Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nintendo 3DS töltő "gány"
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Samsung Galaxy A54 5G 8/256GB mellé POCO X6 PRO 5G 12/512GB (Xiaomi)
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz xy.zsolt #88931 üzenetére
Gyári beépített. Ingyenes, települ a w10-zel. Ha ez nem jó neked, akkor keresse fel doktorát, gyógyszerészét...
Szerk: Megnéztem az oldalt. Ez is csak egy fos program, frankó marketing dumával, hogy szar a rendszer, de ettől jó lesz, ha használod... Nyugodtan felrakhatod, de ha valami gond lesz a rendszerrel, akkor remélem visszajössz majd a gondokkal.
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Cs1csó
félisten
-
Csupingo
veterán
válasz xy.zsolt #89758 üzenetére
Az a memória előtöltő, nem? Elvileg lassulnia kéne nélküle a program indításoknak, nem gyorsulna az ssd.
Amúgy nekem 100 éve ki van kapcsolva, mert az agyamra megy, ha éjjel-nappal világít a hdd led, vagy kerreg a merevlemez, miközben hozzá se érek a géphez. Semmi lassulást nem vettem észre, ha téged zavar, szerintem nyugodtan kikapcsolhatod.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
-
nagyúr
válasz xy.zsolt #90040 üzenetére
Aki a jelszót rárakta attól kérd el. Vagy telepítsd újra a gépet a te jelszavaddal és akkor tudni fogod.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
King Unique
titán
válasz xy.zsolt #90103 üzenetére
Aha, ilyenkor az általánosítás helyett nyugodtan írd utána, hogy inkább szerinted... Szerintem meg nem éppen, különösebb gond nélkül és stabilan működik nálam egy ideje most a 1709, 1803, de van amelyik gépen a 1809 is. Amivel gondolom vannak még így többen pl. ebben a topikban is, sőt nemrég volt téma. Példák: [link], [link], [link]. Ja, hogy nem mindenkinél? Hát a 700+ millió, nem egyforma eszközön nyilván akadnak olyanok is, amelyeken nem, de ez más operációs rendszereknél is kb. így van... Sőt, ennél kisebb felhasználói tábor esetében is...
[ Szerkesztve ]
-
Döglött Róka
veterán
válasz xy.zsolt #90202 üzenetére
Bármi olyan 3rd party "management" cucc, ami belenyúl a registry-be rohadtul nem ajánlott. CCleaner, Revo meg yamicsoft lófütty mind ebben a kategóriába tartoznak.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
King Unique
titán
válasz xy.zsolt #90463 üzenetére
Ez eleve attól is függ, hogy a személyes igényeid milyenek, mekkora tárhelyen férsz el. Magának a Windows 10-nek nyilván bőven elég a 120 GB, itt az előbbi szempontjából az utólag telepített alkalmazások, letöltött adatok stb. a lényeg. Nekem is van 10-es 120 GB-os SSD-n úgy, hogy mellette másik partíción van másik OS, plusz a kettőnek egy közös adatpartíció.
(#90464) ImACeltic:
Ha a lemezkezelővel zsugorítottad és az új kötet létrehozásánál kivetted a gyorsformázás elől a pipát, akkor nem meglepő, ha lassan csinálja a formázást.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz xy.zsolt #90708 üzenetére
Tíz nap után eltakarítja magától az előző rendszer maradékát, karbantartóval, tárterület segéddel magad is tudod most is. Fogalmi pontosítás: tárhely lesz az, a memória más dolog
Géb89: le lehet tölteni a 1809 ISO-t onnan, telepítés utáni első frissítés mindenképpen naprakészre hozza
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
-
xy.zsolt
őstag
-
törölt tag
válasz xy.zsolt #91316 üzenetére
Piros felirat: ha állítottál valamit házirendben vagy 3rd party privacy programmal
A késleltetés napjai persze kiszürkültek, hiszen átállítottad a funkciófrissítést szervezeti csatornáraféléves célzott azt jelenti kapod amikor MS jónak látja, de beállíthatsz a napoknál akár 365 nap halasztást
a sima féléves csatorna azt jelenti amikor cégeknek nyomják ki, általában a build kiadása után 3 hónappal -
Kékes525
félisten
válasz xy.zsolt #95760 üzenetére
Egyetértek. Az insider programban részvevőktől nem várható el, hogy profi leírást adjanak a hibáról, így könnyen elkerülheti az értékelők figyelmét az esetleges bug, vagy annak fontossága.
Szerintem mára már elmondható, hogy nem váltotta ki az insider program a profi tesztelő csapatot, semmilyen szinten. Nem is olcsóbb, ha figyelembe vesszük a bugok okozta "kellemetlenséget", kárt, negatív reklámot.[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
xy.zsolt
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest