- Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- WLMouse BEAST X MAX Gamer egér és WLMouse Xsoft L egérpad
- Intel Core Ultra 5 245KF teszt - az alsó középkategória csúcsa átlagosan közepes
- Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
fil
őstag
válasz
Tarisznyarák #52581 üzenetére
Miért? Úgy tudom ,hogy az EUR SEPA utalás a Revolut-on díjmentes.
Melyik magyar banknál az? -
tobias40
veterán
Ha pl 1M-t tartok a revo számlámon,van rá mód hogy vmi kis összeget kamatozzon?
Átváltani nem tudom érdemes-e pl. euróra de ha igen akkor az sem gond... -
lalakov
senior tag
Sziasztok!
Amit szeretnék csinálni a Revolut számlámon: nagyobb összeget rátenni magyar bankból, átváltani euróra és elutalni osztrák bankszámlára. Prémium csomagom van, így a váltás és az utalás is ingyen lenne (ha jól tudom). Azzal riogatott egy magyar bankos, hogy nagy összeg mozgatásánál a Revolut zárolhatja a számlámat. Van ilyen összeghatár vagy ez csak ijesztgetés?
Köszönöm. -
4Grider
nagyúr
válasz
nokia3650365 #52578 üzenetére
Business esetén minden mozgásnak van díja.
-
nokia3650365
aktív tag
Revolut businessnél a bankkártyás feltöltésnek van vajon díja, ha magyar üzleti bankkártyával töltöm fel?
-
zsamiatt
őstag
"Ez kb. olyan, mint hogy lyukasra rohadt vagy törött szélvédőjű autóval akkor se fogsz műszakit kapni, ha szerinted azzal még nyugodtan el lehet menni bárhová."
Akor még nem jártál mondjuk az USA-ban.
Fordítva ülsz a lovon. Szolgáltató, te meg a fogyasztó. Másrészt nem így fogják ellopni a pénzed. Mehetünk tovább. -
4Grider
nagyúr
válasz
Viiktor1989 #52573 üzenetére
Egyértelműen működik az app...
-
4Grider
nagyúr
válasz
Viiktor1989 #52571 üzenetére
A bankszámlája IBAN számát. Látni fogod elküldés előtt, hogy neked mennyibe fog ez fájni. A sepa utalások ingyenesek.
-
Viiktor1989
aktív tag
Kérlek segítsetek!
Eurót szeretnék utalni Revolutról Németországba nem revolutos kártyára/bankszámlára.
Meglehet ezt oldani ingyenes küldésként? Mit kérjek el a német féltől?
Köszi a segítséget -
szimi57
őstag
Érdekes, hogy az OTP app szépen elvan nyitott bootloaderrel, custom rommal, és én is. Root mondjuk nincs. Vészhelyzetre van két tartalék gyári teló, az egyikre már rá is ment a Revolut.
-
válasz
zsamiatt #52568 üzenetére
Ez kb. olyan, mint hogy lyukasra rohadt vagy törött szélvédőjű autóval akkor se fogsz műszakit kapni, ha szerinted azzal még nyugodtan el lehet menni bárhová.
Egy szolgáltatónak szerintem bármilyen feltételt jogában áll szabni, ha úgy gondolja, hogy ettől a saját szolgáltatása és a felhasználói biztonságban vannak, például elavult Android verzióval is szokás korlátozni az ilyen appok használatát.
Ha nem tetszik, akkor neked jogodban áll lábbal szavazni.
Jó lenne már ha abbahagynátok a fingreszelést a témában...
-
xy.zsolt
őstag
Írtam Revonak és jelezték, hogy van hiba náluk és intézik a javítását
mert a napokban rengeteg visszajelzést kaptak hamis "root-olt" jelzés ügyben.
....csak elgondolkodhattak, hogy mekkora kuncsaftkört is kockáztatnak.
-
vmarci21
tag
-
FireFox1996
őstag
Állami kötvénybe a virtuális kártyával fizetek, erre nem adnak pontokat?
-
$atirka
őstag
válasz
4Grider #52558 üzenetére
Megnyomom a hozzáadás gombot és a kövi oldalon csak az összeget tudom beírni, más meg már nem látszik. A bankot sem mutatja, pénz hozzáadás gomb sem jelenik meg alul.
Rendszeresen használom, ilyen még nem volt.
Teló restart (S24U), cache törlés sem segített, akkor marad a reinstall, ha Nektek jó.
Köszönöm -
$atirka
őstag
Másnál működik a pénz hozzáadás?
Minden működik, csak ez nem, olyan mintha hálózati gondja lenne... Beírom az összeget, de a bank sem jelenik meg, szinte üres az oldal. -
Gardaai
senior tag
Másnak is van olyan probléma, hogy a forintos megtakarítás számláról se ki, se be nem megy semennyi összeg?Annyi hibát dob csak, hogy "We're sorry, something has gone wrong. Please try later"Megfogom keresni az ügyfélszolgálatot, csak hogy mire számítsak..
Szerk.:
Közben bementem a Súgóba és azonnal volt egy pop-up, hogy "Probléma a megtakarítási számlákkal....", tehát globális a probléma. Fura, mert az euróssal nincs ilyen gond. Akkor tárgytalan. -
xy.zsolt
őstag
Egyáltalán nem akarok beszélgetni róla....csak bedobtam egy példát.
Két mobilom lesz a bankos app-ok miatt....téma részemről lezárva.Sok példát tudnék mondani arra ki az egy bites manapság (pláne covid óta) de pl a nyitott bl-t használókat nem sorolnám oda, sőt....
Na, lapozzunk szerintem
-
xy.zsolt
őstag
-
esbii22
őstag
válasz
xy.zsolt #52542 üzenetére
Megoldották. Vagy használsz normális (nem rootolt telót, vagy zárt bl-t) rendszert vagy nem használhatod az alkalmazást.
Korábban is kitárgyaltuk, annak örüljetek hogy eddig ment így.
Ezért is rühellem a sok kínai androidos telot. Mindent megcsinalhatsz rajta, ilyen rom - olyan rom, aztán megy a sírás ha valami nem működik.
-
xy.zsolt
őstag
Jah és köszönet mindenkinek aki tanácsokkal segített!
-
xy.zsolt
őstag
Kiderült a devCheck app futtatásból, hogy nem root-olt a mobilom☝️
Bootloader nyitott mert dev.eu rom van fenn és bekapcsoláskor az "mi logó" felett ott a nyitott lakat.Egyenlőre úgy oldottam meg, hogy apkmirror.com-ról letöltöttem a 10.70 előző verziót amit aztán SAI segítségével feltudtam tölteni.
Ezek után engedte a Revolut app a beléptetési folyamat elindítását....majd azt végigvíve beléphettem végre.
Nyilván nem ez a legtökéletesebb megoldás, de amíg működik ez a 10.70es verzió csak lesz végleges megoldás. Rengeteg embert érinthet ez a probléma a világban....oldják meg. És pláne ne írja azt ki az app, hogy root-olt a mobil mikor nem az.☝️
-
vacs
veterán
válasz
xy.zsolt #52530 üzenetére
Root lehet nincs, de bootloader nyitva!?
#52485 és az ennél újabb hozzászólásokat olvasd el. -
xy.zsolt
őstag
mi az, hogy nem enged be a számlámra a revo....root-olt mobil.
Az én mobilom nem root-olt biztosan. Hol tudok intézkedni ez
ügyben?, -
st6969
őstag
Sziasztok!
Vett mostanában ki valaki Eurót Magyarországon automatából? Kecskemét-Szeged tengelyen esetleg tudtok olyan automatáról, amiből ingyenesen fel lehet venni?
Köszönöm -
zsola400
aktív tag
válasz
SafE84 #52523 üzenetére
Magyar regisztrációval alapból forintos számlát adnak, mellé annyi fajta devizaszámlát nyithatsz amennyit szeretnél. Ha forintot akarsz a Revolut számlára rakni azt kártyás feltöltéssel csináld, mert az utalás drága lesz. Az árfolyamokat össze kell hasonlítani az OTP-sel, mostanában a Revolut sokat rontott a váltáson kb. +3ft a középárfolyamhoz képest, ingyenes csomagban 350e.ft-ig. Hétvégén erre még jön + felár.
-
Friczy
senior tag
válasz
SafE84 #52523 üzenetére
Revolutra utalni sokba kerül, mert nemzetközi utalásnak számít. Ha a Revoluthoz pénzt akarsz hozzáadni, a legjobb megoldás a bankkártyás feltöltés. Ha a bankkártyád forint alapú, akkor HUF feltöltés lesz, amit aztán a Revolutban olyan pénznemre válthatsz, amilyenre akarod (és amilyen létezik a Revolutban).
-
SafE84
tag
Sziasztok!
Abszolút új vagyok még Revolut témában, ezért a tanácsotokat kérném:
Szeretnék €-s Revolut számlát nyitni. OTP-s folyószámlám van és marad is, a R amolyan mellékszámla lesz. A kérdésem az lenne, hogy egyből €-s számlát nyissak és a HUF folyószámlámról utálják rá majd €-t vagy nyissak egy HUF Revolut számlát is és arra utaljak HUF-t, majd onnan rakjam át €-ba? Tehát a kérdésem gyakorlatilag az lenne, hogy melyikkel járok jobban, hogyan "szokás" ezt csinálni?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
nincsnév007
addikt
Sziasztok. Revoluton azt be lehet állítani hogy egy adott napon rakjon pénzt a számlámra?
-
namenlos
tag
válasz
bkiky01 #52520 üzenetére
Már leírták, hogy nem tudnak intézkedni idegen kártyával szemben... ha egy másik bank gépe nyelte volna el, a másik bank is lerázott volna. Ha nem a saját bankod hálózatán belül történik az incidens, csak a kártyatársaságokon (Visa/MC) keresztül lehet vitatni ezen tranzakciókat, ezt pedig csak a Revolut tudja kezdeményezni.
-
válasz
pècsimunkás #52513 üzenetére
Nem a Revolut korlátoz, hanem a google.
-
Szerintem tévedésben vagytok azzal, hogy a felhasználót védi a root/open BL tiltással. Sokkal inkább magát a rendszert, az appot védi a beavatkozástól. Egy rootolt rendszeren tudsz mókolni az app fájljaival, bele tudsz kavarni a kommunikációba, és ez veszélyes a rendszerre nézve.
-
Janou
őstag
válasz
pn4hvq #52514 üzenetére
Nemrég én is ugyanúgy jártam mint te. Redmi Note 9S cistom rommal. Egyik nap ment, másik nap nem. Én azért tettem rá másik romot mert a MIUI-t nem tudtam megszokni.
A megoldás (ami jelenleg is még működik) hogy egy másik custom romot tettem rá. Magiskra meg a többi huncutságra egyenlőre nem volt szükség. -
zsola400
aktív tag
válasz
pècsimunkás #52513 üzenetére
Pont a régió/ár korlátozás miatt nem tudtál vele vásárolni, ahogy török Netflixet sem tudnák venni magyar BIN-es kártyával.
-
pn4hvq
senior tag
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást a Revo vs nyitott bootloader témában.
Nem vitaindítónak szántam, egyszerűen beleütköztem egy olyan problémába, aminek kapcsán továbbra is fenntartom, hogy nem így kellett volna kezelnie a cégnek. Következtetés levonva. Eddig 100%-ig elégedett voltam mindabban, amire használtam a szolgáltatást. Ez most jelentősen változott (ok: az egyik napról a másikra, előrejelzés nélkül történt kizárásnak) és újratervezem ezirányú dolgaimat.
Információként, hogy valami haszna is legyen a mondandómnak: zártam a bootloadert, így megoldódott a kérdés, ez volt jelenleg a probléma.Hogy meddig, mert mikor kerül pl. az előtérbe, hogy x dátum utáni security frissítéssel lesz csak használható, az a jövő zenéje. Itt viszont megrekedek, mert az enyém már nem frissül.
#52507 axioma Pontosan ezt a metódust követtem
. Csak rengeteg, számomra elpazarolt idő a belépegetés minden applikációba és minden korábbi dolog beállítása.
-
pècsimunkás
addikt
-
Kasya
nagyúr
válasz
pn4hvq #52495 üzenetére
Esetleg ez lehet még megoldás, ha nem volt máshol.
-
weiss
addikt
Emberek száma, akinek custom ROM, nyitott BL, root, etc. miatt lopták el a pénzét: 0.
Emberek száma, akinek szocial engineering miatt lopták el: sok.Hagyjuk már ezt a hülyeséget. Mindenki sír, hogy jaj nem kaptam meg a legfrissebb biztonsági patchet, mintha a Pegasusnak és a profinak nem volna mindegy. Windows ugyanez, mindenki fosik, mert úristen lejár a Win7/10 támogatása, mintha nem az lenne a legnagyobb probléma, hogy az emberek vakon kattingatnak mindenre.
-
Noxy
veterán
válasz
pècsimunkás #52509 üzenetére
Nem mind1, mert az Apple csak a régióhoz tartozó BIN-s kártyát fogad el. A Rev..-nak ehhez semmi köze.
-
vmarci21
tag
válasz
pn4hvq #52491 üzenetére
Legyen opcionális a kérdés: "mókolt a készüléked, ha így használod az appot, semmilyen anyagi kárért nem vállal felelősséget a Revolut. Folytatod saját felelősségre? Igen/nem"
Több mint 40 országban van jelen a Revolut, és ezek közül a egész sok "szereti" a Revolut-ot vizsgálni / kritizálni, hogy rosszak a biztonsági, csalás megelőzési módszerei, és hogy nem tesz meg mindent a felhasználók biztonsága érdekében.
Így valahogy nem látom magam előtt, hogy ha egy ilyen kérdés lenne az appan, akkor azt mindegyik ország szó nélkül elfogadná, hogy oké, akkor innentől a felhasználó a felelős, mert az igen-re kattintott. - sőt, inkább valószínűnek látom, hogy ebből az országok többségében inkább probléma lenne, hogy ilyet nem csinálhat egy pénzintézet. -
axioma
veterán
válasz
pn4hvq #52495 üzenetére
Csak hogy konstruktiv oldal is legyen: factory resetbol felepites helyett megprobalkoznek azzal, hogy egy masik telefonra koltozol, zarod, es visszakoltozeskent inditod az ujrarakast. Nyilvan igy is egy csomo minden hianyozni fog (elukon a bankos app-ok ujra belepese), de az utobbi evekben nagyon sokat fejlodott a droid koltozes szempontjabol. Probald friss verzioju droid telon keresztul csinalni a jobb varhato erdemenyert.
-
Noxy
veterán
válasz
pècsimunkás #52503 üzenetére
Magyar appstore = Magyar bankkártya.
Nem fog mást elfogadni, vagy csinálj német fiókot. -
Noxy
veterán
válasz
pècsimunkás #52501 üzenetére
Hova akarod írni a bankszámlaszámod?
Amúgy nekem simán elfogadta a Rev.. bankkártyaszámot.
Van pénz a Ft számládon az ellenőrzéshez? -
8
senior tag
válasz
pècsimunkás #52501 üzenetére
az app store-ra gondolsz?
ugyanazon országbeli, ahol a kártyát kibocsájtották? -
pècsimunkás
addikt
Van valakinek ötlete esetleg, hogy miért nem tudok fizetni Revolut Visa kártyával az Apple store-ban?
Egyszerűen fogadja el a bankszámlaszámom.
Próbáltam a fizikai kártyát is, virtuálisat is, és nem megy egyik sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- RAZER Viper V2 PRO Fekete Vezeték Nélküli Gamer egér
- Eladó MikroTik RB5009UPr+S+IN új, bontatlan, PoE-out-os szörnyeteg
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 Gen2 - i5-1135G7 I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Egyszerű De Nagyszerű Kecó érdekel?! Kolink Stronghold Barricade ATX! INGYEN MPL az árban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest