Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fecogame: 1 laptop, 1 PC, 2 monitor, 1 hangfal. Hogyan?
- Fecogame: Cég felvásárlás - Volt már benne részetek munkavállalóként?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
LOGOUT
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsilver
senior tag
Off- van valakinek tapasztalata hengeres állóporszívó/felmosó kombóval 80e alatt ? szüleimnek kellene valami a vidéki házba ,nincs net, ezért a robotporszívó nem játszik
-
Egon
nagyúr
Mova V50 Ultra esetében, ha kimaradt egy helyiség a feltérképezésből, illetve ki lett rakva egy komód egy másik helyiségből, akkor hogyan lehet egyszerűen újratérképezni?
-
Gloob
addikt
A SmartCom webáruházban most a fehér Mova V50 Ultra akciós. 240e ft még 10 napig.
Mova V50 Ultra fehér -
adika4444
veterán
válasz
adika4444
üzenetére
Megtaláltam. Multifloor módban maximum 3 térképet képes kezelni. Ezek eltűnnek ugyan, ha ki van kapcsolva a funkció, de ténylegesen nem törlődnek. Be kell tehát kapcsolni a multifloor-t és utána aktívvá tenni a használni kívánt térképet (ha nem az az aktív épp), utána a maradék kettő kis képének jobb felső sarkában van a kis kuka ikon.
-
kalolaci
senior tag
Tegnap indítottam egy porszívózást, Mova V50 Ultrán. Meglepődtem, hogy miután végzett, a fal mentén otthagyta az összegyűlt port. Pedig be van állitva, hogy a kefe nyúljon ki, ha olyan helyen takarít, ahol indokolt.
-
Gloob
addikt
válasz
Tomcy7
üzenetére
Én rendeltem porzsákokat, meg folyadékot mindkettőt. Az Amazonról jönnek. A porzsák, meg az egyik tisztítószer keddre van jelezve, a másik, a kisállatszag semlegesítő, az még Kínában van. Gondolom nem volt raktáron. Az május elejére érkezik. Nyomkövető szerint már a reptéren van.
2026. 04. 18. 18:28 - Megérkezett a kiinduló nemzetközi repülőtérre, Kína szárazföldi részére, Észak-Karnegonya -
leslie23
tag
Azt meg tudja valaki mondani, hogy a MediaMarktban vásárolt akciós Mova V50 esetén a teljes árnál (259k HUF) előírt 3 év, vagy az akciós árra (239k HUF) kötelező 2 év garit adja az MM?
-
adika4444
veterán
Hali!
Ma beüzemeltem a 48000 forintért rendelt Mova E20 Plus-t. Nagy igényeim ennyiért nem voltak, így meglehetősen ledöbbentem, mit tud a gép porszívózásban és térképkezelésben. Nagyon profin feltérképezte a területet, porszívózásnál pedig alapos volt. Sajnos a kábelekbe többször is beakadt, ehhez kell a komolyabbak kamerája, hogy elkerülje, majd lerögzítem valahogy, vagy ha néha pont elkapja kiigazítom mint a Xiaomi-nál. A gép kisebb és könnyebb, mint a Xiaomi Vacuum Mop Pro, így egyrészt a küszöböknél nekiüti a gumis részt, másrészt nehezen / sehogy nem mászik át. Valószínű a jobb szenzorok miatt kicsit tart a sötét színű, szögletes kicsivel 2 cm alatti küszöböktől, így átmenetileg kartonpapírból csináltam neki egy kis felugratót a küszöb előtt. Ezt hamar meg is szokta és aktívan használja a helyiségek takarításánál.
Első indításnál a közel maximumra tekrt hangerő nem volt kellemes, ezt én levettem a negyede alá. Iszonyat erős hangja van a hangszórójának, mármár fülsértő.
A felmosás részét nem próbáltam. Ez az a fajta, hogy rácsatolható a mop és ráfolyik a víz a kis tartályból, aztán húzza maga után. Nekem ez a megoldás max feltörlésre, meg a piszok szétkenegetésére tűnik elégnek.
Amibe viszont belefutottam és nem nagyon jutok 1-ről a 2-re vele. Az elején a térképnél a küszöbök miatt kicsit bénáztam és sikerült 3 darabot csinálni. Az megvan, hogy a 3. térképet aktívvá tettem, így azt használja, de hogy tudom törölni az első két darabot? Amíg nem lett 3. térkép, volt még ott új térkép, majd gyors térképezés gomb is, most már ilyen nincs. Gondolom hármat tud maximum, de a két használhatatlant letörölném.
-
Tomcy7
tag
Mova V50 Ultrához valaki rendelt már plusz dolgokat? Porzsák, mop korong, 2 fajta tisztítólötty?
Honnan érdemes, van hely ami bevált?Az mennyire oké, hogy a porzsák és a mosószer arany színű takaróját ha leveszem, azért van a porzsák körül is por? Oké, hogy nem zár hermetikusan, de nem tudom mi itt a normális érték...
Sajna azon a 2 küszöbön ami kiritikus volt nem tud felmenni, így kell rámpa.
Illetve a régi egyszerű Xiaomi Mop 2 Pro-hoz képest, iszonyat tökölősen takarít, sokszor kerül olyan szituba, hogy a fal és a vastag szőnyeg között van kb 25-30cm és mint ha nem tudná ételmezni, előre hátra megy pár centiket csomó ideig, egyik nap pont ott voltam mellette, és az én türelmem fogyott el előbb, mint hogy ő feladja vagy megoldja így kicsit arréb raktam...
Alapvetően szeretem, de sokkal megfontoltabb mint a "buta" elődje, és ki is kapcsoltam rajta az ütközés elkerülő funkciót, mert nem ment el a szélekre rendesen, így meg kicsit olyan mint egy kos, fejjel megy a falnak...
-
kalolaci
senior tag
Engem a magyar nyelv érdekelne, Mova V50 Ultra porszívóra. Kerestem róla videót, de eddig sajnos nem találtam.
-
Térerő: Nem tudom mekkora a terület anyámnál 73m2-hez elég egy AP, 135m2-hez az irodában 3 AP van (mondjuk a 6 Ghz miatt.) De a porszívónak valóban nem a legjobb az antennája, viszon a dokkolónál pont elég, ha van térerő (Akár egy csík is, csak stabil legyen). A takarítást nem befolyásolja, ha nincs térerő.
Hang: ennél csak hangosabb van
vagy pont ilyen. Az a baj nehéz hiteles adatot találni, mert felmosás módban ez is hangtalan. A CleanGenius-t meg nem méri senki.Tempó: Az első három takarítás konkrétan a térképezés része. Utána már nem javul. Milyen módban használod?
Porszívó helyettesítés: Én nem november óta nem porszívózok egyébként... Minden nap megy a takarítás és a felmosás. Talán egyszer kétszer szedtem elő a másik gépet (Dreame H15 Pro), mert egy tál levest öntöttem ki vagy egyszer egy tésztás zacskó kirobbant nyitás közben a kezemből
Meg most nyáron az erkélyt a nagy géppel tartom karban, de ha nincs elhanyagolva a kis robot is el van az erkéllyel... de az már nehéz terep neki. Mondjuk tény, hogy a lakás úgy van átalakítva, hogy mindenhová beférjen. Egyszer kell vele foglalkozni
A szegélyléceken a nagy porszívó se segít... Van tavaszi meg őszi nagy takarítás... Ha minden nap megy és felmos akkor nem lesz ott annyi por. -
Egon
nagyúr
-
Egon
nagyúr
válasz
zeon.hu
üzenetére
Ez egy Ubiquiti AP, és bár nem a lefedettségéről híres, a telefonokon általában 4 falon keresztül is van megfelelő wifi jelerősség, még 5 GHz-en is...
Itt van az alaprajz: [link] Középen a piros pont a mennyezeti AP, a dokkoló pedig a fürdőszoba rajzról nézve jobb alsó sarkában van.
Nem kellene hogy gond legyen. -
-
Egon
nagyúr
Első tapasztalatok Mova V50 Ultra robotporszívóval:
- gyenge a wifi antennája. Kát fal van az AP és a dokkoló között, de nem mindig érzékeli a jelet, gyakran lesz offline...
- elég lassan takarít: durván 14-15 perc alatt takarított fel 10 nm-nyi területet;
- azért van hangja, azt hittem csendesebb, de csodák nyilván nincsenek,
- első használatkor eléggé logikátlanul ment végig a helyiségeken.Összességében nagyjából azt kaptam amit vártam. Aki azt várja, hogy 100%-ban helyettesíti a hagyományos porszívózást, csalódni fog.
-
leslie23
tag
válasz
adika4444
üzenetére
Köszönöm szépen, jól hangzik!
Egyébként ezeknek a (számomra ismeretlen) márkáknak, mint a MOVA, vagy Roborock, mennyire biztosított a hazai hivatalos jelenléte 5-10 éves távon? Gondolok itt szervizre, alkatrészekre, kiegészítőkre. Illetve szoftveres oldalról mik a tapasztalatok? Mindenképp olyan megoldást szeretnék, amivel semmilyen sw/fw probéma nincsen, egyszerűen csak működik, megbízhatóan, plusz erőfeszítések nélkül. -
adika4444
veterán
válasz
leslie23
üzenetére
Hali! Sajnos / nem sajnos amit írsz, oda nem árt a kamerás modell, bár a sima lidar is képes érzékelni a környezetet, de ilyen szituációban szerintem elkél a fejlett akadályelkerülés és a kamera. Ha belefér 240k-ig, akkor MOVA V50 Ultra most egy elég best buy gép, most akciós a MediaMarkt-ban.
Hatékonyan mos fel és porszívózik, nagyon széleskörűen testreszabható. Ma volt szerencsém élőben nézni, ahogy dolgozik és valami elképesztő. A vezetékeket kitűnően elkerüli, a változó pozíciójú tárgyak (szék az étkezőasztal körül), ruhaszárító, nagy kartondoboz, mindenféle elszórt kutyajátékok, kutya nem jelent neki akadályt. A hangja is teljesen vállalható. A rövid szőrű szőnyeggel szintén elbánt. Én a magam részéről az ajtók mögötti részeket kézzel szoktam kiporszívózni, arra nem jöttem rá, robottal mi erre a legjobb megoldás. Igaz, az említett gép nem az enyém, nekem egy öregecske Xiaomi Vacuum Mop Pro van, amit egy Mova E20 Plus fog váltani.
Az említett Roborock-ot nem ismerem, nem tudom véleményezni, itt most 99,9%-ban mindenki Dreame/Mova lázban ég. A Mova saját állításuk szerint egy különálló gyártó és független a Dreame-től, valójában viszont a Dreame-hez tartozik, az alkatrészek kompatibilisek és a mobilapp is elég erősen hasonlít.
-
válasz
sesomaru1989
üzenetére
Nézd meg a lefolyó csöveket, hogy nem-e eldugult. Próbáld meg óvatosan kitisztítani.
Meg próbáld meg a dokkoló tisztítást lefuttatni, hátha az átmossa. -
kacsaesokos
tag
válasz
kacsaesokos
üzenetére
Másoknak esetleg hasznos lehet, megjött a csere E40 ultrám, elsőre csatlakozott és a töltés is rendben. A héten 2. voltam aki ezzel a hibával küldte vissza E40-ét. (Beáll a töltőbe aztán leáll róla, amíg le nem merül)
-
leslie23
tag
Sziasztok!
80 nm-es lakásba szeretnék robotporszívót, felmosó funkcióval, önürítős dokkolóval.
200k HUF lenne a keret, de ha azt mondjátok hogy érdemes a különbözetet megfizetni, akkor 300k HUF-ra fel tudok menni.Nagy küszöbök nincsenek a lakásban, viszont néhány, rövidebb szőrű szőnyeg igen. Kamerás modellt nem szeretnék, de ha jól sejtem, akkor ez nem is annyira elterjedt.
Ami még fontos lenne, hogy a lakásban viszonylag gyakran változik székek, meg ilyen-olyan tárgyak pozíciója, illetve az ajtók csukott/nyitott állapota, szóval olyan modell kellene, ami az ilyen jellegű változásokat megbízhatóan tudja kezelni, pl. egyik nap nem sikerül bejutnia valahová, akkor másnap gond nélkül megpróbálja újra... De lehet ez teljesen alap dolog ma már.
Illetve abban tudtok adni támpontot, hogy a nyitott ajtók takarásában lévő részek tisztítására mi a legjobb módszer? Sosem volt még robotporszívóm, így azt gondolnám, hogy a legegyszerűbb időnként csukott ajtó mellett berakni a szobába, hogy dolgozzon odabent. Ez működhet, vagy ki hogyan oldja ezt meg?
Van egyébként jelöltem is, a Roborock QR 798, ebben az árkategóriában van esetleg ellenérv, vagy jobb ajánlat?
Előre is nagyon köszönöm!
-
tsilver
senior tag
Elindítottam a MOVA50-et CleanGenius alapos tisztításba, amit egyébként szépen el is indult, Az applikáció is elindult rendbe, de amint ez a folyamat elkezdődött, ezt a hiba üzenetet kapom. A porszívózás egyébként megy a háttérben. Láttatok már ilyet?
(‹"name":"render exception""message":"Cannot read property 'length' of undefined","stack":"TypeError: Cannot read property 'length' of undefined \n at MessageHelperView.render (/data/user/0/ com.dreame.movahome/app_flutter/rn_plugins/ mova.vacuum.r2525h/a/mova.vacuum.r2525h/ index.android.bundle:321976:27)\n at finishClassComponent (/data/user/0/ com.dreame.movahome/app_flutter/rn_plugins/ sdk/a/rn_sdk_plugin/sdk.bundle:8294:122)\n at updateClassComponent (/data/user/0/ com.dreame.movahome/app_flutter/rn_plugins/ sdk/a/rn_sdk_plugin/sdk.bundle:8285:12)\n at beginWork$$1 (/data/user/0/com.dreame.movahome/ app_flutter/rn_plugins/sdk/a/rn_sdk_plugin/ sdk.bundle:10125:241)\n at performUnitOfWork (/) -
r0by
addikt
Hali!
Szüleimnek egy Dreame L10s Pro Gen 2-n gondolkodom. Az lenne a kérdésem, hogy a mobil applikáció tud-e már magyarul?
Probából letöltöttem Androidra, valameddig eljutottam benne és addig teljesen jó magyarságú volt. A kérdés már csak az, hogy teljesen magyar lenne? Értem ez alatt, hogy például a térkép menedzselős rész is magyar?
-
MikeWazowski
veterán
Lassan két hete van meg a mova v50U, de valahogy nem az igazi. Olyan kérdésem lenne, hogy első feltérképezésnél javasolt mindent eltenni? Székeket is akár? Ágy alól a fiókot is kihúzzam és tegyem az ágyra? Minél pontosabb feltérképezést akarok. Továbbá a szőnyegekre mindig nehezen megy fel, mert maga alá gyűri a sarkát a szőnyegnek. Érdemes két oldalú ragasztóval leragasztani a sarkokat? Van esetleg valami rövid leírás, hogy a legjobb beállítani egy porszívót? Tegnap meg volt egy olyan eset, hogy beállítottam, hogy porszívózzon majd mosson is fel szinkronba, de nem indult ez a felmosás.... érdekes.
-
Borisz76
nagyúr
Sziasztok !
Ha szeretnék otthon , magamnak desztillált vizet , ioncserélt vizet előállítani....amit a dokkolóba nyugodtan önthetek ?...akkor milyen készüléket javasoltok, ami relatíve olcsó és gondozásmentes , valamint nem túl "nyűgös" a használata ?!
Mert az eddigi 5L/ 3 hónap felugrott 20-25 L / 3 hónapra.
Eddig csak a vasalóba használta a párom de ugye a robot miatt már én is borogatom a dokkolóba.
Szóval mit érdemes venni ? -
tototos
addikt
Mova V50 Ultra fekete a mediamarktban akciós(240 ezer)
-
Ha készítek biztonsági mentést (Mova E40 ultra), akkor arra vissza tudok térni egy teljesen új térkép után? A családban kipróbálná más is.
Bár olyan sokat nem tanult még (illetve nem állítottam be).
A kisebb bútorokat és szőnyeget elkezdtem optimalizálni, gondolom ilyen miatt ti sem kezditek előről? Hiszen felismeri ha van változás. -
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Hallod-e
Pont ugyanott ahol 3D-re tetted 
Térképtől jobbra a legfelső kis ikon. -> Térkép stílusa -
MikeWazowski
veterán
Üdv, mova v50ultra. Az appban beállítottam h 3D-be lássam a lakást. Hogy lehet visszaállítani 2D nézetre?
-
válasz
N.otorious
üzenetére
Az X50 Ultrához sincs odaírva. - Dreame X50 Ultra takarító robot (fekete)
De annélkül nem támogatja ezt a funkciót elég fura lenne...Sőt általában a Pro Ultra gyengébb model mint az UltrafordítvaU.I.: látom a képed.... ez de fos megoldás...
Ma is tanultunk valamit...
Ok akkor beteszed megy. Eddig ez nem volt divat... amiben nem volt abba nem is lehetett rakni. -
válasz
N.otorious
üzenetére
De várj, most nézem a Mova P50 Ultrába kéne lenni gyárilag
Nem láttam olyat, hogy tud ilyet és nincs benne.
Nézz át mindent
Ha nincs meg jelezd a boltnak.
MOVA P50 Ultra robotporszívó - MOVA HU | Hivatalos webáruház

-
válasz
N.otorious
üzenetére
Arra
érdekes, hogy be van kötve...
Besz@rnék, ha berakod és megy.
Mindenestre olyan helyen vedd meg ahol van free return (vagy nem tudom mennyibe kerül, mert nem látom a linken)
Utolsó a szoftverben látszódik?

-
válasz
N.otorious
üzenetére
A helye csalóka, az minden dreame/mova gépnél ott van, mert nem gyártanak 100 féle házat. De van ott két fém csatlakozó is? Meg egy szivattyú cső is?
-
N.otorious
senior tag
válasz
rviktor
üzenetére
Nekem most jött meg a mova P50 ultra, nincs benne gyárilag a mosószer adagoló, de ott a helye, és alin meg lehet venni utólag.
-
válasz
Panthera
üzenetére
Utólag nem lehet bele venni sajnos.
De ebbe a gépbe is adagolhatsz kézzel ebből a tisztítószerből:
Dreame felülettisztító (blacktip)
DREAME Cleaning Solution (Amazon)1:200 hígításnál:
1 liter vízhez → 5 ml
4 liter vízhez → 20 ml
Akármit nem lehet bele rakni, csak robotporszívóba való szert. -
Graphics
Jómunkásember
válasz
kacsaesokos
üzenetére
Szerintem nem a géppel lesz gond.

-
válasz
rviktor
üzenetére
Valaki írta hogy nem adnak hozzá mosószer adagoló tartályt. Azt lehet / érdemes hozzá venni?
A standard felmosás a port szépen összeszedi a padlóról, már amennyiben nem a bútor mellett van közvetlenül. (Tegnap próbáltam először, desztillált vizet tettem bele.) Viszont foltos marad utána sávokban.
-
válasz
kacsaesokos
üzenetére
Szia, a router lehet hogy csak másodjára sikerült (lehet én voltam a béna), viszont a dock parkolás az teljesen jól működik.
Ez a többieknek...
Ha ki akarom takarítani vagy ellenőrizni, szabad át vagy oldalára fordítani a gépet? A tiszta víz tartályt gondolom nem üríti ki pazarló módon, az kifolyhat-e?
-
válasz
kacsaesokos
üzenetére
És a hátulján?

ott van a töltő csatlakozó
-
-
válasz
kacsaesokos
üzenetére
Nyilván gondolhatod, hogy nem ilyen.. Ha ilyen lenne nem vásárolnák az emberek. Az E40 az egy tökéletes kis gép.
Ha akarsz vele foglalkozni, akkor nézd meg leszetted-e a matricákat, a kézikönyv szerint helyezted-e el. Próbáld meg kikapcsolni és visszakapcsolni. Csinált-e már térképet? Frissült-e a firmware?
De az is lehet hibás... Alapvetően, egyébként küld vissza, ha nem tetszik... Rossz volt az első benyomás
-
kacsaesokos
tag
Sziasztok, vettem végül egy mova e40 ulrat, most jött meg, de óriási csalódás.
Alig akart csatlakozni a routerhez, többszöri újra indítás, párosítás után működött.
Most pedig nem tud bemenni a dockba, beáll és azonnal újra indul. "returning to dock" felkiáltással. Ezzel mit kell csinálni?
Értem, hogy ez nem egy high-end gép, de azért 1 fokkal jobbra számítottam. -
Egon
nagyúr
válasz
rviktor
üzenetére
Az app nem írja, hogy tartsam lenyomva egyszerre a két gombot, csak a neten egy videóból láttam.
Btw reset megoldotta, utána villámgyorsan csatlakozott a wifihez, de elég volt ennyi izgalom mára, visszaküldtem töltőre (valszeg nem szereti a fürdőszobaszőnyeget, mert letettem rá, 3 percig forgolódott meg tolatott össze-vissza; meguntam és leraktam fél méterre a dokkolótol, utána kb. egy perc alatt dokkolt. Nem az eszéért fogom szeretni.).
94%-on volt a töltöttség az app szerint. -
Gloob
addikt
válasz
sirarcheer
üzenetére
Ezt majd egy jobban hozzáértő megmondja!
-
-
Nyomd a reset gombot 5-10 mp ig és utána ha bemondta, hogy visszaállt, akkor próbáld újból.
hallottam a hálózat konfigurálására vonatkozó hangjelzést?
Ez egész pontosan azt jelenti, amit leírtál
Hol akadtál el? leírja az app, magyarul és teljesen egyértelműen, hogy:
1. kapcsolja be a robotot, majd megkérdezi halott-e a hangjelzést.
2. Majd leírja, hogy tartsa lenyomva egyszerre 3 másodpecig a Takarítás és a Dokkolás gombot. Majd megkérdezi, hogy hallotta a hangjelzést.
3. ezután várakozol és megy.Ha nem megy akkor lehet a wi-fi hálózatban hibát keresni, de abban is segít.
U.I.:
ha sokat piszkáltad, tényleg lehet lemerült
-
Egon
nagyúr
Gondom akadt a beüzemeléssel.
Letöltöttem az appot, beolvastam a QR-kódot. Viszont a wifihez nem tudom csatlakoztatni a masinát.
Eleve nem egyértelmű az appból, hogy minek is kellene történnie bekapcsolás után. Mit értünk az alatt, hogy "hallottam a hálózat konfigurálására vonatkozó hangjelzést"? -
Egon
nagyúr
Mova V50 Ultrához akad valahol magyar nyelvű használati utasítás?
-
Gloob
addikt
válasz
sirarcheer
üzenetére
Ha teszel hozzá mégy 40-et, akkor megkapod a Mova V50 Ultrát a SmartCom -nál feketében 240e ft-ért. Mindent is tud, ami neked kell. Még 2 napig tart az akció.
-
sirarcheer
senior tag
Sziasztok!
Xiaomi Eve Plus-t szeretném lecserélni.
Ő megy az emeletre és a földszintre kellene egy normálisan felmosó robot.
70 nm. Főként parketta, 20% kő.
Csak előszobában van szőnyeg (rövid szálú)
Kutya van (golden retriever)
Ha venni szeretnél és segítséget kérsz tőlünk:
- első kérdés mennyit szánsz rá?
200.000 Ft
- mekkora területre kell?
70 nm
- fontos e a felmosó/illetve feltörlőfunkció?
Igen, kutya után kellene felmosni
- legyen e önürítős dokkolója?
Igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

vagy pont ilyen. Az a baj nehéz hiteles adatot találni, mert felmosás módban ez is hangtalan. A CleanGenius-t meg nem méri senki.

Egyébként ezeknek a (számomra ismeretlen) márkáknak, mint a MOVA, vagy Roborock, mennyire biztosított a hazai hivatalos jelenléte 5-10 éves távon? Gondolok itt szervizre, alkatrészekre, kiegészítőkre. Illetve szoftveres oldalról mik a tapasztalatok? Mindenképp olyan megoldást szeretnék, amivel semmilyen sw/fw probéma nincsen, egyszerűen csak működik, megbízhatóan, plusz erőfeszítések nélkül.

farkas26