Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nintendo 3DS töltő "gány"
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Samsung Galaxy A54 5G 8/256GB mellé POCO X6 PRO 5G 12/512GB (Xiaomi)
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
XtremLor
őstag
A testverem gepen ma frissitettem a rendszert...nem keves ido volt mire mukodesre birtam a HD4870-en alatt a catalystot! Nem volt gyenge szules az biztos, de a lenyeg hogy megy!
"Legen...Wait for it...Dary"
-
XtremLor
őstag
válasz AnTomySm #16090 üzenetére
Frissites utan nem ment a catalyst, vagyis ment, de a menuk nem voltak elerhetoek...a microsoft-os driverel amugy magaban arra jo volt hogy kepet adjon...alapbol FHD felbontas volt.
lcd-n nem volt gond, a tv-n(hdmi) viszont pl lila volt a kep neha na meg kicsit tulhuzta meretezni kell mindig, ezt meg csak a vezerlobol lehet, tehat kenytelen voltam addig probalgatni a kulonbozo verziokat ameddig elfogadta! az .inf fajlokat manualisan adtam hozza, 8.970.100.1100 [2013.04.29.] ment fel eszkozkezelobol kivalasztva! Ekkor jott a 13.1 legacy, es meg is voltam, az elozmenyek kb 1-2h szivas!"Legen...Wait for it...Dary"
-
XtremLor
őstag
válasz Tiger. #16412 üzenetére
Hasznalhato, persze az emberi tenyezo itt is bejatszik, ha odafigyelsz, es csak magad hasznalod nincs gond, gyerekek, es aberralt emberek ellen viszont nem eleg hatekony!
(#16415) Toby888 netplwiz pipat kiszed, jelszot beirod ketszer es tadam
[ Szerkesztve ]
-
XtremLor
őstag
válasz phanfantom #18059 üzenetére
Elso lepes hogy az aktivalt win7-et kellett volna frissiteni, majd miutan aktivaltad a win10-et mehetett volna a tiszta telepites!
-
XtremLor
őstag
Felment a frissites, es van egy bug ami marhara zavaro mivel allandoan hasznalom....a windows keresobe nem mukodik a bill! Minden mashol igen, amugy is onnan inditok mindent win+q-val, igy elegge megvagyok love nincs valakinek valami otlete a megoldasra?
-
XtremLor
őstag
Nem tudom megvaltoztatni az alapertelmezett programokat mivel a gephaz osszeomlik olyankor, valaki talalkozott hasonlovan, vagy otlet tipp a megoldashoz?
-
XtremLor
őstag
válasz spanglee001 #46338 üzenetére
Amiket leirtal mind mennie kellene, ess9, BT 7.7.3 (28796), mpchc+madvr/ kodi.
A c920 camnel volt gond a H.264 miatt, de azt lehet orvosolni, meg ha minden igaz jon javitas."Legen...Wait for it...Dary"
-
XtremLor
őstag
válasz Angel2014 #46342 üzenetére
Most kaphattad meg a anniversary update-et, a legfrissebb build mindig elerheto media creation tools keresztul.
Info a neten es itt a forumon is van boven."Legen...Wait for it...Dary"
-
XtremLor
őstag
válasz Angel2014 #46356 üzenetére
Megeri megnezni maskor tiszta telepites elott mi a legujabb 1511 volt nekem is lementve, de 1 honapja kint van az 1607, megeri egybol azt telepiteni. Anniversary Update az elso nagyobb pack frissites a windows10-nel, eppen ezert kell szinte teljesen ujra beallitani az egesz rendszert, mivel sok minden alapra all vissza.
Torolheted ha minden rendesen mukodik.[ Szerkesztve ]
-
XtremLor
őstag
Belefutottam egy eleg szep kis bugba, FHD, es 4K kijelzo valtogatas utan, (monitor fhd, tv 4k) eszmeletlenul el kezd laggolni a billentyuzet,(eger, es minden mas rendben) valami driver akadhat meg nem tudom, display, logi setpoint drivert toroltem, majd vissza sajnos nem oldotta meg, hibauzenet nincs a naploba igy marha jo kerdes mi a gond, olyan minta lenne egy massziv 5sec csuszas bill leutes utan....ujrainditas utan helyreall, de amint a tv-re kuldok kepet laggol. Otlet, javaslat valaki jart mar igy?
-
XtremLor
őstag
Hi
Leallitasnal egy app nem akar magatol leallni, nem irja ki mi a neve, igy nem igazan jovok ra melyik kinlodik, jo lenne kideriteni van erre valami lehetoseg?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest