- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
8352 - 8301
8352 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-10-20 12:17 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
-
koppasz1986
aktív tag
-
martongunar
aktív tag
Okosat nem tudok mondani, olyan romot válasszál szerintem, amihez Kernelsu vagy Apatch root megoldás társítható. Ha új telót veszel nagyon nézd meg, mit választasz, szinte fő szempont legyen a (lehetőleg szintén Kernelsu/Apatch) rootolhatóság.
Samsung pl. a OneUI 8-as frissítéssel bezárta a bootloader nyitást EU verziókon is sajnos. Én is majdnem belefutottam a problémába. Bootloader verziófrissítés esetén pedig a downgrade sem működik.
AOSP ROM esetén bizonyos hálózati funkciók elveszhetnek, legalábbis Samuéknál a volte és a vowifi biztosan, mert azok kódját a Samu nem publikálja. Így marad a 2G hanghívás, amíg van hálózat. Továbbá előfordulhat, hogy kamera fronton is csorbát szenved a készülék.
Azért írtam ezeket, mert egy régi telót nyúzol, és akkor még a root magától értetődő volt. Mostanra sajnos már nem ez a helyzet, ne érjen meglepetés.
-
energiezolee
aktív tag
-
sixtybi
tag
Nekem továbbra is csak a 32-essel megy minden, hiába rakom vissza a pipakat TS-van, revolut és George nem mennek, teams Outlook is root-ot látnak. Már egy ideje az viszont működik, hogy mikor bannoljak a kulcsot, integritybox update, az felrakja az új keyboxot, majd a 32-est visszarakom, és megy minden tovább jól. Wallet, DÁP, revolut,...
-
aerol
tag
egy Xiaomi Mi 8-at nyúzok, a legutolsó Eu-Dev rommal, ami Android 10-es és kb másfél éve tervezem, hogy lépek LOS, Pixel, CrDroid felé
vagy legeslegutolsó lépésként egy új telót veszek, de ahogy Headless is írta, röhej amit a revo művel, érteni vélem, hogy így védik magukat, de mi van a felhasználóval? -
martongunar
aktív tag
-
Headless
őstag
Két napja óta valami nagy gebasz van revoval. És nem értem hogy merik ezt meglépni. Hogy képzelik hogy elveszik a pénzedhez való egyedüli hozzáférést, csak mert nem gyári reklámmal teli os-t használsz. Legyen az a felhasználó feladata hogy eldönti használja-e "nem biztonságos" rendszeren...
De nekem valószínű lassan véget ér a revo. Főleg ha már magyar tranzakciós dijak is rajta lesznek.
-
aerol
tag
sziasztok,
ki milyen custom rom-ot használ? esetleg van olyan rom, amivel picit egyszerűbb az élet magisk és társaival, ha revolut-ot szeretném használni?
-
dilajoska1
őstag
Igen nekem is 1. Internet nélkül törölni szoktam a Play adatait és újraindítom mindig de sajnos most semmi változás.
-
energiezolee
aktív tag
Utána ki kell lőni (a háttérből is) a play áruházat, ha esetleg nem tetted, vagy telefont újraindítani. Nálam még a "build" és a "props" 1-es érték...
-
dilajoska1
őstag
Átírtam 0-ra de ugyanúgy Basic.
-
dilajoska1
őstag
Azt átírtam viszon nekem a Signature is 1.
-
energiezolee
aktív tag
-
dilajoska1
őstag
-
crok
Topikgazda
-
szazs89
lelkes újonc
Na, most én is visszaraktam a 32-est (nem tudom, ez mennyire volt szükséges), de nem indítottam újra. Viszont frissíteni a 34.3-ra akarta. Így végül kézzel telepítettem az IntegrityBox beta2-t, majd Restart.
A TS valóban kiszedte a pipákat, ezért azokat visszaraktam (SelectAll, Deselect unnecess. és Save - itt mondjuk nem tudom, hogy a target.txt hova mentődik, mert a /data/adb/modules alatt sehol se találtam), majd Action az IBox beta2-ben.
Eredmény: 3 zöld pötty, IntegrityChecker 3 zöld pötty, DÁP OK, kincstár OK, Gorge OK.
Érdekes amúgy, hogy a múltkor sikerült a Simple-ben NFC regisztrációt kezdeményezni, de azóta is úgy van (digitalizáció folyamatban). -
norbert1998
nagyúr
Én nem merek most hozzányúlni. Felraktam végre az Integrity boxot, miután elromlott megint a v13 vagy nem is tudom melyik számú keybox, most megy a Wallet, Revo, de nem megy a DÁP
-
zsola400
senior tag
-
dilajoska1
őstag
Ja még annyi hogy a /data/adb/modules/playintegrityfix/webroot/common_scripts mappában a target.sh-ból töröltem mindent
#!/system/bin/sh
MODPATH="/data/adb/modules/playintegrityfix" sorig és elmentettem. Így újraindításkor is megmarad a target lista. -
dilajoska1
őstag
Na érdekes dolog történt. Visszaraktam a v32-est. Ugye az egyből kérte hogy frissítsem újabb verzióra. Ráfrissítettem a beta2-t, azon belül frissíttettem mindent + a trickystore-ban hozzáadtam az appokat a target listához és azon belül frissítettem a security patch-ot és most 3/3 van megint. Trickystore-n belül save-t kell nyomni!
