Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReSeTer
senior tag
Ez mi? Mármint a kis tiltó ikon a sarkában
-
boken
senior tag
-
Assdak
őstag
Edge indítás után azonnal bezárja magát. Ilyennel talákozott már valaki?
-
mikron
tag
Nvidia driver nem akar frissülni a felbontás csak 1024x768 megy 1920x1080 helyett. Tud valaki megoldást
-
RazoR
veterán
Illegál win 8.1-ről sehogy nem lehet legál 10-re okosítani ugye?
-
pete_21
addikt
Sziasztok!
Ha a Win8.1-emet frissítem Win10-re, de valamiért nem válik be a Win10, akkor vissza tudom majd tenni a Win8.1-et? El fogja fogadni a kódját? Szóval ugye nem az van, hogyha upgradelek, akkor onnantól az a kód már csak Win10-hez lesz jó?
Bocsánat, ha már volt szó erről.
Köszönöm előre is! -
Mr Dini
addikt
Sziasztok!
Olvastam, h sokmimdenkinek gondja van itt azzal, h még nem jelent meg a frissítési lehetőség a gépeteken.
Automatikusan nekem sem jelent meg, de miután kiadtam ezt a parancsot rendszergazda cmdben (8.1 esetében jobbklikk a win logóra, majd parancssor rendszergazdaként):
wuauclt.exe /updatenow megjavult a dolog és windows updateban már frissíthető lett.Sok sikert hozzá, remélem értékes az infó!
Ui.: Bocsi, ha már volt...
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
Assdak
őstag
válasz Foglalt név #13719 üzenetére
Az a vicc, hogy van amikor megy, van amikor nem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
rizso
addikt
Megoldva, bitdefender reinstall megoldotta.
MÁS: a hangszóró olyan szinten szarul szólnak (mind a laptop sajátja, mind pedig a rádugott Modecom 120U). Leszedtem a gyártó honlapjáról a legfrissebb 10-hez való drivert, de nem engedi telepíteni.
Egyszerűen erőtlen fos az egész, nincs semmi dinamika, basszus, semmi...
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
htc07
addikt
Bocsi ha vótmá', most toltam fel a 10-et tabletre, van benne valami olyan lehetőség, mint 8.1-ben, hogy egy csempealkalmazást és az asztalt (vagy két csempés appot) futtassam egymás mellett (split screenben)?
-
caris1
tag
válasz mikron #13713 üzenetére
Nekem sem akarta telepíteni az NVIDIA drivert, én így oldottam meg:
- Feladatkezelőből NVIDIA telepítő leállítása.
- Szolgáltatások közül (services.msc) Windows Update letilása.
- NVIDIA oldaláról letöltött Win 10 driver telepítése
- Újraindítás.
- Windows Update szolgáltatása újra engedélyezése.We buy things we don't need with money we don't have to impress people we don't like.
-
Sutee89
aktív tag
Csak, hogy valami pozitív is legyen: Windows 7 64bit Pro-ról frissítettem a Media Creation Tool-lal (nem tiszta telepítés, hanem frissítés, mindent megtartottam). Kb 30 perc volt mindenestől, egyből aktiválta magát, a VGA driveren (nvidia legfrissebb, utólag telepítettem, teljesen simán működik) kívül mindent feltett és fut is szépen minden. A programok, játékok úgyszintén gond nélkül futnak, megmaradtak az alapértelmezett mappáim, sőt még a routerre kötött HDD-t is egyből csatlakoztatta. MPC-HC-n is megmaradtak a madVR beállítások, egyszóval nekem ennél simábban nem is mehetett volna az átállás. Gyors, stabil, de a szépet még nem sikerült eldöntenem
Viszont az Edge-el nem sikerült megbarátkoznom, néhány weblap egyszerűen szétesik, ha ez javítva lesz és kap bővítményeket akkor nekiugrok ismét.[ Szerkesztve ]
-
Balázzs
senior tag
Hali!
Hivatalos win 8.1-ről frissítenék, le is szedett mindent (céges noti), a frissítés során a telepített programok megmaradnak, vagy újra kell telepíteni mindent?
Ha vissza akarom rakni a 8.1-et valamiért, akkor ez megoldható tiszta újratelepítés nélkül?köszi
-
-
Jarod1
addikt
ma megjelent kis ablak ikon a win7 es laptopomnál és ez az ablak fogadott
-
csixy
addikt
válasz szacsee #13684 üzenetére
Igen települt. Letöltés után az upgrade hibával elszáll. ... újraindítani a vasat .... már ott a joobb oldalon alul a kisablak .... beregisztálni egy email címet ... és utána már elindítható az upgrade.
Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
junior11
veterán
KB 3074683 - ezt a frissítést a W10 már tegnap óta nem képes normálisan telepíteni, folyton újraindul vagy 5x is miatta, és aztán kiírja, hogy nem volt sikeres, és visszaáll az előző állapotba. Nálatok mi a helyzet ezzel a frissítéssel? Amúgy itt a WU-ben nem lehet megszabni, kiválasztani, hogyha vmit nem szeretnék telepíteni?
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
embe
nagyúr
válasz Jarod1 #13731 üzenetére
Milyen lapos az? Nekem egy ASUS EEEPC -re lazán felment. Annyi különbség a gyári konfighoz képest, hogy nem 1, hanem 2GB ram van benne. De ez nem is számít, mivel a 32 bites hardverkövetelménye 1 GB.
Nem lehet hogy a ramod kevés? Esetleg 64-est akartál telepíteni 1GB ramhoz? -
3franky
csendes tag
-
agresszor
csendes tag
válasz szabonagyur #13657 üzenetére
"Mivel minden 5 percben kb 20 hozzászólás érkezik így ezen nincs mit csodálkozni."
De ha az emberek elolvasnák a kérdéseket és az arra adott válaszokat, akkor nem 5 percenként születne 20 hozzászólás, hanem 5 naponta, mivel a hozzászólások kb 99%-a rendszeresen ismétlődő kérdés és válasz. Persze akkor nem pörögne ennyire a topic ;-)
-
bopeti98
őstag
Visszaállítottam a laptopot recovery partícióról a gyári állapotára, újra felraktam a lehető összes frissítést, amit felkínált, és nagy nehezen, a gép többszöri újraindításával megjelent az ikon. De nem rögtön indulása után, hanem használat közben egyszer csak megjelent. Jelentkeztem is, de még nem tudom frissíteni.
-
Kurt Hectic
tag
Több helyen is lehet találkozni a Rögzítés a kezdőképernyőre / Levétel a Start menüről párossal.
Lol, Windows 10-ben nincs is kezdőképernyőKitűztem a Lomtárat a Start menübe, átállítottam teljes képernyősre, és most nem lehet levenni, semmire nem reagál semmit.
[ Szerkesztve ]
-
Threant
tag
Azért bátor a Microsoft, ráeresztette a sok userre a win10-et, aztán meg mindenki panaszkodik, problémamegoldást keres a fórumokon. Pedig alaphelyzetben minden gond nélkül települ a win10, és mintha tényleg szerethető is lenne. Pár órája használom, nekem tetszik. Telepítés után minden működik ami eddig is működött, könnyen kezelhető, nem bonyesz. Még a jelszó nélküli belépést is megoldottam néhány órányi vacakolás után Szóval jó.
-
vétó
aktív tag
szóval én törlöm a download mappa teljes tartalmát, utána parancssorba megy a wuauclt.exe/updatenow, meg a frissítések keresése, és a végén közli, hogy nem találhatók frissítések.
mindezt úgy, hogy délelőtt egyszer már elindította, és ott is van a frissítési előzményekben, mint sikertelen.
[ Szerkesztve ]
- Nézd egy stoppos! - Á, biztos csak lájkol minket.
-
-
JanR
addikt
Na, upgrade - aktiválás - tiszta telepítés - aktiválás. Tökéletesen működött nálam.
Elkezdtem belakni, felszórni a programokat, eddig minden ment elsőre. Viszont a néhány ablakban homályosan jelennek meg a betűk, példaként a chrome, amit épp most is használok. Nagyon zavaró, mi okozhatja ezt? Minden mást gyönyörűen tiszta, de ez nem..
-
dobobazsy
őstag
sziasztok! adott egy laptop és egy asztali gép, mindkettőn win7 pro sp1. a laptopomat felfrissítettem az adatok megtartásával win10-re, az asztalira még nem tettem fel.
a kérdés:
ha már felfrissítem egyszer a gépeket utána a win10 telepítő el fogja fogadni a win7 kulcsot, vagy hogyan működik majd az újratelepítés? mindig 7-ről kell 10-re frissíteni? eléggé homályos ez nekemköszi előre is!
-
ux1
addikt
Hogy legyen egy kis hack és szakmaiság is a topicban:
Autoupdate OFF:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\WindowsUpdate\AU]
"NoAutoUpdate"=dword:00000000
"AUOptions"=dword:00000002
"ScheduledInstallDay"=dword:00000000
"ScheduledInstallTime"=dword:00000003Driver update hack:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\DriverSearching]
"SearchOrderConfig"=dword:00000003dword:00000000 = Soha nem installálja WU-n keresztül
dword:00000001 = Automatikusan installál
dword:00000002 = Csak akkor installál ha nincs helyben újabb driver.-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
yodee_
őstag
A laptopon minden sikerült ugyanúgy mint az előttem szólónak. Viszont van egy tabletem is. Külön fel fogja ismerni a tabletet a microsoft? vagy hogy lesz?
Honor Magic 6 Pro | Lenovo Thinkpad X280 | Lenovo Thinkcentre M920s
-
yodamester10
őstag
Érdemes vírusirtót pluszban felrakni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- BestBuy topik
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Hardcore café
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - Ryzenhez! Baromi olcsón!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest