- KISDUCK: Lamax NoiseComfort ANC párna csere
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon R6 II vs 5D II színösszehasonlítás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
wwhy
veterán
válasz
Sub-ZeRo #137477 üzenetére
Természetesen. Minden nyelv, amit használok, telepítve van az Office-ban.
Az "érdekes" az, hogy Office 2010 alatt nincs ilyen probléma, feltelepítem az örökölt kiosztásokat, hogy a más sw-ben ne legyen kérdőjel, Off alá a nyelveket/helyesírás-ellenőrzőket, és minden szép és jó. De a W10 + Office 2013+ nem jön össze :(
-
King Unique
titán
válasz
Sub-ZeRo #132660 üzenetére
Nem feltétlen csak a csökkentett módra gondoltam, hanem a helyreállítási környezetre (WinRE) is, illetve alapvetően az utóbbira, ha nem bootol a rendszer.
-
King Unique
titán
válasz
Sub-ZeRo #132613 üzenetére
Nem derült ki milyen verzió, milyen "update", de ha pl. 20H2, akkor ott a KB5001949 18-ai és csak választható frissítés, nem volt kötelező telepíteni. Én mondjuk telepítettem, volt ahol katalógusból, eddig no problem.
Ha esetedben gondot okozott, akkor eltávolítod, akár WinRE környezetből is lehet, ennyi.
-
gordonfreemN
addikt
-
gordonfreemN
addikt
válasz
Sub-ZeRo #130330 üzenetére
Köszi a választ. Nálam is az a helyzet, hogy semmi nem változott driverek terén két hónapja, a frissítés meg felment legutóbb is. Most tolok egy Prime95-Blend-et hátha valami beállítás okozza, de kétlem. Vagy a fene tudja.
Ha bárkinek van pontosabb infója, szívesen fogadom.
-
-
macssessz
tag
válasz
Sub-ZeRo #129807 üzenetére
Eddig előre NTFS-re formatált aktív partíciót adtam meg telepítéshez, oda ment minden, nem voltak kicsi partíciók. Nem tudtam, hogy ez "nem megfelelő". Eddig megfelelően működött. Telepítés előtt netet és más meghajtókat lehúzom, mert jártam már úgy, hogy a rendszer könyvtárat a C-re rakta a többi motyeszt meg a másik vinyóba barmolta bele. (Másik vinyó el, én meg csak lestem miért nem indul a gép) Nekem egyszerűen bántja a szemem, hogy mindenét szerte szét hagyja a rendszer. Mint egy rendetlen ember, ahogy hazaér, rakja lefelé a cuccait mindenfelé.
-
-
Zen_Ronin
tag
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Sub-ZeRo #123288 üzenetére
Őszintén arra szeretnék rájönni, hogy miért nem megy fel..
Az átnevezős folyamatot, és az update fájlok törlését megpróbáltam, sikertelen.
+ az eddigi tapasztalatok azok voltak, hogy ahol megadt egy havi update, onnantól a többi sem ment fel, mármint mondjuk nem ment fel a februári, onnantól sem a márciusi, sem az áprilisi...stb stb.
@Lauda: Kb. 2. vagy 3 hetes rendszer, friss telepítés volt 2004 build-del. De, ma csináltam egy telepítőt Media Creation tool-al, azzal még megpróbálok rámenni. Bár őszintén szólva, nem tudom, hogy abban benne van-e.
-
Roxkex
senior tag
válasz
Sub-ZeRo #122825 üzenetére
A problémámmal #67577 kapcsolatban fejlemények léptek fel !
Nagyon sokat kísérleteztem azzal, hogy a dedikált (AMD) videó kari drivert (15.12-es verzió a kezdeti leírásban indokolt okok végett), hogy tudom tudom felrakni. Egyszer támadt egy olyan ötletem, hogy felrakom úgy, hogy nem tudok a laptopba SEMMIT (töltőt se) ekkor az első próbálkozásnál elhalt. Az az jött a BSOD a THREAD_STUCK_IN_DEVICE_DRIVER üzenettel. Majd megpróbáltam másodjára, harmadjára. Az utóbbinál egy olyan BSOD hiba üzenet jött, hogy KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE.
Aztán a negyedik próbálkozásra felment a driver. Itt meg is örültem mint a huzat !
És akkor szépen lassan vissza dugtam minden perifériát, úgy hogy minden periféria bedugásrkor toltam egy rebootot bejelentkeztem majd vártam a "kritikus percet", hogy elhaljon s ha nem következett be akkor következő periféria, reboot. Majd az utolsó következett (a töltőt), amit bedugtam akkor amikor ment a gép s használtam majd egyszer csak NYEKK ! Jött a THREAD_STUCK_IN_DEVICE_DRIVER üzenet :\... Nah mondom kikapcs, töltő ki ! És akkor meg jó ... Kérdem Én ... Mi a **** történik itt ?
Aztán azt csináltam, hogy minden perifériát egyesével kihúztam, majd úgy kapcsoltam be a gépet, hogy hátha két dolog okozza de nem. Ha nincs bedugva semmi de a töltő igen akkor meghal :\ ....
Bármi ötlet, hogy mi a fene lehet ez s mit tudok tenni ?Nah hát a szop***tól nem tudtam megkímélni ! :\ - Valahogy éreztem már az elején, hiába volt Windows reinstall is ! Sőt kifejezetten úgy csináltam a fenti dolgokat.
U.I.:
Sorry, hogy csak most írtam elfoglalt voltam a napokban eléggé ! -
Kovács86
tag
válasz
Sub-ZeRo #123058 üzenetére
Én sem értem: megy két program, ami W7 alatt hibátlanul futott 4 GB RAM-mal.
A W10 alatt ugyanez a kettő elszáll menet közben (nem indításkor), 8GB RAM-mal: " ...a képernyő illesztő nem indult el. A W10 a W az Általános illesztőt indítja el."
...de az egyik program nem fut az általánossal.Ha "kilövöm" a Firefox-ot, akkor a másik szoftver fut, újraindítva a Firefox is egy darabig, de amikor -gondolom- kezd kevés lenni a RAM és elkezd akadozni megint újra kell indítani a Ffox-ot.
...ha nem veszem észre(és nem indítgatom újra a Ffox-ot), akkor összeomlik és elindítja az általános képernyő illesztőt.
Újraindítás után megint jó, amíg nincs ez a mem. hiba.
-
-
-
-
pelenka35
őstag
-
mezis
félisten
válasz
Sub-ZeRo #111305 üzenetére
Azért, mer a CPU nem kenguru.
Az op. rendszer több feladatos. Sok egyéb dologgal is foglalkozhat a játékprogramod futtatása mellett. Ha máshonnan nem, az Ethernet csatolótól jöhet valami, amire reagálnia kellett. Ha van HDD, akkor annak "karban tartása" (töredezettség csökkentése). A vírus kereső is szereti néha lekérdezni a frissítést, kutakodni a háttér tárolókon. -
-
-
Cr00py
senior tag
válasz
Sub-ZeRo #107430 üzenetére
Semmi extra nincs a gépen.
böngésző, steam, discord, ts, origin, uplay, epicgames, faceit ac, esea, vlc, spotify+ a driverek a géphez.
Ezeket használom már nagyon régóta.
Évekig a 1709-es verzión maradtam, mert az működött tökéletesen.
Most a legfrissebb 1903 van ( 18362.418 ), de a 1709 utáni verziókban mindig volt valami "szokásos ms" okosság.
Játszós gépnek használok csak wint.
-
trialboj
őstag
válasz
Sub-ZeRo #106477 üzenetére
Azért ennél bonyolultabb a helyzet, mert 10/6x kikapcsol gond nélkül. Ha 2x egymás után kapcsolom ki akkor is megy, teljesen random jön elő.
Nem értem a táp miért pont akkor lenne gond mikor ki kell kapcsoljon, miért nem működés közben?
i9 és 2080 ti fut róla minden gond nélkül, ha szar lenne, már leégett volna. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen processzort vegyek?
- Google Chromecast topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest