Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
válasz
Geri Bátyó #1 üzenetére
amazon.de-n (főleg amíg értelmes volt az EURHUF) nagyon jó árakat lehetett kihozni, egy csomó alkatrészem onnan van. Amúgy SSD, Ryzen proci, mind párezerrel olcsóbb most is mint itthon a legolcsóbb megbízható helyről, 5-10%-ot simán lehet fogni így rajta (Black Fridaykor ~20% valós különbség is előfordul), persze benne van a fél EU-n átszállítás minimális kockázata.
-
Geri Bátyó
addikt
Amikor a mostani gépemet raktam össze, szintén ezt az elvet követtem. Mondjuk ekkora kedvezményeket nem találtam, de úgy 20-25%-ot tudtam spórolni. Mindig azt vettem, ami éppen akciós volt, úgyhogy nekem először volt a ház, aztán az SSD, utána procihűtő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest