- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisapa
senior tag
válasz
MutantZombie #137694 üzenetére
Miért ragaszkodsz annyira a home kulcshoz? Ha aktívnak mondja a jelenlegit akkor használd így. A vásárolt kulccsal ráérsz akkor szenvedni ha valamiért az upgrade már nem működik.
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! Valami megoldás kellene legalább ideiglenesen egy bizonyos frissítés letiltására. Már éppen harmadszor próbálja feltenni de 96% után sikertelennek mondja és visszaállítja. Így viszont minden indítás és leállítás hosszú percekig tart. Konkrétan a KB5005033 frissítésről lenne szó.
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! Lehet butaságot kérdezek de hátha nem.A lényeg, hogy alaplap és processzor csere előtt állok. Elképzelhető az, hogy a csere után ugyanarról a hdd- ről elindul a windows? Ha nem van-e valami egyszerűbb de stabil megoldás ha el szeretném kerülni az újra telepítést?
-
kisapa
senior tag
válasz
King Unique #122338 üzenetére
Köszönöm akkor még várok nekem nem sürgős.
csicso82: Neked is köszönöm a választ. -
kisapa
senior tag
Sziasztok. A 2004 mennyire stabil már? Érdemes már frissíteni vagy várjak még vele. Nincs kedvem az esetleges hibákat keresgetni.
-
kisapa
senior tag
válasz
King Unique #116838 üzenetére
Ezt a vezérlő pultos lemezkép létrehozást megtaláltam de ha jól emlékszem legutóbb éppen a lemezkép helyreállítása opció nem működött. Érdekes módon ahogy teljesen legyalultam mindent a lemezről( partíciók eltávolítása és létrehozása) gond nélkül felment a windows de az sem tudta onnan visszaállítani a többi programomat.Na mindegy egy mentést azért csinálok hátha csak rosszul emlékszem és nem azzal volt a baj.
-
kisapa
senior tag
válasz
#63718632 #116757 üzenetére
Ezt a másolat segéd programot hol találtad mert nekem nem jön elő a keresésre? Nekem is jól jönne valami megoldás mert a munkámhoz használt laptopot szeretném biztonságban tudni. Elég sok olyan program van rajta amit nem túl egyszerű beállítani de elengedhetetlen a munkámhoz.
-
kisapa
senior tag
válasz
King Unique #114514 üzenetére
Bocs de én csak egy egyszerű felhasználó vagyok. Igyekeztem mindent végigpróbálni azokból amit javasoltál. Eszköz újra telepítés,hibakód ellenőrzés utáni javaslat, windows frissítés. Az eredmény most már az asztali gépen sem működik. Pedig a napló szerint elvileg semmi nem történt az elmúlt két napban frissítés terén.
-
kisapa
senior tag
válasz
King Unique #114482 üzenetére
Amit javasoltál azt mind megcsináltam. Annak meg, hogy milyen eszközről van szó nem sok köze van a problémához de azért köszönöm.
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! Van egy usb-s eszközöm ami eddig működött de most azt írja csatlakoztatáskor, hogy ismeretlen eszköz. A többi portban is próbáltam de semmi. A kábel és az eszköz jó mert az asztali gépen minden rendben csak a laptop nem ismeri fel. Már megpróbáltam az eltávolítást de nem használt. Külön illesztő programja nincs mert eddig is automatikusan ismerte fel. Hogy lehetne teljesen elfelejtetni vele, hogy ismét megpróbálja felismerni?
-
kisapa
senior tag
válasz
SirRasor #114085 üzenetére
Bocs de ezt a frissítési csatorna beállítást hol találom.Valamikor régebben már be volt nekem állítva de most egy hónapja újra raktam a windowst. Gondolom most visszaállt az eredetire.
arcitec: Szerintem a jogi dolgokon túl ma Magyarországon a felhasználók többségének az anyagi része sokkal fontosabb. Amikor az ár töredékéért megveheted egy online áruházban esetleg számlával ugyanazt akkor miért ne tennéd.
-
kisapa
senior tag
Ha jól látom ez decemberi javítás. Ezek szerint úgy néz ki, hogy nagy frissítés után két-három hónapot érdemes várni hátha addigra kiderül, mit rontottak el.
Ennek ellenére az furcsa, hogy majdnem két hónapig rendben működött igaz az frissített rendszer volt ezt pedig most telepítettem újként.
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! Létezhet az, hogy a 1903-al kifogástalanul működő külső program most hibákat generál az őszi frissítés óta? Már nem is tudok visszaállni a régire mert letelt a türelmi idő.
-
kisapa
senior tag
válasz
King Unique #109925 üzenetére
Igazad van természetesen az én hibám, hogy nem tudok angolul ezért próbálok segítséget kérni egy erre való fórumban. Te megtetted amit jónak láttál és én kérek elnézést, hogy ennek ellenére még kérdezni mertem. Nem kell válaszolnod mert nem vagyok rá kíváncsi.
-
kisapa
senior tag
válasz
Bogyó bá' #109912 üzenetére
Éppen ez a gond, hogy az a bizonyos "belakás" a problémás. Most jelen pillanatban már azzal is megegyeznék ha anélkül az egy program nélkül le tudnám menteni. Kb két napja szenvedek vele de már lassan feladom. A windows beépített eszközével hogy lehet az egész partíciót menteni mert én nem találom.
-
kisapa
senior tag
válasz
King Unique #109909 üzenetére
A beépített eszköz csak a windowst menti le a nem előre telepített alkalmazásokat nem és nekem pont azokkal van a problémám. A macrium reflect-et már használtam klónozásra de az a komplett meghajtót klónozza. Abból, hogy lehet helyreállítani hiba esetén?
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! Most kellett újra telepítenem a windowst egy számomra érthetetlen hiba miatt de nem is ez a fontos. Ennek kapcsán felmerült bennem, hogy lehet-e olyan biztonsági mentést csinálni a komplett rendszerről ami a telepített és a nagy nehezen beállított alkalmazásokat is tartalmazza. Nekem sajnos a munkámhoz elég sok olyan programra van szükségem ami nem a legújabb kiadás. Az egyikre egyenlőre nem is sikerült megoldást találnom. Ahogy az egyik problémát megoldottam jött a következő és továbbra sem indul el.
-
kisapa
senior tag
[link] Erre valaki?
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! Frissítés után nem működött a hang.Felraktam a legfrissebb drivert az alaplap oldaláról de a gép elején lévő csatlakozók most sem működnek. Sajnos a hátsóhoz meg rövid a fejhallgatóm vezetéke. Mit tudok tenni? Az alaplap egyébként egy Gigabyte GA-78LMT-USB3 .
-
kisapa
senior tag
válasz
Winnie The P #97148 üzenetére
-
kisapa
senior tag
Sziasztok. Valamit nagyon elrontottam. A laptopomon beállítottam, hogy automatikusan jelentkezzen be a netplwiz-el. Azóta viszont nem tudok semmit futtatni rendszergazdaként. Hogyan lehetne ismét rendszergazda jogú a fiókom anélkül, hogy az egészet újra kellene telepíteni?
-
kisapa
senior tag
válasz
MasterMark #88044 üzenetére
-
kisapa
senior tag
Sziasztok. Lenne egy problémám a onedrive-al. Annak ellenére, hogy a mappában mindenhol a zöld pipa szerepel a tálcán lévő ikon napok óta azt írja, hogy 15 módosítás folyamatban. Hogy lehetne ezt megszüntetni?
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! Miért van az, hogy a gépházban a fiókokat elindítva egyszerűen kilép. Minden más működik csak ez nem.
-
kisapa
senior tag
Tudna segíteni valaki, hogy hol tudom kikapcsolni a gyors indítást. A frissítéssel biztos vissza kapcsóldott mert megint tovább pörög a SSD miután már eltűnik a kép.Régebben az energia gazdálkodásnál volt ha jól emlékszem de most nem látom.
-
kisapa
senior tag
Erre valaki?
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! A W10 beépített posta alkalmazásában be lehet állítani, hogy kérjen visszajelzést az email megjelenítéséről? MS outlook-ban be lehet de nem akarom külön elindítani csak ezért, már egész hozzászoktam a beépített postához is.
-
kisapa
senior tag
válasz
quailstorm #60646 üzenetére
Én ESS-t használok és semmi gondom vele. Csendben végzi a dolgát a háttérben.
-
kisapa
senior tag
válasz
SkyLine3000 #57637 üzenetére
-
kisapa
senior tag
válasz
SkyLine3000 #57620 üzenetére
Nekem ez úgy működött,hogy amikor fut a program a tálcán lévő ikonra jobb egér gomb és kitűzés a tálcára.
-
kisapa
senior tag
válasz
-=RelakS=- #54317 üzenetére
Én a leggyakrabban használt táblázatoknak egyszerűen kiraktam egy parancs ikont az asztalra és kész.
-
kisapa
senior tag
válasz
-=RelakS=- #54071 üzenetére
Sziasztok! Ma vettem észre,hogy az indító képernyőn megjelent a vendég nevű felhasználó. Ez még nem is zavarna de jelenleg a gépházban a felhasználói fiókot választva kiép a rendszer a gépházból. Ez valami új bug vagy mi a fene. Az érdekesség,hogy a vezérlőpulton keresztül be lehet lépni a felhasználókhoz.
-
kisapa
senior tag
-
kisapa
senior tag
Ezzel kapcsolatban csak az a probléma, hogy nekem nem jelenik meg a gyors indítás kikapcsolása.
-
kisapa
senior tag
válasz
azbest #53560 üzenetére
Ha a proci vagy az alaplap nem támogatná akkor nem is menne túl a bios-on vagy rosszul gondolom? Ez már nekem túl bonyolult. Szerencsére 4db slot van a lapon tehát a 2*2GB mellé tudok tenni még 2*2GB-ot és úgy is meglesz a kívánt 8GB. Erről jut eszembe ez a gyors indításos dolog processzor cserénél is bekavar?
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! A fiam gépén van egy működő w10 2*2GB memóriával. Akartam most bővíteni ezért vettem 2*4GB-ot és beleraktam a helyére. A bios beolvassa és tovább is megy de a windows betöltés közben újra indul. Mi lehet a gond?
-
-
kisapa
senior tag
válasz
Stauffenberg #46484 üzenetére
Ha jól emlékszem van egy authenticator nevű program amivel lehet kódot generáltatni. Arra már nem emlékszem,hogy első alkalommal amikor erre áttértem akkor kért-e email megerősítést. Egy próbát megér.
Most látom már megelőztek. -
kisapa
senior tag
Erre esetleg valaki?
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! Sajnos úgy néz ki ,hogy tönkrement a laptopom kijelzője. Jelenleg szervizben van de ha túl sokba kerülne a javítás lehet inkább veszek egy másikat. Van arra lehetőség ,hogy a jelenlegi belakott rendszeremet átvigyem az új gépre? Jelenleg ssd-t használok és a másikban is ugyanazt szeretném használni mert sokkal gyorsabb.
-
kisapa
senior tag
válasz
beholder00 #35898 üzenetére
Én ezt használom. Egy próbát megér.Ráadásul ingyenes.
-
kisapa
senior tag
válasz
t72killer #35866 üzenetére
Akkor neked szerencséd volt. Nálam előfordult,hogy ténylegesen megvásároltam egy OEM Win 7-t és kb 3 hónap múlva tönkre ment az alaplapom. Kicseréltem és természetesen nem aktiválódott. Hiába hívtam a MS-t azt mondták,hogy ez egy OEM kulcs ezért nem aktiválják. Vennem kellett egy másik kulcsot.
-
kisapa
senior tag
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! Lehetséges valahogy az edge-be importálni a firefox könyvjelzőit? Egy ideje elég sokszor összeomlik a böngésző ezért kipróbálnám a másikat.
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! A fiam gépén most frissítettünk W10-re korábban W7 volt.Azóta minden nap az első indításkor nem találja meg az usb-s egeret. Ha újra van indítva már minden működik. Ráadásul napközben is ha ki van kapcsolva a gép természetesen leállítással nem alvó módban akkor már elsőre megtalálja az egeret. Mi lehet a gond?
-
kisapa
senior tag
Erre valaki?
-
kisapa
senior tag
Sziasztok!
Egy ideje már a w10-et használom minden különösebb probléma nélkül. Mostanában viszont előfordul,hogy indításkor a bios képernyő után szó szerint percekig nem csinál semmit( legalábbis a hdd led nem villog és nem reagál semmi billentyű nyomásra) csak fekete képernyő van amin az egér látszik és mozgatható is. Egy idő után folytatja a betöltést és megjelenik a bejelentkező képernyő. Attól kezdve minden olyan mint máskor. Teljesen rendszertelenül csinálja ezt szerencsére nem minden nap.Mi lehet a probléma? -
kisapa
senior tag
Erre valaki?
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! Nem lehet a w10-ben elrejteni a nem kívánt frissítéseket mint azt korábban lehetett? A problémám az,hogy mindig letölti az office 2013-hoz a frissítéseket de feltelepíteni már nem tudja. Ez érthető mert már nem is azt használom tehát nincs is a gépemen. Ha megtiltom,hogy frissítéseket keressen más MS programokhoz akkor meg a jelenleg használt office 2016-hoz sem keres.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5500 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest