- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Csataálca
- Ég veled, KEndre! :(
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robertó79
tag
Sziasztok!Tudtok abban segíteni miért lehet az hogy egy edu-s (iskolai) weblapot nem érek el wifiről? Más eléri, teló adattal elérhető.Egyik percbe ment utána nem.
-
Gyurka6
őstag
válasz
juhaszgabor #42181 üzenetére
Van itt is ps, nincs vele gond (nincs ddns). Esetleg NAT mögött vagy, ip cím ütközés, ha fix ip-ket alkalmazol.
Gyurka
-
Essejó
veterán
válasz
juhaszgabor #42182 üzenetére
Az itteni Topik nem túl friss, de az első hozzászólás leírja a lényeget.
Részemről évek óta a duck dns-t használom.Általában a szolgáltatói végpontban van rá beállítási lehetőség DDNS-t keress. Pl a Telekomos Sagem 3896 még az általam használt duck dns-t is tudná, de én a torrent miatt, közvetlenül a NAS-on állítottam be. Végül is nekem csak ott a lényeges.
[ Szerkesztve ]
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
juhaszgabor
csendes tag
válasz
Gyurka6 #42180 üzenetére
Áhhh értem, akkor lehet, hogy visszaviszem még egy körre a SONY szervízbe. Viszont akkor mi a tipped mi lehet a probléma? Mert másik vezetékes internet kapcsolattal illetve a mobilnetem hotspot megosztásával meg teljesen hibátlanul működik. Ez nekem olyan hihetetlen, hogy én vagyok az egyetlen PSN felhasználó, aki ilyen gonddal küzd
-
Gyurka6
őstag
válasz
juhaszgabor #42177 üzenetére
Magánszemélynek nem adnak fix címet, attól hogy dinamikus (változó) a címed nem kellene ledobálnia, megszűnni a kapcsolatnak.
Kb. hetente változtatják meg, így egy hétig fixnek tekinthető (legtöbbször). A szervízben szerintem butaságot modtak, leráztak.Gyurka
-
Essejó
veterán
válasz
juhaszgabor #42178 üzenetére
Olvasgass free DDNS szolgáltatásról.
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
juhaszgabor
csendes tag
válasz
juhaszgabor #42177 üzenetére
Bocsesz, természetesen "dinamikus IP címet" akartam írni.
-
juhaszgabor
csendes tag
Sziasztok! Az alábbi problémám van: nem tudok Playstation networköt igénylő (tehát az össze online, multi játékot) játékot játszani az alábbiak miatt.
Folyamatosan (kb fél percenként) ledob a hálózatról, időnként az internet kapcsolat is megszűnik, de azonnal vissza is jön. Mivel minden más kütyü itthon hibátlanul működik, így a PS-re gyanakodtam, de a Sony szervíznél tájékoztattak, hogy a dinamikus e-mail címmel lesz a gond. Na most ilyen korábban nem volt, pedig 20 éve van konzolom, és gondolom folyamatosan dinamikus IP címem volt mindig is (magánszemélyként lakossági szolgáltatással). Most várom, hogy a UPC-ből lett Vodafone-ból lett One-tól visszahívjanak, hogy be tudják-e fixálni az IP címemet, gondolom 2 nap múlva majd csörögnek hogy nem tudják, szóval érdeklődöm: valaki találkozott már ilyen PSN problémával? -
mezis
félisten
válasz
gyarmatinic #42175 üzenetére
Saját, gyárilag beállított IP címe van, vagy a routeredtől kapott?
Ping-re ad választ?
Lehet hogy Linux alapú az op. rendszere. [link]
mezis
-
gyarmatinic
tag
válasz
4Grider #42174 üzenetére
van rajta persze. reseteltem stb. működni működik az eszköz, de a beállításait csak alkalmazáson keresztül lehet elvileg állítani. nos nekem erről nem volt fogalmam és mivel ezek szolgáltatói vodás/one routerek én pedig telekomos vagyok így szerintem nem is fogok tudni semmilyen beállítást kezelni
Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
4Grider
nagyúr
válasz
gyarmatinic #42173 üzenetére
Lehetséges, hogy csak központilag menedzselhető, pl. szolgáltatói alkalmazásból. Reset gomb nincs rajta?
-
gyarmatinic
tag
Van Ip címe.
Azonban, ha azt beirom se történik semmiTedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
mezis
félisten
-
Gyurka6
őstag
-
gyarmatinic
tag
Sziasztok!
2 db mesh routert vettem egy illetőtől tegnap (Vodafone VDF4960) Az egyiket rádugtam a fő routerre. Működik is. Azonban nem tudom hol lehetne a beállításokat változtatni vagy Telekomosként ez nem is lehetséges?
Az eszközökön nincs semmilyen IP cím. A szokásos 192.168.1.1, 0.1, 0.254, 2.1, 111.1 címek sem működnek.
Köszönöm ,ha valaki tud segíteni. Az eszközről az interneten nem sok minden található meg.Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
kaszymusic
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni! Van egy Archer MR600 V1 4g routerem. Tökéletesen működik, mind addig még nem csinálok rajta egy Speed test-et, a letöltés oldal lefut, amint átvált feltöltésre. lefagy a router. Csak reset után érem el. Csináltam firmware updatet ( 1.2.00.9.1) és ISP updatet is ( 23021501) Pingelni tudom az eszközöket, akkor nem fagy ki, se netezés közben. Vodafone sim van benne. Előre is köszönöm a segítséget. Üdv.
-
mezis
félisten
válasz
Silious #42166 üzenetére
Biztos választás.
Lehet hogy a falon kívülről egy esetleg nagyobb csillapítású kábelen is elegendő jel jutna a modembe. Neked kell dönteni.Csatlakozó: Mennyi a menetes rész átmérője? Az antennát megpróbálhatnád egy szokásos WiFi router antennájához becsavarni. [link]
[ Szerkesztve ]
mezis
-
mezis
félisten
válasz
Silious #42164 üzenetére
Nedis-Forditott-csatlakozo-RP-SMA-2m-CSGL02210BK20:
Ugyan mélyen hallgatnak a kábel típusáról, csilllapításáról, de a WiFi emlegése miatt 2,4GHz-ig használható. Pontosabban a csomagoláson még a WiFi sem szerepel...
Meg lehet próbálni, hátha nem is olyan rossz.Antennát lecsavartad, csatlakozó stimmel? (Van több fajta.)
[ Szerkesztve ]
mezis
-
Silious
tag
Így hirtelen, van egy olcsóbb:
https://kabelvilag.hu/Nedis-Forditott-csatlakozo-RP-SMA-2m-CSGL02210BK20
Ezt a márkát több helyen is láttam.https://antennabolt.superwebaruhaz.hu/wifi-antenna-kabel-2m-es-smadugo-sma-huvely-6ghz-ig-t887513
Ez meg egy drágább típus lenne, de vajon a 3x ár ér-e annyit?Még annyira lennék kíváncsi, hogy ha a wifi két antennás, akkor ugye mind a két antennát ki kell vezetni a jobb 4g vételhez?
-
-
mezis
félisten
válasz
Silious #42158 üzenetére
A kültéri antennák és a torony között lesz közvetlen rálátás?
Attól függ hogy hány dBi-es az antenna és mennyire vízmentes az antenna - kábel csatlakozás (kivezetés). Eresz alatt évekig jó a csavaros összekötés is.
Szerintem egy próbát megér az a pár m-es toldó kábel kábel.
mezis
-
Zolás
addikt
Jó reggelt mindenkinek.
Ma reggelre az AX82U routerem lefagyott, csak úgy tudtam újraindítani, ha kihúztam a tápkábelt. Wifire lehetett csatlakozni, csak nem volt internet. Legutolsó firmware van rajta, két hónapja vettem itt a PH-n használtan, azóta gond nélkül megy. Mi lehet a gond? Vissza lehet nézni valahogy a routerben?Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Silious
tag
Sziasztok!
Van nekem egy TP-link TL-MR64004G LTE routerem, egy kis külterületen lévő házban. Viszonylag tűrhető a 4G vétel, de a router helyét át kell variálnom, ahol már csökken a vétel. Aki már próbálkozott olyannal, hogy külső antenna csere, annak bevált? Láttam, hogy van többféle típus is, teljesen tanácstalan vagyok, hogy valóban jók-e, és melyiket érdemes venni. Ebben van valakinek tapasztalata?
(belső térben jó a jel, a 4G vételre kellene a külső antenna, sajnos a ház falazata is vályog) -
ffodi
veterán
Az Asus milyen üzemmódban van?
Ha a PR-es modem router módban van (a jelek szerint abban van), akkor az Asus-t illik AP módban használni ilyen esetben, vagy router módban kikapcsolni a DHCP szervert, NAT-ot stb. (de minimum más subnet-re rakni mint a PR-est).
[ Szerkesztve ]
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
tutis
őstag
na ez mitől lehet:
asus rt-ax1800u router, pr telekom modem.
modemen van wifi, net, onnan véve a netet nincs gond, ellenőrzéskor szoktam ezt megnézni (mind kábel mind wifin jó a net).. A modemből dhcp-n kiosztva megy a routerbe a net a wan portba.
a routerből 1 utp port a tv-be, 1 utp port az xboxba, és 1 utp port megy egy 5 portos utp switch-be, ami kiszolgál 2 laptop dokkolót.
A wifi az asus routerről megy az egész házban az eszközök felé, 2,4 és 5ghz is (wifi 6 is). minden frankó, sebesség stb.
Viszont az asus router néha gondol egyet, és nem oszt netet, azaz nincs net se kábelen, se wifin.
Volt amikor rengeteg újraindítás után megjavult, de most legutóbb már órákig nem volt net.
Elkezdtem leellenőrizni a kábeleket, és azt az utp kábelt kihúzva, amire a switch van dugva, visszajött a net.
Bekapcsoltam a laptopokat, stb majd visszadugtam a switches kábelt, és megmaradt a net is.
Namármost nem nagyon értem az összefüggést. Ha a kábel lenne szar, akkor sose lenne net.
Ha a router azon portja amibe a switch van dugva az lenne rossz, akkor azon sose lenne net.
Ha a switch szar, akkor nem osztaná tovább a jelet a dokkoló-laptopok felé. Ráadásul ha gond van, azaz ha nincs net, akkor egyik router portra se oszt netet, ergo a wan porttal van valami összefüggés, mivel a modemen van net, átmegy a router wan portjába a kábel, és ott megszűnik a net, mármint sehova nem oszt tovább, se wifi, se kábel..
Nem tudom érthető-e a probléma, és lehet-e rá megoldást találni, vagy magyarázatot. Viszont mivel ez már többször előfordult, meg kellene fixre oldanom, mivel home officeban dolgozom, elengedhetetlen a folyamatos net kapcsolat. a router garis, de nem tudom ez router hiba-e. esetleg a switch zavar be valamit?http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
mezis
félisten
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Lenovo Tab M10 FHD Plus tabletem, ami dobálja az itthoni wifit. Ha mobil hotspotra csatlakozok, azon jól elvan, de a wifin nem. Kb fél évvel ezelőtt is csinalta, csak akkor nem használtuk azt a tabot, most ismét elkezdtük használni, és mostmár zavaró.
Már csináltam újrainditást, gyári beállítások visszaállítását, de nem segített.
Router: TpLink Archer AC1200
T- home-os net.
Szerintetek mit tudnék még csinálni, hogyan lehetne helyrehozni? -
-
Kronk
őstag
Sziasztok, hosszú hónapok óta küzdök, egy nagyon furcsa problémával.
Telekom net 2000/1000 Technicolor FGA2235 eszköz az alap.
A gond az, hogy a nap bármelyik szakában teljesen random pillanatokban, habár van wifi kapcsolat, se be, és se ki nincsen forgalom. A weboldalak csak pörögnek, és több másodperc-perc kell, (jellemzően 20-60 között, de néha több is) és utána megy minden ahogy mennie kell, ez lehet 5 percig jó, lehet egy óráig.
Egyszer már kértem, hogy cseréljék ki az ONT eszközt, nagynehezen kicserélték, nem segített, sokadik könyörgésre átkötöttek egy másik optikai szálra, de a hiba nem múlt el.
Bekötöttem egy Asus routert ami PPPoE Passtrough-n külön betárcsáz, de ez sem 100%os.
A telekomos eszközön kb. 10-15 wifi kliens lóg, egy csomó okos eszköz, a fűtésnek a szobatermosztátja, 2 beltéri klíma, mosógép, sütő, kamera, nyomtató, ezek jellemzően a 2,4GHz-s hálózaton, illetve laptopok, tv, tabletek, telefonok az 5GHz-s hálózaton.
Nem gondolnám, hogy ez sok lenne, de már nem tudom hol keressem a hibát.A legfurcsább, hogy amikor ez a hiba van, tehát semmilyen weboldal sem jön be, akkor az ONT bejelentkező képernyő sem jön be.
A telekomos eszközön ezek a portok vannak nyitva, egy OMV NAS-hoz, hátha bármelyik okozhat ilyen jellegű gondot.
Ha van bármi ötlet tanács, szívesen kipróbálok mindent is, minden restarton, gyári beállítás visszaállításán túl vagyok már többszörösen.http://totesz.myminicity.com/
-
Mr. V.
tag
Én TP-Link routert kaptam azzal, hogy 1-1,5 naponta elveszti a netet. Mint kiderült: melegedett.
Kapott egy OpenWrt FW-t, azóta teljesen hideg a burkolata és amellett, hogy funkcióiban bővült, hibátlanul megy.Azaz lehet érdemes lenne valami egyéb FW-t keresni a régi kütyükre, ami a gyárinál jobb. Tudom, hogy ezek kis RAM-al és kis FW hellyel rendelkeznek, így nehéz, nem mindenhez van, de a baltánál egy picivel jobb megoldás.
-
dik
őstag
válasz
draco31 #42134 üzenetére
Megrendeltem az újat, ezt meg akkor kiviszem az udvarra és megnézem mi a baj közelebbről az ember ellenségével (vas meg a fa
)!!! Hátha megjavul...
Be kell látni megszolgálta az idejét bőven az tény. Szegénynek már a műanyagja is sárga..."A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
draco31
veterán
Az már csereérett, itt a falumban vagy 10-15db is volt, 100 megás nettel kellett csak megbirkózzanak, de mindegyik elfáradt már. Az enyém a végén már napi 3-4x kellett újraindítani, reset, semmi nem használt. Végül szétvertem baltával, vettem egy Xiaomi-t, és azóta nyugalom van.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
dik
őstag
Helló!
Érdeklődni szeretnék az mitől lehet ha torrentben megnyitok egyszerre letöltésbe vagy 8-10-t elkezdi a töltést majd egyszer csak történik valami és dobja a netet. Router újra indítás segít van amikor modemen is nyomok egy ki-be kapcsot aztán jó megint. Ez lehet router gond? 842ND a paciens és nagyon melegszik is mostanában vettem észre. Persze nem mai darab már...
Járt már így hasonlóan más is? Régen ilyesmit nem vettem észre..."A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
-
4Grider
nagyúr
válasz
Psychopeti #42126 üzenetére
Rosszul gondolod. A routered egy teljes értékű publikus ip címet kap, abba senki nem piszkál bele. Erre nincs erőforrás.
Nézd meg a tracker oldalon bejelentkezve, hogy milyen porton vagy aktív vagy passzív. Ha akítv vagy, ne itt offolj. -
Psychopeti
senior tag
válasz
4Grider #42124 üzenetére
Hát ez elég magas már nekem sajnos...
De ezt kb. pár napja csinálja. Talán akkor kezdődött mikor a digi frissítette a csatornakiosztásokat is.
Nekem közben meg nem volt netem sem egy napig. És mikor visszajött már megszűnt működni a feltöltés az bittorrenttel...Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
woodworm
veterán
válasz
Psychopeti #42123 üzenetére
Ha az internal ip a géped címe és a használt port is ez, akkor jó.
-
4Grider
nagyúr
válasz
Psychopeti #42121 üzenetére
A netes port scannerek nem feltétlenül mutatják nyitottnak azt a portot, ami adott célra nyitva van. Ha ui. nem megfelelő protokollal fordulnak a porthoz, az nem fog nekik válaszolni, ergo zártnak fogják mondani.
-
woodworm
veterán
válasz
Psychopeti #42120 üzenetére
A virtual servers lesz az.
-
Psychopeti
senior tag
válasz
kpityu2 #42119 üzenetére
Netes port scannelésnél ki írja hogy a port amit csináltam az zárva van pedig elvileg nyitva kéne lennie neki hiszen azért hoztam létre hogy tudjanak hozzám kacsolódni a letöltők.
Portnak azt adtam meg amit az Bittorrentben adtam meg.
[link]Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
Psychopeti
senior tag
-
kpityu2
őstag
válasz
Psychopeti #42118 üzenetére
Ott az IP címed csak a fele hiányzik a képről. Legalul a PPPoE szöveg alatt. Ezek szerint viszont stimmel és publikus IP tartományban van. Ez egy Digis publikus IP. Szóval máshol van a bibi. Ha az UPnP engedélyezve van akkor nem kell portforward mert a router automatikusan intézi. De a routerben és a torrentkliensben is engedélyezni kell. Vagy pedig tiltani és akkor kell a portforward.
Okos mérnök a hülyeséggel is kalkulál. Avagy, a "Figyelj oda jobban" tábla nem munkavédelmi eszköz....
-
Psychopeti
senior tag
Nem tudom hogy ki lehet-e ide rakni az routerről amibe be léptem készült képet amit csinálnék.
Vagy inkább privátban küldjem el valakinek aki tud végre segíteni? Sajnos annyira nem értek hozzá mint szeretném...
[link][ Szerkesztve ]
Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
woodworm
veterán
válasz
Psychopeti #42115 üzenetére
De ez a géped címe, amit a routertől kapott és nem a routeredé.
-
4Grider
nagyúr
válasz
Psychopeti #42115 üzenetére
Az ipconfig nem fogja megmondani a routered által kapott ip címet, azt csak a routereden látod.
-
kpityu2
őstag
válasz
Psychopeti #42113 üzenetére
Igen. De 642 IP ellenörző oldal van, valamelyik biztosan kiirja az IP cimet is.
Okos mérnök a hülyeséggel is kalkulál. Avagy, a "Figyelj oda jobban" tábla nem munkavédelmi eszköz....
-
Psychopeti
senior tag
válasz
kpityu2 #42112 üzenetére
Az cmd parancsból beírtam az ipconfig-ot és onnan néztem meg az IP-címem.
És ezt most be írtam ide: https://ipaddress.my/
Nem sok infót ad.:ISP: Privat IP Address LAN
Ezt írja ki...
Gondolom akkor ezek szerint privát lett az IP címem?
TP-Link a router és vezetékes DIGI a net amúgy.[ Szerkesztve ]
Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
kpityu2
őstag
válasz
Psychopeti #42111 üzenetére
Valószínűleg CGNAT mögött vagy és ezért passzív módban van a torrentkliens. Onnan látod, hogy a routered WAN IP címe privát tartományban van, illetve nem egyezik azzal amit az IP ellenőrző oldalak mutatnak. Vagyis addig nem tudsz feltölteni amíg egy aktív módú kliens nem csatlakozik hozzád. Az internetszolgáltatónál kell levívni, hogy adjon neked publikus IP -t. Aztán vagy ad vagy nem, vagy fizetős vagy nem.
-
Psychopeti
senior tag
Üdv! Egy ideje már nekem is ez a problémám van... Se Utorrent se Bittorrent nem megy a seedelés. A peer-ek és seedeket ki írja hogy vannak és pl. a letöltés is megy gond nélkül, de azon kívül meg semmi feltöltés...
Nem szeretném ha emiatt ki dobnának egy két letöltős oldalról.
A bitorrent szerint a hálózat rendben van.
Próbáltam csinálni egy virtual serwerst is neki hogy ki menjen a port amit megadtam az bitorrenttben.
De a CanYouSeeMe.org-on azt írja Error: I could not see your service on 94.21.224.164 on port (63456)
Az UpnP is engedélyezve van.
Valaki esetleg tudna esetleg segíteni?Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
Ruxin
csendes tag
Sziasztok!
Xiaomi Mi ax9000 routerem van, csatlakoztatni szerettem volna külső hdd-t és csatlakozás után sikeresen működött app-on keresztül hiszen látja a winyo-t.
De számitógépen vagy tv-n sehogy sem tudok rácsatlakozni, ip számmal és könyvtár megjelöléssel sem. Samba rendszerrel működik,
Pedig xiaomi app-on nincs sehol samba beállítások.
Volt asus routerem ugyanúgy samba rendszerrel gond nélkül ment a megosztások!
SOS -
4Grider
nagyúr
válasz
4Grider #42107 üzenetére
Mert az ap mód nem azt jelenti, hogy átveszi a wlan beállításokat az előtte lévő routertől/access pointtól, hanem azt jelenti, hogy nem fordít még egyszer címeket, azaz ugyanabban az alhálózatban működik, mint a fő router. Így ha beállítod az ap módot, be kell rajta állítanod a wlant-t is (célszerűen ugyanarra, ami a routereden van beállítva). Ezt nem kell megtenned, ha a fő routeredet egy mesh képes routerre cseréled, a szolgáltatói eszközt tehát átteszed modem üzemmódba és az új mesh routerhez csatlakozol egy újabb mesh eszközzel. A mesh ugyanis át fogja adni a wlan beállításokat ugyanúgy, ahogy a rajta lógó klienseket is.
-
4Grider
nagyúr
A voda eszköze nem modem, hanem router üzemmódban működik, azaz belső ip címet ad minden eszköznek. A rádugott routernek is, de ha az tudja az ap üzemmódot, akkor ugyanaz lesz az általa továbbított hálózat, mint ami a fenti eszközön van. Ha nem tudja, akkor a fenti eszközök elől el fogja rejteni a rádugott/wifijén lógó eszközöket, mivel akkor újra routol.
Szóval első kérdés, hogy lehet e ezt az eszközt ap üzemmódba tenni. Bemész a felületére/letöltöd a manualt és megnézed/beállítod ha lehet. -
beci
őstag
válasz
4Grider #42102 üzenetére
Egy Cudy AX3000 lett véve.
Amúgy nem igazán értek hozzá, hogyan tudom megoldani, beállítani a fenti működés szerint a voda modemet és a saját routert?
A fenti szinten nem annyira fontos a wifi, ott csak egy pc van, és az kábelen van bekötve a modembe.[ Szerkesztve ]
Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
beci
őstag
Sziasztok.
Adott egy voda gigabites net.
Felső szobában van a modem, onnan kábelen megy a net a mellette lévő pc-be.
És megy egy kábel a lenti szobába is a médiaboxba.
Sajnos az alsó szinten nagyon gyenge a wifi.
Az megoldható, hogy a médiaboxba elé bekötök egy saját routert?
Tehát: voda modem-kábel-saját router-kábel-médiabox
És a lenti szintre kerülő router szórná a wifit is?Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Gyúrósok ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Jövedelem
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- További aktív témák...
- GF63 Thin 11SC 15.6" FHD IPS i5-11400H GTX 1650 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 2in1 /i7-1165G7/16 GB Ram/512 GB SSD/ FHD IPS X360
- Playstation 5 Slim
- Sony WF-G700NB - INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 1 év gari
- DELL LATITUDE E5290 HD CORE I5 8250 4 MAG LAPTOP 16GB 256GB NVME SSD CAM BT WIFI WIN11 1Év GAR!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest