Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13351) Lauda válasza kezo0 (#13350) üzenetére


Lauda
félisten

Elkepzelheto, hogy nem frissitette a valaszthato frissiteseket, ott kapja meg ezt a lehetoseget . Ez a frissites lejon a warez winfosokra is.

Megkerdezem ujra. Minek ez a vergodes mar bocsanat a szohasznalatert, ha ott a microsoft sajat cucca, amivel most is frissithetsz, ha akarsz?

[ Szerkesztve ]

(#13352) #65388800 válasza front3r (#13349) üzenetére


#65388800
törölt tag

Érdekes. Akkor nem tudom miért. Akkor a másik tippem, hogy mivel nem jogtiszta ezért ők később frissíthetnek, hogy akinek legális előbb lejöjjön. De ez csak egy hatalmas nagy TIPP :D

(#13353) k.kristof


k.kristof
őstag

Természetesen jogtiszta Windows 7, minden frissítés fent, Microsoft Security Essentials és Windows Firewall gondoskodik a biztonságról. A Microsoft programjával, a MediaCreationToolx64.exe-vel indítottam a frissítést, de elhasal újraindításkor azzal, hogy valami hiba történt, keressek rá arra, hogy CRYPTO_LIBRARY_INTERNAL_ERROR. Visszaállítás és újraindulás után feldob egy ablakot, a hibakód 0xC19000101 - 0x20017. Valaki tud erre megoldást? Az elsőre semmit nem találok a neten, a másodikra meg Windows 8 -> 8.1 hibák megoldását hozza fel, nekem pedig 7 -> 10 kell.

(#13354) kezo0 válasza Lauda (#13351) üzenetére


kezo0
addikt

Minden kötelező és választható frissítés is naprakészen telepítve van a gépén.

Szerk.: nem tudom, de én is inkább választom az automatikusan felkínált frissítési módot (amikor megjön majd végre az értesítés mindkét, legális Windows-t futtató gépemre), mint ezt a "kikényszerítettet". A saját gépeimmel tudtam jelentkezni a frissítésre, visszaigazolást is kaptam, hogy várjak a soromra. Hát én várok. Addig is olvasgatom itt az első tapasztalatokat, amelyek közt azért van pár eléggé riasztó is...

[ Szerkesztve ]

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

(#13355) Looserke


Looserke
őstag

Működik az MSI afterburner win10 alatt? Mintha írta volna valaki, hogy nem megy a feszültség állítás vagy venti szabályozás? Ha nem megy még win10 alatt rendesen akkor még nem frissítenék...

(#13356) nanus


nanus
senior tag

Gabe Aul - The public release of Windows 10 is here

Take a look at the new and helpful info about the Windows Insider Program.

Windows Windows Insider Program

Windows Insider Program | Before you install | How-to | Windows Feedback app | Forums

Hello Windows Insider,

We have begun rolling out the public release of Windows 10 to the world, starting with our valued Windows Insiders. This is a hugely significant milestone for Windows and, thanks to feedback from Insiders like you, we're proud to say that this will be our best Windows release ever! Check out Terry's blog for details on this public release.

Starting on July 29, Microsoft stores in the U.S., Puerto Rico and Canada will host a series of Windows 10 activities and events – and we invite you to join us. We’re giving away free T-shirts to the first 50 Insiders. All Insiders who drop by will qualify for our Windows Insider Exclusive Microsoft store offer, valid July 29-August 2. For details, including the store nearest you, go to the Windows Insider Hub. (See below if you need to install Insider Hub.)

We invite you to get the final release of Windows 10 on other PCs you may own. Also, let your friends and family know how they too can experience the exciting benefits of Windows 10. Here’s how:

◾ For PCs running Genuine Windows 7/8 – these machines qualify for a free upgrade to Windows 10 through Windows Update. (You can also do a media-based upgrade though the Microsoft Software Download site.)

◾ For PCs not running Genuine Windows 7/8/10 – you can purchase Windows 10 at your local retailer or at online retailers like Microsoft Store.com.

The Windows Insider Program will continue after 7/29, and we'll have more information for you soon about how the program will work going forward. I hope you’ll continue to join us on this exciting journey.

Tips & Tricks

◾ Find out how to install the Insider Hub on your PC here when using the final release of Windows 10. (Scroll to the bottom of the page to find the instructions.) Swipe left from the Start screen on your phone and find it on the App list. Be sure to open it at least once so you'll receive important notifications from the app.

◾ If you haven’t already tried Windows 10 Mobile Insider Preview, you can still get it here. Visit How to use Windows 10 Mobile Preview for helpful tips and tricks to get you started.

Info for Developers

◾ Get ready to submit apps to the Windows Store by downloading the latest developer tools (including Visual Studio 2015) here.

Info for IT Pros

◾ The Windows 10 Enterprise Preview has been updated and replaced with the Windows 10 Enterprise Evaluation edition. This free, 90-day evaluation will help you test your apps, hardware, and deployment strategies.

◾ Watch What's New in Windows 10 Deployment for new recommendations for upgrading existing devices using a simple in-place upgrade process, provisioning tools for transforming new devices into ones ready for enterprise use, as well as updates to traditional deployment tools and techniques (ADK and beyond).

◾ Bookmark the Windows 10 TechCenter – Here you’ll find the latest tools and downloads, technical feature overviews, step-by-step deployment guides, and community forums to help you plan for, pilot, and deploy Windows 10.

As always, we appreciate your feedback so keep it coming! In the meantime, you can follow me on Twitter @gabeaul for breaking news on Windows. And for other updates on the Windows Insider Program, including special events, activities and other Insider benefits, follow us on Twitter @windowsinsider.

Thanks!

g

You are receiving this email because you signed up to participate in the Windows Insider Program.

This email is sent from an unmonitored address. Please do not reply. Please use links inline above to get additional information or help.

Microsoft respects your privacy. To learn more, please read our online Privacy Statement.

This is a mandatory service communication. If you wish to stop receiving emails about the Windows Insider Program, you will need to leave the program.

To set your contact preferences for other Microsoft communications, click here.

Microsoft Corporation
One Microsoft Way
Redmond, WA 98052 USA Microsoft

(#13357) zolisx4


zolisx4
őstag

Sziasztok
Én is lefrissítettem a win 7 et és utána csináltam egy tiszta telepítést,de nekem 2 szer kérte a kódot,de kihagytam,és úgy raktam fel,de úgy látom nem írja ki mint a win 7 hogy eredeti a rendszer,miért nem írja ki?
Úgy olvastam ha itt a fórumon hogy ha eredeti a win 7 és lefrissítem 10re,akkor utána friss win10 telepítésnél nem kell már a kód,igazából ha beírom a kódot nem történik semmi.
Ezt mutatja.

Kell erre külön víruskereső ? A 7 en a Microsoft sajátját használtam.

(#13358) FollowTheORI válasza Drizzt (#13300) üzenetére


FollowTheORI
nagyúr

Ha nem fontos a fizikai termék akkor az MS online boltjában bármikor. :)

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

(#13359) wjbhbdux válasza zolisx4 (#13357) üzenetére


wjbhbdux
veterán

A Win defenderbe be van építve az MS keresője.

/s

(#13360) Ghard válasza Draken (#13345) üzenetére


Ghard
őstag

Ha a tálcára gondolsz, az 8.1en is jó fullhdban.

(#13346) kezo0
Más hiba lesz ott, nem az eredetiséggel van baj. A kis ikon nekem is eltünt, csak az update résznál van már a jelentkezés(win8.1)

(#13357) zolisx4
A windows aktiválva van. :)
Ha a defender elég volt eddig, ezután is az lesz, a háttérben fut, de ha programok alól elindítod, az óra mellett is megjelenik.
Én mondjuk a bitdefendert ajánlom, sokkal gyorsabb.

[ Szerkesztve ]

(#13361) Vasinger! válasza #65388800 (#13323) üzenetére


Vasinger!
nagyúr

Biztos. Azután a historyban egy C++ frissítés van, semmi más. Azóta nem talál egy frissítést sem. Esetleg rossz helyen keresném vagy kikapcsoltam valamit? Új nekem ez a felület...

(#13362) front3r válasza zolisx4 (#13357) üzenetére


front3r
őstag

Windows 10 alatt úgy látom nem írja ki külön, hogy eredeti. Csak hogy aktiválva van, ennyi.
Ebben is ugyanúgy van víruskereső Windows Defender néven, használhatod azt.

PS5, PSVR2 -  iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)

(#13363) #65388800 válasza Vasinger! (#13361) üzenetére


#65388800
törölt tag

Akkor nem tudom. Nekem is csinált elég sok ilyet, hogy nem tudta letölteni gondolom azért mert leterhelt volt a szerver, de azután mindent sikerült felrakni.

(#13364) FollowTheORI válasza zolisx4 (#13357) üzenetére


FollowTheORI
nagyúr

Ott van hogy a windows aktiválva van... mást nem fogsz látni.
Teljesen jó minden.

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

(#13365) kezo0 válasza Ghard (#13360) üzenetére


kezo0
addikt

Hát az Update-nél meg is jelenik, ott kínálgatja is a jelentkezést, de ahogy írtam, nem történik semmi, ha a Jelentkezésre kattint.

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

(#13366) onpress


onpress
csendes tag

Üdv!
Win 10-re bárki átfrissíthet Win7/8/8.1-ről? Nekem kalóz Win7 SP1 x64-em van,és én is átfrissíthetek Win 10-re,vagy csak akinek eredeti Windowsa van?
Előre is köszönöm! :)

Apple Iphone 13 / Samsung Galaxy A8 / (Coolpad F1) / Chinese Smartphone Fan / Xiaomi Mi Band 2 / TV: Samsung Full HD 3D Slim LED Smart TV_UE40ES6540S

(#13367) front3r válasza onpress (#13366) üzenetére


front3r
őstag

Bárki
Főleg a cikk végét ajánlom elolvasni!
De eredeti ettől nem lesz.

PS5, PSVR2 -  iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)

(#13368) Ghard válasza onpress (#13366) üzenetére


Ghard
őstag

Frissíthetsz, de kapsz egy vízjelet a sarokba, hogy nem eredeti.
Ha mégis aktivált lenne a frissítés után, akkor szerencséd van :)

(#13369) kezo0 válasza onpress (#13366) üzenetére


kezo0
addikt

Ha visszaolvasol egy kicsit, láthatod, hogy erről itt igencsak megoszlanak a vélemények.

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

(#13370) onpress


onpress
csendes tag

Köszönöm a gyors választ!
Származhat valami hátrányom abból,hogy nem eredeti?
Szóval gondolok itt arra,hogy mostantól csak frissítések jönnek az oprendszerhez,azokat is megkapom?

Apple Iphone 13 / Samsung Galaxy A8 / (Coolpad F1) / Chinese Smartphone Fan / Xiaomi Mi Band 2 / TV: Samsung Full HD 3D Slim LED Smart TV_UE40ES6540S

(#13371) Vasinger! válasza #65388800 (#13363) üzenetére


Vasinger!
nagyúr

Hát, mindenesetre elég fura....

Charm bart nem lehet win+c-vel már előhozni, ahogy 8-on. Van más shortcut hogy megnézzem az időt?

(#13372) Lauda válasza Ghard (#13368) üzenetére


Lauda
félisten

Ha mégis aktivált lenne a frissítés után, akkor szerencséd van

Valoszinu sokakat ez zavarhat meg. Hogy hoppa, lett egy aktivalt windows 10-em. Persze, hogy lett aktivalt windows 10-ed, pont ugy, ahogy lett aktivalt windows 7-8-8.1-ed. Mas kerdes, hogy aki eddig sem eredeti rendszert hasznalt, az miert remeg most az eredeti rendszer utan, persze azt is ugy, hogy fizetni ne kelljen erte. Ez is megoldhato azon a modon, ahogy az eddigiek is, csak ne varjunk eredeti, legalis szoftvert konyorgom, ha fizetni nem akarunk erte, mert nem fog osszejonni.

(#13373) Ghard válasza Lauda (#13372) üzenetére


Ghard
őstag

Azért ez nem egészen tiszta nekem.
Az előző rendszer nem eredeti, vagyis 99%ban akkor loaderrel lett aktiválva. De ezt már régebben egy sima update is kiütötte. Ha ez lesz frissítve, akkor megmarad az aktiválás komplett rendszer frissítéssel, aktivátor program nélkül. Szóval akkor se vízjel se reklám, aktivált win van a gépen. Ez miért éri meg az ms-nek?

(#13374) bopeti98


bopeti98
őstag

Annak mi lehet az oka, hogy a notebookomon, amin eredeti, gyárilag telepített Windows 8.1 van a mai napig nem jelent meg a Get Windows 10 ikon, annak ellenére sem, hogy a lehető összes update fent van? ( még a nem kötelező frissítések is ). Eddig nem foglalkoztam vele, de most hogy azt asztali gépet lefrissítettem, szeretném a laptopot is.

[ Szerkesztve ]

(#13375) Lauda válasza Ghard (#13373) üzenetére


Lauda
félisten

Ezt en sem tudom, biztos oka van neki. Azt gondolom idovel felismertek, hogy felesleges kuzdeni a warezolas ellen, ezert mas utat valasztottak a legalitas iranyaba. Kesobb gondolom kiderul, hogy mit.

(#13376) kezo0 válasza bopeti98 (#13374) üzenetére


kezo0
addikt

Úgy látszik, ez nem egyedi jelenség. Ismerősöm gépén sem jelent még meg, igaz, azon egy nem jogtiszta Win7 Professional fut, de minden frissítés naprakészen telepítve van azon is. Úgy látszik, magának a jelentkezésnek a lehetőségét is több hullámban küldik ki...
A Windows Update-ben sem jelenik meg a jelentkezés?

[ Szerkesztve ]

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

(#13377) bopeti98 válasza kezo0 (#13376) üzenetére


bopeti98
őstag

Ott megjelenik, de hiába kattintok rá nem történik semmi.

[ Szerkesztve ]

(#13378) Assdak


Assdak
őstag

W10 ből kivették azt az okosságot, hogyha az ember egy ablakot felhúzott a képernyő tetejére, akkor full screenre rakta, vagy ha jobb-bal oldalra, akkor oda igazította?

(#13379) #65388800 válasza Vasinger! (#13371) üzenetére


#65388800
törölt tag

Most lehet nem egyre gondolunk de nincs ott a jobb alsó sarokban?

(#13380) Ghard válasza bopeti98 (#13374) üzenetére


Ghard
őstag

A win update-nél sincs jelentkezés gomb?
Nekem tableten(win8.1 bing) tűnt el az ikon miután jelentkeztem a 10re, és mostanáig nem is jött rá az új rendszer.

(#13375) Lauda
Úgy tűnik windowst is lehet mosni, nem csak pénzt :DDD
Pár éve a 8assal is volt a skype módszer mennyiségi licensz aktiválására, azzal se csináltak semmit, "eredeti" maradt.

(#13381) #65388800 válasza Assdak (#13378) üzenetére


#65388800
törölt tag

Nem vették ki.

(#13382) bopeti98 válasza Ghard (#13380) üzenetére


bopeti98
őstag

Ott van, de éppenséggel nincs semmi funkciója. A végtelenségig nyomogathatom nem csinál semmit.

(#13383) Assdak válasza #65388800 (#13381) üzenetére


Assdak
őstag

Hm, közben látom, alap ablakokkal működik, csak a potplayert nem akarja beméretezni.

(#13384) kezo0 válasza bopeti98 (#13377) üzenetére


kezo0
addikt

Ugyanez a jelenség. És a "További információ" linkre kattintva sem történik semmi.

(A #13243 alatt írtam róla, utána számos komment született.)

[ Szerkesztve ]

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

(#13385) #65388800 válasza Assdak (#13383) üzenetére


#65388800
törölt tag

tényleg most néztem meg én is. Azt valamiért nem szereti.

(#13386) Ghard válasza bopeti98 (#13382) üzenetére


Ghard
őstag

Itt a forum összefoglalóban van link egy programhoz, amivel tudod manuálisan frissíteni.
De addig ne állj neki, még valaki meg nem erősíti, hogy ezzel is megmarad-e az előző eredeti rendszer licensze.

(#13387) molnarpeter


molnarpeter
nagyúr

Jogtiszta 8.1 Pro-ra iso-val telepített 10 hogyan kap kódot?

(#13388) Assdak


Assdak
őstag

Olyannal találkozott már valaki, hogy UEFI modban nem tud bebootolni a win, csakLegacy+uefi modban?
Illetve ha biosban be van kapcsolva a fast boot, szintén nem talál rendszer partíciót..

(#13389) #65388800 válasza molnarpeter (#13387) üzenetére


#65388800
törölt tag

sehogy először rá kell frissíteni a 10-et

(#13390) zolisx4


zolisx4
őstag

Esetleg azt valaki meg tudná mondani hogy ha kikapcsolom a gépet,akkor világít az egér a videó kártyán a két led az alaplapon a debug led hátul a reset gomb,de ha a bekapcsoló gombbal bekapcsolom 2 másodpercre és nyomva tartom a bekapcsoló gombot ,akkor lekapcsol rendesen,a win 7 alatt nem csinálta, van ötlet???

(#13391) FollowTheORI válasza zolisx4 (#13390) üzenetére


FollowTheORI
nagyúr

Csak deep sleep-be megy a gép nem kikapcsol.

BIOS vagy windows energiakezelésnél kell állítani.

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

(#13392) #65388800 válasza zolisx4 (#13390) üzenetére


#65388800
törölt tag

nekem is ugyan ezt csinálja már 8.1 óta csak nekem laptopon. Rámegyek a kikapcsoló gombra kikapcsol majd ha felhajtom egyből visszakapcsol.

(#13393) Assdak válasza Assdak (#13388) üzenetére


Assdak
őstag

nvm, ez a fos valamiért mbr -nek partícionálta az ssd-t...

(#13394) zolisx4 válasza FollowTheORI (#13391) üzenetére


zolisx4
őstag

Köszi meg is van,akinek ez a gondja van.
Akkor a leállítási beállításoknál,a gyors rendszer indításnál a pipát ki kell venni és már szuper is a rendszer,úgy kell kinézni mint a képen .
Nekem minden gond nélkül működik,és tökéletes a rendszer,és tetszik is a kinézete.

Assdak
Én usb ről telepítettem a frissített win 7 akkor már win 10 volt,ott csináltam a frissítés menüben hogy másik gépre akarom a rendszert bedugtam az usb meghajtót és pár perc alatt letöltötte és megcsinálta a telepítőt ,ugyan úgy megy mint a win 7 ,hibátlan.

[ Szerkesztve ]

(#13395) Assdak válasza zolisx4 (#13394) üzenetére


Assdak
őstag

Az usb-s telepítésen már rég túlvagyok. Csak utána tűnt fel, hogy lasabban bootol a rendszer mint kellene. Néztem miért nem uefin van, erre uefin meg nem tudott bebootolni. Aztán láttam hogy mbr lemez...

(#13396) kippedli


kippedli
tag

A win 10 valamiért nem ismeri fel a dvd író/olvasómat. Mi lehet a gond? Semmi változás nem történt, update előtt minden jó volt.

(#13397) zolisx4 válasza Assdak (#13395) üzenetére


zolisx4
őstag

Én semmit nem állítottam rajta,ahogy a win 7 ment ,ugyan úgy van a bios beállítva,nem nyúltam semmihez.Csak meg lesz a megoldás.

[ Szerkesztve ]

(#13398) sagem


sagem
addikt

Frissítettem a rendszeremet, szerencsére gond nélkül felment, de van egy problémám (pontosabban kettő, de abból az egyik a Comodo tűzfal, amiről már tudnak és dolgoznak a gyorsjavításon)

A Windows Defender eleinte jó volt, de egy újraindítást követően (letöltött valami frissítéseket a gép a win updaten keresztül) egyfolytában ki van kapcsolva. Ha rányomok, akkor azt írja, hogy "Az alkalmazás ki lett kapcsolva, ezért nem figyeli a számítógépet". Megnéztem a beállításai között is, ott a "valós idejű védelem" BE állapotban van, de ki van szürkülve, nem is tudnám állítani. Viszont a program nem fut, akárhogy próbálom elindítani, mindig a "ki van kapcsolva" szöveg jön csak be. Van valakinek tippje, hogy mit kellene vele csinálnom?

[ Szerkesztve ]

„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

(#13399) Partyface007


Partyface007
őstag

lehet én vagyok a béna de emlékeim szerint 8.1 alatt ez nem okozott gondot: bejelentkezéskor még a magyar az elsődleges billenytyűzetkiosztás de az asztalon már az angol mindig át kell váltanom belépés után

OS nyelve angol...

természetesen a language preferences-nél ahol lehet tologatni ott a magyar az első

(#13400) Partyface007 válasza Partyface007 (#13399) üzenetére


Partyface007
őstag

úgy néz ki megtaláltam a hiba okát a language / advanced settings / override for default input methodnál nem az ajánlott use language list volt beállítva hanem magyar volt beállítva :-) miután vissza állítottam a use language listre logoff / logon után jó lett

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.