- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-Már maga a kérdés és a módja is ezt sejteti.
-Köztudott, hogy a warezolók aggódnak az adatgyűjtés miatt, itt is cikkeztek róla.
-Van update/letöltési lehetőség, változatok között nem ugrálnak a userek.
-Persze még ingyenes jövő nyárig, ezért válogathat, de mezei usernek elég a Home verzió is és üzleti verziót nem fog tudni letölteni MS oldalról. -
rhcp156
csendes tag
-
kory24
őstag
Nem az eset-től nem megy mpc-hc. Eset nélkül se megy..
Az eset nagy vszinuseggel az asztali ikonok restart utáni újrarendezesert felelős.Mpc hibája hogy elindítom film és csak tölt majd leáll, hiába kattintok play ikon stop lesz belőle...
Gygabyte alaplap.
A daum dot player tökéletes valóban.
-
Colos1
őstag
Nézd meg, hogy az áruházban nincs-e beakadva frissítés. Ha van, akkor erről beszéltem az imént. Ha össze van/volt kapcsolva, akkor nem tudom.
-
csizi90
aktív tag
Ezmiez?
"Az ingyenes Windows 10 tökéletes példa arra, hogy valójában semmi sincs ingyen. A Microsoft által kényszerített frissítés automatikus letöltésére ráfizethet, akinek a számítógépe adatkorlátos díjcsomaggal van a neten, a személyes adatainkhoz is hozzáférhet a szoftvercég, ha azt szükségesnek látja."
-
MaXX81
tag
Biztos igazad van. A Witcher 3 nálam gyorsabban tölt be viszont az fps nem lett se több se kevesebb a win7-hez képest. Szerintem ez is csak azért van mert fríss a rendszer. 1-2 hete telepített win7-nél is hasonló lenne a szitu. Szóval én óvatosan kezelem az ilyeneket hogy jobban mennek a játékok a Win10 alatt.
-
Воланд
titán
-
Phvhun
őstag
Win8-at kipróbáltam és teljesen hulladék volt a sok erőltetett újítással, nagyon hamar ment vissza a win7.
Viszont most a win10 tökéletes élményt nyújt, szóval szerintem simán csak el volt baltázva a 8-as.
Mondom ezt úgy hogy igazán nyitott vagyok az újításokra, és pl a Vista kifejezetten tetszett minden nyűgjével együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Synology NAS
- Escape from Tarkov
- Battlefield 2042
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- IPhone 15 Pro Max 256GB Állapot 10/10 Akku: 89% Jótállás: 2026.12.21.-ig
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest