- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- GoodSpeed: XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- bullseye: Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- E.Kaufmann: Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
-
sajby
senior tag
-
Dhampir
félisten
-
ghiottone
nagyúr
-
jimmedly
senior tag
-
Dhampir
félisten
Igen. Néha jobb fotót is tud készíteni, de az sem mindig természetes, belenagyítva észrevehető. Sokféle beállítással kísérleteztem, szűrőkkel is. A probléma akkor van, amikor gyorsan kell használni, és hiába rögzít egy jó pillanatot, ha tönkreteszi a képet.
-
ghiottone
nagyúr
Most csináltam egy csoportképet és messziről jó, de közelről valóban nem tetszenek az arcok. Túltolja.
-
Gabi 8906
senior tag
-
MLaci80
újonc
Nem megy az Android auto, nincs esim. Pár honor alkalmazás nem tud magyarul.
-
Gabi 8906
senior tag
Sziasztok!
Találtam a közelemben egy kínai piacos, de magyar nyelvű 7 Prot.
Mi a különbség az európai és kínai verzió közt az akku és ramon kívül? Iphone 15 promaxot váltana. Válaszokat előre is köszönöm. -
ghiottone
nagyúr
Nálam inkább tájképek vannak, de zoom esetében látom ezt a torzítást embereknél. Próbálok mindent kikapcsolni + a természetes módot használom, de amúgy tényleg mindenhol elmentek ebbe az 'ai okosan megoldja' irányba...
-
Dhampir
félisten
Klassz telefon, de a kamera képfeldolgozása a kikapcsolhatatlan AI miatt borzasztó, sok esetben iszonyatosan torzítja az arcokat, ami egy ismert probléma.
Nem tudom, hogy manapság van-e olyan zászlóshajó mobiltelefon, aminek a kamerájához nincs ennyire integrálva az AI.
-
sajby
senior tag
Üdv Jelenleg egy Poco F5 van. Honorra szeretnék váltani. Egyenlőre csak használtakat nézegetek, csak nem tudom melyiket. Honor 400 pro, magic 6 pro, esetleg egy magic 7 pro csak ez már picit drága lenne. Kamerában kicsit gyengusz nekem az F5. Magic 6-7 között van érdemi változás a kamerában? Árban közel egy áron van a Magic 6 a Honor 400 proval.
400pro vagy Magic 7 pro volt nálam a két telefon amit berendeltem aztán a 7 Pro lett.
100e ft körüli összeg volt a difi.Beáldoztam
-
ghiottone
nagyúr
6 pro-t kivettem a listámból. Nekem túl ívelt a kijelző széle. Van 7 pro vagy honor 400pro lesz. A 7 pro-hoz van olyan tok ami megvédi a kijelzőt a pofára eséstől? Flipes tok nem kell...
Nekem volt 400 Pro is előtte. Jó volt, de valahogy a főkamera feldolgozása mégis más volt - persze nem is ugyanaz a szenzor - + a zoom is gyengébb ott. Nem rossz a 400 Pro, de 2 hónap után eladtam, a Magic7 Prot jobban kedvelem - már a 3. hónapját tapossa.
-
7Heads Drago
veterán
Üdv Jelenleg egy Poco F5 van. Honorra szeretnék váltani. Egyenlőre csak használtakat nézegetek, csak nem tudom melyiket. Honor 400 pro, magic 6 pro, esetleg egy magic 7 pro csak ez már picit drága lenne. Kamerában kicsit gyengusz nekem az F5. Magic 6-7 között van érdemi változás a kamerában? Árban közel egy áron van a Magic 6 a Honor 400 proval.
6 pro-t kivettem a listámból. Nekem túl ívelt a kijelző széle. Van 7 pro vagy honor 400pro lesz. A 7 pro-hoz van olyan tok ami megvédi a kijelzőt a pofára eséstől? Flipes tok nem kell...
-
7Heads Drago
veterán
-
sajby
senior tag
Ma csatlakoztam ide egy Huawei P30 PRo készüék után,ami majdnem 5 évig volt nálam .Szóval akkor jöhet a következő etap

-
kattamaki
csendes tag
Nekem 1 hete jött értesítés:
Build number. ...140 c430
GP 2026 február 1.
ASP level 2026 március 1. -
osonte
őstag
Nekem is ma megjött a frissítés, de a Play biztonsági szint 2025. november 1.-en maradt: [kép] . Talál rá 60MB-os frissítést, de amikor telepítené, akkor belefagy és újraindul a telefon, nem megy fel soha... Ezért most nem akarom újrarakni a telefont, több banki app, meg minden is van rajta, kb egy napom rámenne, remélem megoldják egyszer.
-
osonte
őstag
-
Dhampir
félisten
-
osonte
őstag
-
Dhampir
félisten
Elhiszem, azt nem is szoktam használni. A telét azért szeretem, mert mostanában többet adok-veszek és ha például az asztalon fényképezek több dolgot, akkor a kép mindenhol éles marad. Még a számlán a betűk is látszódnak. Én csak tiszta ablaküvegen keresztül csináltam holdfotózást, ahhoz képest jó lett, de nem tudom mennyire AI... Minden bizonnyal van a piacon még jobb fotós képességekkel rendelkező telefon, de ezzel is lehet jó képeket csinálni. Mondjuk ha valaki ért a fotózáshoz, az még az olcsóbb telefonokból is csodákat hoz ki, persze az árához képest.
Érkezett ma frissítés a telefonra.
-
osonte
őstag
A Portré mód általában jobb minőségű képeket készít a gyárilag beállított értékekkel.
Korábbiakban kipróbáltam a holdfotózást is, és ugyan már észrevehető az AI belenyúlása, de utólagos szerkesztéssel mégis egész érdekes képeket lehet vele készíteni. Persze az kérdéses, hogy használ-e valamilyen "sablont" ilyenkor, de nem tűnnek egyformának az elkészült fotók.Elhiszem, azt nem is szoktam használni. A telét azért szeretem, mert mostanában többet adok-veszek és ha például az asztalon fényképezek több dolgot, akkor a kép mindenhol éles marad. Még a számlán a betűk is látszódnak. Én csak tiszta ablaküvegen keresztül csináltam holdfotózást, ahhoz képest jó lett, de nem tudom mennyire AI... Minden bizonnyal van a piacon még jobb fotós képességekkel rendelkező telefon, de ezzel is lehet jó képeket csinálni. Mondjuk ha valaki ért a fotózáshoz, az még az olcsóbb telefonokból is csodákat hoz ki, persze az árához képest.
-
Dhampir
félisten
Megmondom őszintén, amióta megvan a telefon, csak eladásra fotóztam műszaki terméket beltérben. Ott a 3x-os tele optikát szoktam használni, azok a képek jobbak, mint a 200 ezer Ft körüli telefonok voltak korábban. Még az előző Honor Magic 7 Pro-val voltam természetben, azok a képek is tetszettek, de az régebbi szoftverrel volt, lehet azóta több AI képjavítást tettek bele... Többször fotózom én is ugyanazt és vannak jobb és rosszabb képek.
A Portré mód általában jobb minőségű képeket készít a gyárilag beállított értékekkel.
Korábbiakban kipróbáltam a holdfotózást is, és ugyan már észrevehető az AI belenyúlása, de utólagos szerkesztéssel mégis egész érdekes képeket lehet vele készíteni. Persze az kérdéses, hogy használ-e valamilyen "sablont" ilyenkor, de nem tűnnek egyformának az elkészült fotók. -
osonte
őstag
Megmondom őszintén, amióta megvan a telefon, csak eladásra fotóztam műszaki terméket beltérben. Ott a 3x-os tele optikát szoktam használni, azok a képek jobbak, mint a 200 ezer Ft körüli telefonok voltak korábban. Még az előző Honor Magic 7 Pro-val voltam természetben, azok a képek is tetszettek, de az régebbi szoftverrel volt, lehet azóta több AI képjavítást tettek bele... Többször fotózom én is ugyanazt és vannak jobb és rosszabb képek.
-
Dhampir
félisten
Ne is említsd... Egyre jobban azt érzem, hogy papíron minden többet tud, de mégis egyre nehezebb alapdolgokat megcsinálni és szerintem instabilabbak is lettek az eszközök.
Honornál is kuka lett a gyári hívásrügzítés a Honor tárcsázós telefonoknál. Amióta Andoid 16 van, azóta minden nap töltöm, de alig használom a telefont, szerintem előtte jobb volt. Mondjuk nem panaszkodhatok, mert valakinek a Google Pay fossa el magát és nálam általában csak telefon van (nincs fizikai kártya, sem készpénz), sokat fizetek telefonnal. Nekem a két legfontosabb dolog, hogy egy telefonnal lehessen telefonálni és fizetni, fura de 300-500 ezerért erre nincs garancia 2026-ban. Régen "butább" telefonok voltak, viszont amit tudtak az nem volt kérdés, azt atomstabilan tudták.A szemkímélésre már csak a Honor figyel (PWM) és Xiaomi, de az is romlik ezen a területen, korábban 4000 körüli Hz-en villogtak, most meg a 17 Ultra is már csak 2160Hz-et tud, ami régen az olcsób Poco-knál volt jellemző és bántotta a szemem. A Xiaomi-nál a Bootloader nyitás meg kb pilótavizsgás és a csillagok állásán múlik...
Volt iPhone 17PM, egy fokkal jobb, mint az Android, mondjuk valamiben azért rosszabb, de ott sem kolbászból van a kerítés.
Lassan ott tartok, hogy csak bírja a szemem, telefonálni és fizetni lehessen vele és többi meg mindegy, mert senki nem tud értelmes telefont gyártani. Régen 1-2 havonta cseréltem, de abba is belefáradtam. Szóval negatív a hozzáállásom a dolgokhoz, de lehet velem van a gond.
Nekem csak az AI által nemegyszer "megrongált" fényképek nem tetszenek (habár néha jól sikerül), pedig ez volt az egyik oka ennek a telefonnak a választása.
-
bokarcsi71
aktív tag
-
jaszy76
aktív tag
Ezt honnan lehet letölteni? Hogy működik?
https://callrecorder.skvalex.com/get
Shizuku meg github. Ez azért kell, hogy root nélkül is hozzáférjen az adatfolyamhoz. Nem mikrofonból és hangszóróból vesz fel, hanem az adatfolyamot. Tökéletes a minősége. Githubon le van írva a shizuku beállítása. -
bokarcsi71
aktív tag
-
jaszy76
aktív tag
Hívásrögzítés: skvalex + shizuku. Tökéletes.
-
bokarcsi71
aktív tag
-
ghiottone
nagyúr
Ugyan ez. Honor magic7 pro
Na, akkor az fura. Esetleg még a c430 - c431 szoftver verzió amiben különbözik a 2 teló?
-
bokarcsi71
aktív tag
-
ghiottone
nagyúr
Egy Igo navigáció. A másik telefonon jó.
Az 2 éve frissült szerintem kb. utoljára. Az android verzió nem lesz jó neki. Mi a másik telefon és az android verziója?
-
bokarcsi71
aktív tag
-
ghiottone
nagyúr
Sziasztok.
Miért nem tudok telepíteni? Azt írja ki a telefon a telepítésnél hogy nem csomagként telepített alkalmazás.milyen appról van szó? Lehet nem jó verziót töltöttél le, nem kompatibilis android 16-al, stb. Google Play áruházból letöltve ilyet nem kellene csinálnia.
-
bokarcsi71
aktív tag
Sziasztok.
Miért nem tudok telepíteni? Azt írja ki a telefon a telepítésnél hogy nem csomagként telepített alkalmazás. -
osonte
őstag
Ne is említsd... Egyre jobban azt érzem, hogy papíron minden többet tud, de mégis egyre nehezebb alapdolgokat megcsinálni és szerintem instabilabbak is lettek az eszközök.
Honornál is kuka lett a gyári hívásrügzítés a Honor tárcsázós telefonoknál. Amióta Andoid 16 van, azóta minden nap töltöm, de alig használom a telefont, szerintem előtte jobb volt. Mondjuk nem panaszkodhatok, mert valakinek a Google Pay fossa el magát és nálam általában csak telefon van (nincs fizikai kártya, sem készpénz), sokat fizetek telefonnal. Nekem a két legfontosabb dolog, hogy egy telefonnal lehessen telefonálni és fizetni, fura de 300-500 ezerért erre nincs garancia 2026-ban. Régen "butább" telefonok voltak, viszont amit tudtak az nem volt kérdés, azt atomstabilan tudták.A szemkímélésre már csak a Honor figyel (PWM) és Xiaomi, de az is romlik ezen a területen, korábban 4000 körüli Hz-en villogtak, most meg a 17 Ultra is már csak 2160Hz-et tud, ami régen az olcsób Poco-knál volt jellemző és bántotta a szemem. A Xiaomi-nál a Bootloader nyitás meg kb pilótavizsgás és a csillagok állásán múlik...
Volt iPhone 17PM, egy fokkal jobb, mint az Android, mondjuk valamiben azért rosszabb, de ott sem kolbászból van a kerítés.
Lassan ott tartok, hogy csak bírja a szemem, telefonálni és fizetni lehessen vele és többi meg mindegy, mert senki nem tud értelmes telefont gyártani. Régen 1-2 havonta cseréltem, de abba is belefáradtam. Szóval negatív a hozzáállásom a dolgokhoz, de lehet velem van a gond.
-
laci laci
addikt
-
osonte
őstag
-
laci laci
addikt
A kis mákos C431-el.
Mondjuk gyári hívásrögzítés nincs már ha jól tudom, csak a Honor tárcsázó, üzentküldő. Tegnap este már tolták a Reddit-en, hogy megérkezett a C431-re ez a frissítés. Nálam C430-nál, jó ideje jelzi, hogy van Google Play-rendszerfrissítés, letölti és a telepítésbe belefagy, újraindul és marad 2025. novemberi szinten. Ami Android hiba lenne elvileg, mert a feleségem több mint 3éves Xiaomi telefonja, akik szintén nem a frissítésekről híresek, ott is belefagyott a telepítésbe, de a Xiaomi 1hét alatt megoldotta és most neki már rég sikeren települt, 2026. februári biztonsági szinten van...A 430 milyen függő amúgy?
-
ghiottone
nagyúr
A kis mákos C431-el.
Mondjuk gyári hívásrögzítés nincs már ha jól tudom, csak a Honor tárcsázó, üzentküldő. Tegnap este már tolták a Reddit-en, hogy megérkezett a C431-re ez a frissítés. Nálam C430-nál, jó ideje jelzi, hogy van Google Play-rendszerfrissítés, letölti és a telepítésbe belefagy, újraindul és marad 2025. novemberi szinten. Ami Android hiba lenne elvileg, mert a feleségem több mint 3éves Xiaomi telefonja, akik szintén nem a frissítésekről híresek, ott is belefagyott a telepítésbe, de a Xiaomi 1hét alatt megoldotta és most neki már rég sikeren települt, 2026. februári biztonsági szinten van...Amúgy az a fura, hogy a Google meg mostanában belerakta a Pixelekbe a gyári hívásrögzítést. Itt nem néztem, sose érdekelt a hívásrögzítés.
Most megnéztem, januárin volt, de magától lefrissült az is, újraindítottam és februári már a Play rendszerfrissítés is. -
osonte
őstag
A kis mákos C431-el.
Mondjuk gyári hívásrögzítés nincs már ha jól tudom, csak a Honor tárcsázó, üzentküldő. Tegnap este már tolták a Reddit-en, hogy megérkezett a C431-re ez a frissítés. Nálam C430-nál, jó ideje jelzi, hogy van Google Play-rendszerfrissítés, letölti és a telepítésbe belefagy, újraindul és marad 2025. novemberi szinten. Ami Android hiba lenne elvileg, mert a feleségem több mint 3éves Xiaomi telefonja, akik szintén nem a frissítésekről híresek, ott is belefagyott a telepítésbe, de a Xiaomi 1hét alatt megoldotta és most neki már rég sikeren települt, 2026. februári biztonsági szinten van... -
ghiottone
nagyúr
Márciusi frissítés megjelent nálam a próbaverzióra rábökve:
-
Dhampir
félisten
-
osonte
őstag
Most nézem a Signature-t megint 81 mb-ot írt, de a telepítés után újraindítottam, majd magát újraindítja és utána most is írja, hogy ott a 81 megás januári frissítés....
Annál most tettem még egy próbát, de csak fárasztja a szemem a kijelzője. Fotói néhol természetesebbek, mint a Honornál. Jó teló lenne amúgy, csak a pwm szabályozása valahogy nem az igazi.
Akkor nem erőltetem tovább, nálam is ugyanez a Honor... Köszi!
Én már nem is próbálkozok mással, csak a Honor PWM szabályozása felel meg. Sajnos így is gyorsan romlik a látásom, de legalább a telefon kijelzője tudom, hogy nem bántja a szemem. Már a Xiaomi PWM szabályozása sem mindnek a régi, pedig még azok voltak jók. Várom majd a Honor Magic 9 Pro-t, hátha 6.9"-os lesz
(tudom egy év múlva), akkor tuti arra cserélek és maradok a márkánál. -
ghiottone
nagyúr
Most nézem a Signature-t megint 81 mb-ot írt, de a telepítés után újraindítottam, majd magát újraindítja és utána most is írja, hogy ott a 81 megás januári frissítés....
Annál most tettem még egy próbát, de csak fárasztja a szemem a kijelzője. Fotói néhol természetesebbek, mint a Honornál. Jó teló lenne amúgy, csak a pwm szabályozása valahogy nem az igazi.
-
osonte
őstag
-
ghiottone
nagyúr
Nálam a Google Play rendszerfrissítés is januári.
Most nálam is szórakozik a képmegosztó.
-
osonte
őstag
A rendszer van januárin, de a Play-rendszerfrissítés csak novemberi.
Jók a képek, de nagyban nem tudom megnyitni, valamiért délután óta akadozik a net (Telekom, One, Yettel-nél is - lehet én blokkolom
). -
osonte
őstag
-
Sty01
tag
-
Sty01
tag
Srácok, valaki tudna segíteni. 2 sim-et használok hol tudom beállitani hogy melyik sim-röl küldje az sms-t? Én nem állitottam semmit de automatán a 2.-ról akarja küldeni?
-
osonte
őstag
Szerintem elég a 66wattos is.
Eddig az aksiban is kellemeset csalódtam. Az én haszálati szokásaimmal, 2 simmel, 5 óra feletti kijelző idővel, 2 óra feletti telefonálással, játék nélkül kereken 2 nap után 12 százalékon állt a teló. 400 Pro is ennyi körül teljesített és a 6000-es aksis Op13.
Nem tudom igaz -e, de valahol írták, hogy nagyobb akksi van benne fizikailag, de szoftveresen van lekorlátozva és ha ez igaz, akkor meg úgy érzem ha jól feltöltöm 100%-ig, akkor van hogy 11 órát kibír 100%-on, persze akkor nem használom sokat, de arányosan sokkal többet kibír feltöltve, mint utána ahogy merül. Amúgy én is nagyon elégedett vagyok, simán 2 napokat használom, bár csak 1 sim aktív (2 van benne) és az óra miatt az AOD is ki van kapcsolva. Remélem majd egyszer ha lesz Magic 9 Pro, akkor 6.8-6.9" lesz, akkor az lesz a következő telefonom, addig nem is akarok cserélni.
-
ghiottone
nagyúr
Szerintem elég a 66wattos is.
Eddig az aksiban is kellemeset csalódtam. Az én haszálati szokásaimmal, 2 simmel, 5 óra feletti kijelző idővel, 2 óra feletti telefonálással, játék nélkül kereken 2 nap után 12 százalékon állt a teló. 400 Pro is ennyi körül teljesített és a 6000-es aksis Op13.
-
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.Sikeresen elhagytam a töltő kábelt és a fejet.Ahoz,hogy ne nagyon fájjon mindkettő és valamennyire közel legyen a gyári hoz,az alzában melyiket válasszam?Köszi előre is..
-
osonte
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Xiaomi Redmi Note 15 Pro Plus G bontatlan 2 év jótállás!
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- Samsung Galaxy S21 5G 8/128 / független ! ! !
- szinte új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs Apple 3 év garancia iStlye vásárlás
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white fehér titán független Apple 1,5 év garancia ajándék tok
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest