Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
redingitell
senior tag
Azért ilyen is van:
Lánc csere, hátsó koszorú csere, (vittem őket) első-hátsó váltó állítás, első-hátsó kerékagy újrazsírozása, igaz 4 napos várakozási idővel 1800 Forintomba került.
Az elvégzett munkára garanciát vállalt a szervizes. (vidék) -
veterán
válasz LonGleY #38496 üzenetére
Ja ez nem egy helyen volt, szoval nem a decathlonban.
Egy normalis biciklis boltba mentem be, amirol tudom, hogy normalisan dolgoznak.
Ott kerult szoba, mikozben csinaltak, hogy milyen osszegbol es hogy lehetne fejleszteni a gepet, aztan kerdeztek, hogy kazettas-e a hatso kerek, en pedig ugy tudtam, hogy igen, aztan raneztek es kiderult, hogy bizony, ez nem az(#38495) belaazallat
Igen, azt neztem en is, hogy mennyivel simabb mar a bowdenhaz felulete is, mint a gyarie, habar csak a feknek van meg a gyári, de kerdeztek, hogy a rozsdamentes bowdent kerem vagy a simat, mivel viszonylag kis elteres volt, persze, hogy a rozsdamenteset kertem. Szoval normalis anyagokkal dolgoznak, normalis muhelyben, ott helyben elottem megcsinaltak hamar.
1000 volt valtonkent a beallitas, igen.(#38498) LonGleY
Nincs ezzel gond, en mar eleg regen tudomasul vettem, hogy ha nem ertek hozza, de valamilyen forrasbol, amatorkent kokanyolva megprobalom, hatha megtanulom elobb-utobb, hogy kell csinalni, azzal sok penzt megsporolhatok, de ha nem megy, akkor meg kell fizetni a normalis munka arat.[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
LonGleY
veterán
válasz venember83 #38497 üzenetére
Oké, én ezt tudom, ismerem nagyker, bolt és vásárló szempontjából is az egészet. Meg azt is, hogy általában ezért az összegért mit kap az ember. De valahol akkor is zsigeri ellenszenvet érzek az ilyen aránytalanságok miatt. Mondjuk én már eleve a boltosokat sem szívlelem.
-
venember83
nagyúr
válasz LonGleY #38493 üzenetére
Nem, a vásárlót az ár érdekli. Mindig. Csak épp fillérb@szással nem lehet minőségi munkát végezni, ezt kellene mindenkinek belátni.
Nem volt célom téged leszólni, elnézést, ha úgy hatott, de kicsit érdemes a dolgok hátterét is látni, mert nem egyszerű egy vállalkozást fenntartani.
-
belaazallat
addikt
válasz LonGleY #38491 üzenetére
Hát nem tudom te hol szervizeltetsz, de nálunk pl 1500ft a váltó állítás darabja, az rögtön 3000Ft plussz még bovden ház csere, méretre vágás, kupakok. Szerintem jó áron kapta. Főleg, ha minőségi munkát végeztek és minőségi alkatrészt kapott.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
veterán
válasz LonGleY #38491 üzenetére
Igen, olyan fel ora alatt megvolt, de mindegy, legalabb normalisan belottek, nem kell ezzel se foglalkoznom. Megcsinalhattam volna en is, de mar nem volt hozza hangulatom, hogy meg rendelgessek meg szorakozzak vele, elsore ugyis elrontottam volna, holnap meg megyek valoszinuleg a Bukkbe, hirtelen otlet volt, hogy akkor meg elotte megcsinaltatom.
Kiderult, hogy rosszul mondta a decathlonos srac, a hatso kerek menetes, szoval majd ha mar amugy is csereltetem, mert a szimplafalu gyari nem igazan valik be eddig, akkor majd kazettasat, duplafalut vlasztok, normalis kullokkel.
Az egyik szervizes feldobta, hogy esetleg gondoljak a kesobbi fejlesztesre is, hogy a kereket tovabbvinnem a bicobol, vegyek tarcsafekeset. Nem kerdeztem vissza, mert alapbol tudom, hogy az ara miatt egyelore nem erre haladok, de most v-fekes a gep, nincs a vazon tarcsafek konzol, akkor hogy is nezne ki ez a tarcsafekes v fekes kerek? o.O
v-fekes felni es tarcsas agy?[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
LonGleY
veterán
válasz venember83 #38492 üzenetére
Alkatrészeim vannak, meg kicsit más mennyiségű agymunka szükségeltetik a dologhoz... Igazából 150 ezret is megérne ezek alapján egy újratelepítés adatmentéssel. A vásárlót pont az érdekli, hogy te milyen gázszámlát fizetsz?.. Ez ígyis-úgyis lehúzás. 5 ezer egy váltókábelezésért, lol.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Na inkabb elvittem szervizbe, hogy csereljenek mindent, legalabb vegre stimmelnek a hazak, feher a valto es a fek bowdenhaza is, meg beallitottak a valtot is normalisan. Picit szokatlan, hogy normalisan mukodik
4700 penz volt a ket valto kabelezese, beallitasaEverybody lies.
-
-
D.Orion
veterán
válasz belaazallat #38487 üzenetére
Hátsó váltón is látszik, hogy eldőlt minimum egyszer csúnyán. A hátsó felnin is akkora marás von a fékpofánál... nem is értem az hogyan sikerült. Talán túlságosan a kerék belseje felé fogott a fékpofa. Az a HS33 képes összeroppantani a felnit egy satuzáskor. Egyébként jó gép, de ez kapott rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
belaazallat
addikt
válasz Because #38480 üzenetére
Nekem más fogalmaim vannak az összevissza verésről. Lánc az kuka, de az az első, amit cserélni szoktam.
A kötözőt nem is vettem észre.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
cseter
tag
válasz venember83 #38485 üzenetére
Mindegy meglatom,köszi
-
cseter
tag
válasz venember83 #38482 üzenetére
Csak azért gondoltam hogy jó lehet mert amit most adtam el az egy Cube ltd team 16,5coll volt és príman éreztem rajt magam,amugy a szóban forgó bringa egy specialized rockhopper comp,ebbe meg ugye az ennél kisebb az 15-ös
[ Szerkesztve ]
-
chris-v
senior tag
Tudtok javasolni valami jó MTB cipőt?
Jelenleg Shimano SH-MT44G cipőn gondolkozok, hogy berendelek egyet, de félek, hogy nyáron kicsit meleg lesz, na meg annyit nem túrázok. Ez meg kicsit túrásabb.
Ez a Shimano SH-CT40B még jónak tűnik, vékonyabb is a talpa, csak pont nincs 47-esbe."Roads? Where we're going we don't need roads!"
-
cseter
tag
Nekem a 168cm-es magassagomhoz jó lehet egy 17-es mtb váz?
-
Because
őstag
válasz belaazallat #38476 üzenetére
hát nem tudom... össze vissza van verve, rozsdás lánc és azok a kötegelők.... 1000km.... perszeeee
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
-
Mr. Erikszon
senior tag
A 20inches biciklit milyen magas emberek használják?
-
belaazallat
addikt
Egész jó árba van. Hamarabb is feltehette volna!
-
LonGleY
veterán
válasz venember83 #38473 üzenetére
Jah, az kéne, országútiból pedig 65 centis. Csak nincs. :s
-
LonGleY
veterán
válasz venember83 #38470 üzenetére
Ha 4,5 collal nagyobb lenne, akkor érdekes is lehetne számomra... :] Kíváncsi voltam, mi az a "nagy", hát... Nekem ez gyerekbringa.
-
Runner_fxr
Ármester
válasz jackbacsi87 #38441 üzenetére
Én csak Budapesti dokikat ismerek, egyébként a fentebb említett Abkarovits doktor műtötte a munkatársam térdét, jól megcsinálta. Első keresztszalag pótlás volt és a meniszkuszból is ki kellett venni egy nagyobb darabot.Tb-re csinálták neki.
Pénteken megnézem ezt a Ghost ebike-ot, elvileg 3000km van benne. Megpróbálok még a 290-ből lecigánykodni egy kicsit. Ha rendbe van lehet elhozom, nincs rossz árban.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
Gyönyörű Speci váz valakinek? Kicsit nagy és nagyon drága, de egy gyöngyszem. Funkcionális gyöngyszem.
-
venember83
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #38468 üzenetére
Tíz euró, ingyenes szállítással. Olcsóbbat most nem találtam. Amúgy házilag is legyártható, valamilyen cikket is láttam anno nem is olyan régen...
[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
válasz venember83 #38467 üzenetére
Ok,de ez jó lesz a AIM-ra. Habár ha van óccóbb akkor linket elfogadok
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
venember83
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #38466 üzenetére
Oké, de az előbbi hátsó villára volt, speci Stereo meg Sting gépekre, ez meg általános felhasználású sárvédő első telóra, amiből amúgy sok millió van már hasonló felépítésben, lényegében csak színükben különböznek.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz venember83 #38462 üzenetére
Ez is zsír és nem is drága.
http://www.bike-discount.de/en/buy/cube-cubeguard-downhill-fender-black-231879/wg_id-3359
Telon vok sorryMacbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
-
Tothgera30
Ármester
válasz venember83 #38462 üzenetére
Pü.
Ui.: Gyorszárhoz nincs valakinek feleslegbe 1 db rugó ? Vagy ilyen szervizben maradt darab, stb. ? Barom voltam, szétszerelés közben elhagytam .
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
venember83
nagyúr
válasz Tothgera30 #38458 üzenetére
Ez mit jelent, kik ők, mit kell tudni róluk?
FIREBLADE78: Cube muddy board kulcsszóval keresve a Google talál néhány terméket.
-
Solad
addikt
válasz gergo5991 #38452 üzenetére
Csak az egyik huzott felre? Mert ha mindketto, akkor valoszinuleg inkabb labtartasgond lehetett Bar a rollerblade nem a minoseg csucsa, nem igazan tartom elkepzelhetonek hogy ket alvaz ugyanarra gorbuloen (es ha ugyanannyira felrehuz akkor egyforma mertekben) legyen elcsereszerintve.
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
fjudors
aktív tag
válasz chris-v #38447 üzenetére
nem, egyáltalán nem...
főleg, ha a felelőségbiztosítást vesszük, nekem az volt a lényeges.városi közlekedésben óhatatlanul előfordulnak balesetek, és nem mindegy , ha véletlen engem hoznak ki hibásnak, vagy elnézek valamit, akkor mennyit kell fizetnem egy autó javítására.előfordulhat..sajnos, mindenki hibázik / hibázhat. mi is, más is, ezzel nem lehet mit csinálni. nekem eddig szerencsére komolyabb sérülés nélkül történtek ezek a dolgok, a fájdalomdíjat / javítást a másik fél állta, elismerte a felelőségét. de ismerek olyat, akire ráhúzták a lepedőt..elétolatot a kerékpárútra az autó, de a szakértő szerint ~38-al ment, így cseszhette az összetört járgányát.egyébkét kerékpáros klub tagságival olcsóbb...már a biztosítás, de ott még a tagdíj is fizetendő.
Hervisben is ezt adják "ajándékba" ottani járgány vásárlásnál -
FIREBLADE78
addikt
válasz venember83 #38456 üzenetére
Külön lehet venni ilyen védőt?
-
szjoci
őstag
válasz FIREBLADE78 #38440 üzenetére
Egy Cube Stereo elég olcsón... [link]
szerk.: privi akart lenni, de így se rossz. Hátha mást is érdekel
[ Szerkesztve ]
-
gergo5991
őstag
-
Solad
addikt
-
gergo5991
őstag
válasz Runner_fxr #38436 üzenetére
nekem 100-120 eurót mondott magán orvos meniszkusz operációért magánklinikán, állítólag legjobb a városban. TB-s orvos volt, de egy mégnagyobb magánklinikáról helyezték át orvoshiány miatt, nem kell mondanom nagyon profi ezt már az alapos kivizsgáláskor tudni lehetett . Gondolom 100-120 az ő műtéti díja, + mellé még a magánklinika díjai-altatás meg egyebek. Bár még nem került rá sor, a hozzászólásokat tekinte egész olcsón műtenek nálunk.
Kár hogy akkoriban biztosítóhoz nem mentem, kiváncsi lettem volna mennyi fájdalom díjat fizet, meg hogy gyárliag hibás görkorival történt, onnan is jöhetett volna egy kis fájdalompénz
[ Szerkesztve ]
-
Frenky89
addikt
A cube.eu-n a contact oldalon tettem fel kérdést és egy nap múlva Velobike-os aláírással paul-lange.hu-s mail címről jött a válasz magyarul. Not bad.
[ Szerkesztve ]
-
cseter
tag
Sziasztok érdekelne hogy esetleg van e köztetek olyan akinek volt tapasztalata egy Specialized rockhopper comp 2009-es mounti-val,illetve nem tűnik olyan hosszú vaznak viszont 168centi vagyok a paripa 17coll szerintetek jó lehet?
-
chris-v
senior tag
-
fjudors
aktív tag
válasz Napfénysüti #38444 üzenetére
-
TayRol
nagyúr
válasz Napfénysüti #38444 üzenetére
szép.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz TayRol #38443 üzenetére
Sima balesetbiztosításom volt még faterommal kötöttem (Uniqa). Fizetek negyedévente 6500-at. Maga a törés egyébként csak 25k lett volna de mivel műteni kellett és drótokkal rögzítették így az megdobta még 375k-val. Én is lehidaltam mikor jött az sms hogy ennyit utaltak, fel is hívtam apámat hogy nem nézték-e el.
Van náluk egyébként kerékpáros biztosítás is ennek még mondtam hogy nézzen utána mert ha olyan ami fedezi a kerékpárban keletkezett kárt akkor érdekelne.
Egyébként ha valaki sokat sportol vagy veszélyes munkát végez akkor szerintem emgéri kötni egy balesetbiztosítást. Csak sajnos sokan úgy vannak vele hogy minek, velük úgyse történik baj. Utána meg már késő bánat.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
TayRol
nagyúr
válasz Napfénysüti #38442 üzenetére
Ez milyen biztosítás?
-
Napfénysüti
nagyúr
Beteg/baleset biztosításod nincs ami ezeket fedezné?
Nekem tavaly 400.000-et fizetett a biztosítóm mikor eltörtem a kisujjamat és műteni kellett. Azért az elég kellemes bánatpénz volt.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
jackbacsi87
senior tag
Bp-ig nem mennék, Győr esetleg Tata.
Tatai Kastélyparkot tegnap elértem. Ott van Balogh Péter meg Knoll (lassan kihúzom a listáról) is többek között.
Orvos tarifa 10e ft, ha benn kell aludnom 20e/éjszaka a szállás. Műtét TB-re menne.
Balogh rendel Győrben is. Esetleg Burkus László?[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
Műtétet megcsinálod tbre és adsz neki egy 100-as hála manit,ennyi
-
Solad
addikt
válasz Napfénysüti #38438 üzenetére
Maganban is rendel Mohacsival valami privat rendelointezetben, de a muteteket sztem tobbnyire a korhazban csinalja tbre. Ami gond van vele hogy iszonyatosan le van terhelve, mindig rohan. Amig benn voltam nem volt ritka hogy reggel hatkor mar, delutan negykor pedig meg operalt.
-
Solad
addikt
Jaja, nekem is valami ilyesmi volt a vizsgalati tarifa. Persze a ket hetes rontgenfelvetel nem volt neki eleg friss
En fogtam magam es elmentem Fehervarra Abkarovitshoz.
-
Runner_fxr
Ármester
Abban se lennék biztos, hogy a Knoll doktor privátban, egy kisebb vagyonért, jobban megcsinálja, mint mondjuk egy jó orvos a sportkórházban tb-re.
Én úgy emlékszem, hogy 250-et mondott nekem egy hátsó keresztszalag műtétre. A vizsgálatért elkért 25-öt, abban volt egy röntgen meg egy fizikai vizsgálat (megtekerte a térdem minden irányba).[ Szerkesztve ]
-
---Lasali---
Közösségépítő
Egyből megjavul! Kár hogy nincs így.. amire nem lenne pénz, az megoldódna magától.
Téli kondi projectben nekem is visszaszólt tegnap az ugró térd szindróma.. de imádom.. most nincs még begyulladva remélem nem is lesz.. finoman kell bűvészkedni.. de azért a térdkalácsnál lehet érezni azt a fasza szalag elszakadós érzést..
Iliotibiális szalag meg oldalt fáj a futástól.. 5 naponta tudok futni, futás utáni 3 napig powered by diclofenac. -
Solad
addikt
válasz LonGleY #38433 üzenetére
Számomra akkor is gyomorforgató volt az élmény, hogy állok a rendelőjében, épp a műtét részleteit beszéljük, majd szóba kerül hogy én Tb-re szeretném, mert nem igazán szeretnék 700K-t fizetni rá, aztán hirtelen előkerül az az álláspont hogy "jó lesz az a térd csak kell egy kis gyógytorna"
-
-
Runner_fxr
Ármester
válasz jackbacsi87 #38427 üzenetére
A futást nekem se szereti a térdem, de a bringázást jól bírja. Egyébként sokféle térd sérülés van, a térd ízület az egész test legbonyolultabb ízülete. Nem mindegy, hogy egy meniszkusz gyűrű hol van berepedve. Van, hogy műteni kell, van hogy nem. Illetve ha nem a meniszkusz sérült, hanem a csontvégeken lévő porcból vált le egy kis darab, vagy ott van repedés, az megint egészen más téma és elképzelhető, hogy műtétet igényel.
Szerintem először is keress egy normális orvost, vizsgáljon meg alaposan (MRI) és fogadd el a kezelést amit javasol. A sport kórházban még a Hidas Pétert is tudom ajánlani, ő is kiváló orvos.
A futás egyébként lehet eléggé térdgyilkos sport tevékenység is, ha pl nincs jó futócipőd, vagy a futócipőd már elhasználódott. (Futócipő nem akkor van elhasználódva amikor már kiszakad vagy teljesen elkopik a talpa, hanem amikor már nem tart, illetve nem csillapít a talpa rendesen, kb 800-1200km, utána cserélni kellene.)
Ezenkívül nem mindenkinek a térde alkalmas a sportszerűen űzött futásra, lehet, hogy tök jól elvagy a mindennapokban, túrázni, bringázni is tudsz, de a hosszabb futásokat a térded nem bírja, ezt is tudomásul kell venni, elfogadni és nem szétcseszni magad.
Egyébként porcerősítő tabletta helyett vagy mellé, megfontolandó a hialuron sav injekció. Ezt közvetlenül az ízületbe adják, persze csak ortopéd sebész adhatja be, nekem az egyik könyökömbe adták már kétszer is, olyan mintha kicserélték volna. Kb 1,5-2 évig hat és 100-szor többet ér, mint akár egy zsák porcerősítő tabletta. Persze ezt majd az orvosoddal kell megbeszélned, de ha ajánlja, fogadd el, mert nagyon hatásos. -
imyourfriend
őstag
Köszönöm az információt!
Vigyázok rá igen, de ugyanúgy vigyáztam az acél vázas paripára is. Alapvetően a levegő áramlása miatt gondolom hogy kevésbé "eszi" a külsőt a karbon vázas gép, de ha ez kimutathatatlan akkor örülök hogy megtanultam bánni az országúti kerékpárral így 4. év végére. -
jackbacsi87
senior tag
válasz Runner_fxr #38420 üzenetére
Nálam is elöl van valahol egy kis repedés. Éveken keresztül úsztam, néha előjött minimális fájdalom, de nem foglalkoztam vele, nem volt jelentős. Aztán kb 2 és fél éve pár hónap futás után nagyon fájt, ott mondjuk nem kíméltem, gyorsan akartam fejlődni. Csak fájdalom, akadás, pattogás nem volt. Doki, gyulladáscsökkentők, porcerősítő, helyrejött. Vettem országútit, ott kevesebb terhelést kap futáshoz képest, nem igazán volt problémám. Tavaly nyáron próbáltam megint futni, 4 alkalom után feladtam, mert picit fájt. Múlthéten újra megpróbáltam futni, 2 alkalomig jutottam. 5. napja nem múlik a fájdalom.
Jó lenne valami tartós megoldás. A bakancslistámon ott figyel egy ironman,ami futás nélkül nehéz lesz. -
Balazska15
senior tag
Sziasztok! Tudnátok ajánlani Magyarországon kapható kormányra rögzíthető telefontartót? Legjobb kimondottan Z1-hez való lenne, de nem baj, ha univerzális, csak tartson rendes. Most egy kis csavar, olyanra lenne szükségem ahol a telefon kamerája kilóg vagy kilátszik, mert legtöbbet 'akciókamerának" lenne használva! Ja és 3-4ezer forintnál nem nagyon szeretnék többet költeni rá! Köszi előre is!
"100 kiló vagyok baszd meg, hát mi lenne a titkom" :DD
-
inifini
tag
Sziasztok!
Páromnak vásárolnék egy kerékpárt, balaton körút, fertő-tó, visegrád, ilyesmikre használná, és az alábbi kerékpárt néztem ki, kiváncsi lennék a véleményetekre:
[link] -
LonGleY
veterán
válasz Runner_fxr #38420 üzenetére
Knoll tényleg imád műteni...
-
Runner_fxr
Ármester
válasz jackbacsi87 #38416 üzenetére
Nekem is tizenpár éve volt a sérülés, hátsó keresztszalag nyúlás, és a meniszkusz be van kicsit repedve elöl. MRI derítette ki, illetve a rutinszerű fizikai vizsgálatok. Knoll egyből nekiesett volna, aztán végül csak panaszmentes lett megfelelő gyógytornával és sporttal. Persze van, hogy műteni kell, akkor azzal felesleges szembe menni, csak nem mindegy, hogy melyik orvos akarja megműteni. Ha a Doboshoz elmész és azt mondja műtét, akkor abban biztos lehetsz, hogy műteni kell, de ha nem kell, azt is el fogja mondani. Persze biztos vannak még jó orvosok, én mondjuk végigjártam jó párat, máshoz biztos nem mennék, mert egyik nagyobb baromságot beszélt mint a másik.
-
Because
őstag
szerintetek ezt a merev villát: [link] belerakhatom a Kross hexagon x2-esembe?
-
jackbacsi87
senior tag
válasz Runner_fxr #38415 üzenetére
2 éve volt UH. Kis szakadás a porc szélén, minden más ép. Azt mondták régi sérülés (tizenvhány éve estem utcán egy kifűrészelt alu közlekedési tábla csonkban, térdem bevérzett rendesen, akkor csak röntgen volt. arra tippelek akkor keletkezett.)
Most biztos minden előröl kezdődik.[ Szerkesztve ]
-
Runner_fxr
Ármester
válasz jackbacsi87 #38414 üzenetére
Szia, én Budapestit tudok ajánlani. Sportkothaz, Dr. Dobos Jozsef. Knoll az egyből műt mindent, mert neki az a penz. Mri vizsgalatot csinaltak mar?
[ Szerkesztve ]
-
jackbacsi87
senior tag
na, sikerült elk*rnom a térdem
2 és fél éve kb 2 hónapig a futás volt előtérbe, kicsit túl is erőltettem magam. orvos, porcszakadás. pár hónap gyulladáscsökkentő, porcerősítő. mivel csak kis mértékű volt, és a hétköznapokban nem volt gond, nem műtöttek. (bringázást nem befolyásolta )
tavaly 3x elmentem futni, fájt, leálltam. most megpróbáltam megint...nem akad, de fáj. szóval orvos keresés.
kit ajánlotok? (Győr+környéke)
szemezek a tatai kastélypark klinikával. (Dr. Balogh Péter vagy Dr. Knoll Zsolt) -
Cathfaern
nagyúr
válasz imyourfriend #38411 üzenetére
Nem lehet, hogy a karbonra jobban vigyázol? Amúgy súlyból adódóan elvileg lehetne eltérés, de gyakorlatban kétlem, hogy ez érezhető lenne. Mással kapcsolatban meg nem nagyon van ötletem
-
D.Orion
veterán
válasz imyourfriend #38411 üzenetére
Ezt max. laborban tudnád kimérni, felesleges vele foglalkozni. Nem csak a váz a különbség hanem minden más is gondolom, pl. fékek. Súlykülönbség, járt utak, időjárás, vészfékezések. Továbbá ott van az is, hogy a két látszólag egyforma gumi sem képviseli 100%-ban ugyanazt az anyagot. Ezt csak laborban lehetne kimérni, hogy egy könnyebb kerékpár mennyivel gumikímélőbb.
[ Szerkesztve ]
-
imyourfriend
őstag
Furcsa egy felvetés, szerintetek mennyire lehet mérvadó egy országúti bringa gumifogyasztása? Értem ezalatt, hogy acél vázas gépnél mintha számottevően hamarabb elfogyott volna a külső gumi a bringán, míg karbon gépnél sokkal tovább bírja egy szett.
-
mihione
őstag
válasz LonGleY #38402 üzenetére
Sikerült megcsinálnom itthon,házi légtelenítő szettel ami meglepően faszán működött.Végül ki lett pucolva a fékkar belsősége is és kis utánajárással kiderült ,hogy a fékkarnál van egy állító csavar ami fékkar távolságát szabályozza a kormánytól na azt a kis csavart kellett úgy csavargatni hogy 75-80 mm-re legyen a kar vége a kormány közepétől és máris szabadon járta át a fékfolyadék az egész rendszert.
Azért nevetségesnek tartom hogy 2 szerelő se tudta megcsinálni,én meg most csináltam először ilyet és 2 nap alatt megoldottam hozzávaló spéci szerszámok nélkül.
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
RichieTri
senior tag
válasz FIREBLADE78 #38408 üzenetére
az NW esélyes, hogy jó lesz.
nekem az outi cipőm(nyári) ugyanolyan méretű mint az utcai. viszont a téli NW az fél számmal nagyobb...
a nyári sidi(mtb) meg egy számmal nagyobb.live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
FIREBLADE78
addikt
Kedden jön a NW cipőm. Pont ugyanakkorát rendeltem amekkora a lábam,ha nem jó cserélik. Persze ez bolti rendelés
-
Mansi
csendes tag
Köszi szépen!
-
brownus
veterán
muhaha, szülővárosom is odaver rendesen; das kerékpárút!
[ Szerkesztve ]
-
Mansi
csendes tag
Országútihoz keresnék nyomatékkulcsot, ami nem 20K felett kezdődik.
Tudnátok ajánlani olyan darabot ami nálatok bevált a használatban? -
HEAHEA
aktív tag
válasz chris-v #38395 üzenetére
Korábban én is vettem Shimano cipőt, figyelembe véve az egyel nagyom ajánlott méretet, amiből végül +1 ráadás lett, mivel az egyel nagyobb méretnél hiába volt jó hosszban, de a szélesebb lábfejem miatt szorított. ezért 43-as helyett 45-ötösöm van. Láb függő az egész, kinek milyen.
Ha teheted , vásárlás előtt próbáld fel valamelyik itthoni boltban a biztonság kedvéért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest