Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias40
veterán
Mivel áttértem gif card-ra és letiltottam a kifizetést,azt gondoltam hogy ha nem fizetem tovább a gif card-al akkor így megoldva.
Letiltom az előfizut 1 nappal a lejárat előtt és tanulópénzt befizettem....
Nekem egyértelmű volt hogy ha letiltok egy kereskedőt/szolgáltatói beszedést akkor az nem vonódik le... -
válasz tobias40 #51157 üzenetére
Ha már jóváhagytál egy fizetést, akkor hiába tiltod a kártyád az végre fog hajtódni. A havi előfizetés egy rendszeres jóváhagyott fizetés, amit te hagytál jóvá. A tiltás arra jó, hogy a tiltástól számítva nem lehet új fizetéseket eszközölni. Az előfizetés a tiltás előtt lett eszközölve, így arra nem vonatkozik.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
tobias40
veterán
OK,itt voltam tévedésben,ezentúl odafigyelek.
De mi van akkor ha korábban megbízható szolgáltatásra ad az ember fizetési megbízást és később nem elégedett a szolgáltatással?
Akkor hiába mondja le az előfizetést az Efi és tiltja a kártyát ,a szolgáltató továbbra is levonhatja a pénzt az akaratom ellenére? -
Monyos
aktív tag
A fentieket kiegészíteném azzal, hogy Revoluton belül erre külön opció van, hogy adott előfizetés jövőbeli kifizetését letiltsuk. Ezzel nekem nem tudta tovább vonni a Netflix a havidíjat: [kép]
-
zerodot
aktív tag
válasz tobias40 #51159 üzenetére
Leginkább ott voltál tévedésben, hogy a szolgáltatónál nem mondtad le az előfizetést, azt hitted, ha letiltod a kártyádat, abból a netflix majd automatikusan tudni fogja, hogy már nem akarod használni...
Ez olyan mintha kiköltöznél az albérletedből, de a tulajnak nem szólnál, csak nem fizetnéd tovább a lakbért, mert abból majd biztos rájön, hogy már nem laksz ott... -
sopruk
senior tag
válasz Monyos #51160 üzenetére
Ezzel csak az a baj szerintem, hogy ha sokan így "mondják fel" a különböző szolgáltatásokat (nem csak Netflix), akkor előbb-utóbb az adott szolgáltató megunja, és letiltja a Revolut kártyával való fizetést. Így azok járnak rosszul akik rendesen fizetnének Revoluttal...
-
Monyos
aktív tag
válasz zerodot #51164 üzenetére
Arra reflektáltam, hogy a Revolutnak van kimondottan erre kitalált funkciója.
Oda van írva magyarul, hogy ezzel a gombbal letiltod a jövőbeli fizetéseket az adott szolgáltatásért, akkor hiába etikus vagy nem, bárki jogosan gondolhatja, hogy a Revolut ezen funkciója úgy működik ahogy oda van írva.[ Szerkesztve ]
-
matezzo
csendes újonc
Sziasztok. egy gyors kérdés, virtuális revolut euro kártyával megy gond nélkül a fizetés Amazon rendelésre? És ha valaki tudja euro utalás más banktól kb mennyi idő alatt érkezik meg revolut számlára?
-
-
pleurotus
friss újonc
válasz Dolcevita27 #47113 üzenetére
Szia!
Ennek a sztorinak mi lett a vége? Azért kérdem, mert ugyanebben a szituban vagyok, nálam 5 nap telt el a visszautalás óta, számlaszám ugyanaz, amit te leírtál...
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- AMD AM4 komplett gép eladó.
- ÚJ !! MacBook Pro Retina 16" M3 Pro 12CPU / 18GPU / 18GB / 512 SSD / Magyar
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- HP ZBook Fury 17 G7, 17,3" FHD IPS, I7-10750H CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, T1000 4GB VGA, WIN 10/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest