pedig felháborító, hogy ma már csak főútvonalon tervez eljutást, mellékutcákba akkor sem visz be, ha arrafelé menve feleannyi lenne a menetidő "
Ezt legalább jó egy éve mondom.
#19882Engem meg pont össze vissza vezet

"Nekem a Kopaszi gáttól a Halász utca volt 30 perc..."
Az jó, mert gyalog is vagy 20perc
-
fant0mi
őstag
A waze rosszul jeleníti meg a navigációs információkat (200m múlva körforgalom melyik kihajtója kell pl) a km-órán AA-nál. Google maps-nél jó. Más is tapasztalt hasonlót?
A körforgalmat kezeli rosszul, a kihajtást jobbra kanyarodásnak rajzolja a km-órán.
VW-csoportos autód van? -
ArthurShelby
addikt
A waze rosszul jeleníti meg a navigációs információkat (200m múlva körforgalom melyik kihajtója kell pl) a km-órán AA-nál. Google maps-nél jó. Más is tapasztalt hasonlót?
-
WhiteWalker
nagyúr
Amit felraktam, az aug. 19-én volt. Rendben van, hogy lezárások vannak, meg mindenki húzott ki a 4 napos ünnep előtt Budapestről a Balcsira, meg más területekre, de dugóban ácsorogni magamtól is tudok, ehhez nem kell a waze

Ha a waze nem tud többet, mint az autósok maguktól, akkor mi szükség rá

Főképpen azt nem értem, hogy miért visz ezer autóst arrafelé, ahol amúgy is dugó szokott lenni
Egy ilyen AI algoritmusnak kellene, hogy legyen annyi "esze", hogy az autósok egy részét errefelé irányítja, egy részét másfelé, egy részét meg megint másfelé.Ha mindenkinek egyféle "legjobb" útvonalat mutat, akkor az az útvonal máris a legrosszabb útvonal lesz

Az pedig felháborító, hogy ma már csak főútvonalon tervez eljutást, mellékutcákba akkor sem visz be, ha arrafelé menve feleannyi lenne a menetidő

Az a baj , hogy annyira be lehetett dugulva a város , hogy egyszerűen nincs alternatív útvonal amin tervezzen.Az összes mellék utcák tele lehettek , lassan ehhez nem kell egy 20. ünnepség.
Nekem a Kopaszi gáttól a Halász utca volt 30 perc..."Az pedig felháborító, hogy ma már csak főútvonalon tervez eljutást, mellékutcákba akkor sem visz be, ha arrafelé menve feleannyi lenne a menetidő "
Ezt legalább jó egy éve mondom.
#19882 -
Donki Hóte
veterán
Nem védem a Waze-t , mert én is köpködöm pont ez miatt , de ha a tegnapi napról beszélünk (augusztus 20) akkor jobb tényleg elkerülni a várost minél messzebb , szó szerint.
Millió lezárás mindehol a tűzijáték miatt és a sok autós össze törlődik, egyszerűen nincs menekülési/ kerülő útvonal.
Ilyenkor ez a "csoda" navigáció se tud mit kezdeni. Ez a nap a legkritikusabb az összes közül.Ráadásul nem csak tegnap volt ilyen a helyzet , hanem az előző napokban is állt az egész belváros és a Szent Gellért rakpart és környéke mert az okos város vezetés már 16. lezárta a koncert miatt jó előre ezeket a helyeket. Innen is csókoltatom őket.
Amit felraktam, az aug. 19-én volt. Rendben van, hogy lezárások vannak, meg mindenki húzott ki a 4 napos ünnep előtt Budapestről a Balcsira, meg más területekre, de dugóban ácsorogni magamtól is tudok, ehhez nem kell a waze

Ha a waze nem tud többet, mint az autósok maguktól, akkor mi szükség rá

Főképpen azt nem értem, hogy miért visz ezer autóst arrafelé, ahol amúgy is dugó szokott lenni
Egy ilyen AI algoritmusnak kellene, hogy legyen annyi "esze", hogy az autósok egy részét errefelé irányítja, egy részét másfelé, egy részét meg megint másfelé.Ha mindenkinek egyféle "legjobb" útvonalat mutat, akkor az az útvonal máris a legrosszabb útvonal lesz

Az pedig felháborító, hogy ma már csak főútvonalon tervez eljutást, mellékutcákba akkor sem visz be, ha arrafelé menve feleannyi lenne a menetidő

-
focvis
veterán
Egyre vacakabb lesz a waze. Ez egy tegnap délutáni kép, 22 perces dugó Pesten a Bajcsy-Zsilinszky úton

Értem én, hogy tegnap Pesten nagy volt a forgalom, de 22 perces dugóba bevinni (ami a végén lett 30 perc is
) azért nem kéne 

Ráadásul régebben elvitt menekülő útvonalakra (Bank utca - Nádor utca), most ezeket nem mutatja

Én is tapasztalom, hogy az utóbbi időben általában nem tervez menekülőútvonalat kis utcákon keresztül, nemcsak Budapesten, de pl. a Balatonnál a 71-es út mentén sem. (Arra gyanakszom, esetleg az önkormányzatok harcolták ezt ki.)
Ha látom, nagyon beállt a forgalom, lemegyek egy mellékutcába, arra összeszedi magát. -
WhiteWalker
nagyúr
Egyre vacakabb lesz a waze. Ez egy tegnap délutáni kép, 22 perces dugó Pesten a Bajcsy-Zsilinszky úton

Értem én, hogy tegnap Pesten nagy volt a forgalom, de 22 perces dugóba bevinni (ami a végén lett 30 perc is
) azért nem kéne 

Ráadásul régebben elvitt menekülő útvonalakra (Bank utca - Nádor utca), most ezeket nem mutatja

Nem védem a Waze-t , mert én is köpködöm pont ez miatt , de ha a tegnapi napról beszélünk (augusztus 20) akkor jobb tényleg elkerülni a várost minél messzebb , szó szerint.
Millió lezárás mindehol a tűzijáték miatt és a sok autós össze törlődik, egyszerűen nincs menekülési/ kerülő útvonal.
Ilyenkor ez a "csoda" navigáció se tud mit kezdeni. Ez a nap a legkritikusabb az összes közül.Ráadásul nem csak tegnap volt ilyen a helyzet , hanem az előző napokban is állt az egész belváros és a Szent Gellért rakpart és környéke mert az okos város vezetés már 16. lezárta a koncert miatt jó előre ezeket a helyeket. Innen is csókoltatom őket.
-
Donki Hóte
veterán

) azért nem kéne 

-
Atomgeszi
nagyúr
Mi ez a susmus, hogy kiveszik a Wazebol a cops jelentést EU szinten?
-
vacs
veterán
Waze-t nem figyeltem, de a gmaps-et néztem pár nappal később és akkor már jó volt, csak gyalog/kerékpárral tervezett arra, autóval nem, szóval javítva volt már pár nappal később.
Én is örültem, hogy így mást nem szívat majd meg.
Én is köszönöm a segítséget. -
Pulsar
veterán
Próbáljuk meg.
Tihany környékén jártunk és megnéztük a mi pénzünkből épült lebegő villát (Tihany, Garay János u. 24).
Innét a központ felé mentünk volna autóval és a gmaps olyan úton akart vinni, ami csak gyalog vagy biciklivel járható (behajtani tilos tábla és oszloppal van lezárva).
Itt a képen berajzoltam, talán érthető.El is fogadták a kérelmet, így pár napon belül már jó lesz ott is a térkép. Köszi az infót mégegyszer
-
Márton
nagyúr
-
Essejó
veterán
-
Oldman2
nagyúr
-
Márton
nagyúr
nekem csak most tűnt fel, hogy a célbaérkezést jóval korábban mondja, mint előtte.
kb. 2-300 méterre már mondja. normális? -
zeon.hu
nagyúr
-
$atirka
őstag
-
konci79
őstag
-
Faby
senior tag
-
konci79
őstag
Sziasztok!
Bal felső sarokban van egy fekete sáv, ahol utca és kanyar előrejelzés van, azt el lehet tüntetni?
Sokat kitakar, autós androidos fejegységen. -
Pulsar
veterán
Üdv térképszerkesztők!
Egy sebességhatár korrekciót szeretnék kérni.
4-es főút Püspökladány mellett, Debrecen felé vezető oldalon a 4 - 42-es elágazás után 90 helyett 70-es korlátozást mutat a Waze, a mellékelt térkép szerint jelölve.
Az elágazás után kb 100 m jó, 90-es, de aztán valamiért 70-esre vált, és tartja egészen a következő kereszteződésig (Farkasszigeti út). Tábla nincs kint, az előző 70-es korlátozást a kereszteződés feloldja.
Köszönöm előre is!
Szia,
módosítottam, köszi a pontos leírást
-
Faby
senior tag
Üdv térképszerkesztők!
Egy sebességhatár korrekciót szeretnék kérni.
4-es főút Püspökladány mellett, Debrecen felé vezető oldalon a 4 - 42-es elágazás után 90 helyett 70-es korlátozást mutat a Waze, a mellékelt térkép szerint jelölve.
Az elágazás után kb 100 m jó, 90-es, de aztán valamiért 70-esre vált, és tartja egészen a következő kereszteződésig (Farkasszigeti út). Tábla nincs kint, az előző 70-es korlátozást a kereszteződés feloldja.
Köszönöm előre is!
-
Pulsar
veterán
Próbáljuk meg.
Tihany környékén jártunk és megnéztük a mi pénzünkből épült lebegő villát (Tihany, Garay János u. 24).
Innét a központ felé mentünk volna autóval és a gmaps olyan úton akart vinni, ami csak gyalog vagy biciklivel járható (behajtani tilos tábla és oszloppal van lezárva).
Itt a képen berajzoltam, talán érthető.Köszi, elküldtem a kérelmet, reméljük gyorsan jóvá lesz hagyva.
Meg a redit linket is. Szép ház amúgy

-
Atomgeszi
nagyúr
Próbáljuk meg.
Itt a képen berajzoltam, talán érthető.Múltkor mi is voltunk Tihanyban, ha jól láttam ezen az utcán csak ott lakó jöhet fel. Mondjuk baromi szűk, pont jöttek egy Caddy - vel.
-
vacs
veterán
Próbáljuk meg.
Itt a képen berajzoltam, talán érthető. -
baloo79
tag
Az az 👍.
Most teljesen le van aszfaltozva , jobb a minősége mint bármelyik útnak Budapesten
. Egy kátyú nincs rajta. Én a 0-t kerülöm , ha lehet , nincs menekülési lehetőség ha valami oknál fogva bedugul. Jobban szeretek a "kertek alatt" menni.
"Most teljesen le van aszfaltozva , jobb a minősége mint bármelyik útnak Budapesten
. Egy kátyú nincs rajta."Wow! Akkor azóta változtak az idők!

"Én a 0-t kerülöm , ha lehet , nincs menekülési lehetőség ha valami oknál fogva bedugul. Jobban szeretek a "kertek alatt" menni. "
Teljesen megértem, sokszor a Waze-n már csak akkor látom, hogy dugó van, ha már nincs kihajtási lehetőség.
Volt olyan is, hogy még épp ki tudtam menni az M51-en a Bilk kihajtón Dunaharaszti felé, mert az M0-ra felhajtásnál dugó volt az M1 felé.
Gondoltam, kerülök a Taksonyi híd felé...
Természetesen mindenki arra ment, ott is akkora dugó volt, hogy valszeg jobban jártam volna az eredeti terv szerint.
Valamelyik nap úgy indult el a Waze app reggel, hogy nem mutatott térképet, csak feketeséget.
Az, hogy útvonaltervezésnél kiírja, hogy Kapcsolat nélküli módban vagyok, már meg se emeli a vérnyomásom, de ezen a feketeségen azért felvontam a szemöldököm...
-
WhiteWalker
nagyúr
Jaaa, ez az az utca (és a folytatása, a Szellős uca), ahol az utca fölött megy a villamos távvezeték? Én azt még Tagi dűlőként ismertem, legalábbis valami ilyesmi névre emlékszem.
Ahogy nézem, G Maps szerint 2021-ben még mindig nem volt leaszfaltozva, de találtam olyan szakaszt, ami 2023-as és már le van. Még korábban egyszer-egyszer mentem arra, de hanyagoltam, mert nem volt túl jó minőségű út.
Én Bp. felől Szigetszentmiklós felé általában kerülöm Csepelt, inkább Hungária krt - Gyáli út - Nagykőrösi út - M5 - M51 - M0 útvonalon megyek — ha meg nem szivat a Waze, és visz bele a dugóba.
Az az 👍.
Most teljesen le van aszfaltozva , jobb a minősége mint bármelyik útnak Budapesten
. Egy kátyú nincs rajta. Én a 0-t kerülöm , ha lehet , nincs menekülési lehetőség ha valami oknál fogva bedugul. Jobban szeretek a "kertek alatt" menni.
-
baloo79
tag
Jah , a lehajtó , az a másik amit kerülök

Inkább eggyel tovább megyek Szszmiklosi lehajtoig inkább."a Rév sor, aztán Üdülő sor". Ezek Szigethalom felé délután a csúcsban teljesen jól használhatóak, viszonylag üres , csak a Waze erről sem hajlandó tudomást venni.

Én úgy szoktam általában ha Csepel felől jövök , hogy Körtefa utcán végig, aztán egy jobbos a 0-s felé majd alatt el és Rév sor és tovább... Távolságba nem rövidebb de legalább haladok.Jaaa, ez az az utca (és a folytatása, a Szellős uca), ahol az utca fölött megy a villamos távvezeték? Én azt még Tagi dűlőként ismertem, legalábbis valami ilyesmi névre emlékszem.
Ahogy nézem, G Maps szerint 2021-ben még mindig nem volt leaszfaltozva, de találtam olyan szakaszt, ami 2023-as és már le van. Még korábban egyszer-egyszer mentem arra, de hanyagoltam, mert nem volt túl jó minőségű út.
Én Bp. felől Szigetszentmiklós felé általában kerülöm Csepelt, inkább Hungária krt - Gyáli út - Nagykőrösi út - M5 - M51 - M0 útvonalon megyek — ha meg nem szivat a Waze, és visz bele a dugóba.
-
$atirka
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
20691 - 20601
20691 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 19901 19900 - 19801 19800 - 19701 19700 - 19601 19600 - 19501 19500 - 19401 19400 - 19301 19300 - 19201 19200 - 19101 19100 - 19001 19000 - 18901 18900 - 18801 18800 - 18701 18700 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- 2028-ra jelentősen bővül a fejlett tokozási eljárások gyártókapacítása
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos tablet topic
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Acer notebook topic
- Hardcore café
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman N7 Plus V2 A-Data 750W
- 27% - AOC C24G2AE VA Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- Mortal Kombat 11 Premium Edition PS4 játék - 3 hónap garancia
- Xiaomi Redmi Note 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Az előzőt is én vettem fel, csak lejárt szerintem 

. Mondom , hogy létezik , az útvonalon se baleset , se dugót nem jelzett , jó elindulok , elértem a II. Rákóczi Ferenc út és a Csepeli út folytatásáig (jobb oldalt a Penny) , látom , hogy áll az egész Szmiklós felé minden , nahh akkor köpi be , hogy "torlódás előtted" és ilyen 10 perc torlódást jelez. Mondom köszi , észre vettem magamtól is. 

Az oktogonon átjutni szerintem 10 perc volt, mert mindig beragadtak keresztbe, így nem fértem át 3 zöldön sem. Ennél szerintem 1000szer gyorsabb lett volna a pirossal jelölt út.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)