Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bambanő háza tája
- Szólánc.
- MárkaLánc
- Mindent a StreamSharkról!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Beri
addikt
válasz Sub-ZeRo #3028 üzenetére
Istenem... az indexelés beállításaihoz ÉRTENI kell... Hat év egyetem, négy év microsoftos képzés csak azért, hogy keresni tudj. Oké.
Még hogy nem arcoskodás... ez a hozzászólásod is csak azért született, hogy újra be tudj szólni.Leírtam följebb, hogy MINDENEM indexelve kell hogy legyen, be van jelölve.
Ez hogyan oldja meg azt a problémámat, hogy HIÁNYZIK a keresősáv?[ Szerkesztve ]
eladó Aromamizer RDTA V1
-
alfa20
senior tag
válasz Sub-ZeRo #7953 üzenetére
Hát nem tudom, én sokat nem szórakoztam.
Az adat HDD-ből elvettem 30GB-t majd megformáztam NTFS-nek az egészet, és arra felcsaptam USB-ről a W10-et, igaz boot-ba nem került be, de ezt orvosoltam W8.1-alol cmd-ben:
bcdboot E:\windowsszerk.:
ennek is meg van az előnye, mert ha megunom, csak törlöm az indító bejegyzést (msconfig) és formázom a partíciót, vagy törlöm...[ Szerkesztve ]
"Az agy olyan, mint az ejtőernyő: csak akkor működik, ha nyitott." (Thomas Dewar)
-
-
premete
veterán
válasz Sub-ZeRo #7968 üzenetére
Furcsa, nekem ha boot eszközt választok, ugyanaz a pendrive 2 helyen szerepel, az egyik "usb device", a másik (uefi eszközök alatt) pendrive neve (esetemben Kingston DT), az elsőnél mbr, a másodiknál gpt-re menne.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
King Unique
titán
válasz Sub-ZeRo #8091 üzenetére
Nem tudom a program milyen módban csinálta, de nálam multi-boot miatt MBR van. Amikor bebootolt a külső meghajtóról a Win10, akkor biztos, ami biztos ki is kapcsoltam átmenetileg az UEFI-t, de működött simán, nem okozott semmi gondot. Gondolom, ha minden GPT-s, akkor is mennie kell.
Persze azért Win8x+ követelmény a natív USB 3.0 támogatás miatt, illetve nálam Pro verzió van, ami a Windows To Go funkciót is támogatja.
Nem is hittem, hogy ennyire egyszerű ez, de tényleg az.[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz Sub-ZeRo #8171 üzenetére
Akkor a te készülékedben van hiba / korlátozás, mert nálam is UEFI van, de MBR. UEFI-t kikapcsoltam és simán ment a telepítés külső merevlemezre, sőt onnan a rendszerindítás is. De a WinToUSB-vel csinálva az USB 3.0 külső vinyóról, 3.0 portban még a Win7 is indult, amiben nincs natív 3.0 támogatás (gondolom 2.0 módban működött a port).
UEFI esetén mintha olvastam volna olyasmit, hogy külön hozzá kell adni, ki kell választani az USB-s telepítőmédiát a menüben (UEFI), az se megy, abszolút fel sem ismeri? Hát az cinkes.... -
Воланд
titán
válasz Sub-ZeRo #24720 üzenetére
hiaba nezi meg, mivel ugyan azok a kulcsok vannak mindenkinel es azokkal nem lehet a rendszert aktivalni.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
this is life
Ármester
válasz Sub-ZeRo #30282 üzenetére
A frissitst ki kellet volna hagyni , azzal tenyleg sokat szuttyog, eloszor keres egy fel leten at, majd elokesziti a frissiteseket, azzal megint szuttyog egy adagot , es utana tenylegesen el kezdi a w10 updatet. Turelem win10-et terem 😁
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
this is life
Ármester
-
World-Soft
senior tag
válasz Sub-ZeRo #30982 üzenetére
Köszi!
Meglesem azt is.
A Clone CD progijukat szerettem, de ezt nem ismertem.
Nekem eddig a DaemonTools-al nem volt bajom.
Amúgy még nem teszteltem a Toolsnak az ajánlott beállítását, de alatta most már van olyan, hogy mindent mountolást új drive-re tegyen vagy sem. Ez pár hónapja még nem volt. -
makoss
veterán
válasz Sub-ZeRo #45879 üzenetére
Semmi köze a VLC-nek a k litehoz, az egyik lejátszó, a másik kodek az egyik "autó" a másik "benzin".
A varezra meg én is háklis vagyok, nem warezról volt szó még közel sem, te értettél félre valamit akkor, warez csak akkor warez ha olyan programot kérek ami illegális, de nem elről volt itt szó! Hülye nem vagyok.Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
válasz Sub-ZeRo #45890 üzenetére
Háát azt, hogy mindent visz azt már most mondom, hogy hülyeség, mert akkor nem itt lennék, de nem is vitatkozni akarok, a lényeg, hogy nem megy.
Az meg, hogy warez valami, és beszélni róla nem kérni, az is egetverően nagy külömbség, mert kxrvára nem mindegy, hogy a rendőrök megfigyelés közben beszélnek egy terroristáról, vagy megpróbálják likvidálni.
Ennyi.
De visszatérve a problémámra, (mert már nagyon elkanyarodtunk a lényegről a hülyeség szintjére) ami nagyivben tojik mi warez mi nem, volt egy kérdésem: (#45828)Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
7600 GS
addikt
válasz Sub-ZeRo #46376 üzenetére
Igen, feltelepítettem a lehető legfrissebb BIOS-t, de sajnos így is maradt ugyanez a hibaüzenet. Megpróbáltam újratelepíteni a rendszert, de mikor azt választom ki, hogy hová szeretném a Windowst telepíteni, akkor a következőt írja ki: "Nem sikerült sem új rendszerpartíciót létrehozni, sem meglévőt találni. További információt a telepítő naplófájljaiban talál."
-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz Sub-ZeRo #50372 üzenetére
Végül ez lett és sikerült.
Amúgy windows 10-re van valami trükk sd kártya írásvédettség megszüntetésére? Lett a kártyával valami és bármit csinálok, se fájlokat nem lehet törölni, se formázni. Pl. engedi törölni róla a képeket, de ráfrissítek és újra ott vannak. Formázásnál írásvédettséget ír ki. Diskpart crc hibát ír. Ötlet?
Nem dobnék ki egy pár hónapos samsung 32 gigás kártyát...
-
-
törölt tag
válasz Sub-ZeRo #68158 üzenetére
Már UWP alapú a start menü és az értesítési központ, meghülyül a profilmappában valami. Kezdetek óta létező bug, főverzió frissítéseknél gyakran újra előjön. Hibaelhárító varázslókkal, sfc /scannow lehet próbálkozni. Remélni a következő havi összegző frissítés javítja. Vagy új fiókot csinálni és egy darabig jó lesz megint.
-
vlevi
nagyúr
válasz Sub-ZeRo #68158 üzenetére
Amióta van a 1709, azóta nekem is előfordult ez, 2-3 alkalommal. Embertelenül lassan, de csak-csak előjön a startmenü, meg az értesítés.
Gondolom bedöglik az egész UWP alrendszer, és attól javul meg (ideiglenesen), hogy újraindítja magát. Tudom, hogy hülyén hangzik, de csak erre tudok gondolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- OLED TV topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Vallás
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Amazon Fire TV stick/box
- Gyúrósok ide!
- EA Sports WRC '23
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- PC játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest