Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pinball FX3 PH! verseny
- Egy korszak vége
- Klímaváltozás, természetszennyezés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandus
veterán
válasz Napfénysüti #52498 üzenetére
meg amúgy sem, a szélálló anyagot nem pótolja 3 réteg nem szélálló.
amúgy köszi, nagyon szép köröket mentél, reméljük jövőre sikerül hasonló tempókat mennem nekem is. idén pont 750 km-t mentem eddig. ehhez hozzá jön majd még egy tekerés a héten, 50-60 km körül, plusz a versenyen a 90 és utána valószínűleg elrakom a bringát télire. október közepéig minden hétvégém be van táblázva, így nem nagyon lesz már lehetőségem hajtani.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz atok666 #52495 üzenetére
Sokkal jobb. Idén még év elején én is próbálkoztam vastagabb meg dupla zoknival de kb semmit nem értek aztán vettem egy kamáslit amivel ég és föld volt a különbség.
Mondjuk a Shimano cipőm baromi jól szellőzik ami nyárra remek dolog de ha hűvösebb idő van lefagy benne a lábad így szerintem ennél a kamáslin kívül más megoldás szóba se jöhet.Més que un club!
-
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz bandus #52478 üzenetére
Gratula csak így tovább.
Én szombaton inkább a vizes úttal meg a hűvösebb idővel küzdöttem derekasan. Viszont legalább kipróbáltam a neten dícsért vizes tapadását a Continental gumiknak, tényleg nem volt velük probléma.
Ez lett a vége: [link]
Meg még utána 21km haza de azt már párommal közösen laza tempóban.Ja és meglett végre idén a 3000km. Nálam ez nagy szó mert korábbi években még 1000-et se mentem.
Més que un club!
-
atok666
őstag
válasz Hasaggymeg #52494 üzenetére
A ket par zokni helyett nem jobb megoldas a cipore huzhato "shoecover"?
Atok
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz trialboj #52489 üzenetére
"Nadrágra is feltétlen muszáj költeni? "...rövidnadrágban csak nem fogsz 5C-ben tekerni! Vagy igen?!
Én olyan +5C ig tekerek,de akkor már vastag (női ) harisnyában a vastag futó nadrág alatt,2 pár zoknival,melegebb sportcipővel,sapkával és kesztyűvel,felül meg nylon poló,hosszú ujjú pamut melegítő,aláöltöző és szélálló dzseki...na meg egy rakás papír-zsebkendő. Ha jól adagolod az erőfeszítést,nem izzadod agyon magad,ha meg mégis,akkor nincs megállás csak otthon a forró kádban. Amúgy hidegben hegyre menni a legjobb,mert a szél sem vág (lefele persze nem engeded őrült módjára) és eleget is égetsz ahhoz,hogy melegen tartson.(#52492) Crytec210...lehet rosszul tudom de 26 és 27,5.nél páros számokkal mennek a colok,míg 29-nél páratlan számokkal.Így ha az előbbi 2 méret körül vacillálsz akkor 18" pont kell legyen és 17,meg 19 nem.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
bandus
veterán
válasz trialboj #52489 üzenetére
rossz időben a legfontosabb, hogy legyen szélálló cuccod. megfelelő kabát, kamásli, meg ahogy írták is már, nadrágban is ami védi az ízületeid. az alá pedig már nem kell semmi extra öltözék, hosszú ujjú mez meg egy jó aláöltöző és meg is vagy.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
veterán
-
Valkűr
addikt
Hát halljátok, idehaza teljesen fejre álltak az árak..Az anno olcsó Kenda meg Rubena gumik árban felveszik a versenyt a neves gumikkal, mikor lettek ilyen magasak az árak?
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
trialboj
őstag
Sajnos jön a hideg, és egyre nagyobb fejtörést okoz az öltözködés. Eddig nem igazán bringáztam télen, vagy olyan időben amihez ne lett volna elég egy hosszú nadrág/felső.
Viszont idén már minden felé járok, és itt elég sok a domb is ahol meg izzad a bringás, akárhogy óvatoskodik.Olvastam már itt párszor hogy ilyen olyan felsőket ajánlgattok egymásnak. De eddig nem igazán figyeltem, hogy mi a lényeg ezekben a felsőkben. Nem mo élek, szóval a linkek nem segítenének.
Én ezt a hosszú ujjú felsőt találtam, kb 7000FT. Nem tudom ez a Quick Dry mire vonatkozik, de nem túl biztató, ha ebben is ugyanúgy leizzadok. Elég vékony anyag, Ez nyári cucc lenne? Ha veszek fölé valami melegebb cuccot, akkor a kettő nem működne 5-10 fokban?
Nadrágra is feltétlen muszáj költeni? Deréktől lefele nem izzadunk annyira, vagy igen?
Sokat semmiképp nem költenék rá, mert lehet amúgy nem fog feküdni ez a téli tekerészés, és akkor kidobott pénz...
Köszönöm
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Pttypang #52485 üzenetére
29"-osról beszélünk? Csak mert az én régi 26" -os 21,5" vázzal szerelt bringámat többek között azért cseréltem le mert kicsinek éreztem.Ugyanakkor a 29"-os 21"-os vázú Cube szinte nagy nekem,magyarán ha pont közötte jó neked egy 29"-es akkor lefele kerekítve lesz jó az neked. A 29"-osoknál valahogy nagyobb az egész bringa.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
veterán
Nagyjabol az osszes elerheto aru modellbol csak 17" meg 19" van, nekem meg pont a 18" lenne optimalis, mint vazmeret. Felfele, vagy lefele kene valasztanom?
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Solad
addikt
Akkor most is voltak bőven.
Jól szervezett a tavaszi, de nekem nagyon böki a csőröm, hogy beszedik 1200-1300 embertől a 3-5000 Forintos nevezési díjat, és egy szál gagyi érmet kapnak a helyezettek, meg kap mindenki egy pólót.
Szlovákiában ahová járunk, 7€ a nevezés, amiért jár igény esetén szállás, ebéd (idén pl töltöttkáposzta volt), póló, koriban 600€-nyi összdíjazás (plusz futás, plusz bringa, összesen nemtom mennyi), és sokkal barátságosabb légkör. Össze sem lehet hasonlítani.És nem is elsősorban a díjazás mértéke zavar, hanem az hogy az egyiken érzem hogy nyereségre megy, a másikon meg azt érzem, hogy adni a kar és hirdetni a sport szeretetét.
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Frenky89 #52472 üzenetére
Ilyent használok már vagy 3 éve.Ha beletuszkolom az esőköpenyem,egy felgöngyölített felsőmet,vagy éppen egy 1,5l-es ásványvizet azt is beengedi,utána egy szorítás és máris megfogja a kulacsot is.
(#52478) bandus...ilyen szél azért nem minden nap van. Tényleg erős volt!
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
mai tekerésem: [link]
az eddigi leghosszabb és meglehetősen dombos (nekem), hulla is vagyok, az utolsó 10 km-t már csak nagyon lazán tekeretem. ami pedig a legrosszabb volt, hogy az esetek 95%-ban szembe fújt a szél. az elején gonoltam milyen jó lesz visszafele hátszélben jönni, de ez nem adatott emg természetesen a maradék 5%-ban pedig oldalról kaptam az áldást. itt volt egy-két olyan széllökés, hogy nem kellett sok ahhoz, hogy kifújja alólam a bringát. nem is tudom mi lett volna, ha valami 50-es, vagy 80-as peremű kerék van alattam a 90 km részidőm 3:53 lett, így bízom benne, hogy a jövő heti versenyen ez befér 3:30 alá. ott 680m szint helyett cask 420 lesz, és talán ekkora szembeszél sem fog várni"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
(jan)
őstag
válasz PROHARDVER! #1 üzenetére
Sziasztok!
Kerékpár vásárlás előtt állok, munkába járásra városba mászkálásra keresek valami vasat. 185 centi vagyok elég hosszú lábakkal.
Milyen kivitelű bringát érdemes vásárolni ami lehetőleg derékábrát (informatikus betegség ) ?
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!
-
atok666
őstag
válasz Frenky89 #52472 üzenetére
Megneztem, nekem ilyenem van, de ez mas, mint amit a sracok linkeltek. Ha nekik nincs gondjuk a nagy kulaccsal az Elite tartoban, akkor valszeg neked se lesz - bar fugg attol is, milyen kulacsot raksz bele.
En ilyen hasznalok, es lehet, hogy ez nagyobb keruletu mint amit ok hasznlanak.Atok
[ Szerkesztve ]
-
Frenky89
addikt
válasz atok666 #52466 üzenetére
Na az gáz, mert pont a nagyobb kulacs miatt szeretnék valami ilyesmit.
Miben nyilvánul meg, hogy nehéz kiszedni belőle? Pont azt gondoltam, hogy ezekkel élhetőbb a nagyobb kulacs is. Esetleg tudsz lőni egy képet?
TayRol & Napfénysüti: Mekkora kulaccsal használjátok? Végül lehet ilyen lesz, mert ha jól látom, akkor ezzel is nyerek egy pár centi szabad helyet a mostanihoz képest, ami a felső csavar felett még jó 2-3 centivel is tartja a kulacsokat.
[ Szerkesztve ]
-
JackFeryll
őstag
válasz Napfénysüti #52459 üzenetére
Nekem is ilyen van és a Tour-on is sok ilyet láttam
Ebből nem fog kiesni semmi, cserébe lehet hogy koptatja a kulacsokat. (nekem átlátszó kulacsom van és viszonylag új így nem tudok nyilatkozni) -
hegyimorc
senior tag
-
cekkk
veterán
Igen, csak a tavaszin a kis kör van ha jól tudom 65km, itt van az is valamint az ahol mi álltunk úgy nekik 135 km volt. [link]
Ha a szervező jól mondta kb 500 fő lehetett erre a részre meg olyan 150 fő jött el.
Mondjuk az sokkal jobban szervezett amin ti voltatok, mint ez
Nem véletlen álltunk itt, mert murvás földön kellett lejönniük. Szerencsére csak egy defekt volt, az is már visszafele. -
Runner_fxr
Ármester
-
inifini
tag
Van egy cikk a 100-120e Ft-os magyar bringákról:
http://index.hu/kerekagy/2015/09/06/magyar_bringaval_faljuk_a_kilometereket/ -
Sziasztok!
Novatec agyakról mit kell tudni?Természetesen ismerem a márkát,de zéró tapasztalatom van vele.Minőségileg hol helyezkedik el?Köszi előre is!
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
Frenky89
addikt
válasz Frenky89 #52458 üzenetére
Nem specifikáltam eléggé a hasonló stílust.
Szóval olyan tapasztalatokra lennék kíváncsi, amik olyan kulacstartóval kapcsolatban születtek, amikből oldalra lehet kiszedni a kulacsot, mint pl. az Elite Cannibal.
-
TayRol
nagyúr
Ezt is az Elite gyártja a Scottnak, csak műanyagból. Az enyém piros pl.
Napfénysüti: na igen, az enyém ugyan ez.
[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
Hasonló Elite kulacstartóm van: Custom Race.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Frenky89
addikt
Ilyet (vagy hasonló stílusút) használ-e valaki?
-
ivana
Ármester
válasz Napfénysüti #52450 üzenetére
Sima cipőről ultrás vízzel (mosogatópor ultra) szoktam leszedni a koszt, szerintem ezzel is megy.
-
Because
őstag
válasz Napfénysüti #52450 üzenetére
mosószappan és körömkefe mint általában nem jó?
-
Napfénysüti
nagyúr
Országúti cipőt mivel tisztítjátok? Tegnap a "jó" időben tekertem 95km-t és tiszta kosz lett a bringa is meg a cipő is, előbbit le tudtam rendesen takarítani szerencsére.
Més que un club!
-
jackbacsi87
senior tag
Sziasztok!
Oútira szeretnék vezeték nélküli km órát, cad is kéne, és persze kevés pénzből gazdálkodom.
Mit ajánlotok?
Egyelőre ezt néztem ki:
sigma 16.12sts cad[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Tisza tó maraton 2015.09.06. Itt van pár kép, bocsánat de csak telefonnal készült és csak ennyit tud. Itt vissza fele egy srác defektet kapott sajnos, viszont záró autó nem jött a csoport után szóval nem tudom mi lett volna azzal aki utolsók közt rosszul lesz vagy valami...
A szervezés az érdekes volt... Minden esetre jó volt ennyi biciklis itt felénk látni.
(#52445) Tigerteam
Ilyet vettem majd kíváncsi vagyok milyen lesz.[ Szerkesztve ]
-
jani_gy_22
csendes tag
Hello mindenki!
Mostanában elkezdett érdekelni a fixi téma, kiváncsi vagyok, milyen lehet egy ilyen gépet hajtani.
Tudnátok ajánlani valami weboldalt, webshopot, akármit, amivel kicsit közelebb kerülök a témához? Nem sok mindent tudok róluk. -
dudika10
veterán
válasz Valkűr #52445 üzenetére
Ha tippelnem kéne, akkor vacak.
Egyrészt tök felesleges a 4 LED egy ekkora házba. Úgy se lehet őket kihajtani, 1 darab is felfűti rendesen, hát még 4?!
Másrészt általában elég vacak akkuk járnak az ilyen szettekhez.
Persze tévedhetek, kérdezd meg az elemlámpás topikban, hátha ismeri valaki.Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
dudika10
veterán
válasz Valkűr #52442 üzenetére
Nem hiába nem a C8-at ajánlottam bringára. Az S2+ jelentősen kisebb és a vetítési képe is sokkal jobb kerékpározni. Minden téren odaveri kb. az összes bringalámpát.
Aki azért választ inkább sokkal gyengébb teljesítményű lámpát drágábban, mert ez kerek és úgy néz ki, mint egy zseblámpa, az meg is érdemli.C8-ból rengetegféle van, a gyári fényerő is attól függ, hogy milyen driver és LED került bele (lehet az több is).
Az Olight S1 meg marha drága, lényegesen gyengébb fényerővel és üzemidővel. Szerintem marhára nem racionális választás.Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
syler123
veterán
válasz szatocs #52440 üzenetére
Nem jó a link a lámpáról.
A témához: 12k-ért biztos nem veszek lámpát, a kínai 5k, szóval itt nem is egy kategóriáról beszélünk. Fényerőben pedig jobb a kínai, persze hogy jobban merül, alacsony fokozaton kell használni és akkor bírja gondolom. Szerintem én bepróbálom a korábban linkelt kínait.
-
Valkűr
addikt
A C8 ismerős, de az szetem elég idétlenül mutat a kerékpár kormányán, van akinek ez is szempont. A gyári fényereje 700 lumen, valóban jól világit, de ez akkor is csak egy zseblámpa, úgy is néz ki...Bár aláirom nagyon jó a fénye, bár nekem ez az egy pontra világitó kerek fény nem az ideálom, tipikus zseblámpa fény..Amit anno ajánlottak az egy kis lámpácska volt nagy fénnyel Olight S1 volt a neve, de idehaza est sem kapni.
[ Szerkesztve ]
-
dudika10
veterán
válasz Valkűr #52431 üzenetére
Ne haragudj, de nagyon el vagy tévedve.
200 lumen az hangyafing ahhoz képest, amit egy Convoy S2+ tud például (~800-900 lumen maxon akár).
A linkelt fejlámpáknál az 1800 lumen marhaság, kb. a felét tudják, és max fényerőn tudnak 30 percet (1 akkuval, és 1 órát 2 akkuval).
Félgázon (4-500 lumen, még mindig a duplája az általad említettnek), 2 darab 18650-es akkuval elmennek 4 órát, és ez is elég közlekedni még nagyobb tempónál is.Se sokkal jobb hatásfokú LED nincs, se sokkal jobb hatásfokú akku. Ráadásul minőségi probléma sincs a kínai lámpákkal.
Egy Convoy S2+ 15 dollár, 10-15 dollárért kapsz mellé egy pár 18650-es akkut, még 10-15 dollárért egy jó kis töltőt, és 1 dollárért rögzítőt.
Olcsóbb (de legalábbis nem drágább), mint a Sigma Buster 200, fényerőben sokszorosa, azonos fényerőn többet bír, egyből van egy tartalékakkud is, és zseblámpaként is remekül használható.szerk.:
Szívesen mutatok neked egy Convoy C8-at (S2+-t is mutatnék, de nkem olyan nincs). Pillanatok alatt megváltoznának a fogalmak a fejedben.[ Szerkesztve ]
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
szatocs
őstag
Nekem ez van, végtelenül elégedett vagyok vele, főleg 5200Ft-ért. 1 éve használom, bármikor lejövök vele az erdőben éjszaka 15-20-al.
Legnagyobb fényerőn 50percig bírja, közepesen 2 óráig, legkisebben pedig 7 óráig (és így is bőven túlteljesíti bármelyik boltit, amit eddig láttam 20ezer környékén).
Van hozzá 3 akksim, így nincs az a hely, ahonnan le nem jön az ember vele.
Névlegesen 800lumen a max, nem mértem, de városon belül az tuti, hogy csak a legkisebben használom, mert már a közepesnél is villognak rám az autósok.[ Szerkesztve ]
=== Szatocs ===
-
Valkűr
addikt
válasz Maximum1 #52438 üzenetére
Nem beszéltem boltosokról, ismerőseim , barátaim óva intettek ezektől a kinai lámpáktól. Hamarabb hallgatok rájuk mint a boltosokra. Ők pedig nyilván használják, használták...Havernak is hasonlo volt mint amit linkeltél, csak egyel erősebb, és azt mondja a Sigma is van olyan fényre, csak tovább birja, megbizhatóbb és szebb...DE biztos csak hazudnak és azért mondták..
[ Szerkesztve ]
-
Valkűr
addikt
Az Osramot most 11900-ban meglehet venni...Amelyik még szimpi az a Trelock 750 de ugye az is aksis, bár elég jól birja azt mondják..az Osramban pont az tetszik, h ha kell beledobok 2 elemet azt csokolom...
[ Szerkesztve ]
-
hegyimorc
senior tag
válasz Valkűr #52433 üzenetére
Ezen a képen mi az amit látni vélsz? Mert aki kicsit is tisztában van a fotózás alapjaival az tudja, hogy egy ilyen képen ha minden más beállítás változatlan, akkor csak a záridőtől függ milyennek tűnik a lámpa fénye. A képnek semmi értelme, kizárólag az látszik rajta, hogy az adott lámpa hogyan teríti a fényt.
A kép a fényerőről akkor mondana valamit, ha két lámpa lenne a képen, mellette egy ismert, referenciának tekinthető vagy lenne a referencialámpáról is egy kép, de pontosan azonos - nem auto - beállításokkal fotózva.
Ettől függetlenül tényleg elég jó az Osram fx35, kb egy éve már használom. Infinity Super Lava-hoz hasonlítva, max fényerőn kb olyan a fénye, mint a infinity-nek a középső állásban. Kicsit másképp terítik a fényt, de mindkettő jó. Az infinityhez - és minden beépített akkus lámpához - képest nagy előnye, hogy cserélhető ceruzaakkuról megy és ez számomra előny a külső akkupakkos lámpákhoz képest is, mert próbáltam többet is, de baromira utáltam a külső akkupakkoknak helyet keresni, kábelekkel szopni. Hátrány, a ceruzaakku kisebb kapacitása, és így a rövidebb üzemidő. Az Osramban az is tetszik, hogy - mivel a németeknél ez nem megengedett - nincs villogó módja. Sosem értettem, mi a fasznak egy fényerős lámpában villogó mód. Itt van 3 értelmes fokozat, fokozatonként kb duplázva a fényerőt és felezve az üzemidőt és nem kell azzal szopni, hogy ha fényerőt akarok váltani akkor még a villogó módot is átugorjam.
A lemerülést is jól, időben jelzi, nem úgy mint sok kínai csodalámpa, amik a jelzés után még kb fél percig világítanak, aztán semmi. Ez legalább fél órával előtte jelez és ha max fényerőn ment, akkor visszavesz, de még jó sokáig világít.
Egyetlen igazán elbaszott része a lámpának a konzol. Azt valami idióta tervezte, olyan mintha egy kezdeti elbaszás után addig gányolta volna, amíg valamennyire elfogadható nem lett . Működik, nincs vele gond, de mérnökként ránézni is rossz.
Szóval, ha valakinek fényerős, kicsi és könnyű lámpa kell, ami mindig a bringán lehet, akkor inkább az Inifini Super Lava, ha mindennap használja, sokat megy sötétben és biztosan világító lámpával akar megérkezni, akkor az Osram + a tartalék akkuk.
Ja, még valami, az ár. Nem tudom, most mennyiért adják, amikor láttam a listaárat, akkor csak röhögtem. Az durván sok volt, azt gondoltam róla, biztos csak azért olyan sok, hogy a balek megvegye az ahhoz képest kedvezőbbnek tűnő "akciós" áron. Szerintem 10eFt alatt megéri az árát, fölötte nem.
[ Szerkesztve ]
Eladó 100km-t futott CUBE SL Cross Race fitness bringa 460eFt helyett 300eFt-ért (kb 175-195cm közötti magassághoz) : https://goo.gl/acsjPA
-
Valkűr
addikt
válasz Tothgera30 #52434 üzenetére
A Lizard Skins-nek vannak szép bilicses markolatai...De Az XLC is szép, és van pisros-fekete nekik is..
[ Szerkesztve ]
-
Tothgera30
Ármester
válasz fpeter07 #52428 üzenetére
Nézegettem, de sehogy sem tudok megbarátkozni vele, tekerek kesztyű nélkül is, eddig a Cube gyári markolata, spártai kényelme ellenére, egész bejött.
#52432 andrisbandi: Számomra kissé szolidabb kellene (színben is, inkább pl.: teljesen kék vagy piros, esetleg egyik ilyen, másik olyan), persze gyártónál maradva, bilincs nélkül találtam olyat ami megfelelne, viszont az szerintem nem tartana olyan stabilan.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Valkűr
addikt
DE nagyon korrektnek tűnik az Osram fx35 ledese is...
[ Szerkesztve ]
-
andrisbandi
őstag
válasz Tothgera30 #52427 üzenetére
"Bilincses markolat"
Csak pár hónapja van meg.
Elötte a bringához adott 4-5 ezer forintos markolatot használtam.
- Ég és föld a különbség. Ez kesztű nélkül is kényelmes, akár órákra is.Csak poénból vettem, kíváncsi voltam milyen lesz koponyalenyomatosan a tenyerem :-) Vicces, jópofa.
Szinte biztos, hogyha újra kell; ebből a márkából vásárlok majd. PROPALM Handlebar Grips░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
-
Valkűr
addikt
Hát 20 méternél még többet bármelyik Sigma bevilágit, és akkor még ezek sincsenek horror árban és nem csak 35 percet birnak. Nekem nem ajánlották ezeket a kinai lámpákat pont az aksi és megbizhatóság miatt. Talán a Solar storm volt ami szoba került.
PLd: Sigma Buster 200
[ Szerkesztve ]
-
fpeter07
veterán
válasz Tothgera30 #52427 üzenetére
BBB ergonomikus markolata nagyon kényelmes. Ha kesztyűvel használod igen sok időt kibír. Ha nem kesztyűvel, akkor 2 év után már meg kell fordítani.
-
Tothgera30
Ármester
Bilincses markolatokból ki mire esküszik, ami időtálló? Nézegettem ebay-en, de nehéz döntésre jutni. Jah, piros/kék/fekete kombó érdekelne elsősorban.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
syler123
veterán
válasz syler123 #52422 üzenetére
Lejárt a szerkesztés, én bringára tenném, nem sisakra.
Maximum1: Köszi! Úgy látom durva fényereje van, akkor gondolom ez feles fényerőn is okés. Mentem is a linket, ilyet fogok rendelni. Még valami, te bicón használod vagy sisakon? Gondolok itt arra mennyire egyszerű elhelyezni a bringán. Úgy látom valahová az akkut is el kellene tenni, nyereg környékére nem nagyon menne nekem mert van nyeregtáska is, meg a hátsó lámpa.
[ Szerkesztve ]
-
fpeter07
veterán
-
MPowerPH
félisten
Baratnom mtb-jen is kereket kell cserelni. Nekem a kezdetektol kezdve Ritchey Pro OCR 26" -os felnijeim vannak, most mar Novatec hubbal, Sapim kullokkel. Elegedett is vagyok veluk, soha nem volt gondom. Viszont mar rendeltem elore-hatra egy Novatec D811SB es D812SB-t, hogy kicserelem az agyakat, kullostol. Ellenben mivel baratnomnek is mint kiderult, kell egy komplett kerek szett, igy gondoltam, akkor mar megeri vennem csak felnit, hub van hozza, kullot kell csak meg venni, o pedig egy az egyben kapja a regi kerekeimet. Olcsobb, mintha vennek egy hasznalt kereket, amit lebontatok, agyakat-kulloket kidobom, es berakatom neki azokat az agyakat, kulloket, amiket meg az enyemrol dobatok le.
XC-re, valami konnyu, de eroset szeretnek. Mit ajanlotok innen? HUB -ok adottak, maximum 2.1 szeles gumival lesz hasznalva, es jelenleg 85kg vagyok, de meg lejon vagy 5 az elkovetkezendo 1-2 honapban. Ezekhez milyen kullot? Itt kint nem lehet Sapim -t venni. Na meg a kullok meretevel sem vagyok tisztaban. Azt hogy tudom megallapitani? Mert van eleg sok meret.En a DT SWISS XR 400d Disc black 32 h -t neztem ki, bar mindenhol azt olvasom, hogy ha felni, akkor Mavic. Itt a csapbol is az folyik....
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
veterán
válasz fpeter07 #52416 üzenetére
Fordultak mar igy utanam, szoval nem mindig.
Habar a negy kislampa megerkeztevel kiprobaltam, hogy a kormanyra teszek kettot, meg a villara kettot, de a villan levo kb felfele vilagit igy, a szembejovoket vakitva, ellenben karacsonyfanak alcazza a biciklit. Majdnem jo valamire, ja nem..Everybody lies.
-
t1
addikt
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne most, hogy bejött a hidegebb idő, milyen ruhában tekertek mit érdemes venni, hogy ne fagyjak le a bringáról és ne legyek másnapra beteg?
Reggel 6-30kor és este 22:00 után városon kívül megyek 2x16km-t heti 2-3 alkalommal, van valami best/buy ruha van ilyen használatra?
-
veterán
Ma mondjuk vicces volt, este egy zebranal a lampara varnom kellett, igy elore lassitottam ,hogy ne kelljen megallnom, elottem ket biciklis srac vart mar, lab leteve vartak, meglattak a lampanal a rendorautot varakozni, leszalltak es attoltak, en meg siman attekertem, de nem jottek utanam, szerencsem volt, a zebra felenel vettem eszre, hogy az egy rendorauto es a sracok is azert szalltak le...
Everybody lies.
-
bunddog
tag
válasz Normi™ #52411 üzenetére
Vannak ilyenek én a héten mentem egy "öreg" után (tuti 50-60 körül volt) viszonylag sokáig mire utolértem egy felüljáró után, de 38-40 körüli tempóval mentem utána, nézem amikor elmegyek mellette hogy egy 26os merevvillás régi csoda géppel ment valami 26os cuccal mondom király de hát lehetett egy lába
-
Egy történet,elég gyenge,viszont érdekes nekem
Mentem egy jó 30-as tempót a minap két város között,hátranézek és jön egy bringás,mondom ez honnan került ide,az előbb nem volt itt senki.Megelőzött mintha álltam volna,papucs-zokni kombó,tesco-s összteleszkópos csoda,kézfej lóg,csuklóval kitámaszt a kormányon,retkes nagy hátizsák.A két település között nincs semmi,de emlékeim szerint az első településen lekanyarodott előttem egy utcába.Kissé elvette a kedvem
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
Solad
addikt
válasz hszilard666 #52395 üzenetére
Biztos vagy benne hogy jo az a nyeregdolesszog? A kormanyt nem is kerdem.
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
JackFeryll
őstag
Lenne egy őszi kérdésem: standard mez + nadrág + base layer + karmelegítő + lábmelegítő + szélfogó mellény + többi kiegészítő (kamásli, sapka stb...) lefelé hány fokig lehet bicajozni (országúton) ? (azaz hosszú thermo bib nélkül)
-
Because
őstag
válasz hszilard666 #52406 üzenetére
hát akkor lehet ez a bringa fájni fog, csak baleseted ne legyen!
-
hszilard666
veterán
Értem srácok, köszönöm! Igazából mondhatjuk hogy nincs tapasztalatom a kerékpározásban 6 éve ültem bringán utoljára
Because:
De nem ám! 1-2 hónapot majd még gyakorolgatok mielőtt Nekiállnék BKV helyett használni[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
imyourfriend
őstag
válasz hszilard666 #52398 üzenetére
Ugye csak bohóckodsz? Április 1 elmúlt már.
-
ivana
Ármester
válasz hszilard666 #52400 üzenetére
Ha nem valamilyen probléma miatt akarsz ilyet, akkor semmi értelme (probléma például ha az egyik kezeddel nem tudnád behúzni a féket valami régebbi sérülés miatt). Nagyon sok hátránya lenne egy ilyen rendszernek és még nem is kresz kompatibilis, és nem azért mert valami baromság a szabály, hanem tényleg hordoz veszélyeket egy ilyen kialakítás. Nagyon ritka, hogy azonos fékerőt érdemes alkalmazni az első és a hátsó keréken, nagy sebességnél kifejezetten veszélyes ha a hátsóval nem tudod nézni a megcsúszást.
-
MPowerPH
félisten
A Shimano 780 set es az uj M8000 set kozott a 11 sebesseget leszamitva van egetvero kulonbseg? Mert arban olyan 125 font a fifferencia, ami eleg sok. Vagy ez is az ugynevezett ujdonsag varazsa, ami megmutatkozik az aron is?
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
anorche1
őstag
válasz hszilard666 #52400 üzenetére
Én nem tartom jó ötletnek. Nem véletlenül van motorokon és kerékpáron is külön használható első és hátsó fék. Nem mind1 hogy vízszintes talajon, vagy lejtőn mész. Azzal az erővel amivel síkon még nem buksz előre lejtőn lefele biztosan fogsz. Ha meg nem húzod annyira a kart, akkor meg nem fékezed elégé a hátsó kereket.
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
szacsee
nagyúr
válasz hszilard666 #52398 üzenetére
Meg lehet oldani, ahogy volt rá példa, hogy tárcsa és V-fék fogjon egyszerre, de a Te esetedben a hungarishe jogszabálynak nem megfelelő lenne a kerékpár ha meg is csinálnád.
Pell megkeresem az idézetet.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest