Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nintendo 3DS töltő "gány"
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Samsung Galaxy A54 5G 8/256GB mellé POCO X6 PRO 5G 12/512GB (Xiaomi)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Internetes kommentelés = Időpocsékolás (kommentelhető)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisapa
senior tag
válasz AthlonXP #3777 üzenetére
Sziasztok! Ez a frissítés hogy fog működni? Tiszta telepítést kell csinálni vagy a meglévő 8.1-et lehet úgy frissíteni,hogy nem kell mindent utána visszarakni? Már nem emlékszem hogy csináltam amikor a win7-ről frissítettem. azt tudom hogy le kellett tölteni a telepítőt és miután kifizettem az árát megkaptam a kulcsot. Bocs közben megtaláltam a választ[link]
[ Szerkesztve ]
-
kisapa
senior tag
Frissítés: A Microsoft időközben maga is pontosította kijelentését és megerősítette a PC Fórum értelmezését. Ezek szerint "bár a nem eredeti PC-k is frissíthetők lesznek majd a Windows 10-re, ez nem fogja a licenc jogállapotát megváltoztatni. A jogszerűtlen Windows-t nem a Microsoft adja ki. Az nincs megfelelően licencelve és a Microsoft vagy általa megbízott partnerek nem is nyújtanak támogatást hozzá".
"Ha egy eszköz nem minősült eredetinek vagy megfelelően licenceltnek a [Windows 10-re] frissítés előtt, akkor az az eszköz nem fog eredetivé és megfelelően licenceltté válni a frissítést követően sem", tette egyértelművé korábbi kijelentését a cég.
A Microsoft ezen kívül felhívta a felhasználók figyelmét arra is, hogy "iparági szakértők szerint a kalózszoftverek használata - beleértve a nem eredeti Windows-t is - megnöveli a kártevők vagy csalás (identitáslopás, hitelkártyacsalás, stb.) áldozatává válás és a személyes adatok kiszivárgásának, valamint a teljesítménycsökkenés és hibás működés kockázatát is"
Ez mindent elmond a kalóz verziók frissítéséről.[ Szerkesztve ]
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! Kedvet kaptam ahhoz,hogy kipróbáljam a w10-et. A kérdésem az,hogy lehet-e usb-ről telepíteni,illetve a meglévő win7 mellé külön partícióra fel lehet-e rakni? Még annyi,hogy ha jól emlékszem volt valami program amivel lehetett usb-s telepítőt készíteni de már nem emlékszem a nevére.
[ Szerkesztve ]
-
kisapa
senior tag
Kipróbáltam a win10-et. Néhány dolgot már át is tudtam állítgatni rajta. Az első probléma akkor jelentkezett amikor elindítottam a OneNote nevű programot. Lefagyott a rendszer. Semmire nem reagált még a alt+crt+del kombinációval sem tudtam újra indítani. Gondolom ez is a próba verzió hibája,legalábbis remélem.
-
kisapa
senior tag
válasz ricshard444 #3978 üzenetére
Nekem a Wifi mondja néha,hogy "limited" és nem csatlakozik. Újra indítás megoldja de érdekes. Egyébként én is próbálgatom a leggyakrabban használt programjaimmal. Eddig mindegyik működött. Saját értem ezalatt MS Office programot nem próbáltam de az szerintem egyértelmű.
[ Szerkesztve ]
-
kisapa
senior tag
Most kezdte el letölteni a 49-et.Kíváncsi vagyok nekem mennyi idő lesz mire feltelepül. Szinte teljesen üres csak az alap dolgok vannak rajta.Egyenlőre nem ezt használom élesben csak próbálgatni van.
-
kisapa
senior tag
Nem akarom elkiabálni de nekem nem állt meg a telepítés eddig. KB 40perc alatt letöltötte és 6 perc elteltével 66% -on tart.
-
kisapa
senior tag
Nekem is kb 1,5 óra volt letöltéssel együtt.
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem,hogy honnan derül ki,hogy működik-e a 64bites rendszer a gépemen. Jelenleg 32bit-es win7 van rajta és egy másik partícióra raknám fel a 64bit-es win10-et egyenlőre próbaképpen.A másik ha működik frissíthetem a 32bit-es rendszeremen 64bit-esre ingyen?
-
kisapa
senior tag
válasz szabonagyur #4777 üzenetére
Igazából egy notebookról van szó. Amit tudok róla az a típusa. Dell latitude D820. Van még rajta egy olyan matrica is ami szerint intel centrino duo processzor van benne. Még annyit találtam,hogy a win7 szerint egy T2400-as 1,83GHz-es duál proci van benne.
[ Szerkesztve ]
-
kisapa
senior tag
válasz mefistofeles #4781 üzenetére
A memória már lett bővítve. Jelenleg 3GB van benne.
-
kisapa
senior tag
válasz mefistofeles #4784 üzenetére
Nem akarom erőltetni ráadásul egy korábbi válaszból kiderült,hogy csak tiszta telepítéssel lehetne váltani. Ez még egy érv amellett,hogy marad a 32bit és még az is lehet,hogy a win7 is.
-
kisapa
senior tag
válasz mefistofeles #4916 üzenetére
Frissítésként jön vagy csak önállóan lehet telepíteni?
-
kisapa
senior tag
válasz szabonagyur #5088 üzenetére
Ez nem biztos,hogy márka kérdése sokkal inkább típus függő. Nekem Dell Latitude D820-am van és minden gond nélkül felment rá a win10 10074. Igaz nem a leggyorsabb de nem is erre szánom ezen csak kipróbálom mert az asztalira nem kockáztattam meg.
-
kisapa
senior tag
válasz szabonagyur #5105 üzenetére
"Nem fog menni a gépen a Win10 sajna... WU-s driver ugyanúgy nem használható mint Win8.1 esetében... Win8.1-es driverek meg nem mennek már Win10en (Dell 3537el próbáltam."
Bocs de itt hol említed azt a bizonyos AMD drivert? -
kisapa
senior tag
Csak nekem tűnt fel,hogy minden aminek köze van a microsoft fiókhoz az már magyarul jelenik meg? Lehet ,hogí ez természetes de eddig észre se vettem.
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! tegnap felraktam a 10074-et egy régebbi használt sata hdd-re de valamiért nagyon lassú. Eltávolítottam a rendszerből de a boot-nál természetesen megjelenik továbbra is és ki kell választanom a 8,1-et. Hogyan tudnám eltüntetni,hogy ne így legyen? Egyébként tervezek venni egy újat,hogy az upgrade előtt kipróbáljam egyáltalán működik-e az én hardveremen.
[ Szerkesztve ]
-
kisapa
senior tag
Erre tudna valaki válaszolni?
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! Még nem frissítettem win10-re de a mediacreation tool-lal letöltöttem a telepítőt. A kérdésem az ha a meglévő Win7-et felfrissítem utána ugyanazon a gépen tudok tiszta telepítést csinálni? Korábbi hozzászólásokból ezt szűrtem le.
-
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! Felraktam pár napja a win10-et. Eddig semmi gondom nincs vele kivéve azt,hogy a posta alkalmazás nem értesít ha új levelem érkezett. Az előző 8,1 alatt is használtam ott ment rendesen.A beállításokban az értesítés a művelet központban be van pipálva.
-
kisapa
senior tag
Csak tipp ha az egyiket beállítod jelszavasra valószínűleg nem fog belépni. Nekem viszont az a problémám ,hogy eddig használtam egy jelszóval védett fiókot és egy jelszó nélkülit. Utóbbit a nejemnek aki gyakorlatilag csak facebookozásra használja a gépet és azt is nagyon ritkán. Most nem tudtam beállítani a jelszó nélkülit. Neked hogy sikerült?
-
kisapa
senior tag
Erre esetleg valaki tudna válaszolni?
-
kisapa
senior tag
válasz handrash #15875 üzenetére
Ez természetesen program függő.Attól függ milyen programokra van szükséged . Nekem eddig minden működik ami a w7 alatt ment. Ebben vannak riasztó programozásra használt alkalmazások is ami elég speciális szokott lenni. Egyébként pedig ha van lehetőséged egy másik partícióra felteszed a fórumon is jelzett kóddal és kipróbálod.
-
kisapa
senior tag
válasz pendre54 #16184 üzenetére
Nekem is ajánlgatja minden nap de én nem lépek tovább. Még szerencse mert egyenlőre a laptopra nem biztos,hogy fel akarom tenni. Már bánom,hogy jelentkeztem. Remélem megelégszik azzal,hogy minden induláskor csak bezárom az ajánlatot és nem fogja rám kényszeríteni a frissítést. Az asztali gépemen eddig jól működik de a laptopomon olyan programok is vannak amiket még ki akarok próbálni.
[ Szerkesztve ]
-
kisapa
senior tag
válasz pendre54 #17022 üzenetére
Ez a frissítés eszköz tényleg elég furcsán viselkedik. Én jelentkeztem,hogy érdekelne a frissítés. Két nappal ezelőtt jelezte,hogy a letöltés megtörtént és válasszam ki mikor szeretném. Én egyszerűen csak bezártam. Ehhez képest ma közölte velem,hogy a gépem nem képes futtatni a W10-et mert a videó kártya nem kompatibilis. Ehhez még az is hozzátartozik,hogy ugyanezen a gépen egy másik partíción a mai napig működik igaz nem aktivált mert csak a programjaim kipróbálása miatt raktam fel. Mindenesetre elég érdekes.Azt hiszem egyenlőre ezen a gépen ami egyébként egy régebbi Dell laptop még hanyagolom. Az asztali gépemen eddig kifogástalanul működik.
[ Szerkesztve ]
-
kisapa
senior tag
válasz CyberPunk666 #17350 üzenetére
Lehet de nekem amikor még 32bit-es rendszerem volt a 4Gb rammal azt írta,hogy 3,2Gb használható. Ez megváltozott miután áttértem 64bit-re.
-
kisapa
senior tag
válasz Karcsi1001 #18110 üzenetére
Sajnos az új posta alkalmazásban nekem sem sikerült felvenni a többi fiókot. Úgy oldottam meg,hogy csináltam egy outlook fiókot (igaz ehhez ms fiók kell ha jól tudom) és a gmail fiókomat átirányítottam oda. Így működik.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- NOD32 / Internet Security / ESET termékek hivatalos forgalmazója
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest