- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Skype adatvesztés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mezga Aladár
veterán
-
MC Pite
veterán
válasz
szabeska #326838 üzenetére
Izé, nem pont ez volt a kérdés... deee Bp melóba járáshoz, nem lenne jobb egy normálisabb szélesség, mert jobbna tapad (fékezésnél is mikor a zombik kilépnek) és akár mehetsz jóval alacsonyabb (7 helyett 4) nyomáson amivel jobban fogja tolerálni a szúrásos defekteket? Ha régifajta outi, akkor gondolom 28-30mm a max?
32mm méretben már lenne sokféle, de 28ig klasszik outi gumik vannak.
Minél nagyobb a szövetsűrűség (TPI), annál jobban gördül és rugalmasabb (nehezebben szúródik ki) tapasztalataim szerint, azaz egy drágább gumi (jelentősen) jobban teljesít.Ringman: Akkor a kismintás 47-48 milisek még mehetnek a gyári kerékre gondolom, jól hangzik. Illetve rosszul, mert akkor inkább ilyet lőttem volna asszony...öhm közösnek a toughroad helyett
(Jó, amennyiért vettem az másik ársáv.)
-
lsebestyen
addikt
-
chubby2o6
senior tag
válasz
szabeska #307434 üzenetére
Ha belső nélkül ( tubeless ) használod a külsőt, akkor kell a felnibe tubeless szalag, tubeless szelep, és tömítő folyadék ( köznapi nevén tej, mert a színe és az állaga is hasonló ), ami a szúrásos ( vagy kisebb vágásos ) defekt esetén eltömíti a lyukat, plusz megakadályozza, hogy a felni és a gumi találkozásánál, vagy a felni illesztésénél, esetleg a küllőlyukaknál szeleljen.
-
balintbaba
tag
válasz
szabeska #306817 üzenetére
Igazából a szélesség is csak egy irányadó érték. Ha a felni belső szélessége kisebb, akkor a gumi vékonyabb lesz, de magasabb, mint egy szélesebb felnin.
Ugyanazon a felnin amennyivel szélesebb a gumi, nagyjából annyival is lesz magasabb, de ez csak durva becslés. A 3-4 mm szerintem kevés a 28-as gumihoz, lehet pont elférne, viszont valamennyi helyet kell hagyni a gumi és a váz/fék között. Próba nélkül nagyon nehéz megmondani. Aztán még ott van az is, hogy a Maxxist hasonlítjuk a Contival, lehet teljesen máshogy terülnek a felnin.
-
zsocy
őstag
válasz
szabeska #214591 üzenetére
Szerintem egy országútira ilyesmit kötni több szinten is rossz ötlet. Erre a trekkingek valók nem a kikönnyített outik, de persze mindenki úgy töri el a bringáját ahogy akarja. Ha mindenképpen vinni kell a kutyust akkor igazából bármelyik ilyen jó lehet, mind meg fogja sérteni a vázadat a csatlakozásnál. Ha van pénz lóvéra akkor a Thule nagyon jó minőségű szállítókat gyárt. Az is megkarcolja majd, de a celeste Bianchi mögött nagyon menő lesz majd a Bischon Havanese élete benne.
-
gabro0
őstag
válasz
szabeska #184368 üzenetére
A szelepet nem apróztad el
Nekem is tetszik, városi cirkálónak el tudnék egy ilyet képzelni a mostani műmonti helyett. Bár ezt se hagynám ott sehol, lezárva sem.
De ha már írok, kérdésem is lenne. Kérdeztem már hasonlót korábban nem vagyok Imike
, a minipumpákról lenne szó.
Arra gondoltam mivel csak az egyik kulacstartót hasznosítom (egyelőre, meg ott a kozkutak.hu), a másikat felhasználnám pumpatartónak valahogy. A kulacstartó alá szorítható izé nem tetszik és nem aero, szóval valami olyasmire gondoltam, ami kb. olyan helyzetben tartaná a pumpát, mint a kulacsot, a váz síkjában.
1 - szerintetek érdemes ezzel vergődni,
2 - ha igen, láttatok-e már ilyet készen? -
zsocy
őstag
válasz
szabeska #184368 üzenetére
Nagyon szép bringák, hasonló formájú és korú sárga-fekete Giant TCR-em van, átérzem a büszkeséged
Tényleg kellene rá egy rendes outi pedál, de ahogy látom ez nálatok általános, a Bianchin nincs semmilyen pedál semEgyébként az is egy gyönyörü gép, és pont jó celeste szinben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Reklámblokkolók topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ukrajnai háború
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Steam Deck
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest