Hirdetés
- Nintendo 3DS töltő "gány"
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Internetes kommentelés = Időpocsékolás (kommentelhető)
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz *Ropi* #28084 üzenetére
Nyet...már próbáltam...ugyan úgy ott marad...semmi nem fogja,de még sem engedi törölni...lehet majd megpóbálom egy live linux alól törölni
Az a baj hogy nem tudom kivenni a laptopból a winyót...nincs leszedhető nyílás... Akkor már megoldottam volna...egyenlőre rejtve van, nem látszódik, de idegesít hogy miért nem engedi törölni, meg mi ez az "érvénytelen ms-dos művelet" vajon mi okozza... -
*Ropi*
félisten
válasz *Ropi* #35144 üzenetére
Lemezképből visszaállítás után ugyanúgy bootolhatatlanná teszi a rendszert a március 1-i windows update - nem erőltetem ami nem megy: visszateszem a 8.1-et, mert az stabilan működött.
Egyébként Samsung Smart PC Pro-ról (XE700T1C-H1HU) volt szó, ha más is belefutna.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Doner
aktív tag
-
Cr00py
senior tag
válasz *Ropi* #50852 üzenetére
Méretezési mód: Teljes képernyő
Méretezés elvégzésének helye: Megjelenítő
Felbontás: 1920x1080 144HzEgyébként ezeket akárhogyan állítom, nem változik semmi.
Az nvidia saját "képbeállítójával" be tudom illeszteni hogy maga a méret az stimmeljen, bár akkor nem pont 1920x1080-n van, hanem egész pontosan 1915x1040-n és így van fullscreen. Ezt sem értem igazán. HDMI-re dugva a felbontás módosításánál 2 kategória van, egyik a PC , másik az UHD,HD..etc. A PC alatt a max felbontás 1680x1050. Ha ezek valamelyikére állítom akkor minden tökéletes, leszámítva hogy eléggé nagyok az ikonok, és nem túl tiszta a kép. De ahogy fentebb állítom ott kezdődik a gebasz. Nem hiszem, hogy ne támogatná a monitor, avagy a VGA hisz DVI-n tökéletes az 1920x1080, ill tv-n a nagyobb felbontás is. Többféle HDMI-vel próbáltam már, sőt vettem újat is, de ugyanaz az eredmény. -
Cr00py
senior tag
válasz *Ropi* #50856 üzenetére
Ha a méretezés Vga-ra van állítva, akkor sem változik semmi. Írtam, hogy próbáltam már variálni ezeket. Igen, 144Hz [ő lenne egész pontosan] , leginkább játékra használom, ahol elég nagy "előny" a 60Hz-el szemben. Próbáltam már úgyis, hogy 60Hz-re rakom. Változatlan. Igazság szerint nem zavarna a DVI, viszont HDMI-n jobb a minőség.
Próbáltam a vga drivert újratelepíteni, de ugyanaz az eredmény.
[ Szerkesztve ]
-
Cr00py
senior tag
válasz *Ropi* #50869 üzenetére
Igen, tudom. Játékoknál nem vettem észre, hogy rosszabb lenne a minőség úgy hogyha 1080p a felbontás, vagy ha épp magasabb.
Próbaképp később átjön egyik ismerősöm, áthozza az ő monitorját, kipróbáljuk azzal, hogy azzal működik-e, illetve a laptopját, amire pedig az én monitoromat kötjük... hátha
-
Cr00py
senior tag
válasz *Ropi* #50871 üzenetére
Nos, a helyzet a következő.
A Laptop a monitorommal tökéletesen működik, mondjuk win7 van rajta..nem tudom, hogy ez számít-e valamit. A gép az ő monitorjával ugyanazt produkálja mint az enyémmel. Tehát a monitor elvileg normálisan működik. Leteszteltem mind a 4 HDMI kábellel, tehát a kábelek is kizárva. Valszeg valami nálam a géppel nem okés..bár nem tudom, hogy mi. Vagy a Win10 miatt, vagy valami beállítás nem az igazi. Adapterrel rádugtam a mac-et is a monitorra, az is tökéletes volt, a létező összes felbontáson teszteltem. Szóval most tanácstalan vagyok. -
Laraxior
titán
válasz *Ropi* #51521 üzenetére
...és akkor a kérdésem, hogy miért nem csatlakoznak egymással?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz *Ropi* #51524 üzenetére
Frissíteni kellene az Intel driverét?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
törölt tag
válasz *Ropi* #52625 üzenetére
A Bridge nem a Photoshophoz tartozik. Ezek különböző applikációk melyek az Adobe termékei, tehát ezek tartoznak az Adobe-hoz. Az Adobe kialakított egy '"csomagot" kimondottan a fotósoknak, mely nem tartalmazza a Bridge-et, hanem a Photoshop és Lightroom applikációt. Függetlenül a Bridge, CC-ból ingyenesen telepíthető/használható. Lásd hivatalos forrásból.
-
st6969
őstag
válasz *Ropi* #55738 üzenetére
Köszi, kipróbálom. De "sajnos" elég új a komplett gép (pár hónapos), és az előlapi 3db port közül egy se megy (pontosabban mindegyik csak tápot ad a CD meghajtónak és mobilnak is, de egy sima pendrive-ot, egeret elvisznek). Én egyre inkább arra gondolok, hogy a kábel, ami az előlapi portokat az alaplappal összeköti, egyszerűen gagyi. A ház egy Modecom Logic M4. Át is megyek a ház topicba, hátha lehet ezt javítani...
[ Szerkesztve ]
-
vandeminek
tag
válasz *Ropi* #64785 üzenetére
Én pl 8.1ről frissítettem még több mint két éve úgy, hogy az összes telepített program megmaradt. Azóta is működik minden napi 12-14 órában. Legnagyobb gondom az volt, hogy a több nyelvű billentyűzet beállítások néha automatán változtak, aztán amikor megelégeltem rákerestem és kikapcsoltam. Azóta azzal sincs gondom.
Nem biztos hogy az a "néhányan" olyan kevés. Itt azért látszik úgy, mintha senkinek se menne rendesen, mert azok írnak, akiknek gondjuk van a Winnel. Nekem például kifejezetten tetszik a Start Screen és nem is akarok többet Start menüt használni.
-
-
Cs1csó
félisten
válasz *Ropi* #83430 üzenetére
Nekem egy 2007 nyári modell notin - MSI - szépen fut a windows 10, sőt egy ismerős asztali gépén kb. 2005 előtti talán XP-vel volt gyárilag szerelve is szépen fut.
Ne add még fel: +1 pszichiáter telepítsd a 1709-est és azt updateld fel a windows-on belül 1803-asra.
A másik ötletem: Lehet, hogy nem a sima "update"-ekkel van a gond hanem valami DRIVER-t is updatel és attól száll el.
Ezzel: O&O ShutUp10 tudod tiltani külön-külön:
- sima udpatekeet
- az upgradeket
- eszköz vagy app frissítéseket stb.A legfrissebb telepítőt honnan szedted? Ajánlom a windows hivatalos oldaláról MEDIA CREATION TOOL segítségével szedd le [link] kattintsz az ESZKÖZ LETÖLTÉSE opcióra, majd futtasd.
[ Szerkesztve ]
-
joergie
őstag
válasz *Ropi* #92662 üzenetére
De az
Eddig nem nagyon használtam a bluetooth-t, de most beszereztem egy bluetooth hangszórót, amivel amúgy is van gondom, telefont is ledobálja, és még ez is...
Nem emlékeztem korábban hogyan oldottam meg, de hát ugye az ujraindítás az csak tüneti kezelés. Wifivel nekem sincs problémám.
Most meg csak hands-free módban látja(kettő szokott lenni, hands free és stereo), így viszont doboz hangja van. Nem lesz ez így jó, ujra kellett csatlakoztatni...persze mindegy, mert úgyis csúszik a hang, marad a jack csatlakozás Najó. Abbahagytam a panaszkodást, köszönöm a tájékoztatást.[ Szerkesztve ]
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
pinnacle
nagyúr
válasz *Ropi* #94355 üzenetére
Köszi! Ez Dell 6320-as laptop, már régen volt frissítve a drivere. Ha senkinek sincs ilyen kalibrálást elfelejtő Windows problémája, lehet ez valami egyedi eset. Éjszakai fényt sem jegyzi meg. Csúszkával hiába állítom be, ahogy bezárom az ablakot, visszaáll a hideg színhőmérséklet.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz *Ropi* #99717 üzenetére
Anno 1709 nél nekem is volt,be raktam a profilt aztán elsőre eldobta de másodikra már jó volt. Külső programmal ellwnőrzöm mindig,hogy be töltötte e a profilt. Elméletileg azon program segítségével is be lehet töltettni a profilt és biztosabb mint a win.
[ Szerkesztve ]
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Steve198310
őstag
válasz *Ropi* #118294 üzenetére
Ha táp lenne akkor nem csak frissítések/javítások után jelentkezne a hiba.
Volt Win frissítés. Amíg nem fríssitettem mellé a VGA drivert addig voltak bajok a Chrome böngészőben.
Aztán megkapta a friss VGA drivert. Hibák meg szűntek böngészőben de jött helyette más.
Hasonló volt az előző Win frissítés után. Csak ott nem volt hiba a böngészőben
Szvsz nem a táp produkálja a hibát. Valamelyik fejlesztő kiad majd egy javítást és puff eltünik megin."Hülyékkel nem érdemes vitatkozni.. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal"
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- GTA V komplett, eredeti PC verzió eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest