Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- cigam: Mi az a HiDPI és Retina felbontás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dredjudge84 #29283 üzenetére
Így aztán lehet keresni az igazit
-
válasz
dredjudge84 #29281 üzenetére
Na, akkor telitalálat volt, de figiy már ilyenkor az L10s Ultra Gen2-est visszaküldöd? Vagy hogy?
-
dredjudge84
őstag
Nekem is ma jött meg az x40 ultra. Beüzemeltem és ég és föld a különbség az l10s ultra gen 2-höz képest. Míg utóbbi végighúzta magát a bútorok oldalán és felcsavart magára kábeleket, addig ez a gép olyan kecsesen megy és óvatosan finoman közelít meg mindent ráadásul mindent elér és kitakarítani, hogy, ez hihetetlen. Ezzel kellett volna kezdenem! Ja és ráadásul sokkal halkabb mint a másik gép illetve a dokkoló is halkabban tisztít és szárít.
-
-
Abu74
csendes tag
Sziasztok.
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy Ti a két termék közül melyiket választanátok.
Minden van vegyesen a lakásban. Szőnyeg, laminált padló, metlaki. Mivel az egyik igen jó akcióban van még, azért nem tudok dönteni. Kényelmi funkciók fontassak.
A keret max 300 e Ft. De a Dreami estében beleférne az a kis plusz. Köszönöm a segítségeteket.
-Dreame X40 Ultra
-Xiaomi X20 Max -
Nikaré
őstag
Be kellene írni az összefoglalóba, hogy a feltörlő/felmosó funkcióhoz a gyárilag ajánlott (adalék) folyadék használatával marad meg a garancia.
pl. -
válasz
MarciKING24 #29274 üzenetére
Az már saját kísérlet.
Max a Dreame cuccat merném beletenni, még ha Viomis a gép.
-
MarciKING24
tag
Sziasztok, használom ezt a vacuum s20at. Szerintetek csak vízzel lehet tölteni? Nem lehet adni hozzá kis vegyszert vagy valamit, vagy legalább illatosítót?
-
-
Egzee
őstag
Sziasztok. Átveszem a szüleim Mop Pro 2 Ultráját, mert édesanyámnak ez a takarítás nem elég alapos, nem is használta, nekem meg megfelel, mert egy koszos disznó vagyok.
Nehezen megy fel a tök átlagszőnyegre, ami kb 1cm. Van erre valami modifikáció, tuning vagy bármi, ami jobbá teszi?
Köszi a válaszokat!
-
válasz
dredjudge84 #29267 üzenetére
Semmi, félreolvastam.
Második kérdésedre: Kamera be van kapcsolva?
Mert akkor fogja detektálni a kábeleket.
-
dredjudge84
őstag
Lehet buta kérdés lesz, sőt gyanítom hogy az, de szenzoros téren fejlettebb az l10s ultra gen 2 mint az l10s pro gen 2? Vagy elvileg egy kutya? Hétvégén is használtam és továbbra sem értem hogy míg az utóbbi minden alatt szépen megállt és nem ment neki semminek addig az ultra rendre felcsavarja a kábeleket a mopok közé vagy neki megy a szekrénynek esetleg úgy megy a szekrény mellett hogy lehet hallani hogy végig karistolja magát. Ez normális? Beengedem a franciaágy alá ahol a fal mellett van egy hosszabbító amibe be van dugva egy éjjeli lámpa és folyamatosan felcsavarja magára a kábeleket.
-
Tlalok
csendes tag
válasz
dredjudge84 #29264 üzenetére
Köszönöm!
és Graphics - nak isA Költségvetési Bizottság egyelőre nem szavazta meg, szerintem várok kicsit vele még.
Ha lejjebb (80-110K) visszük a keretet, van mi használható? -
válasz
dredjudge84 #29264 üzenetére
Szerk.
Nem szóltam
-
Tlalok
csendes tag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni első robotporszívó választáshoz. Köszönöm
- első kérdés mennyit szánsz rá? 100-120k
- mekkora területre kell? 70 m2 hidegburkolat / laminált padló. Küszöbös területre nem kell bemenjen. Elég szabdalt a terep, sok bútorral. Kisállat nincs.
- fontos e a felmosó/illetve feltörlőfunkció? nem, de nem kizáró ok
- legyen e önürítős dokkolója? nem szükséges -
-
majestic
őstag
válasz
Graphics #29254 üzenetére
A tisztító szerre nem kérdeztem 100-szor, csak egyszer…
Miért kérdezetem? Mert pl. a BMW kizárólag az eredeti BMW olajat enged (garanciába) cseréltetni a kocsijaiba amikor köztudott, hogy a Shell olajokat használja. A kettő között kizárólag az árban van különbség: az “eredeti” 10.000/L, a Shell márkás pedig 4000/L. Ezért kérdeztem… Amúgy most egy picit utánna olvastam és pl. a Reddit-en egy helyen azt írják, hogy vannak sokkal jobb megoldások (nem ragacsos a padló utánna, jobban tisztít, stb.) mint az eredeti.Na szerintem túltárgyaltuk a tisztó folyadék dolgot…
De a másik kérdésemre még mindig nem kaptam választ: melyik típus, másképpen: melyik cég termékei jobbak minőségileg általánosságban, a Roborock vagy a Dreame?
-
válasz
thebiker #29256 üzenetére
Mivel a Xiaomi nagy része Dreame gyártmány, így igen ( Kivéve S20, S10, és a régebbieknél vegyesen Viomi vagy Dreame a gyártmány)
Szerk.: És valószínűleg én is a Roborockba kipróbálom, mert ezek nagyjából ugyanazt tartalmazzák.. ( Sőt szerintem ugyanott is készülnek, mivel ez bérgyártásban készül egy vegyipari cégnél.)
Suzhou Killing Blue Biotechnology Co., Roborocknak gyártja.
Suzhou FervorBlue Biotechnology Co., LTD. - Dreame-nek gyártjaTény nem ugyanaz a cég, a többit már csak kutatómunkaután.
-
válasz
majestic #29253 üzenetére
Nem öntünk a gépbe semmi mást , csak gyárit.
Ha megérted jó, ha újra megkérdezed, a válasz ugyanaz lesz.
Kis mennyiségben semmi értelme, eloszlik, saját magad megnyugtatására jó, amúgy több kárt csinálsz vele mint hasznot. Ha elromlik nagyon kellemetlen lesz a 650 ezres gép garimegvonása, márpedig automatikusan ugrik a garancia.Véleményünk tapasztalat hiányában nem lesz a csúcskategóriás gépekkel.
Vedd amelyikkel szimpatizálsz, én leírtam a saját álláspontom. A pénzéből mindenki megveszi vagy a legdrágábbat, vagy az igényeihez veszi.
Én értem, hogy van kutya, nálunk meg két gyerek van és igaz a bundájukat nem hullajtják még, de hagynak elég feladatot.
Mégis egy Q Revo dolgozik.
Ja igen, vízzel készülj, kivéve ha nem olyat veszel, amit hálózatba kötsz.
Hogy melyik a jobb. Vedd azt, amelyiket a tesztek szerint jobbnak találsz. ( Én még mindig X40-Ultrát vennék ennyiért , ez van
[link] 70 fokos vízzel mossa ki a rongyokat, tény nem meleg vizet visz magával, illetve padlóval érintkezve az le is hűl.
Hogy szőnyeged van-e jó kérdés.
A TriCut kefe miatt vedd akkor a Dreame-t. De ha pénz nem számít, mindegy..
Amúgy tessék, összetevők:
-
majestic
őstag
válasz
Graphics #29249 üzenetére
A kérdésem arra irányult, ahogy azt az eredeti posztban le is írtam, hogy a két típus közül melyiket ajánlatnátok.
Felvetésedre válaszolva:1. Pontosan tudom mire kell a gép, így arra nincs szükségem, hogy az általad említet kérdéseket feltegyem.
2. Kb. 100 nm területről MINDENNAPOS tisztításáról (porszívózás + felmosás) lenne szó ahol 2 kutya is van…3. Tisztában vagyok vele, hogy nem mindig az a legjobb ami a legdrágább de végignézve és olvasva vagy 20 tesztet, mindenhol ezt a két gépet hozzák ki nyertesnek, ezért kértem a véleményeteket: a kettő közül melyik szerintetek a jobb választás.
A domestost a gép tisztavizes tartályába szándékoztam önteni és természetesen kis mennyiségben, nem mint koncentrátumot csak mint tisztítás alkalmazására, mert mint írtam két kutya is van és a sima víz olyan mint szarnak a pofon, semmit sem ér..
-
-
majestic
őstag
válasz
Reggie0 #29248 üzenetére
Nem tudtam, hogy a domestosnak ilyen tulajdonságai vannak… A mosogatógép kapszula - tudomásom szerint - amolyan microszemszés állagú, legfőképpen azzal tisztít és minimum tisztító anyagot tartalmaz… Milyen tisztítószerek tartalmaznak még “felületaktív” anyagot, esetleg tudsz ilyet vagy találok a neten ilyet?
-
adika4444
addikt
Hali!
Adott egy Xiaomi Vacuum Mop Pro, még 2019-ből, Turbado-s beszerzés.
Állt kb. másfél vagy két évett (vagy többet, már nem emlékszem) kihasználatlanul. Most gondoltam újra üzembe helyezem, ennek szoftveres része maradéktalanul meg is történt.
A kefék ránézésre rendben vannak, az alsó kefe teljesen, az oldal kefe talán picit ütött-kopott, mondjuk őszintén azt sem tudom, hogy lehetne leapplikálni a gépről, de nem is ez a legnagyobb gond.
A probléma a csodálatos állapotú akkumulátorral van, én azt csodálom, hogy töltődik és egyáltalán képes megmozdulni a gép. Konkrétan százalékokat merül már csak az állásban is, amikor szétszedtem és kitakarítottam a portartályt, meg a keféket.Megéri még erre pénzt áldozni (akkucsere, kefék cseréje), vagy a mozgó alkatrészeknek is közeledhet a vége? Kicsit úgy hallom, hogy rosszabb a hangja a kb. fél perces járatás miatt, mint amilyen régen volt, bár ezt majd meghallgatom jobban, csak feltöltöm járatás előtt.
Korábban földszinten volt használva, én viszont egy emeleten szeretném bevetni, ahol nincs lezárva a lépcső, csak egy nagyon lapos perem választja el a parkettától. Felismeri ezt a porszívó? Sajnos a lépcső mellett is olyan a korlát, hogy nagyon ritkásan vannak a tartórudak, azaz simán ki tud bújni, ha akar.
Azt én is sejtem, hogy cserés, csak abba bele akarok majd mélyedni, mert ránézésre ennek a gépnek elég jó a Home assistant integrálhatósága és ez véletlen alakult így, de az utódjánál már szándékos lenne.
-
válasz
majestic #29247 üzenetére
Igényeid alapján szükség van ezekre a gépekre?
Mert ha nincs kihasználva, értelmetlen megvásárlása, amikor mondjuk egy X40 akciósan 335 ezer. [link]
Nem az a lényeg, hogy a legjobb és a legdrágább gépet vedd meg, ha áll a sarokban. Azt vedd meg, amit a terület megigényel.
Sokan tévedésben vannak, hogy a legdrágább a legjobb... Én azt mondom, hogy van egy kérdéssor a tetején és töltsd ki.
Ha viszont számodra lényegtelen , hogy mit ajánlunk, mert a legdrágább a jobb elv alapján akarsz választani, akkor tedd a kosárba, amit a legdrágábban találsz és vedd meg.
Akkor mi nem kellünk ennek a eldöntéséhez.
Én most jelenleg az X40-et venném a többi pénzt meg más hasznos dologra költeném.
Nem öntözgetünk Domestost a gépbe.
-
Reggie0
félisten
válasz
majestic #29247 üzenetére
Nem valoszinu. A domestos korroziv es bomlekony is, igy sokaig sem tartana es a gepnek sem tesz jot. A robotporszivos felmososzerek altalaban feluletaktiv anyagokat, oldoszereket tartalmaznak, nem maro anyagokat. En elobb oldanek fel a vizben egy toredek mosogatogep kapszulat, azok baratsagosabb anyagok.
De amugy nezopont kerdese, hogy mi a draga. Nekem mar tobb mint fel eve a gyari mososzerrel megy az S1 Pro, nem kellett meg ujat venni, pedig minden nap felmosassal megy(40nm).
-
majestic
őstag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne:
1. Nemsokára esedékessé válik egy robotporszívó vétele. Mivel a lehető legjobban szeretném kiváltani a takarítást a két, állítólag a piacon most legjobb porszívó közül szeretnék választani: Roborock Saros 10r vagy a Dreame X50. Szerintetek melyik a jobbik választás?
2. A másik kérdésem, hogy a felmosáshoz a tisztavíz tartályba lehet önteni (természetesen nem nagy mennyiségben) pl. Domestost? A gépekhez a gyári felmosó tisztító folyadékok méreg drágák és nem vagyok meggyőződve róla, hogy nem parasztvakítás csak…
előre is köszi a válaszokat!
-
-
dredjudge84
őstag
válasz
Graphics #29243 üzenetére
Székláb, szekrény vagy ha olyanja van fal. A pro gen 2 sokkal kifinomultabban csinált mindent, a közlekedést legfőképpen, mert azt nem láttam soha nekimenni semminek! Plusz negatívum hogy ez gyorsabban merül. Ja és már kétszer felcsavart úgy kábelt hogy elesett mind a két mop a gépről.
Azért véleményezem mert a másik is csak 2 nap volt használatban és párhuzamba tudom állítani a kettőt ennyi idő után is. Lehet a pro gen 2 jobb szenzorosan?
-
válasz
dredjudge84 #29242 üzenetére
Ne egyből véleményezd, használd, megtanulja majd a dolgokat.
De minek megy neki? Nálunk van a családban, de sokkal puhábban közlekedik mint egy Q Revo
-
dredjudge84
őstag
Megjott a dreame l10s ultra gen 2. A navigációja rosszabbnak tűnik mint a pro gen 2-é, többször nekimegy dolgoknak, plusz a gép is gyorsabban merül sajnos.
-
-
-
-
-
V.Stryker
nagyúr
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani robotporszívót,ami jó lehet az alábbi felhasználásra?
- járólapos nappali-konyha egybenyitva... kb. 40nm
- kutya/macska van így szőr is van... leginkább ezt kéne összeszednie és nem kéne beleragadnia a nagy kefébe, mint most (iLife A4s van)
- felmosás nem kell
- okos alkalmazásos ámítás tök felesleges. Max időzített elindulás.
- örülnék ha maga a kefe részeket nem kéne állandóan takarítani, minden mocskot a tárolójába tudna beszippantani.
- az önkiürítős dolgot nem tartanám rossznak.
- virtuális fal lehetősége plusz pont
- 100k a határ árban. -
PitLee
őstag
válasz
Graphics #29124 üzenetére
Bár Naeto tulaj vagyok, de azért megütötte a hír a fülem, miszerint
8 új Lidar-os modelt dobtak piacra, persze ez inkább csak érdekesség, mint az is hogy ha ezek az új modellekkel nem jutnak előre, akkor reszeltek nekik.
NEW iRobot ROOMBA Lineup For 2025! - A COMPLETE Refresh, with LiDAR! - Vacuum Wars
https://youtu.be/ou83lomzFr8 -
mekker
őstag
Üdv!
Mi a fő különbség a kettő között?
Xiaomi Robot Vacuum S20
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro -
Gabesz87
veterán
Volt egy kis hálózat update, cseréltem a hálózati eszközöket (routert+AP-t). Más lett az SSID, ill. a jelenlegi router tud alaból IoT eszközöknek alhálózatot létrehozni, szóval külön SSID-n vannak. Így hát el is kezdtem újracsatlakoztatni ehhez a wifi hálózathoz az okos cuccokat. Ezzel a résszel nincs is gond, Xiaomi Home-ban fel is vettem az eszközöket újra sikeresen (nem távolítottam el előtte, de szerintem ez nem gond). A porszívó is csatlakozva van, a kártyán látom is hogy Charging, viszont hiába nyitnám meg, nem akarja betölteni, csak pörög és írja hogy Loading Map, aztán meg hogy Network slow. Please wait.
Mi a fene lehet? Töröljem és adjam hozzá újra? Csak nem szeretném már megint elveszíteni a térképeket.
Home Assistant-tal is gondom van egyelőre, mert valamiért nem akarnak menni a Xiaomi eszközök, de ez meg nem ide illő téma. -
válasz
dredjudge84 #29222 üzenetére
Értelek, akkor jó 230-ert az Ultra Gen2
-
válasz
dredjudge84 #29220 üzenetére
Eggyel fentebb linkeltem egy elég jó gépet, válasz arra is.
-
dredjudge84
őstag
válasz
dredjudge84 #29215 üzenetére
erre senki?
-
válasz
zolock #29217 üzenetére
Nos ha még bővíthető a keret, nagyon kedvezményes áron a Dreame x40 Ultra most csak 335 ezer, ami best buy vétel.
Ez egy csúcskategóriás termék, nagyon jó áron.
-
zolock
csendes tag
Sziasztok!
Gondolkozok már egy ideje robotporszívón, és nemrég megszületett a gyerekünk ami miatt már nem egyszerű véghezvinni egy hagyományos felmosást/porszívózást
Kérlek segítsetek eligazodni és ajánlani egy-két robotporszívót.
- első kérdés mennyit szánsz rá?
Igazából amennyi szükséges ésszerű keretek között, de mondjuk legyen a lélektani határ 300.000 Ft.
- mekkora területre kell?
90 nm
- fontos e a felmosó/illetve feltörlőfunkció?
Igen
- legyen e önürítős dokkolója?
IgenEgyéb infók:
- nagyrészt laminált padló van a lakásban, kivéve fürdőszoba, wc
- küszöb nincs, csak burkolatváltók
- van egy kutya is aki szereti a sarat behozni és a szőrét hullajtani
- van egy nagyobb meg két kisebb szőnyeg is a házbanKöszönöm.
-
dredjudge84
őstag
Sziasztok!
Két robot porszívó között vacilálok:
Dreame l10s pro gen 2 vagy l10s ultra gen 2
Azt látom, hogy az ultra dokkolója jobb sokkal, de maga a gép is jobb?
A pro gen 2 már nálam van, de hibás így cserélve lesz. (állandóan megáll magától takarítás közben, majd elindul megy valamennyit és megint megáll, vagy pl lejön magától a dokkrol és nekiall takarítani)
Illetve ha szánok rá max 400-át mit ajanlotok?
-
MarciKING24
tag
Sziasztok, kapok egy vacuum s20at. Nettó 100nmes házra elég lehet vagy hagyjam inkább? Szépen dolgozik egy ilyen? Nem ismerem ezeket a gépeket.
-
Maros1987
csendes tag
Sziasztok,
Teljesen kezdő vagyok robotporszívó témában. Kérlek majd így kezeljetek.
- első kérdés mennyit szánsz rá? Kb 100 000-et +/- 10%
- mekkora területre kell? 46 nm a lakás. Amerikai konyhás nappali haló fürdő.
- fontos e a felmosó/illetve feltörlőfunkció? Jó lenne igen ha felmosna vagy feltörölne de nem tudom mekkora különbség van közte.
- legyen e önürítős dokkolója? Nem nem szükségesLakásom nem nagy. 46 nm. Viszonylag egyszerű felülettel. Van járólap és laminált padló.
Kicsit legénylakás jellege van.Előre is köszönöm a válaszokat.
-
kóóó
aktív tag
Itt a videó róla, kérte az eladó .
Azt írta most, hogy küld csere alkatrészt 2-3 héten belül, ha nekem megfelel
De hát én nem vagyok szerelő, hogy még egy hónapos sincs a gép és magamnak szerelgessem ..
Visszairtam neki, hogy cserélje a gépet.Nálunk is ez volt az első, hogy így maradt, mentünk el itthonról 2/3 felé járt, mondtam az asszonynak kapcsolja le, ő meg elfelejtette.
Hazaérve láttam, hogy tele a ballon, a dzsuva beleégve, na mondom akkor egy citromsavast elinditok, erre nem indult.... -
dao02
csendes tag
Igen, már több mint egy éve használok Vevort, közvetlenül a gyártó honlapján rendeltem, eddig kb. 260-270 litert "főztem" gond nélkül. Igaz, én csak az első néhány esetben hagytam, hogy teljesen kiürüljön és maga kapcsoljon ki. Az oka az, hogy így nem ég rá a dzsuva, a maradék kb. 0,5 literrel a zömét kiöntöm, így könnyeb tisztán tartani kevesebbet kell "savazni". Okoskonnektort használok, és - tapasztalat alapján - úgy állítom be, hogy az indítás után kb. 3 óra leteltekor kapcsolja le.
Egyébként van benne egy biztosíték, remélhetőleg, csak azt kell kicserélni (You Tube videón találkoztam vele).
-
kóóó
aktív tag
Valaki használ Vevor víz desztillálót?
Február 8.-an rendeltem, használtam eddig vagy 15 alkalommal és a mai nap elindítottam egy ballon vizet, mire hazaértünk lejárt, a víz kész volt a gép kikapcsolva.
Erre az előbb elakarnám indítani, de semmi.
A bekapcsoló gomb világít, a reset gombnak nem tudom világítani vagy mozogni kellene, de egyiket se csinálja....
Allegroról vettem, azon gondolkodom van valami 44 napos visszaküldés de hát hibásan, hogy küldjem vissza?😅 -
-
-
demike93
tag
válasz
demike93 #29204 üzenetére
Bocsánat a duplázásért.
Az még egy fontos szempont, hogy a porszívó helye egy szekrény alatt lenne. Oda egy max 40 cm magas gép fér el.
Ahogy nézegettem a korábban ajánlott modelleket, (Xiaomi X20+, Dreame két modellje) egyiknél se látok olyan adatot, hogy a dokkoló milyen magas.Létezik egyáltalán olyan gép ami elfér nálam?
-
demike93
tag
Sziasztok!
Jelenleg egy Xiaomi Mi Robot Vacuum-t gyűrűnk 5 éve. Mostanában már néha vicceskedik (a burkolatváltón amin simán át szokott surrani fennakad néha, elkezd körbe-körbe mászkálni magától, úgy hogy semmi nincs körülötte és hasonlók), lehetséges, hogy megérte a nyugdíjas kort...
Nem igazán vagyok jelen a robotporszívó piacon, ezért remélem tudtok ajánlani gépet.
- első kérdés mennyit szánsz rá?
- 150-200k, persze ha van olcsóbban jó, akkor az sem probléma
- mekkora területre kell?
- Kb 50nm a takarítandó felület, legalábbis a jelenlegi porszívó ennyit szokott egyszerre megcsinálni
- fontos e a felmosó/illetve feltörlőfunkció?
- Alapvetően nem. Ha tényleg jól fel tud mosni akkor király, de ha nem akkor inkább ne is tudjon ilyet
- legyen e önürítős dokkolója?
- Nem musthave, de annak örülnékElőre is köszi!
-
válasz
Oryctolagus #29202 üzenetére
Mi nem győzött meg?
Vagy mi a kivetnivaló?
112 ezertől kapható, annyiért szerintem jó vétel.Roidmit meg én nem vennék, mert nem tudom ki gyártja pontosan.
Vedd, amelyik szimpatikus.
-
Oryctolagus
tag
válasz
Graphics #29194 üzenetére
Ez a Dreame D10 Plus Gen2, nem gyozott meg.
Szerintem tudasa az arahoz kepest nem megfelelo.
Osszehasonltva ROIDMI Eve Maxal kb, ugyanaz de megis inkabb az utobbit valasztanam.
Btw, van kutya is hosszuszoru.
A Xiaomi S20+ forgo mopjait hatekonyabbnak erzem.
Persze eszbentartva hogy egyiksem felmos.
Lehet ez lesz a befuto.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Deame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I Garancia!
- Turbózd fel a játék élményed egy felsőkategóriás PC-vel, amiről álmodni sem mertél! 0% THM
- Varon Oxygen generator újszerű, 6 hó jótállással/számlával
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest