Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Bambanő háza tája
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- +363025648**
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- 🖥️⛅
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DPD tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kérem szépen, én még mindig az 1. gen Huawei Watch GT-nél ragadok
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
szabi__memo
nagyúr
Meglepően olcsók
-
Parallaxis
addikt
válasz szabi__memo #2 üzenetére
Várd meg az Ultimate árát
-
atosan
veterán
válasz szabi__memo #2 üzenetére
Nekem is az kezdett az agyamban motoszkálni, hogy a GT4 is ilyen áron indult. Nagyjából. Cikket olvasva azt hittem új generáció=drágább lesz mint tavaly.
Maine coon
-
embe
nagyúr
Magyar teszt/ bemutató.
-
PeteePeti
őstag
Az új Ultimate csak színben lett más? Jah értem, hogy kapott golf funkciókat! De szenzorban ugyanaz maradt, mint az eredeti?
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
őstag
A pro verziók formája évek óta nem jön be. Sokkal jobban tetszik a sima GT. Ráadásul a pro-nak nem cserélgethető a szija ellentétben a nempro-val.
Ez a GT4: -
B.Ricsike
őstag
Sehogy sem lehet ezekre "valahogy" az érintős fizetést engedélyezni?
-
Janaboy
veterán
Most erre a GT5 szériára úgy lehet appokat tenni mint a Watch 4 Pro-ra?
Mert a Watch 4 GT-re nem volt app gallery, itt zavaros, hogy van-e.Azt nagyon sajnálom, hogy se esim, se wifi.
Janaboy
-
Ha ráraknak esimet, wifit, akkor azonnal ugrik a 2-3 hetes üzemidő. Pedig szerintem ennek az órának ez az egyik legnagyobb vonzóereje a riválisokhoz képest.
Ezért nem vettem Samsungot, pedig (hűség pontok miatt) féláron kaphattam volna vmelyik friss Samsung watchet.[ Szerkesztve ]
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
Janaboy
veterán
válasz FireFox1996 #11 üzenetére
De ez még mindig lehetne a felhasználó döntése.
Hosszú üzemidő és akkor nincs wifi,esim használat vagy kevesebb de ott van a lehetőség.
Amúgy nekem még mindig az a kérdés, hogy az értesítés kezelés változott-e a Harmony OS 4-hez képest.
Mintha a mobilarenas tesztben azt mondták volna, hogy a google play servicesek hiányában elég korlátozott volt annak a működése.Janaboy
-
Janaboy
veterán
Valami olyasmit írtak anno a tesztben, hogy ha elolvasod az órán az értesítést (pl egy messenger vagy viber), akkor se tudod törölni a telefonról, tehát a telefonon addig látható marad amíg nem olvasod el.
Meg talán vmi olyasmit olvastam, hogyha több üzenetet kapsz egy viber vagy messenger csoportban, akkor azt se lehet elolvasni normálisan.
De mondjuk azóta fejlődhetett a szoftver is[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
őstag
Viberen kapok üzeneteket családtagoktól. Minden üzenetet el tudok olvasni rendesen, de képeket nem mutatja. Majd meglesem ezeket a verziókat, mert nem figyelem ennyire alaposan. Az biztos, hogy az óra mutatja az üzenetet amikor megérkezik. Ha elolvasom, utána az órán már nem is látszik. Pl azok az üzenetek amiket fél órája kaptam, már nem tudom előlapozni az órán.
szerk
Na, már le is tudtam ellenőrizni. Az órán láttam, hogy viber üzenet jött. Nem fért ki egy képernyőre, ezért ráböktem és végig olvastam. Két perccel később még mutatta a telefonon a Viber ikonnál az 1-est. Tehát ha az órán olvasom el az üzenetet, az értesités nem tűnik el a telefonról. De amikor elolvastam az üzenetet a telefonon is, akkor az óráról el is tünt az üzenet.[ Szerkesztve ]
-
-
Badboys
őstag
Nem cserélhető szíj legalábbis nem egyszerű ilyent találni. Googl nélkül valószínűleg nem működik az érintés nélküli fizetés. Az egészség + app csak 3 hónapig ingyenes utána fizetős. Valószínűleg még vannak egyéb rejtett turpisságok amiről elfelejtettek szólni.
[ Szerkesztve ]
-
Parallaxis
addikt
Nem cserélhető szíj legalábbis nem egyszerű ilyent találni.
A GT5-nél sima szíj van és a Pro-nál is csak annyi, hogy a gyári szíjnál van egy rávezető segítség, de simán cserélhető hagyományos szíjra.
Googl nélkül valószínűleg nem működik az érintés nélküli fizetés.
Az érintésmentes fizetéshez nem kell Google. Ami kell, az a gyártó és bankok megegyezése. (A WearOS-en kivül egyik órán sincs Google cucc, mégis megy egy pár gyártónál a fizetés órával.)
Az egészség + app csak 3 hónapig ingyenes utána fizetős.
A Health+ szolgáltatások fizetősek, amik eddig a régiónkban nem is voltak elérhetők.
A régen is elérhető Health szolgáltatások továbbra is ingyenesek.[ Szerkesztve ]
-
Janaboy
veterán
válasz Parallaxis #19 üzenetére
Amúgy az egyik magyar testben azt mondta, hogy 2025 Q1ben várható a Huawei pay európai megjelenése.
Janaboy
-
Badboys
őstag
válasz Parallaxis #19 üzenetére
Ha te mondod biztosan így van. Te mondtad pár óránál. Ahol nincs az meg úgy járt. Egyszer volt úgy hívták HW 2 köszönöm többet soha. Az összes terméke egy ipari hulladék. Legalábbis az én szememben.
-
PeteePeti
őstag
Csak egyszer vedd a fáradtságot és tapogass meg egy HW Ultimate órát! Garantáltan újra gondolod az ipari hulladék jelzőt rá!
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
Parallaxis
addikt
Egyszer volt úgy hívták HW 2 köszönöm többet soha.
Ott sem a vassal volt gond, hanem a rendszerrel..
A WearOS a mai napig nem valami atombiztos cucc.Volt huzamosabb ideig Huawei GT2 Pro-m, nos az újraindítás nélkül atombiztosan tudta a dolgát 2,5 évig, amíg el nem lett adva. A WearOS-es Samsungok, szépek, csilli-villik, csak éppen totál instabilak. Hol beragad valami ami leszívja az aksit, hol valamelyik frissítéssel történik valami gebasz, de mindig volt velük gond.
Ahol nincs az meg úgy járt.
Nem.
2025 Q1-től elérhető lesz nálunk is a Huawei órákon a fizetés.Az összes terméke egy ipari hulladék.
Sok tekintetben a piac legmegbízhatóbb és legjobb termékei. Nem véletlen, hogy az USA féltette tőlük a piacát és ellehetlenítette őket.
-
-
embe
nagyúr
válasz FireFox1996 #26 üzenetére
Nem hiszem hogy arra gondolt Nekem volt Huawei Watch GT2, Watch GT3Pro... és nagyon nem az "ipari hulladék" kategória. Sem anyaghasználat, sem működés szempontjából.
Főleg nem igaz ez a Huawei "összes termékére" megfogalmazással. Innováció terén csak jelenthet neki a többi márka. Pl.[ Szerkesztve ]
-
mihail38
aktív tag
Nekem GT4 van és nagyon jól működik 10-14 napos üzem idővel, az hogy tudok fizetni vagy nem az órával engem ez nem zavar mert általában kéznél van a telefonom amivel zökkenőmentesen tudok fizetni ( I13 Pro)
Az hogy ipari hulladék vagy sem az egyéni döntés lenne ha valaki használat után mondaná ezt mert szívesebben használom mint bármelyik Samsung órát ami 1 vagy talán 2 napot bír, nálam az értesítések is tökéletesen működnek azonnal megkapom és úgy véleményt írni valamiről amit nem használtam az butaság.
Én elégedetten használom a Huawei GT4 -et -
-
veterán
A sima w5-ben van ekg?
-
g0dl
addikt
A pulzusmérő mennyire pontos ebben? Nekem GT2 van és abban hát eléggé vegyesek a tapasztalatok.
-
snakebait
senior tag
Sziasztok!
Csatlakozom én is a topikhoz egy fekete Watch GT 5-el...Poco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 10
- Elemlámpa, zseblámpa
- Interactive Brokers társalgó
- Gaming notebook topik
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Apple Watch 6 44mm Kék Megkímélt/1 hónap gar./Akku 81%/p3796
- Apple Watch Ultra 49mm
- Xiaomi Redmi SmartBand 2 Fitnesskaróra 6hó jótállással!
- Pár hetet hordott Pixel Watch 3 LTE!!! 41mm dobozában, mindenével Gar!
- Apple Watch S9 Stainless Steel 45mm Milanese Loop Silver - Újszerű, Apple garancia, beszámítok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest