Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
-
zoli62
addikt
válasz szabonagyur #15 üzenetére
A Vistát a Longhorn leállítása után kezdték újból fejleszteni. Szerintem meg jó ez az irány: desktopra csakis kizárólag klasszikus asztal, tabletre meg mehet a Metro, Az MS ezzel tulajdonképpen kvázi elismeri, hogy a touch first koncepció megbukottt, a még mindig nagyszámú desktop (asztali laptop) gépeket tekintve mindenképpen.
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz szabonagyur #26 üzenetére
"közel sem a Metro felület átalakítása vagy eltüntetése lesz a legnagyobb változás."
Hát persze hogy nem.
Lesz Start menü
Viccet félretéve, a Microsoft azért van bajban, mert ahhoz, hogy érdemes legyen táblára optimalizált felületet fejleszteni, ahhoz rengeteg táblás (és telefonos) felhasználóra lenne szükség. Viszont egyelőre csak igen kis szeletet hasít ki a mobileszközök tortájából a Windows rendszert futtató eszközök. Mármint, a valódi mobileszközök, nem a laptopokra gondolok. Azt a 3-4 év lemaradást, ami az ipad és az első surface megjelenése között eltelt, azt nagyon nehéz behozni. Erre pedig rátesz egy lapáttal az, hogy az érintős, x86 alapú gépek is kezdenek terjedni.
Másfelől viszont arról hallani folyamatosan, hogy a desktop PC iparág folyamatosan szorul vissza, a Win9 pedig a metro zárójelbe tételével pont nekik akarna kedvezni.
De végülis teheti zárójelbe a windowst a microsoft, mert van másból is bevétele vastagon, de az átlagember szeme előtt csak a windows van. -
King Unique
titán
válasz szabonagyur #28 üzenetére
Így van, szerintem se.
És, ha lassan is, de pl. hibrid notik terén is majd terjedni fog az érintőképernyő, az előzetes infók szerint azoknál bekapcsolható lesz Metro.
Bár nekem most az nem tiszta teljesen, h Win9-ben a Metro a PC-re, sima notebookokba szánt verziókban elvileg alapból inaktív lesz, de azokban is bekapcsolható lesz, v csak a hibrid eszközökön
Illetve bekapcsolás alatt mit értenek, az se világos, pl. desktop only, vs Metro only, v desktop + Metro kombó, mint a Win8.1-ben?? -
törölt tag
válasz szabonagyur #31 üzenetére
Igazából a telepítési idő már jó ideje nem tényező, a belakás az ami melós. Mondjuk nekem Windows 8.x-nél már arra sincs panaszom, mert a rendszer lassan két éve lesz telepítve, ennyi időnként bőven kibírható kategória.
-
törölt tag
válasz szabonagyur #34 üzenetére
Hát ez a hibrid megoldás annyira nem jön be. Elsőnek jó volt amikor láttam pár héttel ezelőtt... de jobban megnézve, nem tűnik hatékonynak.
-
King Unique
titán
Én most azt nem értem, h OK, h lesz a hibrid start menü, de nem lesz külön visszakapcsolható a kezdőképernyő, Metro felület a PC-s kiadásban
Mert aki nyilván modern appokat akarja használni, az szerintem bőven megszokta a Kezdőképernyőt és arról indítani, csoportokba rendezgetni az igazi, nem egy ilyen start menübe zsúfolva... -
vlevi
nagyúr
válasz szabonagyur #38 üzenetére
Valami olyanról volt szó, hogy ablakban lehet majd futtatni a metro appokat, ha jól emlékszem.
A saját eszmefuttatásom ez alapján azt sugallja, hogy a metro felület, így, teljes képernyős formájában megmarad az ARM processzoros surface gépeknek, a többiek pedig,( kezdve a 8"-s Lenovo MIIX-től egészen az asztali gépekig) mivel teljesértékű x86 procik, azok pedig desktopozhatnak.
Pont ez a gáz egyébként ezzel a dologgal, hogy elveszik a start képernyőt, mert pont ezek a 8-10" méretű gépek, ( amikről még a felhasználó sem tudja, hogy tablet-e, vagy laptop) igénylik a metro felületet, mert van jópár dolog, amit nem lehet normálisan 10" képernyőn érintőt pöcskölve megcsinálni. -
King Unique
titán
válasz szabonagyur #38 üzenetére
Hát igen, lehet rá számítani...és ez így, start menüből, meg böngésző szerű ablakokból indítva valóban nem lesz uaz, mint most a W8-ban...
Szerintem nem rossz a 8-cas hibrid megoldása, de ezzel a húzással kicsesznek a haladó felhasználókkal, akiknek tetszett az eddigi felület és majd az átlag felhasználó is megint problémázni fog, mert kicsit más lesz, mint a Win7-ben...Itt a Win9 sikere a nép körében gyakorlatilag pusztán csak attól fog függeni, h mennyire fog hasonlítani a Win7-re, mert akkor jó lesz. Ha nem hasonlít rá teljesen, mint a Win8, akkor meg ugye szar...
(#41) GoodSpeed : a 3. opció lenne a legjobb, de van egy olyan sejtésem, h az 1. lesz.
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz szabonagyur #43 üzenetére
Ennyi erővel, ha, ami még kezdetek kezdetén fel lett vetve 3D asztali fület, az került volna bele, az is ugyanúgy nemtetszést váltott volna ki, csak mert más, mint a megszokott...gyakorlatilag tök mindegy milyen felülettel rukkolnak elő, ha az eltér a korábbiaktól, az eleve bukás (??) ---> viszont ez a hozzáállás vajon a jövőben meddig tartható
Amúgy nálam is vsz multi-bootban lesz fent, mert eleve minek kukázzak egy megvásárolt, 2023-ig támogatott rendszert, ha igazából bajom nincs vele és tudok alkalmazkodni hozzá, ami azért valljuk be egyáltalán nem olyan megerőltető.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
fenykepbolt.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
törölt tag
válasz szabonagyur #43 üzenetére
Mármint a 8.2 nem :?
-
vlevi
nagyúr
válasz szabonagyur #47 üzenetére
"A VIsta esetében is azért ez volt részben"
Éppen ezért vagyok kíváncsi, mi lesz. Mert, ha igaz az a mondás, hogy minden második Windows sikerül jóra , akkor ennek mennie kell.Habár, hozzáteszem gyorsan, hogy, igaz, nem vagyok win8 felhasználó, de túlnyomórészt a start menün rinyál mindenki, amiből azt szűröm le, hogy maga a rendszer nem rossz. Csak van a felhasználói felületnek egy olyan része, amit sokan nem bírnak megszokni. Akik pedig már megszokták, és megszerették, azok meg azért sírnak, hogy a 8.1-ben, és az update1-ben miért kellett már megint hozzányúlni
Amúgy a metros appok ablakban futtatása is rettenetes lesz, ha tényleg lesz ilyen, mármint fejlesztői oldalról. Ezzel tulajdonképpen megszűnik a metro appok háttérben futása, hibernálódása, a méretezhető ablakok miatt a schemantic zoom nevű koncepció is megy a kukáka, legalábbis desktopon. A schemantic zoom egy egész jó ötlet, arról van szó, hogy nem egyszerűen nagyít, vagy kicsinyít a betűtípuson az alkalmazás, hanem más nézetben jelenik meg, nagyítás, vagy kicsinyítés hatására. A start képernőnek is van ilyen funkciója.
Namármost, hogy néz ki ez akkor, ha egy 1366x768 laposon negyedképernyőnyi ablakban futtatom? Akkor az a teljes metro appot mutatja? Vagy, ha nem, akkor egy 3000x2000 felbontású ultrabookon, ahol a negyedképernyő az több, mint egy egész átlag lapos képernyője, ott akkor miért nem?
Megintcsak a saját eszmefuttatásom, de ezzel megint az lesz a baj, hogy elvileg a metro appok platformfüggetlenek lennének, de annyira különbözni fog ez a megjelenítési és működési modell mondjuk egy WP8.1-es rendszertől, hogy nem fog menni a kompatibilitás dolog.Aztán persze, az is lehet, hogy az egész metro felület úgy jár, mint a Silverlight. Hogy csendben szépen nem fejlesztik tovább. Volt már ilyen a világtörténelemben, például a win98, vagy az ie6 körül megjelent Activedesktop, ami aztán eltűnt. Office 2000 segédje, Gemgéza is így jár, és nem hiányolta senki. Vagy a Vista minialkalmazások, amik Win7-re módosultak, de nagyon hamar biztonsági kockázatokra hivatkozva a Microsoft beszüntette a támogatását, és a 8-asban gyárilag már nem elérhető. Ilyen ütemű változtatásokkal előfordulhat (megintcsak a saját agymenésem), hogy a 9-es utáni következő windowsokban már egyáltalán nem lesz metro, hanem megint valami csodaúj koncepciót próbálnak majd ránk tukmálni
-
King Unique
titán
válasz szabonagyur #49 üzenetére
Hát egy ilyen fizetős megoldás se lenne az igazi és remélem nem dobják ki több év fejlesztését csak úgy az ablakon, pusztán a maradi userek miatt... Hiszen azért érintőképernyőhöz eleve jó ez a Metrós felület és a jövőben majd vsz még inkább igény lehet hibrid gépeknél egy ilyenre. Az érintéses vezérlést nyilván egy hagyományos desktop felületen nem igazán lehet megoldani, nem (volt) rossz a Win8 dual megoldása. Ha a megszokott asztali környezetben akarsz dolgozni, ott az asztal, ha tapizni, ott a Metro.
Max, h jobban felfogja a nép, már esetleg az elején bele kellett volna tenni, vmi ki-be kapcsolási lehetőséget, nem utólag kukázni az egészet...Amúgy 8.x elvileg 2023-ig lesz támogatva, 2018-ig meg funkcionálisan is fejlesztve, gondolom ebbe az arra fejlesztett Windows Store is azért csak-csak bele fog tartozni.
-
King Unique
titán
válasz szabonagyur #57 üzenetére
Nem rossz elgondolás, sok átlag usernek nem ártott volna egy ilyen Win8 kapcsán sem...viszont ha állandóan belebeszélne mit, hogyan csináljon - már ha használnák egyáltalán - akkor meg az lenne a baj...
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz szabonagyur #65 üzenetére
Lehet, ki tudja....nekem már elegem van, ebből a sok "nesze semmi. fogd meg jól" infóból, találgatásokból, úgyhogy lehet egy időre jegelem kicsit ezt a Win9 témát
Láttam múltkor kérdéztél VB-vel kapcsolatban a Win8 topikban, erre nincs ötleted?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz szabonagyur #67 üzenetére
Régi berögződés az, hogy vizuális szempontból sok újdonságot vár a felhasználói tábor egy-egy főverziótól. Érthető ez, a 90-es évek elejére-közepére vezethető vissza. Windows 3.1 után Kánaáán volt, a Windows 9x vonal, ami viszont nagyjából ugyanúgy nézett ki vagy 4 verzióban... aztán ugyanilyen hatást hozott el az XP is.A Vista is szép volt, a Windows 7, meg pláne... de el kellene már jutni odáig, hogy egyszerűen örüljünk a motorháztető alatti fejlesztéseknek, hogy az első dolog ne az legyen egy készülő OS esetében, hogy na.. na.. hogy néz ki...?! Hanem, hogy milyen egyéb fontos újdonságokat fog magával hozni. Olyasmire gondolok, mint továbbfejlesztett Media Player, levelező, vagy amilyen volt a Windows 7 esetében az SSD-k támogatása. Vizuálisan már nem tudom, hova lehetne fokozni. Maximum megint fel lehetne találni az Aero Glass-t...
-
netpeti98
addikt
válasz szabonagyur #82 üzenetére
Szerintem lehetne az asztal háttere is a metro ü, ha már úgyis hagyományos ablakban futnak az appok.
A charm barból pedig csinálhattak volna egy értesítési központot mint WP-n.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hát igen, ezek jó kérdések. Az biztos, hogy én nem fogok bétázgatni (a Vista volt az első és az utolsó, aminek a béta verzióit telepítgettem), de 1 hónap múlva, azért kíváncsi leszek Youtube-on, hogy mégis milyen. Persze majd sokat fognak rajta csiszolni menet közben, azonban az irány az már látható lesz.
-
törölt tag
válasz szabonagyur #86 üzenetére
Igen, a Windows 8.0 első fejlesztői kiadásaiban is még benne volt a start menü
-
kispx
addikt
Szerintem az élő csempék lesznek az új widgetek. (Amit kivettek a 7-ből.)
Modern verziójú Skype és az asztali is összeolvadhat. Minek tartsanak fent két programot. Most már mindkettő ablakban fog futni. Funkcionálisan bővítsék ki a moder ui-s skypeot.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
Szerintem olyasmi kellene, mint amit fentebb linkeltem (Start Menu 7). Ott füleket is lehet létrehozni a startmenüben, ahová csoportosíthatom a programokat. Így a start menü nem lenne annyira áttekinthetetlen, ha sok program van telepítve.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Kékes525
félisten
válasz szabonagyur #93 üzenetére
Ízlések és pofonok... Nálam az asztal üres, szép képek váltakoznak 5 percenként (mintegy 10 000). Másrészt ha sok programod van akkor az asztal túlzsúfolt lesz (szerintem). Nálam minden bizonnyal az lenne.
-
törölt tag
válasz szabonagyur #97 üzenetére
Igen, de szerintem esélyesebb, hogy IE 12 debütál.
-
törölt tag
válasz szabonagyur #102 üzenetére
Ami nagyon jó, mert még az IE 8-cal debütált, és még a 12-őt is megkapja
-
törölt tag
válasz szabonagyur #104 üzenetére
HTML5-ben milyen pontszámot ér el itt: http://html5test.com/
-
Kékes525
félisten
válasz szabonagyur #124 üzenetére
A képek alapján a Windows 7 ötvöződik a Windows 8-al, de szerintem a Windows 7 stílusa a domináns.
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz szabonagyur #159 üzenetére
Mindegy...
Az a lényeg, legyen már végre a kezünkben, aztán lehessen nyomkodni.
Nekem az eddigi képek, videók alapján tetszik, akinek bejött a 8/ 8.1, vsz annak a Win9 is be fog.
Akiknek eleve utóbbi 2 féle 8-cas akkora undor volt, azoknak egy (nagy) része vsz a nagy "Windows"-tól sem lesz elalélva és marad a jól bevált kis hetesénél...[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz szabonagyur #161 üzenetére
Ja, az örök ...és Win9-nél már most megkezdődött, mert a 8.1 vonalat vitték tovább, a hőn utált csempékkel és nem tértek vissza full a 7-esre....Vsz ez utóbbi lesz a baja egyeseknek...
Bár szvsz jobb is, h nem tértek vissza oda, de az csak szubjektív vélemény.Amúgy csak szidják nyugodtan, úgy látszik a sok szitoknak, átoknak végül még haszna is van...
Jobban megy a Microsoftnak, mint bármikor az ezredforduló óta
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz szabonagyur #170 üzenetére
majd kedden már okosabbak leszünk, én azt gondolom
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz szabonagyur #172 üzenetére
követett nézet? mire gondolsz? ez most nem ugrik be
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz szabonagyur #174 üzenetére
azt ugye tudjuk, hogy Technical Preview néven fog futni a PLETYKÁK SZERINT ez a verzió, ami egyúttal jelenti azt is, hogy sem GUI, sem funkcionális tekintetben nem teljes, rengeteg változás és új dolog várható, ami szerintem egészen biztosan nem ebben a verzióban debütálna.
-
pzstm
titán
válasz szabonagyur #176 üzenetére
én VHD boot-ot használok ilyen esetekben
-
pzstm
titán
válasz szabonagyur #178 üzenetére
volt nálunk is, de most azt nem tudom mutatni sajnosEz egészen jónak tűnik.
-
King Unique
titán
válasz szabonagyur #170 üzenetére
Én inkább azt mondanám, h majd októberben kiderül, mert vsz 30.-án még úgyse lesz letölthető.
Leginkább arra leszek én kíváncsi, h milyen lesz az UI, mert amik előzetes képeken vannak, az tiszta olyan, mintha csak a mostani 8.1-re húzták volna rá az adott új funkciókat és ennyi erővel tényleg lehetett volna inkább 8.2...Windows 8 boot VHD-ból egyszerűen - én ez alapján szoktam csinálni.
Viszont sajna ez alapján [link] csak a Pro és az Enterprise tud VHD bootot...VMware-ben te mennyi kraftot szoktál adni neki (tárhely, RAM stb.) Mert azzal csak annyi a baj, h erőforrás zabáló egyszerre 2 Windowst futtatni, kell alá a megfelelő gép is. Illetve Virtuális gép egy spec környezet, a VHD meg szinte majdnem olyan, mintha rendesen fel lenne telepítve. Ugyanúgy rápakolod a drivereket, programokat stb., szerintem élesebb képet ad.
-
King Unique
titán
válasz szabonagyur #182 üzenetére
Lehet, h van olyan opció ott is, de más kérdés, h maga a rendszer tud-e bootolni VHD-ból. Bár itt, mivel Technical Preview-nek kell ezt támogatnia, vsz nem okot gondot. Mert, ha jól vettem ki, a sima 8.1 VHD-ba telepítve nem tud bootolni, nem az e fajta rendszerfuttatás nem támogatott a Core verzióban. vagy mégis
VMware-nél gondolom azért 1,5 GB a RAM, mert gépedben is 4 GB körül lehet. Én 60 GB tárhelyet sokkalom tesztelésre (bár tudom VMware annyit ajánl fel), én VHD-nál 35 GB körül szoktam megadni, elég neki bőven. Már, ha nem akarsz extra méretű progikat rátenni.
(#183) gergobaby : bootolás és mindennapi használati módok (netezés, xy gyakori program) én nem vettem észre aggasztó mértékű lassulást , nyilván nem teljesen, de szinte majdnem, mintha rendesen telepített rendszer lenne. Fájlmozgatás az ami lassabb lehet.
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz szabonagyur #185 üzenetére
1 GB, valóban...
Gondolom max egy 32 bites verziónak, mert 64 bitesnek azért több kell, főleg virtuális gépen, ahol az 1 GB nem teljesen felel meg a valódi környezetben lévőhöz képest.
De mindegy, ha szimpibb VMware, akkor rakd abba, én meg VHD-ba, aztán ennyi.Bár VHD-val csak egy bajom van... h külső HDD-knél nem jó valamiért az NTFS kezelése. Rádugot és javítani akarja, de utána éles rendszerben használod, az meg szintúgy, ha előtte VHD-s rendszeren volt... FAT32-nél nincs ilyen gond.
(#186) EarL 007 : max annyit, h a végleges esélyes, h más kinézetű lesz, ami valljuk be, nem ártana, főleg, ha már új rendszerként lesz eladva.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz szabonagyur #188 üzenetére
ha meg (lassú) HDD-n van a virtuális Windows, akkor szinte mindegy is mennyi RAM-ot kap. nem fog lobogni a hajad a menetszéltől.
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz szabonagyur #192 üzenetére
Én leírás alapján imagex-el csinálva eddig mindig MBR-t használtam, korábban GPT-s gépen is. Bár annak lehet GPT-t is adni, illetve ajánlottabb is, főleg, ha esetleg e módszer szerint csinálod [link].
-
King Unique
titán
válasz szabonagyur #201 üzenetére
Annak ugyanúgy nem lett volna értelme, mert a jónép, ahogy jellemzően Win7-bők is felteszi a tört Ultimate verziót, aztán a Home Premium képességeit se tudja kihasználni, ugyanúgy 9-ből is Pro/ Enterprise verziót akarna felrakni...
De, mint kiderült ingyééér lesz a Win8 tábornak, ami nyilván jó. Viszont remélem nem "kötelezően ingyen" lesz, és nem játsszák el azt, amit a 8 ---> 8.1 váltásnál, h kötelező lesz váltani... Gondolom áruházas upgrade lesz és majd be lehet a 8/8.1 kulcsával aktiválni.(#200) woland_y2k: akár gondolhatta is volna, de én inkább úgy fogalmaznám meg egy másik fentire reagálva, hogy miert gondolta bárki is, hogy Win9 mindenkinek ingyenes lesz, főleg XP, Vista, 7 tulajok...csak sajna lehet épp vki elolvas egy ilyen balfék cikket, aztán ebben a tudatban várja...XP-seknek még talán az új gépet is fizesse az MS, nem...
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz szabonagyur #207 üzenetére
Kérdés, az a core, mennyire lenne alap? Mert Win7 Ultimate-ból kiindulva, ott is sokaknak a többet tudó kéne, csak úgy presztízsből, azért meg kétlem, h fizetne, inkább felrakna egyből egy olyan okosított ISO-t.
Illetve elindulna az a bizonyos lavina, aztán sokan követelnék, h akkor legyen már rá minden fizetős AV is ingyenes, pl. egy Kaspersky, aminek utóbbi lehet nem örülne már annyira...Ja, én is, amíg nem teszik kötelezővé a frissítést rá, mert ahogy 8-nál folyamatosan csesztet az áruház, h rakd már fel a 8.1-et, lehet majd itt is...
-
pzstm
titán
válasz szabonagyur #259 üzenetére
wifi jelszónak tuti az
-
törölt tag
hát, hogy Windows és 2015 és hogy az illető annyira unta magát, hogy inkább lefotózta a lábán a cetlit.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
threshold
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Mate
nagyúr
válasz szabonagyur #285 üzenetére
Azért ügyes volt az MS. Jól titokban tartották a win 10-et
Mondjuk lehet most adás előtt döntötték el, hogy basszus, túl sok infó szivárgott ki. Írjuk már át 10-re gyerekek
-
tDr1v3r
veterán
válasz szabonagyur #292 üzenetére
Szerintem totál egyértelmű.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
tDr1v3r
veterán
válasz szabonagyur #298 üzenetére
Mert nem illenek az arculatba talán? Meg egy flat felület mellett enyhén szólva sem szép...
Mindegy, remélhetőleg majd változtatnak rajta megjelenésig.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
vm93hun
aktív tag
válasz szabonagyur #315 üzenetére
Szerintem csak a Wp8-as telók (Lumia 920 és társai) lesznek gondban, mert azoknak elég öregecske hardverük van.
Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
netpeti98
addikt
Majd kapunk egy 8.10-et
Mindenesetre remélem addig még bőven kiszolgál a kis L520, amíg lesz egy értékelhető középkategóriás Win10-es mobil. -
gyurkikrisz
őstag
Mivel mobile first irány van, ezért inkább a desktop fog igazodni a monilhoz, es igy nagyobb esely van a frissulesre is.
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Háztartási gépek
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest