Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Jóvan, le is beszéltél róla.
Amúgy mennyit mentem volna, egész nyáron nyomorék voltam, csak a roki bike-ot hajtottam a phyzión, mire biciklire tudtam ülni, vége lett a szezonnak. Szóval remélem, nem ez az elmúlt év lesz az etalon. A Variáról meg még mindig nem vagyok meggyőzve…
Az a gondom amúgy, hogy a cross trekking arra kiváló, hogy az asszonnyal kirándulgatni járjunk, bár most, hogy pedelecet kapott, lehet, hogy ahhoz is kevés lesz (mégiscsak kéne rá egy nagyobb első fogaskerék a 32-es helyett - hátul 11-50 van rajta, az elég bármire). Tavalyelőtt viszont azon kaptam magam, hogy munkába is inkább a karbon orbeával mentem, mert annyival jobb tekerni, viszont azt meg kicsit azért féltem ott hagyni a melóhely előtt. Bár eddig mindig le tudtam tenni úgy, hogy más a közelébe sem tudta rakni a biciklijét, szóval egyedül állt, oszlophoz zárva, gyakorlatilag a 24 órás portaszolgálat orra előtt, fedett helyen, bekamerázva. De mindig bennem van a kisördög, hogy valami balfasz meglöki, és sérül a karbon váz… Hazafelé viszont nagyon jó kis 30 km körüli edzős köröket lehet menni, jó utakon, rendes szinttel, amire a cross trekking teljesen alkalmatlan (illetve kevés).
Vallas: Szép paripa, és pont a méretem! A hidrós fék kell rá!
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest