Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReSeTer
senior tag
Üdv!
Lehet már tudni, hogy a végleges 64 bites verzió milyen CPU követelményekkel jön ki?
Vajon az E5200 elég lesz neki?
Köszönöm!
-
ReSeTer
senior tag
Ugyebár azért kérdezem, mert jelenleg még azt se találom a googleban, hogy milyen követelménye van a 8.1 64bit UPDATE 1-nek. Mert anno olvastam valahol, hogy a 64bitesnél megint szigorítottak valamin az update óta.
Tervezem, hogy áttérek 64bit-re, de nem tudom, hogy az e5200 vajon elég-e.
Hol találom meg azt, hogy az update 1-es 64bit mit kér egy processzortól? Csakis a sima 8.1-eset találom.... -
ReSeTer
senior tag
Mennyire vehető komolyan az a kijelentés, hogy a win10 olyan hardvereken is futni fog, amin a win7 is?
Tegnap mondta a csávó a konferencián.
Olyan igazság lesz ez is, mint a 8.1-es 64bit-es pae sse2 meg ilyen marhaságok? Meg virtualizáció? -
ReSeTer
senior tag
válasz Sweet Lou 6 #2347 üzenetére
64bithez elvileg vt-x is kell, nem?
(Egyébként másnak megy ezzel a alaplappal, f8-as biossal, ami nekem is fent van, tehát fogalmam sincs, mi a probléma a 8.1-nél.
Kíváncsi leszek 10nél előjön-e ugyanez.)[ Szerkesztve ]
-
ReSeTer
senior tag
válasz Sweet Lou 6 #2352 üzenetére
http://www.cpu-world.com/Compare/178/Intel_Pentium_Dual-Core_E5200_vs_Intel_Pentium_Dual-Core_E6600.html
E szerint ez is van
-
ReSeTer
senior tag
Valaki elmagyarázná, hogy mi olyan jó ebben a több asztalban vagy miben?
Eddig is lehetett több programot használni egyszerre, pl:
Netezek, majd a tálcán már megnyitott word-be írok valamit.
Miért jobb ez a virtuális asztal (nem biztos így hívják). Nem támadásnak szánom ezt a hsz-t, csak nem értem, hogy mi jó ebben.
-
ReSeTer
senior tag
Akinek fenn van a win10 nem írna egy olyat az ms-nek, hogy tegyenek már be az alap fájlkezelőbe egy olyan opciót, ami kétablakossá változtatja? Mint a total commander pl. Nem lenne nagy cucc, de rengeteget segítene, mert sokkal gyorsabban lehet másolgatni stb....
Vagy senkinek se jutott eszébe még rajtam kívül?
[ Szerkesztve ]
-
ReSeTer
senior tag
Olvastam, hogy kalózverziókról is lehet majd frissíteni.... ezt hogy értik szerintetek?
Először is:
Frissíteni....tehát akkor lennie kell egy kalózos win8-nak pl, és arról frissül fel? Mi van akkor, ha valaki teljesen szűz rendszert akar?
Másik:
Kizárt dolognak tartom, hogy ugyanazt kapják ők is, akik megvették eredetiben.
Milyen korlátozások várhatóak szerintetek? -
ReSeTer
senior tag
Továbbra sem az én windowsom a kalóz, hanem van a háznál másik gép, és arra is jó lett volna egy eredeti.
Jó lenne már ha levetkőztetnétek magatokról ezt a fajta viselkedést, mert bárki kérdez BÁRMIT a nem eredeti dolgokról, rögtön bélyegzitek az embert.Ráadásul úgy kérdeztem, hogy hivatalos cikk szólt róla, tehát még annyira a szabályzatba se ütközhet...
[ Szerkesztve ]
-
ReSeTer
senior tag
Egy bugyuta kérdés:
Elvileg ugye azt mondták, hogy nyáron június? környékén jelenik meg az RTM.
Akkor mondhatjuk azt, hogy kb ugyanakkor jelenik meg mint ahogy eddig is? Ha jól emlékszem az RTM verziók mindig ekkor jelentek meg mostanában, aztán polcra meg ősszel kerültek.
Emlékeim szerint a driverek még sehogy se álltak régebben se RTM verziókor.
Tévedek?
-
ReSeTer
senior tag
válasz King Unique #4440 üzenetére
Nem hát. Nálam pl win7-re mindenre van driver, win8.1-re már nincs. 10-re meg nem is lesz.
Már eleve ott bukik a dolog, hogy 64bitnek procikövetelményei sem egyeznek a win7-essel.
-
ReSeTer
senior tag
Valaki próbálta már amd hd3000 vagy 4000 sorozat kártyákkal az előzeteseket?
-
ReSeTer
senior tag
válasz Sweet Lou 6 #4993 üzenetére
HD4200 IGP? wat?
Ne keverd az intel igp-jével, én az ATI AMD HD 3 és 4-es sorozatáról beszélek. -
ReSeTer
senior tag
Kicsit off:
Ezeknek az universal apps-oknak mi értelmük van? Ugyanolyan gagyik mint a 8.1-es modern appok.
Nem ez lenne elvileg a jövő?
-
ReSeTer
senior tag
MSDN-re mikor érkezik az iso? Használtam a fórum keresőt, de nem segített.
-
ReSeTer
senior tag
Nekem a 64bites iso megáll a windows logonál még az elején.
Mi lehet a gond?
e5200 proci -
ReSeTer
senior tag
Van valami mód a windows update kikapcsolására, letiltására?
Nekem tegnap elkezdett frissíteni multiplayer játékban....gondolhatjátok.Olvastam valahol már arról, hogy forgalomdíjassá lehet alakítani a netemet, akkor nem fogja tölteni, de ezt az opciót nem találom, meg van egy másik, hogy host file-ban lelehet tiltani a szervereket.
Esetleg valaki tud erről valamit?
-
ReSeTer
senior tag
Ez mi? Mármint a kis tiltó ikon a sarkában
-
ReSeTer
senior tag
Helló!
Win10 tud már olyat, hogy ha zárolom a gépet (win+L), akkor a háttérprogramok ugyanúgy működjenek mintha le se zártam volna?
Olvastam, hogy a win7-nél ez lehetetlen volt, gondoltam azóta már megoldották. -
ReSeTer
senior tag
Helló!
Friss windows 10 lett feltelepítve a számítógépre, és az a gond van, hogy nincs hang. Amit eddig csináltam:
chipset driver -> amd radeon software -> realtek driver
ilyen sorrendben telepítettem fel őket.Amikor jobb gombbal a hangerőikonon megnézem mik a lejátszóeszközök, akkor látom a monitor beépített hangszóróját (most ez az aktív), meg 4 másik amd vezérlőt, de ezek szerintem a hdmi kimenetek lehetnek.
Felraktam a realtek drivert de akkor se látom az alaplapit. Az eszközkezelőben a hangnál a monitor és a realtek szerepel, de a realtek mellett sárka felkiáltó jel, és azt írja a tulajdonságokban: A Windows nem tudja elindítani ezt a hardvereszközt, mert az eszköz konfigurációs információi (a beállításjegyzékben) nem teljesek vagy sérültek. (Kód: 19)
Előre is köszönöm!
-
ReSeTer
senior tag
Helló!
Régóta fennálló probléma, hogy windows 10 alatt nem kapcsol ki a monitorom a megadott idő után, sőt, soha.
Már vadászgatom melyik szoftver lehet az, de eddig semmi. Esetleg valami plusz beállítást kellene csinálni a windows 10-ben?Amd radeon software, eset smart security
ezek futnak, esetleg tudtok valamelyikről, hogy okoz ilyen hibát? -
ReSeTer
senior tag
Beírtam futtatásba, keresésbe, semmi se történik. Vagy mit kellene ezzel a powercfg-vel csinálnom?
Külföldi fórumon olvasgattam, hogy másoknak le kellett tiltogatni HID eszközöket. Én is elkezdtem, de úgy elég nehéz tiltogatni, hogy közben elment az egér is, alig tudtam visszahozni, mert ugye nem látszik, hogy melyik micsoda, vagy én nem ismerem azt a módszert, amelyikkel kilehet deríteni, hogy melyik melyik eszközhöz való?
Szelektív usb letiltva,
benq monitor turn screen off meg off-ra van rakva, mert ahogy olvastam, az még filmnézés közben is kikapcsolja, meg szerintem annak nem kellene befolyásolnia.[ Szerkesztve ]
-
ReSeTer
senior tag
Helló! Valami ötlet miért nem működik windows 10 alatt a hangdriver equalizere? Átállítom és semmi változás. Ha külön lejátszóban állítom úgy jó.
Win10 x64 Majdnem a legfrissebb (talán a mostani havi frissítés nincs fent)
MSI B85-G43Legfrissebb driver amit az msi oldalán találtam. Próbáltam még pár hónappal ezelőtt a realtek oldalán lévőt is, de semmi változás.
-
ReSeTer
senior tag
Helló!
Van lehetőség arra, hogy ilyen kisebb beállításokat én egyből visszatudjak tölteni egy frissen telepített windows-ra?Pl.: Dokumentumokban lévő előregenerált mappákat én áthelyeztettem másik partícióra, akkor windows update automatikus letöltés csak az én engedélyemmel beállítva a policy kezelőben, akkor egy automatikus tevékenység is jó lenne (elindít minden héten egy bat fájlt) és hasonló dolgok.
Nincs Microsoft account és nem is akarok. Ezeket kilehet valahogy menteni?
Köszönöm!
-
ReSeTer
senior tag
Hello, lehet ugy frissitest telepiteni, hogy letoltom media creator tool-al a legfrisebb windowst, aztan elinditom egy pendriverol a telepitot mint egy sima program telepitesnel? A lenyeg, hogy megmaradjon minden beallitas meg feltelepitett program. Egy sima frissitest akarok telepiteni, csak manualisan, ne pedig windows updaten keresztul
Lehetseges? -
ReSeTer
senior tag
Helló!
Miután frissítettem a windows 10-et a legújabbra, azóta amikor elindul a gép, nem érzékel semmi billentyű lenyomást a gép. A numlock világít, tehát elvileg elindult, de kikapcsolni se tudom. A megoldás, hogy kihúzom az usb-t majd visszadugom, utána jó. Ez azóta van, hogy frissítettem.
Esetleg infó még, hogy chrome-t szoktam megnyitni legelsőre, és ott veszem észre, hogy nem tudok írni semmit, de utána már sehol se. Lehet semmi köze hozzá, de hátha ő szakítja meg, bár chrome-t nem frissítettem (75-ös verzió) a windows frissítés előtti időszakhoz képest.
Ez windows hiba lenne?
-
ReSeTer
senior tag
Helló!
Van arra megoldás külsős program nélkül, hogy bizonyos felhasználói fiókokból ne lehessen online fizetést alkalmazni?
Arra gondoltam, hogy letiltom talán a banknak a címét, így fizetéskor már nem jön be. Vagy van erre valami más megoldás?
Ha nincs, akkor azt hogyan lehet megoldani, hogy ne érjen el bizonyos weboldalakat az adott fiók felhasználója? -
ReSeTer
senior tag
Helló!
Hogyan lehet azt beállítani, hogy ilyen samsung telefon összekötő szoftver frissítés ne jöjjön elő (frissítés elérhető a windowshoz) a windows update-ben?
Csakis a biztonsági és a funkció frissítések érdekelnek.Windows 10 professional
-
ReSeTer
senior tag
Helló!
Microsoft account-tal szinkronizálva lesz az olyan beállítások mint a dokumentumokban lévő mappák átirányítása? Vagy a csoportházirend beállítások?
Ha nem, valahogy lehetne olyat csinálni, hogy újratelepítek egy windows-t, beállítok rajta ilyeneket, majd aztán elmentem az egészet valahogy, hogy majd utána ha elromlik, akkor felrakom erről mentésről, vagy betöltöm róla, vagy valami....ne előröl kelljen kezdeni mindent, mert én se tudok mindent megjegyezni, mi volt beállítva.
-
ReSeTer
senior tag
Helló!
Hogyan tudnám a windows defender adatbázis frissítéseit automatikuson hagyni, miközben a csoportházirendben beállítottam, hogy értesítsen a windows frissítések előtt. Így mindig manuálisan rá kell kattintani a letöltés gombra, hogy legalább az adatbázist frissítse, miközben én csak a windows update-k előtt akarok értesülni, és eldönteni, hogy akarom-e őket most rögtön (mert mostanában kivétel nélkül csak gondot okoznak az első hónapban).
-
ReSeTer
senior tag
Helló!
Lehetne valamit csinálni ezzel a mail appal, hogy tartósan működjön normálisan? Folyamatosan az a bajom, hogy nem jeleníti meg ugyanúgy a gmail-es emaileket ahogyan kellene. Hiányzik az email fele, meg gombok, amivel pl visszalehet igazolni egy regisztrációnál az emailt.
Anno olyan megoldást olvastam, hogy újra hozzákell adni a fiókot, ami működött is, de egy idő után ugyanúgy visszajön. Teljesen megbízhatatlan így, sose tudhatom, hogy a teljes email szövegét látom-e. -
ReSeTer
senior tag
Helló!
Egy másik topicban felraktam már a kérdést, de ott ide irányítottak.
[link]Tudtok segíteni, hogy mi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- NOD32 / Internet Security / ESET termékek hivatalos forgalmazója
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest