- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- V.Milán: ⭐DICSŐSÉGFALAM⭐
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU Rekordok
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
deliveryman
csendes tag
Sziasztok!
Pécsen tudtok kerékpár kölcsönzőt?
Egy jópár kerékpárboltot felhívtam, de senki nem tud semmit.
Három napra kellene két trekking. -
deliveryman
csendes tag
Sziasztok!
Ismertek Pécsen kerékpárkölcsönzőt, ami 3 napos túrára trekking bicikliket (kettőt) tudna biztosítani?
Köszi előre is a választ!
-
deliveryman
csendes tag
Köszi szépen a segítséget, sajnos elhappolták előlem a biciklit. A srác szombat este ért haza, gondoltam reggel még meglesz a bicaj, de már előző este eladta. Ilyen ez.
-
deliveryman
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni egy biciklivásárláshoz. Sokat nem tudok a bicajról, a tulaj 4 képet osztott meg, és az árát: 25.000. Meg még annyit, hogy 185cm magas és neki épp jó volt még, én 182 cm vagyok.
Mit gondoltok ennyi pénzért megéri? Városba kellene nem olyan nagy furikázásokra.
Azt látom, hogy a hátsó kerékre kell költeni. Az mennyibe jön ki?
Köszönöm előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest