- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ígyvanferi #108061 üzenetére
igen, 7-kor. lusta voltam lemenni azert a par masodpercert, de most robogott el itt az eros tibi. kemeny ez a tempo ennyi ido utan. szerk: az andi is 5:16os atlagot tol eddig
-
mórocza andi már vezeti az összetettet
durva azért. sajnos ugye gyenge a mezőny, pl erős tibi mindenki előtt van úgy is, hogy ő két kört fut.
-
jimpo
senior tag
Eközben máshol...
Tegnap berohantam abba a bizonyos Erdőbe, már az utcába!
Az Endorphin PRO 2 vitte a lépteim, közben sikeresen megléptem a magasságom is. 173cm vagyok, mellé este 74 kiló voltam.Szóval a húsvét megtette a hatását. Már csak azért is, mert ettem (nem kevés) olyan alapanyagból készült finomságot, amire amúgy intoleráns vagyok. A pulzusom is meglátszott, de legalább finom volt!
Meg nem is sajnáltam, számoltam a kalóriákat. Mondjuk, ha máshogy lett volna, ennek a felénél már elfogyott volna az Erő... Bár a normális futófelület így is elfogyott.
Már csak össze kéne legóznom valamit, de mindenesetre visszatérni a "rendes" kerékvágásba.Egyébként "Munkaterápia" van, nem Ultrafutás...
-
xy.zsolt
őstag
Egy díjtalan 2, 4 es 8k-s utcai futóverseny Budapesten link
-
zzola
titán
válasz
Peterhappy #108052 üzenetére
Még nincs vége.
De figyelemre méltó mindenképp! -
Never79
tag
válasz
Peterhappy #108052 üzenetére
Nincs erős férfi mezőny. Szerintem csak ennyi.
-
Peterhappy
őstag
válasz
bandus #108051 üzenetére
Mar vezet
Azt hiszem az Ultrafutas c. konyvben olvastam, minel hosszabb a tav, annal inkabb eltunik a nemek kozotti kulonbseg.
A ferfiak genetikailag erosebbek, gyorsabbak, a nok szivosabbak, kitartobbak (altalanositok).Azt is mondjak, azok a nok, akik termeszetes uton szultek, meg fokozottabb allokepesseggel birnak, magasabb a fajdalomkuszobuk, mentalisan erosebbek.
A vilag szegyene, milyen sokaig tiltottak, hogy a nok maratont (vagy meg hosszabb tavot) futhassanak.
-
válasz
zzola #108035 üzenetére
elegge le van robbanva a srac valami bicos baleset miatt. de az is lehet, hogy csak kihagynak a jeladok ebben a fos idoben. reggel kocogtam 5k-t a setanyon, hat lehet nem is kellett volna, brutal szel fujt, azota faj a fejem.
szerk: erdekes egyebkent, hogy csak 25 indulo van es abbol csak ket no. morocza andi eleg ugyes, szerintem nagyon elol fog vegezni az osszetettben is.
-
Never79
tag
Mi kint vagyunk egyénit frissítünk. Erős szél van, szerencsére nem esik. Erős Tibi egy robot.
Hajrá holnapra (is?) mindenkinek UB-n! -
tomcica
Topikgazda
-
Alg
veterán
-
zzola
titán
[link] Egyéni UB versenyzőt (is) a link alatt lehet követni, rajtszámot vagy nevet kell megadni.
FB-on megnéztem az egyéni rajtot, jó sokan vágtak neki idén.
-
INTELligent
senior tag
Hajrá az UB-n mindenkinek!
-
tomcica
Topikgazda
Apropo azoknak az UB-s csapatfutoknak akik versernyezni is mennek,nem csak korbejaratjak a fenekuket langyosmeleg iramon,a jelszo a regi:
"Ha a sajat labadon vissza tudsz menni a valtokocsihoz AKKOR nem futottal eleg gyorsan" -
zzola
titán
válasz
sherlock82 #108018 üzenetére
Irigyellek. Én is mennék, ha lenne kivel, meg ha hívott volna valaki.
Tavaly voltam beugró ember egy sérült helyett. Előtte évekkel ezelőtt voltam, akkor meg sz@rrá áztam éjjel Fenyves-alsón, de ennek ellenére örök emlék marad! Régen minden jobb volt. -
zzola
titán
UB-n indulóknak sérülésmentes futást kívánok. Remélem nem áztok sz@rrá.
-
Hajra a balatonosoknak
-
tisn
addikt
most azert irigykedem
hajra hajra balatonosok!
(fiam egyik edzoje meseli, hogy a szombati meccsen nem lesz az egyik srac, mert UB-t fut.)
-
xy.zsolt
őstag
válasz
ígyvanferi #108020 üzenetére
-
sherlock82
senior tag
Ilyen felsőt adtak
-
xy.zsolt
őstag
Eredményes UB-t srácok!
Addig nincs gond amíg a balcsi a jobb oldalatokon van -
norby_42
aktív tag
válasz
sherlock82 #108010 üzenetére
Hajrá
-
Peterhappy
őstag
Boldog UB-zást kívánok Mindenkinek, aki megy! Ügyesek legyetek!
-
ígyvanferi
addikt
válasz
sherlock82 #108010 üzenetére
Ez egyelőre teljesen vállalhatónak néz ki.
Várom azért hajnali 2 körül, a 20. km-em környékén, amikor amúgy is élvezetes minden pillanat, a viharos széllel az arcomba csapó ömlő esőt. -
sherlock82
senior tag
ub
készüljön mindenki akit érint
-
LanyUs
senior tag
válasz
tomcica #108007 üzenetére
Ma a 30 perc kőkemény gyógytorna után a Titán Papival szántóföldi dombozás volt! Toltuk felfelé, mint a gép Ő 82 kg, én 94 kg, tehát cipeltük a közel 2 mázsát a 200m hosszú 33 szintes puha földön. Minden energiát felzabált a talaj, de egyszer sem sétáltunk bele
Ez neki nem akkora nagy durranás, inkább nekem nagy szó! Lefelé óvatos ereszkedés volt, mert terepen volt már gond a bokájával. 42 perc, 6 mászás és 210 szint + a pulzus csúcsaim 180 közelében. Ilyen emelkedőn biztos van, akinek nem ugrik, de mi azért lihegtünk...
És eddig az étkezéssel mit is rontottam el? Miért esett a teljesítmény és jöttek a falórohamok? És ez fenntartható hosszútávon és ez a lényeg. Ez már nem csak a 10k időről szól, hanem az életmódról, ami jótékonyan fog hatni a futás teljesítményre is és persze minden egyéb sportra is.👎 Mi történik túl nagy deficitnél (1000+ kcal/nap) hosszú távon?
❌ Regeneráció lassul – izomjavítás, ízületi helyreállítás gyengül
❌ Futás és gyógytorna minősége romlik
❌ Emésztés, alvás, hormonrendszer megborul
❌ Falási rohamok, mert a szervezet „kompenzálni” akar
❌ Végül vagy lebetegszel, vagy abbahagyod, és visszajön minden…
✅ Mi történik okos, fenntartható deficitnél (500–800 kcal/nap)?
✅ Zsírból fogysz, nem izomból
✅ Térd, izmok, idegrendszer regenerálódik
✅ Erősebb leszel, nem gyengébb
✅ Nincs falás, nincs jojó, csak szép lassú átalakulás
✅ És minden nap egy újabb építő kocka a versenyhezA hétvégén Mindenkinek jó versenyzést!
-
zzola
titán
[Nike Vaporfly 4 Prototype futócipő: könnyű, gyors, de valami hiányzik belőle]
Ha valakit érdekel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Renpho Reach masszírozó készülék
- DJI Air 3 RC-N3 drón szett +Garancia +Care Refresh +táska
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón egyedi megjelenéssel
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest