Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
htc07
addikt
sziasztok!
van egy külső usb-s vinyóm, valahogy fel lehet rá rakni? kipróbálnám hogy mit tud, de a gépbe nem tudom belerakni a vinyót, a win7 meg nem akart annó felmenni usb-n.
vagy kussoljak és próbáljam ki?
-
htc07
addikt
Bocsi ha vótmá', most toltam fel a 10-et tabletre, van benne valami olyan lehetőség, mint 8.1-ben, hogy egy csempealkalmazást és az asztalt (vagy két csempés appot) futtassam egymás mellett (split screenben)?
-
htc07
addikt
Meg tudnátok mondani, mi is az a gyorsbillentyű-kombináció, amivel a futtatás (Win+R) ablakból rendszergazda jogosultsággal tudom indítani a programot?
-
-
htc07
addikt
Üdv!
Meg lehet azt valahogy oldani, hogy ha (publikus) wifire csatlakozok, csatlakozzon egyből vpn-re is?
feladatütemezőbe nem mélyültem még bele nagyon
-
htc07
addikt
válasz ForRedGlory #25030 üzenetére
Fel lehet tenni aktiválás nélkül is.
-
htc07
addikt
Sziasztok!
A spotlight funkció RSS címe elérhető valahol?
Jó lenne win7-en háttérképnek beállítani, jó képek szoktak lenni.
-
htc07
addikt
Sziasztok!
ntoskrnl.exe (Rendszer és tömötített mappa néven) folyamatosan 100%-on tartja a procit, napi párszor eljátssza ezt. Csak az újraindítás segít, az is csak időszakosan. A RAM-ot nem nagyon bántja.
Google nem nagyon segített, (rakjak fel valami driver updater programot, de nem hiányzik hogy az meg széttrollkodja a drivereim), van valakinek ötlete, vagy gyalu?
[ Szerkesztve ]
-
htc07
addikt
Sziasztok,
Sosem találkoztam még olyan windows10 buggal, ami nagyon idegesített, de most találtam egyet:
Ha automatikusan elrejtésre állítom a tálcát, akkor újraindítás után mindig csak egy sor magas lesz (alapból két sor magasnak kellene lennie, és kis ikonokkal használom).
Milyen platformon lehetne ezt jelezni az illetékeseknek?
-
htc07
addikt
sziasztok,
minden indításnál a windows leveszi az audió csatornát a bal oldalon 0-ra.
próbáltam a drivereket újrahúzni, de még mindig ezt csinálja.
találkozott már valaki ilyennel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest