Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Megnéztem a Kamaszok sorozatot. Őőő… remélem nem igaz történet alapján készült.
Engem kicsit megrémisztett. Nyilván a kamaszok tudnak hazudni, csak… ne ez legyen a lét alapja különben senki nem fog megbízni senkiben, és még jobban egymás ellen mennek az emberek kamaszként és később felnőttként .
-
-
Fuh de öreg vagyok, amit itt nyomtok annak a fele új nekem......
-
-
válasz
Gargouille
üzenetére
Én a gyakornokomtól.
Folyton tolják ezt a hunglish-t
-
Pikari
veterán
válasz
Gargouille
üzenetére
A crusholás se tegnapi szleng, kb lassan 20 éves a kifejezés a magyarban. Viszont ez női szleng volt eredetileg, ezért nem ismered. A fiatal lányok használták azokra a fiúkra, akikbe szerelmesek voltak. Kb a "dugnám" női megfelelője.
-
Gargouille
őstag
válasz
Graphics
üzenetére
A bemanifesztálommal még nem találkoztam, ámde olyannal meg igen, hogy azt mondja:
"..attól dependentál a dolog..."Gondolom ez a "dependecy" mint "függőség" hunglish verziója akart lenni.
A flexelést kivételesen ismertem, az már nem ennyire modern, de nálam is a sarokcsiszoló ugrik be róla.
A 11 éves fiam pont itt ül mellettem, megkérdeztem tőle ezt a Crush-t, azt mondta ez lényegében a plátói szerelem megfelelője, vagyis crusholsz valakit, ha tetszik neked de erről az illető nem tud.
-
-
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Gargouille
üzenetére
Van jó pár ilyen szleng és kifejezés is...
Ami nekem újdonság votl, hogy sokan használják a bemanifesztálom, manifesztálom jelzőt.
( Régebben a bevonzom volt talán rá a kifejezés)Aztán a flexelni... Na most én vidéki vagyok, nálam a flex a sarokcsiszoló...
Jelentése, felvág, vagánykodik, menőzik...Crush... Hát nem a Candy crush...
Kiszemelt személy....És még sok minden. Ezek az angolból másznak át hozzánk...
-
Pikari
veterán
válasz
Gargouille
üzenetére
állítólag kaRIZma, de ezeknél sose lehet tudni
-
Graphics
Jómunkásember
-
Gargouille
őstag
-
Ami még eszembe jut a témáról, az az új fajta kommunikáció, a smiley-kkal/emojikkal, ikonokkal.
Egy adott szöveghez egy ikon vagy megfelelő smiley/emoji teljesen más értelmet ad. Ha így folytatjuk, akkor a generációs szakadék még jobban nőni fog.Adott esetben Babilónia megismétli önmagát.
(Ne együk már meg egymást plízz)
Új hozzászólás Aktív témák
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 500GB NVMe gar
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3568 - i3-6GEN I 4GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Thrustmaster T300 RS Alcantara + Wheel Stand Pro Állvány
- Vegyes Retro Nintendo / Sega Játékok
- Bomba ár! Asus X555LA - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- CORSAIR K100 AIR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Nem is gondoltam volna.
Engem kicsit megrémisztett. Nyilván a kamaszok tudnak hazudni, csak… ne ez legyen a lét alapja különben senki nem fog megbízni senkiben, és még jobban egymás ellen mennek az emberek kamaszként és később felnőttként .