Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Azt láttam, de én általánosságban utaltam rá. Shop 123556...nevű oldalakról csak olyat ami kisértékű és/vagy olyan termék aminél nem számít a gari (lego, radír gumi, stb).
Az említett xxx Store nevű előadókkal nincs gond hisz az oldal összes eladója Store.
Én erre gondoltam, de ha félrement sorry
Ez se rossz! Egyenesen a Shop1105320275 Store kincses kamrájából

-
esmi89
kezdő
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igaza van

Shop<random szám> Store
Amúgy nem értem miért nem talál ki valamit... Lehet valami ingyenes csomag és itt nem lehet nevet váltani
Azokat se értem amelyik cég nem regisztrál magának normális e-mail címet... JaniVagyokBt@gmail.com
-
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Xiaomi robotporszívóm kezdte el azt csinálni, hogy nem megy szépen végig egy fal mellet a jobb első kefét szépen odaillesztve, hanem picit előremegy majd "bebólint" jobbra picit megint picit továbbmegy, megint picit bebólint a fal felé... és így araszol centiről centire.
Egyrészt így sokkal lassabb, másrészt nekem kevésbé precíznek is tűnik és a legfontosabb, hogy idegesítő nézni a hülyeségétxD
A lakás nem változott, a falak nem kerültek arréb... valami ötlet? Másnál is van/volt ilyen?
-
nessh
tag
Nem is értem miért jó ez, ki az aki ekkora összegért csak legyint ha átverik...
-
esmi89
kezdő
válasz
Ati007
üzenetére
Ez nem kérdés hogy átverés.
Store nevű eladótól nem veszünk semmit!
Ha nincs értékelés nem veszünk semmit.
A negatív értékeléseket elolvassuk és ha a termékre panaszkodnak nem veszünk semmit.
Nem beszélve arról, hogy 100.000 Ft felett csak olyan terméket vegyél AliExpressről, ami sehol máshol nincs és megbízható az eladó és van sok termék értékelés is. Amint megnyomtad hogy a terméket átvetted éppen egészségesen akkor oda buda nincs garancia. -
-
esmi89
kezdő
-
esmi89
kezdő
-
Persze, sőt ha kettőt veszel kapsz egyet ajándékba... Sőt azt is megoldják, hogy 1kg-os legyen a csomag
Gondolom itthon vízbe kell majd áztatni. Hot Deal For New Seasonal Sales DREAME X50 Ultra Robot Vacuum and Mop 20,000Pa Auto-Empty Self-Cleaning Buy 2 Get 1 Free - AliExpress
Shop*** Store-tól 0 rating-el bármit meg lehet kapni olcsón.
Mondjuk nem értem... mert kis cuccoknál sokan nem nyitnak dispute-ot, mert nem akar vele foglalkozni, de 150.000 Ft-ot még a legbirkább ember se hagy veszni hagyni és akkor nem kap pénzt.
-
nessh
tag
Sziasztok, lassan cserélni szeretném régi robotomat. Dreame x50 ultrát néztem ki. Lehet hülyeséget kérdezek, de létezik hogy ezt alin 150 körül meg lehet venni?
Ilyeneket írnak: buy 2, get 1 free
Valamiért nem akarom elhinni. -
Az alábbiakkal kompatibilis ezek valamelyikére tudsz rákeresni:
Dreame L10s Pro Ultra/X30 Ultra/L10s Ultra Gen2/L40UltraAE/D20Ultra
Jó bele a Tri-Cut kefe is ha van háziállat vagy hosszú haj.
Az L10s Pro Ultra szokott lenni a magyar listákban... Amúgy a magyar Dreame hivatalos egy katasztrófa, az osztrák oldal közelebb visz.
, és vigyázni kell mert a D20 Ultra az egyetlen D20 ami ilyen, ennek inkább L40 Pro-nak kellet volna lenni. -
LacCH
csendes tag
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem, hogy a Dreame D20 Ultra-hoz, milyen névvel találok pótalkatrészeket illetve porzsákot a a dokkolóhoz? Az internetet böngészve konkrétan ehhez a típushoz nem találtam, gondolom valamelyik másik típusnak a "cuccai" kompatibilisek vele.
Még egy kérdés, hogy hol érdemes hozzá pótalkatrészeket venni?Köszönöm a választ
-
bcsarli
tag
Sziasztok!
Az normális, hogy az amazon egy 8500 ft-os csomagra (2 tétel) 6700 ft-os szállítási díjat ír? -
Atalata
tag
Hali.
D x50 u. Megvolt az első nap.
gyorstérképezés kb 15 perc volt. Szépen felismert mindent. Gyerekrácson is ügyesen átmegy (tiszta terminátor feeling volt
)
Felmosásnál az tünt fel lamináltan mintha nem érne le a mop rendesen. Az illesztéseknél mossa de lapközép száraz marad, azaz a lapokon keresztbe megy és nem futásiránynak. Gondolom itt irányváltás kellene.
A benne lévő vízkőgátló mennyire hatásos?
Nálam is elég kemény a víz.
Hirtelen ennyi. Köszi! -
BB9360
aktív tag
Csak a biztonság kedvéért kérdezem.
A dokkoló tisztítószer tartályába a tisztítószert töményen kell betenni, vizet pedig a víztartályba. A dokkoló keveri és kész.
Csak az zavart meg, hogy a tisztítószer dobozán leírja, hogy milyen sorrendben és arányban kell használni. De ez nem nekem szól, ugye? -
válasz
Delirious
üzenetére
Teljesen másik készülék.
3 hét múlva meg lehet fekete lesz akcióban... Azaz 3 hét múlva kell megnézni, hogy mi fér bele a 150.000 Ft-ba.
Lehet akkor a CE modell lesz így leértékelve és akkor abban van mosószer adagoló is...
Egyik nap ennyibe, másik nap annyiba kerül.
D20 Ultra / L40 Ultra CE
ezek szoktak idáig beesni árban. -
Delirious
tag
Sziasztok! Várom az ajánlásokat.
- első kérdés mennyit szánsz rá?
150k max
- mekkora területre kell?
120 m2
- fontos e a felmosó/illetve feltörlőfunkció?
nem baj ha van
- legyen e önürítős dokkolója?
igen
Magyar nyelvű szoftver nem baj ha van, de nem létszükség.
Köszi szépen! -
Az A10 Ultra forróvizes felmosást is tud, méghozzá 60 °C-os vízzel, ami kicsinálja a baktériumokat is.
Az baj a kérdéseket se hiszem el benne... Egy nyílvánvaló kamu már van benne
Innentől kezdve meg írnak amit akarnak.
Jelenleg ezek tudnak meleg vízzel felmosni
az összes többi hidegvizet tölt a gépbe.
És a listában max a hengeresek (Aqua 10 Pro Track/Narwal Flow) amiben van is értelme... ott tényleg mossa a hengert. A moposok esetében, meg ahogy a földre ér a víz ki fog hűlni.
-
Gloob
addikt
Ehhez mit szóltok? Jó lenne tudni, hogy ki a gyártó.
-
esmi89
kezdő
Igen kicsit fura volt a kérdés

Szóval minden is igaz
Fel is húzza, le is szedi, amit szeretnél.
Meg az is, ha nem nedvesíti a szőnyeget felesleges leszedetni, mert csak plusz idő. Jól működik a felhúzás is. -
válasz
BB9360
üzenetére
Viszont a nappaliban az erkély előtt van egy 2m X 1m padló, utána szőnyeg.
Ezt nem pontosan értem. Elég furán kezeli a szőnyeget. Be lehet állítani sokmindent, hogy kezelje.
Pl.: először oda menjen, utána menjen oda, kihagyja, átmenjen rajta, forgassa-e porkefét vagy ne.
Nézd meg mi van beállítva, hátha valami elb*szás van. De tud olyat, hogy látszólag kihagy egy helyet, majd egyszercsak visszanéz és a legvégén megcsinálja
, mondjuk szerintem ez a macskám miatt van, nekem mindig van egy pont, hogy na most kész van, aztán elindul oda ahol már lennie kellett volna... Ellenben lehet szellemet látott.
Vagy nem értem, hogy pontosan mi történik, nekem még a korom fekete lábtörlőre is szépen felmegy és lejön.
Szőnyeg kérdés... pont a fenti opciókkal lehet azt megcsinálni, hogy csinálsz egy shortcutot, hogy csak szőnyeget csinálja meg és porszívózzon, még száraz moppal. Utána a szőnyegen kívül meg minden mást mosson fel. Ha eltudja kerülni a szőnyeget akkor jó lehet. -
BB9360
aktív tag
válasz
Ati007
üzenetére
És @rviktor
Köszönöm.
Megcsináltam újra, de logikus... Mindegy.Viszont a nappaliban az erkély előtt van egy 2m X 1m padló, utána szőnyeg. Térképezésnél be is járta, de takarításnál nem akart lejönni a szőnyegről.... Kijelöltem azt a részt zónának, de úgysem. Kézzel rátettem, úgy legalább nem menekült vissza a szőnyegre.
Szőnyegről jut eszembe, nem gondoltam volna, hogy ez már hosszú szálúnak minősül, eddig csak porszívóztam, ilyenkor a mopok felhúzva vannak. Így is hozzáér a szőnyeghez. Azaz, ha csak áthalad nedves moppal, akkor is megnedvesíti. Nem jó. Tudom, a pro változat le tudja rakni a mopokat, de a plusz ~100 ezer nyomós érv volt...
Manuálisan kell levennem, vagy van más megoldás is? -
Lewes
csendes tag
Dreame X50 Ultra kérdés: akinek van, úgy használja, hogy lecsatolja a mop-ot szőnyeg porszívózáshoz, vagy csak felemeli? Gondolkodom, az számít-e, ha egy helyiségben, ahol mindkettőt kell csinálni csak porszivóz.
-
Ati007
őstag
-
Atalata
tag
-
BB9360
aktív tag
Jól látom, hogy amennyiben kihagytam helységet a feltérképezés során, akkor azt hozzáadni utólag nem lehet, csak törlés és újra feltérképezéssel?
Más: a hangot lehet az app-ban állítani, de ha csak körbe akarok nézni a kamerával, akkor az meghatározott időközönként, jó hangosan folyamatosan mondja?
-
válasz
bcsarli
üzenetére
Nem olcsóbb az esmi89 ezt írta:
A mosószer patronos és drága átszámolva 7-8000 Ft/db (~500 ml) és nem olyan gazdaságos mint a dreame. Próbáltam kérdezni, hogy ki hogy használja nem jöttem rá, de nem volt logika az elmondásokban, nyílván függ a lakásmérettől, meg a beállításoktól. Van aki napi takarítással havonta cserél benne van aki kéthavonta... Az biztos, ha a DirtSense be van kapcsolva (ami a legnagyobb előnye, hogy akkor durván jól takarít, akkor szomjas a kicsike
).
Ami olcsóbbnak látszik az Amazonos árnál, ott a szállítás még 2-3eFt és a fene tudja igazi-e.
A Dreame 6.000 Ft/liter és napi használat mellett 5-6 hónap.
Az Ali nagyon drágán és sokáig szállít folyadékot.
-
bcsarli
tag
válasz
rviktor
üzenetére
Az Ali-n olcsóbbak a tisztítószerek is.
-
Van hozzá utángyártott, ez egy szarkasztikus megjegyzés lett volna, hogy nem egy Sony a Narwal, hogy megteheti hogy egy játékért 10*-es díjat kér.
Nagyon kivagyok a PS5-höz tartozó játékok árától
Inkább veszek 3* annyiért PC-t, csak ne kelljen látnom a PS Store-t (na meg azért a kép is szebb PC-n).
Ilyet találtam: Replacement For Narwal Freo X Ultra /J4 /J4 Lite Vacuum Accessorie Parts - AliExpress
Mosószerből használhatják más gyártóét is, mondjuk a patronos nehezebb kérdés... De arról meg azt hallottam, hogy nem is gazdaságosan adagolja...
És mostanában nem is olyan hely de olcsó a Narwal.
*Szerintem* rossz üzletpolitika, mindenesetre fura egy cég.
-
Mi ez az árazás amúgy? és Narwal hivatalos.
Narwal Freo Z10 accessories: 1x main brush, 3x wipes, 2x side brushes, 2x cleaning solution, 3x dust bags, 2x HEPA filters, 2x water tank filters : Amazon.de: Home & Kitchen 50.000 Ft???
Narwal Freo X10 Pro Original Accessory Pack : Amazon.de: Home & Kitchen
60.000 Ft???
Nem lett szimpatikusabb. -
esmi89
kezdő
válasz
bcsarli
üzenetére
Amúgy van gyári Narwal, de én pl hivatalosan sehonnan nem tudom megvenni... Van kazettás is és van refil is.
Amazon.de : narwal detergent -
bcsarli
tag
-
válasz
bcsarli
üzenetére
Nem vertek át, oda van írva, hogy 790 Ft-tól
Hát nem tudom milyen illatot csihol ez a Maldo, a Dreame csak tisztaság szagot hagy
Szerintem kárt sem okoz majd a robotporszívódban. Ez is adagolható a tartályba közvetlenül.
Szerintem a Dreame és Roborock tisztítószerei akár csereszabatosak is lehetnek. Elég univerzálisra van csinálva, minden termékükbe ez való. -
bcsarli
tag
válasz
rviktor
üzenetére
Ezt írja a leírásban:
"Ha van öntisztító állomással rendelkező porszívója, és a terméket az öntisztító állomás tartályába adagolja, az adagolás 15 ml termék 1000 ml vízhez."Nekem Narwal gépem van, aminek nincs önálló tisztítószer adagolója, de lehet adni a tiszta vízhez tisztítószert. A Dreame tisztítószere mehet bele? Sajnos nem igazán találok gyári Narwal folyékony tisztítószert, jelenleg az Ő tablettájukat használom, de annak "se íze, se bűze".
-
válasz
bcsarli
üzenetére
Iszonyat drága:
15 ml kell 300 ml-hez (1 literhez akkor 50 ml)
és 150 ml 2890 Ft?
500 ml 6290 Ft???
what? és 10* annyi kell belőle....A dreameből 200 ml-hez kell 1 ml. (1 literhez 5 ml) és abból 6000 Ft 1 liter.
Továbbá ezt a robotporszívó nem is tudja magának adagolni, mert 10-ed annyit tesz hozzá, mint amennyi kell belőle.
-
bcsarli
tag
Ezekről a Maldo tisztítószerekről van valakinek tapasztalata?
-
BB9360
aktív tag
Ez megvehető? Nem túl olcsó?
[link] -
esmi89
kezdő
válasz
rviktor
üzenetére
Szerintem lényegesen jobb a magyar hang, mint az alkalmazás fordítása

Most a helyi mamóknak teszem fel a hangodat, nagy boldogan hordják ide... Egyiknek feltettem hogy örüljön neki, most meg hordja mindenki.
Jó lenne, ha valahogy ezt a tokent ki lehetne nyerni, nem csak HA-ból... Mert elég macera... Bár lassan az összes magyar néninek kész
-
válasz
xrvman
üzenetére
Relatív sokat beszélek az aftersales-el, de erre a kérésemre annyit se kapok, hogy bakfitty...
Még a Mobilarénás Bog-ot a nehéz tüzérséget is megkértem, de neki is bemutattak erre...
Nem értem...
Mondjuk egy az egyben nem rakható be, messze van még a tökéletestől, mert kínai alapból készült hallás alapján, fordítóval. De ami zavaróan rossz volt azért kijavítottam
De se angol alapot nem adnak, se választ nem kapok, se semmit
. Nem akartam több időt eltölteni a finomítással, amit képtelen vagyok ennél pontosabban megcsinálni.... -
xrvman
őstag
Magyar nyelv van HA-ra, amit ugyan nem használok "egyelőre". Köszönet rviktornak!
Ha már van magyar hang, nem lehetne betenni Dreame alá? Ha már sikerült a béta FW kicsikarás, talán ezzel is sikert érnél el? -
esmi89
kezdő
Hát az szívás ha nem akarja felismerni.
Ha kiszedted az automata szőnyeget és betettél egy manuálisat az fél siker. Húzd 20 cm-el kisebbre mint a szőnyeg, akkor se fogja felmosni. Nekem van 190*140-es szőnyegem, amit 170*120-ra húztam és műtéti precizitással pont középre tettem
Azóta 10-ből 9* felmossa.
Ezt remélem javítják a következő FW-be... pont látja a kamerával a szőnyeg szélét, ha olyan napja van pontosan csík mellett mos fel, nem értem miért hagyja ki néha. -
Lewes
csendes tag
Ma lement egy teljes takarítás X50 Ultrával, teljesen elégedett voltam vele. 1 kérdés: van egy helyiség, ahol középen van egy szőnyeg, és mindkét oldalon kb 1 robotgép szélesség kő van, amit fel kéne mosni. Ebben a helyiségben a robot csak porszívózik, felmosni nem hajlandó. Valami jó ötlet, hogyan tudnám rékényszeríteni? A szőnyeget kézzel kicsit kisebbre berajzoltam, az egyelőre nem segített.
-
esmi89
kezdő
válasz
Ati007
üzenetére
Dreame Aqua 10 Ultra Track, fekete - Robotporszívó | Alza.hu a Trackből van felbontott
és az nem érintett a fröcskölésből... Na de az még soha nem volt 450.000 Ft alatt.... -
válasz
Ati007
üzenetére
Én kipróbáltam mind a kettőt

A Matrix 10-et anyám használja, egy kijárós kutyával, hatalmas házban. Nem rossz, hogy háromféle felmosópad van, a kutya után szagtalanítani tud, ápolja a parkettát és másik moppal a konyhában is felszedi a zsírt... amennyiben nagy lakásod van és kutyád (a macska nem büdös
) és van ápolandó parkettád akkor lehet nem rossz.
De ennek a fenntartási költsége konkrétan 3*-os (3 db mop; 3 tisztítószer) és ehhez nem veszel utángyártott mopokat, mert akkor semmi értelme az egésznek.
Az Aqua 10 Roller Ultrát meg magamnak vettem, de visszaküldtem, mert kifröcskölt a dokkból a víz (De vegyük úgy ez egy hibás működés volt) ellenben rendkívül piszkolódott a dokk... Gyűlölöm ha piszkos a dokkoló
És a tesztek alapján nagyon piszkos padlón talán gyorsabb, (de nem jobb) mert rögtön öblíti a hengert, a végeredményben kb x50 ultra szintjén van. Hétköznapi használatban mindenképpen. -
Ati007
őstag
5 nap után elég pozitív véleményem van az X50 Ultráról. Valóban okosodik minél többet megy körbe a lakásba, CleanGenius módban szépen feltakarít, érzékeli a nagyobb szemcséket (kísérleti funkció) , ha kell többször átmegy rajta . Én vacilláltam hogy a Matrix 10 Ultrát vagy az Aqua10 Ultra roller között. Szívesen kipróbálnám ezeket is de nem hinném hogy nekem megérné az árkülönbözet. Az alzával sem akarok kicseszni hogy kipróbálom őket majd visszaküldöm .
-
válasz
BB9360
üzenetére
Ahh végig olvastam a folyamot és szerintem valahol másra válaszoltál, mint szerettél volna.
Deáltalánosan:
A Silver Ion és a szagosító kb minden Dreame-be jó
Az L40 Ultra egyéb tartozékainál meg igen, elég csak az L40 Ulráig nézni. Ugyanaz a mop/kefe jó bele, bár az AE szerintem gyárilag tri-cut kefés, de az tehető a CE-be is. -
xrvman
őstag
válasz
rviktor
üzenetére
Hát én most amíg nem lesz büdírtó
, addig a szájvizes megoldást csinálom épp. Most egy hétig is benne hagytam a két ujjnyi, majd tenyérnyi, illetve tegnapra már tartály feléig levő köszos vizet és meglepő, de egyáltalán nem volt büdi. (Kutya van a lakásban.)
Átmostam szappanos szivaccsal. Tettem bele fél kupaknyi DM Dontodentet, mopst épp lila van ihhon, de gondolom a zöld is jó lehet. -
Graphics
Jómunkásember
válasz
dredjudge84
üzenetére
Annyit biztosan.
Mi az eladás oka?
-
dredjudge84
őstag
Szerintetek er 120-at egy egy éves használt x40 ultra? Valószínű megválok tőle csak azért kérdezem.
-
válasz
werszomjas
üzenetére
Az ion 1 év (De az annyira olcsó, ha hármat veszel, hogy nem éri meg egyet venni
) Az ion-t be is lehet tenni a dreame appba szól ha cserés.Az x50-ben indulás óta van Ion így nem tudom milyen nélkül, mert ebben van UV fertőtlenítés is, forróvizes mop mosás etc.. Az L10 Prime-ban érezhetően lassabban büdösödött a mop.
A szagtalanító meg nagyban függ hogy milyen sokat áll a vízben. Alapvetően az irodában elég sokat, mert akkor indul el, ha élesítik a riasztót + 1 óra. és akkor benne áll reggelig vagy pénteken akár hétfő reggelig is a szennyvíz.
Amíg itthon naponta ürítettem szerintem 4 hónapot is simán bírt, de az irodában ha hétfőn már büdi a víz akkor cserélhetik. Ott fogy szerintem évi 5 is.
Most vegyél hármat és tedd be BlackFriday emlékeztetőnek 11.11-re én úgy látom mindig akkor vettem, akkor 4-5000 Ft/3db. Most novemberben ~14.500 Ft/9db volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Láttam már 200eFt-ért is.

) Az ion-t be is lehet tenni a dreame appba szól ha cserés.
farkas26