Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nintendo 3DS töltő "gány"
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Samsung Galaxy A54 5G 8/256GB mellé POCO X6 PRO 5G 12/512GB (Xiaomi)
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
daczkó
aktív tag
A Windows Defender maradt? Esetleg modernizálták már?
/ignore wwenigma
-
daczkó
aktív tag
Engem még mindig a Windows Defender érdekelne. Fejlődött-e a dolog?
/ignore wwenigma
-
daczkó
aktív tag
válasz FollowTheORI #6299 üzenetére
cloud, sandbox, blablabla Mint egy átlag vírusirtó.
/ignore wwenigma
-
daczkó
aktív tag
-
daczkó
aktív tag
válasz FollowTheORI #6310 üzenetére
Látom nem érted, vagyis nem akarod. Más példa: xy ember pendrive-ja, amit használnod kell.
[ Szerkesztve ]
/ignore wwenigma
-
daczkó
aktív tag
Érdekes állatfaj ez a Cortana. Helyzetemnek anglia van megadva, minden angol nyelvi fájl le van töltve, viszont nem engedi bekapcsolni magát, mert a rendszer nyelve magyar. Hol ebben a logika?
/ignore wwenigma
-
daczkó
aktív tag
válasz Воланд #10172 üzenetére
Én ezt értem, de ha megvannak a nyelvi fájlok és lokáció alapján is nyitott területen vagyok, akkor igazán lehetne kedves és használhatná a tetves angol nyelvi fájlokat, attól, hogy a rendszert magyarul használom, még csak el tudok társalogni egy Cortanával.
/ignore wwenigma
-
daczkó
aktív tag
Windows 10-ben nincs felfüggesztés csak készenléti és hibernálási funkció?
/ignore wwenigma
-
daczkó
aktív tag
válasz guftabi96 #10370 üzenetére
Mit nem lehet azon megérteni, hogy a vezérlőpult a haladó felhasználóknak van, míg a gépház a digitális analfabétáknak? A Windows alapvetően a digitális analfabétáknak van kitalálva, ezért van mindig előtérben az egyszerűbb, kézenfekvőbb lehetőség. 10 ből 9 ember egy ikont nem tud kitenni az asztalra, ebből kell kiindulni.
/ignore wwenigma
-
daczkó
aktív tag
válasz guftabi96 #10373 üzenetére
Ha az Ms ezt teszi, akkor az új felhasználók fognak reklamálni. Akármit tesz az Ms, egy bizonyos réteg úgyis sírni fog, pont ezért jó ez, hogy alapértelmezetten mindenből a lebutított verzió indul el, ha pedig te elég expertnek érzed magad, akkor úgyis megtalálok azt a vezérlőpultot, vagy a programok telepítését és törlését.
Sajnos az Ms-nek az Xp óta nem sikerült elérnie azt, hogy a felhasználók megtanuljanak olvasni, és nem csak az next-next-next-finish -et ismételgetni.
[ Szerkesztve ]
/ignore wwenigma
-
daczkó
aktív tag
Ha a legfrissebb biztos forrásból származó driver kell, akkor csakis NecaCom
/ignore wwenigma
-
daczkó
aktív tag
Hol lehet azt beállítani, hogy amikor kikapcsol a képernyő (notebook), akkor ezzel egyidejűleg zárolja is a gépet a rendszer? Azaz minden folyamat folytatódjon, de csak a rendszerjelszó beírása után lehessen használni a gépet?
(#10423) Bkrisz9: Beírod a keresőbe, hogy indexelés
[ Szerkesztve ]
/ignore wwenigma
-
daczkó
aktív tag
A mail app melyik portot használja? Nem tud szinkronizálni, mert a Bitdefender tűzfala blokkolja
(#10522) GIJoe: Ha működik, akkor minek akarsz másik drivert feltenni? Ezt sosem értem meg.
[ Szerkesztve ]
/ignore wwenigma
-
daczkó
aktív tag
Az original OneDrive mappa áthelyezhető C-ről D-re?
/ignore wwenigma
-
daczkó
aktív tag
Van egy txt (vagy bármilyen szöveges) fájlom, amiben össze fogom gyűjteni az összes jelszavam (kivéve bank), ezt fel szeretném tölteni OneDrive-ra, de előtte le szeretném titkosítani, csak úgy lehessen megnyitni (telefonról vagy gépről), hogy beírom előtte a hitelesítő jelszót. Fontos, hogy bármikor meg lehessen nyitni és lehessen szerkeszteni, de mindig csak a jelszó birtokában.
Mivel tegyem?
[ Szerkesztve ]
/ignore wwenigma
-
daczkó
aktív tag
Köszi, megoldottam. OneNote 2013 tud titkosítani.
/ignore wwenigma
-
daczkó
aktív tag
Hány év kell még az AMD-nek, hogy végre működjön ez a 300kb-os programjuk?
/ignore wwenigma
-
daczkó
aktív tag
Ne nagyon várjátok az éjfélt, mert szerintem Redmond-i idő szerint lesz a megjelenés. Ott pedig még csak dél van, azaz most rendelik be a kokót meg a kurvákat a HQ-ba.
/ignore wwenigma
-
daczkó
aktív tag
válasz pzolika9512 #10951 üzenetére
Már Windows 7 és 8 esetében is az RTM volt a végleges, ez most is így van.
Egyszerű, át kell tenni a "Letöltés" mappát a C-ről a D-re, vagy ahova szeretnéd és az Edge automatikusan oda fog tölteni. Legalábbis én megváltoztattam a Letöltések mappa helyét, és így történt.
Jobb klikk -> Tulajdonságok -> Hely -> amit akarsz megadod[ Szerkesztve ]
/ignore wwenigma
-
daczkó
aktív tag
Nekem még van 20 percem éjfélig, kíváncsi vagyok lesz-e valami extra frissítés éjfél után annak, aki már Win 10-et használ
/ignore wwenigma
-
daczkó
aktív tag
A Sky hálózata csodálatosan lehalt éjfél után londonban. Kérdés, hogy ezért, vagy karbantartás volt?
/ignore wwenigma
-
daczkó
aktív tag
válasz pendre54 #11735 üzenetére
Érdemes előtte frissíteni a BIOS-t. Ugyan úgy menni fog az esetek 99,9%-ban 10-en is a Win7-es program, de biztos ami biztos alapon, aztán pedig Win10-nél a 10 est rakod fel, bár nem hinném, hogy probléma lenne egyből a 10-es bios frissítéssel. Olvasd el a gyártó oldalán a release log-ot
[ Szerkesztve ]
/ignore wwenigma
-
daczkó
aktív tag
/ignore wwenigma
-
daczkó
aktív tag
-
daczkó
aktív tag
Olalal, frissítettem az Atheros wifi driverem a gyári driverről (2006-os drivert tett fel) egy 2015 májusira, és mintha bekötötték volna a 100Mbit-es netet, durván gyorsabban tölti be az oldalakat
[ Szerkesztve ]
/ignore wwenigma
-
daczkó
aktív tag
Miért nem látja a Lumia 735 és a Windows 10 egymást hálózatban? Ugyan azon a Ms accounton vagyok jelen mindkét eszközön illetve wireless isolation sincs bekapcsolva
/ignore wwenigma
-
daczkó
aktív tag
válasz Воланд #13087 üzenetére
Nem, nem, USB-vel is megy de külön kiemeli az alkalmazás, hogy nincs szükség semmilyen fizikai kapcsolatra a két eszköz közt az adatátvitelhez és a kezeléshez, csak ugyan azon az Ms accounton kell lenniük, így elméletben akkor is el kellene érnem a telefonom adatait, ha akár 500km-el odébb is van a telefonom.
[ Szerkesztve ]
/ignore wwenigma
-
daczkó
aktív tag
Megoldható-e hogy titkosítsam a C és a D meghajtóm, úgy hogy amikor belépek a rendszerbe akkor hozzáférést biztosítson, amikor ki vagyok jelentkezve / nem megy a gép, akkor kívülről ne lehessen elérni az adatokat a HDD-n?
(#13185) SymbianOS : Hp Probook 4535s, persze nem az A6-os hanem az A4-es
[ Szerkesztve ]
/ignore wwenigma
-
daczkó
aktív tag
válasz FіkuszKukіsz #13190 üzenetére
Pro-m van, ez nem gond, akkor indul is a titkosítás. Köszi
/ignore wwenigma
-
daczkó
aktív tag
Ez a BitLocker se sieti el a rendszermeghajtó titkosítását, pedig csak 50Gb és abból ~35 foglalt.
/ignore wwenigma
-
daczkó
aktív tag
Ha titkosítom a partícióimat BitLocker-el, akkor az mennyire fogja vissza a teljesítményt? Elég sokmindent olvasni, érdekelne egy konkrét tapasztalat.
5400rpm es HDD-m van a notebookban.
[ Szerkesztve ]
/ignore wwenigma
-
daczkó
aktív tag
Lehet-e parancssorból frissíteni a Windows 10-et? Valami sudo apt-get upgrade szerűségre gondolnék, csak windows alatt
/ignore wwenigma
-
daczkó
aktív tag
Hogyan tudnám úgy titkosítani a teljes OneDrive könyvtáram, hogy csak akkor kérjen jelszót, ha a rendszerből szeretném elérni, viszont a szinkronizálás probléma nélkül megtörténjen a Gép - Telefon közt. A célom az, hogy ellopott gép esetében ne tudjanak hozzáférni a OneDrive könyvtáramhoz, mondjuk egy live linux-al.
/ignore wwenigma
-
daczkó
aktív tag
Énekeltessétek Cortana-t. Ezzel szórakozok már vagy 20 perce, és nem volt még ismétlődés. De a viccek mesélésénél sem nagyon.
/ignore wwenigma
-
daczkó
aktív tag
válasz MrCsiT #14882 üzenetére
Ha én lennék a Microsoft ezzel foglalkozó részletének a vezetője, magyarország lenne az egyik utolsó európai ország, amire fejlesztést rendelnék el. Arra a pár ezer emberre aki legális licenc-el rendelkezik nincs értelme, a cégek pedig nem fognak Win7-ről sem váltani még vagy 5 évig, ha nem tovább.
(#14884) TYÜTYI2006 : Minden instant (EULA-t és telepítési beállításokat el nem olvasó) megvilágosult ide fogja linkelni?
[ Szerkesztve ]
/ignore wwenigma
-
daczkó
aktív tag
válasz MrCsiT #14888 üzenetére
A képet elemzése mondjuk a képkeresési funkció fejlesztésére szolgál.
Lásd google képkeresés: Elején egy trágya volt, de minél többen kerestek rá minél több képre (és a Google elemzi a Photos és a Gmail-ben küldött / tárolt képeket) annál jobb lett.
Az elemzés nem azt jelenti, hogy 2 geek ott ül és nézegeti őket, végig futtatnak rajt egy algoritmust aztán szevasz. Soha a büdös életbe nem fogja senki sem megnézni a Drive-ban tárolt képeid.(#14888) MrCsiT : hány ember használ legális Windows-t az USA-ban és hány magyarországon? A vásárlás előtt tudod, hogy a Cortana nem érhető el az országban, nem zsákbamacskát veszel. Ha nem tetszik, nem veszed meg. Baromságokat beszélsz folyamatosan, szidod az MS-t, miközben nincs 3 napja, hogy letöltötted az ncore-ról azt a rendszert ami alól most fröcsögsz.
[ Szerkesztve ]
/ignore wwenigma
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Hardcore café
- Milyen monitort vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Home server / házi szerver építése
- E-roller topik
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Call of Duty: Black Ops 6
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- GTA V komplett, eredeti PC verzió eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest