Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Robi--
kezdő
Tom, ma emeltem a lépcsőzésen egy picit: [kép]
Csak lépkedtem, csak lépkedtem és csak lépkedtem...
Ez nagyon jó volt.
Jó ez, csak úgy van értelme, ha sokáig csinálja az ember. Szerintem ez már állóképességet is fejleszt.Vagy te máshogy látod?
Az emberek meg néztek, hogy ez meg mit csinál? Jött a piros, jött a vonat, aztán megint piros, megint vonat...
Csinálni kellene egy egész napos lépcsőzést, time-lapse kamerával és feltölteni a YouTube-ra.
Előtte egy 10km lassú: [kép] -
válasz
HKorn #108791 üzenetére
En is csak azota malmozok ezen, hogy a 255 leterdelt, pedig a haromszogezes nem erintette, azota csak neha siman eldobja a gps-t menet kozben.
Ez nem elet-halal kerdese, mert amikor nagyon szuksegem van ra, ugyis van nalam telefon es offline terkep, de azert nem egy jo irany...Meg mi van, ha a 955 vagy 965 is ugyanilyen rossz lesz?
#108785norby_42
Teged nem is lattalak a csutortoki esoember körtáncon stravan -
-
HKorn
veterán
válasz
Peterhappy #108788 üzenetére
Jaja, van Strava-m amúgy, de csak backupnak használom, semmi nincs ott megosztva.
Szerintem a legegyszerűbb megoldás, ha nem veszek semmit és használom elégedetten tovább a 255-öt. Mert valójában semmi bajom vele, sosem hagyott cserben, mindent tud, amit kell, még többet is.
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #108788 üzenetére
csak a strava is egyre fosabb, mar minden fizetos lassan.
-
Peterhappy
őstag
válasz
HKorn #108784 üzenetére
A szó amit keresel: STRAVA
Látom közben CN is írta. Szóval a Strava platformfüggetlenné tesz, csak át kell oda terelni a többi Connectes havert is.
Engem pl. a Connectes idővonal zavar (vagyis nem zavar, mert ignorálom), sokan rögzítenek "duplikáltan", ide is, oda is jegyzetelnek, fényképeznek stb. hát ez engem hidegen hagy.Narkotikum kihívások meg a Stravában is akadnak
-
tomcica
Topikgazda
Ekozben kijott a NB Rebel V5
[link]Azt mondja,meg tobb hab van alatta,valoszinuleg ezt a modellt mar kihagyom.
-
norby_42
aktív tag
válasz
Chuck Norris #108783 üzenetére
Válaszd a Race S-t, normális méret, offline térkép, AMOLED kijelző (mindig le tudom olvasni, éjjel-nappal, a Peak már nem ment)
És elvileg minden szenzor jobb, remélem a nyílt vízi úszás is menni fog neki(ugyanitt Peak bajtársi áron eladó)
-
HKorn
veterán
válasz
Chuck Norris #108783 üzenetére
Mármint nem az ő órájukat akarom nézni, hanem az edzéseiket a Connecten. Meg ugye lelkesen gyűjtögetegem a kitűzőket is és már túlságosan rajta vagyok a szeren, hogy csak úgy lejöjjek róla
-
HKorn
veterán
válasz
norby_42 #108779 üzenetére
Nagyon tetszik nekem is a Race S, az egy korrektül árazott óra, ha nem lennék ennyire mélyen benne a Garminban (összes ismerős-nek az van) szerintem simán váltanék. Garmin árazása már pofátlan és egyre inkább elérhetetlen. 255 még oké volt, de innentől százezreket kellene kifizetni egy váltással, ha FR965, FR570/970-re váltana az ember. Annyit meg messze nem ér egyik óra sem.
-
zzola
titán
válasz
norby_42 #108779 üzenetére
Ár / értek arányban szerintem remek óra . Én anno a nagytestvéren gondolkodtam el, de végül nem lett belőle semmi. Majd 1x kipróbálom ezt a markát is.
Ez is olyan mint egy iPhone, ha az ember megszokja a Garmin rendszerét , akkor nehezen tud váltani, persze a pénz nagy úr . -
norby_42
aktív tag
válasz
tomcica #108777 üzenetére
Érdekesség:
Suunto Race S-em van, ez árban a Garmin 255 magassága. Le tud tölteni egy térképet, amit a GPX útvonal alá rak. Nagyítható, van rajta szintvonal, meg minden erdészeti út. Az útvonalról letérésnél jelez, és így nagyon gyorsan lehet korrigálni. Tegnap egy párszor megmentett minket9 óra navigáció evett meg 40%-ot.
Jó, nem Garmin ökoszisztéma, tudom ez sokaknak számít. -
tomcica
Topikgazda
válasz
rszmark #108754 üzenetére
Az utobbit
amugy az elezesnel az alvas ugyanannyira fontos,mint a gyors futas. Ha nem tudod regeneralni es beepiteni a terhelest,akkor olyan,mint halottnak a csok.
Hiaba futod meg az edzeseken akar a kivant sebesseget,a tested nem tudja regeneralni.
Szoval barmikor van ilyen,hogy nem birsz aludni siman csak ugord at a nehez edzest. -
Maximum1
őstag
válasz
Napfénysüti #108772 üzenetére
De jó, csak mire döntöttem volna felemelték az árát, fél év alatt 40 ezret ment fel, mondom akkor már megvárom a 970-et, mennyi lesz és mivel lesz jobb.
Hátha lemegy megint 200ezer környékére, akkor az lesz. -
Alg
veterán
válasz
Maximum1 #108768 üzenetére
van kint róla DC Rainmaker teszt
Más: Vienna Track Night lesz, érdekes eseménynek ígérkezik, valószínű kinézek. 5EUR csak a belépő.
-
Maximum1
őstag
-
Maximum1
őstag
A hangszóró/mikrofon miatt szerintem sokan cserélnek, sejti ezt a garmin is.
Zergében előrendelhető, várom a teszteket, F6XSolar-t kéne már cserélni/5éves/, de eddig nem láttam normális utódot elfogadható áron.zzola
Az engem sem érdekel, de a frissített navi szoftver és az Gen5. szenzor miatt jó lenne, szemem is örülne egy amolednek navigálásnál. -
xy.zsolt
őstag
Én meg el nem tudom kèpzelni miért kell több a 255-nél 🤔
(200€-ért)
-
ígyvanferi
addikt
Eközben viszont az Enduro 3 ára csökkent az előző verzióhoz képest. Pedig az egy felturbózott Fenix 7 Pro, avagy hagyományos kijelzős Fenix 8. Ha lenne belőle 47 mm-es méret, az lenne a Fenix 7-em utódja. Mondjuk így legalább nem kell költeni, mert 51 mm-es méretű nem kell a csenevész csuklómra.
-
rszmark
csendes újonc
tomcica: 3 nap alvást nyomokban tartalmazó osztálykirándulás után ma rápróbáltam a résztávozásra, de nagyon nem ment.
Először 800m aztán 300m-rel próbálkoztam, de mondkettő vállahatatlanra sikeredett, a valaha volt legrosszabb futónapom volt.
Holnap valószínűleg meg tudom csinálni az 5x300-at, a 4x800 viszont kérdéses. Vasárnap futótanfolyamon meg tudnám csinálni, mert valószínűleg résztávozunk, de utána lenne egy papíron 3km (2,75-2,8km) utcai futóversenyem. Csináljam meg rendesen a 4x800-at vagy csináljam az edzésen adott lazább résztávot, fussam meg felmérőnek a versenyt és jövőhéten a 2km helyett fussak 4x800-at?
-
Alg
veterán
válasz
Pttypang #108752 üzenetére
Rendesen emelik az árakat...
miközben fejlődés patikamérlegen mért, minimális.
Nem mostanában fogom lecserélni a Fenixet."Műanyag" házas, térkép, ECG és solar nélkül, gyakorlatilag a 265 utódja -> 500+EUR
970 lesz így 700EUR, Fenixek meg 1000... gyakorlatilag egy kategóriával fentebb ment az árazás, nem látom miért érné meg bárkinek az 570 a 965-el szemben. Vagy akár egy fenix7-el szemben, azok most 400EUR körül már kaphatók.
-
Laza arakkal jon uj ora meg mellkaspant.
Egy karpantot mar piacra dobhatnanak igazan... -
LanyUs
senior tag
válasz
tomcica #108748 üzenetére
Őszinte leszek! Bemelegítés ide vagy oda már nem is merem azt a módszert a térd miatt.
Valahogy így tervezem az első pillanatos hr max helyett:
0–1 km150–158 Beállás a versenytempóra, de kontrollált, kényelmes erőfeszítés
2–8 km 160-168 Stabil „nyélgáz” üzemmód ez a fő munka – technika, ritmus fontos
9–10 km 175–180 (ha minden oké) Végső zóna, „záró erő” Csak akkor nyomom meg, ha nem jelez a térdem -
tomcica
Topikgazda
válasz
LanyUs #108745 üzenetére
Jok a mutatok
annyi a tanacsom,hogy direkt visszafogottan indulj a versenyen,ugy ertem az elso 2-3km direkt kontrollalt,onnan pedig minden km-t megprobalhatsz picit erosebbre.
Azt,ahogy szoktad NEM ajanlom,ergo beletolni brutal intenzitason 500-1000metert,utana pedig visszaesni 30mp/km sebesseget es tulelni -
tomcica
Topikgazda
Barefoot rajongoknak egy kis high-tech:
[link] -
LanyUs
senior tag
válasz
tomcica #108744 üzenetére
Megvolt az utolsó erő nap. 93 kg ( -10 kg / 4,5 hó ), erőnövekedés! Eddig 4-5-6 felé séta volt, ma megfutottam a 200-250m hosszú 35 szintes szántóföldet 15x. Ha versenyen a beton nem csinálja ki a térdem, akkor elvileg nem lesz gond a 10k/230m szint.
11.59 km 85 perc 7:22, össz. 520m szint. Végre a domb tetején láttam 168-as pulzust is, ez reményt adAz eddigi Hr max séta helyett
Alulról 132-ről indultam felfelé. 160-as pulzus felett egy kör alatt 2 percig van a pulzus.
-
tomcica
Topikgazda
válasz
xy.zsolt #108739 üzenetére
Felenk is eleg ramaty a rekontan (kb betonkemeny) es hepehupas
viszont eso nem volt tegnap. 3x2800m (7kor hogy kerek legyen) ment 100-120mp pihenokkel 3:50-es iramon,szepen duruzsolt...a legvegen a 21.-ik kort felkaptam 1:25-re (azt is fokozosan,mert 45mp volt meg 200meternel...szoval 40mp lett az utolso 200m).
EVO SL,szepen duruzsolt,befuztem a felso lyukakat heel-lock-al,na igy jo lesz...mert nekem elol eleg "oblos" a 40-es meret.
Meleg volt,tuzott a nap,a vegen azert jol jott a mosdas es frissites.
Zajlik az epitkezesLassan itt a szulinapom is (nyar vege) igy a heten rendelt ket Adidas cipo mar szulinap cimszo alatt van elkonyvelve itthon
aki esetleg az Adidasnal dolgozik,es latja,hogy az utolso 4cipom mind attol a markatol van,az adja at a vezetosegnek,hogy kapjak be lekestek a szponzorlassal
-
tomcica
Topikgazda
válasz
INTELligent #108741 üzenetére
-
Alg
veterán
válasz
xy.zsolt #108739 üzenetére
Novablastban viccesebb
Elkezdtem megint futni ~ 2 hét kihagyás* után, nem lett túl fényes de végülis lehetne rosszabb is, azzal nyugtatom magam hogy nem lehet egész évben csúcsformában lenni
Verseny meg csak szeptemberben lesz, ha a másfél hét múlva következő Schneeberget nem számolom, márpedig az inkább lesz teljesítménytúra, mint futás
* Azért volt benne 8 nap, napi átlag 20km túrával, bőven szinttel, 12-14kilós (15-18% testsúly) hátizsákkal.
-
xy.zsolt
őstag
Na, skacok....ha igazán szivatni akarjátok magatokat akkor ajánlom a vizes, tócsás, süppedős rekortánon, Saucony Speed2 cipővel futott 4:00 tempót 10k-n. Garantált a megpusztulás 😀
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Studi #108734 üzenetére
Nekem az egyik legjobb felmaratonom a regi Takumi Sen 2-ben volt,az meg "csattogos lepke" habbal votl Adiprene (Boost elotti)
meg most is megvan,abban szeretek autot vezetni
vekony a talpa erzed a pedalokat.
Szoval szerintem a TS 10-ben siman elmernek indulni felmaratonon igy latatlanba is. -
tomcica
Topikgazda
válasz
Pttypang #108726 üzenetére
Mi felmerovel ki szoktuk futni a max pulzust,mert az egy dolog,hogy mi a becsult max pulzus,es mi az amit valosan ki is tudsz futni.Ez utobbi a mervado
Futopadon emelkedore egyre gyorsulo futas (persze ha van hosszu fokozatos emelkedo kint akkor az is jo).
Vagy marad a gyors halal 2x200m 90-95% koztuk 100m kocogas a piheno,majd rahuzni 400m ami a csovon kifer,ahol ledobja a lancot ott lesz a max pulzus (neha par mp-t varni kell,mert kepes meg feljebb menni a pulzus,miutan megalltal). -
tomcica
Topikgazda
Nekem nagyon bejon az Adidas jelenlegi kinalata
van minden IS
Jo,hogy hagytak "lapka" nelkuli gyors cipoket SL2,Adios 9.
Igaz masodlagos,de nekem a dizajn is nagyon bejon,plane az EVO SL minimal kinezete,abbol mindketto tetszik a feher fekete csikokkal,es az inverz is
Az SL2 meg neha bagoert van,volt itt felenk learazva mar 80eurora is,igaz durvan merethianyosan. -
Alg
veterán
válasz
tomcica #108731 üzenetére
Az Adios Pro maratonos versenycipő, ami a jelenlegi, maraton-centrikus mainstream miatt valószínűleg sokkal ismertebb és jobban fogy mint egy Takumi Sen, vagy sima Adios 9 típusú rétegtermék. Épp ezért valószínű nem is lesz belőle ilyen 50% körüli akció mint amazokból.
Közben amúgy lett Boston 13 is, kicsit kezd sűrű lenni az Adidas daily trainer line-up (EVO SL, SL2, Boston...). Azt gondoltam volna, az EVO SL után a Bostont eltolják amolyan puhább kényelmesebb recovery/long run irányba, de úgy tűnik nem.
-
tomcica
Topikgazda
válasz
ígyvanferi #108725 üzenetére
Ezert van 65-70%-os pulzusra limitalva az osszes non-workout nap + a hosszu is
siman elbirja az ember huzamosabb ideig teljes OFF nap nelkul is,probald ki.
Annyi,hogy a gyors napokat is limitalni kell,korlatozni a sebessegeket,kulonben valoban baj lesz. Amiket leirtam az hozhato. -
-
válasz
xy.zsolt #108719 üzenetére
Koszi, megvan, tudom, hogy nem a 220-eletkor a pontosabb, de abbol indulok ki altalaban es a "minel edzettebb, annal alacsonyabb max pulzus mellett kepes leadni a max teljesitmenyt" volt az elkepzelesem.
#108720tomcica
Igen, gondoltam az magasabbat ad meg a valosnal mindig es onnan az edzettseg fuggvenyeben megy meg lefele, a felfele meglepett.Azert akadtam meg ennyire, mert talan nekem is 187 most a max pulzus a garmin szerint
-
ígyvanferi
addikt
válasz
tomcica #108669 üzenetére
Meg fogom próbálni, amit írtál, de szinte biztos, hogy ennyit nem fogok elbírni egy héten vagy legalábbis ezt heteken keresztül, pihenőnap nélkül. Idővel is necces, meg gyakran közbenszólnak egyéb kötelezettségek, ami miatt egy-egy nap offos. Cipőt is rég vettem már, a mostani készletet ekkora heti távokkal pikk-pakk el fogom fogyasztani... hát mi lesz akkor?
-
tomcica
Topikgazda
Hopp mit talaltam? Adidas Takumi Sen 10-es outletbol 100 euro postaval egyutt...ki a hulye? KOSARBA
(ja,szerb outlet etsport.rs nem a pesti)
-
tomcica
Topikgazda
válasz
xy.zsolt #108719 üzenetére
Na igen,neked lemegy ez a felkeszules,akkor par darab 3000-5000m nyelgaz majd kelleni fog,hogy a felso pulzuszona "kinyiljon"
ha egyaltalan szukseget erzed annak.
Vagy csak epitkezel tovabb a jelenlegi edzeshettel,es felmerokkel erinted havonta a vo2max-ot (Cooper-tol 5km-ig terjedo gyors felmerovel).
Majd meglatjuk,mit mond a tested,valamint mennyire erzed jol magad a FM soran. -
tomcica
Topikgazda
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Pttypang #108718 üzenetére
Itt most hajnali 04:30 van, de csak elérted, hogy rákeressek az említett oldalra hr zónák. 🙂 Nos, ha ott 187et írsz be max-ra akkor kb az általam írt határokat köpi ki a kalkulátor. Az igaz, hogy amióta másfajta edzeseket futok (1hónapja) azóta nem járt a hr-em 181 felett....értsd nincs anaerob futásom. A célom sem az 5k tempó kimaxolása
hanem egy 4:00as tempóju FM amibe nem pusztulok bele. Nincs konkrét célverseny amire ezt el kellene érnem, inkább csak magamnak jelöltem ki ezt, hogy legyen valami amire konkrétan készűlhetek.
Patrik: Július végéig leszek itt.
-
válasz
xy.zsolt #108708 üzenetére
De akkor nem a sima 220 - eletkoros keplettel ertjuk a maxot, arra gondoltam. Hogy lesz a z2 teteje 150, ha lefele megy korral, vagy te nem 50 korul vagy?
Tenyleg olyan, mintha egy zonaval el lenne csusztatva, hogy a 130 neked a z1 teteje, de lehet csak a masodik kavem is kell ehhez.#108709tomcica
Az edzesmennyisegbol es a rovidebb tavokbol jonnek ki ennyivel magasabb savok Zsoltnal? -
tomcica
Topikgazda
Apropo eleg km van a jelenlegi cipo rotacioban,irok egy kis beszamolot:
- New Balance Rebel V4 -ezt hasznalom tempocskakra,vagy a leghosszabb (es lassabb) resztavokra,egy igaslo,felveszed benne a sebesseget es tartja...nem szereti az iramvaltasokat,nem annyira porgos cipo. Rengeteg km-t elbirt eddig 700-800nal lehetek,1000 fole fog menni. A felsoreszt valtoztattak a regi Rebel-hez kepest,nem hasad.- ON Cloudsurfer - tempocskakra hasznaltam,ujabban atkerult a laza hosszu futasra.Igazi mindenes cipo,pazar felsoresszel .
- Adidas SL2 - ez a gyors cipom a jelenlegi rotacioban,elbir hosszabb futast is,de 400-1000m-es resztavokra valahogy mindig ez utan nyulok. 100 euro alatt,ha talaltok ez a best-buy cipo per pillanat.Ebben lehet barmilyen fartlek,valtogatot csinalni,gyorsitot,emelkedo sprintet stb.
- Adidas EVO SL - 1000-2000m resztavokra hasznalom,neha tempocskara is felhuzom. Hasonlo mint a Rebel V4,felveszel benne egy sebesseget (mondjuk igen gyorsat is fel lehet) es tartod,arra valo,nem szereti a valtogatot.Puha cipo,kimeli a labat.
- New Balance More V4 - laza napokra,es neha hosszu lazara. Ez egy max csillapitasu,neutralis (terepen a bokat konnyen billenti!) cipo. Brutal km-t elbir,jocskan learazva is van neha. Best-buy laza km gyujtos cipo,ha elbirod a max hab magassagat.
-
Peterhappy
őstag
válasz
INTELligent #108711 üzenetére
Bár nem engem kérdeztél, de hadd válaszoljak Zsolt helyett.
Szabad.
-
tomcica
Topikgazda
válasz
LanyUs #108713 üzenetére
Igen,nem szabad teljes pihenore venni a verseny elotti taper-t
igaz mar nem edzel,nem noveled a kondit,de az izomtonust megfelelo allapotban kell tartani (erre eleg egy rovid bemelegites es nehany emelkedo..vagy sikon fokozo rovid sprint is)
Kulonben "bepokhalosodik" a futomu,es nem lesz jo erzes megindulni a versenyen.
Mi okozta Papinal azt,hogy szetesett a szeker? Serules,vagy valami betegseg? -
tomcica
Topikgazda
@jimpo,a Fallout sorozat nekem nagyon tetszett,jon a masodik evad
[link] -
LanyUs
senior tag
válasz
tomcica #108712 üzenetére
Papi 14:10-ről "lassult" 18:20-ig, majd mostanában elkezdte komolyan venni újra, de a tömege még mindig 80 körül van, most még nem tudja leütni 16:00 alá, pedig próbálkozik. A dombokhoz is jó ereje van, elvittem egy körre a szántóföldre. Bokája nem valami stabil ott lefelé, de síkon, ahol stabil a talajfogás rányomja a nitrót.
Én ma aludtam egy jót, holnap dombos edzés, a terv 8-10-szer felfutni a 33m szinte / 250m, majd lefelé kocogás. Ez az utolsó versenyspecifikus edzésem, ami 10 nappal a verseny előtt van. Vasárnap jön az 5x400, majd emlékszem régebben írtad, hogy nem szabad a verseny hetén teljesen leállni, csütörtök felé néhány repülő gyorsítót még bedobok, de a lényeg a tökéletes állapotú lábak/térdek + feltöltött raktárak. Ennyit tudok tenni szűk 3 hónap alatt. Meglátjuk mire elég... Nem magammal versenyzek, az már nem motivál. Ha elmegyek ilyen rendezvényre, akkor beleállok! -
tomcica
Topikgazda
válasz
INTELligent #108711 üzenetére
Neked a "szenvedes" ebben a stadiumban = TURELEM
vannak edzesek es edzeshetek,amikor a "kevesebb = tobb"
Amugy a 17perces 5km-ben nincs semmi kulonos,nem 15:XX-et irtam...plane a te korodban, Zsoltnal mar mas a helyzet,neki a 17perc ala befutni mar olyan,mint egy fiatalnak 16ala...az mar komoly
-
tomcica
Topikgazda
válasz
tomcica #108709 üzenetére
Ja,es edzessel a ket tejsavkuszobot is "ossze" lehet tolni,es feltolni igen magas pulzuszonaba
Zsolt-nal is ezt keszitjuk elo,ezek az elso lepesek hozza...amikor majd elkezd gyorsulni az egesz,mashogy fog kinezni a zona/sebesseg eeeegesz mashogy.
"Csak" annyi a feltetele,hogy tulelje a teste az edzestplane amikor mar 17perc koruli 5km-t tud,es a heti edzesek nem annyira viccesek.
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Pttypang #108707 üzenetére
El lehet tolni le-fel a zonakat edzessel is
pl maratonos blokk "elkoptatja" a felso zona tetejet (nem tudod a max pulzust kifutni) cserebe az also pulzuson a futas felgyorsul.
Ugyanigy egy kozeptavos v. rovid hosszutavos elezos blokk ujra kinyitja a max pulzust,cserebe a Z1-Z2 szinte osszefolyik es belassul(hat). -
norby_42
aktív tag
válasz
Peterhappy #108700 üzenetére
A lány akit csak egyszer látsz...
(a link a többieknek van, te csak dúdold el)
-
tomcica
Topikgazda
válasz
INTELligent #108701 üzenetére
Ezek a cipok erre valok
a talpi bonye,achilles es a vadli alkatreszek kapjak az "ivet" jobban ilyenkor,lehet nem jon ki aznap,de masnap konnyen lehet,hogy erezni fogod.
Par edzes,es megszokja a lab.
Jo idoben (marciustol-november eleje) illik is minden heten felhuzni a szogest,ha nem mas par darab gyorsito erejeig adott heten
Aranyat er -
INTELligent
senior tag
válasz
tomcica #108415 üzenetére
Kivittem ma a Zoom Mamba V-t
. Egybol megvaltozott a running dynamics, es lett is 230spm a 200m teszthez. Oszinten azt hittem, hogy jobban meg fog terhelni, de egesz kellemes volt a szoges (5db gyorsitot+a 200m-t csinaltam benne).
Rosszul inditottam a stoppert, ugyhogy nincs ertelmezheto idom, de nem az a lenyeg ugysem, hanem hogy odatettem magam.
Utana volt 4x400/200+4x200/100 a Rival Waffle-ben, az is jol esett.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Diablo IV
- Gitáros topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Külpolitika
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest