Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VHS digitalizálás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
csernak75
üzenetére
A Wifi pillanatnyi sebessége semmit nem mond el a kapcsolat minőségéről. Hogy a belső hálózaton mekkora a csomagvesztés, hogy a routeredig mennyi csomag veszett el.
Pont ez a lényege az ABR-nek(Adaptive Bitrate Streaming), ha nem bírja a tempót, elvesznek csomagok, átkapcsol kisebb sebességre(alacsonyabb felbontásra). Élő videónál nem lehet várni sokáig egy csomagra, mint egy internetes letöltés (vagy WEBoldal lekérése)esetén. 25fps (50i) esetén 40ms alatt fel kell dolgoznia a kapott adatokat, mert jön a következő képkocka. Ha elég hamar megkapja a hiányzó részt, és még a pufferben van az adat, van esély arra, hogy dekódolja az egész képet, de ha hiányoznak darabkák, nem tudja helyesen dekódolni az egész képet. Ilyenkor kockásodik, szétesik a kép/csippan hang. Ezért automatikusan egy kisebb sávszélességű, kevesebb csomagot igénylő stream-re vált át, amivel biztosítható a folyamatos(abb) átvitel.
Pl. add ki aping -n 100 google.comparancsot. A végén megkapod, hogy 100 csomagból mennyi veszett el, miközben a Google szervere válaszolt. Nálam ebben a pillanatban így néz ki:
--- google.com ping statistics ---
100 packets transmitted, 99 packets received, 1.0% packet loss
round-trip min/avg/max/stddev = 4.783/5.759/10.164/0.528 ms
Mégse veszek észre semmit belőle, a ggogle.com weboldala simán bejön.
Minél több csomag veszik el a sweettv szervere és TV-d között, annál nagyobb a valószínűsége, hogy HD-ról visszavált alacsonyabb felbontásra(sávszélességre). -
csernak75
senior tag
válasz
nchester
üzenetére
Arra van megoldás szerinted hogy webOS 6.0 nál az alkalmazást hiába teszem 1080p (FHD) ra 5-30 perc közötti idő múlva vissza megy automatára. A wifi kb. 200-300Mbps stabilan szóval nem hiszem hogy az a gond.
Nem vészes a dolog mert csak ilyen 4-5 másodpercre vált le ilyen SD félére aztán vissza megy szemre 1080 ra. -
NyMRooD
addikt
válasz
maxximeggy
üzenetére
Lényegében én is ezt kérdeztem, de nekem is más témában jött válasz
, ma írok a supportnak, hátha kapok választ. Ha nem én holnap lemondom (nekem holnapután lesz az évforduló), vagy mivel revoluttal fizettem hagyom, de nem hagyok rajta annyi pénzt. Majd megosztom itt a tapasztalatom. -
hematoma1
senior tag
Nem válasz volt az előzőnek bocs.
-
hematoma1
senior tag
válasz
maxximeggy
üzenetére
Tegnap havernál voltam és néztem a T-és adást, hát tényleg jobb a minősége.De nekem nem ér annyit.
-
maxximeggy
csendes tag
Tavaly előfizettem akciós áron, 29k volt egy évre a csomag. Hamarosan évforduló és automatikusan megújul az előfizetés, ilyenkor ugyanazt az árat fogja vonni amennyiért tavaly előfizettem, vagy az aktuális áron, ami közel 50 ezer egy évre? Semmilyen tájékoztatást nem kaptam, hogy más lenne az ár, vagy változott volna, vagy bármi ezzel kapcsolatosat. Köszi.
-
-
yanna
addikt
válasz
NyMRooD
üzenetére
Üdv mindenkinek!
Tasztelgetem ezt a sweet tv-t, eddig vegyes tapasztalatokkal.
Legzavaróbb eddig, hogy egyes adások váltogatnak a felbontások között rendszertelen időközönként, igaz, csak wifi kapcsolattal tudom használni.
Esélyes lehet ennek megszűnése kábeles kapcsolat esetén? -
CharlieDrop
veterán
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Jaaaaa
-
RoyalAirForc
aktív tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
De, indul, csak regizni nem lehet még.
-
nincsnév007
addikt
válasz
nincsnév007
üzenetére
Letoltottem, kinézetre ugyan olyan mint a direct one app
-
CharlieDrop
veterán
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
-
pjen
félisten
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Droidos Sony Tv n valóban ott az app.
-
btomi89
csendes tag
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
" Canal+ App " így keresd a Play Store-ban. Valószínű hogy ez lesz a Direct One app helyett mivel már az appon belül kiválasztható Magyarország mint régió.
-
btomi89
csendes tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
" A Canal+ Csoport több mint 50 országban van jelen, és több mint 25 millió előfizetővel rendelkezik Európában, Afrikában és Ázsiában. Magyarországon a Direct One televízió- és műsorszolgáltatón keresztül forgalmazza kínálatát. 2025-től a magyar piacra szánt, CANAL+ márkanevű alkalmazást fog kínálni a magyar ügyfelei számára, amely egyetlen platformon belül ötvözi az élő tévéadást és a streaminget, aggregálva a helyi- és nemzetközi tévécsatornákat, valamint a változatos műfajú, európai szellemiségű filmeket és sorozatokat, továbbá sportműsorokat is. "
Igen megszűnik a Direct One app és ez lesz helyette.
Reméljük jobb lesz mint a Direct One Online TV mivel ott elég kevés a HD csatorna valamint csak 720p -ek. -
csƵ
addikt
Használ valaki Apple TV-n Sweet.tv-t?
Úgy van beállítva 1 éve, hogy a tv bekapcsolásakor rögtön a tv adás induljon, de kb. 1 hónapja lefagyva jön be. Minden alkalommal ki kell lépni a sweet app-ból és újra elindítani, hogy legyen adás. -
btomi89
csendes tag
Dec.1 -el indul a Canal+ Magyarországon a Direct One Online TV helyett. Nem lesz hűségidő és az app már fent van Android TV/Google TV Play Store-ban. Reménykedjünk hogy jobb lesz mint a Sweet.TV.
-
V.Stryker
nagyúr
Nocsak, pont azért jöttem, hogy megkérdezzem, hogy a black friday-es akciós éves előfizút mikor szokták kezdeni, erre azt látom, hogy megy itt a panaszkodás.
Szóval pár hónapja náluk über faxán megy a sweet szolgáltatása. Tök jó a képminőség, nincs nem nézhető csatorna sem. Nemrég voltunk külföldön és ott az okostv-n bejelentkezve is tök faxán tudtuk nézni. Szóval az év elején voltak döcögések, pixeles csatornák, egy két nem működő csatorna, de nem tudom mit csináltak, viszont az utóbbi pár hónap az teljesen hibátlan. -
tobias40
veterán
Pár napja frissült az enigma2-re a sweet tv plugin és azóta sehogy nincs hang.
Mi lehet a gond és a megoldás?
Exteplayer3 van beállítva a used playernél és a player used for userbouquet-nél is.
GigaBlue UHD QUAD 4K,OpenATV 7.5.1 -
csernak75
senior tag
M4 Sport/RTL újra 4,7 Mbps lett. Csodálkoztam miért rosszabb a foci.
-
g0dl
addikt
Ha egy androidos tabletre rakom a sweet.tv alkalmazást, akkor megoldható, hogy az is úgy (kóddal) autentikáljon, mint egy okostv? Tehát nem felhasználónévvel jelszóval. És általában ne lehessen beállítgatni, csak nézni. pl. gyerek tablet stb.
-
pjen
félisten
Nálam már megy minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gumi és felni topik
- Nintendo Switch 2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Napelem
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG UltraGear OLED 27GX790A-B . 480Hz . 0.03ms . 2560x1440 - Garancia 2028.07.07.
- ÚJszerű 1Hónapos Apple iPhone 17 256GB Black 1OO% ! még 11 Hó nemzetközi APPLE GaranciÁval
- iPhone 17 Pro Max Cosmic Orange 256GB BONTATLAN 3 ÉV MAGYAR GARANCIA! iCentre számlával!
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, ma írok a supportnak, hátha kapok választ. Ha nem én holnap lemondom (nekem holnapután lesz az évforduló), vagy mivel revoluttal fizettem hagyom, de nem hagyok rajta annyi pénzt. Majd megosztom itt a tapasztalatom.