- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ka999
tag
Sziasztok, nyerget keresek gravel kerékpárra, de főleg hosszabb túrákra használva. Tudom, minden segg más, de van olyan, ami a legtöbb sejhajjal kompatibilis? Illetve mi az, amit egyáltalán nem érdemes?
És hogyan tudom megállapítani, hogy mekkora méret kell? -
dom1n0
őstag
válasz
lsebestyen #326897 üzenetére
Persze, fel kell dobni.
Én aranyszínűt gondoltam az új 9velo szettre, meg egy arany YBN láncot, legyen valami kis vadság -
ZolkoW
őstag
válasz
garaizs #326849 üzenetére
ez nagyon fura hiba, nem tört semmi, csak kibújt a stift az egyik oldallemezből -> vagy sima stift lett visszanyomva, ami nem is igazán szabályos, vagy kapott valami terhelést, amit normál esetben nem kapna, én kukáznám a láncot, ahogy a többiek is mondták.
Azt a szemet mindenképp ki kell venni, és ha patentszemmel összerakod, még jó lehet az új lánc megérkezéséig, de főleg ha nem ismert az előélete, inkább nem is vacakolnék vele. -
garaizs
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Értem az aggódást. Megfontolom.
-
dom1n0
őstag
válasz
lsebestyen #326892 üzenetére
Én most már sokadik helyről Milkit dicsérést hallok, lenne is a témában egy kérdésem, Mucoff lötyi ahogy néztem szépen be is száradt a montimba, mehet rá a milkit simán, vagy előtte illik kikapni a régit?
Szelepből Sebi meg csak a pisztáciazöld ami approved Graveles körökben
A pumpa szerintem szerencse/kerék/gumi függő.
-
szuszinho
őstag
Most tényleg 8:50 óta ez a téma, hogy nem akarja kidobni a láncot, mert... Ti meg győzköditek...
Akkor inkább wax, vagy valami hasonló örökzöld téma legyenSebi:
Lásd táblázat. -
lsebestyen
addikt
GRVL AF tubeless projekthez jók lesznek ezek nekem?
Szelep: Muc-Off Tubeless Valve Kit V2 Universal 44 mm Valves
Lötyi/tej: Stan’s Tire Sealant 500ml
Hány ml-t kell beletennem egy kerékbe?Valamint nekem egy egyszerű műhelypumpám van, azzal esélytelen a dolog?
szerk: Deca ezt írja:
A gumiköpenyek gumibelsővel szereltek, de a 8551979 referenciaszámú szeleppel és a 8363393 referenciaszámú defektgátló folyadékkal tubeless-re alakíthatók.
Ebből gondolom, hogy nekem elég a szelep és a lötyi. -
dom1n0
őstag
válasz
lsebestyen #326878 üzenetére
Igen, Kask, Giro, minden van nekem is amit bedobál, legalább tudjuk hogy meg se közelíti az eredetit beltartalomban, csak maga a hungarocell cucc nagyon azonosnak tűnik.
Ha valaki érez indíttatást, hogy csinál 8-10 sisakból valamiféle tudományos tesztet, szívesen felajánlom, széttörni azért egymagában nem szeretném, mert jól mutat -
garaizs
csendes tag
És a Brigéciol D3-as mosás után nem szabad közvetlen olajozni, jó tudom?
Izopropil alkohol vagy egy samponos mosás a köztes lépés? -
zsola32
őstag
válasz
dom1n0 #326850 üzenetére
"Új láncot meg normális karbantartást javaslok, egy láncszakadásból csúnya baleset is lehet..."
Kb. 25 éve lehetett, az egyik havernak úgy szakadt el a lánc, hogy állóhelyzetből akart elindulni egy dombon, eszméletlen módon le/beverte a tökeit, pár órán keresztül nem is tudott magával mit kezdeni.
-
fulton
addikt
válasz
lsebestyen #326878 üzenetére
igen, bár azt a 10k is fel lehetett volna ajánlani egy santini mez oltárán inkább mint erre a sisakra
-
ígyvanferi
addikt
válasz
garaizs #326875 üzenetére
A Brigéciol 2000-t ne. A D3-as mehet lánctisztításra. Itt is többször felmerült ez évek során, sajnos én is csak utólag, a saját káromon tapasztaltam meg, hogy a 2000-es megeszi a láncot. Nálam a gyári 11-es lánc több oldallapja is elrepet, illetve tört is néhány alkalom B. 2000-ben tisztítás után.
-
lsebestyen
addikt
válasz
dom1n0 #326876 üzenetére
Ha más az állíthatósága, akkor szerintem nem egy gyártósoron készül. Egyébként amióta ránéztem az alis linkedre, elég sok sisakot ajánl az ali: Abus, Giro stb nagy márkák sisakjait, fillérekért. Sajnos csodák nincsenek, ezek mind fake dolgok. Ha úgyse használod valami youtube tesztre fel lehetne ajánlani, ahol összehasonlítják az eredetivel, esetleg törésteszt is lenne.
-
dom1n0
őstag
válasz
garaizs #326875 üzenetére
Az, hogy nem lett esés a láncszakadásból, piros betűs ünnep, szerinted mi a garancia, hogy egy olyan lánc ami már egyszer elszakadt, nem fog másodszorra is, és ha éppen úgy tekeri meg a gyerek, esik vele egy hatalmasat és töri össze magát?
Vegyél egy 7000-es láncot, és örülj hogy nem történt az első esetnél baleset a fiaddal és költhetnél 50x ennyit a rehabilitására.
-
dom1n0
őstag
Megjött a HJC sisak
Ez elméletileg egy HJC Ibex 2.0 típusú sisak, megnézve képeket, videókat, _szerintem_ nem eredeti. (Legyünk őszinték, erre azért lehetett számítani...)
Hiányzik az elejéről a szitálás, illetve a képek, videók tanulsága alapján a hátsó fejméret állító se a gyári megoldás, más a kapocs kapcsolódása a sisakba, ez sem állítható a gyárival ellentétben.
Ezek fényében nem fogom használni a sisakot.Az érem másik oldala viszont, hogy egy brutál igényesen kidolgozott, jó súlyban lévő, kényelmesnek tűnő egyedről van szó, frankó párnázottsággal, normálisnak tűnő fejméret állítóval, jónak tűnő csat rendszerrel, így azért fáj a szívem feltenni dísznek, de ez van.
Én azt gondolom, maga a sisak azonos gyárban/gyártósoron készülhet, viszont ami nem megy át valami miatt (és itt számomra ennek az infonak a hiánya, ami stop tábla az éles próbához), gondolom nem zúzzák be, hanem másodvonalasan felrakják Ali-ra.
Se doboz, se cimke, se semmi nem volt mellékelve, ez sem jó pont számomra.Toobee: köszi, meglesem.
-
garaizs
csendes tag
válasz
Hasaggymeg #326873 üzenetére
Ismertem az előző tulajt, aszfalton hajtotta, semmi vadulás. A fiam hasonlóan közlekedik. Ezért vagyok bizakodó még ezzel a lánccal.
A bicaj egy 3x10 sebességes KTM trekking. A gyerek tulajdonképpen már kinőtte, de elvagyunk vele. 7.000-től indul a lánc, ezért szívom kicsit a fogam.
Láncbontó van.
Köszönöm a tippeket. Lánctisztításhoz a Brigéciol 2000-t ajánlod (utána egy mosószeres mosással)?
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
MC Pite #326865 üzenetére
Szerintem az, hogy a 32-ből 25 lesz semmit nem változtat az áttételen és a lánchosszon kívül, utóbbit természetesen csökkenteni kellhet.
#326869garaizs...ja, hogy használt!...mert akkor bármi lehet mint pl. kituggyamibenáztatás, amitől tönkre is mehet egy lánc. Látom valamiért nem akarsz új láncot venni, de akkor is kell egy alapos tisztítás, kenés és ugye láncbontóval kiszedni a hibás szemet, majd vásárolni egy a lánchoz illő csapszeget mellyel összerakod újra, vagy esetleg egy bontható láncszemet. Nem tudom milyen kerékpár, hány sebességes stb. de ezeket számbavéve lehet végül egy új lánc olcsóbb lesz mint szerszámot és egyebeket vásárolni.
-
MPowerPH
félisten
válasz
lsebestyen #326866 üzenetére
Szingó, köszi. Igen, arra gondoltam. Csak mert van pár jó aero kerékszett a piacon, ami ilyen 40-45 -os magas max, aprópénzért. Ha nem is adnám el a mostani Zipp -eket, egy ilyen szingós szett beleférne mellé. 1150g körül vannak, az meg -500g -ot jelentene, ami már tapasztaltam, elég sokat dob, főleg kigyorsításokkor.
Én meg ilyen grammozós hülyegyerek vagyok.És mivel nem telik rendes bringára, csak ilyen régi szarra, azzal főzök, ami van.
Btw, a mostani Zipp -eket egyébként is cserélném, mert a mellett, hogy nehezek, fölöslegesen magasak. Szélben nem komfortos velük menni.
-
(ex)Cat
senior tag
válasz
garaizs #326869 üzenetére
Ha kiveszel belőle 2 szemet, már lehet rövid lesz a lánc. Én egészen biztos, hogy nem foglalkoznék vele, hanem vennék újat.
Azt írtad, használtan vettétek, és ha így van, akkor nem csak hogy azt nem tudod, mennyi van a láncba, hanem azt sem, hogyan bántak vele.Mindenképp a csere javasolt és valami rendszeresebb karbantartás. Az láncnak nem szabad ilyen olajsárosnak lennie. Nem ettől jó a kenés.
-
garaizs
csendes tag
válasz
Hasaggymeg #326864 üzenetére
Kedves Hasaggymeg,
Köszi a válaszod. Este megnézem, hogy feszítve becsúszik-e a mérő.
Nem tudom mennyi km van benne, 500 mehetett bele amióta használtan megvettük. Tavaly mentünk egy nagyobb túrára és elvittem szervízbe, ahol kértem egy láncmosást, olajozást is az agyak kenésén kívül. Hihetetlen gány állapotban kaptuk meg (a láncot), amit csak otthon vettem észre. Akkor mivel indulnunk kellett, a dzsuvát lemostam gyorsan ez alapján a videó alapján: https://www.youtube.com/shorts/6JTItZAdESk, aztán megolajoztam szemenként, és áttöröltem.
A túrán belement 100 km, meg most egy hete 20, aztán jött a szakadás.
Egy alapos átmosás/olajozás után, most hogy úgyis lent van, lehet hogy használható még, ha kiveszem a problémás szemet (meg ha jól tudom még egyet, hogy illeszthető legyen)?
Mit mondasz?
-
MC Pite
veterán
válasz
Corsa02 #326847 üzenetére
Fura szerzet, röviden. A teló már lehet hazsnálható, mert levegős és RS, de nincs tapasztalatom, nem gondolom hogy nagyon finoman mozogna, de már valószínű nem csak nehezék és talán elég merev.
Nuroad One amit nemrég beszéltünk nem szimpatikusabb?avl: Kisebb nyomáson sokkal kevesebb szúrásos defektet kaptam - még mikor nem volt lötty, akkor is. Minden ellen nem véd, de ha elég ballonos, és nem fogod felütni emiatt, akkor több (éles) dolgon átgördül valami 3,5-4 baron mint 7-8 baron. Bár mint kiderült, arra a bringára más méret nem fér fel.
32T > 25T lehet benne valami gebasz, van amit meg tudok mérni hogy bukhat a mutatvány? Aliról rendelném a cuccot hozzá, jó lenen előre megmérni amit meg lehet
.
Vagy vegyem meg az olcsó csúnya műanyagos 28T-t és erősödjön inkább a gyerek? -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
garaizs #326849 üzenetére
Váltós bringán nem szokott gond lenni 1-2 szem +/-, ugyanakkor gyanús, hogy a dzsuva miatt mutat jót a nyúlásmérő.
Mióta használja? Menni km lehet benne? Megfeszítve próbáltad a nyúlásmérőt? Nem tudod beletuszkolni sem sehol? Ha tényleg nincs lenyúlva akkor az is lehet megütötte és azért szakadt el, továbbá egy új lánc sem szokott lyukat ütni a perselyen. Javaslom, hogy minden kenés előtt és után alaposan töröljétek meg a láncot, kenés után is fémtisztának tűnjön, úgy kevésbé szedi a koszt...és nem mellékesen, keni a nadrágot, meg kopik.
-
MPowerPH
félisten
Tubular -vagy hogy a pitlákba hívják, felni/gumi párossal van valakinek tapasztalata?
Tényleg akkora szívás mind a felragasztás, mind a használat? -
dom1n0
őstag
válasz
Toobee #326861 üzenetére
Hú mekkora ötletet adtál most, köszi
Valahol megkell lennie még a Zwift Cog-nak amit kaptam hozzá, ha nem javul az idő, délután felrakom azt.
Jövő hónapba meg rendelek úgyis sort, láncot, gumit, mellédobok egy shimanos szabadonfutót is a wahoora, ERG-t nem komálom annyira. -
Toobee
veterán
válasz
dom1n0 #326858 üzenetére
Vegyél egy 1 sebességes fogaskereket a HG testre, meg egy bluetooth gombot Aliról és mehet a MyWhoosh virtuális váltással.
-
dom1n0
őstag
válasz
garaizs #326854 üzenetére
Nem a por és olaj, hanem a jelentősen megnövő ellenállás miatt ha nem tud tisztán mozogni, könnyebben el is tud öregedni, majd egyszercsak elszakad. Mint itt is.
Nem tudom a gyerkőc képességeit, de feltételezem itt a csoportban van ahol azért alapesetben nagyobb erővel vannak tépve a láncok, de túl sok szakadás nem fordul elő a megfelelő karbantartás miatt. -
MM
őstag
válasz
Corsa02 #326847 üzenetére
Kerekek kónuszosak szerintem, súly adat nincs, a telóról nem tudom, kormányról lockolható-e.
A váltó szerintem OK, a 38t + 11-50 is OK, gumi simán cserés lehet.Ennél szerintem kicsit jobb a Decathlonos Riverside 920, ami mindig van, 360k, de 10% napokon 330. Az sem átütős, de ipari csapágyasak a kerekek (is), felni TL ready, gumi nem egyből kidobós, kormányról lockolható a levegős teleszkóp. Az íves felsőcső viszont nem a kegszebb.
Ha nincs messze a Berguson, egy próbát megérhet.
-
dom1n0
őstag
Ma se lett kegyes felénk az időjárás, csöpögő eső, full vizes, nedves utak
Remélem délutánra valamit javul, legalább egy átmozgató tekerésre. -
Corsa02
őstag
Segítsetek légyszi, erről a kerékpárról mi a véleményetek? --> [link]
Ghost Square Cross Essential cross trekking --> Sram váltóról nem ismerem, meg szabad venni? Ha jól látom akkor elöl egy lánckerék, hátul pedig 12? Élhető felállás ez?
Ezen már az első teló is használhatóbb talán --> Rock Shox Paragon Gold Solo Air 65 mm
MT200 hydraulikus fék is talán már a jobbak közül van.
-
Mezga Aladár
veterán
-
Ringman
félisten
válasz
MC Pite #326842 üzenetére
Illetve rosszul, mert akkor inkább ilyet lőttem volna asszony...öhm közösnek a toughroad helyett
---
villában még hely is maradt (azt hiszem elől a race king is belefért, hátul már nem, ott súrolta a láncvillákat), hátsó keréknél pár mm. -
MC Pite
veterán
válasz
szabeska #326838 üzenetére
Izé, nem pont ez volt a kérdés... deee Bp melóba járáshoz, nem lenne jobb egy normálisabb szélesség, mert jobbna tapad (fékezésnél is mikor a zombik kilépnek) és akár mehetsz jóval alacsonyabb (7 helyett 4) nyomáson amivel jobban fogja tolerálni a szúrásos defekteket? Ha régifajta outi, akkor gondolom 28-30mm a max?
32mm méretben már lenne sokféle, de 28ig klasszik outi gumik vannak.
Minél nagyobb a szövetsűrűség (TPI), annál jobban gördül és rugalmasabb (nehezebben szúródik ki) tapasztalataim szerint, azaz egy drágább gumi (jelentősen) jobban teljesít.Ringman: Akkor a kismintás 47-48 milisek még mehetnek a gyári kerékre gondolom, jól hangzik. Illetve rosszul, mert akkor inkább ilyet lőttem volna asszony...öhm közösnek a toughroad helyett
(Jó, amennyiért vettem az másik ársáv.)
-
MC Pite
veterán
válasz
MC Pite #326811 üzenetére
Gyerekbringa hajtómű csere kérdés part 2:
Találtam kevésbé könnyű és vagány, de 127/28T hajtóművet olcsón, ami simán a meglévő négyszögtengelyre megy, éljen: [link]
Viszont most számolom, hogy ezzel 28T/11-34 24"os kerék esetén még annyi sincs a könnyű végáttétel mint a jelenlegi bringán; azaz ha akarok kicsit könnyíteni, akkor inkább drágábból a 25T verzió fog kelleni - ha jól számolok...
[link]
Kérdés: Ha a bringa gyárilag 32T, lehet valami probléma a 25ös tányérból?
Láncvonal remélem nem változik, nem tudom melyiknél mennyi offset van, vagy hogy jár-e hozzá hézagoló...
mauimagic: A ducigumira visszatérve, megmértem a Woom4-en a 20x1.9-es gumit (18C felnin). 37mm (azon a nyomáson, amin használjuk) - azaz alig 2 ujjnyi. A rajta lévő felirat szerint ugye 47-406os méret.
Azért is filóztam, méregettem, keresgéltem annyit, mert csak a tárcsafékes, gyárilag szélesebb gumis bringákon van normális (25C, ahol találtam adatot) felni - amire mehet 2,1-2,35ös nem nehéz gumi majd. Még a Blaster XC-n is keskeny a felni (képek alapján, adatot nem tudnak), a V fékeseken az 1.5-1.75 csirke felnin nincs két kisujjnyi a valóságban.
Azt már megtapasztaltam, hogy ez a fontosabb stabilitás szempontjából (főleg kisebb nyomáson). Meg haverom is 90+ kg-val és 19C-s Crossmaxxokkal a 29es montin...
-
lsebestyen
addikt
-
szabeska
addikt
Sziasztok!
Ismet 700x23-25-os kulsot keresnek nem horror aron, ami birja a budapesti dzsuvaban a munkaba jarast. Maxxis ReFuse volt fent, de hetente defektem lett vele. Vettem Tufo Comtura Duo-t, fasza cucc, de most szetszabdalta vagy 10 helyen valami uvegszilank-tenger, es nagy lyukak lettek rajta, latszik belul a szovet alatta
es persze ki is lyukadt emiatt. Megvennem a Schwable Marathon Plus-t, de az annyival magasabb a Tufo-nal, hogy szerintem nem ferne el a hatso a vaztol... Valamit tudtok ajanlani esetleg?
-
MC Pite
veterán
válasz
Dark Archon #326826 üzenetére
+1 a Nulane-ra. Akár a One-ra.
Elvileg 45ös gumiig jó vele az ember (amire nem elég a G One AR, arra ott a Tufo Speedero vagy Thundero 44mm).Ebben az ársávban (350) elsőre nem is látok sok más gépet ami elérhető és áttétel/gumizhhatóság szempontjából korrekt (a tipikus kompakt hajtómű nekem 28"os gumikkal sok, sztem másnak is, végre kezdenek pörgetősebb irányba menni).
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Van itt valakinek tapasztalata hogy mogyoród-Budapesten mennyire megoldható biztonságosan?
Gondolkozom rajta hogy E-rollerrel(25km/h max) oldanám meg a visszajutást a XIV-be... -
mauimagic
senior tag
válasz
fulton #326816 üzenetére
Végül mentem 30 kilit, kb a 10. után kezdett ömleni az eső...konkrétan patakká váltak az erdei utak, teljesen rommá áztam. Eleinte még vicces is volt, de aztán a végefelé kezdett szarakodni a térdem gondolom a folyamatos hidegzuhanytól, a hátsó fékem elszállt, az elsőt meg sikerült megsütni az utolsó lefelén
Összességében viszont q. jó volt, kezdem tényleg megszeretni ezt a budget gravelt, lehet ütni-vágni, sírnék ha ilyen mocsok nagy sárban kéne sanyargatnom a montit, itt meg egy tejes hajtáslánc csere kijönne egy 10-esből
Ha lehetne valahogy hirdós féket tákolni rá, akkor maga lenne a nirvana. -
f_sanyee
senior tag
válasz
Hasaggymeg #326820 üzenetére
köszi. nyomtam bele egy kis tejet és kivittem egy körre itt a környéken (aszfalt végig), eddig jó. kicsit aggódok azért, mert túl simán ment minden
, pedig még a felniszalagot is cseréltem, mert a gyári nem TL volt... remélem nem lesz nagy sár és még a héten ki tudom próbáli terepen is.
-
Ringman
félisten
válasz
Hasaggymeg #326827 üzenetére
hat ott a nuroadból is az m alján vagyok, aztán vsz. az s-es jobb lett volna.
a stackből is a több zavar, mint a kevesebb. -
válasz
czundermák #326777 üzenetére
Akkor, hogy megkönnyítsem a döntést (
), még javasolnám a Cube Nulane-t is. Ez fitness / városi kategória, de ugyanúgy felszerelhető sárvédővel, csomagtartóval, mint a cross / trekking modellek. Ez kibír 115 kg-t rendszerszinten, amiből lejön 10 kg a bringa miatt, de úgy is marad még 10 kg a felszerelésre.
Az előnye, hogy könnyebb, mivel nincs teleszkóp. Gyárilag vékonyabb gumikkal kapod, igazából attól függ a sebesség, nem a kerékmérettől. Ha csak 20% földutat tervezel, azon simán el lehet menni 40 mm széles gumikkal is.
A Nature 50 mm-essel jön, volt nekem is ilyen bringám. Kényelmes, de úgy lassú volt
-
Ringman
félisten
bike-discounton 107 eur egy cube analog/attention váz, na ennyiért lehet kell (meg van itthon egy 100-as teleszkóp is, egyedül boost hátsó kerekem nincs), kell nekem ilyen (váltó + fék is van, talán hajtókar kellene még, de az vagy 50 eur, egy kormány meg 20)
ja meg 180 cm-re M-es ok?
(pedig beruházás-stop van)
-
dom1n0
őstag
válasz
Hasaggymeg #326823 üzenetére
Figyu, 365x4 mar egy ertekelheto mennyiseg barhonnan nezzuk
-
dom1n0
őstag
válasz
Hasaggymeg #326813 üzenetére
Hogy lesz igy meg a 350w/10p
-
Toobee
veterán
válasz
ZavaBalazs #326819 üzenetére
Mi pont megúsztuk, visszaérkezés után pár perccel kezdett esni. Néha ilyen is kell, általában ilyenkor ázni szoktam
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
f_sanyee #326818 üzenetére
Hát ha szárazon is tartja akkor faxa lett, nem muszáj annak hangosan lőni minden alkalommal.
#326819ZavaBalazs...nem irigyellek, pedig ráférne már lovamra egy csutakolás.
...még esőköpenyt és egy friss uzsonnászacskót is odatettem telefonomnak, kész katasztrófa lenne ha elázna, munkaeszköz (is).
Kissé erőltettem a mai menést, mert úgy tűnik holnap sem lesz bringás idő, de hát nem jött össze...és még örülhetek is.🤔
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Hasaggymeg #326817 üzenetére
16:10 körül kapott el a megyeri-híd környékén, a váci úti lámpánál jóleső (jól eső?
) hátmasszázst kaptam a jégesőtől.
-
f_sanyee
senior tag
kezdő tubeless kérdés: tire boosterrel felfujtam a gumikat, de nem igazán hallottam azt a pattanó hangot amit kb minden yt videókban hallani. Mindkét gumit fel tudom fújni szárazon, sima mühelypumpával, és úgytünik tartják is a nyomást (1-2 órája csináltam). Jó lesz ez? mehet bele a tej? (racing ralph+ray)
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
mauimagic #326814 üzenetére
Minap meséltem, hogy alig emléxem olyanra mikor visszafordultam volna...ma meg leszállt a festett ördög a falról, mert kis esőpermet az arcomon megfutamított már itt a tömbház körül és visszafordulásra késztetett...asszem jól tettem, most bő óra múlva ott van valahol a Kevély ahova készültem volna.
-
fulton
addikt
válasz
mauimagic #326814 üzenetére
Sajnálom h igy jártal. Ide is mondja a vihart, tegnap elmaradt nem bannam ma is eltolodna. Ki tudtam ugrani egy karikát, szép idő volt.
Lett pr-em, 8 percre 351 watt. Ha tolnek 2x 8p 350 watt az 315w ftp lenne... A multkor mentem egy 20perc (ezt mérvadóbbnak teszt számomra) 327 watt ot, innen es onnan nézve is, helytálló az a 310 watt FTP. Ki is bekülök vele. Meg ugy vagyok vele, hiába lenne kicsit jobb szám ha rápihennék napokat - ez a mervadó, ami "hétköznapi szinten tudsz - szerintem, es arra mérni a zonakat.
81kg vagyok így a 4 w/kg még nincs meg, majd talán egyszer
Az átlagom fejlődött tavalyhoz képest, szerintem ebben benne van némi fejlődés erőben, és a poziban is. A bicó mostani beallítással nagyon jó. Kicsit a kormányon állitgattam, inkább csak finomítások. Elégedett vagyok velemár csak szinesedni kell öltözetben - most ez a project fut (me mindig akad valami ugye...
)
A tegnap es mai kör utan, azt tudom mondani 34km/h átlaghoz olyan 230-235 watt átlag kell (nálam..) ez esetemben z3 ba jön le (pulzus) -
fulton
addikt
válasz
Hasaggymeg #326813 üzenetére
Hát azé' kell me nincs mar semmid lassan
-
mauimagic
senior tag
Képes voltam átszervezni a mai melót, hajnalban felzavarni egy egész társasházat, ebédszünet OFF, csakhogy időben hazaérjek egy tekeréshez, erre leparkolok és ömlik az eső...
Szegény Beja Asszony teljesen ki lesz akadva, hogy megint az árstoppos gravelt viszem sarazni...meg az ízületeim is... -
Toobee
veterán
válasz
Hasaggymeg #326809 üzenetére
Terepen máshogy amortizálódnak a dolgok.
-
MC Pite
veterán
Kéne egy kis segítség alkatrész témában
Ehhez (21es Contessa 24 Rigid) jó lehet ez a lenti hajtómű?
CranksetProwheel / Alloy Crank 140mm
32T / w/CG PVG double coverBB-SetFeimin / BB68 / cartridge / square taperhttps://www.aliexpress.com/item/1005005804968565.html
32 helyett 28T, 140 helyett 127mm.
-
fulton
addikt
válasz
Hasaggymeg #326809 üzenetére
De azé' remelem még majd egy powermitör' kijár a főninek
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
dom1n0 #326807 üzenetére
Biciklire és kerékszettre én meglepően vigyázok
Én is, de ha használod rendesen, főleg terepen, akkor az meglátszik...ami amúgy engem nem igazán érdekel, sosem voltam amolyan adok-veszek típus, nekem eszembe nem jutna eladáson gondolkodni még így 4 évvel a vásárlás után sem, nem hogy újan (fóliáztatni stb.) annak ellenére, hogy valószínűség szerint előbb-utóbb mindegyik sorsa eladás, elajándékozás stb. lesz.
-
Seep
senior tag
válasz
Hasaggymeg #326806 üzenetére
Ajandek lonak ...
.
-
dom1n0
őstag
válasz
Hasaggymeg #326806 üzenetére
Biciklire és kerékszettre én meglepően vigyázok
Orbea is patika karcmentesen lett eladva, pedig szegény egyszer találkozott a földdel is ugye ősszel.Hálég a vevőt nem zavarta a dolog.
Tegnap is full saras lett a lefelében a Cube, este még lemostam, áttöröltem, ragyog. -
Toobee
veterán
válasz
Hasaggymeg #326800 üzenetére
Naaa, ne vegyétek el a kedvét. Páratlan lehetőség és nagyon kedves gesztus! Bajai út meg tükör, nincs úthiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Intel Core i7-13700K Processzor
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest