Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Gurulunk, WAZE?!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ringman
nagyúr
válasz mauimagic #276797 üzenetére
igen, végre egy friss koncepció, ami nem a jelenlegi konstrukciót akarja tovább faragni.
néztem hogy még a kis példányszám miatt baromi drága early adopternek lenni, ha ezt felkarolja valami nagyobb gyártó (aka licenceli a patentet vagy megveszi a céget), akkor ez persze mérséklődhet.
van peak torquenak a classified hubról is vagy 2×30 perces mélyvíz videója , annak még nem álltam neki (de ha ennyire nem lesz jövő héten sem, akkor megnézem azt is)
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
peetie1
aktív tag
válasz fulton #276777 üzenetére
Hát, a co2-vel olcsóbban jössz ki az tuti Így a dekás 0,6literes nyeregtáskába befér egy pót belső, gumi leszedő, mini tool, nano pumpa, meg ez a berregős, plusz pár db folt a ragasztóval, ha ultra gáz lenne. Ez így nekem perfect, nem húzza a mez zsebet, nem hagyom otthon (amúgy 135gramm tokkal együtt, de az kell rá mer leégeti a kezed).
Ja rendeltem ilyen előre ragasztózott,öntapadós szerű foltokat is aliról, kívácsi vagyok az milyen lesz.
-
mauimagic
senior tag
válasz Hasaggymeg #276795 üzenetére
A több tucat BS videó között szerintem felüdülés számokat, ábrákat látni, pontosan be van mutatva egyrészt, hogy a 19mm-es tengely és a dropoutokhoz közel helyezett csapágyak kb 15-szörös merevséget adnak a tengelynek, másrészt minimum 2szer említi a srác a videóban, hogy a "single pawn engagement" probléma star ratchet agyaknál nincs, a DT Swisst külön is említi.
A freehubon jelentkező sokkal nagyobb terhelésre is választ ad az ebikeok miatt a videó.
Kicsit érdemesebb jobban odafigyelni szerintem, nem a szokásos könnyű BS content...no offense
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Ringman #276766 üzenetére
Friday skepticism. Még ha abban tényleg igaza is van, hogy az a dupla, cső a csőben tengely sokkal merevebb mint a mostaniak szerintem akkor is téves feltételezésből indul ki mikor azt állítja, hogy akár egy 3 kilincses reteszelőnél is gyakran történik meg az, hogy csak az egyik reteszel. Arról nem is beszélve, hogy egy rakat szabadonfutóban 3nál több kalapács van, a DT, vagy éppen Mavic féle fogastárcsárol már nem is beszélve. Nem tudom egyáltalán téma-e e-bikeoknál a hátsó kerékcsapágyak élettartamának a megnővelt nyomaték miatti drasztikus csökkenése.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Jester01
veterán
-
balintbaba
tag
válasz MC Pite #276786 üzenetére
Ez azért nem jó, mert szerintem útban lenne neki a nyeregtáska. Esetleg van ilyen GoPro hosszabítós megoldás, de ez eléggé tákolósnak néz ki:
parandroid: Én csak vázon tudom elképzelni a pumpát, különben biztos lenne olyan, hogy otthon hagynám. Másrészt úgyis a hajtás másik oldalán van, akkor meg igazából nem számít.
-
MC Pite
veterán
válasz balintbaba #276751 üzenetére
Ez esetleg? [link]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
MC Pite
veterán
válasz fulton #276752 üzenetére
Ilyen kamáslit vettem, ennyit megér. Alul jobban szeretem a tépőzárast, hátul sajna nem teljesen nyitott. Hogybmeddig bírja, passz, ezbkicsit jobban bírja a vizet, a régim meg simább, szövetesebb, az lesz a kevésbé vizes verzó.
45re XL-t vettem, 47 a legnagyobbat vennémPixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
fulton
addikt
válasz fulton #276779 üzenetére
rendeltem egy ilyet.
Meg veszek majd patront hozzá 16 ost. 5 pakk. 550 ft ra jön ki egy darab. Ennyit megér ha figyelembe veszem a statisztikm defektileg. Így eltűnik a pumpa a vázról.
Na meg ha sok óra lesz akkor majd felhasználok egy másik patront ha úgy látom, max nem szedem le róla, és majd később is használható lesz ami benne van még. -
MC Pite
veterán
Mióta eltört pumpálás közben a szingónszelepszár (gyári belsőn), azóta inkább olyan pumpát veszek/vettem, amin van tömlő.
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
fulton
addikt
válasz parandroid #276778 üzenetére
viccvót, engem is az esztétika...
viszont ami még fejemben van a co2, allitólag 24 óra alatt teljesen elszökik. vagyis óránként 3-4 Psi veszít. Tegyük fel úton vagyok, még van 6 óra hazáig, az azt jelenti 24psi veszít mire hazaérek. vagyis 90PSi feltolt abroncs a vége fele 70 psi-n lesz. Megint nem baba. De ezek ellenére adok esélyt neki. alin olcsón be lehet tök jókat szerezni[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz fulton #276777 üzenetére
Én nem a légellenállás miatt teszem az országútin inkább mezzsebbe a minipumpát, hanem mert azon az elegáns, szép vázon olyan bumfordi módon néz ki, hogy zavarja a szépérzékem.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
fulton
addikt
válasz peetie1 #276776 üzenetére
köszi az infot. Én közben elvetettem ezt a cuccot. Valszeg mégis pumpa lesz, csak nem akartam volna a vázra tenni. tudjátok, légellenállás
A patronos sem lenne épp rossz, lehet ki kellene próbálni XLC néztem. esztétikusabb lenne pumpa nélkül a kerékpár és gyorsabb szerelés az útszélen. Ennek van "csap" a szelephez, így lehet szabályozni meddig engedd bele. Rámérni aztán még engedni, egyelőre nem tudom hogy mennyire gyorsan szökik ki belőle a levegő, bár gondolom lehet azzal a kis "záróval" szabályozni szépen.
Ahogy alin is van jobb áron, még sztem onnan fogok rendelni egyet próbára.[ Szerkesztve ]
-
peetie1
aktív tag
válasz peetie1 #276660 üzenetére
80 másodperc alatt 4,5barra fújta a 25mmes gumit(5.5et írnak szóval azt nem tudja, vagy jobban rá kell esetleg nyomni). Fújtam még egy kört vele azt is kibirta az aksi de akkor már jó forró volt a cucc. Már nem akarom itt este berregtetni,hogy meddig bírja fújni, meg égett gumi szaga is van amikor már forrósodik a pumpa
-
chubby2o6
senior tag
válasz balintbaba #276771 üzenetére
-
Ringman
nagyúr
760eur egy teljes 11 sebis ultegra szett: [link]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
válasz Wombath #276765 üzenetére
ezt próbáltam én is, sajnos a lábformámhoz nem volt jó (keskeny volt az orránál), még a 2 számmal nagyobb is. az mzx120 azért kevésbé szigetelt.
fűthető zokniból melyik alisat rendelted?
-
Ringman
nagyúr
Bicycle hubs - A complete re-design.
érdekes és ötletes (mérnöki szemmel)
[ Szerkesztve ]
-
chubby2o6
senior tag
válasz fulton #276763 üzenetére
Nekem simán engedte.
Nézd meg, rendben vannak-e a megadott adatok ( bankkártyaszám, szállítási cím, ilyenek ).
Viszont vigyázz, nekem van hasonló [link] , XL-es, a 42-es cipőre épphogy felmegy, de csak a fűzősökre. A Corsair-re szerintem tuti nem fogod tudni felvenni a boa miatt.[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
válasz Dark Archon #276756 üzenetére
már késő nem mondom vissza
Valamiért elfogyott volna.. nem úgy fest, nem engedi kosárba tenni ezt pl.
[ Szerkesztve ]
-
Tin
veterán
válasz vallas #276757 üzenetére
Cube asszem úgy adja meg a max kerékszélességet, hogy a hozzá tartozó sárvédővel együtt, ha nincs sárvédő, általában belefér szélesebb is. Meg persze számolnak a sárral is gondolom.
Nekem is 40 van megadva a bringára, 40-es a gyári kereke, hát szerinted?
Amúgy meg annyi volt, amennyi. 939€-ért megy német webshopokban, ami kb annyi, de ugye még ott a szállítás és hasonlók. Magyarországon meg kétlem, hogy 360e-nek megfelelő forintban lenne újonnan, meg hát ez is majdnem új.
Nagyon kíváncsi leszek, hogy a (2024-ben is) 850€-s listaárú még garis Hyde-omat mennyiért fogom tudni eladni használtan a börzén márciusban. A kifutó darabok 680€ áron mennek, általában nem népszerű méretekben. 500€-val már boldog lennék.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
ugyanitt bojler eladó!
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
őstag
amúgy én ezt adnám, sárvédő, és csomagtartó nélkül...
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
őstag
válasz Dark Archon #276749 üzenetére
De az contend ar 2-s és abba belefér a 38-s gumi , talán még a 40-s is...
-
őstag
Igen ezt olvastam én is, el is vittem a saját kerekemet amin 30-s gumi van, de bele sem próbáltam, mert biztos belefér, holnap lefotózom..... igen elég új.... hát 360e volt ezt nem tudom, hogy jó e, kb ennyiért mennek ezek a bicók kb max ennyit akartam rá költeni...újjonan, most 400 ért claris-os 2x8-s Kellys shoot van, ha lehet kapni...
-
addikt
Kellett neked hülye alakú nyeregcső
fulton: itt a bringád! Idén még úgy sem volt
Talán meg tudom győzni a kollégámat, hogy 1,5 milláért neked adja, de lehet, hogy ugyanúgy a szívéhez nőtt, mint nekedDark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
chubby2o6
senior tag
Milyen az az aero adapter? Nekem mostmár kettő is van, de egyik sem kell. Egy olyannal tudnál mit kezdeni, mint ami itt [link] a képen van?
Lefotóztam inkább az enyémet:
Ez ugyan Brytonhoz való, de hátha át tudnád mókolni valahogy a Garmin konzolhoz. Ja, ingyé' adnám -
Tin
veterán
Amazonon van csomó féle, velem már szembejött párszor.
-
Tin
veterán
válasz Ringman #276309 üzenetére
Megkésve bár, de csak most tudtam megnézni neked a bringámon a hajtókart, mivel most szedtem le a láncot. Nullkilométeres Ultegra, pressfit monoblokk (nem tudom milyen, de ilyen a "gyári").
3-szor fordul körbe a hajtókar, ha meglököm picit erősebben. Előre és hátrafelé is.
-
fulton
addikt
basz* mennyi kamásli van alin - van valami ajánlás ami bevált érdemes ránézni? 47 cipőre kellene
valami kellene, ami nem 25 e ft. jobb mint a semmi alapon.[ Szerkesztve ]
-
balintbaba
tag
válasz chubby2o6 #276745 üzenetére
Ilyet lehet? Jó lenne nekem is valami hasonló megoldás. Nyáron elhagytam az aero nyeregcsőhöz való adaptert, mikor leesett a Variám - vagy 20 percet kerestem 50 méter sugarú körben. Amúgy sem illeszkedett teljesen jól. Létezik ilyen, de Európában nem kapható sehol, kínai barátaink meg ahogy látom még nem másolták le. A nyeregpálcás verzió jó lenne, de akkor meg nyeregtáskát nem tudnék feltenni, ami nélkül én nem indulok el (ugye, jjeahh? ).
-
Tin
veterán
válasz mauimagic #276748 üzenetére
Hát ja, valami jó ragacsos cuccot. Már ázik fél órája, szépen kezd sötétedni a Brigéciol. Leöntöm, elmosom vízben, aztán még egy kör áztatás, annyi még pont van a Brigéciolos flakonban. Aztán két kör alkohol. Túlkombinálom, mert a KMC lánc sem lett elsőre tökéletes, de másodikra sokkal jobban sikerült, és ott is ez volt a recept.
Kazettát meg leecsetelem simán csak izopropil alkohollal, annak elég lesz annyi tisztítás szerintem.
-
addikt
-
mauimagic
senior tag
Viszont a Shimano mit rak a láncaira? Mintha valami vastag zsírba lenne áztatva.... Na mindegy, két kör Brigéciol és két kör izopropil alkohol majd megoldja remélem.
Jappán bálnazsír. Sima brigéciol 15-20p, utána rázogatod, majd víz. Felesleges túlkombinálni szerintem.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Dark Archon #276741 üzenetére
Jó az nincsen vele gond.... de ugye a kisördög mindig ott van...
szerettem volna , hogy mindkét gép tárcsafékes legyen, meg hogy legalább a 30-s gumi beleférjen, nem mondja az Asszony, hogy az ő bicaja rosszabb
-
chubby2o6
senior tag
-
őstag
válasz lsebestyen #276738 üzenetére
Köszi...
parandroid, neked is... ha jöttök , majd kipróbálhatod... de akkor hoznod kell az orbeát
Ennél jobban meg volt döntve a nyereg, csak kicsit állítottam rajta, meg majd a stucni is megy fordítva , csak gondoltam gyorsan megelőzöm Fultont...
-
Tin
veterán
válasz parandroid #276737 üzenetére
Tudom, nem szemrehányás volt, csak le akartalak beszélni róla. Ez a "kihagyhatatlan" ajánlat, amin semmi sem az igazi, de legalább olcsó. Ez kezdőknek való, nem neked.
-
addikt
-
Tin
veterán
Végre megjött a Rose-os rendelés:
Pozitív, hogy a 18€-s láncok is rendesen dobozosak, bár stiftesek. De mindegy, vettem külön patentszemeket, így aztán lesz elég. Meg ezek a láncok úgyis csak később kerülnek majd a bringára.Az IceToolz kazetta leszedő is frankó, mert elég mély, így még a DT Swiss hátsó keréknek a jobban kiálló tengelyébe is belecsúszik félig, ami pedig már elég ahhoz, hogy leszedhető legyen vele a féktárcsa. Ezen a képen az is látszik, hogy nem csak ráfogni lehet, hanem a végébe mehet kulcs is, úgy egyszerűbb az élet.
A bringán lévő gyári lánc már szét is pattant, és ázik a Brigéciolban. Viszont a Shimano mit rak a láncaira? Mintha valami vastag zsírba lenne áztatva.... Na mindegy, két kör Brigéciol és két kör izopropil alkohol majd megoldja remélem.
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
Jóvan, le is beszéltél róla.
Amúgy mennyit mentem volna, egész nyáron nyomorék voltam, csak a roki bike-ot hajtottam a phyzión, mire biciklire tudtam ülni, vége lett a szezonnak. Szóval remélem, nem ez az elmúlt év lesz az etalon. A Variáról meg még mindig nem vagyok meggyőzve…
Az a gondom amúgy, hogy a cross trekking arra kiváló, hogy az asszonnyal kirándulgatni járjunk, bár most, hogy pedelecet kapott, lehet, hogy ahhoz is kevés lesz (mégiscsak kéne rá egy nagyobb első fogaskerék a 32-es helyett - hátul 11-50 van rajta, az elég bármire). Tavalyelőtt viszont azon kaptam magam, hogy munkába is inkább a karbon orbeával mentem, mert annyival jobb tekerni, viszont azt meg kicsit azért féltem ott hagyni a melóhely előtt. Bár eddig mindig le tudtam tenni úgy, hogy más a közelébe sem tudta rakni a biciklijét, szóval egyedül állt, oszlophoz zárva, gyakorlatilag a 24 órás portaszolgálat orra előtt, fedett helyen, bekamerázva. De mindig bennem van a kisördög, hogy valami balfasz meglöki, és sérül a karbon váz… Hazafelé viszont nagyon jó kis 30 km körüli edzős köröket lehet menni, jó utakon, rendes szinttel, amire a cross trekking teljesen alkalmatlan (illetve kevés).
Vallas: Szép paripa, és pont a méretem! A hidrós fék kell rá!
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
őstag
válasz balintbaba #276735 üzenetére
Köszi....
Seep neked is....
400, vagy 420 mm azt nem mértem még meg
Giant-n 380-s alu Zipp kormány van, majd lehet átjön egybe erre, vagy veszek erre is olyat...most majd lesz mit szerelni....
az Asszonypajti országútiját visszaszerelem 3x10-s 6600-s ultegrára.... aztán azt el kéne passzolni...Arról lejön egy 2x10 tiagra az meg megy a görgős bicóra, ami egy patkófékes boardman ez marad meg patkófékesnek a családban
a montit szétszedni, le szeretném szintereztetni törtfehérre a neonzöld helyett, és összeszerelni....
-
Tin
veterán
válasz parandroid #276725 üzenetére
Garmin Varia, emlékszel? Aztán mennyit is mentél?
Én tavaly a fejembe vettem, hogy kell nekem action camera. Méghozzá DJI Action 4. Most 100€-val leárazták.
vallas: gratulálok, szép bringa, mi van ma, nem sikerült eleget költeni karácsonykor?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
#newbikeday..... almostnew...
Elmentem, megnéztem, kipróbáltam elhoztam...
CUBE attain race átütős tengelyes
53-s méret kb mint a giant 1-2 mm van ide oda a méretekben a geotáblák alapján
2*10 Tiagra 50/34 170 mm 11-34
Szép állapotban, alig látszanak használati nyomok....
28-s conti ultrasporttal... 30 mm-s belefér, még lehet a 32 is
Kerekek nehezek, de majd megy rá a DT szett
Pedál csak a teszt miatt...
A bovdenes tárcsa fékek meglepően jól fognak, lehet nem a gyári betét van benne, mert valamilyen piros színű, majd megnézem....Szerintem majd felteszem görgőre, belövöm a beállításokat, aztán ha beválik erre megy át a hidrós tiagra szett, és a giant lesz az asszonyos/graveles 1x10-s
[ Szerkesztve ]
-
mauimagic
senior tag
vótmá, le is hurrogott valaki, hogy szar...szerintem best buy, kár, hogy a mutyisztáni szállítás macerás
asszem van belőle 2x is, a 40/11 pár helyen pörgetős, a 40/42 meg nem mugliknak való pár helyen
[ Szerkesztve ]
-
ZolkoW
őstag
válasz Wombath #276727 üzenetére
nem válasz a talpmelegítős kérdésetekre, csak leírom: nem tekertem benne még komoly hidegben, de azért 0 fok körül igen, és a téli cipőmre húzott "fél-kamásli" (nem vastag, csak vízálló) azért úgy tűnt, segített valamit. Az FLR téli csukám nem teljesen zárt, vagy hogy is mondjam.. a termékleírásnál vízállót említenek, de ez azért nem igaz. a felső rész az a sűrű, enyhén lélegző anyag, és szerintem átnedvesedett zoknival már messze nem szigetel úgy, de ez az extra réteg jónak tűnik. Ha lesz még tapasztalatom, szólok. A 3M-esnek hirdetett kesztyű is rendben van eddig (őszintén szólva kicsit jobbna érzem, mint a BBB-t, ami 3x annyiba került 10 éve is), és az NRC (koppintás? jjeahh?) szemüvegem is kellően besötétedik, ha valódi napsütést kap. a kellőent azt úgy kell érteni, hogy a 3-as szintig, amit ígértek, szóval közepesen sötétre.
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
Ringman
nagyúr
válasz Wombath #276727 üzenetére
nekem a lake MXZ120-ben is lefagy sajnos a lábam, vastag gyapjú zokniban is.
melyik modellt vetted?
-
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Milyen reklámvideójuk van, karbon Orbeákat hajtanak benne. ...tudják, hogy egy Orbeás gondolkodik a vásáron?
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
parandroid
félisten
Komolyan gondolkodok rajta, hogy veszek egy ilyet a cross trekking helyett: [link]… Csak az tart vissza, hogy a fékeket úgyis lecserél(tet)ném, úgy meg már nem annyira olcsó… Pláne fékváltókarral…
p
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
ha remco maxon letolja a tour előtti versenyeket, meg a tour első napjait is, akkor a hegyekben már kört fog kapni.
pogi kifogás: [link] mintha a csapata jobban akarná a tourt már most.Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Fall-N #276715 üzenetére
Az aligha felel bármiért is ha egyszer meghúztad a hajtókarrögzítő csavarokat. ...kábé mint a koronaanya + csavar a villanyakban, csak addig fontos amíg beállítod, hogy rögzíthesd.
balintbaba...te vagy a család fekete báránya?[ Szerkesztve ]
-
balintbaba
tag
válasz -=RelakS=- #276720 üzenetére
+Ringman,
köszi, most már itt is kiderült mindenki számára, hogy nem Rothschild családból jövök.[ Szerkesztve ]
-
ZolkoW
őstag
válasz -=RelakS=- #276720 üzenetére
szerintem ez mindkettő van kínaiban, egyiket innen kaptam valakitől, sajna elég hajlékony az a műanyag
Vettem gyári fémet a Brytonhoz, az frankó, és a gombhoz is odaférek az alján. (meg lefelé süllyesztve tartja a kütyüt)Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
-=RelakS=-
veterán
válasz balintbaba #276717 üzenetére
Ez nem görög, te! Ez héber!
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Ringman
nagyúr
válasz balintbaba #276717 üzenetére
héber az, nem görög
-
addikt
-
-
Fall-N
veterán
válasz Hasaggymeg #276704 üzenetére
Csillag kulcsnyílású műanyag csavarra, amit a tengely végébe kell becsavarni, kis nyomatékkal. Az felel, hogy ne lötyögjön oldalirányban a hajtómű.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz lsebestyen #276713 üzenetére
...és miért pont vietnámira, ez az ő bosszújuk a Vietnámi Háborúért? A vietnami napalm Európára?
-
lsebestyen
addikt
válasz Hasaggymeg #276712 üzenetére
Mert csak pár terméknél vált át, illetve ha külön rámész az egyes áruházakra.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz -=RelakS=- #276709 üzenetére
Igaz csak vagy 10x vásároltam ott de nem tűnt fel soha, hogy nem érteném amit ír. ...lehet tudok Vietkongul? 🤔😆
-
-=RelakS=-
veterán
válasz zsocy #276710 üzenetére
Kb bármi másra kell állítanod ahhoz képest, amit kiír. Ha nem teszed, akkor hiába írja, hogy Hungary, nem regisztrálja a változtatást, ha úgy hagyod.
Persze utána visszaállíthatod magyarra, nem fog vi-re ugrani.Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
zsocy
őstag
válasz -=RelakS=- #276709 üzenetére
lsebestyen #276698 linkjén a vietkong Alira a megoldás része hogy németre állítod az oldalt. De gondolom lehet angol is.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz Hasaggymeg #276707 üzenetére
milyen német?
Vietkongos link azért nem jó, mert hajlamos az aliexpress átállni ilyenkor stabilan a vietnámi oldalra, és vietnámi nyelven szólni hozzád
jjeahh
mi meg olyan 10-15 hozzászóláson belül tárgyaltuk ki, hogy nem kéne[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
válasz -=RelakS=- #276706 üzenetére
Mindössze 25 hsz-vel előtte köttem bele én is
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz -=RelakS=- #276706 üzenetére
...amúgy miért is jobb a német?
[ Szerkesztve ]
-
-=RelakS=-
veterán
válasz Hasaggymeg #276704 üzenetére
Köszi a vietkongos linket, végre mindenki visszalőtte magát magyarra, erre tessék
-
jjeahh
nagyúr
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Ringman #276695 üzenetére
Nekem most éppen ilyen van, egyelőre jó, remélem kiállva sem fogom letérdelni, mert 6áreset. ...úgy látszik a téli unalom az Alis filléres kütyük malmára hajtja a vizet.
Fall-N...milyen csillagalakú kis pöcökre gondolsz?[ Szerkesztve ]
-
-=RelakS=-
veterán
Úgy gondolom, hogy ez jól meghúzható (akkor is, ha nagyobb csavar és anya kell hozzá), szóval ha megjön, akkor jól lemeózom.
-
addikt
válasz fulton #276675 üzenetére
elméletben létezik feketében és ezüstben is a 47E (széles) RX801, sőt még 48 is készült, de a DACH régióban nem lesz egyikből sem. Anglia vagy USA a két legközelebbi forrásod
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
lsebestyen
addikt
válasz -=RelakS=- #276699 üzenetére
Igen, sajnos az visszaállítja. Gépről már meg sem nyitom a linket, ha látom, hogy vietnámi. Telóról nem gond, mert az appot nem hülyíti meg.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Asszociációs játék. :)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- CPU léghűtés kibeszélő
- Xbox tulajok OFF topicja
- Spórolós topik
- Mikrotik routerek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest