Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
válasz
Willhunting #52942 üzenetére
Árfolyamban nincs eltérés.
-
Willhunting
aktív tag
Sziasztok,
Standard és prémium csomagok között van valuta vételnél árfolyam különbség? Vagy a méltányos használati limitet leszámítva nincs eltérés? -
nicu71
addikt
Sziasztok,most olvastam hogy baj lehet a Revolut számlatulajdonosok adóbevallásával amennyiben befektetnek.Tavaly próbaképpen a Robo-tanácsadó nevű Revolut szolgaltatás segítségével egy 200 euros befektetést eszközöltem,ami eddig csak veszteséget termelt ,pár filléres osztalék is mintha lett volna.Kell ezügyben a NAV felé valamit intéznem?
-
DRB
senior tag
Minden segítség jól jön, kicsi, nagy, sok, kevés, bármi, szal köszi.
Egyébként amit írtál az megvolt, mármint az újraindítás, de semmi nem jött be, volt Revolut app uninstall, utána nyilván visszatelepítés, de cache törlés, az app alapba állítása, kameralencse védőüvegének a megpucolása(nem mintha koszos vagy homályos lett volna), szóval tényleg minden. Nem tudok mi mást csinálni, mint megvárni amit 8 kolléga javasolt, aztán meglátjuk. De nekem kezd az a gyanúm lenni, hogy az eredi szelfikép nem jó, ami a számlanyitáskor készült, lehet elmozdultam vagy elfordultam, nem tudom, de ha jól sejtem ahhoz hasonlítja azokat amiket csináltam mielőtt letiltott, vagy ma du. amiket küldtem az „ügynök”-nek, és ha az eredetit elbénáztam, akkor ugye nem olyan mint amiket utána küldtem, csak hát azt nem értem miért fogadta el, ha nem jól volt fényképezve, ménem szólt, hogy ez nem az igazi more. Bár ez csak feltételezés, nem láttam azt a képet, az nincs a telómon. Na majd holnap kiderül, megpróbálok belépni, aztán lesz ami lesz. Vagy hátha valakinek támad egy korszakalkotó ötlete, és megoldja vele a problémámat.
-
DRB
senior tag
Ha hülyén is fogalmaztam, azért meg lehet érteni miket kaparászok ide, de ne haragudj, kész vagyok agyilag, lelkileg, mindenileg, ha valakinek(most épp neked), kissé idegből írnék vagy bántóan, akkor azt nem gondolom komolyan csak... mindegy még ez revolut is szivat, pedig van bajom elég.
-
DRB
senior tag
Semmilyen más Revolut számlára nem léptem be, meg nem Revolut számlára sem, csak a sajátomra. Légyszi olvasd már el amit írtam, ott van minden, ezzel regeltem, ezzel chateltem, mindent ezzel csináltam.
Én kijelentkezem, szokás vagy sem, de ennek semmi köze az egészhez, ettől még el kéne fogadnija a szelfimet, ami pont olyan volt mit amit korábban már elfogadott. -
Erről a telefonról semmilyen számlához sem léptem be még soha
Tehát ezelőtt ezzel a Revolut fiókkal ezen a telefonon nem voltál bejelentkezve? Akkor miből gondolod, hogy működne egyáltalán? Az egy dolog, hogy az Android verzió nem akadály (bár épp nemrég voltak változtatások, ami többeknek okozott problémát itt a topikban) de lehet gond, ha rootolva van a telefon, vagy nem gyári rendszer fut rajta, esetleg kevés a RAM...
Banális kérdés, de volt az a készülék újraindítva mostanában? Néha jönnek hozzám kollégák, hogy segítsek, mert valami nem jó a telefonnal, aztán kiderül, hogy két hónapja nem volt újraindítva... Újraindítja, aztán rögtön működik minden
A kilépessel mi a gond?
Tényleg nem értem, hogy ha még nem voltál bejelentkezve, hogy léptél ki és honnan. 😅 Ha telefonon, akkor nem értem, miért kell kijelentkezni az appból, nem szokás.
-
DRB
senior tag
Be voltam lépve, ki is léptemm előtte már, az sem volt gond, csak véletlenül az utolsó kilépesnél töröltem az eszközt a fiókomból, én bénáztam el ez igaz, de ettől még nem kéne hogy így megszivasson. Egyébként rosszul fogalmaztam, nem Revolut számlám van másik(nem a nevemen) hanem bankszámlám van másik. Erről a telefonról semmilyen számlához sem léptem be még soha, meg általában sehova soha, most ez a revolut kellett volna, de lehet hogy elengedem.
Megcsináltam minden amit írsz, kivéve a várakozást, de akkor úgy teszek, hátha bejön. -
8
senior tag
az újonnan létrehozott számlámat rögtön korlátozzák. Van másik, de ez most már a saját számlám lenne
Tehát eddig más számláját használtad a telefonon?
Akkor lehet, hogy azért nem enged belépni az új számládra - csak a live agentnek ezt nem köti az orrára a rendszer.
Kapcsold ki az appra a backupot, töröld a backupból, töröld az app adatait, utána meg az appot, és pihentesd 1-2 napig, majd telepítsd és próbáld újra. -
DRB
senior tag
A kilépessel mi a gond? ű
Az appnak nyilván kell egy minimum android verzió ami megfelel az elvárásoknak, ennek megfelelt. Kép tök jó, oké nem 200 megapixel vagy mitom én 50, de amikor regeltem minden képet elfogadott, akkor nem volt baj velük, sem az adroiddal, mutatta a fiókomban az eszközt ott írta az android verziót, nem írta hogy nem jó. Persze ha kezembe kerül egy újabb, megpróbálom azzal, de ez nem fogja megoldani a problémát, szinte biztos. Hibátlan képet csináltam magamról és nem jó nekik, ellenőriztem monitoron, nagyítottam összevissza... áhh mindegy csak idegelem magam.
Azért köszi a tanácsot, ha meg kicsit paprikásnak tűnik a hangulatom ne vedd magadra, egyéb oka van, írtam.
-
DRB
senior tag
Sziasztok!
Van egy „kis” gondom a Revoluttal. Nem tudok bejelentkezni, véletlenül, amikor kiléptem, rányomtam, hogy felejtse el az eszközt amivel be voltam lépve(ez a telefonom volt), kicsit megakad az érintőképernyő és ahogy ráböködtem kétszer-háromszor véletlenül oda is böktem, hogy felejtse el. Láttam, hogy átment a csúzka, de mire újra odanyomtam volna, hogy ne felejtse el, már ki is lépett. Azóta belépésnél kéri, hogy küldjek szelfit, ok semmi gond küldök, de csak az appban tudok csinálni, ilyen ovális izében kell(ene) lenni az arcomnak, de ezzel tök idiótán csinálja, sehogy nem akar jó lenni, és nem is fogadja el amit csinálok(de az is lehet, hogy amit a számlanyitáskor csináltam az nem jó, és azért nem fogadja el, mitom én elmozdultam vagy akármi, igaz akkor nem reklamált ne jó valami). Próbálkozok bőszen, na egyszercsak közölte, hogy „Az igazoltatás sikertelen volt sajnáljuk, de most nem sikerült ellenőriznünk a személyazonosságodat. Kérjük, kezdd újra ennyi időn belül: 23 óra, vagy vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálati munkatársunkkal.” Hát ez fasza, az újonnan létrehozott számlámat rögtön korlátozzák. Van másik, de ez most már a saját számlám lenne, mondjuk pénz még nincs rajta, úgyhogy nagy baj azért nincsen. Most du. megpróbáltam megint, tudtam, hogy nem telt még le az idő, de nem is azért próbáltam, hanem azért, hogy csevegésbe, vagy mibe be tudjak lépni. Meg is volt, kértem élő ügynököt(live agent) végig mentünk az azonosításomon, küldtem képet(papír lap felirattal a pofám alatt ahogy fogom, kb. mint amikor rabosítanak) meg amit csak akart, el is fogadta, minden ok, chat vége. Rögtön próbáltam is belépni, erre dettó ugyan az a szöveg, mint amit bemásoltam fentebb(csak az idő lett kevesebb, akkor épp 12 óra). Újra chat, persze nem tudtam visszamenni abba beszélgetésbe amiben mindent megoldottunk, pedig azt írta mielőtt befejeztük, hogy visszafogok tudni, írtam, is hogy jövök ha még sem sikerül belépni. Az új chatnál ugyan az mint az elsőnél, adatok, kép papírlappal/felirattal, de mostmár nem volt jó, azért merthogy régi verzió az android a telómon(oké tényleg régi, nade hagyjuk már ezt, jó képet csinál és az appnak is megfelel az android verzió). Bakker, kép pont olyan mint az elsőnél, tökéletesen olvasható minden, az igazolványomról készült is rendben van, ugyan az a telefon amivel regisztráltam, vagy az első chatnél csináltam a képeket, de másodszor már nem jó.
Na ilyenkor mi van?Bocsi a regény miatt, csak azt akartam, hogy lássátok, próbáltam megoldani, de elakadtam itt. Eléggé rossz passzban vagyok(alig pár napja veszítettem el a kiskutyámat, emiatt vagyok eléggé kikészülve, és ezzel nagyon óvatosan fogalmaztam), felkapom a vizet a legkisebb probléma miatt, az agyam sem vág úgy ahogy kéne, stb. Biztos van valami más megoldás is, csak én nem látom, és gondoltam ti hátha tudtok valamit mondani, mit tegyek.
Előre is köszönöm az infókat!
-
Sz_Imre
senior tag
Revolutra is rálát a NAV, érdemes minden jövedelmet bevallani.
(igaz, én nem használom, csak megosztottam) -
pictigjis
őstag
válasz
Oliverda #52924 üzenetére
egyebkent tenyleg be kene tiltani. foleg azert, mert azt a zen sem tudja blokkolni, hogy a terminal feldobja a valasztasi lehetoseget, a dcc control csak blokkolja a fizetest, ha a user (vagy ezek szerint a penztaros) nem a helyi penznemet valasztja ki. az egyik leggusztustalanabb lehuzas a penzugyi szektorban
-
tomka
csendes tag
Sziasztok!
Nekem most inaktív lett az OTP-s mastercard és CIB visa bankkártyás feltöltés.
Nálatok működik? Egyedi probléma? Vagy központi korlátozás lett?
Köszönöm -
8
senior tag
bankkártyától független, hiszen ez a fizetési művelet előtt történik
atm-nél is előfordulhat kp felvételnél
Sőt, velem többször megtörtént, hogy az eladó előre benyomta nekem a forintot és úgy adta oda a terminált (gondolom így elengedik nekik a költségeket vagy még plusz jutalékot is kapnak). Úgyhogy ha forintot látsz kiírva akkor utasítsd vissza, mondd hogy helyi pénznemben fizetsz.
-
Serpiko
addikt
Vásárlási előzményt elrejtettem véletlenül, most vissza akarom állítani. Nem találom hogy lehet visszaállítani? Mi a megoldás? Arra a tételre lenne szükségem...
-
pdr755
aktív tag
-
atala
addikt
Köszi.
Érdekes, eddigi külföldi fizetéseim során soha nem kérdezte meg tőlem a terminál, hogy milyen pénznemben akarok fizetni, mindig a helyi pénznemben történt a tranzakció.
Mondjuk eddig mindig Unicredites fizikai kártyát használtam. Az idén fogok Revolutot használni először. -
Gabás
addikt
Ha külföldön vagyok, és fizetek a virtuális kártyával, forint számláról, Apple pay-en keresztül, és hétvége van, akkor is van átváltási díj?
Igen
Vagy váltsak be hétköznap valamennyit, csatoljak hozzá egy kártyát, és azzal fizessek a hétvégén?
Ajánlott
Vagy ez annyira elenyésző összeg, hogy ne foglalkozzak ezzel a nyaralás alatt?
Attól függ, mennyit költesz -
atala
addikt
Nyári nyaralás.
Ha külföldön vagyok, és fizetek a virtuális kártyával, forint számláról, Apple pay-en keresztül, és hétvége van, akkor is van átváltási díj?
Vagy váltsak be hétköznap valamennyit, csatoljak hozzá egy kártyát, és azzal fizessek a hétvégén?
Vagy ez annyira elenyésző összeg, hogy ne foglalkozzak ezzel a nyaralás alatt? -
beers
addikt
Revolur junior használható EU-n belül ugye?
Köszönöm! -
xrvman
őstag
válasz
xrvman #52899 üzenetére
Akinek iPhone-ja van, annak csak a telefon általi arc feloldás FaceID után lehet, vagy telefon általi jelkódos feloldás után is lehetne fizetni? Elvileg ezidáig csak jelkódos feloldással oldotta fel a telefonját. FaceID - nem használta.
Lehet, az a másik kártya, fizikai kártya volt... gondolom én. De majd rákérdezek. -
pdr755
aktív tag
-
xrvman
őstag
Új feljemény.
Meghívtam egy emberkét a Revolutra, Virtuális kártyát hozzáadta az Apple Tárcához az Ad to gombbal, meg is történt rendben volt.
Erre ma szeretett volna fizetni, nem megy. Hiába válassza ki a Revolut kártyát, nem pityen. Másik kártyát választott, azzal tudott fizetni.
Mi lehet a gond? -
Gáboromm
tag
Mármint kikkel?
Csalásként jelentettem, ennél többet mit lehet tenni?
Senkinek nem volt hasonló gondja?
-
pdr755
aktív tag
válasz
Gáboromm #52889 üzenetére
A magyar adóilletőség be van állítva és az adóazonosítód meg van adva?
Mert én ilyen litván adóhivatal zárolásokat legtöbbször ott láttam ahol nem volt megadva az illető adószáma illetve hogy melyik országból van (adózási szempontból)
Ha nem Mo-n élsz akkor azt az országot kell megadni ahol adót fizetsz és az ottani adóhatóság által adott adószámot. -
zsola400
aktív tag
válasz
mastodon #52891 üzenetére
Pénz hozzáadása > az összeg alatt van egy ablak ahol látod a kártyát amit már hozzá adtál erre klik és itt a lenyiló menüben tudod hozzá adni a következő kártyát és a feltöltéshez a devizát is tudod választani.
Magyar regisztrációval ingyenes a forint utalás magyar bankokba. -
Van már egy kártyám rögzítve a revolutban, szeretnék még egyet hozzáadni, higy azzal is feltolthessem a keretet. Két különböző devizat kezelő kártya, ezért kell. Hogyan tudom ezt megtenni?
Másik kérdésem, hogy ingyenes revolut esetén van díja a másik bankba utalásnak? Most vmi 70 Ft-ot fizettem 8000 után. -
Gáboromm
tag
válasz
4Grider #52790 üzenetére
Sziasztok!
Új vagy a revolutban, és mai nap VALSTYBINE MOKESCIU INSPEKCIJA vállalati profilja | HitHorizons.com
45,83 eur-ot vont le.
Azonnal jelentettem csalásként. De ugye a revolut kérdi, hogy mikor kommunikáltam a csalóval.De én nem kommunikátam sose, és nem értem ezt a levonást.
Volt még egy 0 euro "levonás", ezen 45 eurós levonás/utalás után közvetlenül.
Valstybes jmone registry centras.Valaki tudja, hogy mi ez?
-
pècsimunkás
addikt
válasz
szita.erno #52887 üzenetére
Keress egy modit.
-
esbii22
őstag
válasz
szita.erno #52884 üzenetére
Szerintem eltévesztetted a topikot
-
szita.erno
aktív tag
Sziasztok!
Hogy tudom be állítani hogy folyamatosan rögzitsen a felvevő?
És hogy tudom vissza játszani?
2.db kamerát már feltettem, még 2.db hátra van.
Mobil appon keresztül is meg lehet nézni a rögzített felvételt?
Előre is köszönöm a segítséget! -
xrvman
őstag
Revolutra, Raiffeisenből hogy tudok euro-t rátenni?
Raiffben a kártyát átteszem euró számlára. Majd így kezdeményezek kártyás vásárlást euróban a Revolutból?
Így jó a menete? -
nggabi
félisten
Felolvasztottam a virtuális kártyámat, de a wallet-ban nem olvadt ki mint ahogy szokott. Nálatok minden oké?
-
válasz
enginev3.0 #52873 üzenetére
Elég biztos voltam benne, hogy hiányzó adat gondja lehetett.
-
válasz
enginev3.0 #52870 üzenetére
Új dokumentumok bemutatása pl? Csak lejárt az alatt egy személyi. Valami regisztrációs probléma is lehet.
-
válasz
enginev3.0 #52868 üzenetére
Fél kellene venni téged új kontaktként esetleg?
-
enginev3.0
félisten
Ismerősöm néhány év után újra akarja használni a revolutját, de nem tudunk neki utalni, mindig "elutasítva", mitől lehet ez? Ő tud utalni, és vásárolni is tud, de fogadni nem
-
-
-
Moleman
addikt
Tegyük hozzá, hogy jó esetben 1-2 nap. Nekem most épp 5 napba telt, mire megérkezett egy HUF utalásom.
Van magyar bankszámlám több banknál is, de én is mindig Revolutról utalok, mert egyrészt csak ott tartok szabad számlapénzt, másrészt nem akarok utalási költséget fizetni.#52856 gban
Revolutról bármilyen magyar számlára történő forint átutalásnak nincs költsége - feltéve, hogy magyar regisztrációja van az illetőnek. -
-
Venne valaki tőlem valamit, foxposttal.
Jelezte, csak revolutja van.
Korábban eljátszotta ugyanezt, hogy revoluttal tudná fizetni az automatánál, most talán előre utalna revolutra.
Mondtam neki, nekem nincs revolutom.
Kérdés: mi akadályozza meg abban hogy a revolutról utaljon a hagyományos bankszámlámra?
10 ezer forint alatti összeg, ha tudná utalni simán, mennyi lenne kb. a költsége? (hátha ez tartja vissza...)
-
atala
addikt
Utalnom kellene majd 130 EUR értékben egy Lengyel számlára Zloty-ban vagy Euroban.
Mi a legjobb módja ennek? Gondolom ennek lesz költsége. -
Cs.Tibor
kezdő
válasz
xrvman #52846 üzenetére
1. És ha ApplePay/GooglePay- be tennéd?
Van valami oka, hogy ragaszkodsz a Simple-hez?
Én annak idején próbálkoztam Simple-vel, de annyi gond volt vele, hogy elengedtem. (Nem OTP-s vagyok.)
Régebben iPhone-on, most Samsungon tökéletesen működik a Revolut virtuális kártya.2. Direktben, közvetlenül is használhatod Revolut virtuális kártyát.
( Bepötyögöd a számát, lejáratot, cv kódot) -
xrvman
őstag
Revolut virtuális Mastercardot rögzítettem volna a Simple Classicba a meglévő OTP-s Mastercard mellé.
Megerősítés megtörtént, Revoluton nyoma van a 100 Ft terhelésnek, ám a Simple Classic nem hajlandó tudomást venni. (Ott van a kártya, de semmi infó csak a lap.)
Mit tudok tenni?
Mindenképpen szeretném a virtuális kártyát használni a napokban. -
esbii22
őstag
válasz
WhiteWalker #52842 üzenetére
Tipikus, mást hibáztatunk azért mert nem tudjuk elolvasni. mik a feltételek.
Amúgy meg ha sikeres lett volna, akkor kapsz mindenképp értesítést.
-
Friczy
senior tag
válasz
Ahol az akciót olvasod, ott a határidő is. Nekem pl. most 20ezret ajánl május 27-ig.
-
Moleman
addikt
válasz
A meghívásos program határideje egyben a feltételek teljesítésének a határideje is.
-
pècsimunkás
addikt
Nekem jött ma e-mail, hogy 100 eurót kapnèk új ügyfèlèrt.
4 embert kèrdeztem meg, hogy füledbe esetleg...???
Plusz 2 öcsèmet, hogy a gyerekeiknek csináljanak kártyát, nekik átutalnám a pènzt.
Ès nem...
Senki, semmi... -
esbii22
őstag
válasz
WhiteWalker #52839 üzenetére
Elvileg mindennek megfelelt helyett nézd meg szerepel-e pipa mindenhol a meghívottadnál. Bal felül fotód, ajánlások, legalul korábbi meghívások.
Ilyennek kell lennie mindnek.
Vagy várni kellett volna, mert mindig van ilyen promóció és akkor van ideje megcsinálni. Csak az összeg változik a különböző promóciók alatt illetve felhasználónként.Korábban írtad 12.000 Ft értékben vásárolt. Nálam eddig mindig az volt a feltétel hogy 3 alkalommal kell vásárolnia 1200 Ft értékben.
-
akooos
veterán
válasz
WhiteWalker #52836 üzenetére
Kiírja az app, hogy hol tart a meghívottad, mi hiányzik még ahhoz, hogy megkapd az ajánlói pénzt (ha még él és nem késte le a határidőt).
-
WhiteWalker
nagyúr
Sziasztok! Új Revolut felhasználó vagyok és az ajánlásomra az egyik ismerősöm regisztrált , most május 6-án és rendelt kártyát is aznap és még vásárolt is a kártyával 12 ezer Ft értékben.
Az lenne a kérdésem mikor kapom meg az ajánlás miatt járó bónusz összeget? (Ha jól tudom 20 ezer Ft) Vagy ez már nem élő "akció"?
-
4Grider
nagyúr
válasz
szita.erno #52833 üzenetére
Ki tudod fizetni a 350 EUR-t csak a terminál fizetéskor be fogja kérni a kártyához tartozó pin kódot.
-
szita.erno
aktív tag
Olyan kérdésem lenne hogy azt olvasom az aplikációba hogy érintéses fizetési limit 150€
Most ez számít valamit? Ha például 350€ értékben vásárolok ki tudom fizetni? Vagy külön be kell állítani valamit?
Köszönöm 🙂 -
zerodot
aktív tag
válasz
zsola400 #52829 üzenetére
Telefonnal nyilván nem kér PIN-t, hiszen a telefon feloldásával azonosítod magad. Kivéve az ATM-et, az mindig kér.
pècsimunkás
Kevered az érintésmentes kártyás fizetéssel, arra van a Revolutnál 150 EUR limit. Nem lehet változtatni, csak resetelni az appban a kártya beállításainál (Contactless limit). -
-
zsola400
aktív tag
válasz
szita.erno #52827 üzenetére
Többször vásároltam már kis bolt, Lidl, Bila, dohány bolt, benzinkút stb. fzikai kártyával, de főleg telefon/nfc-vel sosem kért kódot. De ahogy már írták pin kódot kérhet!
-
robag93
aktív tag
válasz
szita.erno #52827 üzenetére
A pin kódot kérheti.
-
szita.erno
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Olyan kérdésem lenne hogy Szlovákiába megyek vásárolni, váltottam át Forintot Euróra.
Revolut kártya fizetésnél,kér valami kódot?
-
Bicskei1885
csendes tag
visszaolvastam sztorno
-
Krethx
aktív tag
Revolut hamarosan elindítja mobilcsomagjait. Egyenlőre Németországban és az Egyesült Királyságban.
https://www.revolut.com/news/revolut_to_launch_mobile_plans_in_a_direct_challenge_to_traditional_network_providers/ -
fil
őstag
Én tavaly Rómában jártam így szállással. Revolut virtuálissal fizettem az előleget. A helyszínen ugyanazzal kellett volna a maradékot, de csak plasztikkal, a mobilt nem fogadta el. A megoldás az lett ,hogy a virtuálissal fizetett összeget stornózták - egy hét múlva vissza is kaptam - és egy fizikai kártyával kifizettem az egészet. Booking-os volt ez is, de nem a Booking vonta ,hanem a szállás.
Mindenesetre okultam belőle. -
Orgi
addikt
válasz
FireFox1996 #52815 üzenetére
-
mrots
junior tag
válasz
FireFox1996 #52798 üzenetére
"Majd amikor bejelentkezel helyszínen fogják kérni a bankkártyádat, amivel fizettél, hol szedjem ezt elő?"
Nem fogjak kerni. Igen, azt irjak, hogy kerik, de nem fogjak. -
4Grider
nagyúr
válasz
FireFox1996 #52812 üzenetére
Hogyne adnák. Mind a három hazai szolgáltatónál van, ráadásul itt most idegen esim szolgáltatókról van szó, akiket nem érdekel, hogy mi az alap előfizetésed.
-
Orgi
addikt
válasz
FireFox1996 #52812 üzenetére
Szerintem félreérted, olyasmire gondol mint pl a Saily (csak net), 1 hetes török utazáshoz török e-sim pl, csak példaként...
-
bod101
aktív tag
Sziasztok,
olyan lehet csinálni, hogy én veszek a Revolutban esimet és másnak adom vagy csak az én Revolutomnál működik?
-
jalos
tag
válasz
FireFox1996 #52792 üzenetére
Na majd amikor rajossz hogy a fizikai kartyaelfogadok nagyobb resze meg sem pin kodot, sem alairadt nem ket
.
-
Kasya
nagyúr
válasz
FireFox1996 #52803 üzenetére
Igazad van (rákeresve). Jó ideje nem adtam hozzá uj kartyat a Bookinghoz, de akkor kérte a CVV-t. Ettol fuggetlenul a bizalmam nagyobb a Bookingban, mint random szallasadokban. Mar csak azert is, mert ok legalabb elore jelzik, hogy mikor lesz terhelve a kártya (hacsak nem helybe kell fizetni) és könnyebb a "problémázás" a szolgáltatással kapcsolatban is.
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
A revpont gyűjtést hogy lehet kikapcsolni? Standard csomag van -
FireFox1996
őstag
"A Booking mondjuk CVV nelkul nem fogad el kartyat"
Nem igaz, mert tegnap foglaltam szállást booking.com-on, és nem kérte a cvv adatot.Általános probléma: kártyaszámokkal (plusz talán érvényességi dátummal) bármikor leemelnének a pénzedet cvv nélkül.
Terhelés probléma: mivel nem szeretnék nagy limitet hagyni kártyán napokig, és azt sem tudtam, hogy mikor vonják le a pénzt (nem abban a pillanatban, amikor foglalod. pl vasárnap foglaltam, ma reggel akarták levonni a pénzt). Szerencsére probléma mentesen ment az email váltás, gyorsan is válaszoltak, így 3. próbálkozás után sikerült megoldani a problmémát.
Kártya limit meg visszaállhat minimálisra.
-
Kasya
nagyúr
válasz
4Grider #52796 üzenetére
Nem mindig tudod kikerülni az ilyen helyeket. Attol, hogy keri a CVV-t, ahogy a neved is, nem feltetelen kell pontosnak lennie.
Irj be a legkozelebbi pizza rendelesnel a Simple, Barion, vagy más oldalon random nevet. Azt is elfogadja és teljesulni fog a vasarlas.FireFox1996:
Értem a problémát, de mégsem. Ha a kartyaadataidat megadtad, akkor tudtál rola, hogy terheles lesz rajta.A Booking mondjuk CVV nelkul nem fogad el kartyat. Valamint ha ott terheles tortenik, akkor az a Booking által (tehat EU-n belul vagy). A szallas csak kesobb kapja meg azt a penzt. Vedettebb is vagy, ha valami baj van a szallassal.
Noxy:
Autoberlesnel probald meg ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Max
- Milyen processzort vegyek?
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Wise (ex-TransferWise)
- Villanyszerelés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- Tamron 18-200mm Di II VC (Canon) és Tamron 70 - 300mm 1:4-5.6 (Canon) objektívek
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest