Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
-
mexel
veterán
válasz
Moleman
üzenetére
Köszönöm. A lényege a kérdésnek az azonnaliság lenne, azaz ugyanúgy azonnal ott van rajta a pénz mintha nagyarról töltené? neki az a gond hogy sokszor elfelejt magyar számlára tölteni ha hazajön és itthon szembesül vele hogy nincs raja semmi és nem tudja fizetni a magyar számlát. Szóval azt szeretné, ha rányom a pénzfeltöltés gombra akkor a ném,et számláról euróban vagy forintban azonnal rajta legyen az összeg ne fél-1-2 nap múlva.
-
Moleman
addikt
Igen, a magyar regisztációval nyitott számlát is lehet német kártyával tölteni.
Váltásra inkább valami másik bankot választanék (pl Erste vagy Gránit), a Revolut árfolyama mostanában kifejezetten drága.#54851 lorcsi
A meghívásosdi csak az összes feltétel (azonosítás, pénzfeltöltés, kártyarendelés, 3× minimum 1250 ft értékű vásárlás) határidő előtti teljesülése esetén jár, és akkor is csak több nappal később írják jóvá. -
lorcsi
veterán
Egy rokonom kuldott meghivot , megcsinaltam a szla nyitast
befotoztam a szem ig-t
de allandoan azt keri h fotozzam be ujra, mert nem jo.
nem ertem, minden fotom eles lett
mi lehet a gond ?a jovairas mikor torenik meg a rokonomhoz a meghivas miatt ?
csak a sikeres szemely azonositast kovetoen ? -
mexel
veterán
Sziasztok. Egy gyors kérdésem lenne erre nem találtam választ - vagy rosszul kerestem. Ismerősöm nyitna revolut számlát - Németországban él. van magyar bejelentett címe, magyarként nyitná, forint alapút. Ami fontos kérdés lenne - ez miatt nyitná: ha a német számlát adja hozzá és pénzt tesz fel a revolut számlára akkor ugyanúgy azonnal ott lesz az összeg a revolut számlán mintha magyar számláról adná hozzá? Mert most bankokon keresztül nem azonnali neki az átutalás. Illetve lehet-e így csinálni, hogy magyar címen van mint magyar számla, de van német címe és német számlája és az van hozzáadva? ( és ingyenes-e) Aztán jön a többi kérdés, hogy revoluton belül ha euróban jön rá a pénz hogyan kell átváltani stb stb
Előre is köszönöm választ -
kp78
veterán
válasz
prannk
üzenetére
Kb. nullába.
Van kalkulátor is, de az app is kiírja az utalás véglegesítése előtt a költségeket. -
prannk
őstag
Sziasztok. Mennyibe kerülne elutalnom 2700 eurot egy osztrák számlára kb? Úgy hogy teljesen 0 ról indulna a dolog.
-
teptep
őstag
válasz
arkades
üzenetére
Az egyszer használatos virtuális helyett én a következő módszert alkalmazom: Van egy virtuális kártyám általános fizetési célokra. És van egy másik virtuális kártyám, ami át van nevezve Webkártyának. Létrehoztam egy zsebet, és átneveztem Webkártya-számlának. Beállítottam, hogy a Webkártya csak a Webkártya-számlát terhelheti. És a problémásabb helyeken (vagy ahol be kell regisztrálni a kártyaszámmal) ott a Webkártya adatait adom meg. A Webkártya-számlára pedig csak annyi összeget teszek át, amennyire éppen szükségem van.
-
arkades
senior tag
Mitől lehet az, hogy a temun nem fogadják el a virtuális revo kártyát?
-
Osy13
csendes tag
Sziasztok! Van arról info mikor kapunk magyar Ibant a számlánkhoz? Köszi
-
Benhill
senior tag
válasz
norrberth
üzenetére
Nekem az elsőnél kézbesítési díj se volt arra emlékszem, másodiknál meg valamiért kötelező csere volt 2022 januárban, lejárat előtt bő 2 évvel és volt szállítási díja.
De az új kártya lejáratát nem rövidítették meg 2 évvel szerencsére, így több mint 7 évig érvényes a második kártya.
-
Sanyi.mTs
addikt
Januárban lejár a fizikai kártyám. Automatikusan küldenek újat (mikor?) vagy valahol igényelnem kell?
-
negyven2
nagyúr
válasz
negyven2
üzenetére
Oké, találtam egy-két másik esetet is, ami nem Revolut-os bank-al is ez volt és ott az Amazon ügyfélszolgálat az mondja, hogy 1 900-ba kerül, és nem többe (nekem is ennyit mutat a számla), a bank meg azt, hogy ennyi volt terhelés az Amazon felől. Vagyis akkor hol lehet a hiba? Nem ez a 26-28 Ft a lényeg, csak érdekes ez, hogy töredék összeggel is megterhel (mintha devizából váltana).
Esetleg a MasterCard-nál lehet a hiba?
-
negyven2
nagyúr
És megint többet vont le a Prime Video előfizetésért, mint amibe valójában kerül. Amazon account-ban azt írja, hogy csak 1 900 Ft, de a Revolt 1 928.16-ot vont le! Az előző hónapban ez még csak 1 926.91 volt. Ami érdekes, hogy más előfizetés, vásárlás az pont annyit vont le, mint amibe került. Vagyis még mindig érdekes, hogy ha forintban terhel meg (ráadásul most még hétköznap van), akkor miért így vonja le?
-
Moleman
addikt
Amúgy tényleg ritka, hogy ilyenekre ugranának, főleg pénzmosás címszó alatt. Rendszeresen utalok oda-vissza nagy összegeket saját számlákra, a feleségemnek, barátaimtól kérek kölcsön pár napra pár milliót, ahogy épp hozza az élet, soha nem kérdezett senki semmit. (Természetesen semmi illegális tevékenység nincs mögötte, csak mivel nem tartok szinte semmi készpénzt, néha át kell hidalni a cashflow-hiányt valahogy.)
Egyetlen egyszer akasztott meg az OTP, mikor elkezdtem használni a Revolutot, és óvatosan, 1-1 milliónként kezdtem feltölteni, nehogy letiltsanak a hirtelen pénzmozgás miatt. A harmadik milliónál felhívtak, hogy álljon meg a menet, mi ez. Elmondtam, hogy én vagyok, szándékos, és még pár tízmilliót át fogok tolni, aggodalomra semmi ok. Nem volt ellenvetésük.
-
mrots
tag
"Már ne haragudj de hol van abban pénzmosásra utaló jel, ha valaki a saját OTP számláról, a saját Revolut számlára tölti fel a pénzt,"
Nem akartam beleszolni de alapveto dolgokat ugy tunik, nem gondolsz at. Eloszor is, a sajat szamlak kozotti penzmozgas is lehet a penzmosas egy lepese, azert, hogy a penz utjat nehezebb legyen kovetni. A feltoltes pillanataban meg nem lehet tudni, hogy mi lesz a penz sorsa, amikor majd elkolteni akarod.Masreszt egy penzugyi intezmeny nem tudja, hogy a sajat szamladrol erkezik a penz, vagy valakinek a szamlajarol, akit ugyanugy hivnak. Igen, van olyan lehetoseg, hogy megadod: ez a penz a sajat szamlamrol jon, nade ezt barki mondhatja.
A kozlemenybe is barki azt ir, amit akar, semmilyen jogkovetkezmenye nincs. Irhatod azt, hogy autot vasarolsz, de irhatod azt is, hogy drogokat fogsz venni belole, senkit nem erdekel. Ez csak egy szovegmezo.
Ha valaki tenyleg penzt akar mosni, nyilvan nem azt irja a kozlemenybe, hogy ez a tisztara mosott penz, hanem mondjuk azt, hogy autovasarlas.
-
xrvman
őstag
Az már nem az én dolgom. Szerintem bankkártya van használatban. De most itt azon volt a hangsúly, hogy hogy-hogy a Raiffeisen app engedi, hogy aktív képernyőzár nélküli telefonon működjön.
Azt már tudjuk, hogy a Revolut még csak el se indul.
Van kedve valakinek kipróbálni, hogy képernyőzárral telepíti, amikor minden kész a Revolutban, utána a képernyőzárat kiveszi, hogy csak feloldással működjön. ... Ezekután működik továbbra a Revolut?
Mást nem tudok elképzelni, hogy a Raiffeisen app megy aktív képernyőzár nélkül. -
teptep
őstag
-
Noxy
veterán
válasz
teptep
üzenetére
Már ne haragudj de hol van abban pénzmosásra utaló jel, ha valaki a saját OTP számláról, a saját Revolut számlára tölti fel a pénzt, amivel feltehetően egy autókereskedő cégnél vásárol egy autót.
Nyilván utaláskor meg be lehet írni a közleménybe, hogy xy típusú, rendszámú, (alvázszámú) autó vételára. 
-
teptep
őstag
válasz
Frontiner
üzenetére
Igen, normálisan kérdezted, és normális, korrekt választ is kaptál [#54815] rá. És a köszönöm helyett jött az ilyenkor szokásos hiszti: "Ki kérdezné, hogy miért utalok?" S majd a nyomaték kedvéért az ellentmondást nem tűrő: "Pont." Ebből nekem az jött le, hogy nem egészen értetted meg amit írtam, ezért megpróbáltam újra elmagyarázni a rendszer működését is, és a lehetőségeidet is. Szívesen...
-
teptep
őstag
válasz
Frontiner
üzenetére
"Ki kérdezné, hogy miért utalok?" Leírhatom mégegyszer, ha elsőre nem lett volna elég világos: a pénzmosásra utaló jeleket figyelő automatikusan működő algoritmus. Pont. Az összefoglalóban le van írva bővebben. Ha ezt a szabályt, illetve ezt a működést nem fogadod el, akkor nem kötelező a Revolut szolgáltatásait igénybe venned.
-
-
Frontiner
aktív tag
válasz
teptep
üzenetére
Egy cégnek fogok utalni (autóvásárlás). Ki kérdezné, hogy miért utalok? Így fizetem ki az autó vételárát. Pont. Felvenni bankból és kp-ban kifizetni ezt az összeget kb. 40-50000 Ft + költséget jelentene. Ezért utalnám, ami a kereskedőnek sem jelent problémát. Tenném mindenzt minél kevesbb plusz költség nélkül. Ezért gondoltam erre a megoldásra.
-
Moleman
addikt
válasz
DroiDMester
üzenetére
Az Erste, Gránit, CIB, Unicredit, Bank Austria biztosan működik képernyőzár nélkül is, pár hónapja nekem is pont egy Revolut frissítés miatt kellett ujjlenyomatot beállítanom, előtte soha nem volt rajta semmi.
-
teptep
őstag
válasz
Frontiner
üzenetére
Ha Magyar bankszámlára utalod, akkor igen, ingyenes. Figyelj a következőkre:
- Legyen meg a címzett lakcíme, mert meg kell adni.
- Jól gondold meg mit írsz a közlemény mezőbe. Ne írj olyat, ami kereskedelmi vagy pénzmosási tevékenységre utal.
- Legyen kéznél jövedelem igazolásod, ha esetleg kérdik honnan van neked ennyi pénzed.
- Ha rákérdeznek, valami magyarázatot is kell adnod, hogy kinek és miért küldöd az utalást. Ez utóbi kettő akkor lehet szükséges, ha a pénzmosásfigyelő algoritmus megakasztja az utalást. -
Frontiner
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék.
Van egy Standard csomagom, amit még sosem használtam, csak anno megcsináltam. Most utalnom kellene egy nagyobb összeget (1,5 M Ft). OTP-nél van folyószámlám, régi Net díjcsomag. Össze van kapcsolva a revoluttal. Ha feltöltöm az Otp-s számlámról a Revolut kártyám és onnan utalok (magyar számlára, nem tudom milyen bank) az ingyenes?
-
xrvman
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Most, tegnap mondták nekem, hogy a Raiff app megy úgy hogy nincs aktív képernyőzár beállítva.
-
-
xrvman
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Telefont csak fogom és feloldom mindenféle pin, arc és minta nélkül.
Ám időközben kiderült, ha minden igaz, nem hajlandó működni a Revolut ilyen esetben.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Trollok komolyan
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- LEGO klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nyilván utaláskor meg be lehet írni a közleménybe, hogy xy típusú, rendszámú, (alvázszámú) autó vételára.