Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nintendo 3DS töltő "gány"
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Samsung Galaxy A54 5G 8/256GB mellé POCO X6 PRO 5G 12/512GB (Xiaomi)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Internetes kommentelés = Időpocsékolás (kommentelhető)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezo0
addikt
Uhh, amikor a háttérben ezerrel dolgozik a Win10-es gépetek, akkor lehet, hogy épp nem frissítéseket szed le a netről, hanem mások töltenek le tőletek olyan frissítéseket, amelyek a ti gépeteken már fent vannak...? Itt egy leírás, hogy lehet ezt a barátságos funkciót kikapcsolni, de rögtön.
[ Szerkesztve ]
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
-
kezo0
addikt
válasz daczkó #17304 üzenetére
A cikk szerint alapból be van kapcsolva:
"By default, Windows 10 turns your PC into a server for distributing updates to other machines."
Én nem tudom, nekem még mindig nincs felrakva, és kételkednék is, ha nem az amerikai PC World írná ezt... Akárhogy is, azért az talán nem árt, ha telepítés után mindenki lecsekkolja, és eldönti, hogy akarja-e, hogy bekapcsolva legyen.Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
daczkó
aktív tag
-
-
Agyas
aktív tag
Üdv,
Win 10-nél hogy tudom beállítani azt, hogy a frissítéseket ne töltse le automatikusan? Windows 8-nál volt olyan lehetőség hogy "én döntöm el hogy letöltse és telepítse azokat" vagy valami ilyesmi. Itt már nincs ez a lehetőség, vagy jól eldugták? Nem szeretném kikapcsolni a frissítéseket (mondjuk azt sem találtam hol lehet) csak azt szeretném, hogy olyan legyen mint a régi windows-on. Mindig jött egy üzenet a képernyőre, hogy rendelkezésre állnak új frissítések.
Tud valaki segíteni ebben? -
moonguru
őstag
Szia!
Régen minden jobb volt...
Nem szívatott ilyesmivel a Microsoft!
Sőt még kézzel is belehetett pötyögni a programokat!
Le és be se kellett tölteni őket!
Nem volt internet így nem kellett érte fizetni se!
Sőt a BASIC interpreter ára be volt építve a gép árába így külön még azért se kellett fizetni!
Jobb gépeken még különböző programok is voltak "ingyen"
Ui:
Egyelőre nincs más megoldás, mint az hogyha nem tetszik nem használod a Windows tízet!
[ Szerkesztve ]
Monitor Guru!
-
Misi-67gyurc
csendes tag
válasz peterk #17292 üzenetére
Szia.
A gépem folyamatosan meg,csak ha kéri akkor indítom újra,..vagy ha ő úgy gondolja,...netán egy áramszünet.
De a jelenség mindig fent áll,és nem változik processzor leterheltségem a képek szerint,és a diagram szerint.
Ennek ellenére nem veszem észre,hogy fogná valami a gépet,...vagy ehhez a terheléshez társulna nagyobb hőtermelés,hő leadás.
Még a ventilátorja is a szokásos módon üzemel,..ha elindul...akkor is csak hűvös levegőt nyom át a lamellákon.Köszi szépen a figyelmet.
Misi-67
-
Gaben06
tag
Sziasztok!
Tiszta telepítéssel felraktam a Windows 10 pro-t. Ami mindeddig problémamentesen üzemelt asztali számítógépen. Minden driver a helyén.
Most pedig teljesen megbolondult a billentyűzet. (Microsoft Sculpt Comfort Keyboard)
Egyszerűen nem tudom használni. Sehova nem tudok belépni vagy írni. Bizonyos billentyűk nem reagálnak a leütésre, vagy ha pl. leütöm a S betűt bejön a gépház, vagy Különböző Windows funkciók. Szerintetek mi lehet a probléma? A Windows-al van a hiba, vagy a billentyűzetem romlott el? Esetleg bekapcsoltam valamilyen funkcióját a billentyűzetnek.Légyszi segítsetek. Előre is köszi.
-
hcs57
őstag
Azt mondja a windows, hogy már telepítette a legjobb illesztőprogramot az eszközhöz.
A catalist telepítése pedig leáll win 7 catalist HD4830 -hoz:
[ Szerkesztve ]
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
pzstm
titán
válasz Gaben06 #17315 üzenetére
Microsoft Mouse and keyboard center mit mutat? Mindent próbálj defaultra állítani.
Esetleg eszköz eltávolítását majd hozzáadását nézz meg.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
t72killer
titán
Gyors kérdés: a RAM és a HDD-SSD csere változtat a HardwareID-n? (Számíthatok-e aktivációs gondra, ha egyszerre teszek új RAM-ot a gépbe és teszem fel tiszta telepítéssel a win10-et az SSD-re, ha az előző felállásban már aktiválva volt?)
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
snecy20
nagyúr
Van ennek a topiknak így értelme, vagy csak az átláthatatlan kérdés-cunami özönlik?
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
raidx
őstag
Gép: Asrock 350M1 (AMD Brazos alaplap)
Windows 10 telepítés. Kapott egy 500 Gigás üres winyót. Elvoleg UEFI módba szerettem volna telepíteni mert az 1 1Terás winyó GPT partíciós és legyenek egyformák. Anno a Win 8. azt is csinált. A Win 10 valamiért ragaszkodik az MBR-hez. Mit csináltam rosszul? Az alaplap tudja az UEFI módot.
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
félisten
A Win8.1 with bing mire frissül? Frissül egyáltalán?
-
netpeti98
addikt
válasz szabonagyur #17329 üzenetére
W10 Home
-
junior11
veterán
válasz szabonagyur #17329 üzenetére
Úgy tudom frissül, W10 Home-ra.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
hcs57
őstag
válasz poli27 #17318 üzenetére
Kerestem régebbit... ez feltelepült, de a ccc nem indítható el. a ccc alkalmazással nem konfigurálhat beállítást üzenet van.
Van itt sorstárs ATI HD 4800 videókártyával?
[ Szerkesztve ]
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
addikt
Sziasztok!
Biztos forró most a topik így a frissítések közepette, ezért szeretnék egy gyors tanácsot kérni. Mocskosul teleszemetelte a Win8.1 a frissítésekkel az OS partíciót nálam, mire észbe kaptam, ilyen 1 GB körüli szabad hely maradt. A Win10-re való frissítéshez 5 GB-ot kér.
Most én szeretném azt csinálni, hogy formázom az egész partíciót, aztán újratelepítem Win10-el. De ha jól értem, akkor előtte be kell frissítenem 10-esre, hogy ez működjön így. Ha elkezdem óvatosan letörölgetni mondjuk a sok helyet foglaló fájlokat, WinSXS meg hasonló, abból rövid távon lehet probléma? Tudom, hogy ezeket inkább a Windows Tool-okkal kellene, de hiába, azok nem tudnak eleget felszabadítani....
Köszi előre is.
-
Rico83
tag
A media centert ( windows media components) mivel tudnám helyettesíteni? Rengeteg programomnak szüksége lenne pár abban található fájlra.
Pl.: Ashampoo Burning Studio is hiányolja, így el sem indul, játékoknál még csak csak, mert kiírja a hiányzó dll-eket, de programoknál nem...Mivel a piros tablettákat is vényre adják már...így Neo-ra sem számíthatunk!
-
MadGame
senior tag
No, ha már a Chrome-ot érintő problémámra nem kaptam választ (az újakat nem veszitek észre?!), akkor esetleg azt meg tudná valaki mondani, hogy a Microsoft fiókot hogyan tudnám leválasztani a rendszerről?
Előre is köszönöm! -
félisten
-
félisten
-
Rico83
tag
válasz szabonagyur #17339 üzenetére
Win 10 Micro...Prof. and Home N 64bit HUN MSDN verzió.
Mivel a piros tablettákat is vényre adják már...így Neo-ra sem számíthatunk!
-
félisten
válasz Rico83 #17341 üzenetére
Igen N kiadás, neked a Media Feature Pack kell... bár nem értem minek ezeket az N vackokat felrakni.
-
Misi-67gyurc
csendes tag
válasz Rico83 #17337 üzenetére
Ha az N verzió van neked fent...akkor ezt kell hozzá letöltened és minden menni fog.
http://www.microsoft.com/hu-HU/download/details.aspx?id=16546
Válaszd a te op rendszerednek megfelelőt ( 32.-.64 ) és telepítés után már az Ashapoo is megfelelően fog működni.
Üdv.
Misi-67
-
Rico83
tag
válasz szabonagyur #17342 üzenetére
Nálam stabilan működik, a rendszer kiismeréséhez egyenlőre megfelelő (számomra legalábbis).
Később, ha már kellően kiforrott lesz a cucc, beszerzek egy normálisabb verziót.
Köszönöm a linket!Mivel a piros tablettákat is vényre adják már...így Neo-ra sem számíthatunk!
-
MadGame
senior tag
válasz szabonagyur #17340 üzenetére
És így automatikusan ide fog bejelentkezni bekapcsoláskor? Amíg nem társítottam a Microsoft fiókot, így volt, most sehogy sem tudom visszacsinálni.
Még annyi, hogy mitől lehet az, hogy szakadozik a wifi? Magától szedte le a drivert, de most már egyre gyakrabban korlátozottra vált. Gondoltam újrateszem, de még a gyártó honlapján sincs meg ez a verzió, amit a rendszer leszedett magának, azt hogy hova töltötte, meg nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- GTA V komplett, eredeti PC verzió eladó
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- NOD32 / Internet Security / ESET termékek hivatalos forgalmazója
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest