Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#91951) Top cat válasza steewcv65 (#91949) üzenetére


Top cat
őstag

Tessék akkor 1 válasz ;]

Van saját topikja kérdezz rá ott is :)

(#91952) t72killer válasza Döglött Róka (#91946) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Olvasni kéne megtanulni. A problémák, ami miatt a kolléga bepöccent, pártucat korábbi posztomban kerültek elő, sorozatos kékhalál és hasonlók nagyfrissítések után.

Emiatt ment el a kedvem az egész fícsörbuzerálástól - az meg, hogy a microszopsz profitmaximalizálás miatt csak kiemelt vállalati ügyfeleknek kínál stabil terméket, nem tud meghatni. Hálistennek, mi ilyen kiemelt ügyfél vagyunk kb 30ezer munkaállomással, szóval éppenséggel hozzáférek ahhoz a kiadáshoz, amelyiket csak szeretném.

Elég fura ez az egész, pl linuxnál az életben nem hallottam, hogy valaki lebeszélt volna a long-term-support verzióról, pláne nem a kiadó.

[ Szerkesztve ]

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#91953) Yeffy válasza Geth (#91941) üzenetére


Yeffy
veterán

Szia!
Koszonom a valaszodat. :)

Ha Everyone-t szeretnél használni, a password protected sharing legyen kikapcsolva.
Ezek megvannak, mappat mar meg tudok osztani, sajnos meghajtot nem enged.
Mindenesetre kiprobalom ezt a drive felmountolast, amit javasoltal. :K

Most olyan bajom van, hogy Win10-es PC-vel nem tudok kapcsolodni, keri a belepesi adatokat, es a noverem gepen csak helyi admin fiok van, jelszo nelkul.
Gondolom, kell jelszot beallitanom ahhoz, hogy hozzaferjek?

Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

(#91955) TRob1 válasza bobalazs (#91954) üzenetére


TRob1
veterán

Nem hiszem hogy az miatt van... Én is akkor és azt tettem fel, és folyamat jönnek hozzá a frissítések.
Most ép itt tart:

ui: Hogy próbáltad Update-n kívül? MS saját eszközével, vagy konkrétan letöltve adott frissítéseket? Próbáld ki a másik módszert is, hátha...

[ Szerkesztve ]

¤ R'n'R ¤

(#91956) baratka87


baratka87
tag

Sziasztok!

A gépembe bekerült egy GTX1050Ti és játék inditás után újraindul, megtudom nézni valahol windowsba, hogy miért indult újra?

Előre is köszönöm a választ.

Üdv,

István

(#91957) Döglött Róka válasza t72killer (#91952) üzenetére


Döglött Róka
veterán

Attól meg nem lesz keményebb a mondandód, mert úgy írod hogy microcopsz. :)

Még mindig, LTSC nem desktop os nem egy vállalatot láttam már szívni LTSC-vel mert az admin jobban értett hozzá, mint a gyártó.:)

Aki az ellenkezőjét állítja, az szimplán nem érti a release model-t. SAC-nak pont az a lényege, hogy olyan hibákat is javítanak amiket LTSC alatt nem lehet (új design egyes moduloknál), mert nem nyúlhatnak hozzá. Sokkal gyorsabban reagál ez a forma a piac igényeire.

Példa

Felőlem olyan marhaságot csinálnak a fotelmérnökök amilyet csak akarnak. Csak ne reklámozzák ennyire a hozzá nem értésüket.

Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő

(#91958) King Unique válasza t72killer (#91952) üzenetére


King Unique
titán

Nem kell itt egyes számban célozgatni, mert amiket az ilyen témájú topikokban rendre össze szoktál hordani, azokkal általában többen nem szoktak egyetérteni, avagy éppen kiegészítésre, pontosításra szorulnak bizonyos állítások...

Az pedig csúsztatás, hogy a Microsoft erővel le akarna beszélni egytől egyig mindenkit az LTSC használatától... Azokban a leírásokban jogosan felhívják a figyelmet arra, hogy vannak bizonyos kontrák a hosszan támogatott kiadásnál és ezért nem mindenhol, nem minden célra javasolt annak a használata. De ahova kifejezetten szánták, illetve ahol nem probléma az előbbiek hiánya, ott természetesen használható. A home user esetét pedig felesleges ragozni, mert az LTSC hivatalosan eleve nem olyan felhasználásra készült, sőt a mezei home user normál esetben nem is használhat olyat. Az pedig megint nem feltétlen igaz, hogy csak és kizárólag az LTSC kiadás lehet stabil és jó termék, mert az eleve függ attól, hogy milyen környezetben és milyen célra kell használni. Az otthoni példákkal pedig felesleges jönni, mert eleve nem az a célközönsége, plusz érdekes módon sokan elvannak otthon a Home, Pro, vagy akár Education kiadással is. Sőt, pont nemrég váltott egy fórumtag a korábbi Enterprise LTSB-ről Pro kiadásra...

[ Szerkesztve ]

(#91959) steewcv65 válasza Top cat (#91951) üzenetére


steewcv65
őstag

Köszönöm szépen :)

#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60# Keychron Q3 Silent Peach#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7

(#91960) Yeffy válasza Yeffy (#91953) üzenetére


Yeffy
veterán

Kozben rajottem, utobbi miert nem mukodik: a jelszavas sharing be volt kapcsolva noverem gepen, igy az mar muxik! :B

Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

(#91961) chef69


chef69
tag

Sziasztok.
Tudnátok segíteni a következő problámában?
Van egy Gigabyte GB-XM11-3337-es gépem Win 10 Pro-val, ami wifi-n csatlakozik az itthoni routerre, de 1 Mbps alatt van a sebesség. Több gép is csatlakozik ugyanerre a hálózatra, azokkal nincs gond, mind 20Mbps felett van.
Mi lehet a baj?
Köszönöm!

(#91962) bobalazs válasza TRob1 (#91955) üzenetére


bobalazs
nagyúr
LOGOUT blog (1)

Na most meg ezt kaptam.

(#91963) TRob1 válasza bobalazs (#91962) üzenetére


TRob1
veterán

(#91964) bobalazs válasza TRob1 (#91963) üzenetére


bobalazs
nagyúr
LOGOUT blog (1)

Behánysz ide valamit aztán azt hiszed azzal el van intézve.
Nincs gpedit, ez home verziós win10.

(#91965) t72killer válasza King Unique (#91958) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

" azokkal általában többen nem szoktak egyetérteni, "
Azt a kb 80%-ot se felejsd ki, aki egyetért. hogy ez a topik a win10 hívők bázisa lett, akik előtt egy rossz szót se lehet mondani a szent rendszerről, arról nem tehetek.

Valóban, ezt a vállalatoknak szánták, meghagytak egy szegmenst, ahol nem akartak olyan dolgokkal égni, ami már a pro verzióba se való.

Ha valakit nem zavar az évenkénti újrarakás, akkor egyéb probléma nélkül full legálisan használhat LTSC-t otthon, ráadásul ingyen.

Mindenesetre ki fogom próbálni a mostani ltsc-t, lehet szimplán csak a trial verziót. Persze, elképzelhetőnek tartom, hogy piacszegmentálási okokból itt meg hanyagolják a 3D teljesítményt - de ez épp most nem valószínű, hogy kimérhető lesz, uis a 2019-es LTSC ugyanarra a bázisra épül, mint a 1809.

Education=Enterprise, nem használtam még (pont ilyen nincs a cégnél:DDD), de a nejem révén tudok szerezni. Ez azért egy szinttel feljebb van a Pro-nál.

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#91966) Grave_444


Grave_444
nagyúr

Üdv!

Windows.old mappát hogy lehet törölni?

(#91967) TRob1 válasza bobalazs (#91964) üzenetére


TRob1
veterán

Oh, elnézést hogy próbáltam Neked segíteni. Ígérem, többé nem teszem.

¤ R'n'R ¤

(#91968) King Unique válasza t72killer (#91965) üzenetére


King Unique
titán

Ha magaddal együtt a szokásos trollokra és haterekre célzol ebben a témában, akkor persze, nyilván vannak olyanok is, akik rendre helyeselnek az "olyan" megnyilvánulásoknál... :DDD Viszont az arány egyrészt nem feltétlen stimmel, másrészt azok közül pont hogy nem mindenki objektív alapon nyilvánul meg és nem hibába nem értenek velük egyet mások, avagy szorulnak pontosításra, megcáfolásra az okosságiak... Ez történt most itt is és mivel a másik válaszra nem is reagáltál, a hallgatás kb. beleegyezést jelent. ;)

Attól meg, hogy idelinkeled az Enterprise ISO-k letöltési lehetőségét, ahol világosan le van írva a 90 napos próbaidőszak, azon túl még nem lesz legálisan használható home szinten az LTSC... A hosszabbítási opcióval max. csak tologatni lehet egy ideig, de a legalitáshoz rendszerint megfelelő licenc, Enterprise kiadásnál mennyiségi licencszerződés is szükséges, ami egy nagyvállalatnál még reális, de egy home usernél már nem igazán...

Ha annyira az LTSC kell, akkor csak használd, a te dolgod és kb. k.n.sz.l... Viszont attól még az előbbi válaszokban leírtak ugyanúgy érvények, a legújabb alapra épülő verzióra is vonatkoznak! Az Education kiadás funkciók terén ugyan elég hasonló az Enterprise-hoz, de azért 1:1-ben az Education Enterprise...

[ Szerkesztve ]

(#91969) Top cat válasza Grave_444 (#91966) üzenetére


Top cat
őstag

(#91970) t72killer válasza King Unique (#91968) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Ha bepötyögöm, hogy rearm, attól kalóz leszek:F?

A hozzám hasonló rengeteg troll és hater valami miatt "létrejött", valahogy nagyrészünknek semmi baja nem volt a win7-el (ami effektíve egy ltsb/c típusú termék).

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#91971) bobalazs válasza TRob1 (#91967) üzenetére


bobalazs
nagyúr
LOGOUT blog (1)

Nem is kell, főleg nem helytelen tanácsot adni.
Idővel megtaláltam magam is a megoldást.
Így már a telepités is sikerült, megjegyzem mellékesen.

[ Szerkesztve ]

(#91972) UnSkilleD válasza t72killer (#91965) üzenetére


UnSkilleD
senior tag

Én is a 2019 ltsct használom semmi baj nincs a 3d teljesítménnyel ez csak urban legend

"Az internet olyan, mint az MTV: annak idején az MTV nagyon trendi volt, aztán hirtelen elavult” - Prince

(#91973) King Unique válasza t72killer (#91970) üzenetére


King Unique
titán

Attól, hogy ki van tolva az aktiválás türelmi ideje, még nem lesz utána legális licenc...

Az ilyenek nagy része korábban még a 7-est ekézte és az XP-t sztárolta... Majd aztán a 7-es lett a sztár és az új célpont pedig a 8.X. Most meg a 10-es lett az utóbbi, a 7 & 8.1 a pedig a sztár. Elég röhejes, pláne amikor korábban még a 8.X-et szidták sokan, most meg nagyban ajánlgatják és magasztalják... :DDD Aztán van egy másik réteg is, akik eleve más platformokkal szimpatizálnak és csak azért is lehúznak mindent, ami MS, illetve ami annak az aktualitása...

[ Szerkesztve ]

(#91974) Debilon válasza baratka87 (#91956) üzenetére


Debilon
addikt

valószínűleg gyenge a tápegységed, és terhelésre lekapcsol/restartol a gép

Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition

(#91975) t72killer válasza King Unique (#91973) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Én a saját magam és pár régi motoros nevében tudok csak nyilatkozni, akik RC korától teljes megelégedéssel használunk win7-et (2 gépemen még mindíg az van), én személyszerint tuti nem ekéztem, lévén semmi okom nem volt rá.

[ Szerkesztve ]

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#91976) vlevi válasza t72killer (#91975) üzenetére


vlevi
nagyúr

RC?
Akkor te későn kezdted használni a 7-et.
Én az első hírektől kezdve vártam, hogy megjelenjen, és amikor próbaképpen az XP helyett felraktam az első publikus béta verzióját, soha többé nem került vissza az XP a gépemre.
Nyolcast megnéztem, de nem tetszett az a vegyes felület, maradtam a 7-esnél. A 10-est is sokáig nézegettem, de 1-2 hét után mindíg visszatértem 7-re. Ha nem lett volna az ingyenes upgrade lehetőség, valószínű még mindíg azt használnám.
Céges gépen 7-es van, és az itthon megszokott, win10-es dolgok közül semmi nem hiányzik meló közben, sőt, inkább az itthoni gép bosszant fel néha a w10 marhaságaival.

(#91977) Predator2


Predator2
addikt

Helló

Mindent (is) kikapcsoltam a gépen, hogy semmi ne ébressze fel a gépet alvó módból mindez idáig sikertelenül.
Hol tudnám megnézni, hogy mi az ami pontosan a problémát okozza, azaz, hogy 1sec után felébred a gép alvó módból. (Szájbarágósan pls)

THX

>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<

(#91978) bobalazs válasza Predator2 (#91977) üzenetére


bobalazs
nagyúr
LOGOUT blog (1)

Parancssort admin módban elinditod és
Powercfg -requests
illetve
Powercfg -lastwake
parancsok

(#91979) Döglött Róka válasza t72killer (#91965) üzenetére


Döglött Róka
veterán

"Azt a kb 80%-ot se felejsd ki..." - érvelés hiba, képzelt többségre való hivatkozás nem fog segíteni egy technikai vitaban amikben csak csúsztatsz.

Többszörösen bizonyítottad ma, hogy hiányosak az ismereteid és csak próbálsz nagyokat mondani.

Nem szent a rendszer, vannak hibái (ezért is van SAC, de ezt már többször leírtam itt).

Ha rearm-al ~9 hónaponként újrarakod otthon az eval LTSC-t, akkor mivel vagy jobb, mint a SAC upgradekkel? :D F@ck logic.

Csinálj amit akarsz, csak ne oktass másokat kóklerségre, mert az tényleg valós probléma ma a szakmában;)

Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő

(#91980) t72killer válasza vlevi (#91976) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Igen, el voltam havazva melóval mind2 akkori gépen, úgyhogy elég óvatos voltam. Asszem az RC-k előtt egy kései béta is járt az akkori laptopon, amit aztán RC-RCII-RTM követett (az rtm-el se siettem, mert az rcII is hibamentes volt már mindenféle melóra) Aztán az RTM 6évet élt a gépen újratelepítés, bármilyen mikroszkopikus belassulás és EGYETLEN KIFAGYÁS nélkül(!), akkor adtam vissza ugyanis a lapost a volt munkáltatómnak.

Valami hasonló robosztusságot keresek a mostani windows sku-k között. A folyamatos nagyfrissítéseken áteső SAC erre elméletben is problémás, hiszen folyamatosan cseszegetik az eszközkezelést.

#91979:"Ha rearm-al ~9 hónaponként újrarakod otthon az eval LTSC-t, akkor mivel vagy jobb, mint a SAC upgradekkel? " vs "ne oktass másokat kóklerségre" <-téged már nem kell:U. Egyébként nekem nem kell újrarakni:P.

Azt meg, hogy mennyit tudok a windowsok lelkivilágáról, sztem ne taglaljuk. Maradjunk annyiban, hogy ebben a topikban szakmai kérdésre én még választ nem kaptam.

[ Szerkesztve ]

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#91981) Döglött Róka válasza t72killer (#91980) üzenetére


Döglött Róka
veterán

En meg nem lattam toled;)

Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő

(#91982) Predator2 válasza bobalazs (#91978) üzenetére


Predator2
addikt

Köszönöm a válaszod.

Látsz/láttok rajta bármit ami segít megállapítani mitől ébred fel a gép?

[link]

THX

>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<

(#91983) Albigator válasza MasterMark (#90899) üzenetére


Albigator
őstag

De pontosan az SMB1-et kellett visszakapcsolni. A win1809-es clean installos laptopon ez most elfelejtettem újból beállítani.
Ezért csak a régi win1803-as asztali pc-t lehetett elérni fordítva viszont nem.

Kicsit hanyagoltam a témát de most megint fontos lett a dolog és visszaolvastam egy kicsit és bejött amit (#91908) qqcqqc fórumtárs írt. Köszi neki :R

(#91984) bobalazs válasza Predator2 (#91982) üzenetére


bobalazs
nagyúr
LOGOUT blog (1)

Ezt azután kell futtatni hogy felébred a gép.
Ebből így nem derült ki semmi.

(#91985) Perillustris


Perillustris
senior tag

Dobozos win 7-em van, gépet cseréltem. Telepítés után előbb-utóbb frissül 10-esre, ahogy tavaly nyáron?

Perillustris

(#91986) chef69 válasza chef69 (#91961) üzenetére


chef69
tag

(#91987) Cs1csó válasza Perillustris (#91985) üzenetére


Cs1csó
félisten

Nem, legalábbis nem értem a kérdést. Ha a dobozos Windows 7-et anno frissítetted Windows 10-re és most ezen a gépen is ezt használnád? Telepítsd rá a Windows 10-et és írd be a Windows 7-es kódját.

Ha a másik alaplapot eladtad amivel korábban aktiválva volt és tegyük fel emiatt először nem engedi akkor egy telefon a support-nak és megmondani, hogy az már nem a te géped és hogy a mostanin használnád kizárólag a Windows 10-et.

(#91988) tordaitibi válasza Döglött Róka (#91957) üzenetére


tordaitibi
veterán
LOGOUT blog

Próbálok rövid lenni mert tudom hogy untatlak, ha mégis elolvasod azt megköszönöm.

Azért nincsenek itt annyian a nemfrissítősek/LTSC táborból mert azokat már sikerült innen kiutálni. Azzal a stílussal amit Te is alkalmazol. Tehát a 20% még nem is a valós arány, sokkal többen vagyunk akiket elüldözött innen a hozzád hasonlók néha minősíthetetlen stílusa.
Számtalan vitám volt emiatt már itt, érdekes módon több szintén nagyobb tudású fórumtárs ezt elfogadta, nem akarok nevesíteni.

Konnkrétan windows:
Munkahelyemen be lett üzemelve egy pc, 1703 build, be lett aktiválva és utána minden ki lett irtva belőle, még a defender is. A PC az életbe többet nem látja a világhálót, egy helyi hálón lóg másfél éve. Egyetlenegy célszoftver futtatása a feladata, ezen nézzük és menedzselünk 2 DVR/19kamerát és +13 biztonsági kamerát.
Sajnos linuxra még csak hasonló célszoft sincsen (NVMS1000), ezért kell a windows.
1, egyetlenegy érvet hozzál fel hogy ez a pc minek, miért, hogyan frissítgessen.
(másik munkahelyemen hasonló a szitu, de ott kell a külső webes elérés, természetesen AZ a pc naprakész)

Másik,
A saját mini pc-m ami unaloműzésnek van az munkahelyen, ez egy teljesen érdekes állatfajta.
Ez 1607-tel jött ki, Isten lássa lelkemet vagy 5x próbáltam neki engedni hogy frissüljön, többször próbáltam pendrivéről is. Az eredmény mindig ugyanaz, az újraindulásnál kékhalál és visszaállás az előző állapotra.
Tiszta telepítés nem játszik, négyen használjuk 3 fiókkal, főbelőnének a kollégáim ha 2 évüket legyalulnám.
Csak a nagy upgradek csinálják ezt, a kisebb foltok tekintetében naprakész a gép.
Itt is kérek bármilyen ész és logikus indokot a frissítésre, vagy Te vajon mit csinálnál ha ilyenbe belefutnál?

Maradtam tisztelettel.

[ Szerkesztve ]

(#91990) bobalazs válasza tordaitibi (#91988) üzenetére


bobalazs
nagyúr
LOGOUT blog (1)

Lementeném az appdata, dokumentumok, programdata, program files mappákat, tiszta telepitéssel ujra telepiteném aztán szépen visszamásolnék mindent, 95+ %ban minden müködne ugyanúgy.

(#91992) tordaitibi válasza bobalazs (#91990) üzenetére


tordaitibi
veterán
LOGOUT blog

Ez egy ilyen mini pc , csak még Z8300 soc és 32G emmc tárhely, mire be tudtam lépni a 3 sorból álló biosába, már megőszültem, valamint tele van a gyártó által készített speciális driverrel amit szerintem a w10 se tud soha sehonnan leszedni egy esetleges újratelepítésnél. Most mondhatod hogy mentsem le a drivereket is, de szórakozzon vele a fene ennyit.
Pl. a Z8300 alapból csak 2Gb ramot kezel, halvány gőzöm sincs hogy a gyártó hogyan hekkelte meg hogy lássa a 4gigát.

(#91993) vlevi válasza tordaitibi (#91992) üzenetére


vlevi
nagyúr

Természetesen ilyenkor az a "feladat", hogy előtte feltelepítesz egy Macrium Reflect Free-t (vagy akármelyik másik backup progit), lementesz MINDENT, megcsinálod a helyreállító pendrive-t, és utána nagyjából nyugodtan szórakozhatsz. Ha nagyon nem jön össze, akkor visszatöltöd a mentést, és semmit nem vesztesz el, csak azt a pár órát, amit a telepítgetéssel töltöttél.

(#91994) #86564352 válasza tordaitibi (#91992) üzenetére


#86564352
törölt tag

Cenovo? Az a Lenovohoz képest olyan mint cipőben az Adidos? :) Én szidom eleget a Microsoftot és OEM partnereket amikor kell (pl. amikor Dell, HP gépeket csináltak ki), azért azt nem tartom most annyira jogosnak egy ilyen gearbest ebay kínai dzsunka pécé sufniban mókolt driverekkel a Windows10 hibája miatt ne frissülne a legújabb buildre. (bizonyára a driver helyzet miatt kékhalál) Inkább a Windows dicsérete egyáltalán ilyen hardverre is felment annak idején és tudtátok használni a gépet unaloműzőnek. Reklamáljatok a Cenovonál, vagy vegyetek egy normális gépet, normális hardverrel és driverekkel.

(#91995) Doky586 válasza #86564352 (#91994) üzenetére


Doky586
nagyúr
LOGOUT blog

Mi a baj azzal ha valaki Cenovo márkájú laptopot használ, Adidos márkájú cipőben jár és Sozuki márkájú autója van..? :)

[ Szerkesztve ]

(#91997) Grave_444 válasza Top cat (#91969) üzenetére


Grave_444
nagyúr

Az nem törli és nem értem mitől lett a mappa.

(#91998) Doky586 válasza Grave_444 (#91997) üzenetére


Doky586
nagyúr
LOGOUT blog

Nem kell törölni. Automatikusan törli egy idő után..

(#92000) Döglött Róka válasza tordaitibi (#91988) üzenetére


Döglött Róka
veterán

TLDR.

Elso gepre ltsc, mivel lanon van, frissited ha erdekel a felvetelek biztonsaga. NEM EGY SACOT HERELSZ KI.

Masodik gepnel a dzsunka hardver nem az os hibaja.

Halal feleslegesen raktal energiat ezekbe. De mindenki ugy szivatja magat ahogy akar.

Tanacsadasbol es hiabelharitasbol elek Windows platformon, nem uzemelteto vagyok mint a nagytobbseg. Rengeteg hulyeseget lattam mar, sot lattam mar szolgaltatoceget kotbert fizetni azert mert azt hittek az ugyfeluknek jo lesz az ltsc es szetkurtak tobbezer dekstop klienst vele.

Nekem eloadhatja barki a szakit, meg az en ertek hozza c tortenetet, max mosolygok rajta.

[ Szerkesztve ]

Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.