- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabo89
senior tag
válasz
werestom22 #2743 üzenetére
Azt a kódot kell beírni a sweet.tv profilodban az eszköz / tv csatlakoztatásánál.
Mobil alkalmazásban: profil -> TV csatlakoztatása
Asztali böngészőben: profil -> Eszközeim -> " Nézd TV-n" , Csatlakozási kód, Aktiválásindul a sörös aludni
-
werestom22
friss újonc
válasz
hdavidka #2725 üzenetére
Szia Dávid!
Kérlek segíts a KODI alatt sehogy sem akar futni a sweet tv addon.
Csak a Login és a Settings fül jön be. Login bead egy Enter Code ablakot hat nagybetűvel de nem történik semmi...
Az IPTV Simple Client fent van, talán ennek a beállítását rontom el...
Tudnál segíteni? -
boborján2
aktív tag
válasz
szaboi6512 #2740 üzenetére
Egyébként az "ingyenes" csatornákon mindíg volt ilyen reklám megazakítás , vagy mostanában lett divat ezzel boldogítani a népet?
ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
boborján2
aktív tag
Sajnos csalódtam megint a sweetben.
London élőzene HD. Épp csapatja a BSB ,ezzel előcsalva belőlem suhanc korom legszebb házibulis emlékeit , amikor ezeket hallgattuk és az ember sok hajtás után végre célegyenesbe került
. És a koncert közben rtl reklám , meg sweet tv film ajánló. Köszi szolgáltató!!
-
boborján2
aktív tag
válasz
szaboi6512 #2737 üzenetére
Nincs itt semmi baj. Ahogy írták ez egy különleges ajánlat.
-
szaboi6512
őstag
Kihagyhatatlan ajánlat....
ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!" Ex-Digi
-
btomi89
csendes tag
Sziasztok,
Úgy látom az MTV 80's csatornán megoldották a rossz képarány problémát?!
-
kano
nagyúr
válasz
vampire17 #2733 üzenetére
Köszi!
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
vampire17
addikt
Suliban az alapokat... en rendszerInformatikat tanultam 2 évig, majd mernokinfot a miskolci egyetemen. De ez semmit nem er az eletben... (pontositok! Az elmelet az er, de gyakorlati tudast nem ad, vagy max osregit...)
Szoval elmenet az suli, gyakorlat meg autodidakta modon esetleg oktatasokkal... De magadtol sztm eredmenyesebb...
Side note: Megtetszett ez a Cloudflare warp
teszt jelleggel osszeraktam egy site to site configot Tailscale helyettesítesere. Tetszik benne a sok plusz feature , ami nincs a Tailscale ben , viszont kb minden van benne ami abban is
-
kano
nagyúr
válasz
vampire17 #2731 üzenetére
Én is IT-s vagyok, de inkább fejlesztésekkel foglalkozom. Hol lehet ezt a VPN beállítás, hálózati biztonság témakört megtanulni?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
vampire17
addikt
válasz
zelikocc #2728 üzenetére
Technikailag termesztesen VPN. Viszont ahogy az "atlagember" a VPN-t ertelmezi (ertsd megkerulni vele regiot, vagy elrejteni magad teljesen) arra pont nem jo, mert egyreszt nem valaszthatsz szervert, masreszt az IP cimed bizonyos esetekben lathato lesz a tuloldalon. A Cloudflare-t inkabb utvonal/sebesseg optimalizaciora talaltak ki, mint amire itt is hasznalnank
Nekem is ez a munkam, nyilvan egy IPsec Site to Site, ami egy ceges kornyezetben a leggyakoribb, az nekunk VPN, az atlag ember meg nem erti miert is jo ez barkinek
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
De mi nézi a TV2-t?
-
urgoz
aktív tag
Január óta a volt Mindigtv Go, jelenleg One Földfelszíni TV streaming platformján HD minőségben nézhető egy ingyenes regisztráció után a TV2. Nincs semmilyen műsor korlátozás, ráadásul 7 napos catchup is van. Ilyenkor vakarózik az ember, hogy akkor ezeknek a kesze-kusza jogszabályoknak és szerződéseknek, amelyek az egyik platformnak megengedik, a másiknak pedig megtiltják ugyanazt a fajta terjesztést, mi értelmük van. Jó, tudom, kiegészítő szolgáltatás, bla-bla. De akkor is...
-
zelikocc
senior tag
válasz
vampire17 #2727 üzenetére
“ez ugye nem "VPN" a szo hagyomanyos ertelmeben”
De az. Csak selective, vagy Policy alapú, vagy ki hogy hívja, de attól még VPN. Az FX Telekom is ezt használja, én is static routeokat vettem fel hozzá amikor használtam. De meguntam, mert mindig állítgatni kellett valamit rajta és a sebességen, pingen is veszteség volt, plusz a router prociját megeszi. Napi 8 órában + időnként készenlétben is ilyeneket csinálok, nem akarok még otthon is rendszeresen szívni vele hogy akkor most ez nem jó az nem jó. Plusz nem lenne jó ha készenlétes időmben nem menne pont valami aminek kéne. -
vampire17
addikt
válasz
vampire17 #2722 üzenetére
na sikerult egesz jol beloni a dolgot
OpnSense alatt alliottam be, ezzel a repoval generaltam Wireguard configot: https://github.com/ViRb3/wgcf
Ezt a leirast kovetve pedig megcsinaltam a routingot, jelenleg csak egy gepre (a PC-mre)
https://docs.opnsense.org/manual/how-tos/wireguard-selective-routing.htmlkis gebasz volt az MTU-val es a MSS-el (elobbit en 1420-ra, utobbit 1380-ra alliottam) illetve en kiszedtem az ipv6 cimeket a generalt configbol, mert nalam okoztak problemat.
De igy most mar 1000/1000 neten ilyen erteket hoz:
Mukodik vele a sweet is, illetve mashol sem tapasztaltam blokkot (a cloudflare-t mondjuk nem is szoktak, ez ugye nem "VPN" a szo hagyomanyos ertelmeben)jbl koszi a tippet! Ez igy mar egesz jo fail safe megoldas lesz, ha nagyon xarakoda a telekom!
-
hdavidka
csendes tag
Sziasztok!
Hozzáadtam a csatorna kategóriák kezelését a legújabb release-hez (v0.1.8), így a kodi műsorújságban hamarabb megtalálhatóak az egyes programok.
[ Szerkesztve ]
-
zelikocc
senior tag
Ja, értem. Nekem a linkre nem adott be semmit, csak egyből le akart tölteni valamit a Safari, de azt nem is írta mit, csak engedélyt kért a letöltések indítására, de azt meg nem adtam.
Viszont ez megint egy x-edik VPN.
Nekem mindegy, próbálgassátok, nekem minden jó a TamaNET-el budapesti Telekom végponton. CF és Google DNS is 1ms, előbbi ráadásul közvetlen a BIX-en megy. A CF Free oldalak pedig átlag 10ms körül vannak.
Nekem a mobilnetem Telekomos és sokszor előfordul, hogy megfelelő elérhető sebességnél egyszerűen nem töltenek be bizonyos oldalak, vagy csak nagyon lassan - ekkor felcsatlakozok WG VPN-el itthonra és egyből megy minden. Csak akkor szoktam, ha valami nem megy, de egyre gyakrabban kell. -
jbl
senior tag
válasz
zelikocc #2719 üzenetére
Nem egy sima DNS cím átírásra gondoltam, hanem erre.
ha ez be van kapcsolva akkor is van probléma nálatok? mert nekem ha ez be van kapcsolva minden oké nem akad. Nagy mókusok még a routerre is fel tehetik.4 és fél éve csak vim-et használok. elsősorban azért, mert még nem jöttem rá, hogy kell kilépni belőle.
-
vampire17
addikt
-
zelikocc
senior tag
Nem, sajnos ez nem megoldás. Sőt, még lassít is a böngészésen, ha a problémás elérésű cloudflare DNS-ét írod be magadnak. Bár az 1.1.1.1 az pont meg van oldva náluk, hogy normálisabb útvonalon menjen, de még így is 10ms körül van, szemben az 1ms Google DNS-el.
Ez routing probléma, rossz, túlterhelt útvonalakon megy a forgalom.
Bővebben: [link] és [link][ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
-
jbl
senior tag
De most tényleg ezért a sz@rér akar itt mindenki ISP-t váltani?
4 és fél éve csak vim-et használok. elsősorban azért, mert még nem jöttem rá, hogy kell kilépni belőle.
-
vampire17
addikt
-
zelikocc
senior tag
válasz
vampire17 #2708 üzenetére
Ja, akkor már értem a sebességet, mert van hozzá olyan hw.
De ha meg blokkolnak ezt azt, akkor máris nem olyan jó.Sajna nalam nincs semmi, a Telekom-on kivul...
Mint már írtam, TamaNET, Netfone, One - ezek mind elérhetőek Telekom madzagon. (bérelt vonal) Na ha ismered, akkor meg is tudod tőle kérdezni. -
vampire17
addikt
válasz
zelikocc #2707 üzenetére
Opnsense tuzfalam van, azt hasznaltam.
Pedig a Proton tenyleg korlatlan es ingyenes, ez naluk uzletpolitika. (lasd Protonmail)
https://protonvpn.com/free-vpn
Sajna nalam nincs semmi, a Telekom-on kivul... Tamanet sem. Mondjuk azt meg meg is tudnam oldani, A tulajt mondjuk ugy hogy ismerem
[ Szerkesztve ]
-
zelikocc
senior tag
válasz
vampire17 #2705 üzenetére
Hát már nagyon sok lesz itt az off…
Attól jobb, hogy nincs felesleges titkosítás és kerülő út ami erőforrást emésztene fel és bizonyos fokú veszteséget okozna sebességben és válaszidőben is.
Azért arra kiváncsi vagyok, hogy azt a 6-700 Mbitet milyen eszközzel érted el? Gondolom nem routeres VPN-el.
Nekem egy MikroTik HEX maximum 100-150 mbit sebességet tud WireGuard-al (ennyit bír a CPU), ráadásul még én is “szolgáltatok” külföldi klienseknek VPN-t, ami plusz erőforrás. Most akarok váltani majd egy RB5009-re ami már 800 Mbit körül is tud, de ez már nem a filléres kategória és nem akarom én intézni az ISP helyett a megfelelő peeringet. És főleg nem akarok én VPN-t állítgatni folyamatosan. Ha fizetek egy szolgáltatásért, akkor az legyen minőségi. Már csak elvből is lemondtam a Telekomot, mert nem támogatom anyagilag ezt a hozzáállást.Ez az én véleményem, szerintem ezt a WiFi vs Ethernet-el lehetne hasonlítani, ahol szintén én ahol csak lehetséges ott a madzagot részesítem előnyben, mert maximalista vagyok és nem szeretem ha bármilyen veszteség van a kapcsolatban. És itt nem is feltétlen csak a sebességre gondolok, hanem a válaszidőre. Ha bármivel probléma van, mindig tudom hogy biztosan nem az én oldalamon, mert nálam minden a lehető legbiztosabb. Ha WiFi-ről is van szó, akkor a lakás minden négyzetcentimétere le van fedve gigabit sebességgel WiFi6-os 5 GHz-el, de még ez sem olyan stabil mint a kábel.
De elhiszem hogy neked, vagy éppen másoknak ezek nem számítanak, nem szempontok, akkor ne foglalkozz ezzel és használd a VPN-t, ahogy jól esik.De azt nehezen hiszem hogy ingyenes korlátlan sebességű és adatforgalmú VPN-t adnának csak úgy puszira
Én kb 200 Ft-al fizetek többet havonta a TamaNET-ért, mint a Telekomért, de ez a különbség valószínűleg el fog tűnni, mert a Telekom inflációval fog emelni, a TamaNET viszont úgy tudom nem fog, egész évben maradnak a díjaik.
Mellesleg KÜF-ön keresztül olcsóbb. De a One-nak is például nagyon hasonlóak az árai.[ Szerkesztve ]
-
vampire17
addikt
válasz
zelikocc #2702 üzenetére
Ezek a megoldasok amugy mivel jobbak egy mezei VPN-nel? Pl a Proton-nal vagy nordvpn-nel?
En tegnap bealliottam a tuzfalol a ProtonVPN-t, 6-700 Mbit el tud teljesen igyenesben. Fizeosben van 4 HUN endpointja , azokkal meg a captcha-t sem dobalja. Árban nalam a Telekom kb a legjobbat adja, igazabol a tobbi mind dragabb lenne.
-
-
gabo89
senior tag
Régi csomagokat ad nekem a tantusz. Én ezt találtam, esetleg jó lehet.
https://hirkszolg.nmhh.hu/kulso/app/index.jsp?v=53indul a sörös aludni
-
wjoe
tag
Bocs mindenkitől. Összetévesztettem a http://tantusz.nmhh.hu/ oldallal
-
devast
addikt
válasz
4Grider #2692 üzenetére
Lecsekkoltam Hostingbazis-os vps-emen keresztül is merre megy a forgalom, és azon át valóban az 5.105.246.1 -ről jön minden csatorna. A kollega nem tévedett, csak nem a telekom hálózatából ellenőrizte a szolgáltatást
Más és más ip címekről szolgál téged ki a sweet.tv attól függően, hogy milyen hálózatból próbálod elérni a szolgáltatásukat.
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
Megnézed pl a One oldalán?
-
4Grider
nagyúr
Van a felügyeletem alatt Invitech bérelt vonal és néhány Digi FTTH kapcsolat is.
Az Invitech-es bérelt vonal felől és a Digi vonalak felől is nagyjából ugyanazt az útvonalat járom most be, mint az itthoni Telekommal. Ilyen a Invitech féle:
Tracing route to 178-209-82-212.mytrinity.com.ua [178.209.82.212]
over a maximum of 30 hops:
1 <1 ms 1 ms <1 ms 192.168.1.60
2 2 ms 2 ms 1 ms 62.77.x.x
3 3 ms 3 ms 4 ms 79.120.x.x
4 2 ms 2 ms 3 ms ten4-3.intr-pe1.invitel.net [213.163.52.14]
5 7 ms 9 ms 7 ms bpt-b7-link.ip.twelve99.net [213.248.74.146]
6 7 ms 6 ms 5 ms bpt-b5-link.ip.twelve99.net [62.115.137.244]
7 39 ms 35 ms 8 ms win-bb1-link.ip.twelve99.net [62.115.138.194]
8 19 ms 18 ms 22 ms ffm-bb1-link.ip.twelve99.net [62.115.137.202]
9 35 ms 38 ms 35 ms war-b3-link.ip.twelve99.net [62.115.117.225]
10 37 ms 36 ms 37 ms 62.115.53.3
11 38 ms 38 ms 38 ms 178-209-82-212.mytrinity.com.ua [178.209.82.212]
Trace complete.Diginél is 5 twelve99.net hop van a cél előtt.
Közben rájöttem, a Telekomnál ott a 62.159.61.98 ip cím is a twelve99 hop-ok előtt, ami felől van Magyarország irányába a torlódás...
[ Szerkesztve ]
-
devast
addikt
Az a probléma, hogy ez sajnos nem igaz a telekom hálózatából nézve. Én elhiszem, hogy a sweet-nek van a bix-ben végpontja. Viszont azt értsd meg, hogy a telekomnak selective peering-je van ott. A sweet-es forgalom telekom hálózatból nem arra megy. Én direkt most újra megnéztem, csak neked, honnan jönnek a stream-ek. Mivel a csatornákat váltva ezek változnak, beírok neked pár ip címet: 178.209.82.12 , 178.209.82.53 , 178.209.82.71 , 178.209.82.13 . Itt egy traceroute:
Tracing route to 178-209-82-12.mytrinity.com.ua [178.209.82.12]
1 <1 ms <1 ms <1 ms HAWAII.albi [10.12.1.1]
2 2 ms 2 ms 2 ms lo1.esr0-gyor.net.telekom.hu [145.236.238.115]
3 6 ms 6 ms 6 ms 81.183.3.32
4 7 ms 7 ms 7 ms 81.183.1.9
5 12 ms 12 ms 12 ms 62.159.61.98
6 * * * Request timed out.
7 12 ms 11 ms 11 ms win-bb2-link.ip.twelve99.net [62.115.114.182]
8 23 ms 23 ms 23 ms ffm-bb2-link.ip.twelve99.net [62.115.138.22]
9 45 ms 45 ms 125 ms war-b3-link.ip.twelve99.net [62.115.120.21]
10 40 ms 40 ms 40 ms 62.115.53.3
11 40 ms 41 ms 41 ms 178-209-82-12.mytrinity.com.ua [178.209.82.12]
Bizony ez a végpont Varsóban van, és a a dtag lassú telia vonalán megy át. Másrészt a sweet.tv varsói speedtest végpontjának ip címe 178.209.82.212 . Azt is nyugodtan trace-eld le merre megy. Hint: ugyanott van, ahonnan a streamek jönnek...
[ Szerkesztve ]
-
vampire17
addikt
En most ilyen "fail safe" megoldasnak belottem Opnsense-en ProtonVPN-t, biztos ami biztos.
Egy holland szervert valasztottam, az lett a kilepesi pont.
Van ra egy eleg jo leiras, azt kovettem: https://sysadmin102.com/2025/01/opnsense-wireguard-proton-vpn-setup/
[ Szerkesztve ]
-
Addel
senior tag
Azt hogy tudnám kideríteni, hogy nálunk a telekom optikán ki szolgáltat még internetet ?
-
zelikocc
senior tag
válasz
tobias40 #2682 üzenetére
Igen, egy MikroTik routeren fut két WireGuard szerverem is.
IPSec is volt, de a WG-t valahogy jobban szeretem, kliensekhez egyszerűbb.#2685 kl122:
Ezt jó tudni, köszi!Amúgy én nem is láttam még semmit, ami 3 hopra lenne
Tracing route to node2-hu-bud-invitech.sweet.tv [5.105.246.1]
1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.1.1
2 1 ms 1 ms 1 ms bix.tamanet.hu [88.209.193.1]
3 4 ms 3 ms 3 ms 5.105.246.1
Trace complete. -
kl122
tag
Na most a helyzet az, hogy a weboldal az bár a cloudflaren keresztül van hostolva, a tévéadások streamje az belföldről jön, mégpedig az Invitech adtközpontjában van a node, ha megnézel egy streamet, annak a node2-hu-bud-invitech.sweet.tv (5.105.246.1) lesz a címe, ráadásul van közvetlen BIX kapcsolatuk is és a stream az nem megy át a Cloudflare infrastruktúráján.
-
zelikocc
senior tag
válasz
btomi89 #2679 üzenetére
Akkor neked is ideje szolgáltatót váltani.
Eleinte én is VPN-el próbáltam javítani a Telekom hibáin, de meguntam. Miért fizessek egy plusz szolgáltatásért, ha más szolgáltatóval nincs semmi gond... ráadásul a VPN erőforrás igénylő + valamennyit elvesz a teljesítményből is stb...
Én ráadásul otthoni VPN szervert futtatok külföldi rokonoknak/barátoknak, hogy a blokkolt tartalmakat tudják nézni, plusz ezzel osztjuk meg a Netflix prémium csomagot is 5-en, kikerülve a korlátozást. De ezt csak időszakosan kell használni, elég 30 naponta 1x belépni VPN-re, ráadásul mivel otthoni IP cím, így a Netflix sem tudja kikerülni.[ Szerkesztve ]
-
devast
addikt
válasz
btomi89 #2679 üzenetére
Persze, hogy megy az egymásra mutogatás. Bármilyen, a telekom szemétsége miatt érintett szolgáltatással kapcsolatban ez megy. A gigaerős, 1000mbit-es telekom net erre képes:
VPN-el (saját VPS szerveremen keresztül) ugyanez:
Ez a szolgáltatás sem megy normálisan a telekom hálózatából, +1 elem a hosszú listában... -
btomi89
csendes tag
Sziasztok,
Nállam is nézhetetlen mostanában a sweet.tv a sok pufferelés miatt főleg az esti órákban 1000/1000 optika nettel. Sweet.tv supportnak jeleztem a hibát ők azt mondták a Telekom hálózatában van a hiba. Telekomnak jeleztem és hibajegyet vettek fel rá. Jött egy sms hogy több ügyfelük is érintett és javítás alatt van a szolgáltatás türelmemet kérték. 3 nap után felhívtak hogy a szolgáltatásukban nem találtak hibát sweet.tv -nél van a gond! De azért az ügyintéző megjegyezte hogy váltsak Telekom TV-re és azzal nem lesz gond. Megmondtam nekik hogy majd esetleg akkor váltok ha lesz nekik natív Telekom TV app Android TV/Google TV rendszerre addig esélytelen! Play Store-ban az összes szomszédos országnak van már natív Telekom TV app csak Magyarországon gondolják úgy hogy nincs rá igény. Katasztrófa amit mostanában művelnek.
-
zelikocc
senior tag
válasz
vampire17 #2657 üzenetére
Telekommal nekem is rengeteg peering problémám volt, nem csak a sweet, már nagyon sok irányba... és elegem lett belőle.
Telekom helyett jó alternatíva szolgáltatót váltani ugyanazon a kábelen a One-ra, vagy a TamaNET-re. Utóbbi saját BIX, vagy Giganet-es peeringet használ.
Én a TamaNET-et választottam, mert nálam a One-nak van saját koax hálózata, az meg nem kell. Jobb az 1000/1000 optika és nem kell VPN-el sem vacakolni...
Azóta nem volt még gondom semmivel, pedig több mint 1TB az adatforgalmam minden hónapban.Tracing route to sweet.tv [104.20.2.129]
over a maximum of 30 hops:1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.1.1
2 1 ms 1 ms 1 ms bix.tamanet.hu [88.209.193.1]
3 2 ms 2 ms 1 ms cloudflare.bix.hu [193.188.137.27]
4 2 ms 1 ms 1 ms 104.20.2.129Trace complete.
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz
Steveboy0624 #2670 üzenetére
Nem csak ott.... Mindenki szűkíti sajnos.
-
Steveboy0624
újonc
Már szinte semmit nem lehet visszanézni a Viasat csoport csatornáin.
Ez van.
-
lupus_l
aktív tag
Ezeket a linkeket biztos jó dolog itt megosztani? (Kuponok)
Szerintem egy admin gyepálja ki és privátban osztogassuk. Ugyebár nem akarjuk, hogy a kedvezményünket a hirtelen sok regisztráció után kikapcsolják -
vampire17
addikt
válasz
enginev3.0 #2664 üzenetére
Ilyesmit keress:
-
urgoz
aktív tag
válasz
kovyhun #2665 üzenetére
Nincs...
Én is szívtam vele. Írtam az ügyfélszolgálatnak, hogy szeretném e-mail+jelszóval használni. Nagy nehezen belementek, hogy átrakják egy másik e-mail címre, de mikor kiderült, hogy éves küf előfizetés, akkor azt mondták, hogy nem lehet. Ha havidíjas, akkor próbálj meg írni nekik. -
kovyhun
tag
Sziasztok!
Véletlen google fiókkal regisztráltam
Van lehetőség leválasztani a google fiókról hogy email vagy telefonszám + jelszóval lehessen belépni? -
-
4Grider
nagyúr
válasz
enginev3.0 #2662 üzenetére
Routere válogatja, hogy mit lehet rajta beállítani. Az enyémen beállítható azon kliensek mac-je, akik használhatják a vpn-t, szóval nem mindenkinek kell használnia.
-
-
vampire17
addikt
En sem gondolnam...
Annyi meg, hogy Proton VPN el, vagy Akar valamelyik masikkal az Antik TV is tok jol mukodik... (Ez most itt nem a reklam helye, de vegulis ez nem hivatalos sweet topic
) nekem amugy az Antik TV sokkal jobb minoseg mint a sweet... legalabbis a free csatornai alapjan....
-
-
devast
addikt
válasz
vampire17 #2657 üzenetére
Van amikor csúcsidőben 1-2mbit sem jut arra, azért akadozik/esik szét a kép. Nagy általánosságban nem attól függ, mennyien használják a sweet.tv-t telekom hálózatról, mert ugyan azon a "lassú" útvonalon megy, mint egy raklap más forgalom. Ha ez akármilyen forgalomtól bedugul, akkor minden ami arra megy közel használhatatlanra lassul, beleértve a sweet.tv-t is.
-
vampire17
addikt
válasz
enginev3.0 #2654 üzenetére
Erdemes amugy raprobalni ilyenkor Proton VPN el. Ez most mertem gigas Telekom nettel...
https://protonvpn.com/free-vpn
VPN-nelkul:
VPN el:
[ Szerkesztve ]
-
hdavidka
csendes tag
válasz
tobias40 #2655 üzenetére
Semmi infó. Most van a próbakör.
Az addon kapcsán elég sokat néztem az oldal és a böngésző kommunikációját. Az egyes csomagok ajánlatait már láttam korábban, csak nem tudtam, hogyan lehet hivatkozni rá.
Erre pont jött ez a supportos válasz ide a csoportba és pont ott volt az az ID, amiket én is láttam a logokban. Egy gyors próba és kész. Ha bejön örülünk, ha nem akkor kitalálunk mást. -
-
vampire17
addikt
válasz
enginev3.0 #2650 üzenetére
A magyarok a varsói szervert használják . A telekom a Gond h nem akar perkalni ….. pedig ott a 100 Gbit es vonal a sweet nek a bix-ben de a kocs….g telekom a fel világon meg járatja …
[ Szerkesztve ]
-
-
kano
nagyúr
válasz
enginev3.0 #2650 üzenetére
Szerintem az app frissítésük a hibás.
-
válasz
enginev3.0 #2649 üzenetére
bár nem biztos hogy a telekom a hibás
sweet tv-re speedtesten 5mbitet mérek, felfelé meg teljesen jótírtam nekik chaten, remélem tudnak vele csinálni valamit
speedtest kyiv sweet tv szerver viszont maximumot hozza a gigabitből, csak a varsói nem
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Nálunk egy csomó csatorna akad
De valószínűleg Telekom a hibás, hiába az optikaMondjuk fura mert most gépen meg megy a film+
tv-n pedig akadozikrtl tv-n is megy
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
boborján2
aktív tag
válasz
Tutyimutyi #2639 üzenetére
A kenyérre meg a parizerre nincs egyedi,olcsó ajánlat ,erre meg van. Nincs ezzel semmi gond ,ott kell spórolni ,ahol azt engedik
[ Szerkesztve ]
-
hdavidka
csendes tag
L csomag - 1200-ért
https://sweet.tv/tariffs?offer_id=2590 -
-
kano
nagyúr
válasz
Tutyimutyi #2639 üzenetére
A sz@rrágásra és ennek ellenére csak a fikázásra gondolsz?
Igazi Hungaricumok.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
szaboi6512
őstag
"kösz Csoki, sokat segítettél"
ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!" Ex-Digi
-
Le se tagadhatnánk, hogy ez egy magyar fórum...
-
bigrob
őstag
Felvettem a kapcsolatot a supporttal.
Az 1200 és 1900 Ft-os csomagok egyedi ajánlatok, amelyet a rendszer tud csak felajánlani.Az alábbi ajánlatainkat tudom Önnek felajánlani:
L csomag - 2450-ért
https://sweet.tv/tariffs?offer_id=2624M csomag - 1950-ért
https://sweet.tv/tariffs?offer_id=2626(Nem tudom ezek egyedi ajánlatok-e vagy mindenkinek ezeket adják)
Ezek a feltételek visszavonásig, de legalább egy évig érvényesek és minden változásról előzetesen értesítjük Önt.
Reméljük elfogadja ajánlatunkat és továbbra is használja szolgáltatásunkat.[ Szerkesztve ]
Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
bigrob
őstag
Közeledik a 14 nap ingyenes lejárta, lemondásnál kiválasztom a túl magas árat és csak 3100-ért ajánlja fel...
Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
V.Stryker
nagyúr
Na mára nem akad, cserébe kicsit pixeles.
-
-
kano
nagyúr
válasz
vampire17 #2631 üzenetére
Megnézem, köszi! Bár a Kodiban eddig jól működött.
-
vampire17
addikt
Kodival sztm ezzel is lehet jatszani:
-
kano
nagyúr
válasz
Mizsala #2626 üzenetére
Nekem One vezetékessel nincs gondom vele és Yeti mobilnettel is csak néha szaggatott a műsor
De azt gyanítom ez inkább app probléma, mert ha kilövöm és újra indítom, akkor nem akadozik.
És Kodival sem akadozik.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Arni9010
aktív tag
Nekem Starlinkkel is hibátlan.
-
Kickass
őstag
Én azt is megkérdőjelezem, hogy ez csak Telekom specifikus, január óta Voda (vagyis One) mobilnet XXL-el is élvezhetetlen a sweet, még disney+ és youtube megy akár 4k felbntással is, a sweet még 360p-ben is akadozik sokszor.
-
jbl
senior tag
Hátt akkor én váltok is. 5. napja este nem tudok técsozni.
váltok Yettel TV -re. sziasztok.4 és fél éve csak vim-et használok. elsősorban azért, mert még nem jöttem rá, hogy kell kilépni belőle.
-
devast
addikt
Ez nem egyedi, sweet.tv specifikus probléma. Tele volt az internet cikkezve vele, a helyzet azóta is változatlan. [link] [link] [link]
Nagyon tömören ez a Deutsche Telekom üzleti döntése, hogy a Te p*csöddel verik a csalánt, és így próbálnak az online tartalom szolgáltatóktól több pénzt zsarolni. A megoldás az, hogy szolgáltatót váltasz. -
vampire17
addikt
Telekomnak amugy hiaba szolsz, tud rola..... probald jelenteni a NMHH-nal! Mar sokan jelentettek, tavaly ez miatt eljarast is inditottak a Telekom ellen, de nem volt eredmenye en ugy tudom...
[ Szerkesztve ]
-
vampire17
addikt
meg lehet probalni, de arra nem tudom hogy van e valami jogszabaly, h minden iranyba (pl kulfoldre is) biztositani kell a megfelelo savszelt.
Esetleg ezt nezd meg:
[ Szerkesztve ]
-
vampire17
addikt
Tegnap jelentette valaki a hivatalos whatsapp csatornan ezt a vidanetes problemat. a sweet.tv szervererol 2 mbitel tudott letolteni a 300 mbites neten... Sajna ez a telekom sara, nem tudni mikor lesz megoldas... (ha ilyen van amugy, erdemes nyomni egy speedtest et, a speedtest.net oldalon, a "sweet.tv - warsaw" serveren, single modban)
[ Szerkesztve ]
-
-
will5
tag
Olvasom itt a hozzászólásokat.
Nekem is pár napja elkezdett akadozni a sweet tv. Főként az esti órákban vettem észre.
A jelenség legtöbbször az is, hogy átállítom a felbontást fullHD-ra, majd pár mp akadás után visszaáll auto-ra. Úgy már kevésbé akad amikor visszaveszi a felbontást. Smart tv-n alkalmazással nézném.
Nekem is telekomos a netem, viszont nem klasszik telekom, hanem a vidanet rendszerét használják. Koax alapú van 500/25-ös a max. De mérve olyan 300-400/20 szokott lenni.Lehet bármit tenni, hogy megszűnjön ez az állapot? Nem igazán van más lehetőségem tv-re.
Gondolom ha telekomnál jelentem kiröhögnek.
-
-
kano
nagyúr
Mi? Miért? Hol?
-
jbl
senior tag
már második este nézhetetlen volt!
4 és fél éve csak vim-et használok. elsősorban azért, mert még nem jöttem rá, hogy kell kilépni belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -40% 17,3" Brutál i7-13700H 32/1TB Iris Xe FHD IPS
- Z fold 4 eladó
- Dell Latitude 5300, 13,3" FULL HD IPS Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás sz
- Dell Latitude 5400, 14," FULL HD IPS Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás szá
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS Kijelző, AMD Ryzen 5 Pro 2500U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27%
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest