- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
-
Kékes525
félisten
Miért nem enged belépni a one drive alkalmazásból a fiókomba? A böngészőmön simán engedi, most is be vagyok lépve. A telefonomon a Samsung Cloud össze van kapcsolva a one drive- ezzel a fiókkal, ha ez jelent valamit ez ügyben. A hibaüzenet is értelmetlen. Mi az hogy szervezet nem engedi? Milyen szervezet? Adminként vagyok bejelentkezve a Windows 10-be. Új accountot kell csinálnom? Esetleg a tárterület megtelt? Csak a Samsung külön 1 évre adott 15 GB-ja van. Az ingyenes Microsoft 5 GB megtelt. Ezért?
-
Kékes525
félisten
válasz
[CS]Blade2 #136142 üzenetére
"Ma, Win 10 alatt simán berakja 1920x1080 59,994Hz-re, és nem tudok más Hz-et állítani ugyanerre a monitorra."
Mert lehet, hogy nem DisplayPort-on használod és/vagy a videó kártyád nem megfelelő.
-
Kékes525
félisten
válasz
Pyttawrx #136132 üzenetére
A "A monitor kézikönyve alapján" táblázat utolsó sora [link] azt mondja, hogy bizonyos kártyák esetében lehetséges. Legalábbis én ezt úgy értelmezem. Kézikönyv (a végén van a táblázat)
#136133 Geth
"Btw, igen, a Win azokat a lehetőségeket mutatja, amiket a gpu leboltolt a monitorral (edid)."
Erre gondoltam, ezért is kérdeztem.
-
Kékes525
félisten
A Windows 10 csak azokat a frissítési módokat jeleníti meg a gépházban, amiket a kártya és a kijelző támogat? Ezért itt is kérdezem: [link]
Biztos akarok lenni abban, ha bekapcsolom, akkor nem teszem e tönkre a monitoromat.A monitor kézikönyve alapján:
-
Kékes525
félisten
válasz
King Unique #135410 üzenetére
"Bár ha az új CU-ban már javítva lett ez az egyeseket érintő probléma"
Nem lett javítva. Én szívesen használnám is az új funkciót, de az rendkívül gagyi. Összesen 10 forrást szemléz, amelyek közül csak 2 elfogadható. A többi bulvár, sport és fake news. A hírkeresőben is több mint 60 forrás van.
-
Kékes525
félisten
Még egyszer:
"Ja és hiába olvasod el a changelogot az ilyen hibákba TE is pontosan ugyanúgy belefuthatsz, mint egy átlagfelhasználó, ha a leírásban nincs feltüntetve a hiba. Ez a hiba sem volt feltüntetve."
"Belefuthatok, és? Majd ha belefutok, megoldom."
Megoldod? Minden problémát? Ez már egy erősen troll, ha tetszik cinikus megjegyzésed volt, mert nem rólad beszélgettünk.
-
Kékes525
félisten
"Én elolvasom a changelogot, mielőtt felrakom."
Pontosan tudod, hogy nem erről írtam. A WU átlag felhasználókra készítették. Te átlagfelhasználó vagy?
"Ha valaki ész nélkül felrak preview-t és gondot okoz, azt nem tudom sajnálni."
Ne ez az, amit NEM róhatsz fel egy átlagfelhasználónak, mert a WU-t átlagfelhasználóknak is készítették. A Windows átlag felhasználóknak is és NEMCSAK profiknak készült.
Ja és hiába olvasod el a changelogot az ilyen hibákba TE is pontosan ugyanúgy belefuthatsz, mint egy átlagfelhasználó, ha a leírásban nincs feltüntetve a hiba. Ez a hiba sem volt feltüntetve.
-
Kékes525
félisten
Hát akkor? Ez a frissítés nem lehet az a kategória amiről írsz? Akkor miről beszélünk? Ha föltesszük azért, mint amiről írsz, akkor hülye a user, mert preview-t tett fel, ha meg nem teszi fel, akkor hülye, mert nem javítja az esetleges hibákat? Van sapka, nincs sapka...
-
Kékes525
félisten
válasz
King Unique #135121 üzenetére
Ez már nagyon sokszor elhangzott. Ettől teljesen független az, amit írtam. Másrészt, ha a WU valamit felajánl és ezt felajánlja, azt nagyon sok User úgy fogadja, hogy azt nyugodtan fel lehet telepíteni, mert a Microsoft rendesen megvizsgálta, legalább annyira, mint a többi innen települő frissítést. Ennek a normális menetének NEM annak kellene hogy legyen, hogy a WU felajánlja, hanem annak kellene lenne, hogy a Microsoft Windows 10 update site-járól manuálisan fel teszi az, aki ezt kimondottan akarja valamilyen okból. Különösen azért, mert ezt a frissítő kedden rendes frissítésként fel fogja ajánlani. Valószínűleg azért adja ki a WU, hogy a mezei USER-t használja tesztelőként, ami enyhén szólva nem erkölcsös. Erre van egy külön insider programja. Az ilyeneknek ott lenne a helyük. A WU-nak kizárólag csak rendesen megvizsgált programokat szabadna felajánlania, nem preview-kat. Azok az insiderekre valók. Ők épp ezért csatlakoztak hozzá.
-
Kékes525
félisten
-
Kékes525
félisten
válasz
Doky586 #135063 üzenetére
"Nem lett már ezerszer leírva hogy nem szabad mindenre automatikusan rákattintani..? "
A WU által felajánlott frissítés az automatikus rákanítást jelent mindenre?
Biztosan tudni akartam, hogy az e a felelős az adott hibáért. Mivel előtte csináltam egy biztonsági mentést Macriummal, amivel 2 perc alatt adott esetben visszaállíthatom az előző állapotot, így csak 2 percet vesztettem el. Amúgy is a rendes havi frissítéssel megfog jönni ez a funkció is.
"Hogy kell azt beállítani hogy mindig minden hibás legyen, valakinél meg semmi gond? "
Szoktál olvasni? Minden tényleges hiba minden körülmények között, mindig feltétel nélkül, azonnal mindenkinél megjelenik?
Ezekről nem hallottál?
A Windows 10-en jelentkezők hibáknak a lehetséges okai:
1. User speciális beállításai, hibás driverek, softverek telepítése. Erre mondják, hogy össze gányolta a gépet.
2. Malware kerül a gépre.
3. Speciális szoftver környezet.
4. Speciális hardver környezet.
5. Microsoft elrontotta a kódot.
6. Ezek bármilyen kombinációja.
Az 1-es pont a leggyakoribb, de a többi is jócskán okozhat gondot.
Hát ezek valamelyike miatt nem jelenik meg minden hiba mindenkinél. Az első okot kizártam az ismételt opcionális telepítéssel, mert a médiakészítő az általam módosított beállítások zömét visszaállította.
Azért nem kellene csípőből ilyen tudálékosnak lenni. Az tudom, hogy itt néhánynak a Microsoft által állandóan ellenőrzőt Windows 10-et használnak, különleges hardverrel és szoftverekkel és ezért soha, semmikor semmilyen hiba sem szokott náluk előfordulni. Még az sem, amit a Microsoft később javít, mert náluk már eredetileg is javítva volt. Attól, hogy nálad nem jelentkezik előfordulhat még másnál.
-
Kékes525
félisten
válasz
egykori #135037 üzenetére
"Még szerencse, hogy kiiktatható..."
Ami adott esetben problémát okoz. A médiakészítő eszközzel frissítettem a Windows 10-et. Az visszaállította a default értékre egy csomó beállításomat, úgy hogy a programjaimhoz és a Windows 10 megjelenéséhez nem nyúlt. Ez teljesen korrekt. Ezt így kell csinálni, mivel egy csomó hibát a user beállításai okoz. Utána a WU felajánlotta a KB5003214 és elfogadtam, mert Macriummal bármit visszatudok fájdalom nélkül állítani. A hiba ismét jelentkezett: [link] , [link] A hiba csak akkor nem jelentkezik, ha be van kapcsolva a Hírek és az érdeklőzési terület. Microsoftnak jelentettem, ismerik a hibát. Remélem javítják.
-
Kékes525
félisten
válasz
Kékes525 #134833 üzenetére
Problem solved:
A következőket csináltam:
Ez sajnos nem oldotta meg a problémát.
2. Letöltöttem a médiakészítő eszközt (https://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=691209) futtattam az "Upgrade ez a számítógép most" és a "Fájlok és alkalmazások megtartása"-val.
Ezzel megoldott a probléma. Egy érdekes dologra lettem figyelmes. Az "hírek és érdeklődési terület" nincs ott a jobb klikk menüben,
pedig a legújabb Windows-om van. Ez vajon miért hiányzik?A telepítés után nem csináltam semmit.
Most látom, hogy az 1023-asra való frissítés hiányzik. Tehát az okozza a gondot. Most dobta fel a WU. Várok a telepítésével.
-
Kékes525
félisten
-
Kékes525
félisten
válasz
Attila0 #134836 üzenetére
Vissza kellett kapcsolnom a Hírek és az érdeklőzési terület, mert ha a system traybe minimalizálok egy alkalmazást, akkor sokszor (nem mindig) eltűnik a system tray, túlnyúlik a képernyőn. Ha be van kapcsolva a Hírek és az érdeklőzési terület, akkor ilyet nem tapasztaltam.
-
Kékes525
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #126252 üzenetére
Köszi, megtaláltam a hibát.
Helyi szolgáltatást kellett beírnom az általános fülön a biztonsági beállításoknál. Mindennapos idő szinkronizálást csináltam.
-
Kékes525
félisten
Szeretnék a Feladatütemezővel egy feladatot létrehozni, de a végén meg kell adni felhasználó nevet és a jelszót. Hiába írom be a fiókom bejelentkezési loginját (gmail-os e-mail-es cím) és a hozzátartozó jelszót nem fogadja el. "A megadott fióknév nem érvényes" hibaüzenetet kapok. Az adatok biztosan jók, mert a gépházból indított saját Microsoft-fiók kezelésére kattintva be tudok lépni a WEB-es felületre. Mit ronthattam el?
-
Kékes525
félisten
válasz
Doky586 #124114 üzenetére
Akkor most ez így megfelelően védve van a rootkitekkel szemben? Gondolom valamilyen ellenőrző összeggel hasonlítja össze az éppen aktuális állapotot. Ha a mostani (kiinduló) állapotban nincs rootkit a rendszeremben, akkor már a jövőben sokkal nehezebben juthat be. Jól gondolom?
Apropó 3x volt a PC vásárlás óta BIOS upgrade-em és utána mindig defaultra teszem a rendszert. Az esetleg állítgathatja az SB-t?
-
Kékes525
félisten
válasz
King Unique #124110 üzenetére
-
Kékes525
félisten
válasz
King Unique #124108 üzenetére
Te mindenre pontosan emlékszel, amit csináltál a Windowszal kapcsolatban? Tavaly előtt tavasszal vettem a PC-met.
"Ha Samsung SSD.."
Igen így van. Ez felesleges? Így is van 300 GB szabad hely.
Köszi a linket!
-
Kékes525
félisten
válasz
King Unique #124103 üzenetére
Köszi! A Windowst nem én telepítettem, hanem egy szaküzlet, aki összeállította a hardvert. Én úgy emlékszem, hogy eredendően ki volt kapcsolva, de az is lehet, hogy én kapcsoltam ki. Ezt pontosan már nem tudom.
Mindenesetre most kipróbálom.
(#124104) Doky586
Köszi neked is. Mindkét lépés a biosban van?
-
Kékes525
félisten
A biztonságos rendszerindítás nálam eredendően ki van kapcsolva az UEFI-ben, pedig a telepítésem UEFI [kép] [kép] Utólag bekapcsolhatom? Napra kész teljes partíció mentésem van a rendszerpartícióról, ha utána valami galiba történik. Érdemes próbálkoznom? Ha viszont a későbbiek során is előfordulhat valami galiba a bootolással, akkor már nem próbálkoznék. Ezt úgy értem, hogy most minden rendben lenne a biztonságos rendszerindítás bekapcsolása után, de több nap után is jelentkezhet ettől valami bootolási hiba.
-
Kékes525
félisten
"A .488-at most tettem fel, pöccre felment."
Ez és a hibátlan működés között van egy kicsi különbség.
Amúgy nálad nem szokott hiba előfordulni, mert te, a saját bevallásod szerint csak Microsoft programot használsz, abból is keveset. Elég sok ember van akiknél hibák szoktak jelentkezni a használat során. Akkor ezek agyon gányolt Windows-al, szoftverekkel, hardverekkel dolgoznak és abszolút nem értenek az operációs rendszer és programok helyes használatához?
Amúgy szerintem sok a hiba és főleg súlyos hibák, mert másképp nem lett volna szükség pár nappal a rendes Patch előtt kiadni.
-
Kékes525
félisten
A 2004-eshez kiadott a Microsoft egy nagyon nagy hibajavítást [September 3, 2020—KB4571744 (OS Build 19041.488) Preview]. Ekkora hibajavításra nem emlékeszem, hogy lett volna. Körülbelül most jutott el a 2004-es arra a szintre, hogy ki lehessen adni, viszont egy hónap múlva jön a következő funkciófrissítés újabb hibák tömkelegével. Mi értelme ennek azt nem tudom. A Windowsnak igazából nincs konkurenciája, mert messze a legelterjedtebb operációs rendszer a PC-ken (87%-a, ha jól emlékszem), másrészt a felhasználók döntő többségét egyáltalán nem érdeklik az új funkciók. Ilyen ütemű frissítéshez meg kellene dupláznia a fejlesztő-hibajavító csapatát, persze az pénzbe kerül és ezért nem teszi. Tökéletesen elegendő lenne az évi 1 funkciófrissítés. Az Apple és a Google is ezt teszi.
Bocs, a filozofálgatásomért!
-
-
Kékes525
félisten
-
Kékes525
félisten
Milyen eredménnyel zárult? Érdemes ilyenkor más vizsgálatokat is csinálni, mert lehet, hogy a rendszereddel van komolyabb baj. Ezért az admin parancssorba írd, külön-külön végrehajtatva:
1. Dism /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
2. Dism /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
3. sfc/scannow
Ha RestoreHealt hibát talált és javított, a végén újra kell indítani a rendszert.
-
Kékes525
félisten
A driverokat megvizsgáltad? [Driver Verifier] , [Driver Verifier--tracking down a mis-behaving driver.
] -
Kékes525
félisten
Még akkor sem, ha csak Microsoft programokat használsz. Nézegesd sűrűn a Megbízhatóság figyelőt. Ott elég gyakran látható, hogy Microsoft alkalmazások is működésképtelenné vállnak, habár legtöbbször ezekből nem venni észre semmit. Valószínűleg azért, mert a rendszer újraindítja őket. Ja és ehhez bőven elég a default Windows beállítás is.
-
Kékes525
félisten
válasz
King Unique #121001 üzenetére
Ha téged ez nem is érdekel, de talán azért mást igen.
Azért is kérdeztem, mert nem tudom és nem írogatok nekik. A fórumot elég sokan olvassák, lehet hogy valaki tudja.
-
Kékes525
félisten
Mennyire lehet ez legális? [Még mindig ingyen adják a Windows 10-et (x)]
"A Keysworlds meghosszabbította 2 hete kezdődött promócióját, így továbbra is ingyen adják a Windows 10-et minden Office programcsomaghoz. Emellett természetesen a szokásosan alacsony árakon kínálják az összes Microsoft szoftvert. "
Rendkívül kedvező árak! Például: " Microsoft Office 2019 Professional Plus (+Windows 10 Pro for free) 32,99 EUR" 11 435,03 magyar forint
-
Kékes525
félisten
Csak találgattam. Nem tudom miért csak akkor nyomtatott amikor leszedtem a frissítést. Azt sem értem miért volt jó, amikor ismét feltettem. Az biztos, hogy arra a frissítésre a Microsoft nyomtatási hibát jelzett. [Windows 10 KB4560960 & KB4557957 causing major issues]
#120506) csicso82
Azért írtam, mert gondoltam van rá valami magyarázat. Valami miatt félresiklott az első WU update? Nem jelzett semmi gondot a Windows 10 akkor sem.
Mindegy, lényeg az, hogy most jó!
-
Kékes525
félisten
válasz
C. s. #120498 üzenetére
A fájl név alapján az Everythinggel gyorsan megtudod találni. Én a [Wallpaper Slideshow Pro] használom. Fizetős, de megéri, mindent tud.
-
Kékes525
félisten
válasz
zolee001 #120409 üzenetére
Sajnos nemcsak az okozza: [Windows 10 KB4560960 & KB4557957 causing major issues] Nálam a HP LaserJet Pro M12w nem tud nyomtatni.
-
Kékes525
félisten
válasz
C. s. #120489 üzenetére
Nekem elsősorban 1909 és 2004-esről van információm a Readon szoftverrel kapcsolatban. Helyedben váltanék legalább 1909-re, mert tovább tart a támogatása és előbb utóbb úgyis lépned kell, ha a biztonsági frissítésre igényt tartasz. Másrészt mentsd el a rendszerpartíciódat például macrimummal és akkor nyugodtan próbálkozhatsz, azzal biztosan visszatudod állítani az előző rendszert. Én már nagyon sokszor állítottam vissza így a rendszert és sohasem volt gond. Pár perc alatt a teljes rendszerparticiómat visszateszi.
"Emsisoft Emergency Kit"
Pedig ott van a képen az elérési út és a file név is. Egy file managerrel megtudod pontosan nézni, hogy mi az, milyen programhoz tartozik. Ha a file és a könyvtára alapján sem tudod, akkor valamilyen programmal belenézhetsz az ott lévő file-okba és a benne lévő textekből következtetni lehet, hogy mihez tartozik. Ha még így sem megy, akkor tedd karanténbe. Ha mégis hiányzik valamelyik programnak, akkor innen visszatudod állítani.
-
Kékes525
félisten
válasz
Kiskokó #120461 üzenetére
A böngésződben használsz uBlockot vagy Adguardot, esetleg asztali Adguardot? Mert ezeket, megfelelő adatbázissal, kivédi, megelőzi a fertőzést. A linkedet lefuttattam és az asztali Adguard jelzett. ESET is jelzett:
Az ESET-nek is van online scannere azt is próbáld ki! [Díjmentesen használható ESET Online Scanner]
-
Kékes525
félisten
válasz
Kiskokó #120452 üzenetére
Ezeket futtattad? F-SecureOnlineScanner, Kaspersky Virus Removal Tool-ról, Malwarebytes Anti-Malware, HitmanPro (30 napig), Emsisoft Emergency Kit, Dr.Web CureIt, AdwCleaner, Norton Power Eraser. A Google-ban rákereshetsz. Ezek a legjobb, ingyenesen használható irtók.
-
Kékes525
félisten
-
Kékes525
félisten
A WU csont nélkül (hiba nélkül) feltette a 2004-et az 1909-re. Az eddigi funkciófrissítéseknél hosszabb ideig tartott, és közben többször (2x, ha jól emlékszem) újraindult, amit jelzett is. Eddig nincs probléma vele.
-
Kékes525
félisten
válasz
King Unique #118997 üzenetére
Köszi!
-
Kékes525
félisten
A startmenüben kitűzött csempék fizikai helye hol van a rendszerlemezen?
-
Kékes525
félisten
Automatikusan telepítette ma reggel a WU a [KB4497165: Intel microcode updates]-ot. Ez nem választható frissítés? Úgy tudtam, hogy ez csak manuálisan telepíthető.
-
Kékes525
félisten
válasz
King Unique #118036 üzenetére
Arról van szó, amit a másik topikban említettem. Akkor holnap megfogom így nézni, amit javasoltál. Köszi!
-
-
Kékes525
félisten
válasz
King Unique #118006 üzenetére
Természetesen nem olyan nagy gond, mert a "rendes", portokon működik ugyanazon kábellel, azaz a kábellel valószínűleg nincs gond.
Az egyik portján sem, az az USB elosztó összes csatlakozását (7db) jelenti.
Az eszközkezelőben és a lemezkezelőben sem jelenik meg. Nincs hibakód, olyan mintha nem is dugtam volna rá. Az USB elosztó valószínűleg jó, mert minden portja minden eszközömet látja, ez kivételével.
A hubhoz először egyszerre csak a külső SSD csatlakoztatása ki volt-e próbálva? Igen így is próbáltam.
A kábel csere nem volt, mert a számítógép közvetlen portjára dugva jó ugyanazon a kábellel, gondolom ezért nem lehet kábelhiba.
Újraindítás és naprakészre frissítés is volt, de nem talált új drivert.
Mindezekből gondolom, hogy a legújabb driver lehet a gond. Csak kényelmességi okból szeretném az USB elosztóra tenni, mert az az asztalon van, nem kell a számítógéphez hajolgatni.
Macriummal megnéztem és sajnos csak a feburár 1.-ei jó. Lehet, hogy azt visszateszem, de az nagy munka annak a frissítése. Elég sok változás volt azóta. Ezért szeretném csak a drivert visszatenni.
-
Kékes525
félisten
válasz
Kékes525 #117993 üzenetére
Annyit hozzáfűznék, hogy az USB elosztóm egyik portján sem ismeri fel a kérdéses SSD meghajtót. Az USB elosztó minden portján minden más USB eszközt helyesen ismer fel. Az SSD meghajtó viszont jó, mert a közvetlen portok mindegyikében látható a meghajtó. Ezért gondolom, hogy a driver a hibás. Ez miatt lehet, hogy az USB elosztón keresztül most nem ismeri fel az SSD-t. A régebbi drivernél nem volt gond.
-
Kékes525
félisten
Szeretném visszaállítani az
Drivert eggyel korábbi verzióra, mert az USB elosztómon keresztül az egyik külső SSD meghajtómat nem ismeri fel a Windows 10. Az SSD meghajtó jó, mert a közvetlen USB port mindegyikében helyes a felismerés. Régebben ezzel sohasem volt probléma.
Ezt a drivert szeretném kicserélni:
Erre:
Azonban az eszközkezelő nem engedi (látható hogy nem él a visszaállítás). Az eszköz eltávolítása után pedig ugyanez a driverrel áll vissza a rendszer. A manuális telepítés az eszközkezelőből és a dpiinst.exe elindítása sem jó, mert az visszafelé nem hajlandó telepíteni.
Ami megnehezíti, hogy a billentyűzet és az egér is ezen van rajta.
Előre is köszi!
-
Kékes525
félisten
válasz
tothjozsi96 #117657 üzenetére
Lehet, hogy ezt fogom én is tenni.
-
Kékes525
félisten
Miért adja ki körülbelül hónaponként a Windows 10 64bit Pro v.1909 Build: 18363.778 ezt a hibaüzenetet:
Semmi nem változott meg, a jelszóm és a pin kódom mindig ugyanaz. Beírom mindig ugyanazt a Pin Kódot és utána kb 1 hónapig békén hagy. Mi ez az állandó szívatás? Hogy lehetne ezt kijavítani? A PC bekapcsolásakor, normál restart-kor nem kér jelszót, automatikus bejelentkezésre van állítva. Mindig rendszergazdai fiókot használok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Path of Exile 2
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- TCL LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Szoftverek - 0-24 AZONNALI KÉZBESÍTÉS - GARANCIA
- GameStar / PC Guru játékmellékletek tokkal és borítóval 500Ft/db
- Kingdom Come 2 Deliverance STEAM
- F-Secure Total 1 év / 1 eszköz Elektronikus, előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Intel Builders Bundle - Assassins Creed Shadows és Civilization VII
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest