- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz
astrojoe12 #154293 üzenetére
Amit keresel a Windows Spotlight kilövése.
-
t72killer
titán
válasz
CsabaSteel #154288 üzenetére
Én csak sima cmd-ből szoktam használni.
-
t72killer
titán
válasz
King Unique #154280 üzenetére
A 23h2 install.wim-je alapból 6 gigás, elvileg ha az ember kirakja a neki nem szükséges összes SKU-t és csomagot, akkor lehet még belőle 4G-os .esd. Ha bármit BELETESZÜNK, vagy nem veszünk ki belőle pár dolgot, akkor bukta van.
A 24h2 insidert nem tudom, tovább nőtt-e, vagy ki is dobtak pár cuccot
-
t72killer
titán
válasz
King Unique #154265 üzenetére
Nna, pont ebben a pillanatban tesztelem az swm-ekre darabolt, amúgy fat32 partícióra pakolt telepítőt: az x13 szépen eszi
, ha eljön az ideje, az öreg gépet is megkínálom vele (bár ott még ügyeskedni kell win11 témakörben).
-
t72killer
titán
Így van, anno voltak már lapok, amik tudták, én talán egyszer próbáltam meg a gryphon z87-en, nem jött össze, úgyhogy jegeltem is a témát.
#154274: az érát akartam jelezni, hogy akkoriban egyáltalán nem volt egyértelmű hogy-smint megy ez az uefi/bios, mi ismer fel mit és ha kéne is neki, miért mégse témakör.
-
t72killer
titán
válasz
King Unique #154265 üzenetére
á, jogos, az mct-vel leszedett isokban eleve "tömör" .esd van
Én egyszer próbáltam darabolni jórégen, még egy korai win10 kiadás install.wim-jét, és valami miatt nem működött, már nem emlékszem.Igen pont néztem, a win11 aktuális változatában már az .esd is 5 giga feletti
. Le kell porolni a darabolós módszert, legalábbis a régi gépeinknél. Az x13 gondolom tud bootolni fogja ntfs-ről is.
Találtam még egy vicces - baltávalfaragott módszert, bár még nem próbáltam ki:
- 2 partíciósra formázol egy pendrive-ot (állítólag a Diskpart tudja)
- egyik partíció fat32, másik exfat
- a fat32-esre tolsz MINDENT, mínusz install.wim, válogatás nélkül
- az exfat-ra meg csak úgy mindent, install.wim-el együtt.
Ha jól rémlik amúgy a kaszni alatt a rufus is valami ilyesmivel mókol. -
t72killer
titán
válasz
CsabaSteel #154259 üzenetére
A rufust én már vagy 8 de lehet 10+éve nem használom. Egyszerűdenagyszerű módszer: öregebb, ntfs-t nem ismerő alaplapoknál simán fat32-re formázott pendrive-ra felmásolod az iso tartalmát. 3rd party progik helyett az aktuális Windows ADK Deployment tool részét telepítsd, sajna kell, mert az install.wim manapság nagyobb 4GB-nál, .esd-be kell tömöríteni:
cd C:\Program Files (x86)\Windows Kits\10\Assessment and Deployment Kit\Deployment Tools\amd64\DISM
dism /export-image /SourceImageFile:C:\win8\sources\install.wim /DestinationImageFile:C:\win8\install.esd /Compress:recovery /CheckIntegrity
del C:\Win8\sources\install.wim
rename C:\Win8\sources\install1.wim install.wimHa nagyon csicsázni szeretnéd, natív windows-os diskpart-al előkészíted a pendrive-ot:
DISKPART
list disk
SELECT DISK <ide a pendrivehoz tartozó indexet>
CLEAN
CREATE PARTITION PRIMARY size=6000
SELECT PARTITION 1
ACTIVE
FORMAT FS=FAT
ASSIGN
EXIT -
t72killer
titán
, ezer éve nem léptem be, ránézek. A winRE mondjuk nálam marad alapon: elvileg arra is jó, ha valamelyik frissítés, köztük az integráltak beadják az unalmast. (gyakorlatilag meg b.szakodjon vele a fene, dugom be az új telepítőt oszt csókolom. KB az 5évvel ezelőtti usb driver cirkusz óta nem volt bajom a win10-el, most is csak a nagy gép cserebere miatt megy a telepítősdi
)
-
t72killer
titán
Édesjóistenem, beleraknám a nyomorult KB5034441-et a win-telepítőbe (ma jön a cserelaptopom, ez most ilyen szűzwindóz-teleítős időszak
), szerencsétlen update catalog-ban meg nincs benne, "természetesen" a 3 hónappal későbbi kumulatívból is "kifelejtették"
.
-
t72killer
titán
Sziasztok, visszaküldenék egy laptopot az eladónak, mert hardveres hibákra füle botját se mozgatja (ebay, megvan a "végzés"/matrica, hogy küldhetem vissza).
Eredetileg meg akartam tartani a gépet, így a gyári visszaállítós partíciót en bloc bezúztam, csupán biztonsági okokból is. Viszont a visszaküldéshez csinálnék egy ilyet, amin a fullos win, driverekkel, frissítésekkel megvan. Hogy illik ezt csinálni? 256gb-os az ssd, pl mekkora partíciót csináljak? -
t72killer
titán
válasz
efemm #154085 üzenetére
Amúgy a win11 100%-ban kezeli a win10 22h2 által kezelt drivereket? Azaz ha csak ez a mondvacsinált CPU-cirkusz van, akkor driverpara nélkül nyugodtan felvarrhatja az ember?
(tényleg mindenféle kell, a nemrég guberált laposomban még GPS is van és egy öreg USB2-es asztrokamerát akarok róla kezelni
. Win10 alatt minden műxik
)
-
t72killer
titán
Csak az install.wim-be, a M$ se írja, hogy máshova is integrálni kéne
#154074: hmm, lehet a 4441 kavart be az egésznek: 2 nekifutásban frissítettem ugyanis és a már integrált kumulatív KB5035845-öst csak a második körben mutatta, amikor a balek 4441 már elbotlott
-
t72killer
titán
Érdekes, nem először fordul már velem elő integrált win10 telepítővel, hogy mindent, de tényleg mindent recept szerint csinálva elkészül a telepítő, felrakom a gépre a rendszert és mit csinál? Nekiáll LETÖLTENI a lemezképbe sikeresen(?) integrált frissítést
.
Ja, és hihetetlen: a KB5034441 még mindíg, totál szűz, teljesen lenyúzott üres winyóra tisztán felrakott rendszeren is 0x80070643-as hibát dob
(semmiféle sk. kreált partícióm nincs, ha ilyesmi lenne a gondja. 0-ra pucolt winyó, ami partíciók lettek rajta, azt a 22h2-es amúgy a kumulatívat elvileg integráltan tartalmazó telepítő csinálta.
-
t72killer
titán
Váá, nagyonhülyevok, kapitális user error: mit a projekthez használni próbáltam egy a gépen felejtett 21h2-es (amúgy natúr M$) iso
, ez kész... Valódi 22h2-es image-el sima liba
(cukorkáért megoldandóként feladhattam volna az olvasótábornak, hogy a linkelt screenshotomból is kiderül hol hibádzik a dolog)
-
t72killer
titán
válasz
t72killer #154063 üzenetére
Kifutottam a szerkesztésből: a hibaüzi egyébként javasolja, hogy ismételten hajtsa végre az ember a parancsot: így látszólag végigmegy a frissítés integrálása, de érzésre jóval tovább tart mint amilyen emlékeim vannak hasonló műveletekről (i7-5600u-s lapos, ssd, 16GB ram gépen kb 10perc). És ugye ilyen második nekifutású dolgokban én annyira nem bízom.
-
t72killer
titán
válasz
t72killer #154061 üzenetére
Hmm, nocsaknocsak, a friss (10.0.25398.1) DISM-el és a beépítettel (10.0.19041.3636) is ezt csinálja. A hibaüzi szerint hiányol valami korábbi frissítést - mitől kumulatív akkor a lelkem
? No mind1, hagyom a francba az integrálgatást, megy fel egy natúr 22h2, pár csomag mínuszolva (szegény CF-20nak csak 128GB-os az SSD-je, minden mega számít
)
#154062: "If your devices do not have the May 11, 2021 (KB5003173) or later LCU, you must install the special standalone August 10, 2021 SSU (KB5005260) before installing this update." -ez nagyon érdekes, lehet ez lenne az én bajom is? Meglehetősen fura, hogy a friss 22h2 rendszerem, ill a 22h2-es feldolgozandó image-ből ilyen régi cuccok hiányoznának...
-
t72killer
titán
Hmm, most hogy mondod, lehet jól megszivattam magam, uis a gépen, amin mókolom a telepítőt eleve 22h2 van, az évek során szépen frissítgetve
. Régesrég amikor egyszer új verziós telepítőt csináltam, kellett hozzá külön ADK. No de azt meg nem frissítette senki = a beépítettel valszleg ment volna. No mind1, mindjárt lent van a különbejáratú ADK, mostmár azzal fogom csinálni
.
-
t72killer
titán
Érdekesség: csinálnám a telepítőt az új laptopnak, életemben először (alsóhangon 20+ win8.1 és 10 telepítőt csináltam már ezzel a módszerrel gond nélkül) nem eszi a kumulatív frissítést:
Aztán ránéztem mikori az ADK-m: 2021 júniusában tettem fel. Most töltődik az új (csiganetről vagyok, el fog tartani egy darabig...).
+ a kérdéses, KB5035845-ös kumulatívot is újratölttem, hash egyezik a tegnap leszedettel, nem ez a gond -
t72killer
titán
Sziasztok! Be szeretném röffenteni tutira a windows 10 update-nek azt a fícsörét, ami az otthoni gépek között megosztja a jó nagy husi frissítésfájlokat.
EZT már megléptem,
Kérdés: kell-e még hozzá (értelemszerűen minden gépen) EZ is("Settings"/"Network & Internet"/"Ethernet" )?
Illetve mi a legtakarékosabb megoldás? Egy gépet teljesen frissítek, a többi addig vár majd ha gép1 elkészült, bekapcsolva hagyom és ő kiszolgálja a többieket, vagy egyszerre zavarom fel mind a 4et a netre?
-
t72killer
titán
Van egy ősrégi Creative vf0470 webkamerám, amit szétberhelve spektrométer-kameraként szeretnék használni. A creative még a win7 éra alatt befejezte a támogatást van esély vajon win10 alatt win7-es driverekkel újjáéleszteni?
(nemhogy Creative, de még webcam topikot se találtam, azért kérdezem itt...)
-
t72killer
titán
Úgy tűnik 9 éves corsair ssd-m lassan-lassan beadja a kulcsot, most látok ilyet először élőben. Chkdsk hibákat talált a rendszer (C) meghajtón, de javítás után újra bukdácsolt.
Első gondolatom az volt, hogy kidobom a csudába, de végülis miért ne dolgoztatnám még: átrakom az összes felhasználói tartalmat winyóra, a rendszer meg marad a C-n - ha végleg kipurcanik, akkor kap új rendszert: azt lehet pótolni. -
t72killer
titán
válasz
King Unique #146242 üzenetére
Hú ez szupi, a helyszín mindíg érdekelt és nem mindíg tudtam elcsípni a hozzá tartozó szöveget.
-
t72killer
titán
válasz
Armagedown #146235 üzenetére
Hmm, hogy én miért nem így keresem a nyögdíjravalót... nem semmi.
-
t72killer
titán
Akit érint: egy csomó fajta M$ licensz most akciós. Érdekesség: LTSC is van, tehát akit ez a vonal érdekel, legálisan egyéni játékosként is benevezhet rá.
-
t72killer
titán
válasz
King Unique #145929 üzenetére
Ennyi volt a kérdés akkor, köszi
. Ezekszerint csak átírja a verziószámot a fájlocska és kész.
#145930:
. Annál valamivel jobb, de ja
-
t72killer
titán
válasz
King Unique #145927 üzenetére
wow, és ezen a picin kívül nincs is extra adatforgalom
? a hivatalos iso-ban sincs semmi extra?
-
t72killer
titán
válasz
King Unique #145924 üzenetére
., ez jól hangzik, szedem is le. Sztem iso formájában, mert adatlimites+csiga netünk van és 4 gépet kell frissíteni (2x 21h1 és 2x 21h2).
-
t72killer
titán
Most látom, hogy van 22h2 frissítés, érdemes 21h2-re felrakni?
#145919: attól, hogy "ultralight" herélt valami, még nem fog jobban menni rajta a vga driver. Próbáld meg a legújabb, 22h2-őt vagy egy régebbi buildet.
-
t72killer
titán
válasz
King Unique #143877 üzenetére
-
t72killer
titán
Sziasztok, jól látom, hogy nincs 22H1 és a 21H2 a legújabb verzió? Egy szintre akarom hozni a családi laptopokat, azért kérdezem
-
t72killer
titán
válasz
tordaitibi #142301 üzenetére
Ránézek este
. Esetleg kipróbálom mi nem műkszik, ha blokkolom.
-
t72killer
titán
Most frissítettem egy 1909 edu verziós laptopot 21h2-re, kemény küzdelem volt: első nekifutásnál kb 2 óra elteltével kékhalál és visszacsinált mindent, a második nekifutás 4óráig tartott de hálistennek sikeres volt.
Első körben pendriveról adtam neki a telepítócsomagot, másodikban a winyó d-meghajtójára másolva + a C-n biztosamibiztos csináltam még 2GB helyet (29GB volt szabad). -
t72killer
titán
válasz
King Unique #140797 üzenetére
Köszi
.Rápislantok még.
Teljes siker: a döglött papagály a raw-osodott C-meghajtóban volt elásva, amit egy CHKDSK pikpakk helyrerántott
(adtam még neki utána a BCD-repairt, a linked szerint,
bcdboot C:\Windows /l en-us /s k: /f ALL
) -
t72killer
titán
Kipusztult a gépem EFI boot partíciója, mert fájlok lementése céljából betettem egy régi winyót, amin volt win8.1 és amikor nem figyeltem rá, egyszer újraindult a gép - a régi win meg "átvette a hatalmat" a boot partíció felett.
A régi winyót levéve nem indul, próbáltam aktuális 21H2 preparált pendrive-al helyreállítani, nem megy.
Mi a legegyszerűbb stratégia, hogy ne kelljen legyúrnom a win10 rendszert?
Tegyem vissza a 8.1-es winyót, majd arról indítva a gépet próbáljam kikupálni?Ezeken próbálok végigmenni, de elég hamar hibaüzikbe ütközöm, pl a
bootrec /fixboot
-ra a válasza: Element not found.
A délelőtt folyamán sztem kipróbálom a linuxos megoldást -
t72killer
titán
Azt tudom ellenőrizni valahol, hogy egy vpn alkalmazás jól működik/nem "ereszt"? A resource monitor a célszerverek valós ip-jét írja ki, nem azt, h egy vpn-hez kapcsolódna a progi (pl edge, chrome). Közben az ip geolokációs oldalak jó, vpn-szervernek +felelő címet írnak ki.
-
t72killer
titán
Az ssd-m hővédelme aktiválódott és levágta a gépet nemrég, ma vettem észre, hogy az office alkalmazások (word, excel) nem indulnak. Mivel érdemes végignézni a c-meghajtót, hogy sérült-e esetleg más is? Az office-t gondolom újra kell raknom. A CHKDSK nem lát hibát/bad sectort.
Szerk: az office probéma megoldva Apps&Features->Office/modify->quick repair-rel
-
t72killer
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #125874 üzenetére
Újraindítás végül megoldotta. 2 napja nem volt újraindítva a gép egyébként, csak altattam - korábban ez nem okozott semmilyen anomáliát.
#125873: mindenképp leadom a drótot
-
t72killer
titán
válasz
King Unique #125504 üzenetére
Igen ez kell nekem, a mélyreható HW-módosított rész érdekel, mindenképp ki fogom próbálni
-
t72killer
titán
Egyik gépről átmigrálnám a rendszert komplette egy másikra. Progiktól kezdve a böngészési előzményekig fullosan mindent. Meg lehet ezt oldani úgy, h stabil legyen az eredmény?
-
t72killer
titán
válasz
King Unique #119929 üzenetére
A registry-s működött
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\PasswordLess\Device]
"DevicePasswordLessBuildVersion"=dword:00000000
-
t72killer
titán
válasz
King Unique #119924 üzenetére
Gépházban sincs ilyen...
-
t72killer
titán
A 2004-ben hogy lehet jelszókérés nélkülire állítani a bejelentkezési procedúrát
? A netplwizből kivették az opciót
-
t72killer
titán
válasz
King Unique #119886 üzenetére
Lehet átsiklottam akkor valamelyik ablak fölött. Mivel most formázva van+használom, ha a formázás előkövetelménye az inicializálás, akkor egyértelműen inicializálva is volt.
Így utólag tuti nem fogom tudni megrajzolni a gyanisított ablakokat
-
t72killer
titán
válasz
King Unique #119882 üzenetére
Fogalmam sincs, bedugtam a winyót a gépbe (ha jól rémlik, mindegyik windows alatt kezdte a pályafutását), lemezkezelő felismerte nyers lemezként és engedte a formázást.
-
t72killer
titán
válasz
King Unique #119879 üzenetére
Na, ma is tanultam valami újat. Ez kb a 10. újonnan vett winyóm és egyiket se inicializáltam még
. Halott csak egy lett közülük, azt is vmi nagyondzsunka ATA-USB adapterrel sütöttem meg kb 15+éve.
-
t72killer
titán
Nem tudom mennyire, windowsos kérdés: USB-s adapterben formáztam egy új winyót és érdekes módon az elején kihagyott 8MB-nyi üres helyet. Miért csinál ilyet a rendszer
?
Nem mintha óriási vérveszteség lenne, csak kicsit zavar, hogy ott egy terület, amit gondolom a vírusirtók se nagyon nézegetnek.
GPT, NTFS.
-
t72killer
titán
A 2004-ből csináltam pro only telepítőt, és megnyugtató, 3.5GB-os lett az install.wim mérete. Persze a felesleges indexek mellett kiszedtem belőle az összes DISM-mel kiszedhető appcsomagot. - így mindenféle darabolás-tömörítés nélkül rámegy a fat32-es pendrivera
. Frissítésekkel persze ez majd változni fog
.
-
t72killer
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #119812 üzenetére
R.I.P.
#119813: ha a hash stimmel, bárhonnan szerezhetsz telepítőkészletet
-
t72killer
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #119732 üzenetére
Nem csak a wu van, egy rakás egyéb sz.r, lásd spotlight és hasonlók. Minimum 6-8 helyen szoktam matatni a group policyben minden nagyfrissítés után, hogy a hótt felesleges netforgalmi sallangokat megnyessem.
Nekem a WU egyébként "notify bud don't download" státuszon van, és kézzel telepítem a frissítéseket mihelyst az logisztikailag alkalmas, azaz épp senki se használja a családból a csiganetünket. Mert ugyebár egy mezei frissítés GB-os nagyságrendű manapság ha office is van a gépen (utóbbiról mondjuk én leszoktam, csak asszonyt nem sikerült még libreoffice-ra átnevelni).
-
t72killer
titán
válasz
King Unique #119721 üzenetére
"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."
szerk: az esetleg még kerengő kártevők meg azelőtt kifagyasztják, mielőtt komoly kárt tudnának okozni.
-
t72killer
titán
válasz
W. A. Lacky #119718 üzenetére
Módosítod az idevágó registry vagy goup policy beállítást.
Én eddig csak egyes nagyfrissítések után találkoztam problémával.
#119719: ilyen 3rd party cuccokat sose eresztenék a rendszerre
-
t72killer
titán
válasz
Lauda #119713 üzenetére
Ennél világosabban nemigen tudok fogalmazni...
Retail: Niki Lauda besétál egy sztech boltba, kér egy win-t az új lego-PC-jéhez: ez 1db licensz, fix árral.Volume: Niki Lauda cége felhívja a M$-ot, hogy telepítenek 1600 új munkaállomást, kéne rájuk oprendszer. Kap 1600 gépre működő licenszet (1db kóddal), mondjuk 160 egyedi licensz áráért.
#119714: európában az is rendben van, ha kereskedőként veszel egy 1000es csomagot és egyesével eladod magánembereknek.
-
t72killer
titán
válasz
Lauda #119695 üzenetére
A filléres az definíció szerint "szürke", uis azért filléres, mert a nagy tételben vett volume licenszet több embernek adják el, mint amennyire a volume szól. Ha "csak" 2x annyinak, akkor valszleg semmi gond nem lesz vele, de ha 10x annyinak, már lehet h újratelepítés után nem aktiválódik.
A munkahelyemen szoktak adni a céges officeból 10€-ért: ez tuti el van számolva-könyvelve és nem "folyik túl" a cég által vett mondjuk 8-10e licenszmennyiségen. Szval 10€ alatti áraknál már gyanakodnék. 2-3€-s "dealeket" meg egyenesen kerülném - bár lehet 1x kipróbálok egyet szerencse forgandó címszó alatt...
-
t72killer
titán
válasz
SunMount3r #119566 üzenetére
Egyik se, xubuntuval próbálkoznék.
-
t72killer
titán
-
t72killer
titán
válasz
King Unique #119455 üzenetére
Nekem telókapcsolati problémáim egy droidfrissítéssel kezdődtek, azután kényes lett a kábelre a samu teló és a szintén samu tablet is...
-
t72killer
titán
válasz
King Unique #119432 üzenetére
+1 az in-place upgrade-re. A laptopom még gyors netre rakva is órákat el tud szüttyögni a WU-n keresztüli frissítéssel, míg előre letöltött iso-val emlékeim szerint kb 10p alatt kész vagyok.
Arról nem is beszélve, h az otthoni netünk meg baromi lassú + van 3 gép, amit frissíteni lehet/kell...
-
t72killer
titán
válasz
King Unique #119387 üzenetére
Nem is mondtam, hogy mct-t töltöttem le, ISO-t, a szokásos edge->f12->mobil nézet beállítással. 19041.1. Ma újra leszedtem az iso-t, uez az eredmény.
-
t72killer
titán
Szval innen, mobil nézetben szoktam az iso-t letölteni, az exe 1-es verzió és a sources mappában minden fájl dátuma Május 11, azaz korábbi, mint a frissítés.
-
t72killer
titán
Aki MCT-vel, vagy a M$ publikus ISO-jából feltette a 2004-et, benne van a KB4556803? Azaz csak az insider verzióhoz kell?
-
t72killer
titán
válasz
King Unique #119347 üzenetére
Most néztem, hogy az edge simán leszedhető az alkalmazáskezelővel, mintha 3rd party progi lenne
Bár nem fogom leszedni, nem rossz cucc.
Az avirán gondolkodom még, h maradjon-e. Sok vizet nem zavar, de nem tudom, van-e bármi értelme
-
t72killer
titán
válasz
#12901120 #119291 üzenetére
Megfelelően vastag pénztárcával bármit, sztem simán leszállítanak neked Kovács József, Kiskunborzasztó, Kossuth u 13. alá egy 1000db-os licenszpakkot - amekkora tételekben ezt a verziót árulni szokták
.
Viccet félre: nlite-tal én hóttziher, h bele nem nyúlnék a telepítőbe, a szigorúan kóser M$ ADK/dism-mel szoktam kipucolni a szemetet/betömöríteni 4GB alá.
-
t72killer
titán
válasz
King Unique #119259 üzenetére
28.-áig sztem menni fog a várakozás
Azt a szétgányolt rendszert sztem én nem klónoznám...
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobil flották
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!