Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsocy
őstag
válasz szabeska #184368 üzenetére
Nagyon szép bringák, hasonló formájú és korú sárga-fekete Giant TCR-em van, átérzem a büszkeséged
Tényleg kellene rá egy rendes outi pedál, de ahogy látom ez nálatok általános, a Bianchin nincs semmilyen pedál sem Egyébként az is egy gyönyörü gép, és pont jó celeste szinben. -
gabro0
őstag
válasz szabeska #184368 üzenetére
A szelepet nem apróztad el Nekem is tetszik, városi cirkálónak el tudnék egy ilyet képzelni a mostani műmonti helyett. Bár ezt se hagynám ott sehol, lezárva sem.
De ha már írok, kérdésem is lenne. Kérdeztem már hasonlót korábban nem vagyok Imike , a minipumpákról lenne szó.
Arra gondoltam mivel csak az egyik kulacstartót hasznosítom (egyelőre, meg ott a kozkutak.hu), a másikat felhasználnám pumpatartónak valahogy. A kulacstartó alá szorítható izé nem tetszik és nem aero, szóval valami olyasmire gondoltam, ami kb. olyan helyzetben tartaná a pumpát, mint a kulacsot, a váz síkjában.
1 - szerintetek érdemes ezzel vergődni,
2 - ha igen, láttatok-e már ilyet készen? -
zsocy
őstag
válasz szabeska #214591 üzenetére
Szerintem egy országútira ilyesmit kötni több szinten is rossz ötlet. Erre a trekkingek valók nem a kikönnyített outik, de persze mindenki úgy töri el a bringáját ahogy akarja. Ha mindenképpen vinni kell a kutyust akkor igazából bármelyik ilyen jó lehet, mind meg fogja sérteni a vázadat a csatlakozásnál. Ha van pénz lóvéra akkor a Thule nagyon jó minőségű szállítókat gyárt. Az is megkarcolja majd, de a celeste Bianchi mögött nagyon menő lesz majd a Bischon Havanese élete benne.
-
-
balintbaba
tag
válasz szabeska #306817 üzenetére
Igazából a szélesség is csak egy irányadó érték. Ha a felni belső szélessége kisebb, akkor a gumi vékonyabb lesz, de magasabb, mint egy szélesebb felnin.
Ugyanazon a felnin amennyivel szélesebb a gumi, nagyjából annyival is lesz magasabb, de ez csak durva becslés. A 3-4 mm szerintem kevés a 28-as gumihoz, lehet pont elférne, viszont valamennyi helyet kell hagyni a gumi és a váz/fék között. Próba nélkül nagyon nehéz megmondani. Aztán még ott van az is, hogy a Maxxist hasonlítjuk a Contival, lehet teljesen máshogy terülnek a felnin.
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz szabeska #306842 üzenetére
14-esre raktam fel 32-est mult heten, ne nagyon aggodj emiatt, max a rarakas lesz szenvedos
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
MC Pite
veterán
válasz szabeska #306842 üzenetére
"Nem lesz jo, 13mm-es a felnim belso szelessege, amihez max 25-os gumi passzol"
Dehogyis, 28-30 mehet még rá. 32vel használtam évekig.Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
ZavaBalazs
őstag
válasz szabeska #306998 üzenetére
csak hogy le tudd tesztelni, nekem 23-as külsővel egy hagyományos méretű kulcs pont befért a gumi meg a villa közé, a 25-ös meg már hanyatt fektetve, terhelés nélkül is megszorult benne. ez eléggé hasonlónak tűnik...
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
chubby2o6
senior tag
válasz szabeska #307434 üzenetére
Ha belső nélkül ( tubeless ) használod a külsőt, akkor kell a felnibe tubeless szalag, tubeless szelep, és tömítő folyadék ( köznapi nevén tej, mert a színe és az állaga is hasonló ), ami a szúrásos ( vagy kisebb vágásos ) defekt esetén eltömíti a lyukat, plusz megakadályozza, hogy a felni és a gumi találkozásánál, vagy a felni illesztésénél, esetleg a küllőlyukaknál szeleljen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest