Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
yanna
addikt
válasz
whiskeys
üzenetére
Nem szeretném elkiabálni, most itt is működik hiba nélkül lassan másfél órája. Remélem reszeltek rajta a jelzésed után.
Mondjuk engem jól megszívattak, volt itt süti törlés, újra telepítés, tv gyári visszaállítás, router reset, oszt mégis szar volt.
Persze én voltam lúzer, semmit sem kellett volna buziznom, mert az RTL+ hibátlan volt...
-
Lakatos ndis
friss újonc
Swet tv kód van új?
-
4Grider
félisten
válasz
whiskeys
üzenetére
Nem azt írtam, hogy tuti az a hibás, hanem azt írtam, hogy lehet az internet-szolgáltatásban is fennakadás, főleg külföldi irányból/ba. Mivel nem tudom, hogy az egyes streameket honnan szolgálják ki (visszaolvasva azt látom, hogy nem egy helyről), így az eltérő csatornák eltérő útvonalon is eljuthatnak hozzád, ami magyarázhatja azt, hogy egyes csatornákon problémát tapasztalsz.
Nekem marha szuper 1000/1000 optikai netem van a Telekomtól, de vannak irányok és időszakok, amikor 50-90 Mbps-os yettel mobilnetre kell váltsak, hogy normális sebességgel tudjak dolgozni. -
yanna
addikt
válasz
boborján2
üzenetére
Anno próbáltam kábellel, de nagyságrendekkel rosszabb volt a sebesség, mint wifin. Igaz, csak 1 félével, ami papíron tud gigabitet.
Most egyébként ment hiba nélkül másfél órát, de bejött a karika megint, de most nem jött semmi 1 percig sem. Csatornát váltottam, ott jött az adás, majd vissza, és most ismét jó negyed órája.
Egyébként wifivel semmi gond semmivel, telefon, laptop, kamera hibátlan.
Lehet a tv szar, bár eddig szinte hibátlan volt lassan fél éve.
-
-
yanna
addikt
Srácok! Mi a tököm lehet tegnap este óta nálam? Random időközönként megáll a műsor 3-5-10 másodpercre, karikázik kb. ugyanennyit, és elindul. Ha viszont egyszer előjön, nem fejezi be, legalábbis nem tudom kivárni, elkapcsolok, kikapcsolom, aztán jól működik egy darabig, majd kezdi újra. Semmi törvényszerűséget nem látok benne.
Ezt mérem a tv-n wifivel:
-
trec12
addikt
válasz
boborján2
üzenetére
Utolsó ÁSZF 2024 okt. a honlapon. Azóta gondolom lehetett egy-két változás. A csatornákban biztos mert tényleg még a linkelt ÁSZF-ben is a régi Digi csatornák szereplenek.
-
Axel73
csendes tag
válasz
szaboi6512
üzenetére
Én tv-re kérdeztem, de van applikációjuk is. Ezt a választ kaptam első üzenetként.
Örömmel értesítjük, hogy hamarosan elindul az Okos TV-kre szánt szolgáltatásunk. Ha megfelelő készülékkel rendelkezik, szívesen biztosítunk Önnek teszt hozzáférést.
Az applikációnk jelenleg az alábbi készülékeken érhető el:
Android TV (pl. Sony, Philips, valamint TV okosítók)Android mobiltelefonok és tabletekSamsung TV-k (2024-es és 2025-ös modellek)VIDAA rendszerű TV-k (pl. Hisense)Apple TViPhone és iPad
Hamarosan elérhető lesz LG webOS TV-ken és régebbi Samsung modelleken is.
Ha Önnek van a fenti listában szereplő TV-je, vagy bármilyen TV okosítója (pl. Android TV box, Apple TV), akkor már most kipróbálhatja a szolgáltatást. Ebben az esetben jelezze nekünk, és elküldjük a részleteket! -
patex1983
őstag
válasz
szaboi6512
üzenetére
-
patex1983
őstag
válasz
szaboi6512
üzenetére
Aha, jó.
A linkre kattintva google keresés jön be "eszközök" szóra
Én egy linket szeretnék csak kérni, ami leírja az online tv szolgáltatás adatait, paramétereit, díját, szerződési feltételeit stb.... -
yanna
addikt
válasz
Solidaudio
üzenetére
Én is promóciós kóddal kóstoltam a sweetet, de nem emlékszem bankkártya adat megadásra.
-
Solidaudio
csendes tag
Sziasztok. A Sweet TV-nél szeretném aktiválni a promóciós kódot. Kéri a bankkártyaadatokat az ingyenes időszakhoz (0 Ft). Muszáj megadni a kártyaadatokat, vagy van más módszer a kikerülésére?
Kártya adatok megadása után annak törlése, vagypl: revolut kártya megadása ,és annak 1ft limit megadása? -
Axel73
csendes tag
válasz
boborján2
üzenetére
Stabilabb mint az Antik Tv, elérhetőek a viasat csatornák, az axn, illetve a filmbox csatornák is.
Nincs tele felesleges csatornákkal mint a Sweet.TV.
Szinte azok amelyek a Sweet.TVn vannak, van még docubox, History ch. Mivel ingyenes a teszt időszak, ki lehet próbálni. -
-
Logitech
aktív tag
Járt már le valakinek az 1200ft-os 1 év, utána mi történik? Teljes ár lesz?
-
Axel73
csendes tag
Üdv!
Szintén 1200 Ft ot fizetek.
Viszont amiről írni akartam az Wavecom.
Van weboldaluk, küldtem nekik üzenetet, hogy mennyibe kerül a tv szolgáltatás, és emailben kaptam információt, hogy teszt üzemben van, addig ingyenesen nézhető, így az általuk kért adatokat elküldtem, és emailben megkaptam a belépéshez szükséges név /jelszó párost.
Nekem Hisense tv van, megtalálható rajta az applikáció.
Tesztelje, aki szeretné, illetve akinek alkalmas hozzá a tv,vagy pedig a jelenleg támogatott eszköz. -
urgoz
aktív tag
Hagyjátok már...
Remélem azért az élő műsor előretekerése legalább a sportközvetítéseknél működni fog. Már izzítom is a tippmixpro-t
-
-
válasz
boborján2
üzenetére
Mindegy hogyan nevezed, mert az élő műsor az élő műsor, a többi pedig felvétel. Ezt ennek megfelelően a sweet tv is így nevezi. Ha visszakattintasz bármennyit az élőben, át is vált logikusan felvételre.Ami a lényeg , telekomnál és one -nál is az rtl csoport csatornáit soha semmikor nem lehet előre tekerni , mert ezeknél ez a lehetőség tiltott.
Ez szerintem teljesen irreleváns ebben a topikban.
Itt viszont bármikor ,bármelyik műsorban lehet előre is mozogni, legyen az PVR vagy felvétel.Ezzel kijátszva a reklámok kötelező nézését.
Remélem így érthető!?Számomra érthető, eddig is ezt írtam. Szerintem itt te vagy elakadva a dolgokban, mert valami folytán nem tudod egymástól elválasztani az élő adást a felvételtől.

-
boborján2
senior tag
Sweet tv esetén az éppen futó műsor még élő műsorként van jelölve a felvételek menüben is.
Ennyi a különbség.
Ezért nevezem az éppen futó műsort éppen futó műsornak a többit meg felvételnek.
De !
Ami a lényeg , telekomnál és one -nál is az rtl csoport csatornáit soha semmikor nem lehet előre tekerni , mert ezeknél ez a lehetőség tiltott.
Itt viszont bármikor ,bármelyik műsorban lehet előre is mozogni, legyen az PVR vagy felvétel.Ezzel kijátszva a reklámok kötelező nézését.
Remélem így érthető!?Ebből kiindulva biztos vagyok benne ,hogy ha nekik csak ezzel a feltétellel lehet a PVR vagy a rögzítés a csatornáikon ,ezért ez itt is így lesz.
Persze lehet tévedek , de nekem nagyon sántít ,hogy egy ilyen "laza" szerződést a sweet hogy tudott velük megkötni ,ha a nagyok nem. És azért köztudott ,hogy a sweet és a telekom vagy a one ,nagyon nem egy ligában játszanak. Sem megbízhatósábgan , sem infrastruktúrában.
-
válasz
boborján2
üzenetére
Szerintem értem, viszont lehet mégsem. Kifejtenéd akkor, mi a különbség ebből a szempontból, hogy még éppen fut az a műsor, vagy már nem? Van az éppen játszott (élő) jelenet és a felvételről (felvétel) futó. Az elsőben (élő) nem tudsz előre mozogni, a másikban (felvétel) igen. Nincs ebben több.
-
-
totron
addikt
Ez szépen be is árazza a szolgáltatást a szememben. Ha visszajön persze visszavonom a szavaim is. Mintha eddig se szőröztek volna holmi ÁSZF-be való elrejtésével a kivevéseknek. Vagy álljon földbe az egész vagy legyen valamiféle kiszámíthatóság, kommunikáció, mert ez így elég.... olcsó.
#4815Lauda, a visszanézés minősége sem egyforma, aki tudta fixen kötni eddig valamihez, írja meg. -
válasz
Stylewars_kp
üzenetére
Disney channel jön nálam, L díjcsomag.
-
SG3rg0
őstag
válasz
Stylewars_kp
üzenetére
Igen, én is kerestem, nincsen.
-
Stylewars_kp
őstag
Disney nektek is kikerült a kínálatból?
-
boborján2
senior tag
Bárhol működik. Élő adást is engedi visszatekerni ,majd bárhová előre. Nyilván előre csak addig ahol épp tart az élő stream.
Ezt egyelőre betudom rendszerhibának , mert csoda lenne ha így maradna.
Lásd.: One tv esetén nem megengedett az előretekerés /reklámok szándékos kihagyása/,soha semmikor , de ha jól emlékszem telekomnál sem. -
trec12
addikt
A net kapcsolat pillanatnyi ingadozása is okozhatja. De itt inkább stream minőség - túl alacsony bitrate vagy agresszív tömörítés okozhatja. Nálam is 1000-es a net (exDigi) mégis tapasztalható. Ugyan ez a jelenség megvan a családban további két helyen is; One optikán és egy helyi HFC-n keresztül is.
-
Érdekesen működik a minőség rész itt a sweet tv-nél, a natgeo hd hol max 720p, hol 1080p.
Natgeo wild szintén. -
Kispotter
tag
-
Kispotter
tag
Sziasztok!
Van egy régi fire tv stick em nem tudom pontosan mikori, de nem mai kb 5 éves minimum. Minden megy rajta netflix stb, de a sweet tv nem telepíthető. Viszont aktiváltam a develooper módot letöltöttem amivel letudnám tölteni csak az a baj nincs honnan. Nem találtam semmi működőt. Tudnátok ebben segíteni nekem ami működne is? Előre is köszönöm! -
4Grider
félisten
válasz
_Karesz_
üzenetére
Én német és amerikai szerverekkel is dolgozom, így messze nem állítanám, hogy nincs gond jó ideje a telekom netjével. A laptopomba yettel mobilnet sim-et kellett tennem, mert egyre gyakrabban van szükségem arra, hogy a csodás telekomos 1000/1000 netről átváltsak mobilnetre. Mindez úgy, hogy a speedtest gyönyörűen kiméri a 940/940 Mbps-ot...
-
Rick4
félisten
válasz
stefi68
üzenetére
Persze, itthon telekon 2/1-es optika van, telefonon korlátlan mobilnet
1. a gépemen chrome böngészővel, kiválasztom a csatilistából a megfelelő műsort, rányomok, és megy reggel 8-tól este 8-ig gond, akadás, probléma nélkül, most is itt megy.
2. a tévémen hisense, appból direktben, este 8-hajnali 1-ig fixen ezt nézzük
3. a konyhában egy kis androidos boxon a tv-re kapcsolva, ha a konyhában vagyunk (reggeli- ebéd vacsora, plusz sütés- főzés alatt mindig megy)
4. autóban androidos fejegységen, ha azzal megyek, van, hogy hazafelé jövet ezen nézem meg a híradót, ilyen olyan műsort.
5. autóban saját telefonon, ha a másik autóval megyek.Egyik esetben sincs semmi, M7-esen néha megáll egy pilalantra, ahol toronyváltás van, de ott a directone app is megállt.
Egyetlen zavaró dolog van, a tv2 korlátozás, most pl reggel 6-kor bekapcsoltam a tv-t, és 2 percen belül a tv2-re túl sok eszközt írt, holott csak én voltam aki nézte, elkapcsoltam, visszakapcsoltam, utána jó volt.
November óta így van, amióta a directone megszűnést bejelentették. -
4Grider
félisten
válasz
stefi68
üzenetére
A telekom jóárasított nemzetközi kapcsolatával bármilyen olyan külföldi oldallal lehetnek problémáid, amit itthonról sok telekom előfizető nagy összeadott sávszélességgel akar veled egy időben elérni, így nem feltétlen csak a CF által kiszolgált oldalak időnkénti lassulásáról van szó. FB-on is ismert jelenség csúcsidőszakokban a telekomosoknál vagy a képek/videók vagy a hozzászólások lassú betöltése.
-
stefi68
addikt
Használ valaki Sweet.tv-t Telekom netes szolgáltatással?
Gondolkodom Tarr -> Telekom szolgáltató váltáson, mivel rövid időn belül elérhető lesz a T optikai hálózata itt nálunk, valamint Sweet-re való teljes átállásra. Tesztelem már több hónapja kisebb-nagyobb megszakításokkal.
Viszont van probléma a T-nál Cloudflare mögötti szolgáltatásokkal, főleg az esti órákban.
Ahogy látom a Sweet is CF mögött érhető el. Okoz ez vajon akadozó szolgáltatást a kritikus időszakban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Mesterséges intelligencia topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 / GTX 960/12 Gb Ram (Erősebb, mint a 1050 Ti!)
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mindegy hogyan nevezed, mert az élő műsor az élő műsor, a többi pedig felvétel. Ezt ennek megfelelően a sweet tv is így nevezi. Ha visszakattintasz bármennyit az élőben, át is vált logikusan felvételre.