- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
JasL
őstag
Jelenleg 175ezerért lehet kapni 3 év garis használt Ryzen 9950X-et, ami veszettül ár/érték bajnok, lévén csúcskategóriás HEDT proci. Mindent ver! És AM5-ös, B650-es lapban is elketyeg.
-
válasz
Geri Bátyó #9 üzenetére
àhh oké.
-
-
válasz
Geri Bátyó #5 üzenetére
9 szériát nem hiszem hogy veszek.
A Ryzen 5/7 simán elég lesz. Az vigan kihajt egy egy középkategóriás VGA-t is. -
-
Barni0507
lelkes újonc
Sziasztok!
Az a kérdésem, hogy szeretnék venni egy pct/építeni és nem tudom miket rakjak bele mivel eddig csak laptopot használtam és ezért nem tudom, hogy mit rakjak bele ezért valakinek a segítségét kérem
Amiket szeretnék: gamer pc, amikkel játszom World of Tanks, Fortnite, Minecraft, CoD, CS2, GTA5, és ha megtetszik valami akkor azt még szeretném letölteni, és ha lehet akkor RGBs legyen
A keret pedig:400000FT
Ha pedig nem megoldható ennyből akkor amennyiből meglehet és használt alkatrészre is nyitott vagyok -
-
rxmiss
tag
en lehet a memoriaval megvarnam a lap+proci kombot, hacsak nem mindegy a sebessege es h tamogatott-e az adott proci altal. a tappal meg a vga-t
de igy is jo.szerk: gratula az eddigi sporolashoz!
-
-
updog
őstag
válasz
Geri Bátyó #1 üzenetére
amazon.de-n (főleg amíg értelmes volt az EURHUF) nagyon jó árakat lehetett kihozni, egy csomó alkatrészem onnan van. Amúgy SSD, Ryzen proci, mind párezerrel olcsóbb most is mint itthon a legolcsóbb megbízható helyről, 5-10%-ot simán lehet fogni így rajta (Black Fridaykor ~20% valós különbség is előfordul), persze benne van a fél EU-n átszállítás minimális kockázata.
-
Amikor a mostani gépemet raktam össze, szintén ezt az elvet követtem. Mondjuk ekkora kedvezményeket nem találtam, de úgy 20-25%-ot tudtam spórolni. Mindig azt vettem, ami éppen akciós volt, úgyhogy nekem először volt a ház, aztán az SSD, utána procihűtő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Asztalos klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Elektromos cigaretta 🔞
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged