- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Csataálca
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris0321
veterán
-
bence1024
tag
Sziasztok.
Próbálgatom ezt a maxot. Szerintetek mi a fenéért lehet, hogy minden alkalommal gondol egyet, és kilép a lejátszásból? Ezen kívül sokszor leveszi a felbontást.
Chrome, edge böngészővel próbáltam.
Ez így nagyon vacak. -
kmarci25
veterán
Tegnap volt a fizetési fordulónapom, még a régi 1890-es díjat fizettem. Sajnos lejárt a kártya, amiről vonta a díjat, nem vettem észre és most nem tudok beállítani másik fizetési eszközt, csak úgy, hogy ha már az emelt, 2800 Ft-os díjat fizetem. Nincs arra valamilyen mód, hogy továbbra is a korábbi, alacsonyabb áron vigyem tovább az előfizetést?
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Daweeeeet
csendes tag
válasz
Harbinger85 #10118 üzenetére
A böngészőkben 720p a max felbontás, talán az Edgen lehet natív 1080p vagy 4K elérni, de őszintén nem tudom, nem próbáltam, mivel nem használok Edget.
-
Harbinger85
aktív tag
Üdv!
Csak alkalmi előfizető lennék, de érdekelne a Disney+ után hogy az új Max PC-n még mindig 720p nézhető? Vagy elérhető az 1080p?
-
IntelKiller7
veterán
Ez a “Tartalom lejatszasa sikertelen” szoveg masnal is surun elofordul?
Probaltam delelott es most, de semmi.
LG Oled C3. Frissites se a tv-re se az appra nincsen.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
blakey
titán
Hiba leírásánál tedd hozzá, hogy milyen eszközön, melyik verzióval van gond, valamint milyen esetben, minden anyagnál, vagy csak néhánynál fordul elő.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
LÁZ
addikt
válasz
blakey #10113 üzenetére
ettől még sajnos nem [csak én vagyok a choosen one] , és a múlt7en néztem a dűne sorozatot is, aztán ma meg kuss lett, szóval gyanús, hogy nem a készülékben van a hiba, mindenesetre megpróbálok a végére járni a dolognak..
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO FOR SZÉL
-
blakey
titán
-
LÁZ
addikt
üdv, másnál sincs hang a tv-s appon? ha emlékeim nem csalnak ez visszatérő probléma, hogy gondol egyet, és kussba rakja magát, újratelepitettem, no nothing, tv-n természetesen minden más okés, ahogy az lenni szokott
valszeg egy tv áramtalanitás lesz a megoldás, de [.....]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO FOR SZÉL
-
handrash
őstag
Egyik lakásomban nincs okos tv.
Egy régebbi androidos okosítót használok, hang optikai kábellel megy az erősítőbe. HBO MAX még ment emlékeim szerint. Most telepítettem a MAX-ot de nincs hangja. Egyéb alkalmazásoknak pl. Netflixnek van hangja. Az appban nem találtam erre vonatkozó beállítást. Van valami ötletetek?Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
blakey
titán
válasz
-=RelakS=- #10106 üzenetére
Az érdekes. Nálam működik, semmi gondot nem okozott az átállás. Kérdezd meg a “van”-t, hogy mit csináltak a felhasználóddal.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Kiskutya
veterán
-
blakey
titán
válasz
-=RelakS=- #10095 üzenetére
Ezért érdemes felhasználó/jelszó párossal belépni és nem szolgáltatóval. Nekem is "vanTV", de tudom használni a Maxot.
-
cigam
titán
válasz
Daweeeeet #10096 üzenetére
Attól függ, hogy a lejátszó/eszköz hangbeállításai milyenek. Ahogy írták attól is függ, hogy a TV vagy a hangrendszer dekódolja. Pl. ha a lejátszó dekódolja a hangot, akkor sztereóra, vagy 5.1-re dekódol-e ill. hogy van-e dinamika kompresszió,...
Nézd át a TV hang beállításokat!Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Daweeeeet
csendes tag
Valaki hozzáértő válaszoljon már, hogy miért halk sok film? Csendes szobában 30-45-re kell feltekernem a hangerőt. 10-18 elég szokott lenni netflixen meg többi streamingen vagy torrentes tartalomnál.
-
cigam
titán
válasz
-=RelakS=- #10091 üzenetére
Szerintem a Max oldalán hamarabb kapsz segítséget.
Mikor léptél be utoljára?Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
-=RelakS=-
veterán
Igen.
Régen megadtam, hogy Vodás vagyok, amit kért adatot még azon kívül, és beengedett. Ha rákeresek a One-ra, akkor kidobja a Vodát, de akkor is valami termékazonosítót és aktiváló kódot kér.
Lehet, hogy ebből 1270 lesz.Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
zseko
veterán
válasz
-=RelakS=- #10091 üzenetére
Mármint van létező előfizetésed, csak nem enged oda mert most nevet váltott?
Egyébként nem tudom, én nem szívatom magam szolgáltatóival egyiknél sem, mindre külön vagyok előfizetve.
HR24.hu
-
-=RelakS=-
veterán
Ex-Vodásként Maxot hogy lehet nézni? Azon kívül, hogy külön előfizetek rá?
A Max nem enged a tartalmakhoz, a szolgáltatók között meg nincs ott a One.Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
szucstom
őstag
-
eL Geri
őstag
Sziasztok!
Van itt olyan, aki Xbox-ról, azon futó Max app-ból nézi és házimozi erősítőt is használ? Lenne tőle kérdésem.
-
azbest
félisten
válasz
szucstom #10087 üzenetére
Egyik kollégánál spotify indulásnál dobott egy pillanatra "zaj" képet a monitor. A spotify is játszik kis videót, amit hdcp védelemmel küldi ki. Talán neked is hasonló bajod van vele.
A displayport-hdmi átalakítót átcseréltük másik fajtára és attól megjavult.
Ha valami type-c dokkolón át van a géped a monitorokra kötve, abban is displayport-hdmi átalakítás történik általában, ha hdmi kimenete van a dokknak.Szóval a lényeg, hogy valami hibásan működhet valamelyik közbülső eszköz azzal a másolásvédelemmel, amit használ és lehet azért viselkedik furcsán a monitor. Próbáld meg direktben hdmi-hdmi kábellel igazi hdmi portot a monitor hdmi portjára kötni.
Ha esetleg intel asztali videokártyád van, azon az első generáción dp-hdmi átalakító van a kártyán is, annak is lehet bugja. Ilyen esetben driver frissítést érdemes nézni. Vagy, ha semmi hardver nem változott, de most volt frissítés, akkor esetleg az rontott el pont valamit.[ Szerkesztve ]
-
szucstom
őstag
Sziasztok!
Próbáltam visszakeresni a topikban, de nem találtam megoldást a problémámra...
Az utóbbi napokban azt vettem észre, hogy bármely böngészőből nyitom meg a streamingplatformot és indítok el egy filmet, a monitorjaim konkrétan meghülyülnek. Elkezdenek villódzni, mintha ki - be kapcsolgatnám őket. Kerestem google barát segítségével is, de megoldást még nem leltem. Esetleg nektek van tippetek, mi okozhatja ezt a jelenséget? (érdekes módon más streamingszolgáltatás esetén nincs ilyen gondom)PS4 ID: Z0D14C_1990; Manjaro KDE
-
eL Geri
őstag
Van arra bármi mód, hogy egy adott film / sorozatról megtudjam, hogy az adott nyelven (pl. magyarul), milyen fajta hangzás van fent? Tehát pl. sztereó, vagy 5.1, vagy bármi? Az Atmos-t ki szokták emelni, de az ugyebár csak az eredeti (angol) sávon szokott meglenni.
Írásos formában keresném… nem arra vagyok kíváncsi, hogy az erősítőmről olvassam le -
Na, ennyire nem mentem bele, szóval illegálisan fizetek havi 4790Ft-ot a YT-nak, hogy a görcs álljon a jogász fajtájukba..
Már megint életszerű magánrendeleteket alkottak. Az Office 365 Family Pack talán nem ez a kategória, de ha mégis, akkor így jártunk.
Köszi a képbehozást mindezen körülmények ellenére is!
[ Szerkesztve ]
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
zseko
veterán
Az elejétől értettem amúgy mire gondolsz
csak azzal is ez a helyzet:
"A családi YouTube-csomagot közösen használó családtagoknak a családfelelőssel egy háztartásban kell élniük. [link]"Vagyis tökmindegy mit tekintesz, vagy ki mit tekint családnak, a Google ettől még ugyan úgy csak az egy háztartásban élőket tekinti annak, mint az összes többi streaming szolgáltató
Ergo, a különélő tesók nem családtagok a szolgáltatás szerint a guglinál sem
így a velük való megosztás jogossága ugyanabba a kategóriába esik mint bármelyik másik streaming szolgáltatónál, függetlenül attól ki mit gondol, vagy hogy a google épp nem kötekedik miatta úgy, mint más szolgáltatók
HR24.hu
-
Arra gondolva írtam, hogy nálam a család pl. a testvéreimet is magában foglalja, nem feltétlenül csak szűk körben értelmeztem. Ők természetesen külön háztartásban élnek, így indultam ki a családi YT Premiumból, ahol mailcímmel tudsz behívni családtagokat.
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
moonster
tag
válasz
elder troll #10069 üzenetére
Magyarországon élek, magyar IP, ezért is fura ez a kettősség.
- Errare humanum est -
-
elder troll
őstag
válasz
gabross #10070 üzenetére
Kipróbáltam, most tényleg működik.
Viszont korábban próbáltam, és csak VPN-en keresztül tudtam megnyitni az oldalt.
Apámnál a hbo-max váltás után újra kellett regelni a tv-jét, és még magyar telefonkártyával és annak mobilnetével sem működött. Csak és kizárólag akkor tudtam fellépni az oldalra, ha VPN-nel csatlakoztam egy magyar címre. -
gabross
tag
válasz
elder troll #10069 üzenetére
de megnyílik
sign in: be kell jelentkezni és működik
-
moonster
tag
Sziasztok!
Miért lehet az, hogy ugyanott a MAX PC-n, webes felületen nem ad magyar szinkront, viszont a TV-s applikáció simán bedobja.
Hogyan tudnám ezt orvosolni, mert nem mindig a TV-n szeretném nézni a MAX-et.
köszönöm- Errare humanum est -
-
Tin
veterán
Amúgy ez érdekes, mert én külföldön élek, viszont magyar Disney előfizetésem van, amit csak itt külföldön nézek, és sose csesztetett érte. Most meg lehetne kérdezni, hogy miért nem ott fizetek elő rá, ahol élek, a válasz egyszerűen a Disney hülyesége: itt nincs magyar hangsáv. Nem tudom, mi határozza meg, hol milyen hangsávok vannak, de mindenesetre nekik semmi gonduk azzal, hogy külföldi (EU-s) IP-ről nézem a magyar előfizetést. Pontosan nézzük, a családon belül.
Az HBO viszont anyámék nevén van, és nem tudom, hogy itt mi lenne a jó megoldás. Azt is évek óta nézzük, viszont néha ők is megnéznek 1-1 filmet Magyarországon, szóval érdekel, hogy ott a 90%-ban külföldi használatot, vagy a magyar IP címet veszi elsődleges "fogyasztási helynek", vagyis utánam kellene pluszt fizetni, vagy neki a saját előfizetése után (ő a Telekomon keresztül fizeti).
A helyzetet bonyolítja, hogy ahol élek, ott egyáltalán nincs Max, de mivel EN-n belül vagyunk, probléma nélkül nézhető ennek ellenére. Na most nem tudom, hogy ha előfizetek a szolgáltatásra Magyarországon, akkor használhatom-e az előfizetést tovább gond nélkül külföldön, és nem fog-e érte cseszegetni.
-
aprokaroka87
nagyúr
Elég idétlen ez a családi dolog ilyen esetben.
Maximum azt a lakást, stb, tudják figyelembe venni ahol az adott család vagy más létforma él.
Egyébként meg ip cím, vagy akár lokáció alapján is tudják figyelni.
Senkitől nem fognak majd személyi igazolványt kérni, hogy ő a család része-e. -
NB2
aktív tag
Huhh basszus most ment az agyamig, hogy lehet, hogy érint ez engem is?
Én a sticken keresztül nézem tesóm meg az LG tv-s appján, persze 2 helyen...
De amúgy tényleg most ha én a laptopon nézném, a világ minden pontján, otthon meg a család egy másik tagja, akkor azt hogy szűrik ki vagy mi alapján mondják, hogy nem okés?
Én mikor olvastam, hogy 2 eszközön lehet nézni, tök gondolta, hogy ennek a 2 eszköznek azonos háztartásban kell lenni...
(sőt tudok durvát, mert pl volt olimpiát néztem az asztali gépen, de ha filmezek azt azt a stickkel teszem, de böngésztem már a laptopon is a filmek között) -
skroy
senior tag
válasz
aprokaroka87 #10056 üzenetére
Valószínűleg hasonló módon lesz, mint a Netflix és Disney-nél. Hozzáadható plusz felhasználó másik felhasználási hellyel, bizonyos összegért.
Ez rám vonatkozik, mi közösen fizetünk elő 3 felhasználási helyen a Max/Netflix/Disney hármasra. És nem szégyellem! -
l.skywalker
Topikgazda
Nem kell ennyire elutasítónak lenni, ha már mindenképp válaszolni akarsz, akkor odaírhattad volna, hogy te nem tudod, mert nálad nincs megosztva az előfizetés.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Chris0321
veterán
Hello.
A Max appjában (Samsung telefon ha számít) régen volt olyan lehetőség, hogy ha kezdett lejárni egy letöltött videó akkor meg lehetett újítani a lejárati időt és akkor megint jó volt egy hónapig vagy meddig. Mióta volt az átállás nem találom ezt a lehetőséget, bár az app kiírja, amikor a letöltés melletti kis ikonra megyek.
Tudna ebben valaki segíteni? -
cigam
titán
válasz
aprokaroka87 #10056 üzenetére
Ez legyen a potyázók problémája!
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
aprokaroka87
nagyúr
Erről tudunk valamit, vagy még nincs meg hogy mi lesz?
-
mattheus
őstag
-
looser
addikt
Nem nagyon, de kicsit hasonló: Manifest 3 évad HBO-nál szinkronos, átkerült Netflixhez és már nincs szinkron. Ugyanilyen frusztráló, hogy a House-nak sincs Netflixen szinkronja. Mondjuk az újraszinkronizálásnak nem örülnék, úgy jó, ahogy váltogatták az eredetiben.
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
-
eL Geri
őstag
Hogy mik vannak?!
Anno lenyomtam két évadot a Kiútból felirattal, mert nem volt hozzá szinkron.
Erre most az aktuális harmadik évad apropóján kapott az egész sorozat szinkront -
looser
addikt
Igaz, az úgy tényleg jobb, ha egyáltalán nincs semmi, főképp, hogy a top műsorok általában belépés után azonnal megjelennek az ajánlóban. Én nagyon örülnék mindkét platformnál (netflix, max) ha testreszabhatóbb lenne, pl. maxra nem szeretném látni a sportcsatornákat, de ami kiakasztóbb, hogy keresésnél is megjelenik a sporttartalom, amelyre nem vagyok előfizető. Jó lenne valami alternatív kliens, mint pl. youtube-hoz a SmartTube.
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
-
Sanyi.mTs
addikt
ha indítotok egy sorozatot, nektek nem szokott (saját [MAX] tartalomról) reklám jönni az elején?
-
Eagl3
veterán
Sziasztok!
Max-on a Dolby Vision filmek a képen látható hibát produkálják: [kép]
Teljesen random időközönként ilyen lesz a kép (a film megy tovább csak szétesik a kép): Ha újra betöltöm a filmet megint jól megy egy darabig, aztán újra szétesik.
A TV egy TCL 65C728.
Találkozott valaki ilyesmivel vagy van tippetek, hogy mi okozza? A Netflix és Disney+ dolby filmjeinél semmi gond. -
zeon.hu
nagyúr
-
cigam
titán
Néztétek a "Digitális pénz" filmet? Nagyon zavart, hogy nincs magyar szinkron, de a végére mi derült ki?
Van egy belső kör, és egymást heccelik, hogy ki a kitalálója. Nem jutottam tovább. Sem az nem derült ki hogy kicsoda Satoshi vagy hogy hívják, sem az hogy a bitcoin miért jobb mint a többi "szarkoin". Na és ha kiderül hogy kicsoda, akkor mi van? Attól hogy nekem van 1000 fabatkám, mi változik? Van akinek tetszett?A készítők átutazták az egész világot, de volt értelme? [ Módosította: radi8tor ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Calogero
addikt
Én is szolgáltatós vagyok, ezért megkérdeztem, és úgy van, ahogy zzola írta.
Én is gondolkoztam a nagyobb csomagon, de havi +4 000 Ft-ot nekem nem ér meg a 4K felbontás[ Szerkesztve ]
-
tuto558
aktív tag
Sziasztok,
Tudja valaki, hogy ha a TV szolgáltatómnál olyan csomagra vagyok előfizetve, amihez jár a Max Standard csomag, akkor a Max oldalán ezt van lehetőség prémiumra upgrade-elni úgy, hogy a 2 csomag közötti különbözetet fizetem a Max-nak közvetlenül? (a standard meg nyilván a TV szolgáltatón keresztül a havi díjban van rendezve)
Bocsi, ha már volt téma, próbáltam a keresőt használni, de nem találtam ezzel kapcsolatos infót.
T 2000/1000 (Optika), Technicolor FGA2235 MAG
-
Daweeeeet
csendes tag
Én most a 4K csomagban vagyok. Leakartam mondani egy időre. Felajánlotta, hogy 3 hónapig 2000Ft/hó nézhetem. Ez amúgy pozitívum, hogy nem akarnak elengedni. Más streaming szolgáltatónál nem tapasztaltam ilyet.
-
válasz
blakey #10022 üzenetére
Csak itt van egy csavar, mert ugyanezen a 2K-s kijelzőn:
Szóval nekem eddig az jött le, hogy az Amazon Fire TV Stick 4K Max 2nd közbeékelődve a router és a monitor között nem is közli az appal, csak ha bírja a sávszélesség akkor tolja 4K-ban.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
blakey
titán
válasz
GoodSpeed #10021 üzenetére
HD, a Max nem EDID infók alapján jelzi ki, hogy milyen maximális formátumra képes a megjelenítő, mint pl. Netflix esetében.
-
Amazon Fire TV Stick 4K Max 2nd-n és egy ASUS TUF VG27AQ Gaming 165Hz-es monitoron nézem a Maxot, néhány tartalomnál kiírja, hogy a 4K felbontás elérhetősége annak függvénye, hogy milyen előfizetésem van. Nos nekem még az 1890 Ft-os van, erre mi vonatkozik?
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
fokukac
nagyúr
válasz
Adama123 #10016 üzenetére
biztos úgy vették fel 30 éve...
nem tudom, az ilyen felkonvertálásoknak mi értelme van...-----
btw., mióta van az új app, azóta nekem sokszor kb. 480p-ben indulnak a tartalmak, és utána sem lesz élesebb, csak ha megállítom, és újra elindítom.
Amúgy a kapcsolatom ugyanaz, kb. 500 Mbit-es 5G-s mobilnetem van, és mégis ezt csinálja...Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Adama123
aktív tag
A Jóbarátok már 4K-ban érhető el a Maxon.
-
törölt tag
Műsorújság alapján jó gyenge lesz október.
-
riki
senior tag
Végre. Most már, a Hisense tv tulajok is élvezhetik a szolgáltatást kiegészítő box nélkül. [link] Tökéletesen működik.
-
szeky81
tag
Sziasztok!
Találkoztatok azzal a jelenséggel, hogy egy filmet mikor elindítotok, akkor az alul-felül fekete sáv helyett szürke sáv van? Pl. Az új King Kong filmnél, vagy a Figyelők alatt is. Baromira zavaró.[ Szerkesztve ]
szódabikarbabónábó'
-
válasz
norbertoth #10007 üzenetére
HD, szinkron
-
norbertoth
senior tag
Sziasztok!
meg tudná valaki nézni, hogy az Aranyláz alaszkában az HD vagy 4k illetve hogy szinkronos-e?• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
eL Geri
őstag
Bocs az off-ért:
Van itt Disney+ -os fórum is? Mobilon most nem találom.
Ma láttam egy hirdetésben, hogy megint van 3 hónapi akciós előfizetés. De agyvérzést kapok, hogy mobilon a böngésző állandóan külfőldi oldara dob, az app-ban meg valamiért nem ajánlja fel nekem a kedvezményt. Tavaly év vége óta nincs Disney+ előfizetésem… remélem érvényesíthetem majd az akciót -
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Tud róla valaki, tudja mi az oka, hogy miért vettek ki a Total Dramarama c. rajzfilmsorozatot a kínálatbol?
Lányom kedvence volt, szóval nem csak kepzelodtem, hogy nálunk is adják -
mekker
őstag
Kaptam egy ingyen Dyras tévét, de amióta frissítettem HBO-ról MAX-os kliensre, azóta nem játssza le rendesen, amit nézek. Recap, előzetes, de még tekeréskor a kis indexkép is hibátlanul megy, felirat is, hang is. Ellenben az adás képe csak egy változatos glitch-halmaz, ami új kulcsframe-eknél csinál valamit, de a hangyamozival egyenértékű az élvezeti értéke. Ami még érdekes, hogy az első fél percből képes lejátszani hibamentesen. Még annyi, hogy a kép nem olyan, mintha eldobálná a frame-eket, hanem többnyire egyszínű (pl. rózsaszín). Van esetleg ötletetek? HDR-t nem lehet állítani a készüléken, DRM-mel sincs gond, mert csak a frissítés óta ilyen. Frissítés nem nagyon van. YouTube megy rajta.
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
Új hozzászólás Aktív témák
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Samsung SmartTag2 teszt
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Futás, futópályák
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkBook 14" G7 Notebook! Intel Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVME /
- Dell R630: 2x Intel Xeon E5-2680 v3 (24/48mag) 64GB - 1,5TB DDR4 ECC, 8x SFF, H730 1GB, ÁFÁs
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- ASUS TUF Gaming 1200W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Asus Rog Thor 850W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest