- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz
Aarpok #29414 üzenetére
Biztos kémkednek, de ez eddig is így volt. Az egyes oldalak reklámjai is változnak. Eddig amíg Lumia 930-am volt, ez az oldal 930-as reklámokat nyomott a pofámba, mert abba a topikba irkáltam, most váltottam Galaxy A5-re, hirtelen eltűntek a 930-as hirdetések és megjelentek az A5-ös hirdetések. Az más kérdés, hogy ha már ilyen telefonom van, nem akarok még egyet.
Ez csak egy példa, de több helyen tapasztalok hasonlót. Már ez is felfogható kémkedésnek, olyan talán nincs, hogy felhasználó szerint gyűjtik miket látott, de ha van, hát legyen, úgysem lehet ezt kikerülni, ha a hálózatra fel van csatlakoztatva a gép.
-
-
rétisün
veterán
most nézem a logfájlt:
"[error]Description : Can't open wave file:
[error]Arguments : d:\s.t.a.l.k.e.r. - shadows of chernobyl\gamedata\sounds\characters_voice\scenario\video\intro_gsc_wp_l.ogg"lehet, hogy parancsikonnal (simán az .exe-t indítottam) nointro hozzátoldásával menne?
mod: úgy néz ki, úgy jó
mod 2: secret trails ugyanúgy kidobál.....
-
King Unique
titán
Igen, már müxik is, de egyelőre elég kezdetleges. Alig ért meg vmit, v csak én beszélem kínaiul az angolt...
(#2994) tatararpad: kösz a linket, mert gépházból hiába állítgattam, teljesen csak a vezérlőpultban való állítgatás angolosította. Utána már az Office telepítés is ment, nem csak Cortana.
-
pzstm
titán
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest