Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivana
Ármester
-
ivana
Ármester
vékony aluszalaggal hézagolva? 22.2>21.1 De mondom, hogy ide nem magasság kell, hanem közelség hibába magasítod akkor is nagy lesz. Csinálj akkor ilyet ez nagyon retro, nem mellesleg tisztességes megoldás a problémára.
-
ivana
Ármester
-
-
Lehet,hogy nem vág ide,csak egy jó szándékú észrevétel volt.Nem aerodinamika,kinyírja a térdedet,csupán ennyi.Nem ettől fekszel el,hanem a helytelen beállítástól a műtőasztalon mikor operálják a térdedet.
Ha így akkor ok,ha nem akkor én nem erőltetném,de mondom csak egy észrevétel:
[ Szerkesztve ]
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
Nem jött át neked a lényeg,nem a "fekvésről" vagy nem "fekvésről" van szó hanem a helyes pedál-ülés távolságról,de mindegy,kardozhatsz ellene,én csak javasoltam,kiszálltam.
[ Szerkesztve ]
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
fpeter07
veterán
Úgy szokják beállítani a nyeregmagasságot, hogy a sarkadat a pedálra helyezed, tekersz vele és nem szabad tejesen kinyújtott állapotban lennie. Másik beállítási lehetőség, hogy felülsz a bringára és lábujjheggyel megpróbálod elérni a talajt. Nyújtózkodnod kell ahhoz, hogy de dőlj el.
Pontos beállításhoz meg minden tekerés előtt feljebb viszed a nyerget. Ha túl magas, akkor mindig előrecsúszol az ülésben, ha túl alacsony akkor meg térdfájdalmak jelentkezhetnek. Előbb-utóbb megtalálod a jó magasságot, amit véss az eszedbe. (vagy a nyeregcsőbe) -
Nehezebb lesz a kerék tőle és a folyadék folyamatosan mozog a centrifugális erőtől,egyesek szerint érezhető is eléggé.Én inkább egy minőségi gumit vennék amin már megfelelő defektvédelem van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen routert?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- VEGA néven új tápszéria érkezik a Chieftectől
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest