- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz
Aarpok #29414 üzenetére
Biztos kémkednek, de ez eddig is így volt. Az egyes oldalak reklámjai is változnak. Eddig amíg Lumia 930-am volt, ez az oldal 930-as reklámokat nyomott a pofámba, mert abba a topikba irkáltam, most váltottam Galaxy A5-re, hirtelen eltűntek a 930-as hirdetések és megjelentek az A5-ös hirdetések. Az más kérdés, hogy ha már ilyen telefonom van, nem akarok még egyet.
Ez csak egy példa, de több helyen tapasztalok hasonlót. Már ez is felfogható kémkedésnek, olyan talán nincs, hogy felhasználó szerint gyűjtik miket látott, de ha van, hát legyen, úgysem lehet ezt kikerülni, ha a hálózatra fel van csatlakoztatva a gép.
-
-
rétisün
veterán
most nézem a logfájlt:
"[error]Description : Can't open wave file:
[error]Arguments : d:\s.t.a.l.k.e.r. - shadows of chernobyl\gamedata\sounds\characters_voice\scenario\video\intro_gsc_wp_l.ogg"lehet, hogy parancsikonnal (simán az .exe-t indítottam) nointro hozzátoldásával menne?
mod: úgy néz ki, úgy jó
mod 2: secret trails ugyanúgy kidobál.....
-
King Unique
titán
Igen, már müxik is, de egyelőre elég kezdetleges. Alig ért meg vmit, v csak én beszélem kínaiul az angolt...
(#2994) tatararpad: kösz a linket, mert gépházból hiába állítgattam, teljesen csak a vezérlőpultban való állítgatás angolosította. Utána már az Office telepítés is ment, nem csak Cortana.
-
pzstm
titán
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest