- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szevam
senior tag
-
Graphics
Jómunkásember
-
totron
addikt
-
Szevam
senior tag
-
törölt tag
-
Szevam
senior tag
Megnéztem a Kamaszok sorozatot. Őőő… remélem nem igaz történet alapján készült.
Engem kicsit megrémisztett. Nyilván a kamaszok tudnak hazudni, csak… ne ez legyen a lét alapja különben senki nem fog megbízni senkiben, és még jobban egymás ellen mennek az emberek kamaszként és később felnőttként .
-
Kisgépkezelő
senior tag
-
hcl
titán
-
Graphics
Jómunkásember
-
mefistofeles
veterán
Fuh de öreg vagyok, amit itt nyomtok annak a fele új nekem......
-
Szevam
senior tag
-
Szevam
senior tag
Én a gyakornokomtól.
Folyton tolják ezt a hunglish-t
-
Pikari
veterán
A crusholás se tegnapi szleng, kb lassan 20 éves a kifejezés a magyarban. Viszont ez női szleng volt eredetileg, ezért nem ismered. A fiatal lányok használták azokra a fiúkra, akikbe szerelmesek voltak. Kb a "dugnám" női megfelelője.
-
Gargouille
őstag
A bemanifesztálommal még nem találkoztam, ámde olyannal meg igen, hogy azt mondja:
"..attól dependentál a dolog..."Gondolom ez a "dependecy" mint "függőség" hunglish verziója akart lenni.
A flexelést kivételesen ismertem, az már nem ennyire modern, de nálam is a sarokcsiszoló ugrik be róla.
A 11 éves fiam pont itt ül mellettem, megkérdeztem tőle ezt a Crush-t, azt mondta ez lényegében a plátói szerelem megfelelője, vagyis crusholsz valakit, ha tetszik neked de erről az illető nem tud.
-
Gargouille
őstag
-
Szevam
senior tag
-
V.Milán
aktív tag
-
Graphics
Jómunkásember
Van jó pár ilyen szleng és kifejezés is...
Ami nekem újdonság votl, hogy sokan használják a bemanifesztálom, manifesztálom jelzőt.
( Régebben a bevonzom volt talán rá a kifejezés)Aztán a flexelni... Na most én vidéki vagyok, nálam a flex a sarokcsiszoló...
Jelentése, felvág, vagánykodik, menőzik...Crush... Hát nem a Candy crush...
Kiszemelt személy....És még sok minden. Ezek az angolból másznak át hozzánk...
-
Pikari
veterán
állítólag kaRIZma, de ezeknél sose lehet tudni
-
Graphics
Jómunkásember
-
Gargouille
őstag
-
törölt tag
-
Szevam
senior tag
Ami még eszembe jut a témáról, az az új fajta kommunikáció, a smiley-kkal/emojikkal, ikonokkal.
Egy adott szöveghez egy ikon vagy megfelelő smiley/emoji teljesen más értelmet ad. Ha így folytatjuk, akkor a generációs szakadék még jobban nőni fog.Adott esetben Babilónia megismétli önmagát.
(Ne együk már meg egymást plízz)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Parfüm topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gumi és felni topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Spórolós topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG UltraWide UltraGear 34GN850P-B Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem is gondoltam volna.
Engem kicsit megrémisztett. Nyilván a kamaszok tudnak hazudni, csak… ne ez legyen a lét alapja különben senki nem fog megbízni senkiben, és még jobban egymás ellen mennek az emberek kamaszként és később felnőttként .