Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mobil elektromos páramentesítők - de melyiket?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz pelgrim_v1 #36817 üzenetére
Próbáld meg így:
Vezérlőpult -> Programok és szolgáltatások -> Windows szolgáltatások be- és kikapcsolásaItt megkeresed a 3.5-ös .NET keretrendszert és kipipálod, majd OK. A többit majd írja, nem emlékszem kellett-e még csinálni vele valamit.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz pelgrim_v1 #36827 üzenetére
Próbáld meg csökkentett módban telepíteni.
-
törölt tag
válasz pelgrim_v1 #36830 üzenetére
Próbáld meg úgy, ahogy korábban írtam, csak csökkentett módban. Ott mindent letölt automatikusan, amit csak kell. Van fent valami biztonsági szoftver, a beépítetten kívül? Esetleg az is blokkolhatja a telepítését.
[ Szerkesztve ]
-
Rasiel
senior tag
válasz pelgrim_v1 #36827 üzenetére
Végtelenül egyszerű a probléma megoldása. Windows telepítés után én mindig az alábbi módon szoktam hozzáadni a .NET Framework 3.5-öt.
Tedd be a Windows DVD-t és nyiss egy parancssort /jobb egérgomb a start menü ikonon, majd Parancssor (Rendszergazdai)/, ezután írd be a következő parancsot, ami a köv. .txt fájlban található: [link] Az F:\ a DVD meghajtó betűjele legyen, ahova a Win DVD-t tetted.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz pelgrim_v1 #36835 üzenetére
Hát, sajnos passz! Esetleg még próbáld meg telepíteni antivírus nélkül, hátha.
[ Szerkesztve ]
-
Brandynew
őstag
válasz pelgrim_v1 #91007 üzenetére
Szia,
Van valami oka annak, hogy egy nyavalyás mobil feltöltése miatt egész éjszaka üzemeltetnél egy laptopot is? Elosztó, mobiltöltő?
Egyébként vannak laptopok, amelyek kikapcsolt állapotban is képesek áramot leadni USB-n, a BIOS-ban lehet ezt be és kikapcsolni, de nem mindegyik képes erre.
Egyébként alvó állapotba tett Windows-zal is fogyaszt valamennyi áramot a laptop.
[ Szerkesztve ]
-
Brandynew
őstag
válasz pelgrim_v1 #91023 üzenetére
Ha neked ilyen gyorsan hozzá kell férnek szoftverekhez, akkor miért nem veszel egy új generációs laptopot, SSD-vel? Kereken 9 mp, mire a bekapcsológomb megnyomásától eljut a tálca megjelenítéséig. A mobil töltését meg meg lehet oldani vezeték nélküli töltővel.
Persze nekem aztán tök mindegy, csináld így.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz pelgrim_v1 #91023 üzenetére
"itt az ágyam mellet 3 konektor van, 1 a router, 1 a gép, 1 a monitor, nincs hely töltőnek"
A tudomány régen megoldotta ezt a problémát, úgy hívják elosztó
-
DeFranco
nagyúr
válasz pelgrim_v1 #91025 üzenetére
szvsz a legolcsóbb egy sima T elosztó, mondjuk a router konnektorát megosztod, az úgy is kettős szigetelésű, a telefontölő is, ott a legkisebb a kockázat, és akkor van egy fix töltőd.
szerintem a power on standby az alaplapfüggő első sorban, ha az fizikailag képes rá akkor van egyáltalán lehetőség így tölteni.
-
svgyula
addikt
válasz pelgrim_v1 #91027 üzenetére
Ez meg már a kánaán netovábbja lenne ugye?
DE most komolyan ilyen f@szságokkal kell teleírni a fórumot?[ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
TRob1
veterán
válasz pelgrim_v1 #91035 üzenetére
Szerintem ez elég nagy segítség, hisz megoldja a problémád. És hogy el ne felejtsd, most rögtön rendelhetsz is egyet neked tetsző webshopban.
(#91024) Brandynew:
Ez már mekkora hülyeség? Azért vegyen vki egy új laptopot hogy 9mp alatt betöltsön, holott ezer éve létezik az alvó mód ami 1-2 mp alatt készen áll?
Azt csak sajnálni tudom aki nem használja ezt a remek funkciót, inkább új gépet/laptopot vesz... és nem is csak a boot idő miatt...De persze nem is csodálkozom ezen (sem) ebben a világban...
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
MasterMark
titán
válasz pelgrim_v1 #91035 üzenetére
Ezt bios-ban kell beállítani, hogy adjon áramot az USB-nek alvó módban is. De az is lehet, hogy csak kitüntetett USB-k mennek ilyenkor. (Más színű, vagy valahogy jelölve van.)
Switch Tax
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Raspberry Pi
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Robotporszívók
- iPhone topik
- Ford topik
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sorozatok
- További aktív témák...
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GTA V komplett, eredeti PC verzió eladó
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest