- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madoc
veterán
válasz
dredjudge84 #29584 üzenetére
Ezt komolyan írtad?
-
pooty
tag
válasz
dredjudge84 #29582 üzenetére
Ja értem, ahhoz kell a sótabletta, hogy a büdösödést elkerüld a csapvíznél. Hát igen arra valóban jó lehetne, viszont azzal tovább növeled a csapvíz keménységét és így a vízkövesedés esélyét a porszívóban.
-
dredjudge84
őstag
A csapvízbe gondoltam beledobni. Nálunk a kórház mosodában volt két nagy tartály, azok tele voltam szórva sótablettával, és onnan jött a gépekbe az öblítéshez a víz. Egyik kollégám még szokott is belőle hazavinni vasalóba. Sajnos megszűnt a mosoda, így ez már nem opció, csak innen jutott eszembe hogy lehet e ez is egy megoldás.
-
pooty
tag
válasz
dredjudge84 #29580 üzenetére
A vízlágyító só tabletta vízlágyítógépbe kell, a gépben lévő vízlágyító gyanta regenerálására:
"Vízlágyító készülékek gyantatöltetének regenerálásához
nagy tisztaságú sótabletta."
Ha csak simán beledobod az ioncserélt vízbe, akkor beleraktad azt mit korábban kivontak belőle.
Véleményem szerint a robotporszívóba kb mindegy hogy most ioncserélt vagy desztillált víz kerül, a lényeg hogy lágy víz legyen, hogy a vízkövesedést megelőzzük.
(autóba lehet, hogy nem mindegy a lágy víz előállítási módja miatt (?)) -
PitLee
őstag
válasz
dredjudge84 #29577 üzenetére
Itt van jó áron desztillált víz
Denkmit Desztillált víz, 5 l
https://www.dm.hu/denkmit-desztillalt-viz-p4066447434958.htmlAz egyik probléma ott van, hogy rengeteg üzlet keveri a két dolgot az ion cserélt és desztillált vizet, desztillált néven ioncserélt vizet árul.
Autómnak megvettem a gyári fagyállóját és hozzá desztillált vizet rendeltem a Bárditól
https://www.bardiauto.hu/webshop/magazin/-FE6059.000.02
katt a képre
erre mikor megérkezett az volt ráírva ioncserélt víz, megnéztem a rendelést, mert azt hittem rosszat rendeltem véletlen, de nem.Aztán elkezdtem keresgélni, de rengeteg helyen deszt víz néven ioncserélt vizet árulnak.
Nagy nehezen valamelyik áru alatti kommentben írta valaki, hogy ami a DM-ben van az rendes deszt víz.A desztillált víz
google
A desztillált víz egy tiszta, ionmentes víz, amelyet desztillálással (párolással) nyernek ki. Ez a folyamat eltávolítja az ásványi anyagokat és egyéb szennyezőket a vízből, így egy nagyon tiszta, gyakorlatilag ásványi anyagoktól mentes vizet eredményezAz ioncserélt víz
https://b-chem.hu/termekek/ioncserelt-viz/
MI IS AZ AZ IONCSERÉLT VÍZ?
Az ioncserélt víz olyan víz, amelyből a vízben oldott ásványi anyagok, például kalcium (Ca²⁺), magnézium (Mg²⁺), nátrium (Na⁺) és klorid (Cl⁻) ionok eltávolításra kerültek egy ioncserélő folyamat segítségével. Az ioncserélés egy kémiai eljárás, amely során a vízben található ionokat egy ioncserélő gyanta vagy anyag más, kívánt ionokkal cseréli le.
HOGYAN MŰKÖDIK AZ INOCSERÉLÉS?
Az ioncserélő gyanták olyan anyagok, amelyek képesek ionokat kötni és elengedni. Az ioncserélő berendezésben a kemikáliák (például kalcium- és magnéziumionok) a vízből cserélődnek a gyanta ionjaival (például nátriumionokkal). Ezzel csökkenthetők a víz kemikáliák (kemikáliák, mint vízkő okozó ionok), és így tisztább, lágyabb vizet kapunk.Persze lehet ezt szőrszálhasogatásnak vélni és valószínű be is kevertem volna a fagyállót ioncserélt vízzel, ha annak adatlapján nem desztillált vizet írtak volna
-
dredjudge84
őstag
válasz
Graphics #29576 üzenetére
Csak egy kósza gondolat, valóban nem tud megbüdösödni a desztillált víz, most olvastam én is utána mert már érdekelt, de ez csak abban az esetben igaz, amíg abban a zárt flakonban van, amiben megveszem. Ha beleöntöm a tartályba akkor már a levegőből is mehetnek bele mikroorganizmusok, tehát hetente így is érdemes cserélni biztos ami biztos alapon.
Elolvastam a használati útmutatót is ott is csak annyit írnak hogy tiszta vizet használjak és nem térnek király külön hogy vásároljak desztillált vizet, most csak a garancia véget mondom ha esetleg valami vízkő probléma lenne garanciás idő alatt, akkor nem tagadhathatják meg a javítást. Elvileg.
-
válasz
dredjudge84 #29575 üzenetére
Hát akkor passz, mi másfél éve használjuk a gépet, télen-nyáron, de soha nem büdösödött bele az ioncserélt...
Miért büdösödne meg? EZt nem értem igazán... Kannából beleöntöm a gépbe, de miért büdösödne meg az ioncserélt és a desztvíz?
Van benne bármi, amitől elindulna ez a folyamat? Nincs benne semmi szennyezőanyag, nincs benne semmi vegyszer sem.
Ha az ásványvizet a kocsiban hagyom sem büdösödik meg.
A deszt és ioncserélt vízben nincs élő anyag, nincs benne mikroorganizmus!
Folyamatosan van a tartályban és sose büdösödik meg, akkor magyarázd meg, miért nem büdösödik meg?
A vezetékes víznél megértem, mert az hosszú folyamat útján jut el hozzád, és van benne egyéb más anyag is.
Na mindegy, ha nincs különbség a két víz között szerinted, akkor azért egy laborvizsgálat nem árt.
De egy egyszerű próba: Tegyél bele csapvizet, meg fog poshadni. Desztvíz meg nem.
Ennyi.
De még egy kis extra infó:
A desztillált víz, amelyet desztvíznek is neveznek, természetes módon csíramentes, mivel a desztillációs eljárás során a vízből minden szennyeződés, beleértve a baktériumokat és egyéb mikroorganizmusokat, eltávolításra kerül. Ez a folyamat hő alkalmazásával történik, amely során a víz elpárolog, majd a pára visszagyűjtődik és lehűtve, így egy tiszta, csíramentes vizet kapunk.
Röviden: A desztillált víz csíramentes, mivel a desztillációs eljárás során a szennyeződések, beleértve a baktériumokat, eltávolításra kerülnek.
Ezért nem poshad meg.
A csapvíz nem csíramentes.
-
dredjudge84
őstag
válasz
Graphics #29573 üzenetére
Nem értem a kérdést. Nyáron a panelba a kánikulában van hogy 33 fok vagy picit több is van. Ilyenkor semmit nem hagyok elő, még ásványvizet se, pont ezért. A csapból mindig lehet hideg vizet engedni, de azért egy 5 literes ioncserélt vizet nem tartok a hűtőben, mert a melegben megbüdösödik. Ilyenkor a háziállatoknak is többször kell friss vizet adni.
-
válasz
dredjudge84 #29572 üzenetére
Nem poshadt meg eddig soha a tiszta vizes része.
Miért poshadna meg? Mi a különbség, hogy az 5 literes flakonban van,vagy a gép tartályában.? -
Kormi76
aktív tag
válasz
eastsider #29570 üzenetére
Ez durván megdrágult, az igen.
Én továbbra is sima csapvizet töltök a gépbe, nem terveztem elkölteni banánra a majom árát még egyszer. De azonnal írok ide, amint bekrepál emiatt a robi.
Mindenki maga döntse el, számolja ki. De az informált döntéshez az is hozzátartozna, hogy MILYEN kárt okoz a sima csapvíz, és MENNYIBE kerül javítani, mert egyébként szerintem az új felhasználók csak megijednek, és tények nélküli hitvita alakul ki.
-
eastsider
nagyúr
válasz
dredjudge84 #29568 üzenetére
van DM-ben is
[link] 1099/5l -
bendeguz76
aktív tag
válasz
dredjudge84 #29565 üzenetére
Metro nagyáruház 1800 ft a 3 ötliteres desztilált viz.jó darabig elég nekem a dreame l20 ultra kb 1.5litert használ egy nagytakarításhoz..ugyanezt veszem a pálinka szeszfokbeállításhoz is
-
válasz
dredjudge84 #29565 üzenetére
Benzinkúton, Tescoban, bárhol.
Ioncserélt vagy desztvíz.
-
balint82
senior tag
Sziasztok,első porszívó vásárlás előtt állok és ezzel a két darabbal szemezek:
D9 Max gen2, elég jó áron van (78e)
S20+ (100e)Kb. 60nm, nincs szőnyeg,nincs kisállat, csak hideg burkolat és parketta, burkolatváltóval.
10 cm-es lábakon álló szekrények vannak, a kérdés,hogy a 96.8 mm-es magasságú d9-nek okoz e problémát?Valaki használja valamelyik típust?
Melyiket javasolnátok inkább? -
dredjudge84
őstag
válasz
MADcat #29564 üzenetére
Kár mert érdekelne még pár dolog, ami az összefoglalóban sincs benne, pl honnan lehet venni lágyvizet, ha nincs otthon ami termelje, illetve a csapvíz által elromlott gép garanciális javíttatása lehetséges? Mivel ezt nem írja külön egy gyártó sem hogy lágyvíz legyen használva benne.
-
válasz
dredjudge84 #29562 üzenetére
A garanciát megvonhatja a gyártó nem rendeltetésszerű üzemeltetés során.
Ha valaki kockáztat, az az ő gépe.
xekta fórumtárs javít ilyen masinákat, ő már látott szerintem vízköves gépet, de majd megerősít. Ha valaki úgy van vele, hogy neki mindegy mit rak bele, az az ő dolga.Én nem fogom javasolni a csapvíz használatát.
A Xiaomi javaslata:
A gyártói ajánlások szerint a Xiaomi robotporszívók kizárólag tiszta vízzel működtethetők. Lehet az egyszerű csapvíz is, de a legjobb, ha inkább direkt erre a célra ajánlott desztillált vizet választunk hozzá, hiszen ezzel megakadályozhatjuk, de legalábbis késleltethetjük a vízkő kialakulását.Sokadjára újra fellángolt ez a téma.
-
Gloob
addikt
válasz
dredjudge84 #29558 üzenetére
Ott ahol házi vízlágyító van beépítva vízrendszerbe.
-
Csak porszivózásra 1.5 cm es küszöbökkel, 40m² járólap, laminalt padlóhoz xiaomi s20 megfelelő? Mennyire tájékozódik jól?
Köszönöm ha valaki megisztja tapasztalatát. -
válasz
dredjudge84 #29558 üzenetére
Területenként eltérő a víz keménysége, illetve azért tekintsünk országhatáron kívülre is.
Nálunk sajna javarészt keményvíz van.
De egy adott, egymáshoz közel lévő területeken is lehet eltérő a vízkeménység.
Európa
-
válasz
dredjudge84 #29556 üzenetére
Leginkább Olyan vízhálózatra, ahol lágyítva van a víz.
Vagy nem túl kemény.
-
xekta
csendes tag
válasz
dredjudge84 #29554 üzenetére
Nálam már jópár megfordult, ami nem mos fel, mert vízköves volt a tartály vagy valami szerrel használták. Még a külön víztartályos amiben szivattyú van szerencsésebb, mert azt általában lehet külön venni ha nem lehet megmenteni, de a belső szivattyús gépeknél nem olyan jó buli
Szóval van, kb naponta 1 biztos. Maga a robot nem igazán megy tönkre miatta, hacsak nem kerül bele víz vagy a dugulás miatt nem erőlteti meg magát a szivattyú és veri ki a saját fetjét, biztijét.
-
dredjudge84
őstag
Azért arra kíváncsi lennék, van e bárki, akinek a vízkő miatt tönkrement a robot?
-
xekta
csendes tag
Tele van szösszel és mosószer\öblítőmaradványokkal stb. Az, hogy nem látod, nem azt jelenti hogy nincs, a miliméternél kisebb átmérőjű fúvókát\csöveket pedig el tudja tömíteni. A csapvíz sem jó.
Majd neked is ha a filc átengedi a szálló szöszöket a gépen, akkor meg fog jelenni a tartályban is.
A szárítógép kondenzációs elven működik, nem ugyan az mint egy centrifuga.
De mindenki azt használ, amit akar, én nem tenném bele -
-
válasz
MADcat #29549 üzenetére
Ez is egy modern LG, iide szösz nem kerülhet bele, mert tripla szűrőrendszer szedi ki belőle, ebből kettőt kézzel lehet tisztítani, egy pedig belül van, azt magának csinálja. Nyilván gépfüggő, és nagyon meg kell vizsgálni, az enyémben nincs semmilyen szennyeződés, és illata sincs, de meg fogom nézni pl. ülepítéssel. Az biztos, hogy a tartálya patyolat tiszta, abban pedig lennie kellene lerakódásnak, ha bármi belekerül a vízbe. Valamint ne felejtsük el: ezt nem meginni akarjuk, hanem felmosni vele, a cél csak annyi, hogy ne tömődjön el semmilyen szűrő az esetleges kosztól.
-
A szárítógép tartályában levő víz épp olyan mint, amit te esetleg kicsavarhatsz a ruhákból.
A szárítógép a ruhákban levő nedvességet nem párologtatja el és utána a gőz nem csapódik le hideg felületen, hanem úgy működik mint egy centrifuga, csak meleg levegőt is fúj és így szárítja meg a ruhákat.
Ez a víz max. a wc-t lehúzni jó.De cáfoljatok meg... nem tenném semmibe. Nekem pl kellemes mosószer illata van kiöntött víznek... A gép hatodik generációs BOSCH, szóval nem is régi vacak gép.
-
-
erzol
őstag
válasz
Geo19870322 #29542 üzenetére
Nálunk BWT szűrőkancsó vizével évek óta jól elvan a robot (és a kv gép is vízkőmentes).
-
válasz
Ez tényleg jó ötlet, nálam LG szárítógép van, kristálytiszta víz jön ki belőle (nincs benne szösz), és a tartályt leellenőrizve nem nyálkás a belseje, szóval nincs vélhetően nagyon abban a vízben semmi, ami lerakódhat (pl. öblítő, mosószer maradéka). Szerintem ezeket nézd meg.
Cserébe viszont vízkőmentes lesz, mert lágyvíz. Én ki fogom próbálni (Dreame X40 Ultra-val).
-
Milka 78
nagyúr
válasz
BUZZLGHTYR #29539 üzenetére
Dreame R20 néha van akciózva annyiért és elég bika cucc én is azt használok a robot mellé. Alternatíva a T30/T30 NEO felszereltségtől/ártól függően.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Ez a kondenzvíz dolog engem is érdekelne elméleti síkon. Elméletileg az nem kemény víz. Nálam pl páramentesítő+klíma is termeli.
-
Geo19870322
tag
Sziasztok!
Dreame L10 Prime gépem van és lenne pár kérdésem:
Az úgy normális, hogy takarítás/felmosás előtt nem nedvesíti a felmosó mopokat? Ezt úgy szoktam kiküszöbölni, hogy padlótisztítószeres vizet permetezek vékony rétegben a padlóra. Ezzel nem ártok a gépnek?
A tiszta víz tartályba desztillált vizet szoktam rakni, de azon gondolkozom, hogy nem-e váltható ki pl szárítógép kondenzvízével? A takarítás után minden alkalommal megmossa a mopokat, de néha nem is kell felmosnia, mert csak szőnyegen porszívózik, és így sok vizet 'elpazarol'...Köszi a segítségeteket előre is!
-
Locutus
veterán
válasz
BUZZLGHTYR #29539 üzenetére
Szinte minden akksis gyenge. Ahogy a robotok is, relatíve, egy rendes porszívóhoz képest.
-
Locutus
veterán
válasz
BUZZLGHTYR #29537 üzenetére
Gyengét a gyenge mellé mi értelme van? Szerintem robot mellé akkor már egy nagyobb teljesítményű rendes kábeles való. Ha néha alaposabban is takarítanál.
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Akksis keziporszivot akarok venni a robotporszivo melle, a proscencic p16 mennyire lehet jo valasztas?
-
Hatszorhat
csendes tag
válasz
dredjudge84 #29534 üzenetére
Néha használom a zóna takarítást is, az is jó funkció. De ettől még ez a kis helyi takarítás-funkció is kéne.
Praktikus és elvi okaim is vannak rá:
- Praktikus ok:
Pl. a WC-be és a kis fürdőmbe nem tud bemenni a gép, mert magas a küszöb. E két helységbe tehát egyébként is kézzel kell odavinnem és letennem a gépet, és mivel kicsi helységek, elég is oda ez a "partial cleaning" is (a gép nevezi így). Tehát odaviszem, lerakom, és azzal a mozdulattal egyben hosszan megnyomom a házikós gombot, és már csinálja is. Ez így egyszerű, kényelmes, logikus.
De most pl. vettem két új fiókos szekrényt, ezeket szerelem össze, folyamatos a por és piszok, ezeket is kiválóan szedi össze ez a partial cleaning üzemmód.
- Elvi ok:
Ne én alkalmazkodjak már a gép egy hibájához, hanem a hiba szűnjön meg, vagy legalábbis lehessen kikerülni valahogy. Ez nagy elvárás lenne? Csak egy pici kis hibajavítás kéne az app-ba.No mindegy, más nem válaszolt, ezek szerint erre nincs megoldás
Kár, mert amúgy tök jó kis gép ez, csak a béna app-ja miatt fölösleges szenvedés van vele....
-
-
dredjudge84
őstag
válasz
Hatszorhat #29533 üzenetére
Miért nem használod a zóna takarítást? a térképen kijelölöd mit szeretnél, és akkor csak azt csinálja meg.
-
Hatszorhat
csendes tag
Sziasztok,
2-3 hónapja használok egy Dreame 9 Maxot. Nagyon jó kis gép, elégedett vagyok vele, sokat segít, szép tisztán tartja a lakást.
Egy visszatérő gondom van vele, egész pontosan az app-jával: én gyakran használom azt a funkcióját, hogy leveszem a töltőjéről, odaviszem egy kicsit piszkosabb részre, pl. a konyhába vagy a fürdőbe, vagy egy sarokba ahol megállt a por, hosszan megnyomom rajta a házikó-gombot, mire csinál egy kb. 2 négyzetméteres, területen egy helyi tisztítást. Ezt szépen meg is megcsinálja, ez egy tök jó funkciója, ez rendben is van. A gond ezután jön.... ugyanis egy-egy ilyen után, ha később el akarom indítani hogy takarítsa ki az egész lakást (vagy csak az egyik szobát) az elmentett normál lakás-alaprajza alapján, akkor nem a lakás térképe jön fel az appban, hanem az a kis folt, amit előtte valahol takarított. És az istennek nem hajlandó visszaváltani a lakás normális térképére...Pedig ott van ám valahol az agyában az alaprajz, pl. a "Map man agement" gombra klikkelve fel is jön, de ezen gomb mögött csak átnevezni meg splittelni lehet a térképet, ha visszamegyek a az app "főoldalára", akkor megint az legutóbbi kis helyi 2 nm-es takarítás folt-térképét mutatja.
Kész szenvedés belőle kikönyörögni a normál alaprajzot egy-egy ilyen helyi kis takarítás után... Ha vagy 10x újraindítom az appot, akkor nagy kegyesen csak behozza a normális lakás alaprajzot, és akkor végre el tudom indítani a lakás teljes porszívózását, de ez tényleg nagyon zavaró hogy így kell vergődni az appal vagy 5 percig.
Én csinálok valamit rosszul? Vagy van egy trükk amivel át lehet váltani egyszerűen a kis folt-térképről a lakás térképére? Vagy egyszerűen ez egy hiba az appban? Van erre megoldás? Köszi. -
bendeguz76
aktív tag
Nálunk meg rozi lett.tök jók ezek a nevek
-
kóóó
aktív tag
Valaki nem tudja ezeket miért dobja fel és hol lehet kikapcsolni ba DreamHome appban?
Eléggé idegesítő, hogy mindig wifi-t meg helymeghatározást akár.... -
miskyg
csendes tag
Sziasztok!
Nekem van egy Xiaomi S20+ robotporszívóm, ami hónapokon keresztül tökéletesen csatlakozott a hálózatra és tette a dolgát. A mai napon egyszerűen nem akar csatlakozni (bár a One által szolgáltatott router felületén látszódik, hogy sikerült a wifi hálózatra csatlakoznia). Az a megérzésem, hogy valamiféle xiaomi szervert nem tud elérni és ezért nem is elérhető az xiaomi home alkalmazásban. Próbálkoztam factory resettel, router restarttal, de semmi pozitív eredmény nem született. Valamelyikőtök találkozott hasonló jelenséggel és ha igen, mi volt a megoldás?Köszi!
-
Hol szoktatok HEPA szűrőt venni? Van bevált, (olcsó,) megbízható forrás S20-hoz?
-
Milka 78
nagyúr
Beújitottam egy Dreame Mova M1-et. Első gépem így nincs igazán mihez mérnem...
Eddig nagyon elégedett vagyok vele, természetesen annak tudatában, hogy egy budget/50 ropis gépről beszélünk. Mivel neki nem toronyba van a lidar így egy alacsonyabb gépről beszélhetünk ami fő szempont volt, cserébe random "körbenéz" menet közben.
Maga a telepítés pofon egyszerű volt, az app faék egyszerű még az első bálozók számára is.
Elég jól elnavigál a házban, igaz nincsenek Ming vázák a földön és össze is pakolok neki a meló előtt.
Néha egy kicsit nagyobb ívben kerül dolgokat amit gondolom a Lidar elhelyezése miatt csinál, de ezt a tesztekben is láttam és a dupla program orvosolja ezt.
Szívóerőben nincs hiány igaz kemény padlón van használva, hangosnak sem érzem túlzottan, és pofon egyszerű a takarítása, nem érzem a dokkoló hiányát.
Feltörlést nem eröltetem, ezen az árszinten szerintem nem is reális cél, de poénra ki fogom próbálni (most nincs is fent a mop).
Ami hátránya bár engem nem érint, hogy a portartály és az aksi sem orbitális, így kis/közepes lakásokba ajánlott inkább.
Összességében elégedett vagyok vele ideális budget/kezdő porszívó -
pityu8
tag
válasz
dredjudge84 #29522 üzenetére
Meg lehet venni szép kártyával? Ötlet?
-
Polcz
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni robotporszívó ügyben. Egy küszöb nélküli irodát kellene heti 3-3-4 alkalommal porszívózni és feltörölni. A teljes terület kb. 120-150 nm2.
Igazából, nem tudom milyen szempontokat kellene figyelembe venni. Árat nem tudok mondani, de 500-ig mehetünk, ha valós az árérték. Elsőkörben Roborock s8 max v ultra néztem. Gondolom ez elég jó lenne, de ha felesleges, akkor nézhetünk másfelé.
Tudna tanácsot adni valamelyikőtök? -
xekta
csendes tag
válasz
Sera26 #29516 üzenetére
Ha megvan még a használatija, akkor a csipogások számából lehet következtetni a hibakódra. Esetleg a távirányítójával próbálgatni, hogy kerekek működnek e, szívómotor elindul e stb. Ha nagyon nem juttok semmire, akkor írj rám, van hozzájuk alkatrészem (régebben profimaster néven volt hasonló gép).
-
Sera26
aktív tag
Sziasztok!
Évek óta teljes megelégedettséggl használunk egy Ariete 2711 Briciola robotporszívót. Pár hete takarítás közben megállt, pirosan villog a lámpája és hangjelzéssel csipog. Próbáltuk tölteni de indítás után felpörgeti a seprűket majd pár másodperc után megáll és jön a piros fény és hangjelzés. Pár napja kapott egy új akksit, hátha, de sajnos nem oldotta meg a problémát. Mi lehet a baja? Volt valakinek ez a típus hasonló hibával?
-
válasz
dredjudge84 #29514 üzenetére
De bitang jó ár érte. Ha most kéne venni nincs kérdés, ezt venném.
-
dredjudge84
őstag
https://euronics.hu/robotporszivo/dreame-x40-ultra-robotporszivo-feher-p299760?srsltid=AfmBOoqLDhK-rlaLrPK43A0E4bpKxeGO6Rye-zfUZR5ENQjuWXzfBVyHjcc&gQT=2
Megint akciós.
-
tutis
őstag
válasz
Szibilla #29510 üzenetére
dreame d10 plus
Sajnos a dreame L10s Plusnak most már újra felment az ára, én 134-ért vettem, az már felmosást is tud.. -
Szibilla
aktív tag
Sziasztok!
9 év után megdöglött szegény iLife robim, kellene vennem helyette másikat. Olvasgattam a topikot, meglepődve látom, hogy már egyáltalán nincs az ajánlott márkák között, pedig akkoriban népszerű volt. Szerettem szegényt, bár hülye volt, mindennek nekiment, küszöbön fénykorában sem ment át, de hozzám nőtt valahogy....ennél mondjuk szebb gyászbeszédet érdemelne.
Ha valami beválik, ahhoz próbálok ragaszkodni: [link] Van esetleg valakinek tapasztalata ezzel a géppel? Ennyit még adnék érte és ha tisztítaná magát meló után, azt tudnám díjazni. Igaz nem kis fejvakarás lenne, hová teszem a fészkét, a mostaninak a helyére nem fér el.
Másik kérdésem lenne, hogy már nincs is olyan robi, ami nem okos? Igazából a régi robi sem volt az, nem tudom, mennyire használnám ki.
-
andris3
csendes tag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni 2 robotporszívó vásárlásához.
Nálunk egy A4S működik, de úgy tűnik a végét járja, szüleimnél meg egy Hoover, de az meg kb. sosem volt jó.
- első kérdés mennyit szánsz rá?
Érdekel a véletlenszerű és a szisztematikus is (X20+ ?), inkább a jó ár/érték arány, megbízható kütyüt keresek.
- mekkora területre kell?
100-120m2, anyuéknál csak szőnyeg, nálunk laminált és szőnyeg
- fontos e a felmosó/illetve feltörlőfunkció?
nem
- legyen e önürítős dokkolója?
nemköszönöm!
-
balint82
senior tag
Sziasztok!
Totál kezdő vagyok a témában viszont most jutottunk el oda,hogy vegyünk egy robotporszívót. Nagyjából azt sem tudom,hogy melyek az ajánlott, kerülendő márkák, ár/ értékben melyik a jó stb.Kérhetnék segítséget a kiválasztásban?:
-80-120e közötti sávban keresünk (pl. Elsőre egy ilyen ugrott fel :Philips XU3000/01 HomeRun)
-kb. 50 nm, 1/3 parketta ,a maradék teljesen nem sima felületű padlólap.
-tudjon felmosni
-a nappaliban a szekrények 10 cm-es lábakon állnak, mindenképpen olyat vennék,ami befér alá. 9.5 -9.65 cm magasságúak pl. mennyire problémáznának a minimális helyen?
-kisállat nincs, csak nagycsalád
-illetve ha alkalomadtán felviszem az emeletre, elfelejti a lenti térképét - nem tudom mennyi értelme van a kérdésemnekNagyon szépen köszönöm a segítséget
-
maczoi
csendes tag
hello, Ezviz robotoporszívó azt mondja , hogy a lézerérzékelő elakadt, vagy belegabalyodott valamibe. kikapcs bekapcs nem segít, konkrétabbat nem találok. valaki?
-
Luciano
tag
Sziasztok srácok, beléptem a klubba egy Dreame L10s Ultra Gen 2 vel. Egy öregecske Xiaomi Vacumot váltott. 10 év alatt sokat valtozott a tehmológia
-
kóóó
aktív tag
válasz
grabber #29500 üzenetére
Jó gép nekem ez van több mint fél éve.
Munkatársam 1 hete vett innen akkor 215 volt, mondtam neki gyorsan csapjon le, mert ennyi meg sose volt.
Ez a 225-os ár 2-3 havonta beugrik, de jobb ha most se sokat gondolkodtok mert ha elviszik utána megint csak 300 felett lesz és kitudja mikor lesz újra akcióban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Hyundai, Kia topik
- Olcsó ZTE-t kapott a Balkán
- Eredeti játékok OFF topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Elden Ring Nightreign teszt
- Honda topik
- További aktív témák...
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest