- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elirtam 80% a Kondíció.
-
Sziasztok.
A lánynak a gépeben egy 64gb Ssd van tegnap óta 2 halál van, újra raktam a rendszert, és így előfordul. Ssd hiba lesz?
Kondíció 89%
Élettartam 80nap
65533hiba fordult elő adatatvitel során. -
Sziasztok. Nem tudom, lehet 10-en is csinálná.
Laptoprol használok egy usb-s hangkártyát creative xfi pro, éa mikor a monitor kikapcsol kb rá 5 perc mulva youtubról hallgatott zene elkezd akadozni, valami ötlet, hogy miért csinálja. -
Tud valaki laptop ventilátor szabályzó programot a hwinfo kivételével?
-
válasz
Armagedown #143187 üzenetére
Közben rájöttem ublock volt a gond.
Viszont azt nem értem , hiába van engedélyezve a tartozkodási helyem a gyári időjárás azt hisz Pesten vagyok, közben meg Szeged, a rendszer térképe az látja, ez miért van? -
Amióta újra raktam a rendszert nem játsza le a vidas filmeket mit kellene telepíteni?
-
válasz
King Unique #143112 üzenetére
Miket érdemes az ssd-n állítani? Vagy win 10-nel már nem kell?
-
válasz
King Unique #143111 üzenetére
Megoldódott ez is, köszi a segítséget.
-
válasz
King Unique #143108 üzenetére
Köszi, sikerült, most már csak egy játék nem indul el mert hiányzik valami hozzá, driver booster ezt megtalálta, én még nem. Command& Conquer remasteredről van szó.
-
válasz
King Unique #143106 üzenetére
Arra gondolok,most viszont van 3 dolog amit nem talál az eszközkezelőben.
-
válasz
King Unique #143102 üzenetére
Na most 33.250- net ir. ha nincsenek widgetek akkor hamarabb bent van rendszer.
-
Windows old mappát ilyen lassan törli?
-
válasz
King Unique #143096 üzenetére
Újra raktam a rendszert, nem használom inkább a driver booster, eddig jó.
-
válasz
King Unique #143093 üzenetére
Mediacreationnal rá toltam a legújabbat, jogtiszta rendszer, mindent úgy csináltam ahogy szoktam ugyan azok kerültek vissza amik eddig. Ez a bootracer azt írja iszonyatosan lassú. 133.890.Ssd jó, de nem állítottam még rajta semmit sem, a rendszer friss.
-
válasz
King Unique #143091 üzenetére
Szia. Felraktam újra a rendszert a laptopra, Bluetooth már jó, viszont nagyon lassan bootol be, nem tudok rá jönni miért, mielőtt a Windows bejonne ott idozik. Ssd-t nem állítottam még.
-
válasz
King Unique #143072 üzenetére
Ezeken már tul vagyok.
-
Sziasztok. Miért lehet az, hogy a laptop nem látja a Bluetoothos eszközöket?
Alienware 14
Win 10 -
válasz
King Unique #140904 üzenetére
Valószínűleg az ssd tweaker csinált valamit, rá raktam újra a rendszert, igy már jó.
-
válasz
King Unique #140033 üzenetére
Köszi.
-
Tudja valaki, miért éled fel a gép amint alvó módba megy?
-
Létezik olyan alkalmazás win 10-re ami szabályozza a laptop fényerejét automatikusan a kamerán keresztül, mint pl androigon a lux nevű alkamazás
-
Sziasztok, újra raktam igy már jó, viszont nem tudok bejelentkezni a google fiokommal a levelekbe, azt irja hiba történt nem találtuk a beállításokat.
-
válasz
King Unique #132756 üzenetére
Adatokat hogyan tudok menteni?
-
válasz
King Unique #132756 üzenetére
Felhasználó név nem található. Nem igaz hogy enniyre szar legyen valami, hiába irok bármit is be, nem jó.
-
válasz
King Unique #132754 üzenetére
-
válasz
King Unique #132752 üzenetére
-
válasz
King Unique #132749 üzenetére
Nem enged már semmit sem, helyi fiokba vagyok, nem tudok semmit megnyitni, mert nincs engedélyem.
-
válasz
King Unique #132749 üzenetére
Eddig mindig sikerült kikapcsolnom elsőre, de most valmiért nagyon nem sikerült.
-
Hihetetlen ez a szar, felraktam újra mert lett egy új ssd-m egyszerűen nem tudom kikapcsolni a bejelentkezési jelszót, pedig ki van elvileg, még is amikor újra inditom kéri, sőt mitha 2 fiók lenne. A név ugyan az, csak az email nem. nem tudom hogy került bele, és azt sem hogyan tudom kivenni, mert csak újra indidtás után látom.
-
A rendszer úgy indult újra, hogy előtte nem állt le megfelelően. Ez a hiba azért fordulhatott elő, mert a rendszer nem válaszolt, összeomlott vagy váratlanul megszűnt az energiaellátása.
Esemény naploban találtam, egyszer csak bezárt minden és újra indult, elsőre kék képernyő valami szövegel.
Mitől lehetett?
-
Sziasztok, sikerült benyelnem egy ilyet, egyedül a deffender látja, de nem tud mit kezdeni vele, van valami megoldás?
C:\Windows\system32\drivers\ Wdf27380.sys
Észlelt veszélyforrás: Trojan:Win64/CryptInject!MTBSem törölni, sem kiirtani nem tudom, felraktam egy malaware fightert, még csak nem is látja.
-
-
Alvó módból ébresztettem és ezt irta, nem mindig csinálja.
System services exeption. Mi ez? -
Sziasztok, alvó módból felébresztve a gépet, a win villogott, és csak a ctr alt delete működött, feladat kezelő, más nem, start menü sem. Mi lehet ez?:
-
Tudja valaki, hogy miért nem megy alvóba gép? Elvileg 30 perc után kéne neki.
-
-
Sziasztok! Nem tudja valaki miért van az, hogy amikor a kék fényszűrő bekapcsol, és utána a monitor egy idő után ki, majd vissza pl egér mozgásra, akkor kikapcsolódik a szűrő magától, ha megnézem, ott be van, de látszik, hogy nincs, mert ki és bekapcsolom akkor látom a különbséget.
-
Sziasztok. Miért van az, hogy az éjszakai fény nem kapcsol be amikor le megy a nap, egy ideig jó volt. Párszor ki kapcsoltam valamiért, azóta nem működik automatikusan.
-
válasz
King Unique #113256 üzenetére
Vannak ugye a rejtette ikonok jobb alul, ott volt a többi közt egy ideig, utána ott már nem volt, újra el kellett inditanom, és utána is egy ideig volt ott, most ott van a hangerő állító mellett, itt is kb pár napig volt ott, utána eltűnt, azért bosszantó, mert leállítja a seedelést is.
-
Nem tudja valaki miért van az, hogy egy idő után eltűnik az utorrent.
-
válasz
Winnie The P #112206 üzenetére
Azzal is néztem. aida és az is teljesen más kulcsot ir, azért lenne fontos, mert van egy gép amire raktam win7-et, és tudom, hogy jogtiszta, csak a kulcsra nem emlékszem.
-
Egy valamit nem értek, az aida kitudja olvasni a serial kulcsot, de tök mást lát, mint ami valójában van, nincs oilyan ami azt látja amivel aktiváltam?
-
válasz
King Unique #110812 üzenetére
De ez a változat van ami kis gépeken is jó, és tényleg jol megy.
-
válasz
King Unique #110810 üzenetére
Lehet, hogy az a baja, mert ez home premium, de neki proja van. A 10 is pro volt.
-
Egy valamit nem értek, tegnap felraktam a 10-et, amihez hozzá adtam a kulcsot, ami a gép alján van, de ugye az a rendszer a kis laptopnak sok, most fel raktam a win 7-et, de már nem fogadja el a kulcsot, mint tudok tenni?
-
válasz
st3v3np3t3r #110782 üzenetére
Ingyen kaptuk, gondoltam gyerekeknek jó lenne mese nezesre, azt mondod a win 7 starter jó lenne hozzá, mert van kulcsom hozzá, hátulján ott a matrica. Win 7 startert hol találok?
Az is segítség lenne, ha tudnám mit kéne letiltani, és hol.
-
válasz
King Unique #110776 üzenetére
Most azt a rendszert kapta, mint amit a nagy gép, 64bit win 10, ennek a laptopnak van saját kulcsa, és azzal megy is, csak hát... na, picit akad a youtube is, sajnos 1 slotos igy 1 ram fér bele, eredetileg 1gb volt benne, most 2gb van, de ez is kevés.
-
Tudna nekem valaki segiteni, van egy mini laptop nálam, amiben 2gb ram van, egy 1.6-os intel atom cpu és egy intel vga, hogy tudnék a legtöbbet kihozni belőle? Win 10 van rajta, de nagyon gyengén muzsikál, van valami lehetőség rá, pl letiltani valamit, vagy eltenni valamit amivel jobban megy.
-
Úgy látom win 10 alatt a firefox nem szereti ha alvásból élesztem fel a gépet, ma össze omlott.
-
-
válasz
King Unique #110027 üzenetére
Köszi, megprobalom elsokoron.
-
Ahonnét le lehet tölteni az új Windowst, ott volt olyan, hogy frissítés, ha arra ranyomom, akkor rá frissítheti 1909-re?
-
válasz
Lauda #109953 üzenetére
Igazándiból azon agyalok, hogy régebbről csináltam mentést egy pendrivére, de az korábbi verzió, szóval sztem azt nem kéne vissza rakni, viszont felrakom majd újra a rendszert ami 1909-es lesz, és utána arról akarok majd egy mentést csinálni a pendrivére, de olyan régen csináltam, hogy nem igazán emlékszem rá, hogy hogyan kell.
Neten látok magyar változatúakat is, nem tudom az jó e, vagy maradjak a mostaninál,
-
Macrium reflecthez nincs magyaritás?
-
Röviden tömören a Township játékról van szó.
-
válasz
Marci112233 #109947 üzenetére
Van egy ssd és egy vinyo megosztva, egyszerre nem lenne játszva rajta, de van egy játék amit a lányaim szeretnek, és a storéból leszedett működik jól, és ha újra rakom a rendszert akkor ott folytatom ahol abba hagytam, ellenben az androidos emulátoros változatával szemben. Ezért lenne jó, ha legalább 3 szor feltudnám rakni a játékot, van külön fiok is, de olyankor is látja, hogy már fent van.
-
Van arra mod, hogy egy játékból kettő legyen a gépen? Amit az áruházból szedek le.
-
Ha a creatoral töltöm le a Win telepítot, akkor a legújabb rendszert szedi le?1909?
-
Miért irja a rendszer, hogy az gmail fiok beállítások elavultak?
-
Sziasztok, arra van e lehetőség, hogy több wines játék legyen fent egy gépen, pl arra gondolok, hogy én és a lányaim szoktunk játszani ezzel a townshippel, csináltam külön fiokot, de mind1ik fiok ugyan azt a játékot látja sajnos, igy most ők az androidos emulátorral játsszák, aminek annyi a baja, hogy ha újra rakom a rendszert, kezdhetik előröl.
-
válasz
Dragon3000 #107955 üzenetére
Köszi.
-
Ma frissített a rendszer 1903-ra kérdésem lett egy windows old mappa ami 30gb foglal, az eredeti rendszer 18-at, el lehet távolitani az old mappát? Vagy várjak vele?
-
A windows naptár miért nem látja a telefon naptárát, hisz ugyan azt a fiókot használja, régebben jó volt.
Tetszett, hogy ha gép előtt ültem ,akkor ott is értesített. -
válasz
King Unique #94343 üzenetére
Köszi.
-
Csináltam vissza állítást a Macriummal, azt nem értem miért van most egy Windowsold mappa, amiben progrmafiles és ilyesmi mappák vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Hővezető paszták
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elden Ring
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autóhifi
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged