Hirdetés
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varázslóó
őstag
válasz
.:Vision:.
üzenetére
Szerencsére bezárt az a k...bolt a tulaj meg egy szarhàzi. 2008 tól oda jàrtam mindig és most csődőt jelentettek és megloptak. Most majd pereskedni megyek
Vision : Horvàth Gábor az új stróman neve.
NAV nàl ment a feljelentés. Mindenről tudnak. Ha nem fizettek ki és nekem kell rohangálni a holmimért. Pénzemért akkor így jàrtak...
-
aktív tag
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
üzenetére
Oda én is jártam laptopvinyót vettem, mert már akkor is nagyon ár alatt volt
-
aktív tag
A 2000-es évektől jártam a HardverKerbe (BestMarkt) nem tudom hány évig úgy üzemelt az a bolt, hogy mint üzlet be sem volt jelentve sehol
se pénztárgép se semmi... Régi szép idők
Ott aztán ment a csencselés ipari méretekben. Akkor még egy kis lukban voltak a Berzenczey utcában. -
Rewmac
aktív tag
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Nekem iszonyat ami van AQUA-nál pont most szedtem össze. Csak abban bízom ha van valami akkor a gyártóval lehet boltolni mert elvileg lehet.
-
pengwin
addikt
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Szerintem nyissunk egy topikot, ahova beírhatod éppen mit veszel, hogy fel tudjunk készülni az elkerülhetetlenre...
-
torma1981
veterán
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Nekem az összes Alza.

-
Szelep
senior tag
válasz
pendre54
üzenetére
... azért nem egy Kazy szintű, hátterű cég volt, ...
A linkelt cikk dátumára azért nézz rá. [link]
Az előző negyedéves tartozókat összesítő listáján az APEH mint végelszámolás alatt álló céget említette az Aquát. A cégjegyzékben www.aqua.hu Számítástechnikai és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság néven szereplő vállalkozás a budapesti Dohány utca 36. szám alá van bejegyezve, pont oda, ahol a www.aqua.hu cím alatt található Aqua szaküzlet működik. Más kérdés, hogy ezt a boltot már az AQUA OPTIMA Kereskedelmi és Szolgáltató KFT. üzemelteti, így a felszámolás nem érinti az üzlet tevékenységét, még ha a két cég tagjai közt mutatkozik is némi átfedés.
-
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Íjj az kemény. Reméljük ezekkel nem lesz gondod.
-
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Ez is egy szép történet, és mivel a korábbi Aqua, azért nem egy Kazy szintű, hátterű cég volt, ennek az ügynek is lassan az lesz a tanulsága, hogy itthon tényleg csak Alzától lesz érdemes venni, komolyabb értékű cuccokat, ott a külföldi tulajdonosi háttér, talán jelent valami biztonságot.
-
zseko
veterán
válasz
Graphics
üzenetére
Óóó, XXL GSM. Tőlük vettem anno a Galaxy S2 telefonomat, lehet még pont itt PH-n láttam a hirdetést, mert jó áron volt. Aztán mikor megemlítettem hogy Magyarországi garancia, egyből drágább lett 15e-el... mert ugye a hirdetett ár az a szürkeimportos volt.
Aztán a futár sem akart kijönni vidékre így nekem kellett átmenni érte a városba, de ez másik történet... -
HUN_Sector
őstag
Csak egy kis intermezzo:
[link]
Volt egy tulajdonosváltás az Aquanál. Ezt követően pedig: "Pórul jártak az Aqua.hu régi vásárlói, senki nem cseréli, javítja a megvásárolt termékeket" -
Maddrive321
tag
Kértem az Ipontól garanciafutárt, de kurva jó hogy nincs arról semmi infó hogy nem lehet kiválasztani mikor jöjjön a futár, úgyhogy holnap feleslegesen jön a gépér hacsak nem 16 óra után jön
-
pengwin
addikt
válasz
Maddrive321
üzenetére
Ilyen esetekben legközelebb NE KAPCSOLGASD.
Ilyenkor simán lehet, hogy az első alkalommal már megsüti az alaplapodat (és benne minden alkatrészt), nem kell neki még több esélyt adni.
-
Varázslóó
őstag
válasz
Maddrive321
üzenetére
Gondolom nem Seasonic táp vagy Biquiet, Corsair talán még jónak mondható. De ilyen gigabyte, Asus Rog meg MSI társai se jó tàpok. Az alatt meg hohohoooo
EVGA meg jónak mondható de abból is láttam szar szériàt ami sívított.. azt se vennék. -
Graphics
Jómunkásember
válasz
Maddrive321
üzenetére
Hát, milyen táp az ilyen?
-
Varázslóó
őstag
válasz
Maddrive321
üzenetére
Mi a baja a gépnek ?
-
Maddrive321
tag
Jó lenne már lenne valami az ügyben, bent van 700km, tegnap az Ipontól rendelt 800 ezres gépem döglött be még nem tudom vele, úgy érzem el vagyok átkozva
-
SirRasor
addikt
válasz
Angelland13
üzenetére
Passz, ezt a NAV-tól kell megkérdezni.
-
SirRasor
addikt
Most indult el Kazynál az adóvégrehajtás.
-
twenty17
csendes tag
válasz
RobbyJr
üzenetére
Én tőlük vettem Zotac kártyát, a bezárás előtt 1 héttel hozta a futár, szóval óriási szerencsém volt. Írtam is a Zotac supportnak egyből, hogy hát ez történt, a garanciával mi lesz innentől? Azt írták hogy saját költségen hozzájuk eljuttatva él a garancia (3+2 év) ugyan úgy. Pedig Palit kártyával szemeztem a Zotac előtt.
-
Graphics
Jómunkásember
Igaz nem PC-vonal, de tán az XXL GSM-nek is off....
-
válasz
Bigemperor
üzenetére
Írj a gyártónak, hogy mi a problémád tud-e segíteni gari ügyben, hogy kihez fordulj.
-
b0077
tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Én pont az utóbbi hetekben küldtem be egy szintén ettől az üzlettől vásárolt alaplapot az Asushoz. A magyar bejelentő felületen nem fogadta el a sorozatszámot, ezért a globális felületen jelentettem be. Gondolom láthatta a rendszer, hogy nem a magyar piacra szánt, de EU-n belüli termék volt. Mivel egyből a magyar ügyfélszolgálat válaszolt, ezért gondolom velük is fel lehet venni a kapcsolatot közvetlenül. Utána minden gond nélkül ment.
-
Varázslóó
őstag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Az a baj, hogy folyamatosan mentek el az emberek. Az info boltba nem tudják megfizetni az embereket. Szánalmas hogy minden hónapban másik emberek dolgoznak. Mert zsugoriak a tulajdonosok. De nem csak informatika ilyen, ahol havonta más dolgozok vannak az egy szar bolt.

-
válasz
Vismajor01
üzenetére
Számíthatunk rá bizony.
-
Vismajor01
addikt
Sziasztok,
Kazytól van egy alaplapom ami kissé hibás, most akkor garanciának annyi? Asusnál nem lehet gyáriba intézni a garit? (Lian li, msi eddig mindkettő simán ment gyáriba)
-
Ianhu
csendes tag
válasz
Varázslóó
üzenetére
az én feltételezésem, hogy annyit még mindig összeszednek, hogy a nav felé ne legyen tartozásuk, így nincs végrehajtás ellenük. Csak a beszállítóknak tartoznak pénzzel, meg a vevőknek a kifizetett termékekkel. Ez inkább polgári per, fogyasztóvédelem.
Most bezárják az üzleteket, leépítik az alkalmazottak létszámát, megtolják az online részt, mert úgy hiszik, lesz növekedés, és ki tudják majd fizetni a beszállítókat, nem fogy el a tartalék annyira, hogy az adót se fizessék be, és rájuk szálljon a nav. bezárva a boltot.
De akkor is előbb a fizetési meghagyások jönnek.A lényeg, hogy nem tűnik egy szokásos adócsalás, lebuktunk, bezárt a nav, és dobbantunk egy új cégnévre, inkább hiszem, hogy a vezetés hisz benne, hogy menthető az anyagi helyzet. csak szerintem már nem fog sikerülni nekik.
-
Ianhu
csendes tag
csak (így külsőleg, ami fél infókat olvas az ember) úgy tűnik már eléggé megkéstek vele.
Ha megbízhatóak egyes kommentek, nagykereknél már rég bukták a hitelkeretet, mert nem fizettek, így nagy tartozásaik vannak, és már csak fizetés után szállítanak nekik, garis termékek pénzvisszafizetések is hetekig húzódnak, elég vészes likviditási problémáik lehetnek. Nem biztos, hogy ezen a megmaradt 2 üzlet bezárása segít, szerintem pár hónap, és fent lesz a csődeljárás a céginfón. -
Nem vitatom, hogy nincs igazad, de akkor hogyan tovább? Azt írtad, hogy 15-20 %-os árrés kellene a hosszabb távú létezéshez, de ezt mégis hogy lehet kikubikolni, a jelen körülmények között?
További áremelések végleg betennék a kaput, amúgy is nemzetközi trend az áremelkedés, fontos számteches cuccoknál. Kormányzati intézkedésekre meg fölösleges várni, mivel totál elszállt a költségvetési hiány, emiatt jövőre, egy új kormány is kényszerpályán fog mozogni, ÁFA, vagy jelentősebb adócsökkentések aligha várhatók. -
phanzetomox
őstag
És ez nem csak a számtech iparra érvényes amúgy, hanem úgy általában a magyar kiskereskedelemre. Mi is eladtuk idén 10 év és 120 ezer vásárló után az ajándékboltunkat. Amikor minden hónapban kihoz a kormány egy új törvényt, adminisztratív terhet, vagy adót, ami hátrányba helyez a környező országok webshopjaival szemben (szlovák, román shopokra gondolok, kínáról nem is beszélve) akkor nem nagyon tudsz mit tenni. Az embereknek meg egyre kevesebb pénzük van, és kommentekben szidnak hogy mit képzelek, hogy ennyiért adom az adott terméket
És már nincs türelmem kifejteni nekik hogy az a termékünk nem hogy drága de valójában évek óta veszteséggel áruljuk csakhogy becsaljuk a vevőket a boltba. -
válasz
pendre54
üzenetére
Mint kiskereskedő elég jó rálátásom van a dolgokra.
A legfőbb probléma, hogy régebben sem volt nagy, de jelenleg meg abszolút pacikuki az árrés a termékeken. Számtechre átlagosan 3-5% plafon. Nyilván egy hdmi kábelen vagy rca kábelen meg ilyen apróságokon sokszor lehet 100-200%-is de ebből ugye nem nagyon értékesítesz konténerszámra.
Na most 3-4-5% árrés mellett elég nehéz boldogulni, pláne előrébb jutni egyről a kettőre.
És az utóbbi időkben az itthoni politikai döntések sem abba az irányba terelték a dolgokat, hogy ez változzon. Egyre rosszabbul él a magyar, egyre kevesebben engedhetik meg maguknak az új cuccokat, miközben amúgy mind a használt mind az új termékek árai az egekben.Én emlékszem 2017-18 körül még azért ha nem is bőséges de 8-10% is megvolt sokszor, ez apadt le mára a fenti számra. És ez most személyes vélemény, de én ezért egyrészt a nagykereket tartom a hibásnak.
Ugyanis, az első és (főleg) második bányászláz idején rájöttek a nagykerek, hogy amit megkeres a kisker annak egy (vagy inkább nagy) részét inkább megtarthatják ők is.
Ezért volt az, hogy már a nagykerből horror áron lehetett venni vga-t nem a kisker árazta 20-30%-al drágábbra. (volt ilyen is, de nem ez volt a standard)
Az is egyre gyakoribb, hogy a nagykernek van kiskere is vagy kiskeres érdekeltsége, aztán csodálkozok, hogy van olyan termék vagy termékkörök, hogy konkrétan drágábban kapom meg a nagykerből nagyker nettó+áfa áron, mint amennyiért ő a kiskerében árulja kisker áron elvileg haszonnal.
Szóval nem csodálkozom, hogy egyre többen dőlnek be, mert egyszerűen nem fenntartható a jelenlegi helyzet. Szvsz 15-20% kellene ahhoz, hogy hosszútávon bármelyik vállalkozás tudjon fejlődni, vagy fennmaradni.
-
válasz
Graphics
üzenetére
Főleg úgy, hogy az Aqua méreteiben, és forgalmában sem hasonlítható össze a fehérvári céggel, ráadásul jóval régebb óta vannak a piacon. Az is érdekes lesz, hogy ez miként fogja átrendezni, milyen hatással lesz, a piac többi szereplőjére, mert az Aqua bedőlése, elég komoly, általános bizalomvesztéssel fog járni.
-
Az Aqua-nak is game over van...
-
phanzetomox
őstag
válasz
Graphics
üzenetére
Engedd el, tipikus "Én végig tudtam" katasztrófa turista a földrengés után.
(Akkor miért nem szólt a hatóságoknak, hogy ne járjon pórul több száz ember?
Arra nem volt idő, meg energia, de arra már igen, hogy hetekig vegzálja a károsultakat a fórumon, hogy milyen hülyék, hogy nem tudták, hogy a sok éve megbizhatóan működő bolt valójában nem megbízható.) -
Graphics
Jómunkásember
válasz
Tikakukac
üzenetére
Nem mosok össze semmit.
Azt hiszem nem is kell nekem ezt megfejtenem.
Valamiert azt érzem ki ebbol, hogy mi vagyunk a hülyék, te meg mindent is tudsz.Persze ez a kommunikációs forma amikor vevőd voltam teljesen más volt...Ez is fura.
Tök mindegy, letojom. Tanultam ebből.
-
Varázslóó
őstag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Ennek kéne véget vetni... Mert aki csalàsból el az menjen böribe. Persze a rendőrség az nem tudom minek van. Dísznek.
Sokkal több nyomozó kéne. Illetve kéne egy NAV feletti ellenőrzés is. Azok se csináljak a dolgukat, a nagyokat és a folyamatosan csalókat békébe hagyjàk. Tényleg változás kéne, mert vevő védelme lenne a fontos. Ilyen hogy ugyan az a cég folytatja és nincs nyomozás eljárás ellene. Ez tragikomédia.
És nem beszeltünk a fekete penzről... Meg a kettős szàmlàzàsról...
-
Tikakukac
titán
válasz
Graphics
üzenetére
De ez nem Kína.
Mondom kínai piac. Mindenhol, itthon, Magyarországon, gondolom voltál már ilyenen és láttál már NAV szitukat.
Ne akarjuk azzal magyarázni, hogy ez máshol már van volt létezik, és akkor itt is el kéne fogadnunk.
Percig nem írtam ilyet sem.
Velük kapcsolatban Varázslóónak volt igaza, ő foglalkozott a témával, Te igazából csak be-beszóltál neki ezzel kapcsolatban. Mint most is.
Akkor olvasd el megint miről volt pontosan szó. És én mire reflektáltam.
Ezt én mondjuk nem nagyon értem.
Ezzel én nem tudok mit kezdeni ha nem érted.Meg hogy logikai bukfencben volt ... Én ilyenkor annyit szoktam írni, hogy sorry, elnézést, igazad volt. ( Tudom, nehéz, de tanulható.. persze lehet van, ami sosem változik)
És nincs semmi bajom se vele, se veled, de ne így kommunikáljunk már.
Valóban, olyat dolgokat ne tulajdoníts nekem, amit nem írtam. Amit írtam tartom. Kint volt, sokkal előtte is. A többi az más tészta. 2 külöm sztorit mosol össze.Varázslóó: Már miért ne hasonlítanám össze? Itt lakom a belvárosban, a kocsmák és boltok is 3 havonta kapnak új nevet és papíron üzemeltetést. Ugyanaz az ország, ugyanazon jogszabályok, ugyanúgy mindenki kijátszik mindent
-
Varázslóó
őstag
válasz
Graphics
üzenetére
Köszönöm, legalább te normálisan támadás nélkül írsz.
Igen ki volt írva hónapok óta. Figyeltem és nem volt ki írva csak hogy felújítás a boltnal. Utána kiderült hogy be is zàrt. NAV nak nem volt nyoma az elején. Vissza is küldtem a csomagom nekik szervizbe. Utána kiderült hogy az van iranyitva a posta Mposta és a GLS is ezt személyesen a telep helyen megvártam a futàrokat és elmondtàk. Akkor hírtelen email-en sem lehetett érteni őket. Utána régi boltvezető száma se volt elerhető, ügyvezetője sem. Akkor az irányított csomagomat átadta a posta, de utána nem volt meg. M-marketet elértem ők segédkeztek hogy beszéljek a hardwerkerből valakivel. Valószínűleg a volt Tulaj Gallai. Email én írtak nekem sosem hívtak fel. Tiszta vicc amúgy. Most ott tartunk hogy 68. Csomag árával lógnak a GLS-nek a csődbe vitte Hardwerker.
Lefoglaltak a GLS a csomagomat, és most GLS el boxolok. Hogy adják vissza a tulajdonomat. Ez második hónapba nyúlik màr bele.
Jah és GLS is tagadta hetekig hogy náluk a csomag.
Első GLS hívásra azt mondták hogy nem adhatnak ki infót a saját csomagomrol keressem a céget.
Második hívàs 3 napra rà: Annyit mondtak NAV al lehet valami és ezért ragadt be a csomag. De akkor azt mondták nem vették át a csomagot..
Harmadik hívàsra közöltem mennyit tudok màr. Elismerték hogy nàluk a csomagom. És írjak email nekik.
Most várom a GLS emailt. Hogy mit intéznek.TIKKAKUKAC :
igen tudom hogy kínai vietnami, koreai boltba ezt be lehet játszani se ez egy Magyar bolt volt. 17évet ment. Ne hasonlítsuk össze egy Àzsiaival! -
Graphics
Jómunkásember
válasz
Tikakukac
üzenetére
De ez nem Kína.
Vagy legalábbis emberek átb.szására túl szenzitív meg mindig a magyar Szentlélek. Jogosan.
Ne akarjuk azzal magyarázni, hogy ez máshol már van volt létezik, és akkor itt is el kéne fogadnunk.
Velük kapcsolatban Varázslóónak volt igaza, ő foglalkozott a témával, Te igazából csak be-beszóltál neki ezzel kapcsolatban. Mint most is.
Ezt én mondjuk nem nagyon értem.
Meg hogy logikai bukfencben volt ... Én ilyenkor annyit szoktam írni, hogy sorry, elnézést, igazad volt. ( Tudom, nehéz, de tanulható.. persze lehet van, ami sosem változik)
És nincs semmi bajom se vele, se veled, de ne így kommunikáljunk már.
-
Varázslóó
őstag
válasz
Bleckol
üzenetére
Igen ez az új cég, csak nem akartam írni 😅 vezetővel már beszéltem aki csinálta a céget. Nézd meg hogy ugyan abba a házba van bejelentve a cég ahol a Hardwerker első boltja volt a pincébe.
a Hardwerker raktárból amit lefoglaltak volna mindent átvitték a 10m arrébb levő raktárba. Akkor onnantól kezdve a NAV-nak nincs köze. 😏 -
Bleckol
csendes tag
Bestmarkt....
Egyébként nagy valószínűséggel 99.999999%, hogy ez az új cégük: https://emarket.hu/
Úgyanúgy a webdoc adja nekik az adatokat, valamint a minden terméknél az ID is megegyezik, egyszerűen kapott egy új külsőt. Még arra is 'lusták' voltak, hogy új adatbázist csináljanak. Erről kellett tudnia a webdoc nevű cégnek is, hiszen egy 'új' partnernek miért egy másik cég hozzáférését és termék azonosítóit rendelik és nem újat.
pl:
https://emarket.hu/white-shark-ronin-vezetekes-gaming-billentyuzet-fekete-magyar-p797283
Milyen meglepő a bestmarkt-nál ez a termék 797283 ID-val futott. Micsoda véletlen egybeesés. (minden más webdoc-os cégnél meg más ennél a terméknél az ID .... )
Akinek van kedve/ideje nézze meg a cégadatokat. Az is beszédes lesz... -
Varázslóó
őstag
Szóval Bestmark és Hardwerker hivatalosan is megszűnt 17év utàn. NAV miatt. Akinek oda szól a garancia az kukába dobhatja. Gyàrtoi él max.
-
Tikakukac
titán
válasz
Graphics
üzenetére
Egy percig sem mondtam ezt, csupán arra reflektáltam, hogy ha nagyon akarna a NAV, akkor a top10 bolt mehetne a levesbe bőven. Azért ski nagyker környékén mozgott az tudja, hogy fű alatt minden évben van egy kisebb és pár évente nagyobb tisztogatás, mert orrba-szájba lop-csal-hazudik mindenki.
-
Varázslóó
őstag
válasz
Graphics
üzenetére
Az a helyzet hogy Hardwerker és Bestmark tulaj létre hozott egy vezetőkkel egy új céget. Amihez átvitték minden Bestmarkos cuccot időbe. Így nem tudták màr foglalni. Engem az új cég lopott meg. Ahová àt voltak irányítva az email ek.
+ A csomagom is.Mivel nagyjából függetlennek néz ki, így a NAV lehet nem is tudja hogy átmentek egy másik céget csinálni.

-
Graphics
Jómunkásember
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Varázslóó
üzenetére
Miket nyomoztál ki.?ha valós, akkor nekem nagyon fura az, hogy más szerint semmi hiba nincs a cég körül...

A végrehajtást már én is megtaláltam.
Én szerintem a két dolog között erős kapocs lehet.... Szerintem a Kazyval együtt dőlt a Bestmarkt és a hozzá kapcsolódó cégek is....
-
Varázslóó
őstag
Hétfőn megyek a rendőrsegre. Bestmark valószínűleg úgy néz ki NAV felszamolàs alatt van. Hardwerker- végén at létre hoztak egy kamu céget ahová gyorsan atmentették a termékeket. Így a NAV nem tudott úgy lefoglalni ahogy kéne.
Rendősegen mindent el fogok mondani, miket nyomoztam ki. Az a durva hogy senki más nincs ebben a cipőben. Valaki itt egy 17eves céggel csak úgy eltűnt a semmibe. Nekem meg elloptàk a 120-140ezer közötti termékemet. Szerencsére mindent tudok, amit kell örülni fognak a nyomozók.
Ha nem kapom vissza a termékemet akkor irány az őrs !
-
NyalokAA
senior tag
válasz
Jamboo529
üzenetére
A facebook csoport elmondása szerint senki nem kapott vissza semmilyen pénzt. Sok ember mondott sok mindent a témával kapcsolatban. Elvileg valakinek a navos ismerőse rá is nézett a számlájukra amit zárolás alatt tartottak. A zárolás megszüntetése után pedig teljesen kipucolt üres állapotban volt. Furcsának találtam az egész story mert ilyen ügyekben 5-10% az esély , hogy a károsultak visszakapják a pénzt. Ebben az esetben is max a nyomozók ígérgetnek a hölgynek.
-
Varázslóó
őstag
10.7 feladták a csomagomat, most se érkezett meg. Hívom az ügyfelszolgalatot GLS. Mondom a csomag szàmot, nem mondhatják meg de nem küldhetik ki a csomagomat hozzàm. A sajàt csomagomat. Gyanakodom hogy NAV lefoglalàs lehet ?
-
Gaboris
újonc
válasz
NyalokAA
üzenetére
Ejha! Jó sok dolog történt az elmúlt pár hónapban amiről lemaradtam, de erre pont nem számítottam.
Ez egy nyílt csoport? Ott lehet segítséget kérni egy igény benyújtására... Sőt inkább ennyi idő után fogadnak még igényeket? Mert én pár hónapja feladtam a dolgot és nem is tudtam hogy lehetett volna már fordulni a NAV-hoz...
-
NyalokAA
senior tag
Facebook csoportban:

Azért erre kíváncsi leszek -
Varázslóó
őstag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Hát röviden rolót lehúzta a Bestmark, felszívódott.
A felső vezetők telefonálás útján közöltek már nem dolgoznak ott... Hardwerker felett fut majd tovább talán egy màsik cég úgy néz ki. Még nem nyitott ki a másik cég. De leszarom egészet csak kapjam vissza a csomagomat. Bestmark oldal megy, de mindenkit lecseréltek, és nem tudom mi lesz vele. Érdekes az egész.Majd ha nem lesz meg a csomagom megyek a fogyasztó védelemhez. Rendőrsegre.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Tikakukac
üzenetére
Mármint a weboldalon?
Ott vagy én vagyok totál vak de néztem mobil és asztali gépen is, de nem látom.
Facebookon semmi más infó.
Lehet akkor én keresem szar helyen.
Hol keressem?Ja megvan a kapcsolatnál feldobta nagy sokára .
Hát nah.
simán az oldalt megnyitva nem akarta feldobni.userrerror.De fura hogy a facen sem kommunikálták ezt le.
Szerintem valami nem oké.
-
Graphics
Jómunkásember
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Tikakukac
üzenetére
Nem új egyáltalán, pont ezt írom. ( Csak nem neked akartam választ nyomni, hanem Varázslóónak)
Tudom, hogy a Bestmarkt a Hardverker.Most viszont probléma van velük egy kicsit kutatva.
Jártam én is oda, rendeltem online is sokszor.
De a BESTMARKT HUNGARY Kft. felszámolás alatt van. ...
De ha van infód róluk, jól jön.
-
Varázslóó
őstag
válasz
Graphics
üzenetére
https://webshop.opten.hu/bestmarkt-hungary-kft-e10969799.html?utm_source=chatgpt.com
Én csak ezt talàltam.
Hát egy kínai bolt van a helyén, akkor telefont nem veszik fel.
Emailekre nem vàlaszolnak, a boltvezető céges magàn szàma nem elérhető. Email cím megszűnt . Szerinted ? -
Varázslóó
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Bestmarkt.hu csőd eljárás alatt van. Kb olyan 18éve vannak az országba.
-
Varázslóó
őstag
Bele futottam úgy néz ki még egy boltba... Vissza küldtem egy drága terméket... Kiderült csőd alatt van mint Szàmtech bolt... Holnap megyek a rendőrségre is.
-
Omateee
tag
válasz
Angelland13
üzenetére
Üdv a jogállami rendszerben. Többen, többször leírták, hogy polgári peres eljárással lehet ebben az esetben próbálkozni. Beállsz a károsultak sorába és majd az állam kártalanítása után lehet reménykedni bármiben.
Btw azért vagy -200k-ban, mert a Kazy vezetése úgy döntött, trükközik az Áfával, csak a lebukás nem volt a tervek között. -
Angelland13
tag
Előre utalással fizetők közül bárkinek lett eredménye rendőrségi feljelentésből/NAV-nak címzett e-mailekből? Komolyan -200k-ba vagyok csak azért, mert a NAV úgy döntött egy pillanatban, hogy befagyaszt egy számlát és a károsultakat nem fizeti ki? Ergo konkrétan a NAV-nál van a pénzem? Ergo én fizettem ki a Kazy adócsalásának egy fikarcnyi töredékét? Komolyan így működik?
-
phanzetomox
őstag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Ez sajnos ilyen, hasonló a tapasztalatom. Akármilyen márkát veszel, a mai napig nem tudják megoldani a hűtésüket úgy, hogy ne legyen alaplap hibás 2-3 éven belül... Az olcsóbb notik még egész jól elmennek évekig (vannak hibátlan 6-7 éves notiaink), de amelyikben már van VGA is, azok hullanak az irodában mint a legyek.

-
-
válasz
Tikakukac
üzenetére
Konkrétan márkára gondoltam.
Érdekes dolog ez is. Van, aki kifogja folyton a ramaty dolgokat, s van, aki vehet bármit, gagyit, drágát, seosenem megy tönkre neki semmi sem.
Van ilyen ismerősöm, aki bármit vett, beszart neki, s van pont az ellenkezője is.
Azt szokták mondani, így pörög a gazdaság.
-
Tikakukac
titán
válasz
Pitterix
üzenetére
Mármint mit váltani? Csaptelep márkát harmadjára is, a 4 fajta laptop brandet, a sokadik levegő tisztítót vagy mire gondolsz?
Semmit nem kell váltani, egy szemétgyártó korszakban vagyunk, ahol heti szinten garizom a szerszámgépet, irodai felszerelést és IT eszközöket is. -
-
válasz
Pitterix
üzenetére
Jobb felkészülni, avagy jobb félni, mint megijedni.
Nekem egy 700 E Ft-os ASUS, újonnan vásárolt, Gamer laptopom, pár hónapos korában lett alaplapi hibás. Ami ugye vitte magával a Ryzen 9 5900HX CPU-t, és a 3060-as VGA-t is. Akkor ha nem lett volna garanciális 500K lett volna kb a javítás alsó hangon. Vagy ha becsődöl alatta a cég....
Na most mivel hivatalosan a Telekomtól volt, ezért tudtam rá RMA-t érvényesíteni, futár jött érte, és napokkal később futár is hozta. A Telekomhoz be sem kellett vinni, tehát a bolti körrel időt és energiát takarítottam meg. -
-
-
Basszus, most ledöbbentem.
Éveken át vásároltam tőlük, még gariztattam is. Mindig minden flottul ment, még fel is hívtak gari miatt.
Remélem minden rendeződik majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Arc Raiders
- Pánik a memóriapiacon
- Autós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okos Otthon / Smart Home
- Diabetes - Cukorbetegség
- Nintendo Switch 2
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700/Radeon 7800XT/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Iphone 13 128Gb, 100% akku, gyönyörű, sok tartozék
- AMD Ryzen 7 5700X3D/GeForce RTX 4070 12GB/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Ryzen 5 4500/ GeForce RTX 3070/16GB DDR4 RAM/512GB M.2 SSD konfig eladó sok-sok garival
- Új, fóliás SAPPHIRE PULSE RX 9070 XT PULSE 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
AJjj de szép is volt az
Még a Zsolt a tulaj is dolgozgatott hátul a raktárban. Most már eMarket a cég neve - strómannal 

).
Arra nem volt idő, meg energia, de arra már igen, hogy hetekig vegzálja a károsultakat a fórumon, hogy milyen hülyék, hogy nem tudták, hogy a sok éve megbizhatóan működő bolt valójában nem megbízható.)

Most leshetném a garanciát .