-
sixtybi
tag
-
zsola400
senior tag
-
sixtybi
tag
Nekem 3/3 van, és megy minden. Felraktam az új integrityboxot, attól 2/3 lett, de elromlott a revolut, meg George is. Aztán visszaraktam a 32-es integrityboxot, attól 3/3 lett, és újra megy minden
-
crok
Topikgazda
IntegrityBox új beta, phase II a rebase után Telegramon [link]
Kivan az arc eléggé amúgy.. elég erős lehet amúgy 1 vs. Google && végfelhasználókat "játszani". -
dilajoska1
őstag
-
dilajoska1
őstag
-
szazs89
lelkes újonc
Mármint az IntegritBox betat? Mert a simát én is frissítettem, de most DAP nem jó. A modul mutat két zöld pöttyöt, az integrity checker app viszont 3 pirosat (még basic sincs)
-
dilajoska1
őstag
-
szazs89
lelkes újonc
-
dilajoska1
őstag
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
Két napja írta az IntegrityBox dev hogy egész sok részét újra akarja írni a modulnak (rebase) - na, két órája van kint Telegramon egy beta build, nekem működik, másoknak nem.. csak FYI.
-
xabolcs
őstag
Elso korben abbol, hogy pontosan milyen kernel verzioval fut, pl:
5.4.42-android12-0-00544-ged21d463f856
Masodszor pedig, hogy milyen "particioi" vannak: vendor_boot, init_boot, ...
Harmadszor pedig, hogy mukodik-e a telefon az eredeti Google GKI kernellel. (Kompatibilis verzio valasztas, a lenyeg, hogy KMI verzio megegyezzen!) -
trob
tag
-
xabolcs
őstag
Ha GKI2.0-s a telefonod (mukodik az eredeti Google-s GKI kernellel) es nyitott bootloader mellett is mukodik a TEE, akkor tehetsz egy probat a KernelSU Next-tel es tarsaival!
A Revolut es az Erste jobban fuj a Magisk nyomokra (es a nem mukodo TEE-re, NO integrity-re), mint a nyitott bootloader-re!
A Telekom app sms belepese botladozott a BASIC integrity-re, de a DAP nem foglalkozik ilyennel, igy azon keresztul siman beenged a Telekom app is!
-
trob
tag
Sziasztok
Vettem egy Motorola G86 Power telefont, és a Magiskkal ügyeskedem. Ez már a negyedik telefonom Magiskkal, szóval nem ismeretlen a téma.
A gyárból Android 15-tel jött ki, azt frissítettem a lehető legújabb verzióra még a 15-ön belül. Nagyon ajánlgatja, hogy frissítsek 16-ra, de úgy olvastam, hogy abban még több lesz a gond a banki appokkal.
A Revolutot egyelőre 15-ön sem sikerült működésre bírnom, így rosszabb nem lesz. De a többi bank meg hasonló appokról vannak már tapasztalatok rootolt Android 16-on? K&H, Erste, Wise, Telekom app. Kb ezek vannak most a deny listámon a korábbi telefonon.Vissza tudnám flashelni akár frissítés után, de ha mások már bejárták ezt az utat, és pár szóban kapok választ, akkor nem töltök el vele sok-sok órát feleslegesen.
Köszi
-
sixtybi
tag
-
zsola400
senior tag
-
setino
csendes tag
-
szazs89
lelkes újonc
-
szazs89
lelkes újonc
Na, most felraktam az IntegrityBox v34-et (előtte ZygiskNext 1.3.3, Magisk Alpha (30700): Zygisk off, csak a tiltólisták maradtak). Az install során panaszkodott, hogy nem tudta letölteni a keyboxot, meg egy link elvitt a MEOW tg. csatira, de a reboot után az "Action" szépen lefutott (download keybox OK vagy ilyesmi) és van 3 zöld pötty, még a PI Checkerben is - ilyen még sosem volt :-)
És DÁP, stb. OK. Sőt a Simple-ben is sikerült elindítanom az NFC reg.-et.
(S10e, LOS-23.0) -
xray_
tag
Nekem a George újra elkezdett működni. Semmi változás nem történt csak új keybox lett és nyomtam egy cache+data clear-t. Sikerült aktiválni.
-
setino
csendes tag
-
setino
csendes tag
Eddig működött! Sosem indítottam újra, rögtön működött!
Szerintem valami mást is elrontottak a v34 -el, ami miatt detektálja a revolut, mert eddig elég volt a magisk-alpha. -
sixtybi
tag
-
zsola400
senior tag
-
dilajoska1
őstag
-
setino
csendes tag
-
setino
csendes tag
Én próbáltam a tricky store -ral kijelölni mindet majd menteni a target.txt -t, de azután se ment a revolut. Tehát újra se indítottam, így nem állhatott alapba a target.txt.
-
dilajoska1
őstag
-
zsola400
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
8352 - 8301
8352 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5276
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

vagy legeslegutolsó lépésként egy új telót veszek, de ahogy Headless is írta, röhej amit a revo művel, érteni vélem, hogy így védik magukat, de mi van a felhasználóval?